Kedves Topic-osok!
Kellene némi segítség !!!
Biztos tudjátok, hogy létezik egy 'startlap hu' - lapcsalád. (Tudomásom szerint az egyik leglátogatottabb magyar oldal.) Namármost. Ezen a lapcsaládon nagyon sok 'link' van összegyüjtve, témák szerint csoportosítva. Ebből a sok-sok ezer link-ből szégyen szemre csupán egy, azaz 1 db, ami Mr. Peter Gabriel úrhoz kapcsolódik. Az a 'progressziv.lap.hu' oldalon talalható, és a 'petergabriel.com' oldalra mutat.
Azt gondoltam, hogy ezen a tarthatattlan állapoton - közös erővel - változtatnunk kellene (semmi közöm a startlap-hoz, de miért ne lehetne egy kis reklámot csapni PG-nek, vagy a Genesis-nek, vagy pl. akár a mi - hőn szeretett :) - fórumunknak.) De ha nem reklámként, hanem egy jól összeszedett link-gyüjteményként fogjuk fel a dolgot, szerinte az is jó.
Szóval váltottam pár mail-t az illetékessel, és azt tudtam meg, hogy ha akarnánk egy pl. petergabriel.lap.hu oldalt, arra legalább 130 hozzá kapcsolódó linket kellene vinni (ez elsőre kicsit soknak tűnik, de ki tudja ...). De a fentebb említett progressziv.lap.hu oldalra minden további nélkül felkerülhetne egy u.n. 'box' Peter Gabriel, és akár Genesis címmel, és benne a linkekkel.
Mi a véleményetek ?
Szerintem ki-ki gyüjtögessen, és első nekifutásként, tegye fel a legjobbakat ide a forumra. Ha megtudom, hogy hova kell küldeni, akkor beirom ide, és küldjük el nekik.