Keresés

Részletes keresés

Galahed_ Creative Commons License 2014.02.10 0 0 897

Nem hihető...   Ezért az egy hozzászólásért kár volt regisztrálni. Így több mint gyanús, hogy csak valami vackot akarsz rásózni valaki hiszékenyre.

Előzmény: katalinka76 (896)
katalinka76 Creative Commons License 2014.02.10 0 0 896

Halli ! 
Kata vagyok és a történetemet szeretném veletek megosztani,hogy a fogyó kúrám, hogy lett sikeres.


 4 gyerekem van mindig sovány voltam soha nem volt problémám a sulyommal, de jött a nagy Ö és hát vele együtt jöttek a gyerekek is.
Mindig 55 kiló voltam az első gyerek után már 20 kiloval többletem és lesem ment rólam 70 kiló maradtam, nagyon idegesített nem tudtam szépen csinosan öltözni de meg mondom őszintén hogy a baba úgy lefoglalt hogy nem is érdekeltA második gyerek után plusz 30 kiló istenem mi ez velem mi ez nagy súly rajtam hogy hízhattam meg így 100 kiló na ez nem semmi, de a kislányom sokáig cicizett és vissza tért a régi sulyom 55 kilóhurrá újra sovány vagyok!

 A harmadig gyereknél (persze aki fiú két lány után) nagy volt az öröm a boldogság mindenre oda figyeltem csak a sulyomra nem 30 kiló vall újra több lettem a kisfiam nem szopót így egy deka sem ment le róllam 85 kiló maradtam 7 év után jött egy ujjabb baba 85 kiloval kezdtem a terhességem és híztam 30 kilót ,depresziios lettem  ,sok sírás meg minden ami ilyenkor lenni szokót a terhesség alatt
Amikor elmentem szülni 106 kilo voltam a szülésznő megkérdezte hogy nem hagytunk bent semmit mert nagyon nagy maradt a hasam persze utána kiderült hogy semmit nem hagytak bennem csak a pajzsmirigyem nem jól működik tovább fogok hízni így is volt, még 10 kiló fel jött rám, borzasztó volt ez a tulsuly nem tudtam menni mindig bedagad a lábam fulladtam. ANNI NEVÜ  teát na azt elkezdtem inni és szép lassan lefogytam 1 év alatt vissza nyertem a régi sulyom most már mehetek strandra nem kell szégyenkeznem nem kell hosszú polokat felhúzzak hogy takarjam a ki logó kilóikat
Ha te is szeretnél ilyen teát akkor írj és segítek neked ITT RENDELHETÖ!!! :   katalinka76@citromail.hu NE HAGYD HOGY A KILÓK URAJÁK AZ ÉLETEDET

55judit Creative Commons License 2014.01.22 0 0 895

Üdvözlök mindenkit!

 

Az utolsó bejegyzés dátumából ítélve, ez a téma nincs nagyon az érdeklődés középpontjában.

 

Kérdésre válaszolva, én tudok sok olyan oldalt ahol igazán egészséges receptek vannak: http://elmirapaleokonyhaja.blogspot.hu/ És ez csak egy.

 

És hogy ne lehessen vita tárgya hogy egyes élelmiszerek miért egészségesek és miért nem, erre érdemes tanulmányozni Szendi Gábor honlapját, http://www.tenyek-tevhitek.hu Minden írását kutatási eredményekkel támasztja alá.

 

És végül: Fogyást ha kúrával érünk el, a zsírpárnák visszajönnek a kúra befejeztével. Ugyanis ha ugyanazt csináljuk mint előtte, ugyanaz lesz az eredmény.

 

A megoldás: Teljes életmód váltás.

Előzmény: src23 (894)
src23 Creative Commons License 2013.12.27 0 0 894

A valódi fogyókúra szeirntem az egészséges táláplálkozással kezdődik.

A baratnőmmel amúgy is sokat sportoltunk eddig is, de most már azt is megnézzük mi eszünk.

Azaz kókuszzsírral főzünk, nem hansználunk cukrot agyba főbe, hanem helyette eritritet, a sót is kerüljük amennyire lehet.

Ezek szerintem mind betartható dolgok.

És az sem baj ha mondjuk reggelire nem KV-t isztok hanem pl Zöld teát. Nagyon erős antoxidáns hatása van és mind emelett amúgy jó zsír megkötő is egyben, nem engedi felhalmozódni a zsírt a testben. Erre mondják hogy több legyet egy csapásra? :)

 

Egyébkétn nassolni lehet egeszségesen is, ezt most találtam..:

 

"Íme egy bejgli tészta recept, amit nyugodtan fogyaszthatnak a cukorbetegek, a diétázók vagy fogyókúrázók is! A szénhidrát csökkentett lisztnek köszönhetően büntetlenül lehet falatozni belőle karácsonykor! "

Hozzávalók (4 rúd bejglihez)
0,5 kiló szénhidrátcsökkentett liszt
25 deka light margarin
2 tojás + 1 a kenéshez
Kávés kanál só
3 evőkanál cukornak megfelelő természetes édesítő (stevia, nyírfacukor)
1 friss élesztő + pici tej + cukor

 

A net tele van webáruházakkal akik ezeket forgalmazzák.keressetek rájuk.

ha valainek nem menne akkor itt van pl egy:

 

http://www.onelife.hu/      Azon belül az egészséges táplálkozás fül fölül középen.

 

 

Na remélem a tapasztalatom másnak is segíteni fog, jobb kedvűen, egeszségesebben élni. :)

 

 

Apropó tud valaki még olyan oldalt ahol még több ilyen egészséges táplálkozással kapcsolatos recepet található?

 

 

 

 

 

 

 

b.reka.d Creative Commons License 2013.12.19 0 0 893

Kedves fórumozók!

Kérlek Titeket, hogy segítsék egy pszichológiai kutatás létrejöttét az alábbi kérdőív kitöltésével, amellyel a koffeinfogyasztás, dohányzás, evési szokások és testkép kapcsolatát vizsgáljuk. A kitöltés feltétele, hogy fogyasztasz koffeintartalmú készítményeket (pl. kávé, tea, energiaital, stb...), viszont a dohányzás nem feltétel. A kitöltés anonim módon zajlik, és mintegy 20-25 percet vesz igénybe. Előre is köszönöm a segítséget! 

http://pszichdoktori.elte.hu/?q=node%2F36

I.Am.Kate Creative Commons License 2013.11.25 0 0 892

Sziasztok!

 

 

Segíteni szeretnék Nektek. Tudom, hogy ahány hozzászólás, annyi módszer és annyi voks ez meg az mellett. Én mégis megpróbálom, mert szerencsére azért látok olyanokat is, akik tapasztalatból beszélnek 20-30 kg fogyásról, pusztán életmódváltással, nekik ezer köszönet.

 

Edző vagyok. Naponta látom, hogy a vendégeim mivel küzdenek meg, hallom és értem a nehézségeiket, és - ez a legeslegjobb benne - a sikereiket is. Most mondhatjátok, hogy "persze, soha nem voltál túlsúlyos, a pálya széléről könnyű beszélni". Valóban, nem volt még rajtam plusz kiló, de mint mondtam, edző vagyok... az én feladatom, hogy motiváljam az embereket a céljuk elérésében, és amellett, hogy a súlyommal még nem volt gondom, az életem más területein kellett már ugyanannyi elhatározás, önfegyelem és kitartás.

 

Ahhoz, hogy lefogyj, 3 dologra van feltétlenül szükséged:

TÁPLÁLKOZÁS + MOZGÁS + PIHENÉS.

 

Én a szentháromságnak hívom őket... Már csak azt kell elsajátítanod, hogyan add meg a testednek a megfelelőt mindezekből - bár az utolsó szerintem magadtól is megy :)

Luxusnak gondolod? Nem az. Ha háromműszakozol, akkor se, ha feleség vagy, akkor se, ha szoptatsz, akkor se, ha ételallergiás vagy, akkor se, ha éppen nincs tele a tárcád, akkor se.

A helyes táplálkozást és a mozgást meg kell tanulnod, mielőtt belefutsz újabb zsákutcákba, vagy a gyógyszercégek kiéneklik tőled azt a pénzt, amit költhetnél mondjuk egy étrendelemzésre is, bogyók helyett.

(Csinálhatod mindezt önállóan is, otthon, vagy keress fel minket a bejegyzés alján látható címen!)

 

5+1 érv, amiért érdemes elraktároznod ezt a kis bejegyzést amellett, hogy én is csak egy vagyok a sokból.

 

1: Ha nem dietetikus/orvos állította össze a fogyókúrás étrendedet, hanem valahol olvastad/hallottad, az nem személyre szabott. Tehát, a szervezetednek nem fogod megadni azt a kalóriabevitelt, amit igényel és/vagy azt az anyagösszetételt, és/vagy nem abban az ütemben. Az anyagcseréd lassul, a szervezet raktározni kezd --> hízás

 

2: Ha őrült fogyókúrába kezdtél + egyből mozogni (tipikus karácsony utáni pánik), a szervezetedet sokk éri. Nem készült fel arra, hogy kevesebb kalóriából többet kell felhasználnia. íSzó szerint a túlélésre játszik... ilyenkor nem fog neked engedelmeskedni. Nyomtunk már ilyen kombót is, nem? Rövid távon bevált, de aztán vissza is jött. Miért? Mert ismételten lassult az anyagcsere, raktározni kezdett a test --> hízás

 

3: Nem óckodsz attól, hogy valami kémiai úton SZÉTRONCSOLJA a szöveteidet? Zsírpusztítás, zsírbontás, zsírrobbantás, az agyam eldobom ezektől. Ha a párnák nem tudnak feljönni a fenekedre, majd felmennek a hasadra. Ha oda se tudnak, majd valahova máshova üríti a szervezet a cuccot. Egészségesen hangzik, nem?

 

4: A túlsúlyos emberek legnagyobb részének térd- és/vagy gerincproblémái vannak. Ha így most neki állsz otthon négyütemű fekvőzni meg Insanity edzésekre látogatni, vagy akár futni 20 kg plusszal, a bérlet mellé csatolok egy gyógytornász elérhetőséget, jó?

 

5: Ha nem mozogsz azok után, hogy az anyagcserédet beindítottad HELYES TÁPLÁLKOZÁSSAL, a vázat nem lesz, ami összetartja, így aztán lötyögni fog mindenhol. Amellett, hogy nem szép, a szervezeted is gyengül.

 

+1: A zsírégető edzés nagyon divatos kifejezés, de sokan nem tudják, mi az a folyamat, ami pontosan lezajlódik a testben ilyenkor. Pl. Nálunk pulzusmérő órával tartjuk a vendégeket zsírégető zónában, preventív edzés keretében, kontrollált, előre megszabott étrend mellett. Na, ők le is fogytak.

 

Nektek is sok sikert kívánok!

 

Szép napot!

 

Fat Free Fogyókúra Központ

Varga Katinka - vezető edző

www.lefogynideokosan.hu

 

Rozi84 Creative Commons License 2013.11.21 0 0 891

Zöld teából a szálas kínait érdemes venni, gyakorlatilag bármelyik kínai boltban lehet kapni, kis zöld dobozos, fehér kínai írásjelekkel. De a DM-ben, Rossmanban is hozzájutsz...

 

Egyébként a 3D vibrációs tréning elég jó alakformáláshoz, narancsbőr ellen és ha intenzíven csinálod, tök jól fogyaszt is. Én heti 2X járok a VilágCsücsökbe a Lehel térnél, jó kis hangulatos klub, és van ilyen gépük, elég olcsó a bérlet is rá. Tehát én nem használom ezt intenzíven, mert lehet heti 3-4 alaklommal is, és úgy fogyni is lehet vele, meg ha nem csak állsz rajta, hanem pici feladatokat is végzel. Én csak naribőr ellen kezdem használni, de mindig izomlázam van tőle elég durva. :) A neten rá tudsz keresni a helyre, asszem vilagcsucsok.hu a weblapuk... Tök jó programjaik is vannak, de a 3D gép is fent van a weblapjukon.

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2013.10.05 0 0 890

Melyik zöld tea a jó?

totoragge Creative Commons License 2013.09.28 0 0 889

Én sokat adok a külsőmre, mivel rendszeresen járok edzőterembe. Sokat diétázom és a fehérje por mellett szedek zöld tea kapszulát is, mivel jó vízhajtó hatása van és nagyon sokat segít a fogyásban is és, hogy szálkás is legyek. Melette még rendzseresen járok futni is.

 

karanka0 Creative Commons License 2013.09.28 0 0 888

A zsíremésztő enzimek működésének gátlása révén a zöld tea csökkenti a zsíremésztést, így segít kivédeni a fölös zsír fogyasztásának veszélyeit. Mikor zsírosat eszem akkor azonnal iszom egy nagy csésze zöld teát, ami segít benne, hogy ne szívodjon fel és ne szenvedjek tőle.

Csökkenti a zsírsejtek osztódását, csökkenti a test és a testzsír tömegét, gátolják zsír felszívódását a belekből.

toroveronika Creative Commons License 2013.09.28 0 0 887

Nekem is a zöld tea hozta meg a kívánt eredményt. A nagy mennyiségű antioxidáns anyagok miatt jótékony hatása van. A zöld tea méregtelenít, serkenti az anyagcserét, gyorsítja a zsírégetést. Én naponta 2x iszom egyet reggel, egyet meg este szinte vacsora helyett. Én 15 kilót fogytam és sikerült tartanom is ami elég nagy szó manapság.

Előzmény: hompesz (886)
hompesz Creative Commons License 2013.09.28 0 0 886

Reggelenként nem erőm felkelni és sem tükörbe nézni. 35 kiló súlyfeleslegem van. Akárhogy próbálkoztam fogyással, nem tudtam egy dekát sem leadni. Sokáig én is így voltam ezzel, aztán úgy döntöttem, hogy ideje változtatni. Kipróbáltam a zöld teát és sikerült már 10 kilótól megszabadulni.

evacska59 Creative Commons License 2013.07.31 0 0 885

kb. kifejtetted, amit én is gondolok erről.

Előzmény: Galahed_ (884)
Galahed_ Creative Commons License 2013.07.31 0 0 884

Hahó, ez a valódi fogyókúra, nem a csodabogyó topik.  Ezért az egy hozzászólásért nem volt érdemes regisztrálni....

 

Nézzük meg a terméket.  

Áfonya dél amerikából.  Honnan máshonnan...   Megfelelően messze van , hogy itt ne akazd le a fáról...

"Hollywood legsikeresebb fogyókúrés terméke...."   Naná ki ne szeretne úgy kinézni mint a sztárok :)))

 

 

Hatása (idézem:)

 

 - természetes úton csökkenti az éhségérzetet;

 - gyorsítja az anyagcserét - gyorsítja a kalóriák égetését;

 - mikrotápanyagokkal látja el a szervezetet;

 - növeli az energiaszintet!

 

Ez jó esteben talán igy van.

De ez nagyjából bármelyik magyar vagy magyarországon frissen beszerezhető gyümölcsnek megfelel  ..... egész pici utánaolvasást igényelne ugye, hogy mikor milyen friss gyümölcsöt együnk a fenti hatások eléréséhez (magyarok közül: alma körte, szilva, dinnye, ribizli, zöldségek közül: répa, retek, búzafűlé, stb stb...) aztán: ananász, citrom, narancs stb stb hosszú a sor.... 

 

Nem beszélve arról, hogy ugye hogy a tablettában lévő gyömölcsöt feldolgozzák, extrudálják, tartósítják, stb stb, amivel szegény délamerikai áfonya a tényleges hatását, jól el is veszti....

 

Aztán ott a sok pozítív hozzászólás a termék alatt...  Van olyan aki ezt még elhiszi???

 

 

 

Nem vagyok én ellene a táplálékkiegészítőknek, de azt tudni kell:  valódi fogyást egyféleképpen érhetünk el:  kevesebb kalóriát együnk meg mint amennyit lemozgunk. egyszerüen mérhető, persze a fotelből nehezen betartható, igy az ember áteshet a ló másik oldalára, az ilyen tablettákban bízva, tovább ül a TV elött és jól tönkreteszi a saját szervezetét.

 

Szóval összefoglalva: együnk mindent  (minőségi ételeket és igen zsírt is) változatosan, napi 5 ször, keveset. És mozogjunk egy- egy alkalommal 30 percnél többet, heti minimum 3 alkalommal, magasabb pulzusszámmal mint a TV elött.....  És kerüljük a tablettákat amelyek legtöbbje megzavarja, felborítja az anyagcserét, jó esetben nem tartalmaz káros összetevőt, vagy a gyártása során belekerült egyéb kiegészítőket (térfogatnövelő, mesterséges szinezék, emulgálószer stb stb..)

 

 

 

Előzmény: Eva312671 (882)
evacska59 Creative Commons License 2013.07.31 0 0 883

A fogyasztó tablettáktól csak a pénztárcánk lesz soványabb. Kalóriabevitel csökkentése és mozgás a nagy titok. A többi csak üzlet.

Eva312671 Creative Commons License 2013.07.31 0 0 882

Fogyasztó tabletta - acaiberry900.hu Megkaptam a rendelésem, mely időben érkezett, és a pirulák is tökéletesen hatnak.

evchicken Creative Commons License 2013.04.25 0 0 881

Sziasztok!

 

A LiteWellnessben indul egy program, ami 4 hétig tart, és ez alatt az étkezést és edzést segítenek harmóniába hozni, dietetikus és személyi edzők segítségével. Ha van kedvetek nézzétek meg a leírást!

http://www.litewellness.hu/akcioink-aktualitasaink/liteweight-program/

alt_ Creative Commons License 2013.04.20 0 0 880

Egyébként akartam már nektek írni hogy nincs olyan hogy zsírégető mód, akár futás akár más sportról beszélünk. Csak azok mondanak ilyet akik nem értenek hozzá. A szervezet szinhidrátból nyeri a sportból az üzemanyagot, nem a zsírból ! Ha pedig egy kemény sport után a mérleg kevesebbet mutat (én is tudok 3 kg-mal könnyebb lenni ha kell egy időre), az folyadék vesztés amit pótolni kell. De ha tényleg érdekel hogy lehet sporttal zsírt égetni akkor van egy durva módszer amit az elit sportolók alkalmaznak pl. triatlonnál. Ugyanis túl hosszú edzés esetén táplálékfelvétel nélkül, nem lehet a megfelelő mennyiségre feltölteni a szénhidrátraktárunkat. Pont ezt lehet úgy kihasználni hogy ebben a tartományban edzünk és akkor a szervezet rá van kényszerítve hogy zsírt égessen (elég gyötrelmes). Hngsúlyozom hogy ezt normál ember nem tudja megtenni, erre pár elit sportoló képes ! Még a vékony embernek is nagyon nagy zsírkészlete van. Mikor érzed hogy fáradsz akkor sem akar a szervezet a zsírhoz nyúlni, nem véletlenül szédelegsz stb, pedig ott a zsírraktárunk. Ezt az állapotot pl. szőlőcukorral orvosolhatod hiszen azonnal szénhidráthoz juttatjuk a szervezetet. 

alt_ Creative Commons License 2013.04.20 0 0 879

Reggelire mostanában mindig megeszek egy fej nyers karalábét, ez a reggelim az ebédig. Nekem elég.

Ez annyira sikeres hogy a munkahelyen is egyre többen nyomnak be minden nap egy egész karalábét.

alt_ Creative Commons License 2013.04.20 0 0 878

Pont ma futottam 50 km-t (majdnem 7 óra alatt a hegyekben 1400m szintemelkedéssel felfelé), holnap meg 10-et síkban a Vivicittán. Így azért elég jó mennyiség nem ? :)

Amúgy nekem is sikerült már FÉL KG-ot leadni !!! Múltkor írtam hogy nem akar a mérleg 79.9 kg-ról elmozdulni, és örömmel jelentem hogy most elég stabilan mutatja a 79.5 vagy 79.6-ot. Na jó ez csak 30-40 dkg, de akkor is siker !!!  

Előzmény: mixmail (877)
mixmail Creative Commons License 2013.04.04 0 0 877

Aki fogyózik, diétázik vagy sportol és fontos, hogy figyelje a kalóriákat és a tápanyagfogyasztást ajánlom ezt az oldalt, megkönnyíti majd az életét:)

 

Online kalórianapló - fogyókúra, diéta napló

 

Pontjólvagyok Creative Commons License 2013.04.02 0 0 876

Sziasztok!

 

Sajnos a legtöbb fogyókúra sajnos nem sikeres. Sokszor magunkban keressük a hibát! 28 éves nő vagyok, évek óta szenvedek a túlsúlytól, néha csak pár kilótól...valamikor pedig többtől. Rengeteg mindent kipróbáltam. Pár éve kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van. Ami nem engedte, hogy lefogyjak, akkor sem, ha csak vizen és napfényen életm...:-)

Közben a betegséget tanulmányozva pár napja létrehoztam egy honlapot: www.jolvagyokpontjolvagyok.com

Itt mindent megtalálsz, ami egy életmódváltáshoz szükséges. Még ha nincs is pm alulműködésed, akkor is hasznos életmódbeli tanácsokat találsz rajta.

 

Segíteni szeretnék, mert nekem is nagyon nehéz volt! Remélem tetszik majd az oldal hangulata, amennyiben igen, keress meg facebookon is, ahol folyamatosan az elhízás és a pm témakörben posztolok érdekességeket! Facebook: "Pont jól vagyok"

 

Írhatsz nekem, ha bizonytalan vagy, segítek!

 

Mindenkinek kitartást!

www.jolvagyokpontjolvagyok.com

Forgószél/Andrea Creative Commons License 2013.03.30 0 0 875

Kedves support8!Engem érdekelne a kapszula!Az email címem: andy1030@freemail.hu

Előzmény: support8 (845)
alt_ Creative Commons License 2013.03.07 0 0 874

Gyerekek fogyás eddig 0.

Tegnap is 79.9-et mutatott a mérleg, ma is 79.9-et.

Igaz tegnap nem mentem le futni, de vasárnap megyek egy 25km-es futásra erdőbe, hegyeken át. Szerintetek azzal le fog menni 10 deka vagy úgyis 79.9-et mutat a mérleg.

Ma ismét hoztam finomfőzeléket 2 tükörtojással ebédre (kenyér nélkül). Azt találtam ki hogy csak a felét eszem meg. Lesz hatása ?

A másik kérdés hogy a fogyókúrában kell-e hinni ? Ugye milyen jó kérdés. Mert én nem hiszek benne hogy meg tudok szabadulni pár kg-tól. Lehet hogy ez a baj !

Esszzterr Creative Commons License 2013.03.06 0 0 873
Hát nem kifejezetten sovány,èn sem vagyok az a kövèr,167 centi vagyok ès 60 kiló,csak szeretnèk kicsit egèszsègesebben ètkezni.
alt_ Creative Commons License 2013.03.06 0 0 872

Ha a párod sovány, akkor el is hiszem hogy nincs kedve a fogyókúrás ételeket enni :) Szegény :)

Előzmény: Esszzterr (871)
Esszzterr Creative Commons License 2013.03.06 0 0 871

Sziasztok! Remélem nem baj, hogy ezzel írok ide, de most kezdtem/kezdenék el egy életmódváltásos/fogyókúrás/alakformálásos dolgot, és rögtön problémába ütköztem. Ugyanis a párommal élek, és neki esze ágában sincs fogyókúrás ételeket enni az én kedvemért. Holnap pl. csirkemellpörköltet szeretne tarhonyával... Van valami ötletetek, hogy azt én hogyan ehetném vagy hogyan tehetném egy kicsit egészségesebbé? Gondoltam pl. sima olaj helyett olivaolajra, de amúgy is csak pár cseppet szoktam használni, a szokásos zöldségeket, hagyma, paprika, paradicsom, és fűszereket. A tarhonya gondolom ki van zárva, vagy létezik belőle diétás? Én még soha nem is kerestem, így nem tudom.... Ha más nem, eszek pár szem husit jó sok salátával :) Előre is köszönöm a segítséget!

alt_ Creative Commons License 2013.03.06 0 0 870

Ja, a tegnapi étel felsorolásból kifelejtettem hogy reggel a tea mellé müzlit is ettem !

alt_ Creative Commons License 2013.03.06 0 0 869

Hogy konkrétumokról beszéljünk, elmondom a tegnapi napomat étkezés és edzés szempontjából kíváncsi vagyok szerintetek hol a hiba, vagyis miért nincs fogyás ?

 

Étel: finomfőzelék 2 sültvirslivel, 1 alma, 2 tojás

Ital: tea, víz, 1 pohár tej, narancs-répa-cékla turmix

Eddzés: 6.5 km futás (35 perc), xxxtorna, 200 felülés, 50 fekvőtámasz

 

Egy ötletem azért van a megoldásra: mivel nem olyan régóta csinálom várni kell. Ugyanis azt hallottam másoktól (akik tényleg leadtak súlyt), hogy 1 hónapig akárhogy megszakadsz, nem lehet fogyni (sokan idő előtt feladják), és minimum 30 nap kell hogy elinduljon a fogyás.

 

 

alt_ Creative Commons License 2013.03.06 0 0 868

Sőt, bocsássatok meg ami kimaradt de fontos: ha kevesebbet eszünk azzal elérhető az hogy aktivizáljuk a fogyás elleni védekező rendszerünket. Ugyanis a szervezet érzékeli hogy baj van, nincs elég táplálék márpedig ez a szervezetünk számára ez nem kívánatos. Tehát kicsit be kellene csapni. Úgy kellene kevesebbet enni hogy a védekező rendszer ne kapcsoljon be. Na erre mondjatok valami okosat !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!