Keresés

Részletes keresés

Imhoteph Creative Commons License 2001.09.13 0 0 1043
Én nem értem mért kell itt leugatni a hozzászólókat kapásból.

Figyelmetekbe ajánlom az irásom következö részét :
"Nem mondom, hogy élvezte, nyilván elég fájdalmas lehetett mikor egyszerre 10-20 szört is kirántott a gép. De elviselhetö volt, és vállalta értem. "

Nem a bört nyúzta le róla, nem vagdosta cafatokra, sózta be... A szört tépkedte ki. Nyilván 10 éve tartó napi borotválás után már nem ilyen könnyü az erdöt kitakaritani onnan. Azok már valszleg erös és vastag szörök. Node az ilyen vessen magára. Borotválja naponta, vagy vállalja, hogy a partnere "farka" - ahogy müvelt kollega megjegyezte - tele lesz szúrásnyomokkal, mintha sündisznóval szeretkezett volna.

Befejezésül még annyit, hogy nem mazohista a barátnöm, és nem kényszer alatt csinálta ezt. Mitöbb, az ö ötlete volt, én csak boldogan támogattam. Vállalta, bár ö is félt. Nem fájt annyira. Azt mondta, a lábán érzékenyebb. Ha ki sem próbáljátok, miért ugattok le?
Ennyi erövel mazohista lesz, ha szül nekem egy gyereket? Micsoda hüje nö. Vállalja a fájdalmakat egy gyerek meg miattam. szörnyü.

Vegetable Creative Commons License 2001.09.13 0 0 1042
A barátnőd biztos mazo... Még a combomon se viselem el belül... Próbáld ki, növessz szakállt, és egyszert tépd ki vele, élvezni fogod, ha te is mazo vagy... Vagy még jobb tipp: mi az, hogy csak a csaj tépeti? Tépesd ki a szőröd, és ha a következő pár napban képes lesz felállni a fájdalmaktól, akkor hogy fog örülni a csupasz farkadnak!
Előzmény: Imhoteph (1040)
sometimes Creative Commons License 2001.09.13 0 0 1041
Kombájn? Az mi?
Ha uarra gondolunk, akkor, már bocs, de azt nem is szabad fazonra ill. hónaljra használni..
Elképzelni sem tudom, hogy a barátnőd hagyta....:-OOO
Előzmény: Imhoteph (1040)
Imhoteph Creative Commons License 2001.09.13 0 0 1040
Azt veszem észre, hogy itt mindenki borotvát emleget. Naponta borotválni??? Uramisten. Egyrészt kényelmetlen, mert állandóan szúr, és úgy jártok, mint mi férfiak, hogy 30 év felé már egyre sürübben kell borotválkozni (pofatájon), aztán meg már reggel megborotválkozol - estére szörös vagy eset jön. Arröl nemis beszélve, hogy egyre erösebb, vastagabb lesz a ször. Másrészt eléggé idöigényes nem? No meg veszélyes is, bár ezekkel a sisakrostélyos borotvákkal már nemannyira.

Na mindegy. A lényegre térek. Én 6 év kapcsolat után hirtelen ötlettöl felindulva vettem rá a barátnömet, hogy borotválja. Ezt meg is tette, 1-2 napig borotvált nyuszival játszottam, aztán egyre szörösödött. Izgi volt igyis ugyis, és ahogy az elöttem szóló megjegyezte, fö a változatosság.
Ez igy ment 2 évig, de most nyár elején már megelégeltem, hogy szegény rendszerint megvágja magát, vagy ha nemis, hát úgy elvékonyitja a bört, hogy sokszor vérzett.
Vettük egy tök egyszerü kombájnt. 6000 forintos Braun. Nekiálltam, és kb 15 perc alatt kitisztitottam neki a lényeges részt. Elöl maradt egy csinos kis háromszög :) Ez 4 hónapja volt, azóta 1-szer kellett a kis pihéket ismét kigyomlálni.
Nem mondom, hogy élvezte, nyilván elég fájdalmas lehetett mikor egyszerre 10-20 szört is kirántott a gép. De elviselhetö volt, és vállalta értem. Javaslom, fontoljátok meg lányok, és tegyetek 1 próbát.

endogam Creative Commons License 2001.09.13 0 0 1039
Egy tartós párkapcsolatban a puncifrizura váltogatása szerintem a változatosság élményét is jelentheti a másik számára, ami fontos lehet abból a szempontból, hogy új vizuális és egyéb ingereket kapjunk. Szerintem a lényeg a változatosságon van: egyszer kopasz, egyszer szőrös... Ha sokáig kopasz a puncika és egy ideig nem találkoztok a partneretekkel, és az közben megnöveszti, egész izgató hatást kelthet: mintha egy új muffocskával randevúznátok...
Phalluszka Creative Commons License 2001.09.13 0 0 1038
A bortovált punci szép, modern, üde és friss, de van egy hátránya is. Szerintem túl gyakran kell borotoválni(szörtelenítenni) ahhoz, hogy ne legyen borostás.A borotvált puncival való pisiléshez nem tudok hozzá szólni, de talán nem is érdekel.Majd megoldják a lányok azt is, miután leborotválták a bozotot....
atomic_kitten Creative Commons License 2001.09.13 0 0 1037
Ja, és kedves Vilda borotva!!! Nehogy valami bajod legyen a krémtől, ne irritáld vele a finom kis szöveteidet! :)
Előzmény: Vilda (1033)
atomic_kitten Creative Commons License 2001.09.13 0 0 1036
Kedves Dokee, diszkriminálsz itten korilag!!! Én már lassan bele se férek a korcsoportjaidba, 30 és fél évesen. :((( Azért legközelebb megkérdem erről is a dokimat, hátha tud valami okosat.
Borotválási gyakoriság: én kétnaponta szoktam, de akkor már nagyon kell!! Akit elkeserít a borostás punci, az borotválkozzon naponta, de az igazi selymes érzés csak közvetlenül a művelet után van. Bár a pasimmal néha "borosta csatát" vívunk ott lenn, és mindketten élvezzük! :)))
Előzmény: Dokee (1035)
Dokee Creative Commons License 2001.09.13 0 0 1035
Azt már tudjuk, hogy a lányok/nők kb. 50-60%-a borotválja a punciját.
Engem érdekelne az is, hogy kb milyen százalékban borotválják csupaszra a mókust:
- a 14 és 20 év közötti lányok
- és a 20 és 30 közötti lányok/nők?
Melyik korcsoport “vezet”?
Kedves Atomickitten szerezhetnél egy kis infót erről is!
Köszi!
------------------

Velvetke, Vilda!
Nehezebb a csupasz puncival pisilni?
Nektek nem folyik el több irányba a pisi?
Hogy vagytok ezzel?

Velvetke Creative Commons License 2001.09.12 0 0 1034
Szerintem ez is, mint oly sok más, egyéntől függő. Én borotválni szoktam, úgy három - ötnaponta, és hálistennek nem pattogzok ki tőle. És szerencsére nem nő túl gyorsan. Amúgy meg egy hagyományos férfiborotvát, (olyan cserélhetős fejűt, wilkinsont) használok. De lehet már kapni speciálisan nőknek készített intim borotvát is. De nekem ez a mostani vevált, nem változtatok.
A krémekkel szemben meg valahogy nincs bizodalmam. Nem tudom miért, de ez van.
Előzmény: Vilda (1033)
Vilda Creative Commons License 2001.09.12 0 0 1033
hat ja tenyleg szegyelje az aki dzsubujos ;))
usziba meg hm..sok oreg mamika...tuti azt hiszik hogy valami beteges perverz vagyok...pedig a mamusoknak is kopasz a nunusa...de nekik azert mert mar kikopott :))))
de tenyleg monjda mar meg valaki hogy jobb...borotva vagy krem??
es hanynaponta szoktatok?? engem rettentoen elkeserit a borostas puncim latvanya...
de kis kopaszon olyan kis aranyos ;)))
Allia Creative Commons License 2001.09.12 0 0 1032
Eleinte engem is zavart, amikor csupasz volt, de aztán hozzászokik az ember. Sőt, számomra izgalmasnak tűnt figyelni a nőket, hogy egyáltalán észreveszik-e. :-)
Előzmény: Vilda (1028)
stonedrop Creative Commons License 2001.09.12 0 0 1031
Szvsz teljesen normális ha egy nőnek kopasz a mókusa. Inkább az szégyelje magát akinek szőrös ;)
Előzmény: Vilda (1028)
atomic_kitten Creative Commons License 2001.09.12 0 0 1030
Dokee: akkor sem tudom mire gondoltál, valamennyire mindenképp széthúzódik egy nunus ülő helyzetben, mindenféle manuális rásegítés nélkül is. Akkor teljesen zárt, ha kézzel összeszorítom, de akkor lepisilem a kezem. :)))
Kedves nőgyógyász és uszi miatt aggódók: a nőgyógyászommal baráti a viszonyom és megkérdeztem tőle, hogy mennyire elterjedt a borotválás, azt mondta, hogy a hozzá járó nők közül tízből hat részben, vagy teljesen csupasz. Tehát annyira azért nem kuriózum, másrészt meg kinek mi köze hozzá. És ugyanez vonatkozik minden közösségi pucérkodásra, ki nem sz*rja le, hogy más mit gondol??? Legyünk már felnőttek!! :)
Előzmény: Dokee (1027)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2001.09.12 0 0 1029
Nem tudom, mit gondolnának, de szerintem inkább annak kéne szégyellnie magát, aki az ilyesmiért lenézi a másikat. Nyugodtan menj úszni, és ha valaki rossz szemmel néz Rád, ne is törődj vele!
Előzmény: Vilda (1028)
Vilda Creative Commons License 2001.09.11 0 0 1028
hm....en is bajban vagyok amiota leborotvaltam. regen sokat usztam. de most mikor gondoltam ra hogy le kene menni uszodaba elgondolkodtam azon, hogy milyen lesz mar uszas utan a noi zuhanyzoban total kopasz puncival maszkalni...de hat mind1 le kell szarni ki mit gondol... vagy azert nyilvanos zuhanyzoban ciki??
Dokee Creative Commons License 2001.09.11 0 0 1027
Kedves Atomickitten!

Miért mondod, hogy ülő helyzetben nem lehetnek zártak a nagyajkak?
Ha olyan 'profilú' a punci, akkor lehet.
Láttam már képeken bakoló és ülő lányt (alulról fotózva) zárt nagyajkakkal. (csak egy csík volt a punci)
Szerintem nagyon guszta látvány!

andypute Creative Commons License 2001.09.11 0 0 1026
Kedves Hatika!

Ez is csak a pácienstől függ, mármint, hogy hajlandó-e ilyen "állapotban" elmenni. Hidd el, a nőgyógyászok nem törődnek vele, hiszen ez a munkájuk. Nem a szőrrel fognak ott foglalkozni, hanem egész mással.
Mellesleg, ha egy nő szül, általában teljesen leszőrtelenítik, mert így higiénikusabb és tisztább.
Emiatt nem kell senkinek szégyenkeznie, ha valakit mégis zavar, akkor növessze vissza. A nőgyógyász pedig a betegre koncentrál, nem a frissen borotvált mókusra.

Mindenkinek a szíve joga eldönteni, hogy hogyan hordja a haját, vagy ott lenn a haját...

Előzmény: hatika (1025)
hatika Creative Commons License 2001.09.11 0 0 1025
Sziasztok Lányok!

A barátnőmnek is kihullot a szőre, ott alul (no nem magától, hanem magamtól :)), s amikor meglátta magát csupaszon, rögtön az jutott az eszébe, hogy Ő bizony így el nem menne nődokihoz, csak ha már kicsit viszanő.
Ti is így vagytok ezzel, vagy akár frissen borotválva is mentek?

atomic_kitten Creative Commons License 2001.09.11 0 0 1024
Zárt nagyajkakkal???? Ha ülő pózba vágja magát egy nő, akkor nem lehet zárt a nagyajka, nem??
Nem is értem ezt, kedves Dokee..
Lehet, hogy ennek télleg nincs köze a pisiléshez, csak én már mindenre próbáltam gondolni. De vagy ráülés az ülőkére, vagy az én előbb leírt módszerem és a probléma (nagyjából) megoldva.
Előzmény: Dokee (1023)
Dokee Creative Commons License 2001.09.11 0 0 1023
A barátnőmnek egy kicsit kint vannak a kisajkai. Egyszintben a nagyokkal. (szerintem átlagos)
Zárt nagyajkakkal (borotváltan) lehet könnyebben pisilni. Valakinek sikerül így is?
nem_tom Creative Commons License 2001.09.11 0 0 1022
Ez a módszer Nálam is bevált.
Előzmény: atomic_kitten (1020)
sometimes Creative Commons License 2001.09.11 0 0 1021
Szintén problémás a pisilés.:)
De szerintem nem a kisajkakkal van összefüggésben.
Rakjatok papírt az ülőkére, és akkor le lehet ülni, nem kell félni a spriccelés okozta kínos helyzetektől.:)
Előzmény: atomic_kitten (1020)
atomic_kitten Creative Commons License 2001.09.11 0 0 1020
Én is borotvált vagyok alul permanensen és én is bajlódok ezzel a pisilés dologgal. Főleg nyilvános helyeken, mert ott nem ülök rá az ülőkére, ezért aztán csurog mindenfelé. :)
Asszem a kisajkak méretével függhet össze a dolog, nekem picikék, nem kilógóak, így nem tudják terelni a folyadékot. Azt szoktam csinálni, hogy "szakaszosan" pisilek, tehát nem egyszerre engedem ki (és nem is erősen), hanem tartok kis szüneteket, így nem megy annyira félre. Ja, és lehet közben "igazgatni" a berendezést. :))))
Előzmény: Dokee (1017)
Vilda Creative Commons License 2001.09.10 0 0 1019
En kb 3 hete borotvaltam le totalba... a pasim keresere...
erdekes moka :)
teny hogy igy nem kopkodi folyton a szorszalakat..
de fiuk...tenyleg ennyivel izgatobb egy kopasz punci latvany?? tenyleg?? ennyire???? :))
ja es pisilessel nalam sincs gond..
esetleg engem az zavar hogy olyan csunya mikor borostasodik. na meg azert ha begyullad egy par szortuszo az se szep latvany...
mivel jobb csinalni? borotva vagy krem?
gyanta azert eleg gyilok lehet :))

andypute Creative Commons License 2001.09.10 0 0 1018
Kedves Dokee!

Barátnődhöz hasonlóan nekem is sima a mókusom, de efféle problémát még nem tapasztaltam pipilés közben. Talán az segítene, ha közben ott lennél vele mindig és Te törölhetnéd tisztára. :-)

Egyébként semmi sem higiénikusabb és izgatóbb, mint egy selymes kagylócska. Úgyhogy mindenkinek ajánlom.

Sziasztok.

Ui.: Ha a kedvesed a WC-be pipil, akkor hogy létezik, hogy a combjára csurog? Hm? Más az, amikor az ember lánya guggolva, a természetben kényszerül elvégezni.Hogy ne menjen ennyi irányba, nekem van egy bevált technikám: ne üljön rá a WC deszkára, hanem próbáljon a peremhez közel pisilni. Persze ne mellé. :-)) Amennyiben sikerül akár a perem alá is pisilni, szóljon, mert az még nekem sem ment. :-))))))))))))

Előzmény: Dokee (1017)
Dokee Creative Commons License 2001.09.10 0 0 1017
Hello & Help!

A barátnőmnek leborotváltam a punciját teljesen. Nagyon szép lett.
Csak az a gondja, hogy amikor pisil, több irányba csurog az arany nedü. (Nekem tetszik:)
Amikor még szőrös volt, akkor a szőrszálak megvezették a pisit lefelé. Most meg folyik a combjára és a popsijára is. Sokat kell törölgetni utána.
Kérdésem, hogy milyen “technikát” lehet ilyenkor alkalmazni, hogy ne menjen ennyi irányba?
Akinek csupasz puncis barátnője van, hogyan pisil?
A lányok javaslatait is várom!

Tenx:
Dokee

Timna Creative Commons License 2001.09.09 0 0 1016
Ejj nekem mákom lehet, mert az én kedvesem eleve karbantartotta, aztán mikor megismertem, mondtam neki, hogy innen már nem messze van a kopaszság, de nehéz volt rávenni... :)
De azóta kérésre sem akarja visszanöveszteni :)
forever Creative Commons License 2001.09.07 0 0 1015
Szép punci??? Ez attol több. Erre mondják: ha feldobod a borús égre, még a nap is kisüt.
Előzmény: wicked_pictures (997)
Törölt nick Creative Commons License 2001.09.07 0 0 1014
Múltkor láttam egy képet. Nem hittem a szememnek. istenemre mondom mintha egy puli bundája lett volna kifeszítve a lába közétől a hasáig. Borzasztó volt! Brrrrrrr.......
Előzmény: stonedrop (1013)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!