Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Louie 2001.09.06 Creative Commons License 47
Sajnos... :-(
De csak a nadrág alá nem, veszel tangát - gondolom. A comb feletti hosszúságú szoknya alá nem szokták megkockáztatni a lányok. Igazam van, hölgyeim? :-)
Különben a combfix is nagyon szexi dolog (tanga nélkül meg...!), főleg, ha az ember csak annyit lát kívülállóként, hogy harisnya van a lányon, de amikor kivillan a combfix csipkéje...hmmmmmmm....
De ahhoz kellően hosszú/rövid szoknya szükségeltetik!
Előzmény: Shaba19 (46)
Shaba19 2001.09.06 Creative Commons License 46
Sajnos hidegre fordult az idő és most már nem ajánlatos bugyi nélkül járkálni. :-(
Az idén nyáron a nagy kánikulában, volt, hogy nem húztam bugyit és úgy járkáltam. Nagyon izgi volt, hogy a ruha alatt nincs semmi és ezt senki sem látja az utcán, csak én tudom (az én kis titkom). Ilyenkor jókat mosolyogtam magamban és fel voltam dobódva az új élménytől.
Egyébbként ha már választani kell a fehérneműk közül; tangakedvelő vagyok. Azért kedvelem mert az olyan csúnya amikor a hagyományos bugyi vonala átlátszik a szűk nacin vagy ruhán keresztül.
Melltartót nem mindig hordok, nem nagyon szeretem ha kilátszik a pántja (pl. spagettipánt mellett). Nekem sokkal kényelmesebb nélküle, csak akkor veszem fel ha elkerülhetetlen.
Catkiller 2001.09.05 Creative Commons License 45
Eddig semmilyen top alá nem vettem. Tisztára hülyén nézne ki.
Hogyhogy hol? Buliban, utcán, mindenhol:)
Előzmény: Louie (36)
Louie 2001.09.05 Creative Commons License 44
Segítsek választani? ;-)
Előzmény: Catkiller (42)
misimacko 2001.09.05 Creative Commons License 43
Veszek neked harisnyát, ha felprobálod.
Előzmény: Catkiller (42)
Catkiller 2001.09.05 Creative Commons License 42
Tényleg?
Akkor megyek és beszerzek egy csomó szexi harisnyát :-)
Milyen színű/mintájú a legszexisebb?
Előzmény: bojár (37)
Louie 2001.09.05 Creative Commons License 41
Én arra dolgozom. De a környéken nem tudok harisnyaboltot. Nem nekem kellene, csak érdekelt... :-)))
Előzmény: bojár (37)
stonedrop 2001.09.05 Creative Commons License 40
Én halál igénytelennek tartom ha egy olyan ruhához amiből kilátszika a hát melltartót vesznek fel. Ez olyan mintha nekem a rövidnadrágból alul kilógna a boxeralsó.
ZoRa 2001.09.05 Creative Commons License 39
Én már találkoztam, nem is eggyel. Valamelyiknek a combfix jött be, valamelyiknek a férfi ing, de nagyon úgy tűnt, hogy fontos a csomagolás. Arról nem is beszélve, hogy én is jobban érzem magam egy szatén hálóingben, mint egy pizsamában. Meg tangában. De nem lehetünk mindannyian egyformák, az unalmas lenne.
Előzmény: sinn (4)
stonedrop 2001.09.05 Creative Commons License 38
Ne viccelj! A tangánál nincs izgatóbb dolog a világon.
Előzmény: sinn (4)
bojár 2001.09.05 Creative Commons License 37
Na végre egy harisnyapárti nő!
Ha többiek (is) tudnák, hogy a férfiak többségére milyen hatással van e fantasztikus ruhadarab, mint ajzószer, azon nyomban harisnyakereskedést nyitnék, mert bomba üzlet lenne, az biztos!
Engem legalábbis rendkívüli módon izgat már a tudata is annak, ha egy hölgy harisnyát visel...
A körúton, ha az Oktogontól haladsz a Blaha felé, a "Mosoly" sörbár oldalán, van egy "szakbolt".
Ott eddig még mindig láttam harisnyát.
Előzmény: rozmaring (18)
Louie 2001.09.04 Creative Commons License 36
Wow! Milyen top alá? És hol? :-))
Előzmény: Catkiller (33)
ZoRa 2001.09.04 Creative Commons License 35
Beleolvastam kicsit mélyebben a topicba, és úgy gondoltam, leírom én is a véleményem.

A tangáról annyit, hogy szerintem abból a szempontból sokkal praktikusabb, hogy nem látszik a bugyi vonala a nadrágon keresztül, ami elég idétlen tud lenni. Már idejét sem tudom, mióta hordok tangát, de szvsz csak megszokás kérdése, hogy mennyire felel meg a kényelmi szempontoknak. Tapasztalatom szerint pl. sokkal kényelmesebb, mint a hagyományos fazon.
És hogy mennyire nagyobbítja meg a feneket? Lehet, hogy ez a kérdés azért nem igazán izgat, mert nem küzdök súlyproblémákkal. De nem hinném, hogy egy fenék attól lesz kisebb, mert hagyományos fazonú bugyit hordunk:-)

Melltartót én sem hordok mindig, abszolút a ruhától függ. Van ami alá egyáltalán nem szerencsés választás, mert mondjuk hátul túlzottan kivágott, és csak kilátszana a pánt. A szilikonpántos megoldás pedig nekem sem szimpatikus túlzottan. Eleve nem tetszik, hogy olyan sehogy ér véget a melltartó. Ami persze csak akkor látszik, ha lekerül a ruha:-)

ZoRa

Előzmény: Catkiller (22)
ZoRa 2001.09.04 Creative Commons License 34
Lilian,
azt hiszem e két verzión kívül már csak a harisnyanadrág és a combfix marad. A combfix szerintem szoknyával sokkal hatásosabb, és nadrág szerintem nem túl kényelmes, így marad a harisnya. De ha csak az esztétika fontos (vagy amikor előre láthatóan az is fontos lesz:-), akkor próbáld ki a combfixet.
Előzmény: Lilian (32)
Catkiller 2001.09.04 Creative Commons License 33
Hát igen, nincs túl nagy mellem, de nem is túl kicsi. Úgyhogy, ha nem muszáj, nem veszek melltartós a top alá - már csak azért sem, mert így átsejlenek a mellbimbóim az anyagon, ami szerintem minimum annyira vonzza a tekinteteket, mint a mell mérete :-)))
De a fő szempont az, hogy a legtöbb melltartót kényelmetlennek találom. Ha meg kényelmes, akkor nem szexi.
Előzmény: RedSnake (30)
Lilian 2001.09.04 Creative Commons License 32
Nekem is van egy kérdésem: ha körömcipő és nadrág az összeállítás, akkor mit húztok a lábatokra? A bokafix vagy a térdfix nem túl esztétikus látvány, tudtok jobbat?
Louie 2001.09.04 Creative Commons License 31
Akkor edzzed a melleidet, hogy feszesek legyenek. Előző kérdésemre?
Előzmény: RedSnake (30)
RedSnake 2001.09.04 Creative Commons License 30
CK,
Ötször meggondolom, hogy egyáltalán felvegyek-e spagettipántos akármit. A Te alakod (melled) szerencsés lehet, hogy nem muszáj melltartót venned, ha valahogyan ki akarsz nézni. Irigyellek érte :))))
Legszívesebben nem hordanék én sem, de mivel nem tehetem meg, ezért kénytelen vagyok a spagettipántról is lemondani.
That's all.
RS
Előzmény: Catkiller (29)
Catkiller 2001.09.03 Creative Commons License 29
A szilikonpántos nem tetszik, annyira mű, hogy az már fáj, és amúgy is csak egy trendi marhaság, ami valszeg holnap már nem lesz divatos. Még nem hordtam ilyet, de nem lehet túl kényelmes.

Lányok, szűk top alatt viseltek melltartót? Mondjuk spagettipántos alatt?
Mert én nem, szerintem idétlenül nézne ki.

Előzmény: libu (26)
Louie 2001.09.03 Creative Commons License 28
És milyen hosszú az a szoknya, amihez combfixet veszel?
Előzmény: RedSnake (27)
RedSnake 2001.09.03 Creative Commons License 27
Libu,
Ha tél van, akkor marad a nadrág, vagy az egészen vastag szálú (de nem pamut), egyáltalán nem átlátszó harisnyanadrág. Feketét hordok, és sosem fáztam benne.
De ha lehet, ha engedi az időjárás, akkor harisnya! :))
És nem, nem hagy csíkot. Odateszem ahol kényelmes, és az aztán meg se moccan egész nap.

Szilikonpántos nekem is van, mert én meg pont azt utálom, ha a spagettipántos ruha alól kilóg egy (szélesebb) melltartópánt. Ritkán hordom, éppen azért, amit írtál: mert húsba vágó a látvány :))
RS

Előzmény: libu (26)
libu 2001.09.03 Creative Commons License 26
Szia RS!
Nekem is van néhány tangám, mert bizonyos holmik alatt tényleg rémes a normál, de nem különösebben kedvelem őket. A harisnyanadrágot meg kifejezetten utálom, mivelhogy szintetikus. Harisnyát nem próbáltam még, de bocs, nem fázik a tanga és a harisnya közötti szabadon maradt terület? És a szilikon nem hagy csíkot?

Erről jut ezsembe, nektek hogy tetszik a szilikonpántos melltartó? Szerintem halál muris, hogy messziről nem látsz semmit, csak hogy valami a húsba vág. Ennél már az is jobb, ha valami szép, színes melltartópánt lóg ki a top alól.

Előzmény: RedSnake (25)
RedSnake 2001.09.03 Creative Commons License 25
Libu, önirónia rulez! :)))

Én nem rég kezdtem tangát hordani, és miután rájöttem az ízére, most meg már a "normális" alsók zavarnak :)) Sose hittem volna :)))
A látvány lehet, hogy nagyobbat mutat, viszont nincs négybe vágott fenekem egy passzentos gatyóban :)))

A harisnyát sokkal jobban szeretem, mint a harisnyanadrágot, ugyanis ez utóbbi állandóan kényelmetlen. Itt húz, oda csúsz - utálatos! A harisnyát viszont, főleg a most már elterjedt szilikonost nagyon szeretem, mert sosem mászik el a helyéről, és a szoknya alól sem igazán lóg ki a csipke (pedig nem hosszú a szoknya)...

Szín...? Fekete-őrületem van, minden téren, de fehér gönc alá nyilván fehéret húzok. Amire most vadászom, az a szürke - láttam egy álomszépet, de nem volt a méretemben, hát most hajkurászhatom :)))
A pezsgőszín a másik kedvencem.
RS

Előzmény: libu (24)
libu 2001.09.03 Creative Commons License 24
Vagy mit szóltok a terepszínű, vagy kék terepmintás fehérneműhöz?

Nálam teljesen hangulatfüggő, hogy mit veszek fel. Meg hogy reggel mi akad a kezembe. Elég sok fehérneműm van, de miután a mosásból kikerült holmik kerülnek felülre, mindig azok kerülnek megint a kezembe. A legfontosabb, hogy kényelmesek legyenek, lehetőleg minél kevesebb műszállal, és némi elasztikus anyaggal, és ne vágjanak belém.
De van mindenféle. Melltartóból egész gyűjteményre valót tartok, de a mellem csak nem akar kinőni.:-)

Onyx 2001.09.02 Creative Commons License 23
A színes cuccok nálam is bejönnek, a feketén és fehéren kívül van mélyvörös, királykék és párducmintás :)

Királykék párducminta az igazi ;)))))

Előzmény: No1Nina (15)
Catkiller 2001.09.02 Creative Commons License 22
Én szinte mindig feketét hordok, nem azért, mert mindig számítok az "alkalomra", ennek sokkal prózaibb oka van: van egy csomó ruhám, főleg nadrágom, amiből kilátszik a fehérneműm, és a fehér ilyenkor nagyon idétlenül nézne ki, főleg diszkófényben. A fekete viszont szexi, amikor kivillan. Szóltak is többször buliban, hogy kilátszik, de mindig hozzátették a fiúkák, hogy egyébként nem baj, sőt, hagyjam is így, mert nagyon szexi :-)))

A tangát nem tudom elviselni, nekem kényelmetlen, és nem is találom szépnek, mivel még a jó feneket is nagyobbá teszi optikailag.

Fiúkon meg egyenesen rosszul vagyok a tangától (remélem, kevesen hordanak ilyet), inkább a jó minőségű, feszes alsónaci (lehetőleg sötét színű), vagy a jópofa, kockás vagy szívecskés boxeralsó tetszik :-))

misimacko 2001.09.01 Creative Commons License 21
Semmi.
Ünneprontó 2001.09.01 Creative Commons License 20
Juj, de nagyon igazad van!!! Szerintem is a részletekre oda kell figyelni. És főleg a változatosságra. Nincs lelombozóbb az öreg. elnyűtt alsóholminál.

A combfix nálam nem mindennapi, és amikor fölveszem, utána az semmindennapi........ Amikor a pasi a hosszú szoknya alatt megtalálja...... Az enyém legalábbis megkedvelte.......

Nem teszek különbséget egyik reggel között sem. Felveszek egy szép, tiszta, kényelmes alsóneműt, attól függetlenül, hogy takarítok-e, vagy ablakot mosok. Nem érzem jól magam "lerobbant" alsóban.

Tisztelettel:

Előzmény: rozmaring (18)
Törölt nick 2001.08.29 Creative Commons License 19
Én az egyszerű pamuttangákat szeretem. S bár van csipkés és selyem alsóneműm is, azokban nem érzem olyan jól magam.
rozmaring 2001.08.29 Creative Commons License 18
egyik kedvenc témám!
nagy fehérnemű-fétisiszta vagyok nő létemre - és azt gondolom, aki valamit is ad magára, az költ fehérneműre! persze ízlések és pofonok, mert lehet szeretni a fehér pamutot is, de szép legyen könyörgöm! a konditerembem, ahová járok, volt alkalmam megfigyelni nőtársaim ilyen jellegű szokásait és meg kell mondjam, elkeserítő!, hogy a legtöbb lány - kívülről persze - csini ruha+smink+minden, levetkőzik, és akkor ... ott a kinyúlt, elnyűtt, megszürkült melltartó rongyos pánttal, hozzá piros vagy pöttyös bugyi...
lehet, hogy randira felvesz valami szebbet/újabbat (bár ezek után el tudom képzelni), de mi van ha a fiú akkor akar közeledni, amikor "nem készült fel"?
én elsűlyednék szégyenemben! a magam részéről a színesre esküszöm: mindig a ruha színével megegyező vagy ahhoz passzoló.
legalább 8 különböző színben van fehérneműm. vagy több. És szerintem egyáltalán nem pénzkérdés, mert lehet jót kapni, magyart pl.(én is "hazai terméket" veszek, mindig uazt a márkát)
pont ettől (is) érzem magam vonzó nőnek: reggel, amikor öltözöm, felveszek egy szép fehérneműt- és máris jól indul a nap, bármikor jöhet...bármi!
eddig mindenki nagyon értékelte :)
nálam nincs különbség hétköznap és alkalom között.
és harisnya (csipkés combfix)ősztől tavaszig minden mennyiségben és harisnyatartó!
ezzel kapcsolatban egy kérdés: nem tudja valaki, hol lehet jó minőségű harisnyát (nem combfixet) kapni harisnyatartóhoz? én régóta nem kapok.