Milyen útmutatót tettél fel, és mikori?? Azt írod, szerencsére már nem érvényes.
Ha nem érvényes, nem kell vele foglalkozni.
Jelenlegi érvényes törvényi előírás szerint megszűnt a kihozatali arányszámok alapján történő minősítés, azaz, amennyiben cukrozott cefére gyanakszik a főzdés, akkor sincs teendője, nem tartja vissza a tételt, nem vesz mintát, mint tavaly.
Szerintem rájöttek, hogy többe kerül a leves, mint a hús.
Szilvát főztem, ez még sűrűbb volt mint az eddigiek. Igen a cső nagy, belül kb 74mm az átmérője. A csap asszem 2,5 colos. A tűz sem közvetlen éri a csövet, ahol a cső van ott csak a meleg megy fel.
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken:
Sziasztok Skacok ! Én biztos nem fogok zúgolódni...mert megint kispolákom van és imádom! pedig alig férek el benne...de az a két pici léghűtéses
henger le fog vinni ...szóval oda ,és felverem a sátram ,kifekszem közétek,előveszem a butilkákat és KÓÓÓÓSTOLUNK ezerrel ! Hajnalig és mégtovább...:))))
A robbantot epret mindenképpen hozom,de reményeim szerint viszek vérnarancsot,mandarint,almát, na és a tutit: a Satu féle pasaréti piaci téli vegyest /52fok/ Jólét !
Ebben a hőmérsékletben majdnem szabadban(fűtetlen jól szellőző hely) mennyi élesztőt( borélesztő és-vagy sütőélesztő) ajánlott a gyümihez adni hogy biztos legyen a dolog?Kb mennyi idő míg kiforr?
...csak nehogy visszahozzák...a múltkori anyag (belső használati) szerint, megint ezen "mesterkednek", de akkor annak a kormánynak, aki ezt meglépi ANNYI lesz...
Köszönöm a gyors válaszokat elöpárlatod nem vettel el csak kevés rézelejét aminek kéeks volt a szine és igaz akkor még nem olvastam a reggelit :) már megvolt segitett meg ti is
Lenne egy kérdésem törköly pálikát fözök ki elsö fözésre lett 12-13 liter 25 fokos de zavaros ki lehet javitani valahogy?? Vagy fözzem át másodszorra is és több elöpárlatot vegyek el?
A cefrét ioncserélt vizzel higitottam rézelejét elvettem igaz sokáig állt a cefre lehet attol van.
Hogyan készítsünk jó pálinkát? Cefrézési, főzési ismertetők, főzőberendezések, tanácsok,videók, tesztek, gyakran ismételt kérdések a következő linkeken: