Szia!Még egy kis segítség:A ponyva természetesen sárga volt,a Skoda 706 lehet a színminta számodra.A második képet én raktam fel a "Régi magyar rendszámos"topicba/egy régi"HC"-és kiadványból,erre a tipp volt.Összetörtek egy"Z"rendszámú kocsit a sofőrök,és maradt a cégnél ha megnézed egy Skoda pót van utána kötve.
Ne vedd alapnak B.L.munkáját,kivételesen.Az egy Brekina átfestés "csak".Az első képeden levő sárvédő,köszönőviszonyba nincs a Brekinához.Az M.B. NG is ezt a sárvédőt örökölte.:)
A 424 modelboltból mostanában rendelt valaki valamit?
Mert az elmúlt 3-4 napban küldtem a boltnak 2 emailt,megrendelés gyanánt,de még nem kaptam választ.Korábban már 2 szer is sikeresen rendeltem tőlük és viszonylag hamar válaszoltak is.Vajon mi lehet?
Hirtelen ennyit találtam... Végiggondolva, nem is biztos hogy létezik erről az LPS-ről színes kép. Ami van, az már újabb ('70-es évek közepe), ezeken a plató oldalfala már szürke és nem is biztos, hogy fa. A modell Börcs Laci munkája, ezt veheted nyugodtan alapnak, szerintem tutti hiteles... :)
Az első képen levő LPS Merci a hagyományos Hungarocamion színekben futott, zöld fülke, fehér csíkkal, a plató fa oldalfalai szintén zöldek, a ponyva sárga, rajta piros Hungarocamion, Budapest felirattal. A másodikról semmi, arról biztos nincs színes fotó, az elsőről keresek.
Nem vagyok regisztrálva azon a honlapon, de a "magyar gmail" címmel (gmail.hu) már voltak gondjaim máshol, inkább használd a gmail.com-ot, azzal semmi baj sincs.