Keresés

Részletes keresés

Mijo Creative Commons License 2004.10.13 0 0 36

Üzenet azoknak, akik esetleg nem tudnák!

Gyanútlan és kevésbé tájékozott szemlélők fejében előfordulhat, hogy megfordul: ez a Mijo, vajon miért nem reagál minden olyasmire, ahol a neve említésre kerül!?

Nos, ezeknek üzenem: a Mijo, Index-es prominenseknek tett ígéretéhez híven, nagy ívben szarik szar emberek pitiáner és átlátszó provokálásaira, azaz számtalan esetben szándékosan szó nélkül hagyja ilyenek infantilis és beteges próbálkozásait!

Muity Mijo

Baja

Thernitibi Creative Commons License 2004.10.13 0 0 35

Tisztelt Mijo

Te itt: http://forum.index.hu/EditArticle/ReplayEditArticle?a=37458039&t=9012347 valamit felvetettél, amelyre itt: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9114985&la=38927610 válaszoltak neked.

Úgy gondolom, hogy ha az általad megszólított vette a fáradtságot, és a saját polgári nevéhez kisértetiesen hasonlító nickel (Kubatovv) bejelentkezett az indexre, majd válaszolt felvetéseidre, akkor elvárható, hogy a kettő hozzászólás közötti, nagyon is érzékelhető nézetkülömbséget itt tisztázzátok.

Szerintem illene meghívnod ide a klubba, és megvívnotok a saját igazatokért. Mert nem vitás, hogy részedről ez lenne a legelegánsabb, és legkézenfekvőbb, a kívűlállók, és a grémium részéről pedig az egyetlen, elvárható megoldás! Egyben ezzel a gesztussal  be is bizonyíthatnád, hogy nem csak akkor vagy keményfaszú bunyevácgyerek mikor valakit pocskondiázni kell, hanem akkor is, mikor a leírt szavaid igazságtartalmát kell megvédeni.

Mijo Creative Commons License 2004.09.05 0 0 34

HÁLA A JÓ SORSNAK ÉS A PRECIZ ELŐJELZÉSEKNEK!

Előzmény: Mijo (29)
Mijo Creative Commons License 2004.09.03 0 0 33

Zolikám, körülbelül akkor jelentéktelen senki, mint aki csókosává kíván engem tenni.

Majd élőben erről is, ne basszuk szét ilyesmivel klubfórumunk nyugalmát.

Mijo

Előzmény: zvajda (32)
zvajda Creative Commons License 2004.09.03 0 0 32
Áruljátok már el ki a fene az a nagy görény akiről itt beszéltek?
Előzmény: Mijo (31)
Mijo Creative Commons License 2004.09.03 0 0 31

Kösz, Atti, rendes vagy, de hidd el, szót nem érdemel szegény ...... :((...

Aki engem ismer, nagyon jól tudja mennyire megvetem azt a görényt, akivel ez itt egy asztalhoz akar ültetni. Én nem hogy azzal, még ezzel sem vagyok erre hajlandó, de még egy légtérben tartózkodni se :((...

Mijo

Előzmény: farkasanti (30)
farkasanti Creative Commons License 2004.09.03 0 0 30

"A továbbiakban pedig megjegyezném, hogy az (20) alábbi a történetet nekem olyan emberek mesélték, akik sokkal szavahihetőbbek holmi pletyiszintű szarkavaróktól"

Tibi szerinted eléggé meggyőző erejű bizonyíték ez???

Előzmény: Thernitibi (27)
Mijo Creative Commons License 2004.09.02 0 0 29

Reméljük a legjobbakat ...

HURRICANE FRANCIS

Hurricane Francis

Hurricane Francis

Hurricane Francis

Hurricane Francis

Előzmény: Mijo (28)
Mijo Creative Commons License 2004.09.01 0 0 28

Kedves alábbi szeretteink!

Sajnos megint okunk van aggódni!

Hogy a fene nem eszi meg ezt a szeszélyes dög világot :(((..!

Ne legyen baj, vigyázzatok, óvjon Benneteket az Oltalmazó!!!

Mi minden percetekben Veletek vagyunk!

</P>

Előzmény: Mijo (17)
Thernitibi Creative Commons License 2004.09.01 0 0 27
Lentebb szóló egyén valamit elfelejt!
Kirívóan otromba rágalmazás kirívóan otromba dolgokra képes embereknek jár.

Lentebb szóló egyén második bekezdéséhez annyit azért hozzá kellett volna fűznie, hogy mért írtam (mert én vállalom, amit írtam, és nem én kértem meg senkit, hogy sajátos koncepció alapján többtíz hozzászólást töröljön, ezzel sunyi módon eltüntetve a lényeget) 2004-06-11 08:43:08-kor azt, amit!!
Elfelejtette például, hogy pont ő volt az, aki megpróbálta sajátneves fórumunk szabályainak teljes egészében megfelelő közösségét saját (ki a fene tudja miféle erőszakos, alattomos indíttatás alapján kigondolt) koncepciója szerint megosztani, kiközösíteni, elfeledve azt az egyszerű tényt, hogy a Bajai régió sajátneves fórum nem egy Mijo által üzemeltetett „magánszájt” volt, hanem egy egyedi szabályokkal üzemeltetett nyilvános fórum.

A továbbiakban pedig megjegyezném, hogy az (20) alábbi a történetet nekem olyan emberek mesélték, akik sokkal szavahihetőbbek holmi pletyiszintű szarkavaróktól.

(De mit is gondoljon, kinek is higgyen az ember olyankor, mikor egyik oldalon az ellentmondás nem tűréséből fakadó sunyi kiközösítés, a fórumból való elszekálás, a paraszolvenciával, a svájci bankszámlával (stb.) való vádaskodás, más nevében való hozzászólás kulimák, az új fórum beindulásakor óvatlan elszólásból kiderülő kirekesztő listázás, városunk nevének öncélú felhasználása, a másik oldalon pedig szavahihetőségüket többszörösen bizonyított emberek állnak. Ki-ki döntse el saját maga.)
Előzmény: Muity Mijo (26)
Muity Mijo Creative Commons License 2004.09.01 0 0 26

Mivel azok az észrevételeim, melyeket alábbi kirívóan otromba rágalmazásommal kapcsolatban jegyeztem a TISZTÁZANDÓ KÉRDÉSEK. című topikba, témaköröstől cakk-pakk eltűntek (még jó, hogy ez egy zártkörű klubfórum), rövidre fogom "védekezésemet".

Az tegye az övével azt, amit nekem 2004-06-11 08:43:08 időpontban javasolt, aki nem tudja a velem kapcsolatos, személyemet tendenciózusan lejáratni szándékozó alábbi vádjait egyértelműen bizonyítani!

(Ezzel kapcsolatban semmiféle fórumromboló vitában nem vagyok hajlandó részt venni. Az én lelkiismeretem tiszta úgy önmagam előtt, mint egy számomra kedves ember emléke előtt, mint azok előtt, akik számítanak nekem! A rágalmazó nem az utóbbi kategóriát képviseli!)

Muity Mijo

Baja

Előzmény: Thernitibi (20)
zvajda Creative Commons License 2004.09.01 0 0 25
Valszeg akkor tünt el mert nálam is szarakodott
Előzmény: Mijo (24)
Mijo Creative Commons License 2004.08.31 0 0 24

Vajda Zoli, te hol tudtál írni az általam alább hiányolt topikba?

Ennek már csak alábbi nyomát látom :((...

Bajai Régió Klub
12:23, zvajda

Mijo

Előzmény: Mijo (23)
Mijo Creative Commons License 2004.08.31 0 0 23

Úgy vélem, aljas indíttatású rágalmakkal szemben "még nekem is" jogom van megvédeni magamat!

Ezt tettem az alábbiak szerint, mely tisztázás témaköröstől eltűnt.

Kérem visszaállítását!

TISZTÁZANDÓ KÉRDÉSEK.
09:41, Muity Mijo

Mijo

Előzmény: Mijo (21)
Mijo Creative Commons License 2004.08.30 0 0 21

Ugyan alábbi fröcsögő alannyal dolgom - mint mondottam már - nincs, de alaptalanul rágalmazó mocskolódásait a TISZTÁZANDÓ KÉRDÉSEK. című topikban leszek kénytelen helyretenni anélkül, hogy ez onnantól egy pillanatig is vita tárgyát képezhetné.

Ez egy egyértelmű konkrétumok nélkül, alattomosan vagdalkozó olyan személy, ki egy még őnála is szánalmasabb kétes egzisztencia hatása alá került végtelenül sajnálatos módon. Ezek egyértelmű célja közösségünk bomlasztása, amit sosem fogok hagyni meghonosodni klubfórumunkban!

Minden érintettnek: sajnálom, hogy zártkörű fórumunk még mindig helyszíne lehet ilyen szennyeződéseknek, a magam részéről mielőbb igyekezni fogok, klubtagjaink számára elfogadható minőségű tiszta közeget teremtetni.

Muity Mijo

Baja

Előzmény: Thernitibi (20)
Thernitibi Creative Commons License 2004.08.30 0 0 20
Hát kérem, egy olyan esemény történt a közelmúltban, amely egy becsületére, szavahihetőségére, elveire kínosan vigyázó emberrel (és akit én őszinte barátomnak hittem) történt meg. Még majdnem el sem akartam hinni, de más források is megerősítették, hogy bizony, a történet való igaz.

Hogy mindenki értse miről van szó, érdemes visszaolvasni egy, a témához kapcsolódó hozzászólást: http://forum.index.hu/EditArticle/ReplayEditArticle?a=37398835&t=9033221

Na most kéremszépen, ez a volt barátom, aki nagy szavakban képes nagy barátságokat demonstrálni, a valóságban leszarva elveit, képes egy asztalnál enni, inni jópofizni a Baja-környéki bűnözőtársadalom egyik ismert alakjával, szívfájdalmamra pont azzal az alattomos gazemberrel, aki miatt megboldogult Teket Pista barátom majdnem földönfutóvá vált.

Mijo azt írtad valahol, hogy „Isten megbocsát! Én nem!”

Hát tudod mit? Aki pofátlan módon képes eladni a lelkét pár tányér halléért, az nekem ne használjon nagy szavakat.

Te mostantól kezdve egy erkölcsi hulla lettél sokunk szemében, cselekedeted megbocsáthatatlan bűn az én szememben!!! Az ilyen kripliségre nem lehet magyarázat, de leginkább nem lehet megbocsátás!!!

Sokáig nem értettem, hogy voltál képes egy sokunk számára kedves fórumot úgy kisajátítani, hogy sok, szabályoknak megfelelő törzsvendég kirekesztődött. Már tudom: A fentiekhez hasonló, jellemtelen módon.

Thernesz Tibor

(aki legalább annyira jogosult az itteni szólásra, mint Muity Mijo!)
Mijo Creative Commons License 2004.08.14 0 0 19

Innentől minden augusztus 13-át, valamint 13-ára eső pénteket, megünnepelendő napnak fogok tekinteni!

Előzmény: Mijo (17)
Mijo Creative Commons License 2004.08.12 0 0 17

Anchika & Zsozsóka!

Évike & Oscar!

Aggódunk értetek!

Drukkolunk nektek!

Dögöljön meg Charley!

Mijo Creative Commons License 2004.07.14 0 0 16

Julika kedves, minden rendben, vigyázz a kisördögre erre a pár napra, most már ne merüljön a 'kesztyű' víz alá :))!!

A gép azé, akire tippeltél.

A 'jövőre' vigyázz :)!!!!!!

Pusszancs: Mijo

Előzmény: jujo01 (14)
Mijo Creative Commons License 2004.07.14 0 0 15

Átok, te megint tudsz valamit :)))!????

Lényeg a lényeg: vagy! Jöjj(etek)!

Mijo

Előzmény: eperlaci (13)
jujo01 Creative Commons License 2004.07.14 0 0 14

Sikerült a belépést megoldanom:))))

Köszönöm szépen...:))))

üdv:JULIKA

Előzmény: Mijo (10)
eperlaci Creative Commons License 2004.07.14 0 0 13

Be tudok lépni Mijókám.

Köszönöm a segítséget.

Jóóóó étvágyat az ebédhez, mindenkinek

eperlaci. 

Mijo Creative Commons License 2004.07.14 0 0 12

Zdravo Jovan, ha nehezen is, de csak-csak megoldódik szép folyamatosan a beléphetőség lehetősége.

Utólagos engedelmeddel publikáltam a Rác Búcsút a Hercegszántó topicunkban. Nem haragudnék, ha valamelyik ezzel kapcsolatba hozható témakörünkben tartanál egy kis élménybeszámolót. Én személy szerint jó pár évvel ezelőtt nagyszerűen éreztem magam ezen a napon, alig várom már, hogy ismét módom nyíljon résztvenni rajta.

Üdv: Mijo

Előzmény: Pravoslav (11)
Pravoslav Creative Commons License 2004.07.13 0 0 11
Soha sem késő (nikad nije kasno) itt vagyok, jovan helyett Pravoslav engedelmetekkel. Jován
Előzmény: Mijo (0)
Mijo Creative Commons License 2004.07.08 0 0 10

Sárközi Julika kedves, próbállak elérni, de eddig nem jött össze.

A gyerkőcöd törésével kapcsolatban szeretnék szót váltani veled, hívj föl légy szíves!

Mijo

Mijo Creative Commons License 2004.06.11 0 0 9

"Még várják az igényléseket
PN Online [2004-06-02]
Budapest

Május végéig mintegy 198 ezer gazdálkodó csaknem 700 ezer blokktérképet igényelt, és kapott a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivataltól (MVH). A kérelmezők a parcellák azonosítását követően benyújthatják igényeiket az uniós területalapú támogatásra.

Soproni Horváth Lajos, az MVH sajtófőnöke tegnap elmondta: valamivel több mint 306 ezer gazdálkodót már regisztráltak, blokktérképet a regisztráltak 64,7 százaléka kapott. Szakértőkre hivatkozva elmondta: az úgynevezett G15-ös adatlapok kitöltését követően – amelyen a gazdálkodók igényeiket benyújthatják –, a hivatalban mintegy 4,4 millió hektárra teszik a támogatásra benyújtott terület nagyságát. A sajtófőnök felhívta a figyelmet arra, hogy a formanyomtatványok kitöltéséhez a falugazdászoktól és a Magyar Agrárkamara szaktanácsadóitól lehet és érdemes segítséget kérni.

Aláhúzta: a kérelmek beadásának végső határideje június 15-e."

Mijo Creative Commons License 2004.05.06 0 0 8

Tudatom illetékes társalgópartnereimmel, hogy mostantól egy héten át nem veszek részt politikai jellegű diskurzusokban, lévén ma sokadszor jutott vissza olyen jelzés passzív fórumtársainktól, hogy visszatartó erőt jelent számukra ez a fajta heveny politizálás, és annak időnkénti lecsapódásai, mint ami kisközösségünket jellemzi!

Pá! Erre az időszakra maradok más érdekfeszítő témáknál ...

Mijo

Mijo Creative Commons License 2004.05.03 0 0 7

FARKAAAAAS!!!
Elfogyott a giliszta, hagyjuk abba a pecálást!

Mijo

Mijo Creative Commons License 2004.02.13 0 0 6

Hájszen akkó hiba egy szál se.

Hali: Mijo

Előzmény: OBER26 (5)
OBER26 Creative Commons License 2004.02.11 0 0 5
Kedves Mijo
:)ok ok,
de a forum resztvevöit sose illetten rossz szavakkal.(nem is lett volna okom)Tudjuk kikre irtam azt a bizonyost;azokkal a szóképzésekkel viszont sokan egyetértenek,az nem csak az én véleményem,ezt beszéli mindenki.

Nem a testsulyra gondoltam(azon a képen ketten vagytok,most már tudom melyik vagy)
Kinézet alapján nem itélek amugy sem,viszont a karácsony esti hozzászolás és most ez a lista bántott engem.Zárjuk ezt le.
üdv

Előzmény: Mijo (4)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!