Keresés

Részletes keresés

Gianluca Vialli Creative Commons License 2016.10.03 0 0 15565

a másik dolog amit nem értek (évek óta) hogy miért nem lehet a nyári igazolásokat letudni legkésőbb nyár közepén? az tök jó dolog hogy aug utolsó napjain igazolunk, de akkor az adott játékos az egész nyári felkészülésből kimarad.

sajnos tényleg a fejétől bűzlik a hal (Ferrero), ilyen esetben hatalmas luxus egy Cassanot eldobni.. de amilyen egoista az elnök még akkor sem engedne az igazából ha merülnek a B-be.

megint az egyetlen mázlink, ha rajtunk kívül van 2-3 olyan csapat amely abszolút nem érett meg a Serie A-ra, ellenkező esetben nagy bajban lennénk.

szegény Praet ( persze még nem tett le nálunk semmit az asztalra, kb az Anderlechtes youtube videóiból él még) szerintem egy ilyen kezdés után biztosan elgondolkodott azon hogy jó döntést hozott e.

solo_la_samp Creative Commons License 2016.10.03 0 0 15563

Hát nem tudom. A meccset nem láttam, az eredmény nyilván gáz, de öf alapján Palermo 1 helyzetből egyet bevert (szokásos védelmi baki után persze) mi az első félidőben eldönthettük volna a meccset, de Lajos lábában maradt a gól. Alvarez hatalmas talány, hogy mit keres a pályán. Fernandeznek kellene kezdenie ez úgy látom számunkra egyértelmű. Elől bedobnám valamelyik ifjú szláv titánt Q helyett a kezdőbe. 

 

Most jön két hét pihenés, rendet kell tenni a fejekben, Pescaraból el kell hozni mindhárom pontot nincs mese, a derbire nem fordulhatunk rá 7 ponttal, miközben a merda egyre jobban ál össze, mert annak nem lesz jó vége, és nem szeretnék egy alázásba bele futni az első élő derbimen.

 

AVANTI DORIA!!!

laco83 Creative Commons License 2016.10.02 0 0 15562

Alvarez játéka a semmi közelében van szinte minden megmozdulása rossz volt. Van egy kölcsonvett Duricicünk talán ki kellene próbálni a Heerenveenben nem volt rossz, de eddig nem játszott??? Mi a f.sznak trükközni a pontrugásoknál "átlépem a labdát" ha az egész stadion tudja hogy Alvarez rugja .........

Gianluca Vialli Creative Commons License 2016.10.02 0 0 15561

szerintem szimplán ennyire gyengék. védelemben minden meccsen benne van 1-2 meccset eldöntő hiba. úgy ahogy van az egész csapat sajnos minden kreativitást nélkülöző emberekből áll, ezt még tetézi az összeszokatlanság

Bruno F. az egyetlen mostanában akiben van némi tűz. ez az 1 pont kb semmire nem jó, max annyira hogy elmondhatjuk hogy nem kaptunk ki. de kérdem én ha Bolognát, Cagliarit, Palermot nem verjük el akkor kit fogunk de tényleg?

 

nagyon félek a Genoa elleni meccstől, mert az elmúlt 3 találkozót végignézve kb esélytelenek vagyunk, és azért ott nem lenne jó beleszaladni a késbe. persze az még messze van.

 

sajnos Giampi elvesztette a fonalat, az első 4 meccsen teljesen kulturáltan játszottunk, de az elmúlt 3 meccs nem is értem kategória, még azt sem mondanám h rossz taktika, hiszen nem is látszik semmilyen taktika a pályán. Alvarez pedig akkor tenné a legjobbat a klubbal ha felbontaná a szerződését, ez az ember teljesen leépítette magát/karrierjét. Anno láttam olyan arg. válogatott meccset ahol kb a mezőny legjobbja volt Messivel.

Előzmény: Törölt nick (15560)
Gianluca Vialli Creative Commons License 2016.10.02 0 0 15559

ha mondjuk nem 3 kieső lenne a szezon végén hanem mondjuk 5 akkor tuti hogy mennénk a levesbe.

Gianluca Vialli Creative Commons License 2016.10.02 0 0 15558

két rém gyenge csapat, rém gyenge meccse. abszolút nem érezhető hogy mi játszunk otthon. védelem sajnos megint hibázott de ettől függetlenül előre játék is nulla. hát kezd beigazolódni amit a szezon előtt tippeltünk, sajnos tényleg ennyire gyengék vagyunk, előre félek a derbytől.

laco83 Creative Commons License 2016.10.02 0 0 15557

Na pontosan erről beszéltem , egy ember nem érhet oda mindenhová!!!!

laco83 Creative Commons License 2016.10.02 0 0 15556

Ha a védelmünkhol kiveszik Silvestret akkor nem nagyon van védelmunk.  Kapu előtti beadásainkrol jobb nem is beszélni! 

laco83 Creative Commons License 2016.10.01 0 0 15552

Ha most a Palermo ellen is kikaptunk akkor már nem csak inogni fog ,hanem nem lesz alatta! Tavaly Zenganak 4-4-4 es átlagnál kellett mennie amit azóta sem értek !? Talán mert elérhető volt egy " nagy" név és ez tetszett a Bohócnak . Remelem hogy nyerünk Giampi miatt ,mert nem kellene leváltani!

Előzmény: Törölt nick (15551)
Gianluca Vialli Creative Commons License 2016.09.28 0 0 15550

ne viccelj Mancini?:D szerintem az az ember max nézőként jön be a stadionba, neki bármilyen formában sajnos azt kell mondanom égő lenne leülni a Samp kispadjára, egyszerűen sehogyan nem jönne ki jól ebből a szituációból. ezzel a vezetőséggel, ezzel az anyagi "lehetőséggel" nagyjából 2 hónap alatt lerombolná a renoméját és az Ikonból így lenne a hülye hozzá nem értő edző aki kapott egy sima hármast a Sassuolótól a szurkolók szemében.

max akkor jön, ha egy unatkozó arab megveszi a klubbot portástól kezdve a labdán át mindennel együtt aztán jöhetnek a csillagászati fizuk/játékosok/célok. de addig ez az egész szvsz csak egy fantazmagória.

Előzmény: samp1991 (15548)
samp1991 Creative Commons License 2016.09.28 0 0 15549

az tutti, hogy szerkezeti váltás kell

4-2-3-1-hez meg vannak talán az embereink, mint a 4-3-1-2höz

Legalább is a sok támadó szellemű kp-s jobban tudna érvényesülni.

Ricky-t és Q-t nagyon pihentetni kéne és olyat játszatni, aki harap, akinek van kedve küzdeni, nem csak tengi lengi focit játszani!

samp1991 Creative Commons License 2016.09.28 0 0 15548

ha a másik 2 kiesőjelölt ellen hozzuk a 6 pontot (Palermo, Pescara) nem lesz nagy gond.

Ha csak 3 lesz belőle már visít a szitu.

Ha 1 vagy 0 pont jön össze... Giampi-ból Jump-i lesz.

-- és akkor elhozzuk Pioli-t, vagy Colantuono-t .... esetleg Mancini-t?

Gianluca Vialli Creative Commons License 2016.09.27 0 0 15547

Eltelt 6 forduló itt már érdemes értékelni illetve eléggé átlátható hogy mit lehet várni a csapattól a szezon során.

 

Viviano tegnap borzasztó hibát vétett, de összességben vele ki lehetünk egyezve.

 

Védelem: Pereira 18 éves, Skriniar 21 éves akik állandó kezdőknek mondhatóak. Silvestre a maga 32 évével és talán Regini (26) képviseli a rutint hátul. Összeszokatlanság és rutintalanság jellemző a hátsó alakzatban, itt sajnos ahogyan a szezon előtt beszéltük is lehetnek gondok ha nem jön egy komoly tapasztalattal rendelkező belső védő ( és hát nem jött )

Akik még szóba jöhetnek Sala stb szintén a tehetséges fiatal kategóriába tartozik. Eddig ez nagyon kevés.

 

Kp: Praet roppant tehetséges nem hiába akarta a fél világ leigazolni, de az tisztán látszik hogy egy belga bajnokság sztárcsapatától idejönni nagy megmérettetés volt neki. Ott a bajnokságban végig domináltak, támadták, nálunk meg egy rakkolós focit játszó csapatba került. Ráadásul eleve a 2 bajnokság színvonala ég és föld, már ami a taktikai érettséget stb illeti. Eddig ez kevés, félek tőle hogy a nyomás és a sikertelenség miatt megtörik - pihentetni kéne kicsit-

 

Bruno F sokkal többet várnék, ő azért bizonyított már a bajnokságban.

A védekező típusú játékosok: Linetty, Barreto, Torreira sokat dolgoznak, de előre nulla kreatívitás. Nem tudják támogatni a támadásokat, ehhez képzetlenek, de a futómennyiségükkel próbálnak mindent kompenzálni. Kellenek ilyen játékosok minden csapatban, csak mellettük kéne 1-2 pengés játékos is osztogatónak.

 

Palombo el van felejtve a jelek szerint.

 

Cigarini nálam kezdő lenne, jól játsza be a területét és talán nem is sír nála a labda.

 

Alvarez, csak és kizárólag a nevéből és a múltjából él. Túl sok pénzt keres, túl nagy a respectje a mutatott telhesítménye pedig dupla nulla. Ha Giampi kemény lenne, akkor kirakná a kezdőből.

 

Támadó szekció: Muriellben van lendület (kérdés meddig). Q (Alvarez effektus) csak a név, a múlt és a fizetése tartja a kezdőben, valamint a tisztelet ami övezi. Shicket vagy Budimirt játszatnám inkább.

 

Lassan Ferrero elővehetné a kertiszerszámok közül Cassanot, mert egyszerűen tényleg nincsen egy mélységi irányítónk aki ellátná a feladatát minőségben. Ez eddig nagyon kevés. A fiataloktól nem lehetett elvárni hogy egyenletes, jó teljesítményt nyújtsanak, főleg élethalál posztokon.

 

Az első 4 meccs nálam teljesen rendben volt, sőt a Roma és a Milan meccsen a vereségtől függetlenül egészen jól játszottunk. Ellenben a Bologna és a tegnapi teljesítmény az viszont nulla sajnos. Ha a következő fordulóban is kikapunk akkor azt gondolom nagyon mélyre kerülünk mentálisan is, és akkor lehet igazán nagy baj. (persze így is pocsékul néz ki a tabella) de valljuk be valami ilyesmire számítottunk, minden más a csoda kategória lett volna.

samp1991 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 15546

Ugyanez volt az elso gondolatom!!

Előzmény: solo_la_samp (15544)
samp1991 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 15545

Praet - a teli szezonig az ifiknel jatszatnam

Torreira kihagyasa a keretbol nagy hiba, az egesz kozeppalya sehol nem volt mig a Cagliari birta szuflaval.

regini es Ricky a CSK????!!!

szvsz Silvestre az egyetlen olyan jatekos aki ezt a cimet jogosan tudna viselni.

Az 1 ponttal annyit ertunk volna el, hogy a Cagliari mogottunk marad es szonyeg ala seperjuk azt, hogy nagy a baj. 

Az utolso 4 meccsbol 3-t idegenben jatszottunk es sajnos ahogy telik az ido, ugy tunik el a csapatjatekunk a csapategysegunk.

az biztos hogy felallast valtoztatnek es olyanokat jatszatnek aki vert akar izzadni a palyan: Torreira, linetty, schick, Budimir, silvestre, Cigarini, B. Fernandes, Muriel amig birja, 

pl. 4-2-3-1

 

viviano

pereira/Eramo -Silvestre-Skriniar- Regini

 

Torreira- Linetty

 

schick- Cigarini - B.Fernandes

 

Muriel

 

solo_la_samp Creative Commons License 2016.09.26 0 0 15544

Ez mi a f@sz volt? Viviano nem akarta,hogy elmenjen a mixe?

Törölt nick Creative Commons License 2016.09.26 0 0 15543

Kicsit pikir lesz de Doriat a romai eso elverte. Azota nincs szerencsetek. Viviano mar csinalt hasonlot. Kurva jo kapus de ez bennevan. Jobblabas akkor elrugja a labdat. 

Előzmény: laco83 (15537)
Lecso11 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 15542

Ilyen nincs.

Lecso11 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 15541

Ez az!!!

laco83 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 15540

Ide úgy hiányzik egy jó Cassano mint egy falat kenyér!!!!! Szenvedünk , de nagyon!

samp1991 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 15539

Mármint Ricky-t is és Praet-et is le akarod küldeni a pályáról? Merthogy mindketten játszanak :))

Hogy nem vetted észre... arról nem csak Te tehetsz hanem a játékosok is... sajnos.

Jöhet Schick és Budimir és Djuricic is.

 

Ennek a csapatnak nincs vezére. Nincs egy irányító egy összefogó egy CSK.

Amilyen Regini olyan a csapat összetartása is. Nem lehet könnyű dolga Giampinak, aki kritikus vizekre eve lassan azzal, hogy nem tud életet lehelni beléjük.

Jobb oldal: Cigarini-Pereira... Nekem tetszik ahogy Cigarini játszik de nem jobb oldali KP. Pereira, ha odalép tizi lett volna, így meg gól lett... Kell még a tapasztalat...

 

Elég kínos ezt nézni, szinte már mazochizmus, de akkor is DORIA! DORIA! DORIA!

Az eddigi szezonban csak az első félidőben rúgtunk gólt. ideje megtörni a gonosz varázst!!!

Előzmény: Blucerchiato (15535)
solo_la_samp Creative Commons License 2016.09.26 0 0 15538

Van egy rossz hírem,  Praet a pályán van :))

Előzmény: Blucerchiato (15535)
laco83 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 15537

Ha ma kikaptunk akkor ,Giampi bajban lehet, 4 bukta egymás után Ferreronál remelem nem megy le a roló!!! Remelem összeszedi a csapatot a félidőben. Mert ha nem......

Gianluca Vialli Creative Commons License 2016.09.26 0 0 15536

Q helyett meg jöjjön a horvát srác előre.

Előzmény: Blucerchiato (15535)
Blucerchiato Creative Commons License 2016.09.26 0 0 15535

A lengyel játékosokkal sincs szerencsénk. Wszolek után egy újabb "gyöngyszemet" sikerült találnunk Linetty személyében. 

Ricky-Praet ,Linetty-Fernandes csere a szünetben és akkor lehet valami,de ez így nagyon gyenge. Pedig a szurkolők felspanolták őket tegnap. Nem ezt érdemlik/érdemeljük.

 

solo_la_samp Creative Commons License 2016.09.26 0 0 15534

Érett sajnos.  

Gianluca Vialli Creative Commons License 2016.09.26 0 0 15533

Alvarez visszahúzása nem volt tizi? rájátszott nyilván, de mi fele ennyiért bűnhődtünk.

Közben vezetnek..

Blucerchiato Creative Commons License 2016.09.26 0 0 15532

Ricky Alvarezt azonnal lekellene kapni a pályáról,nagyon gyengén játszik...

laco83 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 15530

Az első 5 perc nem valami bíztató!!! Remélem javulunk!

samp1991 Creative Commons License 2016.09.26 0 0 15529

Nem ertem miert kezd meg mindig Q?

az utobbi idobrn nrmhogy VESZELYEs lenne de folyamatosan jatekon kivul mozog. Csak hatranyba jatszunk mig o fenn van...

Előzmény: Törölt nick (15527)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!