Eladó egy jó minőségű acél óratok ("Submariner"), számlappal, felhúzókoronával, mutatókészlettel, réz tokgyűrűvel, kerámia lünettával, zafír "üveggel". A csat tömör acélszemekből van. A csat zárószeme (amivel a tokhoz csatlakozik) szintén tömör acél. A tok ETA 2824-es (-1, -2, esetleg 2836 vagy rokonai) szerkezethez való, soha nem volt benne még szerkezet, újszerű állapotban van. Használtként árulom, de még nem is volt kicsomagolva sem teljesen, a védőfóliák egy része rajta van.
Zodiac ZO2205: makulátlan a hátlapon lévő karctól eltekintve (kókány órás, cserébe az állásba lemerült elem helyett most friss van benne, polírozással orvosolható), hordva sosem volt, dobozával eladó, navy blue kaucsuk szíjas, kék számlapos wr100m, két irányba forgatható lünettás 70.000 Ft
Luminox 8401: Kaucsuk és egy hobbi bőr NATO szíjjal adom, látszik az órán, hogy használt, de nincs lelakva, kitűnően üzemel és világít, teszi a dolgát. Tokjával együtt eladó. 70.000 Ft
Seiko Scuba Diver 150m Automatic: 50.000 Ft / db (újak, makulátlanok) a Citizen Promaster 200m Automatic 40.000 Ft (ő 2 hónapot hordott, a szíj csatja karcos csak minimálisan)
Timex Expedition Indiglo WR100m: 1 hónapot használt, kitűnő állapotú, bőr szíjas, háttérvilágításos. 12.000 Ft
Csereképesek is akár. Illetve keresek törött/üzemképtelen/megunt TRITIUM világításos órát/órákat.
-Mechanisch / Handaufzug Schweizer Werk-Swiss Made-Analoganzeige-Gehäusedurchmesser: ca. 34mm (ohne Krone) und 37mm (mit Krone)-Gehäusehöhe: ca. 9 mm-Metallband-Armbandbreite: 18mm.
Hátha így karácsony előtt megtetszik valakinek saját részre, vagy ajándékba.
Jaques Lemans Nostalgie - 42 mm
Vadonat új (2014.augusztus.15) ajándékba vásárolt, de át nem adott, bontatlan, fóliás Jaques Lemans Nostalgie öltöny/sport óra, dobozokkal, gyári magyar 2 éves garival, leírással, számlával eladó.
KN 42 mm hófehér számlap szerelt acél indexekkel teljes acél Myota precíziós quartz szerkezet, nagyon pontos heaslite/plexi Csavaros hátlap jelzett korona gyönyörű vastag antiallergén jelzett bőrszíj jelzett acél tüskecsattal egész éjjel leolvasható superluminova 50 m
Bolti ár: közel 45.000, most FÉLÁRON 22.000 forintért topic lakóknak.
20/285 8523, MEGTEKINTHETŐ Budapesten a Keleti p.u. környékén.
Privátban szívesen fogadom a linket, mert van nekem is egy hasonló szerkezetem, amit be kéne tokozni, csak eddig mindig találtam fontosabb dolgot, amire költhetek, de előbb-utóbb beteljesíti a sorsát.
Szívesen. Privátban küldhetek linket, ha szükséged van rá. Ja, kifelejtettem a vicces részt. Nincs furat a felhúzótengelynek(sem). Egyrészt oda rakod, ahová kényelmes, másrészt viszont meg kell fúrni.
Legközelebb nem írok engedményt, ha ekkora a képzavar tőle. :DDD
Ami az órát illeti, a "normális" beépítéshez egyszerűen savonette szerkezetre van szükséged. Cal. 52-ből is van. Azt hívják cal 53-nak.
Ebben az esetben az eredeti háromlábú számlapot kellett volna kidobni, és helyettesíteni, ahogy a legtöbben teszik is. De az "utángyártott" számlap más minőség. Legalábbis ebben az árfekvésben senki nem fog új zománc számlapot égettetni szerintem.
Én ugyan meg tudom csinálni saját magam, de kétlem, hogy bárki meg akarná fizetni a dolgot.
Szerintem korrekt dolog nem kifizettetni a vaterás jutalékot valakivel, aki nem ott veszi meg. Ezért az engedmény. Ebayen pont annyival lenne drágább, mint a vastag jutalékuk, külföldi posta stb. Így korrekt.
Az árral lehet egyetérteni, vagy nem, de ha követed, vakrozsdás, szervizeletlen mutatványokkal van egy árfekvésben. Persze nyilván a vevő olcsón szeretne vásárolni, az eladó pedig jó áron eladni. Én se vagyok kivétel.
Ami a tokot illeti, európai kész darab. Itthon 100 és 300 ezer között készítenek tokot Pécsen, vagy Pesten. Ennél a szerkezetnél durva költség lenne. Nem kellett a szerkezethez igazítanom, csak egy lünettát kellett esztergálnom, hogy ne legyen rés a számlapnál, és hogy a szerkezet pont középre kerüljön. Különben nagyon mélyen ült volna hátulról. Illetve egy nyomógomb fészek hiányzott még az összképhez. És mivel jó minőségű, jól záródó volt a kész tok, kapott egy-egy toknyitó süllyesztéket a felső és az alsó lünetta.
Illetve új felhúzótengelyt is kapott, de abból elérhető a gyári, így az került bele. A korona viszont a tokkal jött.