Keresés

Részletes keresés

tuckleberry Creative Commons License 2005.08.01 0 0 207
Sajnos a lányok eddig keveset szóltak itt a témához, így lefordítottam egy-két női hozzászólást egy amcsi fórumról. A témát egy Natalie nevű lány indította azzal a címmel, hogy „Szabad-e lányoknak poénból tökön rúgni a pasikat?”:

 

A fiúk olyan viccesen néznek ki, és furcsa hangot adnak ki, ha kapnak egyet a mogyoróikba (különösen, ha egy lány oda rúg, térdel vagy megüti őket) (Natalie)

 

Nem szoktam tökön rúgni  srácokat, de szeretem látni a reakciókat a filmeken, amikor egy nő odarúg egy férfinak. (cecilia Nicolina)

 

Soha nem rúgtam még tökön pasikat, de egy-két hülyével szívesen megtenném. (Sofia)

 

Kerestem ezt a témát az Interneten, mert tegnap tökön rúgtam egy srácot, és láttam ott nyügni a tojásait fogva, ezért utána akartam nézni ennek. (Paula)

 

Van egy mód, amival meg lehet gyógyítani egy srácot a tökönrúgás után. Csak nyalogassad heréit és a farkát egy darabig. Csodákat tesz. Az ex-pasimat vettem így kezelésbe. (girlie)

 

Én és a Laurie barátnőm sokszor tökön rúgtuk az öcsémet. Olyan vicces volt látni utána az arcát. És tudta, hogy nem üthet meg egy lányt, úgyhogy tűrnie kellett, vagy megpróbált elmenekülni. (Jenna)

 

Semmi rossz nincs abban, ha odarúgunk egy srácnak, ahol a legjobban fáj neki. Tiszteletre tanítja őket. Mint egy jó nagy pofon. A srácoknak meg kell tanulniuk, hogyan viselkedjenek egy nővel, vagy kapnak a golyóikba! (Sara)

 

Nagyszerű dolog tökön rúgni a srácokat. És nekünk lányoknak nincsenek tojásaink, szóval egyszerűen erősebbek vagyunk. (Lisa)

 

Annyira vicces, ahogy a srácok teljesen elesettek lesznek egy jól célzott, kis rúgástól. Többször megrúgtam és térdeltem a bátyámat ott lent. Még fel se tudott földről kelni, ott fogdosta a tojásait. (Katie)

 

Tuti mi vagyunk az erősebbek! Bevallom, nem lehet jó érzés, ha valakit pinán rúgnak, de a tökös jobban fáj, legalább is a fiúk reakciójából ítélve. Vagy egyszerűen csak nyápicok vagytok. Akárhogy is, pasikat tökön rúgni eszméletlenül röhejes dolog. (Katie M.)

 

A herék csak ott lifegnek a levegőbem arra várra, hogy megrúgják, beletérdeljenek, megüssék, vagy megszorongassák őket. Rengeteg lehetőség, hogy elszórakozzunk, ahogy a srácok ott fogdossák a féltett kincsüket fájdalmukban. (Alice)

 

Imádom megtaposni vagy rúgni a pasik mogyoróit és farkát... lányok, ajánlom próbáljátok ki... minden férfi érzi belül, ha beismeri, ha nem... hogy a nők magasabbrendűek, mint ők, minden szempontból... tökönrúgás vagy taposás csak egy lehetőség a sok közül, hogy lealázzunk titeket, szánalmas fiúk

 

Igen, a fiúk annyira szánalmasak azokkal a lengő tojásokkal a lábaik közt.

 

Még soha nem rúgtam tökön egy pasit... tegnapig. Hallottam a barátnőimtől, hogy ez nagyon vicces. Szóval odamentem egy sráchoz, dumáltunk, hogy ne gyanakodjon, aztán pontosan beletérdeltem mogyoróiba. Rögtön a földre rogyott fájdalmában: Nagyon szórakoztató volt! Nem tudtam megállni, és még kétszer oda is léptem neki, aztán elfuttottam. Annyira izgató volt! Mától kezdve gyakran tökön fogom rúgni a pasikat. (The Ball Kicker)

 

Jó érzés tudni, hogy egy sokkal kisebb és fiatalabb lány mint én is el tudom intézni a bátyámait, ha beletérdelek a tojásaiba. Csak nevetek rajta, ahogy ott fekszik a földön (egyébként is oda való), és fogdossa a mogyoróit. Nincs igazam lányok? :D (Morbid Britney Spearz)

 

Még csak nem is ismertem azt a srácot. Ki akartam próbálni, hogy milyen tökön rúgni egy pasit. Teljes erővel oda rúgtam neki. Egy napig nem jött utána iskolába. (Tara)

 

Nekünk lányoknak teljes hatalmunk van felettetek, srácok. Boldoggá tehetük egy pasit, ha játszuk a heréitekkel vagy farkatokkal. Ugyanígy úgy elintézhetünk egy fiút, hogy ordít fájdalmában, ha odarúgunk, szorítunk, ütünk vagy térdelünk a mogyoróitokba, pasikák. Nekünk lányokban kezünkben van az érzékeny pontotok, és azt csinálunk vele, ami csak jólesik. (girlpower)

 

Hazafelé mentem este az egyik bárból. A sötétben elémugrott egy ismeretlen férfi a csupasz nemiszervét mutogatva. Olyan dühös lettem, hogy beletérdeltem a mogyoróiba. Azonnal térdre esett, és odakapta a kezét. Nagyon izgatott lettem ettől. Megfogtam a két kezét, elhúztam a tojásairól, és megint jó erősen tökön rúgtam. Látnátok kellett volna az arcát. Ott ordibált fájdalmában, és könyörgött, hogy hagyjam abba. Nagyon tetszik, hogy végülis így alakultak a dolgok. (nightgal)

 

Az egyik házibulin felvittünk egy srácot négy barátnőmmel együtt egy külön szobába. Két lány lefogta őt, kettő levetkőztette és amikor meztelen volt, négyen fogták én meg amilyen erősen csak bírtam tökön rúgtam annnnnyira élveztem egész végig nevettem amikor 7-8-szor odarúgtam neki és vagy 10-szer megtérdeltem. Szipogott, mint egy kis gyerek, és könyörgött, hogy hagyjam abba a rúgdosást de én folytattam hahahaha. Életem legszebb napja volt. (Diótörő)

 

Egyszer tökön rúgtam a pasimat a strandon, mert állandóan más lányokat bámult (Kattia)

Előzmény: gggf (206)
gggf Creative Commons License 2005.07.26 0 0 206

Sziasztok!

 

De utálom az ultrawebet...

 

Gondoltam, összedobok egy weboldalt a tökönrúgás témával kapcsolatban.

Nem kell semmi fullosra gondolni, egy mezei külsejű weboldal (eddig csak 2 órám ment rá.. ), ahonnan filmeket/képeket lehet a közeljövőben letölteni.

 

Valamint "kreáltam" hozzá egy fórumot, ahol megoszthatjuk tapasztalatainkat/véleményünket a témával kapcsolatban ill beszélgethetünk egymással..

 

1-2 video, meg a hozzájuk tartozó képek már fent vannak az oldalon, de ultrawebéknél éppen szarakodas van, úgyhogy a html eket még nemtudtam feltölteni :(

Valószínüleg reggel már menni fog.  Várok minden érdeklődőt! :)

 

A cím: http://ballbusting.uw.hu
(az oldal 1024*768 as felbontásra lett méretezve, illetve felette is jól mutat, de ennél kisebb felbontásban szörnyű.. Internet explorerrel teszteltem, ott nem volt semmi gond, Firefoxban valamiért a barna szöveg helyett rózsaszín jelenik meg..)

Bullioner Creative Commons License 2005.07.23 0 0 205

Örülök hogy végre van egy pár ember aki hozzászól a témához.

Vannak nők akik élvezik, csinálják csak kevés. A ballkick.uw.hu régi fórumán volt két csaj akiknek határozottan tetszett a dolog és az egyik minden nap beszámolt hogy mit csinált a barátjával (mázlista fickó). Lényeg az hogy a csaj barátja vette őt rá erre a dologra és pár nap alatt egész jó kis "domina" lett belőle.

Tehát szerintem majdnem minden nőt rá lehet beszélni ilyen játszadozásra és szerintem idővel ők is megkedvelik.

A mozis hozzászólásról annyit hogy kitűnő bizonyítéka annak hogy a nők nevetnek ha a pasi megsérül a tökénél és bizonyos szinten élvezik a dolgot.

 

Még annyit hogy én is a magassarkú, harisnya, miniszoknya kombót szeretem a legjobban, de végülis a tornacipőtől kezdve a papucsig nekem mind "jól" esne.

Én szívesen kipróbálnám csak nincs olyan ismerősöm sajnos aki alkalmas lenne rá, ha lenne, akkor meg a csaj rábeszélésével lenne baj. Nekem majdnem minden formája tetszik a dolognak: rúgás, térdelés, taposás, mogyorózás stb.

 

Végül annyit hogy szerintem a nők többsége örömmel játszadozna így, szívesen megrugdosnának, szorongatnának pasikat. Remélem rátalálok egyre.

 

tuckleberry Creative Commons License 2005.07.22 0 0 204

Hát nem valami jók az esélyeink... Nem hiszem, hogy lányok annyira rá lennének zizzenve erre dologra, mint mi. Azért persze, ha tökön rúgnak egy pasit, aki egyébként mint férfi bejön nekik, meg ahogy ezt egymás közt mesélik, van ott bizsergés rendesen... De ez nem elég ahhoz, hogy ilyesfajta felhívásokra, amikkel mi próbálkozunk, válaszolnának.

 

Ha érdeklődnek is egy picit, nem jutnak el odáig, hogy ezért ismeretlen fiúkkal találkozzanak. Nem arra nevelik a lányokat, hogy fizikai fájdalom okozását viccesnek vagy élvezetesnek találják, pláne, hogy ezt beismerjék. Különösen nem összeegyeztethető a "jó kislány" vagy "komoly nő" imidzzsel.

 

Valós történet: Essen-ben van két 19 éves lány, aki ilyesmit csinál, és kifejezetten élvezik. Az egyikkel beszéltem telefonon, aki elmesélte, hogy először egy kollégája beszélte rá erre. Eleinte nagyon furcsának tartotta a dolgot, de belement, mert unatkozott. Első alkalommal annyira ciki volt neki, hogy elszaladt, miutát tökön rúgta a pasit... És ezt egy olyan lány mondja, aki ma már örömét leli a dologban! Azt mondja, szeret a fiúk fájdalomhatárával kísérletezni. Mondjuk nála arról is szó van, hogy alacsony (százötvenvalahány centi), a való életben nem mindig veszik komolyan, így élvezi, hogy van egy olyan eszköze, amivel fölébe keredhet magas, erős pasiknak. Persze ők se találkoznak egyedül ismeretlen srácokkal, első alkalommal mindig csak barátnő vagy férfi ismerős kíséretében zajlik a dolog.

Előzmény: Törölt nick (202)
BÁTHORY BÖBI Creative Commons License 2005.07.18 0 0 203
Engem spec nem.
...mongyuk sokat lógok itt,ez tény,de ez más mijatt van
Én még soha nem rúgtam tökön senkit.
Előzmény: Törölt nick (202)
Törölt nick Creative Commons License 2005.07.18 0 0 202
Mint mar irtam par honappal ezelott, arra lennek kivancsi, h egyes lanyokat is izgat ha tokonrughatnak valakit? Idaig meg nem nagyon nyilatkoztak. Gondoltam beirom megegyszer hatha egy no is ir vmit..
BÁTHORY BÖBI Creative Commons License 2005.07.18 0 0 201
ennyit kaptál,oder ennyit kérsz?
Előzmény: megyebiro (200)
megyebiro Creative Commons License 2005.07.18 0 0 200
200
Előzmény: megyebiro (199)
megyebiro Creative Commons License 2005.07.18 0 0 199
199
tuckleberry Creative Commons License 2005.07.18 0 0 198
Szia, Kobold, köszi! Azért rendesen megszenvedtem, mire eljutottam odáig, hogy ki tudok mondani ilyen dolgokat. Az Internet sokat segített. De legfőképp a volt barátnőm.
Előzmény: KoboldInside (197)
KoboldInside Creative Commons License 2005.07.18 0 0 197

Hü Barátom, ez szép volt! De tényleg, már csak azt mondjátok meg, hogy kell képet felrakni, és a profi szövegeidhez én rakom fel az anyagot!

Szevasztok

tuckleberry Creative Commons License 2005.07.17 0 0 196

Valami olyasmi... Volt idő, amikor szerettem volna rájönni, hogy miért van ez így. Nem mintha a "klasszikus" szexet és annak különböző formáit nem szeretném, sőt nagyon élvezem azokat. Egy jó dugás vagy finom erotika valakivel akit szeretsz csodálatos dolgok.

 

De valahogy a tökönrúgás fantáziája még intenzívebben hat rám. Hacsak rágondolok, elönt a tesztoszteron. Nem tudok olyan fáradt lenni, hogy ilyesmi látványa ne izgasson föl. A fétisek nagyon erős dolgok...

 

Kerestem az Interneten, hátha rá lehet találni az okokra. A leghitetőbbnek az a magyarázat bizonyult, ami a férfiak terheivel hozzá össze a dolgot. A lélektanászok egy része aszongya, hogy manapság a fiúkra-férfiakra nehéz terhek rakódnak: elvárjuk, hogy sikeresek legyenek, pénzük legyen, értsenek a munkájukhoz, meg a pénzügyekhez, és otthoni dolgokhoz, "vezessék a partnerüket" stb.. A férfi szerep sokszor nehézségekhez kapcsolódik. Namármost, ennél a furcsa fétisnél valamiféle mélylélektani, tudattalan válaszról lehet szó. A férfi kiszolgáltatja "férfiasságának központját" a nőnek, így kvázi a lélek kipihenheti magát egy időre.

 

Ez nem teljesen tiszta, de lehet benne valami... én például a való életben egyáltalán nem vagyok szubmisszív. Határozott léptekkel járok utamon, de ez a fantázia minden nap többször magával ragad...

Előzmény: egyszerűen én (195)
egyszerűen én Creative Commons License 2005.07.17 0 0 195
No, így már: dominencia-dimenzióból jobban értem.
Előzmény: tuckleberry (189)
KoboldInside Creative Commons License 2005.07.17 0 0 194
Bazze, mé nem mentek fel a képek?
KoboldInside Creative Commons License 2005.07.17 0 0 193

Na itt éppen "meglökik a zacsit" ;-)

Remélem tetszik!

Szevasztok!

tuckleberry Creative Commons License 2005.07.16 0 0 192

 

 Azert lehet kisse erosebben is, reszemrol nem art ha fiu egy kicsit erzi is a dolgot. Osszegornyedes, nemi fajdalom par masodpercig, a lany gyozott. Mondjuk miniszoknya, harisnya es terd, vagy laza nyari oltozet es mezitlab. Kihivo viselkedes, utana "kijozanitas".

 

 Az micsoda, hogy Y pados valtozat?

Előzmény: BÁTHORY BÖBI (190)
BÁTHORY BÖBI Creative Commons License 2005.07.16 0 0 191
eszembe jutott még egy Y-pados változat is
Előzmény: tuckleberry (189)
BÁTHORY BÖBI Creative Commons License 2005.07.16 0 0 190
amikor a lány rátámaszkodik a fiú vállára és párszor meglöki térddel a zacsit...erre gondolsz? ez azért nem egészen tökönrúgás,de valóban felettébb szórakoztató játék.
Előzmény: tuckleberry (189)
tuckleberry Creative Commons License 2005.07.16 0 0 189
Ez nem kamu. Tényleg vannak srácok, akiknek egy vonzó lány általi tökönrúgás felizgatja a fantáziáját. Általában ezt inkább titkolják, és nem merik bevallani még a partnerüknek sem. De erős „bizsergést” éreznek, ha a moziban ilyen jelent megy... pláne, ha a jelenlévő lányok ehhez olyan furcsán nevetnek…Azért persze vannak, akik ezt a való életben is kipróbálják. Természetesen mértékkel, és nem teljes erőből való rúgásról van szó, mert azt nem nagyon lehet élvezni, meg veszélyes is. Kevésbé a fájdalom, sokkal inkább a dominanciával való játék a lényeg.

 

Hát igen, ez nem „normális”, elég furcsa dolog. Azért érdekelne, hogy úgy általában mindenkinek vannak-e valamilyen furcsa vágyai (mindenki másfajta természetesen), ami másoknak nem a szexhez kapcsolódik, vagy vannak teljesen normális emberek, akik csak a „hagyományos” dolgokra gerjednek?
Előzmény: egyszerűen én (188)
egyszerűen én Creative Commons License 2005.07.16 0 0 188
Nem volt végkifejlet. Nem igazán tudtam azonosulni ezzel, mert nem értettem. Nem úgy írt róla, ahogy te. Másképp. Jól elcsevegtünk egy darabig, aztán sok szerencsét kívántam neki, hogy találjon eg yolyan lányt, aki hajlandó lesz tökön rúgni.
Ugratásnak éreztem.....((a mai napig is úgy érzem))
Előzmény: KoboldInside (187)
KoboldInside Creative Commons License 2005.07.16 0 0 187
És, mire jutottatok?
egyszerűen én Creative Commons License 2005.07.14 0 0 186
egyszer a chat-en találkoztam egy ilyen sráccal, hosszasan beszélgettünk...érdekes a dolog...
Előzmény: tuckleberry (184)
KoboldInside Creative Commons License 2005.07.14 0 0 185

1x engem sikeresen megtaláltak... A csaj meg akart ijeszteni, hogy megrúg, de közben a kezével mutatott valamit, és azt hittem meg akar ütni, (persze ez mindvégig poénból ment) én meg nagybüszkén, nehogy megüssön, le akartam guggolni...

Na ebből szép kis esett lett, de nem fájt, sőt kicsit bizseregtem is alul ;-)

De azért ez furi, nem? Szóval tetszett a dolog, pedig elvileg szarul kellett volna, hogy essen....

CIAO

tuckleberry Creative Commons License 2005.07.06 0 0 184

Sziasztok!

 

Kene egy klubot csinalni, ahol ki lehetne probalni ilyen
szokatlan dolgokat. Sracoknak, akiket furcsa modon felizgat,
ha tokon rugjak oket. Lanyoknak akik szivesen kiprobalnak,
milyen is tokonrugni egy pasit, anelkul, hogy tartaniuk
kene a kovetkezmenyektol (hisz erre kertek oket).

Csinalhatnank egy kiserletezos partit. Legjobb lenne, ha
kezdetben a sracok hoznanak ismeros lanyokat, vagy a lanyok
nem egyedul, hanem baratnokkel jonnenek, igy az egesz lazan
es jo hangulatban folyna. A vegen a legugyesebb lany
jutalmat kapna, peldaul egy par cipot sajat valasztasa szerint.

Ha erdekel a dolog, es elmultal 18 eves, dobj egy e-mailt
a kovetkezo cimre:

 tuckleberry@freemail.hu

 

 Udv.:

 Andras

Bullioner Creative Commons License 2005.06.07 0 0 183

Szerintem a tökönrúgás a női önvédelem alapköve :)

Sajnos mostanában egyre zárnak be azok az oldalak ahol ingyen lehetett letölteni filmeket. A legjobban a ballkick.atw.hu-t sajnálom, ráadásul ez magyar volt. Az ottani fórumokon csajok egész helyes beszólásokat írtak a témáról. Kéne azért egy magyar website ennek a témának..

Törölt nick Creative Commons License 2005.05.24 0 0 182

Nem is gondoltam idáig, h ez egyeseket (pontosabban sokakat) izgat ez a téma. Az eddigi hozzászólók többsége pasi volt! Ha, már itt tartunk, kiváncsi lennék arra is, h bizonyos csajok is odáig vannak, ha tökönrúghatnak vkit, szóval írjatok!! (akár sztorikat is, h kit, miért, hogy, stb)

fggg Creative Commons License 2005.03.27 0 0 181

Sziasztok.

Ha kissé megkésve is, de örülök h találtam olyan magyar fórumot, ahol erről a témáról van szó.

Nekem 348 MB "ballbusting" video ill kép van a gépemen.. amiket igen nehezen szedegettem össze a netről jópár  hónap alatt.. :)

Nem mintha most többet tudnék mondani.. egyébként is ilyen témában nem szívesen nyilatkozok..  csak gondoltam eldicsekedek vele :))

wrm Creative Commons License 2005.03.24 0 0 180

Erről a következő (már régebben hallott/olvasott) vicc jutott eszembe:

 

A fogorvos már éppen hozzálátna a kezeléshez, amikor konstatálja, hogy golyói a páciense markának foglyaivá válnak. Döbbenten kérdőre vonja:
- Na de asszonyom! Mire véljem ezt?
Mire a nő:
Így legalább mindketten nagyon vigyázunk, nehogy a másiknak fájdalmat okozzunk!

Előzmény: bbbalint (173)
gorax Creative Commons License 2005.02.28 0 0 179

Kár hogy nincsenek új megtörtént esetek.

 

Lányok, meséljetek mikor, kit, miért, hogyan intéztetek így el.

thanoroth Creative Commons License 2004.12.19 0 0 178
udvozlet csak annyi a hozzaszolasom hogy a tamadasok ezen valfaja alapgyakorlat onvedelmi tanfolyamokon holgyek reszere. szamos harcmuveszeti stilus tamadja ezt a teruletet intenziven vagy kevesbe intenziven. az ilyen igeny velemenyem szerint semennyivel sem betegesebb hajlam mint sok mas megoldas amit holgyek es urak alkalmaznak , kielegules celjabol. sex sokfele van, ami nem "hagyomanyos" parzasi folyamat annak lelki osszetevoje kell hogy legyen, amelyet ha az ember jobban magaba nez , meg tud talalni. vagy nem, ilyenkor el lehet beszelgetni pszichologussal, pszichiaterrel. erdekes dolgok ki tudnak derulni. konyvek is beszelnek errol , meglehetos reszletesseggel. a sexrol csak annyit, a dolog lenyege az , h mind ket fel elvezze es akkor nincs semmi problema. ha egy holgy ilyesfele dolgot hajt vegre egy uron (vmelyik kedves hozzaszolo emlitette egy ismeroset akit egy oszt.tarsa folyamatosan megalazott ilyesforman) az szerintem mokas. mivel ebben az esetben az ur nem vedekezett kello keppen. tovabba, amennyiben ez tobbszor is elofordult, abban az esetben az urnal koncentracios problemak lehetnek, hiszen tudhatta volna, hogy mi kovetkezik. pszichologiai hattererol a dolognak itt nem beszelnek mert feltehetoleg nem okoznek vele kellemes erzest azoknak, akik ezen testi fenyitest sexualisan kielegitonek illetoleg izgatonak talaljak. szerintem mokas, habar megalazo, de barmilyen egyeb tamadasi forma alapvetoen megalazo amennyiben artalmatlanna teszi a sertettet plane hogy ha a sztereotipen gyengebbnek tulajdonitott nem hajtja azt vegre ellenkezo nemu ellenfelen. maga a metodus, magaban az, hogy a holgy verekedesre adta a fejet hogy megvedje magad adott esetben, hatarozottsagot, batorsagot es tuzesseget feltetelez az illeto holgynel amely tulajdonsagokat en szemely szerint sokra becsulok barmily nemu emberrol is vagyon szo.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!