Keresés

Részletes keresés

Alejandro DeSilva Creative Commons License 1999.03.26 0 0 80
En se a tejcsardakra gondoltam :)
Előzmény: Calliope (79)
Calliope Creative Commons License 1999.03.26 0 0 79
Ki mondta, hogy mi olyan tornára gondoltunk?!

Stee, megyek Spanyolhonba! (Bár nem hiszem, hogy nagy sikerem lenne, mert magam is barna hajú/szemű vagyok... Igaz, a görög pasik (akik hasonló érdemekkel rendelkeznek ezek szerint, mint a spanyolok) kimondottan buktak erre a típusra... :DD)

Alejandro, szerintem nincs visszataszítóbb, mint egy lógó mellű tejcsárda pl. pólóban, melltartó nélkül. (De ez meg az én privát véleményem, ha valaki úgy érzi jól magát... Szíve joga melltartó nélkül járni. Én meg majd nem nézek oda. :)))

Előzmény: Duda (77)
stee Creative Commons License 1999.03.26 0 0 78
Ki mondta, hogy jobban tudjátok?
Ezt mi is tudjuk!!!
:)
Előzmény: Duda (77)
Duda Creative Commons License 1999.03.26 0 0 77
Stee!

Ugyanezt tudom javasolni a fiuknak is. A spanyol nok kajoljak a feher ferfiakat.

Egyebkent DeSilvanak igaza van. Ha az izmokat karbantartjak, az mellmeret novelo hatasu lehet (hatulrol megnyomja a zsirszoveteket a nagyobb izom), sot emelei is a melleket.
Csak ez a torna nem ugyanaz, mint amit a konditermekben csinalnak a fiuk.

Erdekes, hogy ezt mi fiuk tudjuk jobban???

Előzmény: stee (67)
Alejandro DeSilva Creative Commons License 1999.03.26 0 0 76
Persze, kosarazashoz, lovaglashoz, futashoz erosen javallott, sot, szerintem ekkor karos nelkule. Maskor meg mar teljesen maganugy, hogy viseli-e vagy sem az illeto. (bar en a nem-re szavazok :)
Előzmény: Calliope (72)
stee Creative Commons License 1999.03.26 0 0 75
Bocs, hordoz.
Előzmény: stee (74)
stee Creative Commons License 1999.03.26 0 0 74
Sok jó pasi, aki a tenyerén hordozz, nézzél ki bárhogy.
Előzmény: Calliope (71)
rusnya Creative Commons License 1999.03.26 0 0 73
Ez igaz, és ebben az esetben tényleg számít a méret. Káros lehet a cicifix, ha tényleg egyfolytában fenn van, és ellustul a kötôszövet. De nagy cicinél meg még károsabb, ha nem dúcolja alá a melltartó, mert ezek a szövetek idôvel megnyúlnak, és ezt már csak a sebész tudja visszacsinálni. Hagyományos értelemben vett tornáról tehát nem lehet szó, mert nem olyan rugalmas, alakítható szövetrôl van szó, mint az izom.
Na, bocs a sok okoskodásért, húzok is elfele, majd azért szóljatok, ha megtaláltátok a cicinövesztôt. :)
Előzmény: Alejandro DeSilva (69)
Calliope Creative Commons License 1999.03.26 0 0 72
Káros vagy nem káros a melltartó, én nem szeretnék nélküle busz után futni... (Igen kellemetlen érzés tud lenni...)
Calliope Creative Commons License 1999.03.26 0 0 71
Miért, mi van pont Spanyolországban?! :)
Előzmény: stee (67)
stee Creative Commons License 1999.03.26 0 0 70
Alejandro DeSilva Creative Commons License 1999.03.26 0 0 69
Most nem tapasztalatokat irok le, mert nincs mellem, tornaztatni meg plane nem tornaztattam, de: a formajaert, feszessegeert, az ot tarto kotoszovetek felelosek, amelyek bizony a test minden szovetehez hasonloan hajlamosak elgyengulni nen-hasznalat eseten. Na most egy jol megvalasztott torna ezeket a szoveteket mozgatna meg. Amugy szerintem a melltarto karos lehet, mert elveszi a munkat a kotoszovetektol. Masszazs: na ja, szivesen megmassziroznam en is valakiet, es kozben mondhatnam, hogy ugye csakis a Te erdekedben :)
rusnya Creative Commons License 1999.03.26 0 0 68
Soha. Gyerekek, értsétek már meg végre, hogy a nôi mellben egy fél sejtnyi izom sincs!!! Zsírból és mirigyekbôl áll, az izom alatta van, erôsíteni max. azt tudod. De ha "torna" alatt masszázst meg ilyesmit értetek, akkor visszakozom, bár a formát az se nagyon fogja módosítani, inkább a bôrnek jó, meg a löttyedés megelôzésére.
Előzmény: Calliope (66)
stee Creative Commons License 1999.03.26 0 0 67
Nem tudom miből állhat egy mellnövelő torna, de én már egyszer próbáltam mellre "gyúrni", és pont az ellenkező hatást értem el (kissebbek lettek). Úgyhogy gyorsan abbahagytam.

Mellnövelő hatása van még néhány fogamzásgátló tablettának is .

ha valaki végképp nem tudja magát, mint nő elfogadni, menjen ki 1 hétre Spanyolországba.....Tuti a hatás!
:))

Előzmény: Calliope (66)
Calliope Creative Commons License 1999.03.26 0 0 66
A mellformáló tornákkal én is azt gyanítom, hogy max. izmosabbá teheti a kebleket (tehát feszesebbek lesznek, de nem nagyobbak).

Stee, de mi van akkor, ha valaki nem tudja magát meggyőzni, meg főleg híjján van a (megjelenéséből adódó) sikerélményeknek?!
(Természetes mellnövelő szer: gyerekszülés. :-DDD)

stee Creative Commons License 1999.03.26 0 0 65
Hát ez nem egészséges....
Először magaddal kell tisztába jönnöd, szeretned kell magad (a tested is) és akkor már no problem.
Senki sem tökéletes. És egyátalán...ki mondta, hogy mindenkinek úgy kell kinéznie, mint Cindy Crawfordnak???
Előzmény: Calliope (62)
rusnya Creative Commons License 1999.03.26 0 0 64
Mellformáló torna? Hát az a fogyasztásnál nem tudhat sokkal többet, csakúgy, mint a többi zsír esetében...
Előzmény: Alejandro DeSilva (63)
Alejandro DeSilva Creative Commons License 1999.03.26 0 0 63
Na igen, az mar egeszen mas teszta. Azt hiszem, leteznek mellformalo tornak, szoval van segitseg meg kes ala fekves elott is, valamennyire lehet kompenzalni az adottsagokat. Ha meg vegkepp nincs megelegedve vele a 'tulajdonos', mert olyan gond van vele, amit korrigalni kell, akkor az pont olyan betegseg, mint mondjuk a terd-odema, es ekkor viszont mar nem szabad hezitalni.
Előzmény: Calliope (62)
Calliope Creative Commons License 1999.03.26 0 0 62
És mi van, ha valaki saját maga nem elégedett a méreteivel?!
stee Creative Commons License 1999.03.26 0 0 61
De jó ilyeneket olvasni...
SebDani Creative Commons License 1999.03.26 0 0 60
Illetve...
Aki ilyenen fennakad, az nem is érdemel meg.
Előzmény: stee (58)
Alejandro DeSilva Creative Commons License 1999.03.26 0 0 59
Igazad van. Ha valaki szeret, fogadjon el mindenestul.
Előzmény: stee (58)
stee Creative Commons License 1999.03.26 0 0 58
Ha Banderas, ha nem, a cicim marad olyan, amilyen.
Aki ilyenen (mellméret) fennakad, az meg is érdemli....
Előzmény: Duda (49)
bcsi Creative Commons License 1999.03.25 0 0 57
Tuti voltam benne, mert az egyéniségedből fakad )))))
Előzmény: Pintyöke (56)
bcsi Creative Commons License 1999.03.25 0 0 55
Szellemes a válasz! ))))) De még egy hajfestést sem ?
Előzmény: Pintyöke (52)
Duda Creative Commons License 1999.03.25 0 0 54
A gravitacio csak a nagyobb meretekre hat, ha jol ertem itt a T. kozonsegnek ilyen problemaja nincs. A szilikon meg mindig feszes marad.

Ugyhogy mi is itt a problema?

Előzmény: Pintyöke (52)
EZ Creative Commons License 1999.03.25 0 0 53
Akármelyik csodaszer hatásos lehet!
originalqszi Creative Commons License 1999.03.25 0 0 51
Semmiféle szerbe se higyjetek!
SebDani Creative Commons License 1999.03.25 0 0 50
Bár nem én vagyok a megszólított, de...

Szerintem ebben az esetben a nőnek kell keresni egy olyan antoniobanderast, akinek fekszik az adott méret. Persze az is lehet, hogy ilyen nem akad, és csak melgibsont talál, de talán ez nem olyan tragédia.

Előzmény: Duda (49)
Duda Creative Commons License 1999.03.25 0 0 49
Stee!

Es ha az a ficko tortenetesen egy antoniobanderras?

Előzmény: stee (45)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!