Nem akarok regisztrálni a jégkorong blogon ...
Pláne a az elmúlt két MAC - AVF meccs írásai miatt.
"A MOL Liga és a magyar bajnokságok történetének leghosszabb mérkőzését Stipsicz Bence góljával a MAC nyerte, mindkét csapat minden dicséretet megérdemel, hatalmas hokiélményben volt részük a nézőknek. A párharc 2-0-s MAC-előnyről folytatódik vasárnap." Na itt abba is lehetne hagyni az olvasást.
A kiemelt rész igaz a többi marketing bullshit.
Élőben láttam a tegnapit és az előtte levő végét, nem a levegőbe beszélek.
Katasztrofálisan szar meccsek voltak!
A csoport? ez vicc! Gondoljatok bele, hogy a többi A csop. országban is ilyen meccseket játszanak a döntőbe jutásért -KAZ, DAN, NOR ... és a legnagyobbakat nem is említeném-?
15 éve egy DUF -AVF meccs aminek nem volt tétje is izgalmasabb volt. Pláne a döntők...
Az egy dolog, hogy a játékosok 10% -on végezték a munkájukat, de felháborító, hogy ezzel meg vagytok elégedve.
NIHIL!
Mélyen tisztelt jégkorongblog szerkesztők! Tudom, hogy kb. 100 éve meccsre jártok beszélgettünk is sokszor pl. Fehérváron , Ráday utcában, nagyjából ismerjük egymást.
Szedjétek össze magatokat , elő a kritikával , nem kell a bulvár :)
Nagyra értékelem a munkátokat amit végeztek a magyar jégkorong körül, de ezek a cikkek mellőznek minden realitást.
Ami szar az szar. Ez nem foci, nem kell minden áron dicsőíteni a játékosokat (kivéve ha pénzt kaptok érte).
Mivel kezetekbe vettétek a jégkorongos társadalom vélemény nyilvánítási szokásait, ( tönkre téve ezt a régi jól bevált fórumot, ami majdnem 20 éve indult) akkor legyetek kritikusabbak.
Ha ebbe az irányba mentek el akkor ki kellene nyilvánítani, hogy az egy marketing vállalkozás, ne higgye senki hogy az valami szakmai oldal, pláne azokat nem kellene átverni akik most ismerkednek a magyar jégkoronggal. Nem kell szakértőként tetszelegni, mert átveritek az olvasóitokat.
Kedves Szerkesztők!
Még egyszer elmondom, hogy nagyra értékelem az eddigi munkátokat , élvezettel olvasom cikkeiteket. Imádom amikor a kulisszák mögé benéztek és erről irtok nekem, nekünk, de a tegnapi 2 csapat (MAC- Volán) teljesítménye siralmas volt és ezen nincs mit szépíteni.
A csapatok remélem tudnak javulni és Ti is. Kritikusabban kell hozzáállni az összefoglalóknak, mert van aki hisz nektek ...
Nem kell minden fingjuknak örülni, nem focisták, ne ringassátok álomba szurkolókat. A média hatalom , látjuk a mindennapokban...
Pl. így lehetne kezdeni a cikket:
"A MOL Liga és a magyar bajnokságok történetének leghosszabb mérkőzését Stipsicz Bence góljával a MAC nyerte, mindkét csapat minden dicséretet megérdemel szerintem.
Hatalmas hokiélményben volt részem ( hatalmas hokiélmény Krakkóban, Zürichben Ljubljanában ... volt ) . A párharc 2-0-s MAC-előnyről folytatódik vasárnap.
Kedves olvasók én csak egy szurkoló vagyok a többi közül, semmiféle jégkorong szakértői képzésem nincsen, a leírtak csak egy vélemény a 7 milliárd ember közül... "
Tudom hogy a blog nem akar szakmai színben tündökölni, a megszületése óta olvasom, de aki a válogatott sikerei miatt csak most kapcsolódik be az azt hiheti, hogy szakmai fórum.
A fentiek miatt nagy a felelősségetek, ne csináljátok ugyanazt amit a bulvár sajtó csinál a focistáinkkal.
Nem az eddigi munkátokat akarom kritizálni, mert az szinte tökéletes, ( kivéve hogy az itt működő rendszert tönkre tettétek, tudom pénz hirdetések stb ...) hanem több kritikát a szeretett sportágunk felé, vagy tudtára kell adni mindenkinek, hogy semmi közötök a sportághoz, csak saját szórakoztatásotokra működtetitek ...
Persze én is csak egy szurkoló vagyok a 7 milliárdból, saját véleménnyel semmiféle ilyen irányú képesítéssel :)
Tisztelettel: Csa1 - Csabi.
Remélem ez az írás eljut oda is :)