Keresés

Részletes keresés

Carpy Creative Commons License 2004.06.30 0 0 20645
Nagyon szepek :)
Előzmény: BGab (20644)
BGab Creative Commons License 2004.06.30 0 0 20644

Vonatpótló autóbuszok Kecskemét-Kiskunfélegyháza között

 

A képen látható első öt busz éppen IC-pótlózott. A gyorsvonat-pótlóra alacsonyabb komfortfokozatú buszok kerültek (Ik256, Ik263, Ik415, RC092, SL283), de közéjük is "beférkőzött" egy Union 310 és egy Ik386, amikor én láttam.

Törölt nick Creative Commons License 2004.06.29 0 0 20642
És sajnos a hevesi aprófalvaknak sem, melyek kívűl esnek az Agria Volán tevékenységi területétől (Mátra, Hatvani Volán)...
Előzmény: Carpy (20641)
Carpy Creative Commons License 2004.06.29 0 0 20641
Jelentem, a zalai aprofalvaknak sem csupa moka es kacagas az idei nyar...
Előzmény: Ekornél (20640)
Ekornél Creative Commons License 2004.06.29 0 0 20640

Sziasztok!

 

Szuper a képed BGab! És pont azon a helyen áll, ahol én is először (és azóta utoljára) láttam! Annyi különbséggel, hogy akkor volt rajta egy Kaposvár-Bőszénfa tábla.

 

Más

 

A járatleállításos cikket én is olvastam a Somogyi Hírlapban. Sajnos ez van! De azért kíváncsi lennék, más aprófalvas megyében mi a helyzet?

Előzmény: BGab (20614)
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.29 0 0 20639

Már Te is ?

A beállitásoknál ikszeljétek........................

Odaát Matiz magyarázza, hogy kilikkeljek a kedvencek rendezése sorra felül, stb.................

Nekem se kedvencek rendezése cimű fölső sorom nincs se beállitások cimű izém.......

Az egész oldalon amit látok  kövekező cimszavak láthatók :

- index,

-Hirlap,

-Keresés,

-Fórumok,

-Levelezés,

Tár.Hu

- Fórum,

-Válasszon,

- Támogatónk......

-Belépés,

- Fórum,

-Közlekedés,

-Tömegközlekedés,

-hirdetés,

- Regisztráció,

-Tudnivalók,

- Újdonságok,

- Közlemények,

- Szabályzat,

-Mi Ez (FAO)

-Moderálás,

- Hibabejelentés

.........................................slussz.

 

Semmi olyan nincs, hogy beállitások vagy kedvencek.

 

 

Szerintem megint olyan lesz, hogy hát van az csak nem itt meg nem úgy hivják, gondolj arra de klikkelj egy más szóra ??????????

 

 

Előzmény: chrta (20632)
VJancsi Creative Commons License 2004.06.29 0 0 20638
A közbeszszerzési pályázatban 50 db+30% szerepel, és van 24 Volán társaság, így nem meglepő, hogy nem 1 db kerül egy-egy céghez.
Előzmény: Tirisztorka (20624)
kristoof Creative Commons License 2004.06.29 0 0 20636

Most talán már lehet beszélgetni a topic összevonásokról.

tupolev Creative Commons License 2004.06.29 0 0 20635
Milyen busz volt, ami kigyulladt?
Előzmény: htibor (20627)
Carpy Creative Commons License 2004.06.29 0 0 20634
Kommentem pedig a kovetkezo:
A Kapos Volan elenjar sajnos a jaratleallitasok teren. Torma uron rohogott a fel Volan szakma, amikor leallittatta a Kaposvar-Budapest jaratat Szfv-Budapest kozott. Sot, nem is csak a fele, hanem mondhatom, hogy az egesz Volan szakma rajta rohogott. Meg akkor is, ha ez meglehetosen tragikomikus volt
Most ujra a leallitasok kora jott el. Most azonban, ellenben a 2 evvel ezelotti nagy nyirbalassal, van esely arra, hogy - tanszuneti - fordakat lehessen megszuntetni. Ezzel ugyan autobuszt nem lehet sporolni, hiszen az iskolaidei forgalom a mertekado, de lehet csipni valamit a ber- es uzemanyag koltsegeken.
Az ujsag altal kiemelt Siofok-Heviz jarat leallitasa  mindemellett teljesen jogos is. Ez a jarat a kb. 20 evvel ezelotti nagy fejlesztes, a Siofok-Fonyod kozott bevezetett utemes kozlekedes, az ugynevezett "osszekoto jaratok" maradeka volt. Csak nyaron es csak munkanapokon jart. A tobbi osszekoto jarat java mar szepen kihalt mellole, ez az egy pedig mar nem tudta igazan betolteni a funkciojat, utasa is alig volt.
Mindenesetre kivancsian varom, hogy mi a tobbi aldozat, remelem mihamarabb felkerul a Kapos Volan honlapjara. A linkelt cikkben van egy-ket irany feltunteve, ez alapjan nem sok jora szamitok.
Carpy Creative Commons License 2004.06.29 0 0 20633
Na, ha minden igaz, megvan a megoldas. Cikkek bemasolasa eseten az alapertelmezett "szerkeszt" ful helyett a "kod" fulet kell valasztani, es igy ugyan elveszik az eredeti cikkek formazasa (ahogy az eddig is elveszett), de legalabb nem szurja tele a rendszer html-tag-ekkel a hozzaszolast. Ime a cikk:


Kevesebb utashoz kevesebb busz jár
Megyei körkép


Kevesebb menetrend szerinti autóbusz járja július elsejétől Somogy megye útjait. A Kapos Volán Rt ugyanis a bevételek csökkenése miatt korlátozza járatainak számát. A megszorítások elsősorban a balatoni és a hétvégi járatokat érintik.


– Az utóbbi három évben nagymértékben csökkent az utasforgalom, így a társaság bevétele is – közölte Torma Kálmán, a Kapos Volán Rt vezérigazgatója. – Egy ideig képesek voltunk saját költségen fenntartani a kihasználatlan járatokat, a hiány azonban túlnőtt a lehetőségeinken.

A vártnál 24 millió forinttal kevesebb pénz folyt be az elmúlt évben a buszjegyekből. Az idén az első öt hónapi forgalomcsökkenés pedig meghaladta az egész évre tervezettet: 45 millió forint bevételkiesést okozott. Mivel a hiányt nem tudják tovább ellensúlyozni, a vezetőség költségtakarékossági intézkedéseket hozott. Tavaly 27 munkatársától vált meg a társaság, idén további 15-20-szal csökkentik a foglalkoztatottak számát. Mivel az elmúlt években kedvezőtlenül alakult a balatoni főszezoni utasforgalom, csökkentek az utazási igények és váratlanul magasra szöktek az üzemanyagárak, a gazdasági minisztérium jóváhagyásával további megszorításra kényszerülnek.

– Társaságunk munkanapokon 1467, szabadnapokon 633, munkaszüneti napokon pedig 528 járatot közlekedtet – mondta Eigner János személyszállítási osztályvezető. – A többhetes utasszámlálás eredményei azt igazolták, hogy ezek közül 58 autóbusz kihasználatlanul rója az utakat, ezért ezeket teljesen vagy részlegesen megszüntetjük.

A hónap elején életbe lépő változással 35 ezer kilométert takarítunk meg, mely az éves teljesítményünk 0,2 százaléka. A Kapos Volán vezetősége kiemelten hangsúlyozta, hogy csakis azokat a járatokat változtatták meg, amelyeken a férőhelyek csupán 2 százalékát foglalták el az utasok.

A döntés szerint a Siófokról 7.30 órakor Hévízre induló, és 11.20 órakor vissza Siófokra közlekedő járatot megszüntetik. Kaposvár és vonzáskörzetében 9 vonalon számíthatnak változásokra az utasok. Így az Ecsenybe, Gadácsra, Szigetvárra, Visnyére, Kadarkútra, Barcsra, Nagykanizsára, Böhönyére és Mosdósra induló buszok útvonalát módosítják. Siófok és Fonyód között három, Nagyatád és Csurgó térségében hat, Marcali környékén pedig négy vonalon vezetnek be korlátozásokat.

– Felkerestük a változásokban érintett települések polgármestereit – emelte ki Torma Kálmán. – Felajánlottuk, hogy közös tehervállalással kigazdálkodhatnánk az említett járatok fenntartásához szükséges 8 millió forintot, ám elzárkóztak a kérés elől.

A vezérigazgató elmondta, kopogtattak a megyei önkormányzatnál is, de hiába: nincs olyan pályázati lehetőség, amit igénybe tudnának venni, és az állami költségvetésben sincs olyan forrás, melyet a menetrend szerinti autóbusz-közlekedésre fordíthatnának. A terheket tovább növeli, hogy egy új autóbusz 35 millió forintba kerül. A nehézségek ellenére az elmúlt évben mégis 11 új járművet vásároltak, és további nyolcat vesznek idén. Továbbra is rendszeresen ellenőrzik az utasforgalmat, hogy kiszűrhessék a gazdaságtalan járatokat.

Az ország 23 tömegközlekedési társaságával szemben – hat-hét kivételével – a Kapos Volán Rt-nek a megye adottságaival is meg kell küzdenie: Somogyban ugyanis 245 település van, ennek zöme apró falu, 103 ráadásul zsáktelepülés. Torma Kálmán elárulta: ha nem történik csoda, szeptemberben újabb szankciók várhatók.

– Május elején kezdeményeztük, hogy év közben is emelhessük a viteldíjat. Ha a minisztérium támogatná a 10 százalékos emelésről szóló javaslatot, talán változtatna a helyzeten. De nem sok esélyt látok arra, hogy elkerülhetőek legyenek az őszi megszorító intézkedések.

chrta Creative Commons License 2004.06.29 0 0 20632

üdv,

 

csak bekukk az új fórumra.. zárójelben jegyzem meg, hogy nekem nem tetszik, de majd megszokom.. :o/

de a lényeg: valszeg elkerülte a figyelmeteket, hogy az új rendszernél nem automatikus a publikus emilcím, pls, a beállításoknál ikszeljétek be a publikusságot.

köszi. :)

chrta, a megrögzött címgyűjtő

Előzmény: Törölt nick (20599)
Carpy Creative Commons License 2004.06.29 0 0 20631

Feladom...

Mindjart eloszedem a 3.1-es Wordot, es irom azzal.

Előzmény: Carpy (20630)
Carpy Creative Commons License 2004.06.29 0 0 20630
<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0mm 0mm 0pt"><SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 9pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana">A Kapos Volan elenjar sajnos a jaratleallitasok teren. Torma uron rohogott a f</SPAN><SPAN lang=EN-US style="COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana">é</SPAN><SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 9pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana">l Volan szakma, amikor leallittatta a Kaposvar-Budapest jaratat Szfv-Budapest kozott. Sot, nem is csak a fele, hanem mondhatom, hogy az egesz Volan szakma rajta rohogott. Meg akkor is, ha ez meglehetosen tragikomikus volt</SPAN>

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0mm 0mm 0pt"><SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 9pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana">Most ujra a leallitasok kora jott el. Most azonban, ellenben a 2 evvel ezelotti nagy nyirbalassal, van esely arra, hogy - tanszuneti - fordakat lehessen megszuntetni. Ezzel ugyan autobuszt nem lehet sporolni, hiszen az iskolaidei forgalom a mertekado, de lehet csipni valamit a ber- es uzemanyag koltsegeken.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p></SPAN>

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0mm 0mm 0pt"><SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 9pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana">Az ujsag altal kiemelt Siofok-Heviz jarat leallitasa  mindemellett teljesen jogos is. Ez a jarat a kb. 20 evvel ezelotti nagy fejlesztes, a Siofok-Fonyod kozott bevezetett utemes kozlekedes, az ugynevezett "osszekoto jaratok" maradeka volt. Csak nyaron es csak munkanapokon jart. A tobbi osszekoto jarat java mar szepen kihalt mellole, ez az egy pedig mar nem tudta igazan betolteni a funkciojat, utasa is alig volt.<o:p></o:p></SPAN>

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0mm 0mm 0pt"><SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 9pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana">Mindenesetre kivancsian varom, hogy mi a tobbi aldozat, remelem mihamarabb felkerul a Kapos Volan honlapjara.<o:p></o:p></SPAN>

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0mm 0mm 0pt"><SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 9pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana">A linkelt cikkben van egy-ket irany feltunteve, ez alapjan nem sok jora szamitok. <o:p></o:p></SPAN>

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0mm 0mm 0pt"><SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 9pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: Verdana"><o:p> </o:p></SPAN>

<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0mm 0mm 0pt"><SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 9pt; FONT-FAMILY: Verdana">http://www.somogyihirlap.hu/index.php?apps=cikk&d=2004-06-29&r=1&c=321642</SPAN>

Előzmény: Carpy (20628)
Carpy Creative Commons License 2004.06.29 0 0 20629
Na, ennyit az uj topicrendszerrol...
Előzmény: Carpy (20628)
Carpy Creative Commons License 2004.06.29 0 0 20628
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=468 border=0> <TBODY> <TR> <TD colSpan=4>
</TD></TR> <TR> <TD bgColor=#f8c4cc colSpan=4><IMG height=1 alt="" src="http://www.somogyihirlap.hu/img/p_transp.gif" width=1 border=0>
</TD></TR> <TR> <TD colSpan=4><SPAN class=hir-lead></SPAN></TD></TR></TBODY></TABLE>

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"></SPAN> 

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"><SPAN class=rovat-cim>"Kevesebb utashoz kevesebb busz jár</SPAN></SPAN>

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"><SPAN class=rovat-cim></SPAN></SPAN> 

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"><SPAN class=rovat-cim></SPAN></SPAN> 

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"><SPAN class=rovat-cim><SPAN class=hir-lead>Kevesebb menetrend szerinti autóbusz járja július elsejétől Somogy megye útjait. A Kapos Volán Rt ugyanis a bevételek csökkenése miatt korlátozza járatainak számát. A megszorítások elsősorban a balatoni és a hétvégi járatokat érintik"</SPAN></SPAN></SPAN>

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"><SPAN class=rovat-cim><SPAN class=hir-lead></SPAN></SPAN></SPAN> 

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"><SPAN class=rovat-cim><SPAN class=hir-lead>http://www.somogyihirlap.hu/index.php?apps=cikk&d=2004-06-29&r=1&c=321642</SPAN></SPAN></SPAN>

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"><SPAN class=rovat-cim><SPAN class=hir-lead></SPAN></SPAN></SPAN> 

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"><SPAN class=rovat-cim><SPAN class=hir-lead></SPAN></SPAN></SPAN> 

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"><SPAN class=rovat-cim><SPAN class=hir-lead></SPAN></SPAN></SPAN> 

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"><SPAN class=rovat-cim><SPAN class=hir-lead>Kommentem:</SPAN></SPAN></SPAN>

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"><SPAN class=rovat-cim><SPAN class=hir-lead></SPAN></SPAN></SPAN> 

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"><SPAN class=rovat-cim><SPAN class=hir-lead>A Kapos Volan elenjar sajnos a jaratleallitasok teren. Torma uron rohogott a fél Volan szakma, amikor leallittatta a Kaposvar-Budapest jaratat Szfv-Budapest kozott. Sot, nem is csak a fele, hanem mondhatom, hogy az egesz Volan szakma rajta rohogott. Meg akkor is, ha ez meglehetosen tragikomikus volt.</SPAN></SPAN></SPAN>

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"><SPAN class=rovat-cim><SPAN class=hir-lead></SPAN></SPAN></SPAN> 

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"><SPAN class=rovat-cim><SPAN class=hir-lead>Most ujra a leallitasok kora jott el. Most azonban, ellenben a 2 evvel ezelotti nagy nyirbalassal, van esely arra, hogy - tanszuneti - fordakat lehessen megszuntetni. Ezzel ugyan autobuszt nem lehet sporolni, hiszen az iskolaidei forgalom a mertekado, de lehet csipni valamit a ber- es uzemanyag koltsegeken.</SPAN></SPAN></SPAN>

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"><SPAN class=rovat-cim><SPAN class=hir-lead></SPAN></SPAN></SPAN> 

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"><SPAN class=rovat-cim><SPAN class=hir-lead>Az ujsag altal kiemelt Siofok-Heviz jarat leallitasa  mindemellett teljesen jogos is. Ez a jarat a kb. 20 evvel ezelotti nagy fejlesztes, a Siofok-Fonyod kozott bevezetett utemes kozlekedes, az ugynevezett "osszekoto jaratok" maradeka volt. Csak nyaron es csak munkanapokon jart. A tobbi osszekoto jarat java mar szepen kihalt mellole, ez az egy pedig mar nem tudta igazan betolteni a funkciojat, utasa is alig volt. </SPAN></SPAN></SPAN>

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"><SPAN class=rovat-cim><SPAN class=hir-lead></SPAN></SPAN></SPAN> 

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"><SPAN class=rovat-cim><SPAN class=hir-lead>Mindenesetre kivancsian varom, hogy mi a tobbi aldozat, remelem mihamarabb felkerul a Kapos Volan honlapjara. </SPAN></SPAN></SPAN>

<SPAN lang=EN-US style="FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #a10303; FONT-FAMILY: Arial; mso-bidi-font-size: 12.0pt; mso-fareast-font-family: 'MS Pゴシック'; mso-ansi-language: EN-US; mso-fareast-language: JA; mso-bidi-language: AR-SA"><SPAN class=rovat-cim><SPAN class=hir-lead>A linkelt cikkben van egy-ket irany feltunteve, ez alapjan nem sok jora szamitok. </SPAN></SPAN></SPAN>

Előzmény: htibor (20620)
htibor Creative Commons License 2004.06.29 0 0 20627

<SPAN class=hir>Kigyulladt a Körös Volán autóbusza
<IMG height=6 src="http://img.index.hu/spacer.gif" width=1>
</SPAN><SPAN class=svn>június 29. 9:27</SPAN>

<SPAN class=svn><IMG height=12 src="http://img.index.hu/spacer.gif" width=1>
</SPAN><SPAN class=fej>Kigyulladt egy menetrend szerint közlekedő autóbusz Békéscsabán - tudta meg a HavariaPress. A Körös Volán autóbusza hétfőn késő délután, öt óra körül kapott lángra a békési város határában. A Szabadkígyósról a megyeszékhelyre tartó helyközi járat eddig ismeretlen okból gyulladt ki. Személyi sérülés nem történt, mivel az utasoknak sikerült még időben elhagyniuk a járművet, az anyagi károk felmérése pedig még tart. Miközben a tűzoltók az oltást végezték, a helyszínen rendőrök terelték el a forgalmat.

</SPAN>
Carpy Creative Commons License 2004.06.29 0 0 20626

Az, hogy a vasutasok olyan lokottek, hogy vonatszam alapjan definialjak a vonatokat, az egy dolog. Ne vegyuk at ezt toluk!

Legkozelebb kerlek ird azt, hogy a Veszprembol 15.45-kor Budapestre indulo, Balaton Volanos jaratrol volt szo. Ezt a menetrend, vagy a jegyed megnezese nelkul is le tudod irni, es mindenki erti. Azt, hogy 1205/104, sokkal kevesebben.

Egyebkent meg vagyok lepve, hogy ezen a jaraton ennyi utas gyulik ossze, lazabb szokott lenni.

Előzmény: jászkunboy (20621)
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.29 0 0 20625

OFF

Nem kellett volna túl sokat visszaolvasni, de azért elküldtem a részleteket mailben...

Előzmény: kristoof (20623)
Tirisztorka Creative Commons License 2004.06.28 0 0 20624

Új szerzemény a Gemenc Volánnál: 2db Credo :(  az egyik rendszáma FJZ-518, a másikét nem tudom. Nem tudja valaki, hogy miért kettő jött? Én csak egyről tudtam, az pedig az a széria, amiből minden Volánnak jut...

kristoof Creative Commons License 2004.06.28 0 0 20623

Kissé OFF!

 

Írd már meg mailben a részleteket nekem léccives!!!!

 

Köszi:Krisi

Előzmény: Törölt nick (20619)
ujfigura Creative Commons License 2004.06.28 0 0 20622
Ezt most csak azért mondod, mert nem láttál még 4 darab öregasszonyt 2 darab gyermekülésen utazni egy Ikarus 411 típusú autóbuszon.
Előzmény: jászkunboy (20621)
jászkunboy Creative Commons License 2004.06.28 0 0 20621

Figyelem!

Szenzáció, Világszám!

 

Megszületett az évtized volános sztorija.

 

 A mai (2004! 06.28.) menetrenszerinti Veszprém-Budapest 1205/104 járaton volt szerencsém két egymás mellett lévő ülésen utazni: további 2 utastársammal együtt.

 

 

3-an ültünk két ülésen!!!!

 

a sztori: a busz végig telve haladt veszprémtől székesfehérvárig. Ott néhányan leszálltak, de jóval többen jelentkeztek felszállásra. a buszon álló utasokkal indult tovább, mindenki haragudott mindenkire, kint 35 fok, de volt még két megállója fehérváron, ahol további utasok szerettek volna buszra szállni, a budai úton ez már jópár embernek nem sikerült.

Az autópálya szakaszon aztán "békülgettek" a szorosan egymáshoz tapadt emberek. 1-2 helycsere is történt!!! Értsd: ülő utasok felálltak, és helyet adtak az állóknak!

 

Ekkor a mellettem ülő nyugdíjas néni -nevét biztos sokáig áldani fogják a szorult helyzetben lévő volánok igazgatói- megoldást talált a mai napig sok helyütt égető zsúfoltságproblémára.

 

Szólt a mellette álló idősebb néninek, hogy üljön le harmadiknak. Ezt kivédendő én felajánlottam, (megkésve bár, de törve nem) hogy inkább felállok, de ők nem vették a lapot, (pedig erős izgalmi állapotban 185 cm, és 85 kg vagyok). Mire felocsúdtam már hárman ültünk a 2 ülésen (igaz kiszélesített)

Amikor ez megtörtént rajtam majdnem kitört a röhögés, egyből a fórumra gondoltam, meg valami európai unióra is....

 

 

szerintem ez az évtized sztorija, aki jobbat tud mondani azt meghívom egy pohár szódára...

 

 

 

htibor Creative Commons License 2004.06.28 0 0 20620
<SPAN class=cim>Csökkentett útvonalak, törölt járat a Kapos Volánnál</SPAN>
<SPAN class=datecikk>2004. június 28. 19:18</SPAN>


<SPAN class=person>MNO</SPAN> <SPAN class=person></SPAN>
<SPAN class=txt>Július elsejétől törli a Siófok - Hévíz járatát a Kapos Volán. A társaság csökkenti még 21, többségében hétvégi és nyári főszezoni balatoni járatának útvonalát. A cég vezérigazgatója a döntést a kihasználatlansággal és az üzemanyagárak emelkedésével indokolta.

A járatok csökkentését a Gazdasági Minisztériumban is jóváhagyták. Az érintett önkormányzatok nemigen értenek egyet a változással, ám nem tudják finanszírozni a kihasználatlan járatok nyolcmillió forintos támogatását.

A vezérigazgató szerint szeptembertől elkerülhetetlen a további járatcsökkentés, és a jegyer árai valószínűleg emelkedni fognak.</SPAN>
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.28 0 0 20619

Üdv mindenkinek a megújult fórumon. Még meg kell szokni, de szerintem csak jobb lehet, mint az előző :-)

 

A másik és nagyon fontos dolog: Szerda estig kéne jelentkezni a kirándulásra, mert akkor már le kell foglalni a buszt.

kristoof Creative Commons License 2004.06.28 0 0 20618

Nekem teccik az új topic!

FOMA Creative Commons License 2004.06.26 0 0 20617
Látogass el ide, le van írva:

fehernegyzet.fw.hu

Előzmény: fehérvári (20616)
fehérvári Creative Commons License 2004.06.26 0 0 20616
Sziasztok, már régóta követem a véleményeiteket a forumoban és, ha megengeditek hozzá is szolnék...Segítsen valaki legyen szíves, hogyan lehet képet beilleszeni a hozzászóláshoz?
fehérvári Creative Commons License 2004.06.26 0 0 20615
C:\Documents and Settings\peter\My Documents\nabi+2.1.bmp
BGab Creative Commons License 2004.06.26 0 0 20614
Kapos Volán, Nabi 700SE (JCK-258):
Előzmény: Ekornél (20595)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!