Már csak az nem fér a fejembe, hogy ez a "mindenki számára nyilvánvalóan idióta és ostoba károkozó" mér pöffeszkedhet egyáltalán a Legnagyobb Magyar Címleten? :-)
"Istenem, amikor valakinek Deák sem elég magyar...": Szánalmas, értelmetlen mondat. Semmi köze a hozzászólásomhoz, semmi köze annak mondandójához.
Nyilvánvaló, hogy a hozzászólásomban szó sem volt deák magyarságáról, csupán arról, hogy deák egy ostoba politikus volt, aki hatalmas károkat okozott az országnak és a nemzetnek. Az is nyilvánvaló, hogy ez rajtad kívül mindenkinek nyilvánvaló. Ennél már csak az nyilvánvalóbb, hogy kár rád pazarolnom a karaktereket, meg a drága időmet.
Szóval ez a 'hozzászólásod' legalább akkora nulla volt, mint a 'jelentésed'.
Ezzel minden további nélkül egyetértek, mert deák idióta konformizmusa vezetett a trianoni-tragédiához - amit Kossuth hibátlanul megjósolt a Cassandra-levélben -, így nálam Deák Ferenc titulusa legfeljebb a haza idiótája lehet.
Nagyon félek, hogy a gyengeelméjű forró ráhibázott...
(Bár a "trianoni-tragédia" kifejezéssel egy kicsit ellentmondásba kerültem önmagammal..., de erről talán majd máskor.)
A levelezési rovatban jelent meg.
Ami többek közt jelentheti azt, hogy a "hülyeség pártsemleges"-MH-nak - amelyet AliceCS szerint valószínűleg szintén "nem kell komolyan venni" - sikerült kinevelnie a magához hasonló hülye "pártsemlegeseket".
Na de! Egy újság/újságíró formálja a közéletet, a közvéleményt! Akkor meg hogy engedheti meg magának a hülyeséget?
Ha megengedi, akkor viszont hogyhogy nem kell komolyan venni?
Sajtó esetében az ilyet büntetni kéne, nemhogy nem kell komolyan venni!
:D
Saját kortársai??? Gyermekkoromban, amikor még sokkal szívesebben vette volna MP, ha Kun Bélához hasonlítják, ez a Kiegyezés-dolog elég ambivalens volt a törikönyvben. :)
"Nyilatkozata nevetséges, senki nem veszi komolyan." Akkor biztos ilyen a humora.
Mint ahogy a mai Magyar Hirlap is valószínűleg összetévesztette a kabaréval a mai szám 18. oldalát, ahol ilyen "olvasói levelet" közöl tiszta humorból:
"Mit adott Orbán és mit Medgyessy?
A Orbán-kormány számlája: elvette tőlem a demokráciában való hitemet, feszültséget és félelmet keltett, ígért kötelet, strigának, múmiának becézett, hazaárulónak nevezett, nem voltam polgár, és így polgármesterem se volt, nem voltam magyar és nemzeti, hiányzott belőlem a szeretet és gonosz voltam, elvette tőlem Hofit és Komlós Jánost, újra adott egy vezéreszme félelmet, még most is rémálom az úriszék, dézsma, bot gondolata, régi Lúdas Matyi helyett kaptam egy Orbán Lúdas Matyit. Megtanultam, hogy a függetlenséget fel lehet vagy netán fel kell ajánlani.
A Medgyessy-kormány számlája: nyugalmat és békességet, szeretetet adott, toleranciát, megértést ad, polgár, nemzeti és magyar vagyok. Kezdem érteni, mi az a köztársaság, unokáim jövőjét biztosabbnak érzem, uniós polgár leszek. Remélem, hogy fizikai és szellemi esélyegyenlőségemet megvalósítja."
"Görgey Gábor, a nemzeti kultúrális örökség (volt) minisztere: A magyar kultúrális élet rendbetételéhez valószínűleg nem alkotó művész a legjobb karmester."
Mit is jelent ez köznyelven?
Na, inkább nem fordítom le. :)))