Keresés

Részletes keresés

Secret_Agent Creative Commons License 2001.03.07 0 0 32
igen tudom
neha ugy erzem ezzel a bohockodassal akarja magat kimenteni, mert tudom, hogy nem szeret ilyen erzelmi dolgokrol beszelgetni.
es meg azt se mondhatom, hogy nem komoly a kapcsolatunk, ugyanis 7 honapja vagyunk egyutt, es egyutt lakunk.
Mondjuk o tart el engem, ugyhogy sajnos neha van egy olyan buta gondolatom, hogy emiatt hallgass a nevem....
hűha Creative Commons License 2001.03.07 0 0 31
Akkor kérd azt tőle, hogy őszintén beszélgessetek ma egész este minden köret nélkül, mintha csak Ti ketten ülnétek a Föld hátán, jó? Szerintem nézz a szemébe és kerd ezt tőle (komolyan!!!)... ha ezt elhülyüli vagy pedig rádförmed, akkor viszont konkrét választ kaptál... tudom, ez így leegyszerűsítve nagyon bután hangzik, de néha tényleg csak egy cseppnyi őszinteség az ír minden sebre.
Előzmény: Secret_Agent (30)
Secret_Agent Creative Commons License 2001.03.07 0 0 30
igen, vagy felkapja, vagy elkomolytalankodja a dolgokat. Persze ha odaig fajul, hogy annyira ki vagyok borulva, hogy elsirom magam, akkor elszegyelli magat, es olynakor kurva megerto, de en mar kezdem azt hinni, hogy olyankor is csak azert, hogy megnyugodjak. Aztan masnap mintha mi sem tortent volna.
Alapvetoen rendben vagyunk, csak ezek a vitak neha kikeszitenek.
Persze bocsanatot kert tegnap este, szal tenyleg nem tartott sokaig a durci, de akkoris, az ilyen hirtelen tett megjegyzeseket nem lehet visszaszivni, es neha elfelejteni sem.
meg persze felajanlotta, hogy unnepeljuk meg ma, csak epp most meg nekem van programom, meg az mar nem az igazi. Tenyleg akaras kerdese lett volna az egesz, mert nem munka miatt kesett, hanem maganak keresett valami, es az utan szaladgalt. Persze ezt is megertem, csak epp szarul esett.
mindenesetre megbeszeltuk, hogyha hazaerek, elovesszuk a tortat, meggyujtjuk a gyertyakat, es lefenykepezi ahogy elfujom.
annyira szeretnem, ha tudnek ma este vele beszelgetni MAGUNKROL. lehetne ez egy szulinapi ajandek is...

na ezvan.

kosz mindent
SA



hűha Creative Commons License 2001.03.07 0 0 29
Én helyeslem bársonyka "ötletét" - nem csak a férfiak, hanem minden ember néha soká kapcsol. Ezekután vannak, akik annyira szégyellik magukat, hogy nem merik bevallani maguk előtt, hogy rosszat tettek, de vannak (mint pl. én... ), akik hanyatthomlok rohannak kedvesükhöz... Szóval néha én is eljátszom a durcásat - mert akkor tényleg durcás vagyok, de utána azonnal felhívom a barátnőmet, hogy igenis hibáztam... mert hát az őszinteség a legfontosabb két ember között. Szóval szerintem is megbánja a barátod a történteket... és tán meghálálja az idő, ha nem hozakodsz fel a torta-üggyel, de határozott maradsz. Sokan autómatikusan kezdenek el basáskodni a partner felett, mert érzik, hogy ő hagyja, beleegyezik, s egy idő után már bele se gondol a törökbasa, hogy ugyanmá' nem csak az ő szemszögéből kéne nézni a helyzetet... Hm... szóval egyik aranyköpés után a másik... Nem irigyellek.
Hogyan reagálna a barátod, ha (pl.) hétvégén leültök egymás mellé és csendben, higgadtan kiöntitek egymásnak lelketeket??? Akkor is fölkapná a vizet a párod?

kiskontár

Előzmény: Secret_Agent (27)
Barsony Creative Commons License 2001.03.07 0 0 28
Nem akartam offolni, hanem segiteni . Valóban irhatna több férfi is.
Goszi hozzászólása példaszerű:-))))
Secret_Agent Creative Commons License 2001.03.07 0 0 27
no problem
azert is irtam le, hatha erre is jonnek jo otletek.
hogyan banjuk a ferfiakkal, hogy azok ne nyomjanak el bennunket, es megis velunk akarjanak maradni.
tessek, itt az uj kerdes. megha butan hangzik is.

SA
Barsony Creative Commons License 2001.03.07 0 0 26
Oh, úgy látom, itt már komolyabb a helyzet. Nagyon sajnálom, hogy így kibuktál, hogy még sirni is kell. Látszólag a barátod valóban nem sokat adott arra, hogy szülinapod van, és ha annyi dolgai is van, máshogy is állhatott volna a dolgokhoz, teszem azt, javasolhatta volna, hogy hozzátok be az elmaradt ünneplést mondjuk a hétvégén. Az már nem éppen az igazi, de hát mi legyen, ha valóban nem tudta szabaddá tenni magát…..
Szerintem ne hozd fel neki többé ezt a dolgot, de ne is legyen mindig „hallgass” a neved. Tudom, tanácsot lehet adni, de kalácsot nem… Az azért szép volt tőle, hogy beugrott hozzád a céghez, lehet, hogy már bűnbánata is van, ki tudja. A férfiak néha álcázzák az érzelmeiket.
Hogy mennyire hidegek tudnak lenni egyes férfiak, erre egy példa (esküszöm, nem akarok offolni!), ezt olvasd el. (lehet, hogy a ti kapcsolatotok nincs is teli annyi gonddal ?)

Egy szépségszalonban mesélte nekem egy kiscsaj, hogy mennyire csalódott lett, miután összeköltözött a barátjával. Csalódottan mesélte, majdnem sirva, mi történt: Egy este várta haza Kedvesét, és szerette volna meglepni egy finom vacsorával. Örömmel készült, alig várta, hogy hazaérjen. Amikor a srác meglátta a vacsit, mint akibe a villám csapott, elborult az agya, és azt mondta: „Én ebből nem eszek, kösz, nem szeretem, ha egy nő sok időt tölt el a konyhában. Mi otthon mindig egyszerű kajákat ettünk, mert apu igy akarta.”
Paff. A lány úgy kiborult, hogy a kaját tepsistől a földhöz vágta. A srác nem szólt egy szót sem, hanem fogta magát és hazament. Na én a cumóját is utána vágtam volna !
Ilyenkor felvetődik az a kérdés, hogy mit is akarnak egyes férfiak ? Bár ha az is kényeztetésnek számit, hogy vacsorát főz egy nő, akkor nagy baj van abban a kapcsolatban…
Szerencsére az én barátom nem kirakatbabát akar. Szép estéket töltünk el úgy is, ha ő a tv-ben meccset néz, én pedig főzök a konyhában. Ilyenkor gyakran beszalad hozzám és megölel, mindig azt mondja, mennyire örül, hogy vannak bennem természetes, női érzések, ösztönök. Én is örülök, hogy NŐ lehetek mellette.
Ezzel nem azt mondom, hogy nincsenek problémák a házunk táján, de hidd el, vannak olyan férfiak is, akik megbecsülik a párjukat. Talán egy kis fortéllyal te is ki tudod ezt belőle csikarni. Most pedig ne sírj!
Üdv
Tappancs

Előzmény: Secret_Agent (24)
hűha Creative Commons License 2001.03.07 0 0 25
Hm... szerintem kicsit kezd off-irányba fejlődni a topic. Ne értsetek félre, nem nézem le más lelki problémáit, de hát az utóbbi hozzászólások inkább arról szólnak, hogyan ne viselkedjen egy férfi, nem pedig arról, a nők miként viselkedjenek (velünk).
Mégvalami: szerintem is jó, ha egy nő határozottan viselkedik és - azért néha kéresse magát : ) - céltudatosan viselkedik. Az ezelőttiekhez pedig: szerintem is minimális figyelmességről lett volna szó, ha az említett úr időben ér haza (köszöntőre).

és bocs a belekontárkodásért

Előzmény: Secret_Agent (24)
Secret_Agent Creative Commons License 2001.03.07 0 0 24
Tudom, hogy elkenyeztettem. Most epp bogok, ugyhogy bocsi mindenkitol ha osszevissza irok. Igen tegnap volt a szuletesnapom, de ugy latszik, hogy ez csak az en szamomra nagy nap. O egesz nap ausztriaba volt, es este fel 11-kor ert haza. Persze hulla faradtan, ugyhogy par szot beszeltunk, aztan alvas. A torta meg ott all a hutoben, fel se vágtam.

es hogy miert sirok, nemreg beszeltunk, es valahogy feljott a tegnap este, es felhaborodott, hogy en miert korlatozom ot, ha neki dolga van, azt meg kell csinalnia, es attol, h duzzogok, ugysem lesz mashogy. Na ezzel jol gyomron vagott. Konyorgom, egyszer van szuletesnapom az evben, nem lehet ugy csinalni a dolgokat, hogy hazaerjen idoben? ennyire nem szamit semmit az egesz??? Hat kerem szepen ezentul en is igy fogok a dolgokhoz allni...

az elobb itt volt a melohelyemen, es mikor ezt megpenditettem neki, egybol megsertodott.
Ugyhogy szamomra a helyzet egyertelmu. Nem vagyunk egyenranguak. Az o szemeben semmikepp. Az en nevem hallgas, legyek cseled vagy nemtom, o meg csinalhat amit akar....

kesz vagyok.

Barsony Creative Commons License 2001.03.07 0 0 23
Hát igen, legtöbbször szerintem a stresszes munkakörülmények villanyozzák fel úgy az embereket, hogy egy kis nézeteltérés vagy bármi miatt, elpattan a húr és összezörrenek a párok. Nagyon sajnálom, hogy még a szülinapodon is sor került ilyenre. Szerintem azonban nem feltétlenül negativ az, hogy néha összezörrentek, mert ha belegondolsz, ez azt jelenti, hogy nyitottak vagytok a problémamegoldásra, azaz egyikteknek sem mindegy, mi bántja a másikat, rosszabb esetben, hogy mit gondol a másik….
Bocsi, de ahogyan leírod, milyen stilusban bánik veled a barátod, eléggé önző tipusnak tűnik. Talán túlságosan elkényeztetted. Persze, hogy nem kell a tűzre olajat önteni, de érdemes néha rávezetni, hogy egy kicsit messzire ment…
Előzmény: Secret_Agent (22)
Secret_Agent Creative Commons License 2001.03.07 0 0 22
Hát én jelenleg azon vagyok, hogy nem tudom, hogyan banjak a sajatommal, marmint a sajat pasimmal. Kezd az idegeimre menni. Minden amit o csinal, es NEKEM esetleg nem teccik, az nem baj, meg akkor jon a dumaval, hogy mar nagyon unja ezt a lemezt, de ha valami NEKI nem tetszik, akkor azonnal ramrivall, meg gyanakodik, faggatozik, miegymas. Bgrr....ez a baj, hogy mar kezd idegesiteni, es nem tudom, hogyan tegyem rendbe a dolgot. Tegnap volt a szuletesnapom, es ugy osszebalheztunk, hogy fogtam a tortat, amit o hozott, es felvágás nélkul bevágtam a hűtőbe. Persze meg sem kifogasolta, neha igy eszre sem veszi hogy bajom van, vagy en nemtom. Najo, ez igy nem teljesen igaz, utana odajott, megolelt, es aszondta, ne haragudjak, nagyon faradt, meg hogy boldog szulinapot. Ugyhogy egybol megenyhultem, de ez mar egyre gyakrabban van, hogy igy egymasra orditunk, remelem csak attol, hogy mindkettonknek kib@szott stresszes az élete, vagyis a munkája. Annyi szerencsem van, hogy viszonylag gyorsan le tudjuk tisztazni, csak nekem azzal van problemam, hogy egyaltalan akkor minek veszekedunk, es miert nem tudjuk ugy csinalni a dolgokat, hogy ne kelljen. Miert nem tudunk toleransabbak lenni a masikkal, miert vagyunk neha olyan kibaszottul onzoek? ez mindket reszrol igaz, tudom, hogy sok dologban en sem vagyok tokeletes.

namind1, ez most jo osszevissza lett.

SA

priscilla Creative Commons License 2001.03.06 0 0 21
ez megint egy érdekes kérdésfeltevés, amin az ember a munkás hétköznapokon nemigen töpreng el. Az biztos, hogy vannak nők, aki bírnak valamiért bánni a férfiakkal. Több típus is létezik, amit most nem részleteznék, de valszeg a tapasztalat, és sok férfi ismeretsége segíthet ebben. Az ügyesek viszont úgy csinálják, hogy a férfi észre sem veszi, hogy bánva van vele, ezért SZVSZ ebben talán inkább a nők kompetensek, hogy hogy csinálják. Én próbáltam már kifaggatni ilyen kollégnőket, hogyan csinálják, de mindig azt felelik, hogy fogalmuk sincs (szerintem csak nem adják ki a módszert :-))).
Goszi Creative Commons License 2001.03.06 0 0 20
Rendben van, akkor megprobalom osszeszedni a gondolataimat, legalabbis ami nekem fontos.
Mindenkeppen probaljatok hatarozottan viselkedni, ugyanis en ki nem allhatom az olyan noket, akik nem tudjak,hogy mit akarnak. Ez kulonosen akkor idegesito,hogyha komolyabb dolgokra pl a kapcsolatra vonatkozik. De persze az is vicces, ha eloallok valakinek 4 fele program javaslattal es erre azt valaszolja, hogy neki mindegy. Ne legyen mindegy.
A telefonrol. En nekem is jol esik ha csak ugy felhivnak telefonon, az sms-eket kulonosen szeretem. Igy egybol latom, hogy gondolnak ram.
Ha lehet akkor ne legyen hangulat ember, szelsoseges mertekben semmikeppen se.
Legyen velemenye a dolgokrol, hozzatudjon szolni a legtobb temahoz ez kulonosen fontos baratai tarsasagban, hogy ne uljon ott mint egy kuka.
Meg az is lenyeges, hogy ha valami nem tetszik neki, akkor azt batran mondja meg es ne nekem kelljen honapokig talagatodzni, hogy vajon mi nem stimmel. Szoval nyilt,egyenes beszed, kulonoskeppen akkor ha en ezt eszre veszem,marmint,hogy vmi nincs rendjen es ra is kerdezek.
Meg valami. Vannak lanyok, akik nem szeretik kimutatni az erzeseiket, megha szerelmesek akkor se. Szerintem kifejezetten jol esik tudatni a ferfival, hogy ot szeretik, ez noveli az onbizalmunkat:)
Előzmény: Secret_Agent (18)
connie Creative Commons License 2001.03.06 0 0 19
"Szerintem alapfeltétel, hogy egy nő ne legyen hisztis"

hááát, az én kedvesem ffi, de néha olyan hisztis tud lenni, hogy olyankor jobb, ha hagyom.
vagyis meghallgatom, mibaja, de nem próbálom győzködni arról, hogy nyugodjon már meg.
olyankor nem zargatom sms-sel, telefonnal, semmivel.

tudom, ha elmúlt, úgyis keres.

tegnap pl. pont ilyen volt.
(munkahelyváltással járó lelki megrázkódtatás)
felhívtam, elmondtam, amit akartam (tényközlés röviden, hangulat felmérésével ;-)
kérdeztem, baj van-e.
azt mondta, nem, de majd inkább visszahívna.
jó.
aztán nem hívott. se nem üzent, senemsemmi.

ma ébredés után felhívott vidáman.
elmúlt.
(és azt mondta, olyan jó, hogy tegnap nem kezdtem nyaggatni, ezt senki nem tudta volna így megállni ... és még szemrehányás sem volt az elmaradt visszahívás miatt ... )

aztán persze ez csak egy példa.
de ilyen is van ...

üdv.
connie

Előzmény: Barsony (9)
Secret_Agent Creative Commons License 2001.03.06 0 0 18
Hájj

Szerintem is leginkabb ferfiaknak kéne ebbe a topicba nyilatkozni, mondják meg ők hogyan bánjuk veluk, bár elég tág a kör, sztem majdnem minddel kicsit másképp. Sok közös van bennük, a szexet pl sztem 98 %uk imádja, és le lehet venni a lábárol egy jo kis hancurral, de van sok olyan dolog, amelyik mindnel máshogy műxik.
Engem ez erdekelne, de hat ezt valoszinuleg nekem kell kitapasztalni a sajat pasimnal. azert orulnek neki, ha olvasnek sok-sok pasitol velemenyt a temara, de tenyleg.

SA

jasmine Creative Commons License 2001.03.06 0 0 17
Laddie:
Ha felhívtam, zavartam, ha nem hívtam, nekem volt rossz, mert vágytam a hangjára. De ő elég ritkán hív. Hogy ne zavarjam, de mégis meglegyen a vágyott kommunikáció néhány kedves szóval e-mailt irok, arra tuti jön válasz. Előbb-utóbb:)
Előzmény: laddie (16)
laddie Creative Commons License 2001.03.06 0 0 16
Ezt nem értem:Telefon. Sok időmbe került megérteni, hogy nem azért nem hív, mert eszébe sem jutok, hanem mert akkor se kép se hang, csak a számítógép:) Azóta e-mailel próbálkozom, az műxik:)
jasmine Creative Commons License 2001.03.06 0 0 15
Telefon. Sok időmbe került megérteni, hogy nem azért nem hív, mert eszébe sem jutok, hanem mert akkor se kép se hang, csak a számítógép:) Azóta e-mailel próbálkozom, az műxik:)
A szex már nem ilyen egyértelmű. Ha a nő a kívánósabb, akkor elég nehéz ezen a téren az "orránálfogva" vezetni;)
A kaja az szükséges de nem elégséges feltétel.
Egy biztos: fel kell rájuk nézni és ezt minél többször kifejezni. Az önérzetüket ápolgatni kell. De szerintem ez nem férfifüggő...
szalka Creative Commons License 2001.03.06 0 0 13
" telefonos témához: Szerintem is sok embert zavar, ha munkája közben zavarják telefonon."
Teljesen egyetertek, van mikor kellemetlen lehet en epp ezert a kedvesemmel es nehany baratommal is megoldottuk az sms-sel. Kuldesz egyet, hogy most dumalnal vele egy kicsit ha raaer, aztan ha raer akkor visszahiv, ha nem er ra akkor sem zavartad meg, de oromet szereztel neki , azzal, hogy tudja, hogy gondoltal ra.

A ferfiakkal meg szvsz nem sokkal kell maskepp "banni" mint a nokkel. Max annyival, hogy kevesbe ertik a megerzeseket es finom utalasokat, celzasokat, ugyhogy nehany dolgot konkretabban es jobban le kell irni mint ha ket baratno beszelget, es felszavakbol is megertik egymast.

Előzmény: laddie (12)
laddie Creative Commons License 2001.03.06 0 0 12
Én egyébként nem vagyok no, lehet hogy ezért írtam hogy nok véleményére vagyok kíváncsi. Meg a másik topikban is. De ez baromság volt, mindenki véleménye jöhet.

A telefonos témához: Szerintem is sok embert zavar, ha munkája közben zavarják telefonon. (Szándékosan nem férfit írtam, ez a nokre is vonatkozik.) De azt a hozzáállást nagyon utálom hogy "azért se hívom fel" meg "majd hív ha akar". Megjegyzem, hogy emiatt vesztettem el egy kedves barátnot nemrég. Meguntam hogy mindig csak én hívom. Kitöröltem a számát, majd ha felhív meglesz megint (mármint a telszáma).

Én is azok közé tartozok, akik szeretik ha váratlanul felhív a kedvesem vagy egy kedves ismerosöm. Ha nem alkalmas az idopont a munka miatt, úgysem veszem fel, még ha az atyaúristen hív akkor sem.

A szex-el kapcsolatban: Azért nem kell úgy tenni, mitha csak a férfiak akarnák a szexet...

xandras Creative Commons License 2001.03.06 0 0 11
Bocsánat Laddie, akartam írni :Üdv xandras
Előzmény: laddie (-)
xandras Creative Commons License 2001.03.06 0 0 10
Bár nem vagyok csaj (nevemből kiderül), de tanácsolnám (ha megengeditek), hogy: jól, kedvesen, barátságosan, egy kicsit szexisen, odafigyelve a lényeges dolgokra, stb. Hát ennyi.
Üdv laddie
Előzmény: laddie (-)
Barsony Creative Commons License 2001.03.05 0 0 9
Hello : -)))Nem szeretnék közhelyeket irni, pláne nem ismételni a női magazinokban olvasható szupertuti tippeket, mert azok eléggé elfogultak. (például mutasd neki, hogy mindig örülsz, ha látod… brrr. Nem mutatni kell azt, hanem érezni).

Szerintem alapfeltétel, hogy egy nő ne legyen hisztis, mert az állandóan nyafogó, zizegő viselkedés taszitja a férfiakat (végül is a nőket is). Ez fontos. Erre vigyázni kell.
Bele kell kicsit néha bújni a lelki világukba is, megmártózni benne és átélni. Sokszor egy lazán odavetett „semmi gond” mögött is bújhat fájdalom, amit nem mutat ki.

A telefonálással kapcsolatosan az én Mókuskám meghatódottságig tud örülni, ha nem várt időpontban rácsörgök… nem gondolnám, hogy erről más férfi merőben máshogyan érezne. (kiváncsi vagyok!)

A szex adagolást biztosan nem vetik meg, bár én úgy érzem, hogy igazán csak az teszi őket boldoggá, ha látják, hogy a nő minden porcikájában érzi a vágyat, bármikor és( ne adj Isten) bárhol, azaz, ha ugyan úgy szereti a testét mint a lelkét a „kicsi drágámnak”. Ennek ellentététére viszont nincsen orvosság, ugyan úgy mint másra sem nagyon. Őszintén kell szeretni őket, nyitottnak és toleránsnak lenni, ennyi az egész.
üdv:-)))
tappancs

Törölt nick Creative Commons License 2001.03.05 0 0 8

Kedves laddie,
Az eddigi hívószavak: csínján, jól, egyszerűen, gyengéden, érzékenyen.
De Te miért lányok véleményét várod főleg, mikor a másik helyen is ezt tetted? Az eddigieket a fiúk válaszaiból emeltem ki, s talán ezt ők tudják jobban elmondani, hogy ők mit szeretnének. (Vagy mit kerüljünk el velük kapcsolatban.)
Két lány szólalt meg a telefonálás vonatkozásában, én connie véleményével értek egyet, valahogy úgy tűnik, jobb, ha rájukhagyjuk, mikor telefonáljanak - kivéve, ha mi épp másként gondoljuk :)
Előzmény: laddie (-)
hűha Creative Commons License 2001.03.05 0 0 7
Hát azért süllyedőfélben haladtok, lányok... szerintem ne igyekezzetek minden férfit egy fiókba gyömöszölni... ugyanis vannak legalább annyira érzékeny és gyengédségre vágyakozó férfiak is, mint azon férfitársaim, akik mondjuk szívesebben hörögnek egy focimeccsre sörösüveggel a kezükben s este megelégszenek azzal, ha a nő a jólbevált (amit éppen) produkálja az ágyban... ... a gyomor, az más! Az örök igazság!

egy férfi

Előzmény: Nyomkereső (6)
Nyomkereső Creative Commons License 2001.03.05 0 0 6
Én például elég egyszerűen működöm, mint férfi. Most megadjam a kulcsot? Hova lesz a játék öröme?

ny

jinjang Creative Commons License 2001.03.05 0 0 5
Aztán még azt figyeltem meg a férfiakon, hogy általában szeretik a szexet. :-) Vagyis ha ezen a téren eltalálja a nőnemű lény az izlésüket mind mennyiség, mind minőség, mind forma tekintetében, akkor nyert ügye van. :-)
Ezt szoktam úgy megfogalmazni, hogy a medvét az orránál fogva lehet vezetni, a férfit meg a farkánál fogva. :-)
Bár nagyanyám szerint a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út, és tapasztalatom szerint komoly igazság van ebben a régi bölcsességben is.
jinjang Creative Commons License 2001.03.05 0 0 3
Hát arra én is kíváncsi lennék, hogy hogyan bánjunk.

Telefonügy: hát én nem tom, az én párom mindig azt panaszolja, hogy sose hívom fel.

Én azt figyeltem meg, hogy a férfiak nagyon szeretnek beszélni magukról. Ha kérdezgeti az ember őket, hogy "te ezt hogy szoktad, hogy gondolod, mi a véleményed?" - akkor jó pontokat lehet gyűjteni.

connie Creative Commons License 2001.03.04 0 0 2
el kell fogadnunk, hogy férfiak
mások, mint mi.

van, amit egyszerűen nem lehet elvárni tőlük.
nem azért, mert bunkók, henem mert férfiak és másképp működnek.

pl. utálják, ha munka közben felhívjuk őket.
ne hívjuk, csak kérjük meg, hívjon, ha nyugis, ha ránk ér.
és akkor örüljünk. nekünk úgyis szinte mindig jó.

most ez jutott hirtelen eszembe ...

az eleje a lényeg.
üdv.
connie

ControlDenied Creative Commons License 2001.03.04 0 0 1
csínján.
Előzmény: Barak Elhanan Har-Shafir (0)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!