"Akkor ebben a topikban elvileg téged kell szidni ugye és nem az autódat....vagy fordítva?:-)))))"
-> Engem, már amennyiben sUZUKIS-nak (sUZUKIS nem= suzukis!) vagyok mondható! Igaz, bevallottan "állatfaj" vagyok:))
"Valami gyík napról napra beírja ide de nem tudom már hogy melyik verziót...:-)))"
Jogosan.
Bakker, épülsz lefelé keményen! Előbb még olvasni nem tudtál, most meg má' képet se bírsz megnézni:))))
Képleírás: Suzuki Swift 1.3 GC, 5a; 2002.; beige metal szín.
Valóban szó volt az Ignisről (az elsők között próbálgattam május elején, a bemutatása után), de még nagyon fiatal a geppám, ezért még várok a cserével.
Na még egy kicsit off. A Toyoták, pláne a Carina E-k , meg a Starletek, na és persze a Hiace-ok az ADAC német autóklub hibastatisztikáján a legjobb helyen (de legalábbis az első helyeken) vannak.
De nagyon jók a Nissanok, Mitsubishik, Hondák is, a Mazda meg még szép is.
A Suzuki biztonsága most egy dolog, de általában a hibastatisztikákban az is jó helyen szerepel.
"Péntek van!Midenki fújjon egyet aztán folytatjuk....:-)))))"
Ez az! Húzzunk bele! sUZUKISOK, gyorsulóbajnokok, lóerőművészek és egyéb puhap@csök, virítsatok vmit!
Lehet, hogy meglepne az SX gyorsulása, de pont ezért mondtam, h próbáljuk ki...ha legyorsul, nyilvános mea culpa lesz részemről...de ha nem, akkor fordítva:))))
Amúgy igen, megvédem a japó gépemet, mert nekem eddig csak az volt(jó-jó, volt 1 skodrim is, igazi 120-as!!), és sztem nagyon jók...
A 91-es vectrádhoz gratula(bár most akkor ez suzuki gyalázó topic, v japó-fransz-fritz autó összehasonlítás???), de azért nekem az is számít, hogy mit lehet autózni ilyen fogyival...A vectra csak nehezebb, meg szvsz kevesebb a ménese is(javíts ki, ha tévedek)...
A tunningolt 2.0 HDI-k meg nem egy kategóriájúak az én alap 1.6-osommal...nem? Mert akkor nézzünk inkább egy Impreza WRX-et, a maga 2.0-ás mocijával...:)))
Hát qrvara megleptél, VG206SW!
Olvasd el +1x, hogy mit írtam (vagy szükség szerint akár többször), azután oktass! Olvass! Betűzz! Értelmezz! Ez a titka annak, hogy ne bőgesd magad félreértett/belemagyarázott víziókkal. (Úgy látom, hogy ez tipikus peug-os betegség.)
Ha nem tűnt volna fel, akkor most kihangsúlyozom , hogy a "ps:" után vázoltak a peug. "megbízhatóságát" volt hívatott szemléltetni, és nem gt_guri szakmai felkészültségét becsmérelte.
Az én 1.6 benzin vektrám is 6,5-el jár és?91-es...
A Japán fanok ugyan olyan elvadultak mint a ló ellenzővel.....megsértették a japó autóm becsületét...hát megvédem....jaj hogy oda ne rohannyak.......:-PPPPP