Keresés

Részletes keresés

Never Man Creative Commons License 2015.09.09 0 1 106

Azon bizonyos topikkérdéssel kapcsolatos összefogás kérdésében a jövőből indulsz ki. Egy elgondolt szép jövőből ami esetleg lehetne, amit most ez az iszlám izé fenyeget, de összefogva elhárul és itt a szép jövő. Mindez gondolat, elképzelés, fantázia. Én a magam részéről éppen ezt gondolom másként, és ez nem ebből a népvándorlásból, nem Orbánból fakad, hanem még 2007-ből amikor nekem nyilvánvalóvá vált, hogy a rendszerváltás elbukott, Magyarország elsüllyed a balkán szociálfeudalista mocsarában - azaz itt 20-30 évig nem lesz érdemleges változás, ami nekem persze maga az egész élet.  A maszop után Orbán mindössze csak folyatatta (most már tökéletesítve) amit 1998-ban elkezdett. Nyugat és Magyarország közt áthidalhatatlan szakadék van, ami nem anyagi természetű (hiszen azt csupán szorgalom kérdése áthidalni), hanem spirituális, ami determinálja, hogy megválassza azt a politikai elitet amely kiszolgálja a "ráérünk arra még"  és a " dögöljön meg a szomszéd tehene is" meg a "nekem jár" hozzáállást. Magyarország az EU egyik legszegényebb állama.

 

Namost ehhez képest, hogy mennyi néger, arab, muszlim lesz Mo-on, "alaptörvény" vagy "alkotmány" lesz vagy sharia, meglehetősen harmadrangú kérdésnek tűnik - tulajdonképpen csak a punnyadás módját határozza meg, a zászló szinét ... ergo a kvóta kérdése sem old meg semmit se pro, se kontra, a helyzet még nem érett meg a társadalmi változásra, Magyarországon még a legkisebb jele sem látható (a fiatalok emigrációján kívül), hogy valami szebb jövő felé venné az irányt. Keresztény punnyadás vagy iszlám punnyadás, 10 menekülttel vagy egymillióval - nem igazán érdekfeszítő kérdés egy egyébbként is haldokló társadalomban, ahol a születési ráta a "C"-al együtt is 1.4 alatt van, anélkül 1.1   Ezzel csak annyit állítok, hogy a topikkérdésre nem csak "Igen" vagy "Nem" lehet a kérdés, hanem "X" is.  Egyébbként lehetne a kérdésről nemzeti konzultációt is tartani, biztos sokan válaszolnának a kérdőívre.

 

(remélem ontopik voltam:-)

Előzmény: Csak_Szolok_Uj (101)
Csak_Szolok_Uj Creative Commons License 2015.09.09 0 0 105

Hidd el a románok meg szlovákok a területükön élő magyarok miatt ilyenek csak, azok nélkül ugyanígy ennék egymást.

Előzmény: Abszolút Igazság (102)
Csak_Szolok_Uj Creative Commons License 2015.09.09 0 0 104

Egy élő példát ha erre tudna valaki mutatni, hogy melyik földrészen, melyik országban történt eddig ez meg?

Előzmény: polária (103)
polária Creative Commons License 2015.09.09 0 0 103

Angela Merkel azt mondta a Bundestagban:

 a menekülteknek be kell illeszkedniük.

A német kancellár szerint a menekültek nem tagadhatják meg az integrációt, és nem alkothatnak párhuzamos társadalmat.

Abszolút Igazság Creative Commons License 2015.09.09 0 0 102

Attól tartok, ez a téma sosem lesz teljesen független a pártpolitikától, hiszen a jobb-és baloldalnak gyökeresen eltérőek a preferenciái a témában, és fontosabb a másikon rúgni egyet, mint hosszú távon gondolkodni. Ilyenkor irigylem a szlovákokat vagy a románokat, akik a nemzeti érdekeik kedvéért képesek összefogni.

Előzmény: Csak_Szolok_Uj (101)
Csak_Szolok_Uj Creative Commons License 2015.09.09 0 0 101

 

Offtopik, avagy a topikindítónak tele van a töke az értetlenekkel és megkéri, hogy máshol homokozzanak!

 

Azért nyitottam ezt a topikot, mert szerintem sokkal fontosabb dolgok forognak most kockán, mint az hogy ki milyen pártállású, ki kinek és hogyan tologatja a szekerét- kordélyát, amikor valós és hosszabb- hosszútávú fenyegetést kaptunk a nyakunkban.

 

Eddig kívülről szemléltük a "demokratikus", "PC" nyugat "iszlám problémáit", távol vannak, nem a mi ügyünk, nekünk elég a roma kisebbséggel kapcsolatos nyűggel foglalkozni- nem foglalkozni, pátyolgatni, vagy éppen cseszegetni.

 

Most úgy néz ki hogy a nyugat "visszaexportálja" a saját mocskát és ez nem igazán zavar senkit, ha ez az ára annak, hogy pl. az orbánpatás elbukjon.

 

Azt látom, hogy aki nem vak, az szemellenzőt húz a szemére és bunkósbottal csapkod össze vissza és kicsinyesen örül ha valakit eltalál, mert rövid távon gondolkodik, hosszú távon gondolkodni  luxus, és különben is, a kormányok, az állam azért van, hogy kinyalja a seggem, nekem nincs felelősségem, én "kisember" vagyok és engem mindig átvernek, mindenki kapja be, de főleg Orbán.

 

Egy pont után az lesz a legkisebb gond, hogy szocialista, liberális, jobbikos, fideszes,  stb.  kormányozza-e azt a hajót, amelyen a különböző pártállású, "sértett" váteszek egymásra ágyúval lövöldöznek, lékeket ütve a hajón és végén mindenki elsüllyed, de ami a legfontosabb, hogy az "ellent" látjuk elmerülni mielőtt a habok összecsapnak a fejünk fölött.

 

Ezt az értelmi szintet nem igazán tudom megérteni.

 

Nem azt mondom, hogy boruljunk egymás nyakába, de bármilyen ellentét is van most itt a "táborok" között, szerencsére nem egymás életére törnek, csak a fröcskölés megy , szardobálás, és nem igazán érdekli őket, hogy jatagánnal állnak körbe és arra várnak, hogy mikor és hol lehet a szardobálásba belefeledkezett tömegbe besétálni.

 

A jó öreg mondás szerint, ha én csinálom, akkor lobbizom, ha kihagynak belőle, más csinálja, akkor korrupció, kicsinyes és álszent 5 -éves szinten lévő, hisztiző sértődést és vagdalkozást látok.

 

Ég a ház de a bent lakók arról vitatkoznak, hogy egyik fele  miért pizzát, a másik miért hotdogot, a harmadik miért töltöttkáposztát rendelt és "ölik egymást" e miatt, a fuldokló füstben és a harc hevében locsolják egymásra az olajat, hátha a másik hamarabb ég el mint ő, miközben közösen kinyírják azokat akik próbálnák oltani a házat, mert az egyéni, kicsinyes sérelem és bosszú mindent felülír.

 

Ezért megkérek mindenkit, hogy az egymást tullicitáló, jobboldal, baloldal , ilyen oldal, olyan oldal fröcsögő képviselői ne itt mutogassák hogy milyen legények, kinek hosszabb a f@rka, van jó pár erre alakalmas topik, ahol lehet orbánpatásozni, gyurcsányozni, nácizni, stb.

 

A topikcímhez és az indító hozzászólásban szereplő anyagok még mindig az irányadóak, így megkérek mindenkit , akit az nem érdekel,  vigye megfelelő topikba az ellengyalázó municióit és ott szórja el.

 

Köszönöm.

 

 

 

 

 

püfffneki Creative Commons License 2015.09.09 0 1 100

Eddig mindig hivalkodott a 2/3 dal, hogy mennyire nagy a támogatása, és az ellenzék annyira megosztott, hogy teljesen lényegtelen a véleménye.

Pl a Nemzet Gázszerelőjének pénzelése, vagy az MNB pénzszórása teljesen kormány ügy volt.

 

Nem akart partnert  az ország irányításában, a pénz elköltésében.

Most kéne? Tényleg?

És mit ad cserébe?

 

Előzmény: Csak_Szolok_Uj (97)
Never Man Creative Commons License 2015.09.09 0 1 99

Nem tudom végigkérdezni a nemorbánpártiakat, csak magamat. Nekem úgy is jó ha győz meg ha nem is, nem fogadtam se ellene se mellette, ergo kisujjamat sem fogom mozdítani se pro, se kontra. Az adót eddig befizettem - oszt jónapot -, neki meg az a dolga, hogy hozzon döntéseket a fizetéséért. Ha kell neki iszlám kvóta mondja, hogy igen, ha nem kell neki, mondja, hogy nem - remélem nem nekem kell eldönteni, hogy ő mit akar ezzel az egésszel.

Előzmény: Csak_Szolok_Uj (97)
Csak_Szolok_Uj Creative Commons License 2015.09.09 0 0 98

Tényleg ez most a legfontosabb?

Előzmény: Csak_Szolok_Uj (97)
Csak_Szolok_Uj Creative Commons License 2015.09.09 0 0 97

Ha jól értem, akkor a "nemorbánpártiak" szerint :

 

Mindenáron elégtételt Orbán felett, és lényegtelen, ha ebbe beledöglünk is , csak előtte lássuk, hogy megbukott.

Előzmény: Never Man (94)
meghilla Creative Commons License 2015.09.09 0 0 96

Nem-nem. A krokodilok itt leselkednek még a határainkon, éhesen. Raccából és Berlinből pedig váltott - bár egymástól független - üzenetekkel bíztatják őket. Ezt kéne átérezni.

Előzmény: Csak_Szolok_Uj (95)
Csak_Szolok_Uj Creative Commons License 2015.09.09 0 0 95

Ok, tegyük fel, megették a krokodilok, akkor ettől ma pillanattól happy sunhine?

Előzmény: Törölt nick (84)
Never Man Creative Commons License 2015.09.09 0 0 94

Sőt olyan olvtárs is van akinek emez is mindegy, meg amaz is mindegy:-)  Persze Orbánnak - mivel ő van hatalmon - az az érdeke, hogy mindenki álljon mellé és tegye félre a nézeteltérést.  De vegyük észre, hogy mivel hatalmon van, ő dönt gyakorlatilag mindenről, és teljesen irreleváns mi erről a mások véleménye, mint ahogy eddig is mindegy volt. "A kormány kormányoz, az ellenzék ellenez"  Az ellenzéknek és a néma tömegnek bármi is a véleménye, attól nem lesz a határkerítés se gyengébb se erősebb, viszont kudarc esetén kétségkívül látványos felelősségmegosztás lenne, siker esetén pedig végén azzal a jelszóval, hogy "a polgári kormány megoldotta ezt a súlyos problémát is". Hát szvsz: oldja! Most időszerű elővenni a fórumon gyakran leírt megállapítást, hogy ellenzék gyakorlatilag nincs, a kormányt pedig a többség támogatja. Mi a gond ezzel?

Előzmény: Csak_Szolok_Uj (82)
meghilla Creative Commons License 2015.09.09 0 0 93

Ott a pont.

Előzmény: leesha (92)
leesha Creative Commons License 2015.09.09 -1 0 92

Te már megadtad a pedofil Mohamednek, ami a pedofil Mohamedé, a te unokáid már muszlimok.

Előzmény: Never Man (38)
meghilla Creative Commons License 2015.09.09 0 0 91

Tisztelet a szándéknak és a szempontoknak, amellyel/amelyekkel megnyitottad a topikot. Itt és most az a legfontosabb, hogy a honfitársaink megértsék és átérezzék: borotvaélen táncol(tatják) a hazánkat, hogyha hagyjuk (nagy-nagy szerencsénkre, úgy tűnik: minden módunkban állót megteszünk, hogy kivédjük ezt, még ha a mozgásterünk rendkívül szűk is).

 

Jó volna félre tenni a kicsinyességet, a részletekbe gabalyodást és a veszély egészére fókuszálni, ami most leselkedik a határainkon és súlyosbodik Brüsszelben-Strasbourgban - de Berlint ki ne hagyjuk: ott lett igazán kézzel foghatóvá. Célszerű lenne megfeledkezni belpolitikai ellentéteinkről és arra koncentrálni, hogy együtt utasítsuk el Magyarország raktárrá alacsonyítását, ahová haszonelvű, cinikus német (luxemburgi és egyéb: kötődésmentes) politikusok betárolnák az új honfoglalók kimazsolázása után megmaradt emberi selejtet.

Ebben kellene most feltétel nélkül egyetértenünk, a közös magyarság alapján. Aztán később, ha nem leszünk már közvetlen élet-halál vészben, hajba is kaphatunk.

Előzmény: Csak_Szolok_Uj (82)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.09 0 0 90

A tótokak van annyi eszük, hogy nem folytatnak látványos, heveny kurvanyázásokkal azsúrozott szabadságharcot az Unió ellen és nem putyinolnak, nem nyalnak be látványosan az összes pénzforrásként esetleg szóbajöhető diktatúrának - öt éve folyamatosan!

Előzmény: Törölt nick (86)
meghilla Creative Commons License 2015.09.09 0 0 89

Hűű, mekkora hsz! Csemege: értelmes ember a tíz ujját megnyalja az olvastára. Igen, igazad van: olyan szempontokra világítottál rá, kérlelhetetlen logikával, amelyekkel nem lehet vitatkozni. Mentségemre szóljon: míg te távlati perspektívában helyezted el Erdogant és a törekvéseit, amelyek tökéletesen megfelelnek az általad vázolt képnek, én csak mellékszálon foglalkoztam vele, hisz a központi mondanivalóm az volt, hogy "legfeljebb egy olyan muzulmán nemzet egy tagja képes különösebb konfliktusok nélkül beilleszkedni egy kulturálisan keresztény gyökerű társadalomba, mint az Atatürk által vaskézzel laicizált török".

 

Aztán, persze, mindebben az is közrejátszott - mármint abban, hogy Erdogannal mintegy ellensúlyként helyeztem szembe a feladata magaslatán (ma még) ott állni látszó hadsereget, - hogy nagy-nagy tisztelője vagyok az atatürki életműnek, még akkor is, ha egy hozzám több szempontból (zene, nyelv, néprajz) közel álló népnek, a kurdoknak, súlyos terhet jelent - de ez egy másik kérdés.

 

Mindenesetre: óriási jelentősége van annak, amit itt leírtál. Nem csupán árnyalja: hosszú távú szempontok alapján tiszta és konstruktív realizmussal festi meg a képet - mindenkinek olvasásra és átgondolásra ajánlom.

A konklúzióink mindentől függetlenül ugyanazok: NEM az iszlámra - kvótára vagy tömeges, spontán bevándorlásra egyaránt - a mi országunkban és itt, Európában. Igen: "Abroszfejéknél 1436-ot írnak".  

Előzmény: fattyúlovag (71)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2015.09.09 0 0 88

Nem zavar.

 

Mindenkit befogadtak, még a tényleg köztörvényeseket is. Válogatás nélkül.

Nem keveset meg is bántak később.

Előzmény: kilógó lóláb (74)
Háténimmárkitválasszak? Creative Commons License 2015.09.09 0 0 87

Nem is szoktam.

 

Amikor meg már a kertben van, akkor már úgy is tudom, hogy mi a szándéka és az alapján tevékenykedek:

 

kutyának parancs, hogy "csibész", engedélyezett eszközökkel "jobb belátásra bírás", vagy "Jónapot! De rég járt nálam."

Előzmény: rocky cellar (53)
Törölt nick Creative Commons License 2015.09.09 0 0 86

Szlovákok egy az egyben kijelentették , hogy csak keresztényeket fogadnak be, mégsem baszogatja őket senki.Pedig ez van olyan szélsőséges, mint bármi amit Orbán mondott.

Ráadásul a többi visegrádi ország megússza ezt a szerencsétlen átvonulást is.

Minket támadnak, holott minket kellene a legjobban támogatni a schengeni határ védelmében.

Törölt nick Creative Commons License 2015.09.09 0 0 83

Elmondom pontosan, ha már elfelejtetted aa történelem tanulmányaidat! Észak Afrika (Egyiptom központtal önként és dalolva tért át a pogány vallásokról a kereszténységre (előbb minz Európa nagyobbik része) és sokáig nagy vitában volt a bizánci kereszténységgel (ariánusok, "jottányit se enged" Ismerős?) és mindezt pár száz mezítlábas szerzetes térítő munkájaa nyomán. Ázsia is megelőzte Európát, és szép nyugiban elvoltak a többi tételes vallással is (pl . párszik) Aztán jöttek az abroszfejek , az azóta is egyetlen saját találmányyukkal. a fegyveres térítéssel. (áttérsz az igaz hitre, a béke vallására vagy lemészárolunk, a nőket megerőszakojuk, a fiúkat elvisszük rabszolgának) És láss csodát, alig 150 év alatt eltűnt Afrikából és Ázsiából a kereszténység 99 %-a!

Aztán a Spanyolok elunták és jött a reconquista, aztán ha már ilyen szépen belejöttek, elvitték a keresztet szerte a világba, az araboktól eltanult nagyon hatékony, roppantul meggyőző módon!

Előzmény: Törölt nick (31)
Csak_Szolok_Uj Creative Commons License 2015.09.09 0 0 82

Fontosabb-e az egymás elleni civakodás, és közben a mutogatás, miközben "elevenen felfalnak", gyakorlatilag egymást lökdössük a szakadékba, mint legalább annyi időre félretenni, amig ezt valahogy leküzdjük, egyáltalán le akarjuk-e küzdeni, vagy ugyanaz a nemtörődömség, PC játékot játszuk el mint NYE és közben tovább köpködjük egymást?

Itt volt olyan olvtárs akit ez abszolut hidegen hagy, csak az orbánpatás pusztuljon, gondolom szintén van olyan akinek szintén mindegy, csak Gyurcsány, Vona stb. pusztuljon és majd a romok fölött folytatódik a mutogatás és köpködés.

Törölt nick Creative Commons License 2015.09.09 0 1 81

Szerintem, ha pénzért befogadunk pár ezer arabot évente, az is gáz. Nagy gáz. A magyarok jövőjére nézve. Középosztálybeli Angliában élők mohamedánok gyerekei robbantottak pár éve, amikor több tíz halott volt Angliában.

Előzmény: kilógó lóláb (80)
kilógó lóláb Creative Commons License 2015.09.09 0 0 80

Direkt égeted magad, hogy beteszed több topciba is? A másikban is nyilvánvaló volt, hogy vagy el sem olvastad, vagy ami valószínűbb, csak nem értetted meg... 

Előzmény: Gilice a gólya (79)
Gilice a gólya Creative Commons License 2015.09.09 0 0 79

Mi van nyanyo maris váltotok ahogy az istenetek?  Holnap mar felfedezed hogy te mindig is át akartál térni...

 

Nem vicc, a kormány még több bevándorlót szeretne Magyarországra

Ezért pedig tízmilliárdokat fogunk fizetni a következő években. Tovább »

forrás: Index.hu

Előzmény: nagyanyo5:0 (1)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2015.09.09 0 0 78

Csak a nemet mondásnak van lehetősége!!!!!

Előzmény: Csak_Szolok_Uj (77)
Csak_Szolok_Uj Creative Commons License 2015.09.09 0 0 77

A belinkelt nyugat európai iszlám "közösségek" eddigi működése túltesz minden hazai "kisebbségi" "megmozduláson".

A kérdés egyszerű: eléggé kijózanító-e ezen példák száma, mennyisége, minősége, vagy szeretnénk mi is megtapasztalni  testközelből azokat az eseményeket amelyek mellett a sajnálatos Olaszliszkai eset csak pici csepp a tengerben?  Szerintem már nyugat európában olyan pontra érkezett ez a "buli" ahonnan nincs visszaút, a PC nevében önkéntesen mi is lehajtjuk-e a fejünket, vagy itt még van lehetőség nemet mondani?

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2015.09.09 0 0 76

Ja, amikor a valaha €pát, 1 pici sziget őrzi a kontinensen, Mo.!!!!!!

Előzmény: Never Man (75)
Never Man Creative Commons License 2015.09.09 0 0 75

Több száz év múlva a mai események is semmiségnek fognak tűnni.

Előzmény: kilógó lóláb (73)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!