Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

kismoni1973 2004.07.20 Creative Commons License 20

Sziasztok!

 

Ma este találtam rátok és úgy látom közös témánk akadt....Ami engem illet tegnap estem át a negyedik inszemináción és most a szokásos reménykedő állapotban vagyok :) Elsősorban arra lennék kíváncsi, hogy minden intézetben át kell esni ezen a 6 inszemináción a lombik bébi program megkezdése előtt vagy van lehetőség hamarabb "feladni"?? Mi a Nyirő Gyula kórházat találtuk meg, mikor először felmerült a meddőség lehetősége. Vérvétel, átjárhatósági vizsgálat ás spermavizsgálat után közölték, hogy semmit nem találtak, minden a legnagyobb rendben és az egyetlen megoldás az inszeminációs program....Természetesen reménykedve belevágtunk! Legutóbbi sikertelen hónap után kicsit nekikeseredtem, úgyhogy most szeretnék minél több infót összeszedni a lombik bébi programról segítségetekkel. Ha van jótanácsotok a témával kapcsolatban, írjatok!

 

Köszi

Pólya Tibor 2002.11.15 Creative Commons License 19
Kedves csetelők! Elnézést, hogy nem a témához szólok hozzá! Pólya Tibor vagyok, pszichológus és lombik bébi programban résztvevőkkel végzek kutatást, amelynek célja a programban való részvételhez kapcsolódó speciális kihívások megismerése. Azt szeretném kérni, hogy aki szívesen résztvenne a kutatásban küldjön egy e-mailt (polya@mtapi.hu), hogy feltudjam venni vele a kapcsolatot. (Maga a kutatás interjút és néhány kérdőív kitöltését jelenti, max 2 óra terjedelemben.) A jelentkezők segítségét előre is köszönöm!
noa 2000.03.06 Creative Commons License 18
Azért egy érdemi hozzászólást nem állok meg. Lombokbébi ügyben három hellyel szabad szóbaállni: a Kaálival, a János Kórházzal és a Dél-pestivel. POntosan ismerem a statisztikákat, az Urbancsek-féle cég kullog leghátul.

Nadi!
A Kaálit nem krőzusoknak találták ki, mert a konzultáción (8000 Ft.) kívűl minden ingyenes a lombikbébi eljárásban, ugyanúgy támogatja a TB, mint a többi intézményt. Viszont sokkal jobbak az eredményei. Gyógyszerre egyébként mindenhol ráfizeted a gatyádat, mert azt patikában kell venni, mindegy, hogy a Kaáliban írják fel vagy valamelyik közkórházban. Egyébként a Kaáli elve a minél kevesebb gyógyszer, ott két nekifutásra szedsz be annyit, mint a Jánosban egyre. Akkor melyik is éri meg jobban????
Egy átlagos nekifutás egyébkétn kb. 30-60 ezer forintnyi gyógyszerben van benne.

Előzmény: Nadi (16)
noa 2000.03.06 Creative Commons License 17
AMATŐR!!!

A Meddőség-Lombikbébi topic itt az indexen lassan az 1000. hozzászóláshoz közelít. Már mindent leírtunk, amit a témáról tudni lehet. Ott szinte mindenki ilyen gondokkal küzd, és nagyon megértő, segítőkész a társaság, a stílus is klassz. Már volt személyes találkozásunk is, nagyon jól sikerült. SZóval olyan, mint egy nagy család.
Többen áprilisban futunk neki a lombiknak (én például már harmadszor a Kaáliban).

Gyere, nézz be hozzánk. Ha van türelmed végigolvasni a topicot, MINDENT megtudsz és ráadásul egy csomó szakirodalmat is megadogattunk egymásnak menet közben.

Nadi 1999.04.30 Creative Commons License 16
A Kaáli Intézetet nem ajánlom: már az első konzultáció is több ezer forint !! (csak igen jól szituáltaknak!)

A János Kórházban pedig csak nemrégiben indult ez a részleg. Ha jól tudom Bp.-en a Baross u.-ban meg a Nyírőben megy a legrégebb óta (elnézést ha tévednék).

Rémusz bácsi 1999.04.30 Creative Commons License 15
A feleségem együtt járt a terhességi diabéteszes rendelésre egy lombikbébis kismamával. Ő a János Kórházban, a Koncz doktornál csináltatta. Nekik elsőre sikerült. A bibi az volt, hogy a TB csak a műtétet finanszírozza, az azt megelőző gyógyszeres kezelések költségeit nem, pedig ezek több százezer forintba kerülnek.
Előzmény: amator (13)
Bibic 1999.04.29 Creative Commons License 14
Hali!
Mivel ez a munkam - ebben a percben termeknyitek meg bikaspermaval 600 marha petesejtet, van nemi elkepzelesem a dologrol.
Egy csomo Asszisztalt reprodukcios Osztaly mukodik, tobbek kozott Pecsen is. van maganklinika is, a Kali Intezet.
Ajanlatom:
Dr. Urbancsek János
I.sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
(Bp. VIII., Baross u. 27.) Telefon: 266-0473
Asszisztalt reprodukcios osztaly
udv
Sz
Előzmény: amator (13)
amator 1999.04.29 Creative Commons License 13
hahó senkit nem érdekel a téma?
amator 1999.04.29 Creative Commons License 12
Köszi Süni megveszem.
süni 1999.04.29 Creative Commons License 11
A májusi Kismama Magazinban van egy cikk a témáról. Címe: Ki veheti igénybe a mesterséges megtermékenyítést?
Előzmény: amator (10)
amator 1999.04.29 Creative Commons License 10
szóval senki nem tud konkrét választ adni?MIK A FELTÉTELEK!
hullarablo 1999.04.28 Creative Commons License 9
Közel húsz éve biztosan! Az én unokahu-
gomat is úgy kreálták, ő most 19 yearos!
Előzmény: Mehet (7)
Nadi 1999.04.28 Creative Commons License 8
amator:
nézd meg a postádat!
Mehet 1999.04.28 Creative Commons License 7
Ha már itt tartunk megkérdezem:
Európában mióta csinálják a lombik módszert. Van egy ismerösöm aki azt állítja, hogy az ö kislánya is igy lett. A kislány most volt 17.
kurbli 1999.04.28 Creative Commons License 6
örökbefogadás

Meg egy horror sztori:
Egy ismerösömet 9 évig szopatta egy nögyögyász. Kiderült, hogy méhszájrepedése volt. Egy becsületeske, 10 perc alatt bevarrta. Jött is a gyerek.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy
"szekondopinion".

amator 1999.04.28 Creative Commons License 5
Köszi Nadi!
Levél szintén ment.
Nadi 1999.04.28 Creative Commons License 4
Kedves amatőr!

Levél ment!

Vanek 1999.04.28 Creative Commons License 3
Csak tudnám, hogy hogyan lehet egy olyan kis lombikban dugni??? Ágyban könnyebb. Vagy a tengerparton. :))

Egyebkent egy ismerosunknek 5. vagy 6. probara jott ossze a lombikbebi, de lelkileg iszonyuan megviselte oket.
Sok ido, eloszor rengeteg vizsgalat, majd elokeszito gyogyszerkura, aztan jon(nek) a beultetes(ek), es a remenykedes, hogy megtapadjon, de lehetoleg ne az osszes. Aztan a terhesseg soran egy csomo szar vizsgálat (magzatvízmintavétel stb).
Pénz. Rohadt drága gyogyszerek, nemregiben (ket eve) meg !!!be kellett csempeszni kulfoldrol!!! (nem vicc, ma nem tudom hogy van).
Az elso nehany, azt hiszem ot probat a TB allja, utana tobb mint 100e egy kiserlet + kenopenzek.

Kegyetlen dolog.

csinnnKA 1999.04.28 Creative Commons License 2
Segíteni sajnos én sem tudok, de szerintem jó topic. A "terhesség, szülés" topicba írogatók közül szerintem jónéhányan át fognak kacsingatni ide, mert többünknél aktuális a családtervezés, és hát aki még az egész előtt van, az nem tudhatja, mennyi macera vár rá. Lehet, hogy többünknél érdekes (aktuális) lesz a lombik-bébi program.
Egyelőre ennyi. Ha megtudok valami érdemit is, feltétlenül tájékoztatlak. :-)
Előzmény: amator (-)
Calliope 1999.04.28 Creative Commons License 1
Nem igazán tudok segíteni, csak annyit, hogy soxerencsét kívánok! És csak olyan orvoshoz menjetek, akiben nagyon megbíztok.

(Egy ismerős nagyon megszenvedett (lelkileg) egy dokinál, aki hol ezzel, hol azzal hitegette, kifizettek neki súlyos pénzeket, aztán a x-edik próbálkozás után végül ők döntöttek úgy, hogy abbahagyják a próbálkozást.)

Halászkirály 1999.04.28 Creative Commons License 0
Inkább termessz snidlinghagymát! Az sokkal egészségesebb... :)
amator 1999.04.28 Creative Commons License topiknyitó
ha valakinek van információja a témában
kérem segítsen,hova kell fordulni,mik a feltételek.Mennyi idő,pénz,utánajárás stb.