Keresés

Részletes keresés

Gini Creative Commons License 2001.01.31 0 0 7

Szia Dzsémszbond!
Egyet fogadj meg kérlek, NE ENGEDD, hogy hülyét csináljon belőled bárki emberfija!
Világégés tud lenni amikor videorol visszanézed mit műveltetek, nade én a fotót sem javasolnám.
Annyira erőltetett és brunyó az egész ha nem ketten csináljátok, mint egy Muppet-Show.
Vidd el a lédidet a kedvenc helyetekre - már ha van ilyen -, vagy valahova amit irtó romantikusnak találnátok mindketten, ültesd az öledbe vagy szorosan magad mellé, súgd a fülébe, hogy köszönöd az égnek, hogy neked adta és egy puha csók után kérd meg a kezét egyszerű szavakkal.
Erre mindig jó érzéssel gondoltok majd vissza szvsz.
Egyébként ha ez a nap megkoronázódik egy felejthetetlen együtt töltött éjszakával, hát...
Osz-posz én szorítok neked, ügyes légy!
Előzmény: Dzsémszbond (-)
kloé-404 Creative Commons License 2001.01.31 0 0 6
miért, guy, te hogy csinálod?
Előzmény: Gai-luron (5)
Gai-luron Creative Commons License 2001.01.31 0 0 5
maradiak
kloé-404 Creative Commons License 2001.01.31 0 0 4
kedves Bond, nekem még sohasem volt ilyenem, de szerintem az eljegyzés a leginkább az, amiben egy pasi remekül kiélheti a kreativitását. tényleg valamelyik hozzászóló ötletét szeretnéd megvalósítani élesben? na jó, azért mondok én is valamit: az étterem mint helyszín az általános, a sütibe rejtett gyűrű is jó, de szerintem csak a filmekben nem törik bele a lányok foga..mindenképp hangulatos hely kellene, tök jó a kedvenc éttermetek is (így nem fog sejteni semmit), szerintem az eljegyzés sokkal intimebb, mint az esküvő, úgyhogy elég ha csak a két főszereplő van jelen... ügyes légy, sok sikert.
Előzmény: Dzsémszbond (-)
Höri Creative Commons License 2001.01.30 0 0 3
Szia!
Nekem most december vegen volt az eljegyzesem, azt hiszem, ennel romantikusabbat el sem tudtam volna kepzelni. Azzal kezdodott, hogy parom lefoglalt ket ejszakara szallast, azt mondta, pihenni utazunk, es meglepetes, hogy hova. Tudta, hogy Salzburg regi vagyam, es mint ott kiderult oda erkeztunk. Ket ejszakat toltottunk ott, elmentunk vacsorazni, es vacsora kozben-utan elokapott egy gyurut, es feltette a klasszikus kerdest. Nyelni sem tudtam, de azert az igen-t kiboktem...:-)) A gyurut maga tervezte, egy ekszeresszel csinaltatta meg, es titokban hozta magaval. Ez a kiserogyurum. A karikagyuruket most csinaltatjuk, azt mar egyutt dontottuk el, hogy milyen legyen. Ja, es hogy a szulok se maradjanak ki, amikor elkeszulnek a karikagyuruk, elmegyunk a szulokkel egyet vacsorazni valahova egy etterembe, es majd ott felhuzzuk azokat egymas ujjara.

Hugomek egyszerubben (?) csinaltak, szoltak a szuleinknek, hogy akkor eljegyzes lenne ennyi es ennyi fovel, aztan a szuleim megszerveztek otthon a csaladi banzajt, es ott felallt a hugom baratja (azota mar ferje), es megkerte aputol a hugom kezet.

Hat ennyi. Remelem, segitettem.
Höri

gReg Creative Commons License 2001.01.30 0 0 2
Az attól is függ, hogy milyen jellegű eljegyzést akarsz: nagyszabású rendezvényt sok vendéggel, stb. stb. egyfajta elő-esküvőt, vagy pedig egy "szimpla" (de azért jó előre megtervezett :-) romantikus pillanatban leborulsz szíved hölgye lábai elé és elrebeged neki legtitkosabb vágyadat.
Előzmény: Dzsémszbond (-)
Dzsémszbond Creative Commons License 2001.01.30 0 0 1
Hát próbálok megf0nt0lt lenni...
Előzmény: rali (0)
rali Creative Commons License 2001.01.30 0 0 0
Megf0nt0ltan...
Dzsémszbond Creative Commons License 2001.01.30 0 0 topiknyitó
Hello Mindenkinek!
Elég régóta vagyok együtt a barátnőmmel és mostanában felmerült a házasság ill. az eljegyzés gondolata.Nem igazán tudom hogyan zajlik egy eljegyzés,mik a szokások és szívesen venném ha segítenétek ezzel kapcsolatban.Köszi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!