Keresés

Részletes keresés

nyman Creative Commons License 2005.01.21 0 0 22

A tajekoztatot nem olvastad el? :o) vagy a honlapot?

Vagy ha az internetbankba bejelentkezel, ott is latod a harom szamlat. Illetve ha van ertekpapir deviza stb. akkor azt is hozza tudod kapcsoltatni.

Nekem nem volt problemam - igaz az amazonon meg nem vettek semmit - rendszeresen havonta atlag 1-2x hasznalom es minden ok.

Egyebkent a CIB onlajn csomagja most kedvezobbnek tunik. Csak felo, hogy beetetes es elobb utobb megemelkedik a dij

Előzmény: scum (2)
expesti Creative Commons License 2005.01.19 0 0 21
CIB
Előzmény: Bondetti (19)
Bondetti Creative Commons License 2004.12.01 0 0 20
Kájn réákción? Netalántán az OTP-fan fórumba tévedtem, itt mindenki orrba-szájba ópétés? Pedig biztos nem, mer' van itt még néhány OTP-s topik, de dicséretet azokban is csak elvétve találtam. :o))
Bondetti Creative Commons License 2004.11.30 0 0 19
Kicsit felélesztve a topikot:

másik banknál nincs ilyen lehetőség, mint az OTP elektronikus számlacsomagja? Az a gondom, hogy jövőbeli külföldi tartózkodásom (kb. fél év) alatt nem tudnám használni a számlát, és így a havidíj (jelenleg 1200 Ft/hó!!) alapból csak kidobott pénz lenne... A megszüntetést nem javasolják, hiszen akkor később csak macera és költség lenne az újabb számlanyitás+bankkártya.

Ha más banknál olcsóbban van hasonló lehetőség, ami külön számlát biztosít a netes vásárláshoz (és a bank is megbízható), akkor világosítsatok már föl, légyszi. Köszi. A „sima” folyószámlás megoldás azért nem jó, mert gyakran vásárolok a neten, ehhez pedig öngyilkosság lenne egy olyan bankkártyával fizetni, amivel adott esetben az összes pénzemet le tudnák nyúlni, mert egy számlán van az egész...
azzo Creative Commons License 2002.03.21 0 0 18
igen azt, amit akar. A beallitott limit erejeig. Az offline huzashoz(amikor nincs limit) akkor pedig ugye a kartya is kell. Egyebkent nem tarolok rajta gyakorlatilag "semmit",az otp elektronikus konstrukciojaban ugye nem is lenne ertelme.
Előzmény: Tam7 (17)
Tam7 Creative Commons License 2002.03.21 0 0 17
Azt tanácsolom, hogy ezentúl a sima offline bankkártyádon ne tárolj egy fillért se. Ha valaki feltöri a szervert, ahol vásároltál, megszerzi a kártyaszámod, akkor onnantól azt vásárol a te kontódra, amit akar.
Előzmény: azzo (16)
azzo Creative Commons License 2002.03.20 0 0 16
jah es akkor orjongtem is erosen, mert vegul a sima offline visa kartyaval fizettem.(a kartyak egyidoben keszultek el)
Előzmény: azzo (15)
azzo Creative Commons License 2002.03.20 0 0 15
igen, probalkozz...megjegyzem, nekem pl az ibill.com kb. egy honap utan fogadta el eloszor a virtualis kartyaszamot...OTPnel hozzad hasonloan erdeklodtem, persze meg sem nyikkantak. Valszeg lassu az atfutas(na de ennyire???!)
Ha sikerul a fizetes nyilvan egy emailben azert ezt visszaigazoljak...szoval en nem aggodnek, hogy tobbszor fizetek.
Ha a kartyaszam, a cvc2 koddal egyutt jo, akkor en csak a fenti dologra tudok tippelni.
Előzmény: Rocketz (14)
Rocketz Creative Commons License 2002.03.20 0 0 14
köszi azzo! a pénz megkerült!: )) Másik: egy netes rpg-ért szeretnék fizetni, a kártyaszámot elfogadja, de azt mondja, hogy a tranzakció sikertelen próbálkozzak újra? ötletek, tapasztalatok webkártya használóktól jól jönnének.

bye

azzo Creative Commons License 2002.03.20 0 0 13
az "ugyanugy" talan tulzas...ha jol emlekszem nem fogadhatsz ra atutalasbol penzt...es tan atutalni rola is csak az elektronikus szamladra tudsz. Utobbiban nem vagyok biztos.
Előzmény: azzo (12)
azzo Creative Commons License 2002.03.20 0 0 12
a webkartyadon levo penzt ugyanugy kezelheted , mint az elektronikus szamladon levot. Eppcsak a webkartyahoz tartozo szamlaszamot kell megadni, az azonosito, jelszo ugyanaz, mint a tobbinel. Az atvaltas(en meg csak fizettem neten vele) automatikusan tortenik. Hogy milyen arfolyamon is valtjak...nem mentem utana, de semmi kulonos.
Előzmény: Rocketz (9)
Rocketz Creative Commons License 2002.03.20 0 0 11
kösz, de nem kellett volna venned a fáradtságot és beirnod ezt a hozzászólás, mert felesleges volt :)
Boarhunter Creative Commons License 2002.03.20 0 0 10
F0galmam sincs...
Előzmény: Rocketz (9)
Rocketz Creative Commons License 2002.03.20 0 0 9
Hi all! Ezt a levelet küldtem OTP-nek a következő problémám miatt:

"Tisztelt Otp Munkatárs!

Első ízben használtam az OTP WEBkártyámat és a következő probléma vetődött fel. A "Forintműveletek" menüben a "Kártyafedezet" pontban inditó kártyaszmának megadtam a maestro bankkártyám számát, majd a kedvezményezett kártyaszámnak a webkártyaszámomat, és átutaltam rá 8.000FT-ot, mely átutalás sikeres volt. Az lenne a kérdésem, hogy ezt a pénzt, hogyan tudom kezelni vagy visszautalni az eredeti számlámra, mert a "Lekérdezések" menüpontban megpróbáltam minden lehetséges opciót és csak annyi információt találtam, hogy az egyenlegemen 8.000Ft-tal kevesebb van."

Nos az első kérdésem magában a levélben található miszerint: Hogyan tudom kezelni a webkártyámon található pénzt?

A második kérdésem ez lenne: Hogyan tudok átutalni pénzt külföldi számlaszámra a webkártyáról? A számlaszámra euroban kéne utalnom a pénzt de nem tudtam kideríteni azt hogy hogyan váltok valutát Ft to Euro? :)

Alfa Hold Creative Commons License 2001.11.29 0 0 8
Epp most sikerült hasznalnom.
Epp csak azt nem tudtam, hogy minuszba is mehet ez a szamla.
bivanbi Creative Commons License 2001.09.26 0 0 7
En tobb alkalommal tudtam vele neten vasarolni, egyszer az Amazon.com-nal is, azonban amikor masodszor akartam Amazonnal venni, akkor kozolte e-mailben az Amazon, hogy idezem:
Greetings from Amazon.com.

Unfortunately, we are currently unable to process your order; the
issuing bank of your credit card has not responded to our attempts to
verify the billing name, address, and telephone number associated with
the card.

persze amazon azonnal letiltotta a hozzaferesemet... Irtam az ugyben az OTP-nek, egyelore nem valaszoltak. Kovetkezo lepes hogy felhivom oket es elkezdek anyazni. Kozben probalok Amazonnal is egyezkedni...

Udv,
Balazs

gypeter Creative Commons License 2001.05.25 0 0 6
Én már használtam az amazon.co.uk -nál, gond nélkül működött. A pénz tényleges levonásakor kapsz egy SMS-t is. (az amazon.co.uk -nál általában hajnali 3 órakor)
Alfa Hold Creative Commons License 2001.05.25 0 0 5
Használni még nem használtam, de ma váltottam ki. Minden símán ment, nem volt semmi komplikáció.
crunch Creative Commons License 2001.04.24 0 0 4
Én tudtam minden számlaszámomat, minden infot megkaptam az otp-ben, pénz is volt a számlán, mégsem fogadták el eddig még egyszer sem a kártyám.

Scum: az amazonon végül sikeres voltál?

Zimmy Creative Commons License 2001.04.24 0 0 3
Miért érdekes a vásárláshoz a számlaszámod? Másrészt pedig szerintem az Amazon (mag a többiek) nem tudják online ellenörizni, van-e pénz a számládon, az kicsit komplikált lenne odaátról. Csak azt tudják, hogy érvényes-e az a Mastercard szám, amit megadtál.
Előzmény: scum (2)
scum Creative Commons License 2001.04.18 0 0 2
Elképesztő, de megoldódott a gond.. MIután a sokadik alkalommal is bementem az OTP-be, és előadtam a problémámat, egy immáron hozzáértő dolgozó felvilágosított, hogy az elektronikus számlacsomag valójaában 3 számlát jelent. Egyrészt van a rendes folyószámla, amiről pl. a "rendes" bankkártyával veszel le pénzt. Aztán van egy megtakarítási számla, ami tulajdonkppen a lekötésekhez használható, és végül a harmadik a webkártya fedezeti számlája. Erre kell átutalni a vásárlás összegét, mert csak akkor tudja a bolt leszedni a pénzt... A hagyományos, dombornyomott kártyával pedig ennél a számlacsomagnál nem lehet internetes vásárlást végezni.
Ja, mégvalami, a három számla bizony három különböző számlaszámot is jelent, amit nekem sehol nem is mondtak el, sőt, felírva sem volt egyik szerződésen sem (mondjuk akkor rájöttem volna, hogy mi hiányzik az Amazon.com-nak), így ezt a otp-s dolgozóktól kell megkérdezni

üdv
SC

crunch Creative Commons License 2001.04.12 0 0 1
Hi,

Magam is így jártam, ráadásul 3x, 3 különböző site-on.

Nagyon akartam venni valamit, ami magyarországon csak sok macera árán szerezhető be. Csak ezért kötöttem elektronikus számlacsomag szerződést.

Az első sikertelen kisérlet után fölhívtam az otp-t. Közölték, hogy az otp-nek is van webáruháza (köszi vaze, mondtam). A másik ötletük az volt, hogy keressek másik kereskedőt. Ezt megtettem. Megint nem voltam eredményes, majd az egész procedúra mégegyszer megismétlődött. Már Q ideges vagyok rájuk, de ami a legrosszabb, nem tudom, hogy hogyan tovább.

Ötlet?
Menjünk tüntetni?

Crunch

Előzmény: scum (-)
ControlDenied Creative Commons License 2001.04.12 0 0 0

puff.

scum Creative Commons License 2001.04.12 0 0 topiknyitó
Elektronikus számlacsomag az OTP-nél. Ehhez jár egy úgynevezett webkártya, mely tulajdonképpen egy kartonlap, melyen egy hitelkártyaszám szerepel, így állítólag biztonságosabb, mint egy legyártott műanyag kártya. Amúgy egy EC/MC kártyának kellene megfelelnie. Ez eddig szép és jó, csakhogy amint használni próbáltam arra, amire kitalálták, nevezetesen az Amazon.com-ról könyvet akartam venni, rögtön nem működött, ugyanis az amazon szerint a bank visszautasította.
Valaki használt már ilyen kártyát? Tapasztalatok?

sc

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!