NEM VAGYOK TÜRELMETLEN. DE. VASÁRNAP ÓTA VAGYOK KITILTVA A BAJAI FÓRUMBÓL. KÉRDÉSEMRE, MAIL-JEIMRE VÁLASZT NEM KAPOK. EZT A FAJTA CINIZMUST AZT HISZEM EGYETLEN EMBER SEM ENGEDHETNÉ MEG MAGÁNAK, PLÁNE NEM EGY SZOLGÁLTATÁS MODERÁTORA! HANGSÚLYOZOM:
SZOLGÁLTATÁS!
MARHÁRA UNOM MÁR, HOGY EGYES EMBEREKET MINDEN VALÓS, DE MÉG CSAK LÁTSZAT OK NÉLKÜL GYŰLÖL A MODERÁTOR, MÍG MÁSNAK MEG.... (A GONDOLAT SZABAD, DE NEM ITT - ERRE AZ ELMÚLT NAPOKBAN MÁR RÁJÖTTEM)
TEHÁT: ISMÉTELTEN KÉREM AZ IGEN TISZTELT AZON MODERÁTORT, HOGY LEGYEN KEDVES ÉS HIVATÁSA MAGASLATÁN ÁLLVA TEGYEN TANUBIZONYSÁGOT ARRA, HOGY KÉPES INDOKOLNI EGY KÖNNYELMŰ TILTÁST.
3.) Mi értelme van, hogy aki nickkel ki van tiltva a fórumból, az nem is tudja olvasni? Főleg akkor gáz ez az egész, amikor ha nem jelentkezik be nickkel, akkor a regisztrálatlanokhoz hasonlóan simán el tudja olvasni :DDD
Ha véletlenül szerepelnék abban a listában, kéretik törölni, mivel az a klub szorosan kapcsolódik a lista összeállítójához. Továbbá kérném a klub nevének megváltoztatását, mert ez félrevezeti a bajaiakhoz jószándékkal közeledő embert.
Egyre tisztább lesz a helyzet. Apránként, kicsit "párásítva" ugyan, de írásba kaphatjuk, hogy a Klub felett egyes egyedül ki rendelkezik.
Továbbra is várok és várja prew. is tisztelettel a választ, hogy miért lettünk kitiltva a bajai fórumból? Legalább egy "csak"-ot kérnék felelős személytől.
Khmm.
Szóval az a hely nem Baja éskörzete fóruma, hanem és környéke fóruma.
Mert kábé ennyi az értelme annak, amit leírtál magyarázat képpen. De teljesen mindegy, hogy miként csűr-csavarjuk annak a helynek a nevét.
Egyet leszögezhetünk!
Az index fórumának üzemeltetői egy olyan személyre bízták a "Bajai régió klub" vezetését (egyáltalán minek ilyen hely?), vagy nem is tudom minek nevezzem Mijo beosztását, aki jelleménél fogva képtelen annak ellátására. Ez nem személyeskedés, nem az én szubjektív véleményem, hanem nagyon is valós tapasztalat, amelyet a fene tudja megmondani, hogy hány tanú tudna igazolni. Mondom ezt mind klubtag, "alapítótag" (ha már a titulusoknál tartunk), de leginkább mint jóérzésű ember.
Valamint visszatérve arra a kijelentésedre, hogy a szabályokat a klubtagok alakítják, erre csak azt tudnám mondani, hogy engem, mint aktív klubtagot ki a nyavaja kérdezett meg a Mijo általi listázásról, vagy a klub működési szabályának szintén Mijo által összeállított ajánlásairól? Vagy miért nem tudhatok(-tunk) arról, hogy kik azok a klubtagok, akik Mijo ajánlásait fentartás nélkül elfogadják?
(Mentve!)
biztos van meg rajtad kivul akinek nem tetszik. ez van.
a valasz egyszeru: a mijo-fele bajai regio klub nem baja varos vagy a bajai regio foruma hanem mint latszik is egy bajai regionalis klub. a hangsuly egyforman van a bajain es a klubon. nem szuksegszeru hogy ha valaki bajai az egybol irhasson oda, arra ott van a bajai regio forum.
Áhá!
Csakhogy én klubtag lennék, vagy "miafene", és ez így nekem NEM tetszik. Azonkívűl nehéz lesz elmondani a régi rend szerint rendszeresen megjelenő klubtagoknak (oszi, jkovács, mamicska) a véleményüket, mivelhogy eleve nem is kaptak jogosultságot. Ebben a hármas csoportban van olyan tag, aki egymaga több hozzászólást produkált, mint a Mijo által megjelölt utolso száz összesen.
Szóval a fene bánná, ha nincs szükségetek demokratikusnak tűnő játékszabályokra, akkor tegyetek belátásotok szerint, de még most sem értem, ebbe miért kell Baja város nevét belekeverni. Miért nem lehet az a hely az index sajátneves klubja, "Bajai" megjelölés nélkül? És akkor jogosak a diktatórikus szabályok.
Nézd! Baja város netközönsége Mijot az index semmiféle fórumán nem fogadná el szószólójának, intézőjének, vagy nevezzük ahogy akarjuk, hidd el, ez így van. Pláne, ha azok a szabályok amelyeket alkalmaztok, még diktatórikusak is. Tehát azért vitatkozom itt, hogy ezt a nem elhanyagolható tényezőt az index diktátorai is megértsék, hogy én tőlem maradhat a klub, csak ne egy város nevével takarózva azzal fémjelezve üzemeljen.
a mijo-fele bajai regio klubnak nincs szuksege mindenki altal elfogadott demokratikus szabalyokra. a klubnak klubtagok altal elfogadott szabalyokra van szuksege. a bajaiaknak is ott van a public bajai forum. a klub nevvaltoztatasa nincs kizarva, de meg nem aktualis.
a torolt hozzaszolasodat meg kellett kapjad e-mailben. ha nem erkezett volna meg, az a soft hibaja.
Baja város nevével fémjelzett klubfórum leple alatt szubjektív módon senki nem garázdálkodhat. (Mivelhogy most egy ember érdekét szolgálja.)
Vagy egyértelmű, minden bajai számára elfogadható, demokratikusnak nevezhető szabályokat alkottok, vagy a klub nevét változtassátok meg.
És hogy még egyértelműbbé tegyem a lényeget, akiben ti megbíztok listaállítás terén, az az egyén túl sok tüskét nyomott túl sok emberbe ahhoz, hogy a Baja város nevével fémjelzett fórum mindenható ura legyen.
Csak azt nem értem, mi a pláne abban, ha valaki ukmukfukk csak letilt egy nicket, és még az esélyt sem adja meg arra, hogy tudja, mennyi időre szól a tiltás, ha már nem képes egy valamirevaló okot kreálni a tiltásra. Mert, hogy indoka nem volt az egyszer biztos! Miért kényszerítik a baráti körét nem elhagyní kívánót újabb nick gyártására, majd pedig egy adott szituban az illető képébe vágva, hogy már hanyadik nickeden vagy jelen? Hiszem, hogy prew. boldogan eléldegélt volna egyetlen nickjével a barátai között. Egyetlen bűne az volt, hogy itt e fórumban többször feltette ugyanazokat a kérdéseket, amikre természetesen érdemben azóta sem volt válasz. Igaz, 'titkos" mail-levelezésekben terjed egy "elsőkézből" magyarázat, de hát ugye az nem nyilvános :( és nem jut el mindenkihez.
Annyira egyszerű lenne pedig az egész, nem kellene foglalkozni a bajaiakkal, ha végre nyilvánosan választ kapnának a kérdéseikre. Nem kellene indokolatlan tiltásokba bocsátkozni... csak menne minden szépen a maga rendje-módja szerint.
Kinek az érdeke az, hogy ez ne így legyen?
u.i.: R.E.L.PREWITT több levelet írt a moderátoroknak kérve a bajamoderátor mail címét. Legjobb tudomásom szerint válasz nem érkezett.
Ha nem tagadod, akkor bizony (büszkeség ide vagy oda) szükséged lesz további nick(ek)re (melyekkel tagadod) hogy írni tudj az Indexre. A fatális tévedés holmi e-mail váltással kapcsolatos, tehát ettől kezdve vadászidény van. Vedd úgy, hogy ez mindannyiunk személyes bosszúja - így jártál.
Brig Anti: ha erre jár és többet tud mint én (valamint lesz kedve válaszolni) akkor van esélyed.
tudomasom szerint van egy lista a klub indulo tagjairol. ha ezt muity mijo allitotta ossze az azert lehet, mivel a forum szorosan kapcsolodik hozza.
amint kesz lesz a klubszabalyzat, meg lehet ismerni a belepesi felteteleket. mivel ez egy klub, valoszinuleg a tovabbiakban senki sem lehet a tagja majd automatikusan es a meglevo klubtagok ellenere.