Keresés

Részletes keresés

xeola Creative Commons License 2003.06.13 0 0 118
Nálunk a fogy.ár 5500. Mi a buli az 5300 Ft-os nagyker árban? :-)
Előzmény: aloe (108)
xeola Creative Commons License 2003.06.13 0 0 117
Kedves Pipacsmező,

Akkor "csekkold le" a http://free.x3.hu/aloex/kedvezmeny.php oldalon található kereseti lehetőséget. Majd hasonlítsd össze a másik aloe verás céggel. Meglátod a különbséget mind a feltételekben, mind a termékek áraiban. A termékeket a http://free.x3.hu/aloex/shop.php oldalon találod. Magasabb aloe tartalom, alacsonyabb ár!

Előzmény: pipacsmező (113)
Nyusszi Creative Commons License 2003.06.13 0 0 116
Aloe Gellyt nem lehet boltban megvenni?
Kicsit szar hogy mindig idopontot kell egyeztetni valakivel.
Ny
athom Creative Commons License 2003.05.26 0 0 115
Hello

"sárga flakkonban lévő gusztustalan lötty" ehhel fűznék hozzá néhány gondolatot. Miért is gusztustal? mert nincs telepakolva mindenféle izesítővel meg izfokozóval? A mai világban nem ismerjük az eredeti természetes izeket. Még a gyümölcsnek sem biztos hogy az igazi ízét érzed, mert azt is permetezik, stb. Persze mindenkinek megvan a joga, hogy véleményt alkosson valaminek az ízéről. NEkem például izlik, próbáljátok ki (most a nyári melegekben éppen aktuális) ha nagyon meleg van egy pohár jól lehűtött natur gél igazán kellemes. Persze nem félliteres poharat kell választani hozzá mert akkor igen költséges frissítővé válik :)
Szóval próbáljuk meg elfogadni a természetes izeket. Engem megtalált egy másik cég (magyarul:Naplovas), akinek a képviselője azt mondta hogy azt hallotta, hogy rossz az ize az FLP termékeinek. Erre megkérdeztem hogy ki is próbálta-e? Természetesen a válasz az volt hogy nem. Nos szerintem nem kellene más cég termékeit leszólni azért mert más azt mondta hogy az nem jó.

Pipacsmező: kívánom neked, hogy könnyen meg tudj barátkozni az izévél. Másrészt szerintem nem annyira negatív tapasztalotot fogsz esetleg hallani, mint inkább csalódott embereket. Csalódtak, mert azt hitték nem kell csinálni semmit és dőlni fog a pénz. Az az üzlet nagyon egyszerű, DE nem könnyű. Ezt nem árt észben tartani.

Ciao

Előzmény: pipacsmező (113)
pipacsmező Creative Commons License 2003.05.10 0 0 114
Két ok van amiért írok:
1: gondoltam felhozom a topicot
2: ma megcsípett egy darázs és elkezdtem az É.anyámtól lenyúlt valami Firsttel vagy mi a franccal kenegetni, és bejött. Télleg jó ez a dzsuva rá!
pipacsmező Creative Commons License 2003.05.08 0 0 113
Sziasztok!
Ma (illetve most már tegnap) voltam egy Aloes bemutatón. Engem is be akarnak szervezni. Annak idején vagy háromszor megtaláltak az Amwayesek, de kirúgtam Őket, mert qrvára nem tetszik a stílusuk, de ez valahogy más. A termék minőségéről engem nem kell meggyőzni, mert megtapasztaltam - komolyan mondom, hogy még másnaposságra is jó az a sárga flakkonban lévő gusztustalan lötty.
Viszont az üzleti része érdekel, gondolkodom, hogy beszállok, előtte azonban szeretném lecsekkolni. Az lenne a kérésem, hogy akinek vannak negatív tapasztalatai, írja meg.
Köszönöm előre is.
Aloex Creative Commons License 2003.03.15 0 0 112
Sziasztok!

Ha valaki szeretne 3960,- Ft-os nagykerárért vásárolni 1 literes juice-t, vagy egy sűrübb gélt, akkor írjon nekem: a.v.store@mailbox.hu

Üdv

vincere Creative Commons License 2003.02.04 0 0 111
Megoldottam, nagyon ügyes vagyok :-)
Előzmény: vincere (110)
vincere Creative Commons License 2003.02.04 0 0 110
Csupa vidékivel vagyok körbevéve: ma megyek először ki a Nefelejcs utcába, de ha nem magyarázza el valaki, hogyan jutok oda el BKV-val, akkor nem biztos... Segítsetek, légyszi!!
aloe Creative Commons License 2003.01.21 0 0 109
Néhány gondolat Dr Mrázik Krisztina bőrgyógyásztól az Aloe Vera Gelly krém alkalmazásáról

I.

"A bõrbetegségek nagy része krónikus, hónapokig, évekig tartó kezelést igényel. A hosszú ideig alkalmazott kenõcsös kezeléseknél számos mellékhatás kialakulásával kell számolni. Az antibioticumok allergizálhatnak, a hormontartalmú szerek huzamosabb ideig történõ használata során a bõr elvékonyodhat, kiszõrösödhet, értágulatok keletkezhetnek.
Ezért örültem, amikor megismertem az FLP készítményeit, hogy van egy olyan termékcsalád, amellyel természetes módon, mellékhatások nélkül kezelhetõ sok bõrbetegség. Az alábbiakban az FLP termékekkel szerzett tapasztalataimat szeretném összefoglalni.
1. Vírusos bõrbetegségek
Vírusos szemölcsök
Az FLP termékekkel kapcsolatos elsõ tapasztalataim közé tartozik a szemölcsök kezelésével elért jó eredmény, Egy közeli ismerõsöm évek óta szenvedett a körme mellett ülõ szemölcsétõl. A Magyarországon kapható összes ecsetelõt, kenõcsöt, tapaszt kipróbáltunk, eredmény nélkül. A szemölcs többszöri eltávolítás után is visszanõtt.
A szponzorom által kipróbálásra nálam hagyott Aloe Vera Gelly krémbõl adtam a betegnek, amit napi 5x használt. 10 nap után a szemölcs teljesen eltûnt és azóta sem újult ki. Ettõl kezdve rendszeresen alkalmazom az Aloe Vera Gelly krémet a kisebb egyedülálló és a mozaik típusú szemölcsökre. A mélyebb, talpi szemölcsöket eltávolítása után szintén javasolom az Aloe Very Gelly krémet utókezelésre, a sebek gyorsabban gyógyulnak és megakadályozza a kiújulást. Ugyancsak jó eredményeket értem el az Aloe Vera Gelly krémmel fõleg fiatalok arcán jelentkezõ ún. futószemölcs kezelésében is. A szemölcsökkel kapcsolatban szeretném felhívni a figyelmet, hogy a köznyelv sokszor tévesen az anyajegyeket is szemölcsnek nevezi, fontos ezek elkülönítése a vírusos szemölcsöktõl, mivel az anyajegyeket kenegetni semmivel sem szabad!
Herpes labialis
Sok beteg szenved az ajkán bizonyos idõközönként visszatérõ, fájdalmas hólyagokkal járó herpestõl. Sírva jött a rendelõmbe egy hölgy, akinek a felsõ ajka duplájára duzzadt, vörös volt tele hólyagokkal. Az Aloe Vera Gelly krém óránkénti alkalmazását javasoltam. Két nap múlva boldogan jött vissza megmutatni, hogy az ajkán csak finom hámlás jelzi a hólyagok helyét.
Mivel a herpes vírus aktiválódását nagymértékben befolyásolja az immunrendszer egyensúlyának megbomlása, a megelõzésre a Gél fogyasztása, helyileg pedig az Aloe Lips használata javasolt.
Övsömör
Ugyancsak az immunfunkciók romlására vezethetõ vissza a bárányhimlõ vírus aktiválódása során jelentkezõ, igen fájdalmas betegség az övsömör. Kezelésében javasolt az FLP termékek közül külsõleg az Aloe Vera Gelly krém és a First, belsõleg a Gél, a méz és a Forever Kids.
Aphták
Sokak életét keseríti meg a gyakran, akár minden menstruáció alkalmával visszatérõ aphta (apró, fájdalmas hólyagok a szájban). Kezelésében jó hatású a First és a fogkrém, a kiújulás pedig megakadályozható a Gél vagy a Berry Nektár fogyasztásával."

II. rész hamarosan

aloe Creative Commons License 2003.01.18 0 0 108
Kettős vásárlás miatt van néhány sima gél egyesével is - persze nagyker áron - 5,300-ért.
aloe Creative Commons License 2003.01.18 0 0 107
tök hülye vagyok. Mail ment... :)))))
Előzmény: aloe (105)
aloe Creative Commons License 2003.01.18 0 0 106
mail ment
Előzmény: manh (104)
aloe Creative Commons License 2003.01.18 0 0 105
Nem tudom, megvan-e a mail címed, mert nemrég tele lett a box és tévedésből a mindent töröl-t nyomtam... Ha küldesz egy mailt, küldök idei árlistát.
Előzmény: vincere (103)
manh Creative Commons License 2003.01.17 0 0 104
Voltam egy termékismertetőn, én kis kipróbálok néhány csodaszert. Aloe, küldtem e-mail-t!
Üdv. manh
Előzmény: aloe (101)
vincere Creative Commons License 2003.01.15 0 0 103
a táblázat, amit küldtél nekem tavaly, most is használható? Ha igen, mit kell rajta módosítanom? MEgköszönném, ha válaszolnál, mert nagyon jól lehet használni :-)
vincere Creative Commons License 2003.01.15 0 0 102
Szerintem igenis csodaszer! Újra elmondom, fájós torokra, különösen semmi mással nem csillapítható köhögésre is a leghatásosabb szer, amivel eddig találkoztam.

Napozás utáni bőrápolásról nem is beszélve. Egyetértek azzal, h. abszolút alap a háztartásban.

aloe Creative Commons License 2003.01.14 0 0 101
Az Aloe First nem csodaszer, de csodálatos hatású gyógynövény koncentrátum! Nyugtató, fájdalomcsillapító, vérzés elállító, regeneráló, hámosító hatású.
A bőrfelület külső részét érő sérüléseknél — vágás, zúzódás, horzsolás, égéses bőrfelületek — nyújtott meglepő eredményeket.
A kezelést követően, pár perc elteltével fájdalomcsillapító, nyugtató hatása jelentkezik. Égésnél, nagy bőrfelületre kiterjedő sérülésnél, amely érzékeny és igen fájdalmas, a készítmény nagyon jó hatású.
Külsőleg használatos hozzá hasonló külső bőrfelületet kezelő készítménnyel még nem találkoztak, ilyen gyógyító hatást egyéb készítményeknél nem tapasztaltak. Felgyorsítva a bőr regenerálódását, gyors hámosodás tapasztalható, a gyógyulási idő csökken, a varasodás kisméretű. A folyamat ideje alatt máskor tapasztalt viszketés alig észlelhető, sok esetben elmarad. Régebbi sérüléseknél, gennyes elváltozásoknál ezek a hatások tapasztalhatók.
A First használatakor a gyógyult bőrfelületen máskor tapasztalt, a természetes bőrszíntől eltérő, erős vörös színű elváltozással szemben most az eredeti bőrszínhez hasonló, esztétikailag nagyon szép hatást fejt ki.
Az FLP termékcsalád baleseti sebészeten történő kipróbálása, gyógyító hatásuknak tesztelése folyamatosan történik.
Fontos orvosi fanácsok a készítmények használatához:
Az Aloe First jó lenne, ha minden háztartásban mindig kéznél lenne. A korszerű házipatikák elengedhetetlen tartozéka e készítmény.
A házi, konyhai kerti baleseteknél a legelső használatos szer legyen!
Rozsdás szeg szúrása, földön, betonon, salakos pályán horzsolt bőrfelületek kezelésére így ajánljuk:
Először tisztítsuk meg a szennyeződésektől a bőrt, távolítsuk el az idegen anyagokat, mossuk le. Fújjuk be a Firsttel. Rövid időn belül kifejti vérzés-, fájdalomcsillapító hatását. Utána keressük fel a kezelőorvost és beszéljük meg vele a következő szükséges lépéseket. Injekció beadását, esetleges varrást vagy más sebészeti ellátást igényel-e a sérült?

Dr. Erményi István

aloe Creative Commons License 2003.01.13 0 0 100
Egy doktornő tapasztalata az Aloe First-ről

"Az elmúlt napokban egy anyuka az alábbiakat mondta el:
Négyéves kislányom fürdéséhez készültem. Kinyitottam a melegvíz csapot, közben kimentem a fürdõszobából. Kislányom bele akart menni a kádba, de megijedt és beleesett a forró vízbe. (A villanybojler maximális fokozatra volt állítva, a kifolyó víz 85-90 °C-os.) Kikaptam a síró gyermeket a vízbõl és azonnal First-tel kezdtem fújni a bõrét.
A gyermek rövid idõn belül megnyugodott, ahogy fokozatosan csökkent a fájdalma. Én több órán keresztül fújtam a First-öt, majd az ezzel átitatott lepedõt tettem az égett bõrre. Azt tapasztaltam, hogy nem keletkeztek hólyagok, kb. 3 óra intenzív kezelés után a bõrpír is megszûnt.
Hálás vagyok annak, aki megismertetett a termékekkel és áldom a pillanatot, amikor csatlakoztam az FLP-hez és megvásároltam néhány terméket.
Az elõzõ történetet azért tartottam fontosnak megismertetni mindenkivel, mert ebben a leglényegesebb mozzanat, hogy azonnal a First tel kezdte meg a gyerek kezelését. Ha hosszabb idõ telik el az égés és a kezelés megkezdése között, a bõr felhólyagosodik és az eredmény kevésbé hatékony. Bár a fájdalom rövid idõ után megszûnik, a bõrpír is eltûnik, de a hólyag beszáradásához már 3-4 nap szükséges. Eredménynek ez is kiváló, hiszen fájdalom nélkül telik el a gyógyulási idõ.
Feltétlen meg kell említeni a First gyógyító halását a szájüreg szinte valamennyi kóros elváltozása esetén.
Fekélyek, hólyagok, fogíny-gyulladás — melyek csak 10-14 nap után váltak tünetmentessé a hagyományos gyógyszerek mellett — First használatával 3 nap után meggyógyulnak, miközben a beteg megszabadul a fájdalomtól, amely nagyon lényeges, fõleg kicsi gyermek esetében.
Nem csak a fent említett anyuka, de én is hálás vagyok azért a pillanatért, amikor úgy döntöttem, hogy megismerkedem a termékekkel. Bízom kitartásomban, hogy még éveken át képes leszek megosztani tapasztalataimat és felkelteni az érdeklõdést az eddig kétkedõkben, hogy minél elõbb eljusson az információ minden rászorulóhoz.
"

Dr. Kassai Gabriella

aloe Creative Commons License 2003.01.12 0 0 99
Megvannak az új árak. Persze a napi árfolyamtól változhatnak, de körülbelül ezzel lehet kalkulálni.

Aloe Vera gel 5,350 Ft
Aloe Vera barackos gél 5,850 Ft
Aloe Lips 740 Ft
Aloe Vera fogkrém 1,630 Ft
Aloe First 4,200 Ft
Gin-Chia 3,450 Ft
Aloe Propolis krém 4,200 Ft
Aloe Gelly krém 3,150 Ft
Alole Scrub bőrradír 3,350 Ft
Aloe Activator 3,150 Ft
Aloe Lycium Plus 6,300 Ft
Aloe Blossom Herbal Tea 3,750 Ft

aloe Creative Commons License 2003.01.03 0 0 98
Ez így van. Sajnos amikor az árakat kalkulálták - gondolom valamikor nyáron-ősszel - és persze Amerikában akkor a dollár még erősebb volt. 1,1 körül. Most már ez persze nem igaz, de most lépett életbe a dolog. De ha blegondolsz, hoyg a dollár mennyit esett tavaly óta... 2001 decemberben 285 körül volt, most meg 228. Elég nagy esés. Persze most majdnem visszaállunk arra a szintre. Nem öröm. Én vettem három kartonnal...
Előzmény: vincere (97)
vincere Creative Commons License 2002.12.29 0 0 97
De jó, hogy mondod, bár korábban kellett volna olvasnom, hogy cselekedni tudjak. Mindegy, anyukám vett sokmindent most, de gélből be kellett volna tankolnunk egy kicsit. Kaptam tőle karácsonyra fogkrémet, kíváncsi leszek, milyen hatása lesz. Mindenesetre nem vérzik az ínyem fogmosás közben, pedig mindig szokott, és nagyon kevés is elég, én pl. csak az egyharmadát teszem a fogkefére, mint amit a normál fogkrémből szoktam. Nem bánnám, ha valóban fehárítene is, én már sokféle fehérítős fogkrémet kipróbáltam, de semmi javulást nem tapasztaltam.

Azt hittem, az euró erősebb a dollárnál. Ez elég nagy áremelés, még szimplán azt is megéreztük volna, ha a dollárt felváltja az euró, hát még meg is emelik.

Előzmény: aloe (93)
aloe Creative Commons License 2002.12.28 0 0 96
Remélem, mindenkinek kellemes volt a karácsony. Tegnap 228,50 volt a dollár. Vettem is jó sok mindent :) Ma és 30-án 8-20-ig van még raktár, azután már csak jövőre, drágábban :((
SID 6.7 Creative Commons License 2002.12.21 0 0 95
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet !

Most Karácsony előtt sajnos már nem valószínű a rendelés, lehet, hogy már csak a jövő évben .

aloe Creative Commons License 2002.12.19 0 0 94
Tegnap nem volt túl nagy tumultus, de valószínű, hogy a két ünnep között elég sokat kell majd várni, ezért talán érdemes még karácsony előtt kimenni, vagy a telefonos rendelést választani
aloe Creative Commons License 2002.12.18 0 0 93
A telefonos rendelés és a 8-20-ig tartó 12 órás nyitvatartás pozitívuma mellett sajnos van egy rossz hírem.
Január 1-től az egész európai aloe árusítás a dollár elszámolásról euró elszámolásra áll át. Ennek következtében minden drágább lesz.
Ma voltam a raktárban, a dollár 228,12 forint volt, így egy gél 4582 Ft.
Jövőre a 16,07$ helyett 18,10€ lesz egy gél. AZ euró most 238 körül mozog, tehát január 1-től a gél ára 5,350 ft körül lesz, ami bizony közel 800 ft-os emelkedés. Arányokban hasonló emelkedés várható minden készítménynél. Sajnos a dollár-euró árfolyamban még mindig a dollár az erősebb, ezért a termékenkénti emelés. Viszont a forint az utóbbi időben nagyon megerősödött a dollárhoz képest - három hete még 237 ft volt.
Mindezt azért írom, mert ha a karácsonyi bevásárlások közben vagy után, a két ünnep között marad időd, energiád és persze pénzed, akkor érdemes még idén - és nem az utolsó napok tumultusában - még a mostani áron "feltankolni" egy kicsit.
aloe Creative Commons License 2002.12.11 0 0 92
Én valószínűleg holnap - csürörtök - dél körül megyek a raktárba. Ha addig körül tudsz nézni ár ügyben, akkor neked is tudok hozni, amit szeretnél. A nagyker árakat láttad a listán. A dollár most még egy pár forinttal lejjebb is van.
SID 6.7 Creative Commons License 2002.12.10 0 0 91
Kösz a tájékoztatást es a mellékleteket. Meg fogom nézni.
Előzmény: aloe (90)
aloe Creative Commons License 2002.12.10 0 0 90
SID köszi a mailt, válasz ment.
aloe Creative Commons License 2002.12.03 0 0 89
Először is mindenképpen el kell menni orvoshoz! Tehát egy hallásvizsgálat és fülvizsgálat nagyon fontos.

Beszéltem egy fül orr gégész szakorvossal, aki a következőket mondta:
A fülcsöngés oka sokminden lehet, pl zajártalom, de lehet vérellátási zavar is. Jó lenne tudni, hogy szedsz-e valamilyen gyógyszert rendszeresen, van-e valamilyen betegséged.

Általánosan ajánlotta az aloe teát és aloe vera gélt, ami tisztítja a szervezetet. Ezen kívül az aoue Activator-t orrcseppként. Azért így, mert az orr a fülkürtőn keresztül szellőzik, és sok esetben előfordul, hogy a garatnyálkahártya vagy az orrnyálkahártya fertőzése átterjed a fülre. Éppen ezért az Aloe First spray szájba permetezését is javasolta.
Ha esteleg más gond lenne - pl fül rossz vérellátása, vagy a belső fül szőrsejtjeinek problémája - akkor Ginkgo Plus ill Arctic sea kapszuát javasolt még. Elsődlegesen azonban azt mondta, hogy orvosi vizsgálat a legfontosabb. Utána, ha van diagnózis, könnyebben és hatékonyabban lehet gyógyítani.

Előzmény: SID 6.7 (88)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!