Astrába turbó motor beépitést vállalok /eddig már 4-et csináltam, és még egy motor sem esett ki :-)) / , 6-os váltó első kerékhajtásra, LCD műszerfal, chip, meg ilyenek. Kérem csak komoly érdeklődők hivjanak
na most ez az oldal nem jo adatokat ir !!! ugyanis az astra f BC je 8imp igényel. és a vectra 2000 lcd hez pedig szintén 8 kell a lenti tablazatban ezt meg sem emliti
nekem elhiheted hogy igy muködik be raktam már pár astrába és calibrába vectra 2000 lct-t az enyémbe pedig egy kadett lcd-t
Astra 8-ast igényel? Itt én úgy láttam az oldal vége felé a táblázatban, hogy abban is hatos van. A 8-as igen ritka. A programozását meg ha jól olvastam Tech1-el, és Tech2-vel is meg lehet oldani. A kódokat meg itt találtam meg. Érdekes, hogy ott a WFG-nek mások a jellemzői. Nem impulzus van megadva, hanem 4-5 jegyű szám.
Nomind1, végülis ez számomra már nem érdekes. Ami annál inkább érdekel, hogy hogy tudtál két jeladót beleszerelni ? :) A tetejére egy másikat ? :)
Valóban ilyen olcsón mondták nekem a jeladót? Pedig Opel boltot kérdeztem, és új lenne, rendelésre.
Használtan meg 8000??? Atyaúristen. Én aszittem ilyen 2-3000 Ft-ért van bontóból. Hát akkor kell egyet vennem, aztán minden ok.
az astra BC egyébként 8 imp igényel hogy hogy lehet attirni azt nem tom ... tech1 ben erre nem találtam utalast ott csak program kodok vannak adott motorhoz de altalaban egy adott motorhoz 1 féle van +nyelvkülömbségek vagy hogy radioval vagy nélküle
nekem az astra gsi ben kadett lcd van és hogy a BC is müködjön két jeladot kellett bele raknom 8ast és a tetejére egy 6os nekem igy lett jo
a jelado ha csak 10e ft akkor tessák ennyiért meg venni mert az igen csak olcso mivel a normal ára olyan 18e ft én meg csak 8ezer környékén adnám el
Új fejlemény az ügyben, hogy lehúztam mind a 3 vezetéket az útszakaszjeladóról, és vidáman ment a gép, még hibát se jelzett. Így nagy valószínűséggel a 16-os jeladó se zavarja majd össze, ezért most:
Hát az van, hogy van egy c20ne moci 6-os jeladóval, LCD-vel, meg egy c20xe BC-vel. Namost a BC meg asziszi 16-os van benne, és pl 40km/h-ig L/h-ban méri a fogyasztást, utána meg 40l/100km-nél kiakad, ha odalépek. Ezért gondoltam két lehetőségre:
1. Szerzek 16-os jeladót, az LCD-t átállítom, és a BC meg jó lesz. Kérdés, hogy mit szól a 16-os jeladóhoz a Motronic 1.5, mivel a x20xe-ben azthiszem Motronic 2.5 van, a jeladóból meg egyik vezeték belemegy a Motronicba. Szerintetek menne 16-ossal? Ma akarom kipróbálni, hogy a jeladórol lehúzom a kábeleket, ha megy anélkül is a motor (persze az LCD és BC gondolom nem), akkor talán nem számít, hogy 6-os vagy 16-os jelet kap a Motronic.
2. Veszek egy Astra F MID-et, mert ha jól tudom az Astra F-ekben 6-os jeladó van. Nomeg annak a BC-je bármire programozható. Meg találtam egy leírást, hogy a Check Control és a BC vezetékeiből mit hova kell kötni rajta. Aztán egybe lesz a BC? meg a CC.
Kár, hogy a 16-osod nem eladó. Ráadásul nekem úgy kéne, hogy kipróbálom, aztán ha megy minden, akkor kell. Addig meg a 6-ost se akarom kidobni. Újonnan sajna 10.000 HUF.
8-as? Olyat nem raktak Kadettba tudomásom szerint. ha minden igaz, akkor c20ne-ben 6-os, c20xe-ben 16-os van. 8-assal csak az Ascona C, Omega A, Senator B rendelkezik. Ha jól tájékoztatott egy weboldal. Nekem meg 6-os van, és 16-os kéne...
ugye nem a BC hez akarod hasznalni a 16os jeladot ????
mert a kadett lcd hez meg jo ... de az astra bs hez nem a kadett lcd egyébként 6os és 16ossal is müködik van benne egy kapcsolo ... de az astra bc csak 8assal
felejsd el, a c20ne-be használhatatlan. tegyél be egy 264-284 fokos dblias vagy schrick tengelyt
DIS gyujtásos/ M2.8-as, elosztó nélküli Astra GSI 16V-hez való EDS chip eladó (powercap, sportlégszűrő és sportkipufogó kell hozzá) nem tudom hány LE, de sokkal jobban megy tőle. 25 ezer Ft, beszerelés megoldható Tel: 06-70-611-2277