Ja, akkor frankón le is égtünk... A vasárnap volt a legcikibb, mert a parton égetett a nap, a víz meg hideg volt... Hétfőn már nem is akaródzott lemenni. Amúgy annyira nem volt kritikus a dolog, a gyerekek jól elvoltak a játékaikkal meg a TV-vel. (Nomeg a gokartozással...) Emellett amikor kicsit is kibújt a nap, leszaladtunk egy gyors fürdőzésre, talán csak csütörtökon nem. Péntekre lett kritikus az unalom, a gyerekek már kínjukban a TV-shopot is megnézték, én meg kiolvastam Kurt Vonnegut - stílszerűen - "Halálnál is rosszabb (sorsok)" c. könyvét. Akkor gyorsan elmentünk B.Fűzfőre a nyári bobpályára. Szerencsére addigra pont kitisztult az idő, még fürdőcskéztünk is utána egyet. A bicót végül is elhozhattam volna szombat este, vasárnap délelőtt vissza tudtam volna vinni, pont szélmentes, enyhén borús, jó biciklis idő volt, a gyerekek meg nem akartak mindenáron a partra menni... Bár szombaton az a negyed óra széllel szemben a vízicicivel felért egy laza harmincassal a szárazon, vasárnap meg a Club Aliga vízterét sértettem egy olyan krokodilfigurás strandkajakkal. (A mólót nem sikerült leérinteni az egy óra alatt, de az a szutyok erősen jobbra húzott, az evezőt meg be se lehetett forgatni...)
Most akkor szárszói minitali ügyében mi a zárszó? Mert én valamikor a napokban be kívánom pótolni a Balaton keleti medencéjének kerülését, bár tudom, rajtad ez nem segít... Jut eszembe, minek is kellett neked az az egérkamion? Mert - ha jól tudom - az Uno még HuG-nál van (remélhetőleg már nem sokáig), de a Milka most használható... A mai FMH-ban meg hirdettek egy Innocentit 70e-ért (nincs írva, milyen motorverzió), a Budai út mellé meg ki van téve egy okkersárga 500-as, hogy eladó, egész jónak tűnik...
Attiska!
Egy mariska kombi oldalán 115 16v feliratot láttam ma dél körül, de állt a verda, szal passz hogy benzines v diesel, ez milyen moci, az 1.9jtd vagy melyik?
Srácok, én még mindíg nem tudom, mi lesz a hétvégén. Elképzelhető, hogy szombaton fel tudjuk hozni a Kappát egy ismerős tréleressel, de még nem biztos a dolog.
Lente,
Ha tudok menni, ezer örömmel viszlek. Sajnálom a történteket.
Igyexem helyre jönni mielőbb, mert kéne intéznem a dolgokat! Úgy sajnálom ezt a szegedi kirándulást!! :((( De mint korábban említettem kissé bekavart a család, meg a "jövendőbeli" másik fele... Legközelebb azért ott leszek, hogy kellően lefárasszam a társaságot! :))))))
Csákány!
Nos, únnézki, jövök(ünk) Szegedre, örülök, hogy végülis sikerál. Ezexerint szombat reggel lesz a menés Szabadkára? Merakkor nekem is el kell jönnöm pénteken. Remélem, SN nem torzít, s nem kell megvédeni a kocsikat....(o: Egyébként már innen Pécsről is járnak oda vásárlási céllal, több ösmerőst is tudok, ezekszerint megéri.....
Lente!
)o: Szvsz is jobb az ilyentől szabadulni, francapofájukat.
SN!
Ez a gép ennyiér' túl ócsó, valami hígság van a levibe'. De naon tecc, ha nincs nagy kehe, szó nélkül bevállalnám.....
GRoman, CTD!
Hajába, az üdülést tudni kell időzíteni.....Bocs, de naon odavagyok magamtól, kb 12 éve most volt az első üdülésünk, amikor jó idő volt, eddig minima a fele napja pocsék idővel telt az üdülésnek, s az ezzel járó gyerekekkel történő összezárósdi macerákkal. Most ez nem volt, strand meg napozás doszt. Bocs, azér' együttérzek. CTD-éknek meg kimondottan ideális volt, családtervező idő.....(o: Ja, én a kiképzésem alatt ezt az egri várat rohamoztam vaktölténnyel.....Ha lyóóól emléxem.
Adig is üdv!
Matteo
Ez szerintem is korrekt ajánlat volt Részedről! Ha van eszük, elfogadják!..... Viszont most úgynéz ki, hogy nem megyek le a héten balcsira, mert itthon fexem a fülem miatt. Állandóan lázas vagyok, és be van tömve az egyik oldalam(ettől meg néha szédelgek egy kicsit). Minden nap mennem kell orvoshoz, mert cserélik a cuccot a fülemben....
SN:
Sajnálom, hogy nem jött össze a ház, de madjcsak találsz vhol egy megfelelőt! (Ha mástnem, összefogunk és építünk egyet) :))))
Tegnap a mama eladta az orrunk előtt az erzsébeti házat... 100k hufon alkudoztunk a végén már csak. Tegnap este mentem ki, hogy végleg megegyezzünk, ha kell, engedek én annyit. Erre tegnap azzal fogad, hogy egy másik család lerakta a foglalót 1 millával többért...
A ker.tvk felhajtása volt az egész. Ott több a magyar, mint a Balatonon egy átlagos nyári napon! Ne felejtsd el, hogy ez a rész csak az utóbbi 50 évben nem tartozik Mo-hoz. Gyakorlatilag ott a szerb a kissebbség. De ha a többség lenne, az sem jelentene gondot. Az átlagos szerb sz@rik a politikára, és a nacionalizmusra. Én állítom, hogy az egész magyarellenesség pár 10, 100 forrófejű kamasz nagyszájúskodása.
Mellesleg ott él a fél családom, de most nem biztos, hogy van kedvem látni őket...
Szerinted miből élnek arrafelé? Abból a kicsi pénzből, amit a magyarok átvisznek. Hidd el, Szeged 10%-a minimum átjár mindenféle bevásárlásra. Ruha, cipő, kaja, benzin. Minden sokkal olcsóbb.
Thomika:az lesz a vicces, addigra jösz le szárszóra, mire én pont felmegyek. Szerdától Pesten leszek. Melyik nap jönnél le szállásfoglalni? Járgányt szerdára ígérték. Az lesz, hogy megbeszélem holnap a műhellyel, hogy amikor készen vannak, hozzák el ide 500-méterre nagyiékhoz, ők kifizetik, én meg majd egyik nap lemegyek érte. Namost ha mész le tényleg szerdán vagy csütörtökön, akkor beszálnék útitársnak. :-) Szegedet nagyon kár, hogy kihagyod.Pedig biztos mi is rendesen megünnepelnénk :-DDD
SN: este elkezdte nagymamaám, aztán rá egy órával anyám, hogy úr Isten, ne menjek Szabadkára mert.... pedig én nagyon kíváncsi vagyok és igen-igen, akarom :-) Már nem lőnek az utcán régóta...
Mit vigyünk? Meg mennyit? (emilen is jó)
Attiska: Ha SN előbb lemegy mint péntek du./este, akkor mindenképp veled mennék le, ha jó neked. (nekem most nincs ilyen hosszú útra alkalmas járművem) Köszi!
Köszi szépen :-) Na, a helyzet nem ilyen. Nekem megbízási szerződésem van és (kényszer)magánvállalkozó vagyok... Ez nem munkaügyi bíróságra tartózik. Végülis puszta szerződésszegés a dolog. Az, meg ha kiderül a bíróságon, hogy engem nem alkalmaztak, hanem köteles voltam számlázni havonta a fizetésemért, jól megbüntetik őket, ui. május elseje óta ezt büntetik. Na mind1. A levél fel van adva ajánlva, holnap megkapják, aztán kitüzhetik a seggükre.
Különben nem is az zavar, hogy kirugtak, vagy hogy nem fizetnek, hanem hogy mindezt ilyen gusztustalan tálalásban sikerült összehozniuk.
Anyukádnak vannak ügyvéd cimborái, vagy esetleg ő maga is az lenne?
A levél, amit holnap olvasnak végülis csak annyiról szól, hogy szerződés szerint mi volt a tevékenységi köröm, eszerint én mit cselekedtem, velem elégedettek voltak, a nézeteltérést okozó irodát károsító tevékenységi körömön kívül eső magánjellegű internetezésemért levontam összeget, továbbá ehónapban felmerült néhány olyan napért, amikor magánügyeket intéztem. Ezért arányosan levontam pénzt. Az így fennmaradt összeget pedig postán az otthoni címemre kértem. És persze a szerződést holnap hatállyal felbontottam. Ha ezután a méltányos ajánlat után nem fizet, jöhet ügyvéd. Úgyhogy várok 1 hetet. (tök jó, múlt héten meg rendőrségen voltam kihallgatáson, most mehetek majd bíróságra... éljen)
GRoman: hát én tudom. De legalább szombatra kánikula lett.
Most beszéltem Anyummal.. Ha jól olvastam az a gond a céggel, hogy nem akarják kifizetni a júl-i pénzt?! So vszívűleg,munkaügyi bírósághoz kell fordulnod !!! Ha netán nem jelentettek be Téged akkor ez már aduász lehet a kezedben, mert ezért csúnyán megszivatják őket. Ha pedig minden rendben volt papíron, akkoris megvizsgálják, jogos volt-e, hogy kirúgtak! Jah és persze időarányosan a ki nem vett szabidat is ki kell fizetniük!!
Elvileg ma mentem volna szállást foglalni szárszóra, de kicsit le vagyok robbanva... De szerda magasságára összeszedem magam:) Ha kő segítség hazahozni a járgányt, szólj nyugodtan!.)
Sajnálom,hogy kirúgtak, de ha ilyne szemét a banda,akkor jobb is hogy megszabadulsz tőlük!!! Anyumat megkérdem, tudunk-e izzítani ügyvéd ismerőst ezügyben!! Ha lesz infó, felhívlak!!
SN:
Sajna nem fogok tudni menni Szegedre. :(( Mindenképp mennem kell szombaton a családi hercehurcára......Végülis miattam csinálják :() Amúgy meg most betegen itthon fetrengek....begyulladt a fülem... már rég volt ilyenem, nem emlékeztem, hogy ez ennyire le tud verni a lábamról! :(
Ha megvolna zsém,amit befizettem állambácsinak,akkor most megvenném azt a Fiatot!! Looks good :)))