Keresés

Részletes keresés

Szeretetláng Creative Commons License 2018.09.03 0 0 7674

„ÉN VAGYOK. Királyod az Ő békéjét adja neked. Szeress!... ízleld meg könnyeim keserűségét! Engedd meg, kedvesem, hogy megpihenjek szívedben! Ó, mennyire szeretem ezt a helyet! Vigasztalj meg te, aki enyém vagy, vigasztalj leányom!...

Figyelj Szívemre, és értsd meg, miért ontok könnyeket. Fogsz-e imádni engem ma éjjel is? Jöjj, gyermekem, Jézus itt van a szobádban... Azért sírok, mert Szent Istenedet súlyosan megbántják... Koldusként állok minden ajtó előtt szeretetet koldulva, de nem kapok választ, ó... olyan kevesen figyelnek... jöjj, és imádj, jöjj, és gyógyítsd be Sebeimet szereteteddel!... Érezd jelenlétemet!... Jesuah melletted áll, és te vagy az, gyermekem, akire rábíztam érdekeimet. Ne félj! Mindig szelíd vagyok. Állítsd helyre házamat, ó szeretetem gyermeke, maradékom, ivadékom...

„Hiszen ki olyan a felhők közt,
mint az Úr,
az Isten fiai közül
ki hasonlít Hozzá?”

 

Most légy olyan, mint a lámpás, és fényt árasztva dicsőíts engem! Kelj fel, és védd meg ügyemet! Ó ….. , meg fogom mondani neked mindazt, amit meg kell tenned, és te nagy bátran meg fogod tenni. Senki sem fog bántani, és tudni fogják, hogy ÉN VAGYOK jár veled. Keresztem szentségre vezet téged. Félelem nélkül beszélj! Mindaz tőlem való, amit adni fogok neked, légy ezért szorgalmas, és szolgálj engem most kicsim, aki igen értékes vagy számomra... Lakj bennem, és ne félj! Én, én sohasem foglak elhagyni téged. Prédikálj, oly módon, ahogyan én prédikáltam neked! Kelts életre ugyanúgy másokat, ahogyan én keltettelek téged életre, és tedd őket az Igazság tanítványaivá!... Az Ecclesia újból életre kel. Béke! Imádkozz és dicsérj engem! Mi ketten?

Én, Jézus megáldalak munkádban tanúsított állhatatosságodért. JC

Szeretetláng Creative Commons License 2018.09.02 0 0 7673

 „Fogadd békémet, szeretlek. Azt akarom, hogy tisztán ismerj fel. Ismerj fel engem!  Igen, közeledben ülök.  Most, hogy tudod, hol vagyok, emeld fel ajkamhoz azt az érmet és a feszületet, amelyet Yannula adott neked. Megcsókolom és megáldom. Tedd, amit mondtam, várok rád! Igen.   ….. , ne kételkedj, írd: Én mondom nektek ezt: aki azt szeretné, hogy megáldjam keresztjét és érmét, én az Úr, szívesen megteszem. Jöjj, ne kételkedj!

Egyszerűen csak higgy, légy egyszerű, mint a gyermek! Szeretlek.

  ….. , egyedül is fel tudom virágoztatni kertemet, igen, magam is meg tudom újítani Egyházamat, önmagamban elég vagyok, mindenható vagyok. Tőled csupán szeretetet kérek! Szeress és engedd meg, hogy mindent megosszak veled!

 Virágom, nem érted? Nem látod? Jöjj, elmondom neked: az idők kezdete óta megmutatkoztam különböző helyeken, különböző népeknek, különböző korszakokban. ….. , hogyan lehetséges, hogy a te korszakod már nem képes észrevenni jeleimet? Mondtam-e valaha azt, hogy többé nem jelenek meg, és nem adok jeleket? A te korszakod halott, és önkezével tette tönkre önmagát. Az Urak Ura vagyok, az élő Isten, miért akarjátok, hogy hallgassak? Miért akarjátok, hogy halott legyek? ….. , már megmutattam, és most ismét megmutatom neked, mivé lett teremtésem. Értsd meg, hogy mivel hozzám vagy kötve, velem jársz; magammal viszlek e pusztaságon át; rámutatok mindenre, ami volt, amivé lett és ami megmaradt.

 Megritkítom a bozótot, és kivágom a töviseket, hogy meg ne sértsenek téged. Mert, ha hozzád érnének, megszúrnának, megszaggatnának és darabokra tépnének téged, gyermekem.  Veled vagyok. Megnyitom és megtisztítom utadat. Határtalanul szeretlek, és nem akarom, hogy közös utunkon ezek a tövisek belédakaszkodjanak, megszúrjanak, és halálra sebezzenek! Tudom, hogy puszta közeledésük is nagy félelmet kelt benned. Mindezt látom ….. , és mélyen megsebzi Szívemet, de kedvesem, egyetlen áldozatod sem lesz hiábavaló.  Ó mennyire szeretlek téged, lélek! Aki keres, MEGTALÁL engem.  ZÖRGESS és ajtót NYITOK. Jöjj, emlékeztetlek jelenlétemre!”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.09.01 0 0 7672

„Leányom, amit leginkább kérek tőled, az a szeretet. Azt akarom, hogy szeress, szeress, szeress engem! Dicsérj engem, és érezd jelenlétemet! Ez az, amit tőled kérek, ….. !

Meg foglak tanítani benneteket a kegyelem által, ahogy atyáitok tudományára is megtanítalak. Megadom nektek azt, amire leginkább szükségetek van: a lelki táplálékot. Szeretetet és szentséget öntök belétek. Nem késlekedem ígéretem beváltásával. Hamarosan bekövetkezik mindaz, amit mondtam nektek, és az, aki ezekben az években rátok taposott, el fogja veszíteni uralmát. Szeretetet  vetek el mindenütt! Nem lesz több botorkálás az éjszakában. Jöjj leányom! Mi ketten?

Szeress engem! Ne félj tőlem! Szeress! Ne hanyagolj el! Szeress! Ne feledkezz meg rólam! Csupán ennyit kérek tőled, lélek!”  

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.31 0 0 7671

„Kicsim, mindhalálig védelmezd bátran az igazságot! Továbbra is add át magadat nekem, a te Istenednek, és szenteld nappalaidat és éjszakáidat az imádságnak, az áldozatnak és a bűnbánatnak! Ajánld fel nekem akaratodat, és az ellenségnek nem lesz alkalma arra, hogy megközelítsen téged. Őrizd meg az igaz tanítást, amit tőlem tanultál, és ne bánkódj, amikor vádlóid megrágalmaznak! Keresztemről egységre szólítalak benneteket, ezért ne veszítsétek el bizalmatokat, mert én, a Feltámadott hívok mindenkit. Nem te hívod őket, hanem én, Krisztus, a te Megváltód hívom szétszéledt juhaimat. ….. , légy szelíd és türelmes vádlóiddal, mert nem tudják, mit tesznek.
  Ha úgy szereted őket, ahogyan én szeretlek téged, gyermekem, és ha áldozatként adod oda magad, akkor örömet szerzel nekem. A te áldozatod árán fogom helyreállítani házamat, és sok lelket fogok visszahozni magamhoz.
 Keresztemet, az egység keresztjét bíztam rád, aki kisebb vagy legkisebb gyermekeimnél. Az egység keresztje nehéz, de szeretettel és türelemmel kell viselned! Légy visszhangom, és hirdesd mindenkinek Szentséges Szívem  végtelen gazdagságát. Hirdetned kell, hogy az egység csak a szeretetre és az alázatra épülhet. Maradj hűséges hozzám, a te Uradhoz, és ne feledd, hogy Atyám kifejezetten arra teremtett téged, hogy dicsőíts minket . Állj helyt, és ne sodródj el a viharral! Melletted vagyok. Ne félj! Az igazság hangja erősödni fog. Igen, hűséges segítőm, mindazt meg fogod kapni Lelkemtől, amit el kell mondanom. Szavaim olyanok lesznek, mint a lámpás, mely a szent lámpatartón világít. Szavaim olyanok lesznek szájadban, mint a kard. Kinyitom szájadat, hogy félelem nélkül szólj. Légy bátor, gyermekem, én magam veszem kezembe ügyedet. Figyelj, vádlóid ma homályban vannak, de meg fogsz menekülni kardjuktól. Ez ... ez a te menedéked! Érted? Itt vagy te... Én vagyok a te Erőd, a te Erősséged. Bár szüntelenül veri hátadat a korbács, ne veszítsd el bátorságodat! Ne feledd, hogy én önként, zokszó nélkül adtam oda hátamat a ti üdvösségetekért. Te vagy az, papom, akit a világ vissza fog utasítani, mert azt az igazságot tanítod, amit én adtam neked.  Te nem magadtól beszélsz, nem, a leírt szavak az enyémek, a te Abbád szavai. Benned élek, és te énbennem. Te az én templomom vagy, és tebenned élek. Most hogy felöltöztettelek, még egyszer emlékeztetlek: Egyik szolga sem nagyobb Mesterénél! Ha a világ nem ismert fel engem, aki Mestere és Istene vagyok, és saját népem sem fogadott el, bár saját birtokomra jöttem, vajon felismerne-e és elfogadna-e a világ ma bárkit, akit én küldök? Nem fogadná el! Azért mondtam el neked, gyermekem mindezt, hogy emlékeztesselek, ha a világ üldözött engem, üldözni fog téged is. Ha rajtam sebet ütöttek, rajtad is sebet fognak ütni. Ha kigúnyolták és nevetségessé tették Királyukat, akkor egész háza népén is gúnyolódni és nevetni fognak. Ha engem, az ő Istenüket keresztre feszítettek, titeket is fel fognak vinni a Kálváriára és keresztre fognak feszíteni.

  ….. , a te futásod még nem ért véget... Ajánld fel nekem életedet, mint egy jó katona, mivel szolgálatomba vettelek és elküldelek ebbe a szent ütközetbe, hogy küzdj a tévedés ellen, és kelts félelmet a Sátánban és egész birodalmában. Ne félj a rád törő szenvedésektől! Légy bátor a megpróbáltatásokban! Légy olyan türelmes, amilyen én vagyok. A Sátán ma sokakat megtéveszt közületek. Közöttetek van a megtévesztés embere, aki tévedéseit terjeszti az emberek tudatlan és álmos sokaságában, mert jobban szerették saját kedvteléseiket, mint engem, Istenüket. Egyesek a vallásosság külső látszatát keltik, de elvetették belső erejét, Szentlelkemet. Aki az én szolgám és az én házam népéhez tartozik, biztos lehet abban, hogy megtámadják, de hűséges segítőm, hamarosan hazaviszlek mennyországomba. Imádkozz és hozz áldozatot, imádkozz és hozz áldozatot! Olykor tekints nyomorúságosságodra, hogy ne ess kísértésbe! Soha ne légy elégedett önmagaddal! Tekints nyomorúságodra, hogy ébren maradj és vigyázz! Vesd meg és alázd meg magadat, hogy mindig fel tudjalak magamhoz emelni és tökéletesíteni tudjalak. A Sátán hatalmas, de már nem sokáig. Remélj ….. , dicsérj és dicsőíts engem! Én, Krisztus vagyok az, aki benned beszél.”  

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.30 0 0 7670

„Én vagyok.

 

Virágom, támaszkodj rám! Én még a legméltatlanabbaknak is adok. Irgalmasságom végtelen, de szomorúságomra sokan elfeledték, hogy milyen vagyok valójában. Igazságos vagyok, nem vagyok részrehajló, és még a legrosszabbnak is adok.  Szerezz örömet Szent Szívemnek! Add nekem szeretetedet, még ha néha langyos is, én elfogadom. Add nekem szeretetedet, és én tökéletesítem istenségemben. Úgy jöjj hozzám, mint most, önérdek nélkül, és ajánld fel nekem szeretetedet! Ne várj arra, hogy tökéletes légy, és majd akkor ajánld fel nekem szeretetedet! Ne várj arra, hogy szent légy, és majd akkor ajánld fel szeretetedet! Úgy jöjj kis lélek, amilyen vagy, minden hibáddal együtt, és én tiszta szeretetté alakítom szeretetedet felülről visszasugározva rád, kis lélek.


Mindent széppé teszek, amit nekem felajánlasz, ezért úgy jöjj hozzám, amilyen vagy, ajánld fel nekem szeretetedet, azt a szeretet, ami nagyon sok emberből hiányzik! Lélek! Ha tudnád, hogy milyen sok lélek szenved a tisztítótűzben... Szabadítsd ki őket a tisztítóhelyről, hogy hozzám jöhessenek. Arra vágyakoznak, hogy velem lehessenek, de képtelenek rá a lelkükön lévő foltok miatt. Szabadítsd ki őket imával és áldozattal, szabadítsd meg őket azáltal, hogy szeretsz engem, hogy imádsz engem! Szabadítsd meg őket azáltal, hogy hozzám és keresztemhez láncolod magad! Szabadítsd meg őket a szeretet cselekedeteivel, szabadítsd meg őket azzal, hogy osztozol szenvedésemben!
 ….. , ezek a lelkek epekednek értem, hogy újból és mindörökre egyesülhessenek velem. Először azonban meg kell tisztulniuk, hogy jelenlétemben lehessenek.

Amikor kiszabadítottam lelküket a testükből, egyetlen pillanatra megmutattam nekik Szent Arcomat, és ugyanabban a pillanatban lehullott szemükről a fátyol. Szemembe néztek, és az én tisztaságomban és világosságomban azonnal meglátták a leplezetlen igazságot, és felismerték, hogy lelkük milyen mocskos a bűntől. Égő vágyuk ellenére, hogy kitárt karjaimba siessenek és kövessenek, megértették, hogy ez lehetetlen, mielőtt meg nem tisztul a lelkük. Így visszahullanak a szomorúság gyötrő fájdalmával, és felkészülnek tisztulásukra. Kimondhatatlanul bántja és égeti őket, hogy nem láthatnak engem. Távollétem az, ami égeti őket, és a tisztítóhelyen legnagyobb szenvedésük oka az én távollétem
. Másfajta szenvedéseken is átesnek tűz által, bűneiktől függően.  Készítsd fel lelkedet előre, teremtés! Ne várj addig, amíg a halál rád veti árnyékát! Tartsd tisztán és folt nélkül lelkedet! Táplálkozz Testemmel, idd Véremet, amilyen gyakran csak lehet! Gyakran tarts bűnbánatot, készülj fel erre a napra! Böjtölj! A böjt segít. Figyelj szavamra és úgy készítsd fel lelkedet, mintha találkozásunk éppen a mai napon következne be. Ne várj! A várakozás alvást jelent, a várakozás annyi, mint olaj nélkül hagyni lámpásodat. Légy készen arra, hogy találkozol Megváltóddal! Kimondhatatlanul szeretlek benneteket. Értsd meg, hogy végtelen irgalmamból mindenkit  fel akarok készíteni!



 Fogadd békémet!  Én vagyok a te Anyukád. Igen ….. , én tettem. Könnyeim és könyörgéseim az Atyához megmentették gyermekedet. Szeresd az Atyát, mert igen könyörületes.

Gyermekem; bízd magad Őrá, add át magad gyakran, ez nagyon tetszik Neki. Bízzál Benne, mert az Ő kezében vagy! Az én békémet adom neked.
 Azzal dicsőítsd Istent, hogy engedelmeskedsz Neki.

 Megáldalak téged és családodat.

….. , szeretném elmondani neked, hogy hamarosan bekövetkezik sok minden, amit Fatimában megjövendöltem. Tele vagyok kegyelemmel, és kész vagyok gyermekeimre kiárasztani ettől az évtől kezdve. Közel az idő, és a hátralévő idő rövidsége miatt, én, a ti Szent Édesanyátok közelebb leszek hozzátok, mint valaha. Sokakat
 eltöltök kegyelmeimmel, hogy szebbé tegyelek és közelebb vigyelek benneteket Jézushoz, aki rettenetesen  szenved. Ó leányom... valahányszor egy lélek visszatér hozzánk, egy tövist húz ki szívünkből! Valahányszor azt kiáltják felénk, hogy "szeretlek!", tövist húznak ki és virágot tesznek helyébe. Béke veled, leányom.

Igen, mi ketten.”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.29 0 0 7669

  „Az én békém van veletek . Az Ecclesia új életre kel. Jöjjetek, szerezzetek örömet Uratoknak, és naponta ajánljátok fel Neki magatokat! Engedjétek, hogy hűséges gyermekekké alakítson benneteket, a világosság  gyermekeivé!


Változtassátok meg életeteket, szakadjatok el a világi dolgoktól, mert kicsinyeim, ti csupán keresztülhaladtok ezen a világon. Állandóan emlékeztetlek benneteket, hogy lelketek örökké él, újból és újból figyelmeztetlek, hogy változtassátok meg életeteket! Mit kér Isten tőletek? És mit kell tennetek, hogy helyesen cselekedjetek? Isten azt akarja, hogy mindennap adjátok át magatokat Neki! Teljes odaadást kér, hogy tökéletes lénnyé
 formálhasson benneteket. Az a legfontosabb feladat, hogy engedelmeskedjetek Isten akaratának, és ajánljátok föl Neki akaratotokat! Keressétek Őt, keressétek mindazt, ami Ő. Kérlek benneteket, ne figyeljetek a gonosz lélek suttogására, emeljétek fel lelketeket szüntelen imában!


Szeretlek benneteket gyermekeim, és tekintetemet egyetlen pillanatra sem veszem le rólatok. Üzeneteinkből tanuljatok meg jót tenni, hadd táplálja üzenetünk szegény lelketeket, és vezessen vissza benneteket a tudáshoz; vezessen a Szent Bibliához, az igazsághoz és az élethez!
Meg akarlak menteni benneteket az ördög hálójából. Az imádság magasabb szintjére szeretném emelni lelketeket!


Gyermekeim, ma este egészen különleges módon fogok közbenjárni az Atyánál értetek. Tudnotok kell, hogy jósága által sok kegyelmet kaphattok, tudnotok kell, hogy milyen végtelenül gazdag kegyelmekben.
Vágyakozzatok az Úr után, éhezzetek Rá mindig! Gondjaitokat tegyétek le, és ajánljátok fel Neki! Bízzatok Benne!
 Isten és testvéreitek iránti szeretetetekkel terjesszétek ki országát! Viszonozzátok szeretettel a gonoszságot, a szeretet legyen az első életetekben, legyen a szeretet a ti gyökeretek!
Tartsátok féken gondolataitokat, ne ítéljétek meg egymást, mivel a ti utatok NEM az Úr útja. Igyekezzetek az Úr tetszésére lenni azzal, hogy alázatosak vagytok, és nem ítéltek el másokat. Isten még a legkisebbeknek is kinyilvánította szeretetét.


Menjetek békével szeretteim, de bennünket se hagyjatok itt, vigyetek haza magatokkal! Tanuljátok meg megérezni szent jelenlétünket! Tanuljátok meg az "én" helyett a "mi" szót használni! Megáldalak benneteket. Legyetek egyek, ahogy az Úr kívánja! Ne legyetek megosztottak, mert a mennyben mindannyian egyek lesztek!


 Legyetek békében, és éljetek békében!”  

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.28 0 0 7668

 „….. , mi ketten együtt vagyunk, gyermekem. Virágom, amikor a te időd eljön, én, aki a te aratód vagyok, foglak és átültetlek gyönyörűségem kertjébe. ….. , amit láttál, az a valóságnak csak tükörképe volt. Jöjj most és bánd meg bűneidet, kedves, hallgatom.

Mindent megbocsátok. Őszinteségre foglak tanítani, és hogy miképpen élj szentül. Ne vétkezz többet
.

 

 


Igen …..  Szeresd Istenedet teljes lelkedből, teljes elmédből és egész erődből! Ő határtalanul szeret benneteket. Igen gyermekem, ne feledkezz meg arról, miképpen szabadított meg téged a gonosztól. Ő sohasem pihen, Szívével kezében jár ajtóról ajtóra, azt remélve, arra vágyakozva, hogy meghallják a lelkek. Jaj, de kevesen hallják... ….. , tudod-e miképpen munkálkodom?

Imádkozom, imádkozom, a lelkek üdvösségéért. Megvédelek a gonosztól. Én vagyok a te pajzsod. A többi anyához hasonlóan, akik meg akarják védeni gyermeküket a bántalmazástól, én is megvédelek a Sátántól és ravasz hálóitól. ….. , imádkozom a lelkekért, hogy térjenek vissza Jézushoz. Összegyűjtöm és megáldom őket. Igaz hogy nem látnak engem, de sokan éreznek.

 Ó ….. ! Olyan módon igyekezz nekem örömet szerezni, hogy  engedelmeskedsz ! Engedelmeskedj Isten akaratának!

Ne akard megérteni, miért jött Isten üzenetével hozzád, és nem másokhoz. Fogadd el, engedelmeskedj neki gyermekem, ha kér tőled valamit. Szoktad-e mondani azokat az imákat, amelyeket kért, hogy imádkozd el, mielőtt írni kezdesz?


Segítek neked ….. .

 ….. , nem, nem haragszik, mert tudja, hogy ki mondhatatlanul gyenge és méltatlan vagy. Ne keseredj el! Jézus tanított téged, és te örömet szerzel neki. Szerezz Neki örömet a továbbiakban is, engedelmeskedj kéréseinek! Emlékezz arra, hogy Jézus sohasem kér tőled olyasmit, ami árthatna neked. Jézus a te üdvösséged, Jézus szabadítót jelent.

Mindig meg foglak védeni, ….. . Jöjj hozzám ismét, szeretlek leányom.”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.27 0 0 7667

„….. , béke legyen veled! Nem ezt jövendöltem neked kezdettől fogva, hogy tudd? Ne érezz kísértést arra, hogy megvédd magadat! Tanúid fognak megvédeni. Támadásuk semmiség. Bízzál bennem! Hamarosan el kell távoznod... ami pedig a falat illeti, amelyet befalazásodra építenek, azt Lelkem lehelete ledönti, és általad mutatom meg dicsőségemet, ha hűséges maradsz hozzám.

Most így beszélnek: "Ó... végre legyőztük!" Nem ismerik azonban és nem is figyelik meg bölcsességemet. Te pedig gyermekem, maradj mindenkor fegyelmezett Egyházammal szemben, és kegyeimnek fogsz örvendeni. E napokban felfedem általad Egyházam előtt az ördög terveit. A Sátán, a világ fejedelme, perzselő dühében azon van, hogy legyőzze minden művemet. Kezdettől fogva gyilkos ő, és különösen papi lelkeimet veszi célba. Körbejár, hogy elrabolja és kárhozatra vesse azokat, akik igazán az enyémek...

Ahogy tudod, hatalmam van arra, hogy változtassak helyzeteden, ….. , de miként tudod, a szolga nem lehet nagyobb uránál. Én vagyok a te Mestered, és mivel az elöljárók üldözték Mesteredet, megengedem nekik, hogy üldözzenek téged is. De "lo tedhal!" Veled vagyok. Én leszek italod, ételed, nyugalmad, békéd és örömöd. Látod? Imádkozz, és imádj engem! Imádkozz és kövess engem! IC”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.27 0 0 7666

Az önösség, és az önzetlenség között széles a szakadék

Jössz, és átemelsz azon a szakadékon

Egyedül képtelen vagyok azt legyőzni

A megérintésedben adott erőd képes azt legyőzni

Amikor minden kivilágosodik a számomra

És még ezen a parton, az önösség partján történik, hogy amikor megérintesz, azt gondolom, az érdemeiért

A Kegyelem érint meg, az érdemtelenségemben

Még akkor kiállnék, nézzetek, holott ott vagyok képes a csendben, ami éppen nem a többiek előtt történik

És nem a magam erejében vagyok képes, hiszen magamtól képtelen vagyok, hanem a csend az, ahol jelen vagy, így a jelenléted teszi a képességemet, így az erőd teszi

Igen, amikor megérintesz, kilépnék a többiek elé, a képességemben, a képességem tudatában, a magamba vetett hitemben

Porba vetettem a hitemet

És megmutatsz magamnak, hogy emelkedjek ki a porból, a nagyságom ködéből, hogy szétnézhessek, és lássak

Ha megérintesz, az a jelenléted, ha elmegyek a csendbe, ami nem hely, hanem elmerülésem Benned, akkor maradsz, és megmutatsz

Személyesen vezetsz, ha megragadom a csendet

Megragadom a csendet a csendességemmel, a figyelmemmel, és az imádsággal, és imádsággal visszalépek, amikor a világ elragadja a figyelmemet

Veled megyek, Hozzád térek, ketten járok Veled, ha a csendbe lépek

Ha még nagyban akarom mutatni, a nagyságomat mutatom, az alkalmatlant a jóra

A csend a jó társam, a barátom, és szemem nyitója az igazságra

A csendben szeretsz, és ezért megszeretem a csendet

Az ezen a parton tartalmatlannak tűnő csendet, a túlparton a tartalmasat

A Kegyelem akkor jön megszentelni, amikor akar, magam meg a vágyamban megtehetem, hogy megkeresztelsz

Nem téged kényszerítve, hanem magamat kényszerítve a tisztaságra

Hogy meghaljon a halál bennem

És az élet szentel meg az élettel, ha megérintesz a szereteteddel

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.26 0 0 7665

„Leányom, Atyád szól hozzád, Jahve a Nevem. Mivel szíved vágyakozik arra, hogy a Bölcsesség és a tudás szavait mondja, és felfedje Szentségemet és országom kincseit, megadom neked ezt a kegyet azért, hogy a nemzetek sokasága hallgasson hangomra, ismerjen meg engem és értse meg, hogy Atya vagyok. Igen, add tudtukra, hogy én vagyok az ő Apjuk és ti mindannyian az én szeretetem műve vagytok.


Tudd, hogy aki közületek úgy fordul hozzám, hogy egyedül nekem akar tetszeni, annak teljes Szívemmel, igen teljes Szívemmel megadom kegyeimet...
  Felfedem előttük jóságos Arcomat, hogy velem fejezzék be utazásukat.
  Nem vettétek észre, miként küldöm el Szentlelkemet, a bölcsesség hordozóját a magasságos mennyből? Ami azelőtt megközelíthetetlennek és elérhetetlennek tűnt előttetek, jóakaratomból hamarosan leszáll rátok.
  "Szabadíts meg minket!" - kérik egyesek.
  "Jöjj és erősíts meg minket, Atyám!" - hallom a kiáltást teremtésemtől.
  "Küldd el nekünk sietve Szentlelkedet a magasságból!" - kiáltják mások szomjúságukban.
  Vagy így szólnak: "Kelj fel! Ments meg minket!"

  E kiáltásokra így válaszolok: Tömjénhez hasonló illatot lehelek teremtésemre. Szétárasztom illatomat, ahogyan még sohasem tettem a történelem folyamán. Nem olvastátok?

 

"Olyan vagyok, mint a folyam mellékága,
mint a csatorna, amely átszeli a kertet.
Így szóltam: ,Öntözni akarom kertemet,
locsolni akarom virágágyaimat.'
De nézd csak, az árkom folyóvá változott,
a folyómból pedig tenger kerekedett.
Tanításom ragyogjon mint a hajnalpír,
akarom, hogy messze hatoljon sugara.
Prófétai szózatként ontom tanításom,
hadd hallják, akikre hagyom:
a késő nemzedékek."

(Sir 24, 30-33.)

  És népem ezt fogja mondani:
  "Nézzétek! Nézzétek, hogyan közeledik Atyánk felhőként! Nézzétek, miként árasztja ki Szentlelkét áldásával!"


  Meg akarom gyógyítani hűtlenségeteket, meg akarom gyógyítani hitehagyásotokat és mindannyiatoknak tiszta szívet adok, hogy ne kelljen szégyenkezve elkerülnötök engem.
  Közületek sokan megdöbbenve, zavartan és álmélkodva fognak állni. Mások kételyeket fognak forgatni szívükben vagy sziklánál is jobban megkeményítik arcukat Szentlelkem erőteljes jelenlétében. Pedig csak Fiam ígéretét teljesítem... És amikor az emberek megkérdezik:

 

"Kik azok, akik repülnek, mint a felhő,
vagy mint a galambok dúcaikhoz?"

(Iz 60,8.)

  Így válaszolj: "Ők azok a fiak és leányok, akik szabadságra leltek a Lélekben. Ők azok, akik így kiáltottak Atyjukhoz: ,Atyám', és ismét felékesítik szentélyét. Szentlelkének gazdagságából fognak táplálkozni. Ők azok, akiket az Atya megáldott. Igen! A Szentlélek, az Életadó lesz az ő ragyogásuk, és továbbra is az Ő Szentlelkének gazdagságán fognak nevelkedni..."
  Ezt fogod mondani népemnek...
  Jöjj!”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.25 0 0 7664

„Szentséges Szívem ….. , béke legyen veled! Bár te nem kerestél engem, én mégis kegyes voltam és eljöttem hozzád nyomorúságosságodban. Bár nem voltál alkalmas erre a küldetésre, hatalmammal mégis felemeltelek, hogy menj és üzenetemmel hódítsd meg a vallástalan és gonosz világot. Ne félj, mert veled vagyok! Maradj hűséges hozzám, és ne nyugtalankodjék a szíved, amikor egyesek nem fogadják el üzenetemet. Ez az én üzenetem, és nem a tiéd! Neked csak közvetítened kell, és nem kell aggódnod a többiért! 

Leányom, Atyám és én kezdettől fogva figyelmeztettünk, hogy sok ellenállásba fogsz ütközni, mert a világ megveti azt, aki megmenti őt. Újból mondom, mint eddig még soha: te az én szolgálóm vagy, és soha nem leszel nagyobb, mint én, a te Mestered. Egyik küldött sem nagyobb annál, aki őt küldte. Láttad Sebeimet, te is viselni fogod, mert velem vagy, de ne aggódj, a Szeretet azért van veled, hogy bátorítson. Ahogy az Atya elküldött engem, hogy tanúságot tegyek nagy szeretetéről, és dicsőítsem meg Nevét, úgy küldelek én is téged.

Engem azért küldött, hogy ismertessem meg Nevét, és megmondtam, hogy továbbra is ismertté fogom tenni, és most is azt teszem. Az én Szavam igazság. Ne lepődj meg, ha olykor leszállok, hogy emlékeztesselek az Atyára, ezért most leányom, te is légy a tanúm. Kiválasztottam egyeseket, hogy kinyilvánítsam bennük hatalmamat, és felfedjem a világ előtt végtelen gazdagságomat, hogy megdicsőüljön Nevem. Én és Édesanyám napjaitokban is sok ember előtt megjelenünk. Olajjal írtam rá Nevemet mindnyájukra, hogy képesek legyenek véghezvinni a művet, amelyet adtam nekik. Imádkozz ezekért a lelkekért, hogy ők is buzgón be tudják tölteni küldetésüket, és megdicsőítsenek.

….. , én tulajdonom, én, a te Urad vagyok a te Erőd. Jöjj hát késedelem nélkül, és meríts belőlem, töltsd fel készleteidet! Töviskoronámmal ékesítettem fejedet, és jelemmel ruháztam fel testedet. Ujjammal írtam rád szavaimat, és élő írótáblám  lettél. Megadtam parancsomat: lelkesen szolgálj és szeress engem, a te Uradat! úgy szeress engem, ahogyan én szeretlek téged! Légy tökéletes szeretetedben! Azt parancsoltam neked, hogy gondozd szőlőskertjeimet. A nyomorúságból választottalak ki, hogy örökbe fogadjalak. Azután elárasztottalak igaz tudással, felkentelek és enyémmé tettelek. Az ellenség féltékenységből egyesítette ellened erejét, hogy elpusztítson téged, kedvesem, de te sértetlenül fogsz haladni. Szent Arcom áldásként fog rád ragyogni, miként a Nap és a Hold bevilágít mindent, és azt fogja tanúsítani, hogy ÉN VAGYOK az

 

"Igaz élet Istenben" 


üzenet igazi és egyedüli Szerzője, és hogy te az én adományom vagy az emberiség számára. Ily módon szeretném megpecsételni üzenetemet. Mérhetetlen az én irgalmam és dicsőségem... Továbbra is igénybe veszlek mint oltáromat, és ráhelyezek minden áldozatot, amelyet felajánlasz nekem. Mindaz, amit szeretettel ajánlasz fel, megszelídíti és megenyhíti Atyám haragját. Mihelyt betöltötted szolgálataidat,

 

vége lesz a Szertartásnak. 


Semmit sem lehet hozzátenni... Hamarosan valóban veled leszek, kedvesem.”

 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.24 0 0 7663

 „Béke legyen veled! Szeretlek. Dicsőítsd Istent!

 

Imádkozz a lelkek megmeneküléséért!

 

Azzal dicsőítsd Őt, hogy engedelmeskedsz akaratának, és követe vagy. Ő gyengéden szeret téged, lélek! Soha ne fáradj bele az írásba, jöjj és imádkozz, mondd Neki:

 

"Mindenható Isten!

Tanítsd meg szolgálódat útjaidra!

Taníts alázatra, türelemre és szeretetre!

Vezess az igazságosság és az erények ösvényén!

Átadom magam Neked, felajánlom akaratomat.

Bocsásd meg bűneimet!

Újíts meg, tégy méltóvá arra, hogy teljesen igénybe vehess!

Amen”

 

 Ó ….. , mindig vigyázok rád, fogd meg a kezem! Az Ecclésia új életre kel, és Szívünk végül győzni fog.  Jelenéseim arra szolgálnak, hogy Isten műveire figyelmeztessék a lelkeket. Arra szólítanak fel, hogy térjetek vissza hozzánk. Ebben az évben sokaknak megjelenek, látnokok támadnak, és látomásokat adok.

 

Imádkozz azért, hogy a Szentegyház újra olyan legyen, mint régen, amikor még hitetlenség és megvetés nélkül, kételkedés nélkül fogadták Isten minden művét.

Imádkozz azért, hogy ismét megújuljon a Szentegyház hite, hogy olyan legyen, mint régen, és higgyen a csodákban, a jelenésekben és a látomásokban, mert Isten így is szólhat hozzátok.

Kérd a megújulást!

Ne aggódj, éjjel-nappal imádkozom: Itt van Jézus.

 

 


….. ! Én vagyok, nézz rám lélek! Nem találok bennük szentséget.

Igen, azokban. Valahányszor enyéim közül valaki enged a Sátánnak, felkiáltok keresztemen. ….. , enyém vagy, az én papom, szeretlek.


Felszenteltem lelkedet, kiválasztottam lelkedet, értsd meg, hogy szemem a lelkedet látja. Szívem a lelkedet érzi. Lelkedet szeretem, nem a testedet, lelked a testedben van.
 Vizsgáld meg és értsd meg szavaimat, úgy értelmezd őket, ahogyan én, a te Istened látom.   

 Szeretlek, járj nyomomban! Jöjj, mi ketten?”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.23 0 0 7662

„….. , elérkezett az idő, hogy egyesítsem Egyházamat. Jöjjetek össze újra kedves, jöjjetek és építsétek újjá ezeket a régi romokat! Építsétek újjá régi alakításomat, azt az- alapítást; amelyet saját kezemmel raktam le. Úgy tiszteljétek Édesanyámat, ahogyan én, aki az Ige vagyok, mindenek felett tisztelem őt.  Nem kívánhatom-e tőletek, akik por és hamu vagytok, hogy tiszteljétek és ismerjétek el őt, mint a mennyország Királynőjét? Szomorú vagyok, hogy látom, mennyire nem ismeri fel teremtésem az ő jelentőségét. Akik Luther nevében különültek el, és akik teljesen különváltak, térjenek vissza Péterhez!

….. , meg fogom hajlítani térdüket, hogy tiszteljék Édesanyámat. Én, az Úr vagyok az, aki beszéli, meg fogom hajlítani őket! És amikor meghajolnak, felragyogtatom rájuk fényemet és felemelem őket. Megerősítem gyökereiteket; olyanná lesztek, mint az öntözött kert, mint a soha ki nem apadó forrás." Meg fogom újítani alapításomat. Jöjj kedves, légy: mindig olyan engedelmes és lágy, hogy beléd véshessem szavaimat! Jöjj; soha ne feledkezz meg szent jelenlétemről!”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.22 0 0 7661

„Béke legyen veled! Rajtad van a kegyelem. Leányom, Szívem szüntelenül sóhajtozik. Az alázatos, a nyomorúságos és az ártatlan hall engem, ők a Vigasztaló vigasztalói. Közöttetek van a hűséges Szeretet, de nem mindenki lát engem. Teljes Szívemet beleadom ebbe a szeretethimnuszba, teljes Szívemet beleadom a himnuszokba, mert szeretlek benneteket, a jókat és a rosszakat. Miattatok lettem koldussá, és ha Istenetek elsántikál mellettetek és ti, járókelők, nem ismertek fel engem, ez azért van, mert vérrel és köpéssel borít el engem e gonoszságban és bűnben élő nemzedék...

Ó Föld, mennyire meggyaláztak téged! Megszűntél létezni... Istened jött el hozzád, de nem ismerted fel Őt! Talán nem hallottad? Isten vagyok, és istenségemben meg akarlak menteni benneteket, hogy ti is csatlakozhassatok a szentekhez. Gyermekeim közül sokan nem akarják ajánlatom ellenére sem megbánni bűneiket, és nem készek megválni bűneiktől, amelyek minden máshoz inkább odaláncolják őket, mint hozzám. Lelkem sóhajokkal van tele, igen, mondd el leányom, hogy zsákvászon ruhám Véremben ázik.

Hallgassatok meg: A Szent Istent ma is éppen úgy leköpik, megkorbácsolják a járókelők, mint tegnap. Az emberek nap mint nap rátaposnak szent keresztemre, megváltástok eszközére... ó... kegyetlenül szenvedek... ma megnyitottam égi tartalékaimat, hogy bőségesen tápláljalak benneteket. Utat készítek számotokra, hogy a mennybe vezesselek titeket. Megmondottam: "Bár e nemzedék készségesen a Sátán lába elé vetette magát, én, a Szent Isten, sohasem felejtem el megteremtéseteket, és hogy e pillanatra emlékezve Atyám miként ontott örömkönnyeket. Ezért nem akarom végignézni, amint Atyám ivadékai ellenségem külsejét öltik magukra. Lehet, hogy az ellenség vonzó, de halálos, amit viszont én kínálok, az istenségre visz és visszavezet benneteket Atyátok karjába."

Nemzedék! Mivel aludtál, foglyul ejtett és megbénított téged ellenségem. Körülvett hazugságaival és megbénított, emlékezeteden pedig úrrá lett a feledés, és sötétségbe merült. De én, a ti Istenetek mondom nektek: Fiaim és leányaim! Ti a Magasságbeli leszármazottjai vagytok! Ti az egyetlen Uralkodótól és a Ragyogástól származtok! Ó jöjjetek! Hozzánk tartoztok! Ti a mennyhez tartoztok... királyi származástok van. Miért, de miért hallgattok a vadállatra? Ti a mi képünkre vagytok teremtve, nem a vadállatéra! A mi képünkben vagytok megáldva. Titeket arra szánt a Teremtő, hogy a hatalmas Isten házának udvarába jussatok, ezért engedjétek, hogy ragyogásomba öltöztesselek benneteket! Nyissátok ki szíveteket, és megmentelek benneteket!

Engedjétek, hogy betérjek lakóhelyemre, hogy széppé tegyem, és ha széppé tettem, kivetlek benneteket mint hálót ebbe a sivatagba és halálnak völgyébe, hogy Nevemben így kiáltsatok: "A Szeretet már visszatérőben van! Közel van az Úr napja, közelebb, mint gondolnátok!

Tartsatok bűnbánatot! Tartsatok bűnbánatot, és legyetek boldogok! Hamarosan felhangzik a hatodik angyal harsonája, hogy valóra váltsa Isten figyelmeztetéseit. Siessetek, hogy megkapjátok homlokotokra a Bárány pecsétjét!" Ezt fogjátok mondani. Ti lesztek az én trónom, és rólam fog szólni dicséretetek. Ellenségem szeme láttára fogok nektek éber szívet adni, hogy legyőzzétek őt és követőit e végső idők küzdelmeiben. Ez mostanra minden, leányom. Megáldalak és megáldok mindenkit, aki veled van. Az én Nevem: Amen” 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.21 0 0 7660

„Én vagyok! Ó, mindössze szeretetet kérek tőled. Dicsőíts meg azáltal, hogy terjeszted üzenetemet! Mutasd meg szeretetemet a találkozókon! ….. , "ne nézz a hátam mögé", ne gondolj arra, hogy mi következik! Arra figyelj, hogy mit nyújt a mai nap neked!

Azt mondtam, hogy ne aggódj a holnap miatt, ne aggódj, bízzál bennem! Szeretném, ha megértenéd, hogy ha elegendő teret adsz magadból, hogy benned lélegezzek, akkor szabadon végezhetem munkámat. Szeretném, ha teljesen megértenéd egyszer, hogy minden tőlem való, amid csak van, és hogy minden az én művem és nem a tied. Nélkülem még szemedet sem tudod kinyitni. Bízd hát magadat rám, ne engedd, hogy saját megítélésed rászedjen téged!  Szeretlek, és nem akarom, hogy eless! Engem akarj, és semmi mást! Fogadd el azt, amid van; és mindent, amit én adok neked. Ne figyelj az emberek fecsegésére. Hagyatkozz rám, mert ez az én művem. Saját megítélésed mindig tévútra vezet. Hagyd, hogy úgy történjék minden, ahogy magától történik. Így munkálkodom: Ne "siettesd" a dolgokat, az eseményeket, mert a siettetéssel engem állítasz félre! Maradj tehát semmi! Hagyd, hogy minden tőlem jöjjön!

Kedves, megmondom: Hozzám jöjj minden lépésed előtt! Jöjj és beszéld meg velem! Imádkozz a jótanács és a tudás Szentlelkéhez, és kijelölöm minden lépésedet. Bármit akarsz tenni, először hozzám jöjj! Én foglak vezetni, ne tervezz soha egyedül  ! ….. , imádkozz a tisztánlátásért! Ne siess! Terveimet már jóval azelőtt kigondoltam, hogy megszülettél,  leányom. Azzal bíztalak meg, hogy hirdesd és közvetítsed üzenetemet a világnak, de ne feledd, nem kérem tőled, hogy győzd meg őket. Akinek füle van, hallja meg! Ne feledkezz meg tehát utasításaimról virágom!

 

Mi ketten?” 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.20 0 0 7659

„Igazad van, mert ha nem állnék melletted, egyáltalán nem tudnál állva maradni. Lélek, akit világosságomba emeltelek, kész vagy-e engedelmeskedni tanításomnak?

Jöjj akkor, és osztozz velem köpenyemen! Hadd legyek Vezetőd, és folytatom Szentséges Szívem titkainak felfedését előtted. Folytatom a menny mélységeinek feltárását. Nem fogsz csalódni bennem, lélek.
Maradj szegény! Lelkesen vágyakozz táplálékomra! Igen, éhezz eledelemre, és vágyakozz utána! Ne légy olyan, mint a gazdag, aki nem éhezi és nem is keresi táplálékomat. Keresd Szívem gazdagságát! Semmiséged által nyilvánítottam ki nagyságomat, a te nyomorúságod által mutattam meg irgalmamat, és törékenységeden keresztül erőmet. Megmutattam a világnak Szívem égő vágyának lángját.
  Viszonzásul mindössze szeretetet kérek.


Leányom! Bizony mondom neked, aki engem, Istenedet kívánod szolgálni, hogy megáldalak téged, valahányszor kinyitod szájadat, hogy az igazság mellett tanúskodj. Tüzet gyújtok benned, valahányszor rólam beszélsz. Imádkozz és kérj, és többet adok neked, mint amennyit kértél. Mindig emlékeztetni foglak tanításomra, hogy ismételni tudd Szavaimat. Nem hagylak el, engem igen hűségesnek ismernek. Ezért ….. , engedd meg, hogy mindaddig igénybe vegyelek, amíg érted nem jövök, hogy magammal vigyelek. Áldott gyermekem!
Maradékom! Virágom! Helyes lelkülettel jöjj hozzám, és bízzál bennem! Meg akarod csókolni lábamat?

 

Jöjj, fogd meg Mestered kezét, és kövess!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.18 0 0 7658

„Én, Jézus, megáldalak. Fogd meg hatalmas kezemet, vezetni foglak. Mindenkor gyönyörűségemet lelem abban, hogy vezetlek, és Szent Társad vagyok életutadon. Tudod ezt? Megadtam neked a szív szabadságát. Lelkem által kapod meg szabadságodat, az Ő Tisztító tüze mos tisztára téged. Ahol Lelkem van, ott szabadság van, mert jelenléte megújít és átváltoztat. Újjászületésed nem halandó ivadéktól való, hanem Szentlelkemtől. Szívem öröme, engedd meg, hogy hálóként használjalak, hogy sok lelket keltsek életre ebben a szabadságban! Szeress és vigasztalj engem! Veled vagyok. Dicsőítsd és áldd háromszorosan Szent Nevemet!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.17 0 0 7657

„….. , soha ne veszítsd el bátorságodat, mert előtted állok. Kivel tudnál engem összehasonlítani? Én vagyok a Kezdet és a Vég, az örök Egy, mert én vagyok, voltam és mindörökkön örökké  leszek. Szavamat meg fogják ismerni mindenütt az égbolt alatt. Akik Szavam ellen lázadnak, meg fogják tapasztalni, hogy az ösztöke  ellen rugdalóznak. Még sok üldöző támad a világ minden sarkában. Mint óriási gránitsziklák, kerítést alakítanak, hogy eltorlaszolják utamat az egész emberiség felé. Kezdettől fogva ismerem szívtelenségüket! Tele vannak kérkedéssel és csalással, letarolt pusztaság. Hiába kelnek fel seregeik, egyetlen leheletemmel legyőzöm, elsöpröm őket. Én vagyok az Úr, a Szent és engem úgy ismernek, mint aki legyőzte a királyokat és a királyságokat, hogy megismerjék Szavamat. Hatalmammal trónokat borítottam fel és megszégyenítettem azokat, akik magukat "tekintélynek"tartották. És most is így lesz. Megfosztom őket ruháiktól mindenki szeme láttára.

Elég sokáig késleltettem haragomat. Én, az Úr, ma ünnepélyesen felszólítom őket, hogy szálljanak le trónjaikról, és tartsanak bűnbánatot! Lelkem továbbra is kiárad az egész emberiségre. Nem lesz olyan ember - bármennyire is erőlködik -, aki meg tudná gátolni Lelkem kiáradását! Jaj azoknak, akik rátaposnak Lelkemre! A hűtleneket és a képmutatókat elsodrom leheletemmel.
 Ha tudnák, mennyire visszatartom igazságosságomat, hogy rájuk ne sújtson, nem hagynák abba az imádkozást, és bűnbánatot tartanának. Ha tudnák, hogy mit kínálok fel nekik, és ki az, aki azt mondja nekik: "Egyesüljetek! Egyesüljetek! Legyetek eggyé, miként az Atya és én, Egy és ugyanaz vagyunk!"De ők nem akarnak meghallani, mert nem értettek meg. Figyelmeztettem őket, de nem figyeltek, és nem is hitték el. Teljes komolysággal mondom, hogy az óra közel, egyre jobban fenyeget! Itt van a leszámolás ideje! Egyetlen ember sem mondhatja, hogy nem figyelmeztettelek benneteket erre az órára. Még a halottak is megmozdultak kiáltásomat hallva... még ők is. Én az Úr, életre keltem a halottakat is, igen! Életre fogom kelteni azokat a holttesteket, amelyek meghallották kiáltásomat. Élő fényoszloppá alakítom őket. Egyeseket Egyházam szilárd pillérévé teszek, és mindegyikük jobb kezébe adom tekercsemet, bal kezébe pedig lámpásomat, hogy vezetőjük  legyen. A tanítvány szavát adom nekik, és előttetek  fogom szolgálatukat fogadni. Minden nemzetnek bemutatom hűségüket, és a Föld egyik végéből a másikig fogják hirdetni az igazságot. Megígérem nektek, hogy miként a föld új növényt terem, és a kert rügyet fakaszt, úgy fogom én, az Úr felébreszteni ezeket a holttesteket, és magam mondom meg nekik új Nevemet . Jöjj, légy velem gyermek, maradj Atyád karjaiban!  Mi ketten?

Rajzold le Nevemet!

               

Igen .

….. , sokuknak válaszoltam már. Rátalálhatnak a válaszra a Szentírásban és ebben az üzenetben.

Nyugodtan sorold!


Jegyesem, olyan kérdésekre nem felelek, amelyek nem méltóak Szentségemhez.
 Hívom azt, aki alázatos, feltámasztom a halottakat, bátorítom a gyengét, megkeresem a bűnöst. Számtalanszor hívom az istentelent . Mostantól kezdve ezek lesznek a személyes üzenetek, ahogyan ti nevezitek. Soha ne fáradj bele az írásba! Légy olyan okos, mint most! Jöjj mindig, és először engem kérdezz meg!

Én fogok választani és dönteni. Én vezetlek téged, füledbe súgom, amit mondani
 akarok. Jöjj, mi ketten!

 Én vagyok. Kedvesem, kövesd programomat! Egész idő alatt veletek vagyok. Jöjj, együtt fogunk munkálkodni. Mi ketten.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.16 0 0 7656

 „Én, az Úr, megáldalak téged.  Szentséges Szívem gyötrődik fájdalmában, tövisekkel van tele. Megkönnyebbülést és vigaszt keresek mindazoknál, akik szeretnek engem. Áldj és keress engem! Kis lelkeimhez fordulok, hozzájuk megyek, mert az ő kicsinységükben találok pihenést és vigaszt.

Imádkozz azokért a lelkekért, akiket meg kell menteni! Imádkozz hozzám, mert az én Nevem:

 

"Az aki megszabadít".

 

Az órák elszállnak, a leszámolás napjai megkezdődtek, a megtorlás napjai itt vannak. Ennek a nemzedéknek olyan nagy a gonoszsága, és súlyos a hitehagyása, hogy Szívünket át- meg átjárják a szúrások, amelyeket igazságtalansága és nyilvános sértései okoznak. Kérlek benneteket, forduljatok vissza hozzám, forduljatok felém, és meg fogok bocsátani nektek! Tartsatok ki a szeretetben és eltöltelek áldásokkal. Legyetek igazságosak és jók egymáshoz! Szeressétek egymást! Váljatok világosságom gyermekeivé! Értsétek meg, hogy miért sújt ennyi katasztrófa benneteket! A gonoszság hozta rátok, ami lelketekben felhalmozódott. Térjetek vissza hozzám, és engedjétek, hogy Vérem megtisztítson benneteket.


 Szent Édesanyátok vagyok.


Gyermekeim, forduljatok vissza Istenhez! Kérlek benneteket, jöjjetek vissza, és Isten meg fog bocsátani nektek. Teremtés, az Ő irgalmassága harmatként száll le rátok, és ti kinyíltok és magatokba szívjátok világosságát: Hívlak benneteket, bátorítalak benneteket, de hányan tudnak hívásunkról? Hányan hisznek ezekben a hívásokban? Fáj a Szívem, amiért csak maroknyian hisznek ezekben a hívásokban. Ennek a nemzedéknek gránittá vált a szíve. Elvakította a racionalizmus, elfelejtették Isten útjait, elfelejtették Isten csodáit, elfelejtették, hogy Ő mindenható, és irgalommal teljes. Ilyen mélyre, mint most, még sohasem süllyedt Isten teremtése, még Szodoma és Gomorra napjaiban sem. Közömbösségetek az egekig hatolt, hitetlenségetek megítél benneteket. Bukásotok egyik oka az lesz, hogy könyörtelenül üldöztétek jelenéseimet és azokat, akiket Isten üzenetekkel áldott meg. Én, a ti Szent Édesanyátok, Megváltótok Édesanyja felszólítalak és kérlek benneteket, hogy tartsatok bűnbánatot és változzatok meg! Jöjjetek vissza hozzánk, éljetek szentül! Éljetek Isten akarata szerint! Készüljetek fel arra, hogy találkoztok Vele, készüljetek erre tisztasággal, ajánljátok fel jócselekedeteiteket!


Beborítottalak illatommal. Azt akartam, hogy érezd jelenlétemet! Ezzel a kegyelemmel, amelyet én adtam neked, emlékeztetni akartalak, hogy milyen kedves vagy te nekünk, gyermekem. Szent Édesanyád vagyok, és boldog vagyok, hogy újra közelünkben vagy, kedvesem. Megáldalak téged és egész családodat!


Virágom!

Szólítsd Szent Édesanyádat mostantól kezdve Anyukának, légy vele is olyan bensőséges kapcsolatban, mint velem!  Mi ketten. Ne feledd tanításomat!

Én, az Úr,   megáldalak benneteket.”  

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.15 0 0 7655

„Én vagyok az Úr. Gyermekem, alighogy végére értem, ennek a száműzetésnek, megtaláltalak téged, akit Szívem szeret. Erősen tartottalak és visszavezettelek az egyenes útra. Nem akartam, hogy elmenj, ameddig Édesanyám házába nem vezettelek, abba a szobába, ahol engem fogant. Szenteld meg holnapi napod, légy az én tömjénem, és áraszd szét illatod! Az én Lelkem van rajtad . Bátorság! Nem hagylak el, áldásom van veled gyermekem.”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.14 0 0 7654

„Jöjj, ….. , az én békémet adom neked… Igen, mert békés életre hívtalak meg.


  Azért teremtettem az embert, hogy visszatükrözze dicsőségemet, mivel az én hasonlatosságomra alkottam. Arra teremtettem az embert, hogy a bölcsesség és a tudás szavait mondja. Arra teremtettem, hogy megkapja Szentlelkem adományait. Nem olvastátok?

  "Mindez értetek történik. Minél bővebben árad ugyanis a kegyelem, annál bővebben áradjon túl a hálaadás Isten dicsőségére"!


  Ó teremtés, felfoghatatlanul szeretlek!


  Bár közel álltok a halálhoz, én itt vagyok, hogy nap mint nap megújítsalak benneteket! Gyökerezzetek meg bennem most és csorduljon túl hálaadástok! Vágyakozzatok a mennyei dolgok után! Vágyakozzatok oda, ahol én vagyok és ahová ti tartoztok. Gyökerezzetek meg a szeretetben, a hitben és a reményben! Tartsátok be törvényeimet és azt az igaz tanítást, amelyet nektek adtam! Ti farkasok között éltek, bárányaim, de veletek van Szentlelkem, hogy gondoskodjon rólatok. Ne féljetek, én is veletek vagyok. Álljatok szilárdan és ne féljetek! Az Atya tekintete rajtatok nyugszik… És háromságos Szentségünkben mindvégig gondoskodunk rólatok…

 

Legyetek egyek!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.13 0 0 7653

„Béke legyen veletek  ! Kis gyermekeim! Égi Édesanyátok vagyok, Szabadítótok Édesanyja, Megváltótok Édesanyja. Ma meghívlak benneteket, hogy figyeljetek a mennyei dolgokra. Kérlek, szakadjatok el a világ dolgaitól, és emeljétek fejeteket az ég felé! Azt keressétek, ami mennyei! Keressétek a világosságot, és a világosság nem okoz csalódást nektek.  Szerezzetek örömet Istennek, és forduljatok felé! Ne ragaszkodjatok a világhoz! Istenhez igazodjatok, és Ő a mennybe vezeti lépéseiteket. Ó szeretett gyermekeim, még mindig nem értitek? A mennyben van a ti otthonotok, a Földön csak felkészültök arra, hogy Istennel találkozzatok. Isten megadta nektek szeretete adományát. Nem válaszolnátok adományára? Közületek már sokan láttak jeleket. Figyelni kell ezekre a jelekre! Ezek a végső idők jelei. Nem a világ végét jelzik, egy korszak végének jelei ezek.  Jézus és én arra készítünk fel benneteket, hogy belépjetek a szeretet és a béke korszakába, az új Ég és az új Föld korszakába, amit már régen megígértek nektek. Ezért könyörgök megtérésetekért még a tisztulás napja előtt, mert az idő sürget, és mondom nektek, még mielőtt e nemzedék elmúlik, mindaz bekövetkezik , amit nektek Fatimától kezdve a mai napig üzentem választott lelkeken keresztül,  szeretett gyermekeim. Ne feledjétek, hogy jelenlétünk is misztérium, és azt sem kellene elfelednetek, hogy SOHASEM vagytok egyedül.  Tanuljatok meg szüntelenül imádkozni, és a szívetekkel imádkozni! Tanuljatok böjtölni és bűnbánatot tartani! Ne feledkezzetek meg a havonkénti gyónásról! Ne fáradjatok bele abba, hogy jót tegyetek, és úgy tegyétek, hogy tekintettel legyetek másokra! Éljétek az Úr törvényét! Szeretlek benneteket gyermekeim, és szeretetből készítelek fel arra, hogy találkozzatok az Úrral. Megáldalak benneteket. Vigyétek otthonotokba a mi békénket, és soha ne feledjétek el, hogy veletek vagyunk!

 


Én vagyok. Az én békémet adom neked. Mutasd meg Szent Arcomat Nizzában! Sok ember előtt leszek ott. Gyermekem, ne félj! A Szeretet szeret téged !

A menny csupa fény, és amikor a menny ajtaja csak kissé is felnyílik előtted, ez a fény teljesen beborít téged. Megadtam neked a lehetőséget, hogy kissé "megízleld" a mennyországot. Szóljanak rólam dicséreteid, és hirdesd Nevemet bátyáidnak szentélyemben! Dicsérj az egész gyülekezet előtt, édesgesd hozzám gyermekeim szívét, adj meg minden dicsőítést Istenednek!
 A Szeretet van veled!”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.12 0 0 7652

„Béke legyen veled! Gyönyörűségemet lelem abban, hogy hallak. Csupán szeretetre van szükségem, szeretetre, szeretetre! A szeretet mindenre képes. Szeress engem és növekedj szeretetemben, akkor nem marad benned sötét hely! A szeretet megsemmisíti foltjaidat és hibáidat. A szeretet gyógyít, a szeretet elégtételt ad. A szeretet jó gyümölcsöt hoz, amely mindig megmarad. Nem hallottad, gyermekem, hogy aki szeret, az az enyémek közül való, és ismer engem? Nem hallottad, hogy az ítélet napján szereteted mértéke szerint kerülsz ítéletre?

Kérdezted, hogy "miért van ez az erőszakos lárma teremtésemben, miért e tisztátalanság, miért e lázadás". Drága gyermekem, eljövetelem előjátéka mindez. Neked, aki szeretsz engem, már csak kis ideig kell szenvedned. Te, aki meghajolsz hatalmam előtt, jutalmat kapsz. Te, aki nem feledkeztél meg Teremtődről, meglátsz engem dicsőségemben. Visszatérésem olyan biztosan bekövetkezik, ahogyan a hajnal eljön. Azt kérdezed, leányom, hogy mi az, amiben a legszükségesebb megváltoznotok. Hűséges szeretetre van szükségem, mert a hűséges szeretet örömet szerez nekem.

Éppen ezt akartam újból hallani tőled! Virágom, továbbra is igénybe veszlek. Kedvesem, jöjj és örvendj, míg Szívemben pihensz! Én, Jézus, aki feltámasztottalak, szeretlek és megáldalak.”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.11 0 0 7651

„Béke legyen veled!  Mielőtt még egyetlen szót kiejtettél volna, megbocsátottam neked. Ha nem lennék végtelenül irgalmas, kedvesem, már magadon érezhetnéd igazságosságomat, mivel mindaz, amid van, bűn és nyomorúság. Jöjj... ne csak a távolból figyelj engem... jöjj közelebb, hiszen úgy örülök neked! A szemem fénye vagy! Dicsérj engem kedvesem! Dicsérj, mert Szent az én Nevem!

 

Jöjj, és tedd keblemre füledet, fiam, és hallgasd szívem dobbanását! Minden egyes dobbanása hívás valamely lélek számára, könyörgés egyetlen mosolyért. Mégsem értem hullasd könnyeidet fiam, hanem fivéreidért és nővéreidért, akik holtak, és testük feloszlóban van. Ne miattam sírj, ne miattam! Értük imádkozz, hogy Atyám küldje el nekik az értelem Lelkét! Másképpen hogyan lehetne őket megtéríteni?

….. , add oda nekik azt az imát, amelyet Szent Édesanyámtól kaptál! Azt kérem tőlük, hogy imádkozzák naponta. Jöjj, az Írások beteljesednek... Én, az Úr sorra emelem a tömjén-oltárokat. Ezeknek az oltároknak szolgálniuk kellett volna, de parlagon hevernek, mert nincs senki, aki törődjön velük vagy lángra lobbantsa őket.” 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.10 0 0 7650

„Kedvesem, azért adtam neked mindent, hogy közelebb vonjalak magamhoz, és alkalmassá tegyelek arra, hogy velem légy! Azért adtam neked ezt a kegyelmet, mert így tetszett nekem. Meg akartalak vigasztalni. Ez a te megmentésedre szolgál gyermekem, és mindvégig melletted vagyok ily módon.

Te az én oltárom vagy, és azt akarom, hogy oltárom tiszta legyen. Égő lángommal: tüzemmel: Szentlelkemmel
 akarlak betölteni. Még csak tegnap történt leányom, hogy megtaláltalak az ördög csapdájában. És ma, látod szabad vagy!  Én, a te Szabadítód szabadítottalak meg, és nemcsak megszabadítottalak, hanem életet is adtam neked. Börtönben voltál, és kiszabadítottalak, ruhátlan voltál, és fejedelmien felékesítettelek. Terméketlen voltál, termővé tettelek és felvirágoztattalak.

Azelőtt sohasem hajolt meg térded, hogy dicsérj vagy imádj engem, a te Uradat, és mégis lehajoltam hozzád, hogy elérjelek és megáldva téged felkenjelek. Sohasem hallottam, hogy hangod engem köszöntött volna, és azt sem láttam, hogy tudatosan az én kedvemért jöttél volna házamba. Én mégis eljöttem hozzád, a te házadba, a szobádba, hogy meghalljad hangomat, és elénekeltem neked a szeretet énekét, hogy menj el a nemzetekhez, és tanítsd meg őket énekemre. Hibáidat úgy eloszlattam, mint a felhőt, bűneidet, mint a párát. Örvendezz hát lélek, az én jelenlétemben! Továbbra is megmutatom általad az emberiségnek nagy szeretetemet és irgalmamat, hogy végül elhiggyék, hogy én vagyok az! SZERETET vagyok! Ily módon fogom összehívni népemet, és körülveszem őket szeretetemmel - olyan leszek körülöttük, mint egy lángoló fal. Én leszek az ô dicsőségük. Jöjj, ….. ...

E szavak olyanok számomra, mint diadémon csillogó ékkövek... Igen, szeress engem, Istenedet! Kövesd első parancsolatomat, de a többit se hanyagold el! Pihenj most, és közben ne feledkezz meg jelenlétemről! Mi ketten?

Megáldalak. Áldj te is engem!

 

(...) Megadom gyógyító békémet Oroszországnak, örökös szövetséget pecsételek meg vele. Ahogyan a pásztor kimenti a farkas torkából bárányait, úgy mentem meg Oroszország fiait. Fel akarom emelni és szentté akarom tenni őt, és fiait is. Oroszország a romlatlanságot fogja tanítani, mert Szentlelkem fog benne élni. Szentségben és igazságosságban fog uralkodni felette  (...)”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.09 0 0 7649

„Én vagyok. Engedd, hogy a Szeretet vezessen téged, ne figyelj a tudósokra! Olyanok, mint amilyenek az írástudók voltak az én időmben. Szeretettel evangelizálj a Szeretetért! Éreztesd meg velük végtelen szeretetemet!  

Kicsim, Szívem örvendez, mert érezlek, és hallom, amint azt mondod: Vágyódom utánad Uram! Ez a hűség gyümölcse. Légy az én tükörképem, az én másom! Vágyódj az Atya után! Amíg a Földön voltam, az Atya után vágyakoztam, szüntelenül imádkoztam, állandó kapcsolatban, a Szeretet  egységében akartam lenni Atyámmal. Tanítvány, én vagyok a te Tanítód, aki bölcsességgel nevelt fel téged. Tölts el tehát örömmel, és légy állandó kapcsolatban velem! Engem helyezz az első helyre, és mindig engem akarj! Örülj, ha így találkozol velem! Maradj mellettem! Csak szeretetet  kérek tőled.

Megadtam nekik a szabadságot, hogy válasszanak a jó és a rossz között, de ők szeretetteljes könyörgéseim és felszólításaim ellenére a rosszat szerették.

Gyermek, te nem érted, hogy ők teljesen visszautasítottak engem! Én mindvégig szerettem őket. De ők inkább a Sátánt akarták követni. Még haláluk után is megnyilvánultam előttük, de a legkisebb habozás nélkül inkább a Sátánt követték. Ez teljesen az ő választásuk, mindörökre a poklot választották.

….. , soha ne engedd el a kezem
! Mi ketten mindörökre, a szeretet minden cseppjét felhasználom. Szeretetre van szükségem; hogy megmentsem a kárhozat útján járó lelkeket.  Jöjj!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.08 0 0 7648

„Igen, ….. , csak az én céljaimat keresd, légy igaz, ne csak olyan "ájtatoskodó", mint egyesek: Én, az Úr, ismerem őket. Bármennyire igyekeznek Ábelhez hasonlítani, engem nem csalnak meg. Álarcuk nem tudja elfedni kilétüket. Bizony mondom neked, leleplezem azokat a csalókat. Váratlanul jövök el hozzájuk. Miért legyenek házamban káinok - akik csak saját céljaikra figyelnek, nem az enyémekre? Égi erővel fogom levenni álarcukat - Le fogom leplezni azt, amit elrejtettek.

Ne félj, kedves! Én fogom megtisztítani Egyházamat. Elsöpröm mindazokat, akik eltorlaszolják az utat az isteni Szeretethez, és megakadályozzák a bejutást Szent Szívembe.  Látod ….. , a kelyhem keserű. A világ megbánt engem kedves,  azok a káinok eltorlaszolják az utat, óriási sziklákkal torlaszolják el, elzárják bárányaim elől a hozzám vezető átjárót. Kezük üres, semmivel sem tudják megkínálni bárányaimat, - semmijük sincs többé. ….. , Lelkem áldottja, kövess engem! Én foglak vezetni, ne ess kétségbe, hiszen nem hagylak el soha!


Itt a kezem; fogd meg; soha ne engedd el!  Fogadj el mindent, ami tőlem való.’ 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.07 0 0 7647

„Gyermekem! Én vagyok az egész emberiség egyedüli Édesanyja, minden ember az én gyermekem.

Végül minden lélek el fogja fogadni ezt az igazságot. Akik most őszintén szeretik Istent, azok el fogják fogadni.
  Gyermekem, soha ne hagyd abba az imádkozást a világ megtéréséért! Értsd meg, hogy minél több imát kapok, annál kevesebb gonoszság terjed. Sohasem hiábavaló az imádság! Felajánlom az Atyának, akinek közel van igazságossága.


  Imádkozzatok, hogy elnyerjétek Isten irgalmát! Nem tudjátok, hogy Isten mit tart készen e gonosz nemzedék számára, de emlékezzetek arra, hogy lázadás idején hogyan sújtott le keze a bűnös emberekre. És ami akkor volt, az csak egy része annak, amit most tart készenlétben számotokra. E nemzedék bűneihez mérten fog válaszolni szent lakóhelyéről igazságossága. Tűzzel, mennydörgéssel, hurrikánnal és a pusztító tűz lángjával jön el, hogy felégesse a világ bűneit. Nem, ti nem tudjátok, mit tart készen a Mindenható az emberiség megtisztítására!


  A jelek körülvesznek benneteket, de kevesen látják vagy veszik tudomásul. Fiaim és leányaim ártatlan vérét ontják, hogy odaadják a Sátánnak. Ezt az ártatlan vért mint áldozatot ajánlják fel a gonosz léleknek. A Sátánnak az a terve, hogy kiszakítsa ezt a világot a teremtés keretéből, mindannyiatokat megsemmisítsen és elégessen a lángokban. Egyetlen nagy áldozattá akar tenni benneteket.


  Kiáltok és sírok, véres könnyeket ontok, de kevesen szentelnek figyelmet neki. Isten el fog jönni hozzátok, de nem tudjátok, hogy mily módon.

A ti imátok meg tudja változtatni a világot, a ti imátok el tudja nyerni Isten kegyelmét a bűnösök megtérésére. És minél több a megtérés, annál több ima száll fel és nyer meghallgatást mások megtéréséért. Érted? Az imának hatalma van! Ezért tartok ki amellett, hogy ne hagyjátok abba imátokat és áldozataitokat, mert ma nagyobb szükség van a hűségesekre, mint valaha. Isten emlékszik minden áldozatotokra, drága gyermekeim!

 

Imádjátok és dicsőítsétek Őt!  Az Ecclesia teljes dicsőségében  fog életre kelni!



ÉN VAGYOK. Légy gyönyörűségemre, és ne hagyd abba az igazság hirdetését! Megáldottam küldetésedet. Sziklád és oltalmad vagyok. Ha te kicsivé válsz, akkor válik láthatóvá az én jelenlétem teljes ragyogásában.

 

Imádkozni fogsz, hallgatom.

 

Uram, bocsásd meg bűneinket,
gonoszságunkat, mulasztásunkat, türelmetlenségünket,
szeretetlenségünket!
Bocsásd meg szeretetünk hiányát
és érzékenységünket!
Térítsd meg
a gonoszt, a konokot, a közömböst,
az istentagadót,
és alakítsd át őket a világosság edényeivé,
hogy dicsőítsenek Téged!
Alázd meg a büszkét, tedd kicsivé a nagyot,
hajlítsd meg a merevet!
Változtass át minket is úgy,
ahogyan a Te színeváltozásodban történt!
Amen.


Ha majd Szentlelkem megostromol benneteket, mindannyian át fogtok változni. Mindig készen állok arra, hogy megbocsássak nektek.


Szeretlek kicsim.
Mi ketten?”

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.06 0 0 7646

„Lélek? Én, a te Pásztorod, lehajoltam lakóhelyem magasából. Letekintettem a Földre a mennyből, hogy halljam bárányaim sóhaját és megmentsem azokat, akiket borzalmas halálra ítéltek. Ahogyan

 

Szavam

 

lámpássá lett a te lábad előtt és világossággá utadon, úgy fogom elterjeszteni Szavamat minden nemzetben, hogy mindnyájatokat természetfeletti világosságomba vonjalak, hogy amikor útra keltek, akadálytalanul haladjatok, és amikor futni akartok, meg ne botoljatok. Szeretem azokat, akik engem szeretnek. Akik buzgón keresnek, meg fognak találni engem! Azért adtam nektek Szívemet, hogy szeressetek. Szeressetek, és nagy dolgokat viszek végbe bennetek. 


  Kicsim, eljövetelem közelebb van, mint gondolnád.
 ….. , azért jövök, hogy minden szívben én uralkodjak.

  Meghallgattalak. Ne legyen szíved nyugtalan és ne szenvedjen, mert semmi sem állhat miközénk! Kérlek téged, szeretett menyasszonyom, légy állhatatos és higgy, hogy növekedhess bennem! Megáldalak. Bennem élj!” 

Szeretetláng Creative Commons License 2018.08.05 0 0 7645

„ÉN VAGYOK. Én még a te nyomorúságodban is veled tudok maradni. Látod, leányom, téged azért jelöltelek ki erre a küldetésre, hogy nyilvánosságra hozd szeretet-himnuszomat, és én mint hárfás szelíden sorra eljátszom általad az énekeket, hogy senki ne feledkezzen meg rólam. Mondd meg gyermekeimnek, akik hallották szeretet-himnuszomat, hogy én, Jahve, az ő Teremtőjük vagyok őrzőjük. Ha hűségesek maradtok hozzám, a semmiből házat emelek az én Nevemben. Ne féljetek utaimtól, és ne féljetek közeledni hozzám! Mennyei Atyátok vagyok, emeljétek fel tehát tekinteteteket, és engedjétek, hogy Királyotok és mindenek Atyja örökké fennmaradó szentélyt készítsen elő bennetek! Megelégeltem a világ zaklatását és erőszakosságát, mivel a gonosz nem örökölheti országomat. Tartsátok meg parancsolataimat és ne vegyétek semmibe! Ha követitek, megtartanak benneteket az imádságban. Még ha egészen nyomorúságosak vagytok is, jöjjetek és szóljatok hozzám így:

"Tekints rám Atyám, látod a lelkemen lévő foltokat? Nem vagyok állhatatos parancsolataid teljesítésében, mégis tudom Atyám, hogy irgalmas és nagylelkű vagy. Tanításodból bölcsességet tanulok. Taníts meg akaratodra, Jahve, taníts meg rendelkezéseidre! Jöjj, köss magadhoz Atyám, és emlékeztesd nyomorúságos lelkemet arra, hogy én is országod örököse vagyok. Bár kísértésem számtalan, bízom megmentő segítségedben."


és így fogok válaszolni, gyermekem:

 

"Áldott vagy, ó Lelkem áldottja, sírtam, amikor visszaemlékeztem teremtésedre, az öröm könnyeit hullattam. Szívet adtam neked, amikor édesanyád méhébe helyeztelek, hogy élj és részesülj dicsőségemben. Ne fordulj most el... Hallottam imádat, amit tiszta szívvel mondtál, és mondom neked: nagyon értékes vagy szememben! Irántad való szeretetem miatt, a mai naptól kezdve keresd:

 

a szeretetet, a békét és a kiengesztelődést!


Nem vagy egyedül. Mindig veled vagyok, újból és újból  
megáldalak.

 

 


Leánya a Magasságbelinek, engedd meg, hogy megmondjam Isten gyermekeinek;

 

törekedjenek a békére!

 

Közületek ki örül az életnek? Jöjjetek ezért közelebb a Szent Istenhez, és soha ne hagyjátok el! Maradjatok mindig szilárdak! Milyen áldottak, akiknek Jahve az Istenük! Országának ők az örökösei. Mondom nektek, Krisztus barátai, Krisztus ma zsákvászonból készült ruhát visel, hogy szomorúságát kimutassa...

 

Szeretete miatt böjtöljetek ezen a pénteken kenyéren és vízen, hogy könnyítsetek Szívén. Ajánljátok fel Krisztusnak ezt az áldozatot!

 

Valóban én hívtalak ma ide titeket, hogy tiszteletet adjatok a Magasságbelinek, és én, Szent Mihály arkangyal, igen meghatódtam látogatástok miatt. Kezem szüntelenül harcol és karomat a magasba emelve tartom, hogy távol tartsam a gonoszt... Imádkozzatok hozzám, ahogyan szoktatok, és másokat is bátorítsatok, hogy hasonlóképpen cselekedjenek. Isten ellensége elgyengül ettől az imától.

Istent dicsérjétek és senki mást! Istenhez emeljétek fejeteket és senki máshoz! Teljes szívvel és lélekkel szeressétek Istent! Ne essetek kísértésbe! Fontoljátok meg, mennyi sok jót kaptok a Magasságbelitől, és áldjátok Őt! és újból látogassatok meg engem!  Szeretlek benneteket,


Szent Mihály, Isten arkangyala”

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!