stapika
2012.07.14
0 0
71123
"segíts magadon,az Isten is meg segít" Kb.
Olvasd el vf1.,mindennapos bejelentkezését(nem másnapos)vagy itt a topic neve alatt látható,fekete betűs felszólítást.
Utána,ha nem értesz valamit(előfordul)bátran kérdezz.
Előzmény: Tomi1990.08.02 (71118)
snapszmester
2012.07.14
0 0
71120
A tartályt amibe a cefrét tesszük az üst.
Van több szempont is mint az anyaga.
A réz nagyon jó hővezető és a minőséget is javítja. A leégés elkerülése érdekében ajánlott az él nélküli kivitel, lábas méret(szélesebb mint magas), dupla fal. A saválló is jó ha megfelel a fenti elvárásnak.
Előzmény: Tomi1990.08.02 (71108)
Tomi1990.08.02
2012.07.13
0 0
71108
Sziasztok. Én pálinkafőzőt akarok csinálni.
A tartálynak amibe a cefrét tesszük annak nem muszály réznek lennie ugye? Jó más saválló anyag is ugye?
Csak a tetejének kell réznek lennie.
Csináltam egy képet az elgondolásomról. így jó lenne?
stapika
2012.07.13
0 0
71107
Ez lemaradt.
E topicot egy nyitott közösségnek éltem meg,bárhogy hangoztassák is,hogy belterjes.
Még mielőtt ártanék valakinek,nem ismerek senkit személyesen,se innen ,se a ZD.-sek nél.
Bocs,a ZD-seknél ismerek,de az nem ír ide.:-)
Előzmény: stapika (71106)
stapika
2012.07.13
0 0
71106
Én is találtam valamit.(nem most)
Az Emberi és Polgári Jogok Nyilatkozatára emlékeztetnék,amely szerint:
"minden ember szabadnak és jogokban egyenlőnek születik és marad,a társadalmi különbségek csakis a közösség szempontjából alapulnak"
foxrudi
2012.07.13
0 0
71105
Ezzel csak az a baj,hogy egy "régi" tipusú főzőn ezt nem igazán lehet kivitelezni,szerintem.
Ide legalább 2 pisztoriusz tányér kell,vagy oszlop,stb.
Előzmény: foxrudi (71104)
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!