Keresés

Részletes keresés

tüskéskaktusz Creative Commons License 2015.03.24 0 0 6102

El sem hiszem, már két napja próbálkozom de mindig letilt . Már sajnos sok helyen ismernek. Olyan vagyok mint egy tank ha beindulok akkor nyomulok, és nem fogom be a számat. Már kaptam figyelmeztetéseket. No annyit, hogy társaimmal megnyertük a Baumag pert. De legfeljebb a WC-re használhatjuk. Beolvastam a bírónak, a felszámolónak, írtam a törvényszéknek, de sajna nem kaptam választ május óta. Mos éppen az MSZP alelnökétől várom a választ. Az Á-TV telefonszámát egyik ismerősömtől kaptam, de ki van írva a fórum ideje alatt is. Tessék mindenkinek egy kicsivel aktivabb lenni és hátha nem tudnak bennünket kikerülni. A véleményem az, hogy a Baumag, Vertikál volt a próba, hogy hogyan lehet az embereket megfosztani a megtakarításaiktól. Szégyen és gyalázat, ami ebbe az országba van. A topronynak üzenem, illetve kérem, ha tud más telefonszámot még a betelefonálásos dologra akkor tegye közhíré. Minél többen tudják, hívják nem szabad, hogy elaludjon a Baumag ügy, amíg bennünket nem kártalanítanak.

Toprongy1 Creative Commons License 2015.03.24 0 0 6101

Sajnos megérdemeljük. Ez a társaság tehetetlen, a kisujját nem mozgatja, amikor  megnézték kirablóink a Baumag befektetőinek életkorát, már akkor láthatták, hogy nem lesz nehéz dolguk.

Pedig majdnem minden úgy zajlik le itt is, mint a Quaestor esetében is.

Ha valaki bepofátlankodott ide, hogy sértegessen bennünket, alig akadt valaki, hogy ezt kikérje magának. Ma reggel néztem az ATV betelefonálós műsorát, és ketten is voltak olyanok, akik beszóltak, hogy annak idején ők is ki lettek fosztva, és nem a Baumaghoz tartoztak. 

Én megpróbálom mostanában a Jobbikot magunk mellé állítani, de el tudom képzelni, hogy egy kis siker esetében mekkora egymás taposása lenne itt hirtelen.

Pedig ez az az idő, amikor lehetne valamit csinálni, amikor szorongatják a Fidesz-KDNP-t.

Ahogy ezt tüskéskaktusz is megérezte.

Előzmény: tüskéskaktusz (6098)
Törpefenyő Creative Commons License 2015.03.24 0 0 6100
nyakfogom Creative Commons License 2015.03.23 0 0 6099

Az  atv-be kétszer beszóltam,tekerj vissza,és könnyen megtalálod pl. az 5859-en.

Az általad közölt telefonszám kié,mié?

Népszavazást már 1 évvel ezelőtt próbáltam megszervezni,de akkor csak 1-2 károsult

jött volna el velem Budapestre a profi szervezőhöz a módszert megbeszélni. 

Más oldalról is azt tapasztalom,hogy a károsultak dötő többsége úgy van mint annak idején

a magyar főurak Mária Teréziával:életünket és vérünket

áldozzuk a királynőért,de zabot nem adunk.

CSAK EGY NÉPSZAVAZÁS SEGÍTHETETT VOLNA RAJTUNK,DE MOST SOKAN LEELŐZTEK

BENNÜNKET AZ ÁLLAMI FELELŐSSÉG MEGÁLLAPÍTTATÁSÁT ILLETŐEN.

PERSZE IGAZAD VAN,MOST OTT SEGÍTSÜNK MAGUNKON,AHOL TUDUNK.

tüskéskaktusz Creative Commons License 2015.03.23 0 0 6098

 

Ébresztő Baumagos károsult társaim!

 

Ne hagyjuk magunkat. nekünk is jár a kártalanítás nem csak a bróker botrány károsultaknak. Hallassuk szavunkat a médiába, fórumba hivatalos helyeken. A média nagy úr, nem hiába ragaszkodnak a politikusok hozzá. Az A- Tv-ben minden nap 17-19 óra között van a betelefonálós műsor (fórum) és igen is kell mindenkinek telefonálni, hogy megunják, és bennünket is kártalanítson az állam. A mi megtakarításainkat is lenyúlták. Mi hivatalos helyre banki kamatra tettük be a pénzünket.Ezután adót vontak, akkor most milyen alapon akarnak bennünket más besorolásba tenni, és leírni. Az állam engedélyezte a Baumag működését. A pénzügyi felügyelet hol volt akkor is és most is? Csak a fizetésükért mentek be?- Dolgozni érte, felelősséget vállalni nyema? Itt most leírom a telefonszámot és be kell jelentkezni, ha visszahívás van azt kell mondani, hogy az aktuális témához szeretne szólni , és ha bekapcsolták adásba akkor azt kell mondani egy korábbi adáshoz szeretne hozzá szólni, és elkezdi a baumagot. Előtte felkészül, hogy tömören mit fog mondani. 2 percben. Egy társunk már megtette nagyon szuper volt a napokba. Mindenki érdeke egy telefont megér.

 

Telefonszám: + 36 1 8770800   06-90-636366

Sopronmg Creative Commons License 2015.03.21 0 0 6097

na ez is érdekes, nem tudtam.... fotó alatti rész

http://nol.hu/gazdasag/20130723-tul_kozel_a_napelemhez-1401763

Toprongy1 Creative Commons License 2015.03.18 0 0 6096

Jobb volna, ha azzal foglalkozna, Ön is és a kormánya is, hogy hova tűnnek el a százmilliárdok.

Erős a gyanúm, hogy ez azért nem foglalkoztat senkit sem, aki véleményezheti a befektetéseket a TV-ben, mert ő is benne van a buliban.

Ennél jobb bolt nincs. Gátlástalanul lehet lopni, nem törődve azzal, hogy közben gyártják sorozatban a hajléktalanokat.

Megáll az eszem, azzal szórakozik az Orbán kormány, hogy ne kerülhessen só az óvodában, és az iskolákban az asztalra, de lassan már nincs óvoda sem.

A Quaestor főnöke is a győri focistákat menti, ahelyett, hogy az emberek jogos pénzével törődne. Azt már elérték, hogy sikerül gyűlölnöm a focit is.

Hülye egy világ van itt, és mint látjuk egyesek még szórakoznak is ezen.

 

Előzmény: blog65 (6095)
blog65 Creative Commons License 2015.03.17 0 0 6095

A kioktatásra szükség volt, ha már így kevered a a szezont a fazonnal.

Azért is szükséges volt, hogy ne támassz hiú reményt azokban, akik még annyira se értik a körülöttük történő eseményeket, mint te.

 

 

Előzmény: BAUmagnélküli (6093)
bassus Creative Commons License 2015.03.16 0 0 6094

"okosoknak" "okoskodóknak" köszönhetjük megtakarításaink elvesztését"

na, végre megtaláltad a gazakat, akiknek köszönettel tartozol megtakarításod elvesztéséért

szerencsés ember vagy, hogy tudod, már csak a követelésed jogosságát kell bebizonyítanod no. nem itt

annyit segítek, hogy a tolvajokat senki nem merte megnevezni

 

Előzmény: BAUmagnélküli (6092)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2015.03.16 0 0 6093

Közel egy időben válaszoltunk blog65 fennkölt, kioktató jellegű, minket hülyének néző beírására, ezért soraidat most olvasva egyetértéssel nyugtázom szerény, visszafogott, alázatos hangnemben írt reakciódat...

Előzmény: Toprongy1 (6091)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2015.03.16 0 0 6092

Nem érted az egészet. Én viszont értem amit válaszoltál. Már 2003. október 09-én rádöbbentünk, hogy az OBA és a BEVA nem vonatkozik az ingatlan szövetkezetekre, így a BAUMAG-ra sem. A mostani eseményeknek természetesen semmi köze a BAUMAG-hoz, de mivel a közelmúltban bedőlt pénzügyi szervezetek károsultjainak ügyvédje kijelentette, hogy a kárigényeket a nem védett pénzpiaci termékek vonatkozásában is benyújtják, azaz perlik az államot az OBA és a BEVA által nem védett pénzek vonatkozásában is, a teljes körű kártalanítás elérése céljából, így asszociálhatunk minden olyan múltbeli pénzügyi botrányra, főleg a BAUMAG-ra!, amelyeknél szintén nem működött a törvényi védőháló. A BAUMAG-nál természetesen az is különbség, hogy a törvényi hiányosságok miatt az akkori PSZÁF felügyelete, tiltása hiányzott, nem úgy, mint ahogy a most bedőlt cégeket felügyeli, felügyelte a jogutód MNB szervezete. A beírásod alapján nem kérdés, hogy ellendrukker vagy, nem a megoldást keresed, hanem mindenbe próbálsz belerondítani, megjátszod a nagy okosat, holott az egyszerű tőmondatokat sem tudod értelmezni. A hozzád hasonló "okosoknak" "okoskodóknak" köszönhetjük megtakarításaink elvesztését...úgy látom abban vagy érdekelt, hogy a BAUMAG károsultjai soha egy fillért se lássanak viszont nehezen összekuporgatott megtakarításaikból!...

Előzmény: blog65 (6089)
Toprongy1 Creative Commons License 2015.03.16 0 0 6091

Ezt amiből kis előadást tartott, ezt mind tudjuk. De azt is tudjuk, hogy Magyarországon nem volna szabad olyan pénzintézeteket működtetni, amelyiknek nincs biztosítása.

Főleg, amikor adót fizetettnek ezekkel a lakosságtól pénzt begyűjtő cégekkel.

Azt is tudjuk, hogy az államnak van, -legalább is látszólag,- egy PSZÁF-ja, akik nem végezték el a dolgukat.

Azt is tudjuk, hogy van Parlamentünk, amelyiknek a törvényalkotása finoman kifejezve hiányos.

És azt is tudjuk, hogy ez az állam manapság már odáig vetemedett, hogy mesterségesen létrehozott egy olyan kicsi inflációt, hogy ne legyen érdemes sehol máshol tartani a megtakarításokat, mint odaadni az államnak BÉKEKÖLCSÖN szerűen.

És azt is tudjuk, hogy a mindenkori kormányoknak felelősséggel kell lennie az emberek biztonsága érdekében, és ez nincs.

Mindennek a birtokában ki kell jelenteni, hogy aki kárt okozott másnak a mulasztásaival, az kártérítéssel tartozik a másik irányába.

De az oktatást köszönjük.

Előzmény: blog65 (6089)
nyakfogom Creative Commons License 2015.03.15 0 1 6090

https://www.youtube.com/watch?v=HCNR9N58ESY

blog65 Creative Commons License 2015.03.15 0 0 6089

Egy nagy rakás értelmetlenség, amit összehordasz

 

A baumagnak semmi köze se az OBA-hoz, se a BEVA-hoz

 

"az állam ne csak a saját kárát kompenzálja az adófizetők pénzéből (MNB>>OBA,BEVA), hanem minden választópolgár kárát is!..."

 

Fogalmad sincs, hogy ez hogyan működik. az OBA és a BEVA is egy biztosító. biztosító, ami biztosítási díj ellenében biztosítási tevékenységet végez.

Leegyszerűsítve

- az OBA-nak a bankok fizetnek biztosítási díjat,

- a BEVA-nak a brókercégek fizetnek biztosítási díjat.

A pénzintézeteknek törvényben meghatározott díjfizetési kötelezettségük van. Ennek fejében a náluk elhelyezett pénz, értékpapír biztosítva lesz. De csak az, ami után fizetik a biztosítási díjat.

Azaz az OBA és BEVA vagyonát nem az állam adja, hanem a pénzintézetek. Az MNB csak KÖLCSÖNT ad, amit vissza kell neki fizetni, mégpedig a pénzintézetektől összeszedett biztosítási díjból.

 

Ha egy bank megy csődbe, akkor a bankok által fizetett biztosításból (OBA vagyon) fogják a csődbe ment bank ügyfeleit kártalanítani, de csak azokat, akik pénze után a bank biztosítási díjat fizetett (egy bankba is lehet olyan pénz elhelyezni, ami nem biztosított, így nem terjed ki rá az OBA biztosítás).

Ha egy brókercég megy csődbe, akkor a brókercégek által fizetett biztosításból (BEVA vagyon) fogják a csődbe ment brókercég ügyfeleit kártalanítani.

 

De azért senki se fizet, ha egy olyan cég megy csődbe, akinek az értékpapírjai (pl. kötvényei) mondjuk az ERSTE vagy OTP brókercégnél vannak elhelyezve. Lévén a BEVA akkor fizetne, ha az ERSTE brókercége menne csődbe, akkor egy kanyi vasat se fizet a BEVA, ha a Körösszakáli kapaélező zRt. megy csődbe és elértéktelenednek a kötvényei.

 

Azaz a baumag sztorinak a mostani eseményekhez semmi köze sincs.

Előzmény: BAUmagnélküli (6088)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2015.03.14 0 0 6088

A 7200 fő károsultból több mint ezer fő egyesületi tag, ez a határidőn belül bejelentkezetteknek csupán 20%-a.  Ezt a 20%-ot képviseli az Egyesület, ami előnyös megkülönböztetést nem jelent a többségi károsultakkal szemben, csupán jogi segítséget jelent, ami abban előny, hogy nem szükséges ennek a 20%-nyi károsult tömörülésnek; minden egyes tag károsultnak külön ügyvédeket megbízniuk, a tagság egyúttal ügyvédi megbízást is jelent (erről a közelmúltban tájékoztatót és kitöltendő űrlapot is közreadtak). A felszámoló cégek váltogathatják egymást, de a 7200 fő hitelező személye (akiket a MÁTRAHOLDING BAUMAG SFSz fa fog össze) áttételesen minden felszámoló cégnél azonosak! Azáltal, hogy a felszámolók egymásnak adják a kilincset, nem jelenti azt, hogy a hitelezők személyi összetétele és állománya változna, fiktív hitelező csoportosulásokkal cserélődnének ki, vagy "kámforrá" válnának!! A tulajdonjogunk beleegyezésünk nélkül nem átruházható! Egyébként a BAUMAG-hoz (AGENDA-H-hoz) köthető vagyonmozgásokat, értékesítéseket az Egyesület mellett működő választott Hitelezői Választmánynak kell (kellene! a törvény értelmében) felügyelnie, jóváhagynia, szükség esetén vétójoggal élnie a felszámolókkal szemben. Ezekről az utóbbi években egyre kevesebbet hallunk, látunk. Ha nincs kellő odafigyelés említett eseményekre, a felszámolók szabadon garázdálkodhatnak, nincs érdekükben a felszámolások mielőbbi lezárása, akkor az ügynek soha nem lesz vége, megtakarításainkból ebben a földi életünkben soha semmit sem fogunk látni, az értékesítésekből származó pénzeinket az utolsó fillérig fel fogják élni, korrupció útján ugyanúgy el fogják tüntetni, mint ahogy ezt a BAUMAG 1995. március 1-i  megalakulása óta művelik, folytatva evvel a pénzeink eltüntetésének "stratégiai fejlesztő" gyakorlatát ...ha a bedőlt brókercégek teljes kártalanítását ki tudják majd harcolni (az OBA, BEVA által nem védett pénzek vonatkozásában is) akkor ezt ránk is lehet majd vonatkoztatni: Ez lenne az elmúlt húsz év (a rendszerváltás) pénzügyi károsultjainak GLOBÁLIS kártalanítása...az állam ne csak a saját kárát kompenzálja az adófizetők pénzéből (MNB>>OBA,BEVA), hanem minden választópolgár kárát is!...     

Előzmény: pumukli1948 (6086)
Sopronmg Creative Commons License 2015.03.13 0 0 6087

Így van, rá kell hagyni a felszámolókra :-D Lásd téglagyár...

Előzmény: pumukli1948 (6086)
pumukli1948 Creative Commons License 2015.03.13 0 0 6086

Kedves Barta Levente!

Sajnálom, hogy megint a tények elferdítését hangulat keltésre használod. Parádsasvár hirdetések:

Az első hirdetés: 2014.július 14. 2.061.311+1.200.000=3.261 Mrd Ft.+27%ÁFA

az utolsó 4.hirdetés: 2014. november 20.-i 780+500=1.280 Mrd Ft+27%Áfa. és nem 400 Mill.Ft, 

 

Cégkapcsolat/tulajdonos: AGENDA-H Vagyonkezelő Szövetkezet "felszámolás alatt" [Minősített többségi tulajdonú tag] 2040 Budaörs, Kamaraerdei út 11.

Cégjegyzékszám: 13-02 050988 Hatályos: 2004.04.22 - ..

Felszámolója:LIKVID_B 2012.06.26 óta.

Az AGENDA-H felszámolásában hitelezőként szerepel a Mátraholding Zrt  "f" csoportban . Ennek tagja összesen 7200 károsult, amiből 5200-an 40 napon belül jelentkeztek be. és fizettek be 1%-ot. Ebbe a csoportba várja a "csodát" az egyesület mintegy 500-600-károsultja is, tehát nem ők a fő hitelezők.

Könnyű belátni, harmadik áttételesként az egyesületnek nem tartozik beszámolási kötelezettséggel egy közjegyző sem, így a honlapra sem kerülhet fel ilyen irányú tájékoztatás.

Tévedés tehát az is, hogy az egyesület Parádsasvár fő hitelezője. A VIENNA Consult (Parádsasvár felszámolója) hitelezői nyilvántartásában tudomásom szerint 40 napon belüli magánszemély nem szerepel.

Az egyesület tagjainak az éves tagdíjért szolgáltat állandó ügyvédi képviseletet, tehát sem erre külön buzdítani, és külön költségekbe hajtani a tagokat felelőtlenség.

A honlapra pedig mindenkor a bizonyosság, és nem a vélelmezett hírek alapján az uszítás kerül fel.

Az értékesítés árához az egyesületnek a fent leírtak (harmadik áttétel) ráhatása nincs, ezért nincs.

Egyetértek viszont a megállapítással, hogy érdeklődési lehetősége a hitelezőnek van, de feljelentést ha az nem is megalapozott, bárki tehet.

Előzmény: Barta Levente (6083)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2015.03.13 0 0 6085

Az egyesület elnöke károsult, és képvisel is minket, de személy szerint nem érdekelt a felszámolásban, mert be sem jelentkezett oda. Ezt már több összejövetelünkön is kifejtette, hogy miért nem regisztrált. Szerinte a felszámolás nem megoldás, ennek végeredményeként 1% körülire prognosztizálja befizetéseink megtérülését. Mivel megtakarításaink elhelyezésekor tájékoztatásunk ugyanúgy elmaradt mint a deviza hitel károsultak és a bedőlt brókerházak befektetőinek tájékoztatása, a felügyelet nyolc és fél éven át nem akadályozta az engedély nélküli betétgyűjtést, a BAUMAG vezetői sem tájékoztattak arról, hogy fizetésképtelenség esetén milyen garanciák állnak rendelkezésre, ezért az állam felelőssége megkérdőjelezhetetlen! Ezt próbálja az egyesület bizonyítani, és állam általi kártalanításunkat kiharcolni. Amikor átvittem a pénzem az OTP-ből és az MKB-ből a BAUMAG-ba, rákérdeztem, hogy fizetésképtelenség esetén hogyan jutunk a pénzünkhöz. Azt válaszolták, "nincs miért aggódni, mert többszörös ingatlanfedezet biztosítja a kifizetéseket..." meg is mutatták az ingatlanokról készült szórólapjaikat... az elmúlt 12 év bebizonyította, hogy ez  hazugság volt, olyan mézesmadzag, mint a jegybanki alapkamatnál mérsékelten magasabb, de nem kiugróan magas, még hihető mértékű betéti kamatok. Ezért továbbra is úgy látom, ha lesz parlament által elfogadott törvény a kártalanításunkra (a felszámolástól függetlenül), akkor számíthatunk valamire, ha nem, akkor egyszer és mindenkorra felejtsük el a BAUMAG_ot, ne mérgezzük tovább hátralévő napjainkat, éveinket...és kéjük vissza a befizetett regisztrációs díjunkat...       

Előzmény: Barta Levente (6083)
Sopronmg Creative Commons License 2015.03.13 0 0 6084


Székhely: 1119 Budapest, Petzvál József u. 56. info@viennaconsult.hu

 

Lehet egy emailben elég nekik elküldeni Barta 2 levelét, hogy lássák, figyelés van, meg 1-2 bennfentesnek tűnő info kiszivárgott, azért ne legyenek olyan bátrak, sőt inkább vakmerőek. Az a pénz nem az övék, hanem a befektetőké! Valaki nagyhangú el meri nekik küldeni mailben?

Előzmény: Barta Levente (6083)
Barta Levente Creative Commons License 2015.03.12 0 0 6083

Kedves Hitelezők!

Nincs mindig időm írni, ezért elnézést kérek. Jogi képviselőm szerint a mai napig nem írták alá az adásvételi szerződést, ami azért jó, mert a kifogásra továbbra is lehetőség van. Én azt javaslom, hogy minden hitelező, és érdekelt ne sajnáljon pár ezer forintot jogi képviselőre, hogy szabályosan meg lehessen támadni a pályázatot, az értékesítést. A pályázatot, illetve az értékbecslést még azért lehet megtámadni, mert nem kelt el az ingatlan. Ennek több útja is van. Az egyik legcélravezetőbb, az ügyészségre panaszt írni minden hitelezőnek, és ők is meg tudják támadni az értékesítést, hogy ne legyen kilopva a vagyon. Ehhez az ügyészségi bejelentéshez a pályázati hirdetményt kell csatolni, ami ingyenes. Ebből látszani fog, hogy 2 milliárdért kezdték hirdetni, és fél év múlva 400 millióért szeretnék átjátszani az ingatlant. Megjegyzem, miért nincs az egyesület honlapján a közjegyzői bontás pl. az értékesítésről (a fő hitelezőnek jogában áll megtudni). Miért nem érdekelte az egyesület elnökét, hogy a szálloda eredeti becsértéke alá ne menjen az ingatlan vételára. Az egyesület elnöke, illetve az összes hitelező kifogást tehet az illetékes megyei bíróságra, így az értékesítést még meg lehet támadni. Az egyesület elnöke megtámadhatja az esetlegesen aláírt adásvételi szerződést, a szerződés aláírásától számított 30 napon belül, értékaránytalanságra hivatkozva. Az ügyészség, vagy a hitelezők fellépnek minden jogi eszközzel, akkor ötször annyi pénz folyhat be az értékesítésből. Ezt követően, ha sikerül a folyamatot visszafordítani, az összes újságban meg kell jelentetni az értékesítést. A korábban csatolt beadványon lévő telefonszámokat hívogatni kellene, hogy tájékozódjunk, hol áll az ügy. Jogi képviselőt is soron kívül vegyetek igénybe! A Parádsasvári szállodának a fő hitelezője az egyesületünk a tulajdonosi láncolat hitelezőjeként. Mentsük meg ezt a 2 milliárd forintnyi vagyont a hitelezőknek! TELEFONÁLJATOK? ÍRJATOK! SZEMÉLYESEN ÉRDEKLŐDJETEK! És mindent rögzítsetek, később jól jöhet!!!!!!!!

 

bassus Creative Commons License 2015.03.11 0 0 6082

no, Németh Péter ígérete azért biztató ugye?

Előzmény: BAUmagnélküli (6080)
nyakfogom Creative Commons License 2015.03.11 0 0 6081

A  6078 megnyítása:

 

-ballal kijeölés/kék/

-jobb és ugrás 

BAUmagnélküli Creative Commons License 2015.03.11 0 0 6080

https://www.youtube.com/watch?v=HCNR9N58ESY

Előzmény: BAUmagnélküli (6079)
BAUmagnélküli Creative Commons License 2015.03.11 0 0 6079

A betelefonáló károsult társunk felháborodása érthető, még akkor is, ha a BAUMAG károsultak számát (tizenkétezer fő, ebből több mint hétezer a felszámolásban reménykedik), és a lenyúlt tőke mértékét (2003. évi árszinten 31 milliárd, kamatokkal ekkor 40 milliárd, az lehet, hogy késedelmi kamatokkal ma már az említett 65 milliárd forintot is elérheti?) nem ismeri pontosan. Kártalanításunk megoldásából a hiányos törvényalkotás és elégtelen törvényalkalmazás miatt a hatalom mind ez ideig kihátrált. A jövőben csak akkor számíthatunk bármire is, ha olyan parlamenti kezdeményezés lát napvilágot, amellyel a honatyák érdemben is foglalkozni fognak, ez alapján a Gazdasági Minisztérium az MNB bevonásával törvénytervezetet készít, amelyet a parlament el is fogad. Ha betétként kezelik befizetéseinket akkor az OBA kártalanítása lehet a mérce, ha befektetésként, akkor a BEVA kártalanítása lehet irányadó BAUMAG ügyben. Ha ez nem történik meg, vagyis nem születik jogerős törvény a kártalanításunkra, akkor jobb, bármennyire is fájó, ha a BAUMAG ügyet egyszer és mindenkorra elfelejtjük (még ebben az évben)...    

Előzmény: nyakfogom (6078)
nyakfogom Creative Commons License 2015.03.11 0 0 6078

https://www.youtube.com/watch?v=HCNR9N58ESY&feature=youtu.be

BAUmagnélküli Creative Commons License 2015.03.11 0 0 6077

Még mindig vannak jó néhányan olyan balekok, akik nem tanultak a BAUMAG és a többi szándékosan bedöntött ingatlanszövetkezet példájából, a mi tizenkét éve tartó tragédiánkból sem tanultak, ergo a jegybanki alapkamatnál minimálisan magasabb kamat elérése reményében kockázatelemzés nélkül, olyan befektetési termékeket vásároltak kétes hírű befektetési vállalkozásoktól, amelyekre sem az OBA, sem a BEVA kártalanítása nem vonatkozik, nem nyújt százezer euróig, még csak húszezer euróig sem védelmet, garanciát.  Van egy olyan hetedik érzésem, hogy a politikai- és pénzpiaci hiénák szövetsége olyan pénzekre vadászik, melyekre nincs visszafizetési garancia, így minden valós következmény nélkül lenyúlhatják azokat...azt hiszem jobb lesz ha mi is hátat fordítunk a felszámolónak és visszakérjük a regisztrációs díjként befizetett százezer forintunkat (azt a bizonyos 1%-ot) ha még jelen életünkben élvezni akarjuk ezt a kis pénzt, mert ha tizenkét év alatt nem jutottunk közelebb a pénzünk visszafizetéséhez, akkor 99% a valószínűsége annak, hogy az elkövetkezendő tizenkét év múlva sem fogunk...

jjulika Creative Commons License 2015.03.11 0 0 6076

A  mindenkori hatalom hibás érte ,hogy igy jártunk,miért engedte,hogy működjenek ilyen Baumag-és társai félék? -vállaljon értünk is felelősséget,vagy mondja meg kinél van a megtakarításunk,és  kártalanítást kérünk mi is,adóztunk ,nem veszhetett el csak úgy az a pénz-számoljanak el vele!  Nincs senki aki talál megfelelő embert aki ezt végig vinné??? Miért-minden politikai párt érintett talán,hogy bárkit megkeresek válaszra sem méltat,mint ahogy a Bárándy Ügyvédi iroda sem,mint ahogy a felszámoló sem-utóljára akkor hallottam róluk mikor az 1% regisztrációs pénzeket beszedte!  Hol vannak-mit csinálnak???

 

Előzmény: Toprongy1 (6075)
Toprongy1 Creative Commons License 2015.03.10 0 0 6075

Sajnos ez az eddigi politikai osztály ebben nyakig benne lehet.

Már a Quaestornál az MNB oltja az erre hajlamos emberekbe, hogy piramisjáték, meg hogy csalás.

És azoknak a zümmögő kórusa  akik ezeket a hazugságokat, emberek szembe állítását elhiszik, vagy ők maguk olyan természetűek, hogy a pénzt azonnal elköltik, azok irigysége segít ezeknek a gazembereknek, akik hihetetlen módakon teszik tönkre még jobban, ezt az országot.

Most már nem elég az, hogy ipar, mezőgazdaság megszűnt Magyarországon, még megmaradt a megtakarítások, amiket a felszámolójuk segítségével hamar eltüntetnek, vagy addig húzzák -halasztják mint nálunk, hogy fillérekért az arra érdemesek felvásárolhassák.

Szégyenlem, hogy ilyen romlott ész nélküli, rosszindulatú országban kell már sajnos élnem, mert ha egy kicsit fiatalabb lennék, én is húznék innen a francba. 

Előzmény: Sopronmg (6074)
Sopronmg Creative Commons License 2015.03.10 0 0 6074
Toprongy1 Creative Commons License 2015.03.08 0 0 6073

Egy olyan szövetkezetbe, amelyik már nyolc éve működik, oda befektetni, ahol az MTI tudósítása szerint is 108 milliárd forint értékű gyár és ingatlan van, nem ugyanaz, mint csúcsarannyal csábítani az embereket.

Nem, itt nem Ön, és nem mi voltunk a hülyék, mert nem számíthatunk arra, hogy a "rendszerváltás" az egész ország iparát, mezőgazdaságát, és ezzel együtt például a befektetési szövetkezeteket is tönkreteszi azért, hogy pár ezer ember, és famíliája dőzsölhessen a romok tetején, a csodapalotáikban ülve.

És senki nem számíthatott arra, hogy a "választott" kormányaink ehhez nyújtanak segítséget, mint ahogy teszik ezt most is.

Azt is borzalmas volt olvasni amit a Sopronmg írt, hogy mi történik a szentesi téglagyárral.

És ez nem csak a mi kárunk, hanem ez már az egész ország kára, mint ahogy mi, a pénzünkkel munkahelyeket is teremtettünk, és nem csak látszólagosat, mint a közmunka, hanem valóságosat is.

Előzmény: okoskodo12 (6071)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!