Keresés

Részletes keresés

Patent IPO Creative Commons License 2012.03.23 0 0 31589

Majd ha eljössz velem , ott meggyőződhetsz, hogy mi folyik egy élő kaszinóban. Egy vágóhíd az egész

Előzmény: Kicsi KRém (31586)
Patent IPO Creative Commons License 2012.03.23 0 0 31588

Nem olvastad az előzményeket. Arról írtam,  hogy bevállalnék egy élő versenyt, ahol be tudnám bizonyítani a nyerő szisztémát. De ahhoz abszolút korrekt feltételek kellenek. Semmi manipuláció, semmi leskelődés.

 

Előzmény: Kicsi KRém (31586)
Kicsi KRém Creative Commons License 2012.03.23 0 0 31587

Elutaltak a penzedet, nem kell semmit tenni.

Azert azt megkerdeznem az erdekesseg kedveert, hogy 48 fillerert ment a kuzdelem?

Előzmény: senkif (31579)
Kicsi KRém Creative Commons License 2012.03.23 0 0 31586

Azert azt ugye nem varod el, hogy pont kaszinokban ne legyen kamera egy olyan varosban ahol minden sarkon van egy. Es azert az szerintem egy kicsit paranoid feltetelezes, hogy azert vannak ott, hogy teged atverjenek.. hanem elsosorban azert, hogy magukat vedjek, mert ugye azt tudod, hogy a kaszinoban is vannak csalok? 

Előzmény: Patent IPO (31585)
Patent IPO Creative Commons License 2012.03.23 0 0 31585

Pedig úgy lenne sportszerű, tiszta játék. Egy semleges helyen, semmi beavatkozással. Azért kérdeztem, mert talán tudtok ilyen lehetőségről. A kamerákon keresztül ne azatkozzanak bele a játék tisztaságába és nem kell rögzíteni és utólag értékelni, hogy milyen módszert alkalmazhatok. Higyjétek el, hogy van egy nagyon érdekes játék, amikor itthon vagyok, gépen elszórakozgatok vele és szinte magam sem hiszem, hogy ilyen szépen sorban kis közökkel, de néha közvetlenül egymás után jönnek elő a kikalkulált számok. Élőben nincs időm feljegyezni minden lépést, hogy miként is csináltam, mikor hányadik  gurításra jöttek be a számok, csak a gyarapodó zsetonokból tudom utólag nagyjából visszaidézni.

Szereteném a játék érdekességét másokkal is megosztani, de nem szeretném, ha a kaszinók ezután folyamatosan betartanának. Nem is akarok nagyobb tétekkel játszani, mert akkor rövid életű lenne, hogy eljárogathatok játszani. Nem kötelesek megindokolni, hogy miért tagadják meg a játék lehetőségét

Előzmény: endoplazma (31584)
endoplazma Creative Commons License 2012.03.23 0 0 31584

Szerintem, mint mindenből (Kő-papir-olló világbajnokság is van) rulettből is vannak versenyek. De mért tőlünk kérded? Te jársz élőben játszani, kérdezzél rá ott. Azt nem tudom hogy képzeled, hogy elkülönítik a rulett asztalt minden beavatkozási lehetőségtől. Te magad fejtetted ki, hogy iszonyat könnyű csalniuk, azt meg te se várhatod, hogy hagyják, hogy szétszereld, belenéz a rulett kerékbe, golyóba, stb. Azt meg főleg nem gondolhatod, hogy leszerelik a kamerákat a te kedvedért. Szóval szerintem ne nagyon reménykedj, hogy olyan feltételek lesznek amikkel bevállalnád a megméretetést.

Előzmény: Patent IPO (31574)
endoplazma Creative Commons License 2012.03.23 0 0 31583

Vártam már mikor tűnnek fel akik azt hírdetik, hogy a duplázós módszer lehúzás és helyette ugyan azt ajánlják pepitába :). Mért van az-az érzésem, hogy 1 hónapja még te is hírdetted a tétduplázást. Inkább csinálj egy rendes honlapot és majd akkor gyere ide vissza linkelni. Persze előtte nem ártana, ha lenne legalább két épkézláb hozzászólásod ebben a topikba.

Előzmény: Törölt nick (31573)
endoplazma Creative Commons License 2012.03.23 0 0 31582

Ez bejön? Mármint, hogy csinálsz egy újabb honlapot, beregisztrálsz egy újabb nevet a forumba és előadod, hogy te is egy játékos vagy és a honlapon található módszerrel milliókat keresel? Amúgy mennyi idő megcsinálni egy új honlapot? A minőségből ítélve max 1 óra. Azért sokat elárul a honlapról, hogy 4 kaszinót reklámoz amiből három egy hálózat tagja, a negyediken meg nem lehet megtalálni a bónusz követelményeket amiből kiderülnének a turpisságok.

Előzmény: Törölt nick (31578)
Patent IPO Creative Commons License 2012.03.23 0 0 31581

Az nagyon véletlenszerű lesz. Néha egy-egy szám nagyon el tud tűnni és csak nagyon sokadikra jön be. Addigra bukta lesz. Van ennek más módja. Akkor csak valóban szerencsejáték. Amennyit hozhat, annyit el is visz, de inkább többet

Előzmény: monter (31580)
monter Creative Commons License 2012.03.22 0 0 31580

Kedvedért megnéztem..

"Deduktív elméletalkotásunk végső eszenciája, avagy az elméleti nyerő rulett stratégia:"

itt abba is hagytam és kilőttem a weboldalt, de a lényeg egy mondatban összefoglalható:

válasz 5 számot és játszd meg tétemeléssel. 

Előzmény: Törölt nick (31578)
senkif Creative Commons License 2012.03.22 0 0 31579

Mit kívánnak még tőlem?

 

Köszönök minden segítséget!

 

Most ezt küldték: 

 

Dear Mr. *****,

We have transferred your refund for the amount of EUR **** back to the payment method registered in your ClickandBuy account. The amount will be credited in due course.


Are there still questions left unanswered?

Answers to the most frequently asked questions can be found online here: Help.

If you have further queries please contact us using the contact form. We will gladly assist you with your inquiries. 

Kind Regards,
Your ClickandBuy Service Team

 

Aztán meg ezután két óra múlva ezt:

 

Dear Mr. *****,

We have transferred your refund for the amount of EUR 0,48 back to the payment method registered in your ClickandBuy account. The amount will be credited in due course.


Are there still questions left unanswered?

Answers to the most frequently asked questions can be found online here: Help.

If you have further queries please contact us using the contact form. We will gladly assist you with your inquiries. 

Kind Regards,
Your ClickandBuy Service Team

 

 

 

Kicsi KRém Creative Commons License 2012.03.21 0 0 31577

Igen, megkapod.

Ez tok normalis procedura, konfirmalniuk kellett a bank adataidat.

Nincs mitol tartani, ha nem tettel rossz fat a tuzre es nyilvanvalo, hogy nem. Ugyhogy hamarosan megkapod a penzt. :)

Előzmény: senkif (31576)
senkif Creative Commons License 2012.03.21 0 0 31576

Ezt írta a clickandbuy:

 

Dear Mr.  ****,
Thank you for contacting ClickandBuy and for your message.
We have received your email and forwarded the documents to the relevant department in order to initiate  the bank account confirmation process.
You will receive the requested amount as soon as possible. 
According to our terms and conditions we may carry out various checks in connection with avoiding money laundering and data misuse before making any payment from or to the account. Furthermore, we are obliged to check whether the holder of the electronic money is the person who is entitled to redeem it as required by any applicable law. (12.4)
Please note that as an FSA regulated company we are obliged to carry out such checks before being allowed to pay out any credits on your account.
We apologise for any inconvenience this might cause.


Please select answer or reply when responding to this email as opposed to sending a new email as this will aid us in resolving your issue with more efficiency.
Yours sincerely,

 

Remélm akkor most már megkapom a pénzem!

senkif Creative Commons License 2012.03.20 0 0 31575

Na jó! Most már végre sikerült kikérnem a pénzt. Persze ők voltak a hobásak mert nem vették észre hogy küldtem nekik papírokat. De persze nem ilyen szép az élet. Mert ugye a kaszinónál úgy van hogy csak oda küldik a pénzt ahonnan befizettél. Tehát visszaküldték a clickandbuyra Mondjuk ezt tudtam is. De azt már nem hogy a clickandbuy is szeret szórakozni. Tehát most innen próbálom kivenni a pénzt. A kártyám regisztrálva van tehát verified van kiírva az accountra. Hiába küldözgetek nekik naponta leveleket vagy nem válaszolnak rá vagy kapok egy automata válaszlevelet hogy küldjem be a személyit meg a bankszámlakivonatot. Mind a személyit mind a bankszámlakivonatot elküldtem nekik, de még mindig semmi. Mit tegyek? Valaki volt már hasonló helyzetben? Jogosan kérhetnek ennyi információt ezek a cégek? Anyámon kívűl már tényleg mindent beszkenneltem ezeknek.

 

Tudom hogy nem pontosan ebbe a topikba való de sajnos nem találtam olyat ami ezekkel foglalkozni. És talán ideillik a legjobban mivel a casinok többsége is ezt használja!

 

Köszönök előre is minden segítséget! 

Patent IPO Creative Commons License 2012.03.19 0 0 31574

Létezik olyan, hogy rulettverseny?

Akármilyen formában, de csak élőben , semmi online, semmi gép, ami beleavatkozhatna.

Hasonlóan, mint a pókerversenyeken.

Én bevállalom, ha létezik ilyen. De semmi kamera, a rulettasztal elkülönítve minden bevatkozási lehetőségektől. Kamerák vagy leszerelve arra az időre, vagy fekete takarókkal eltakarva. Ha ilyen van, én leszek az első, aki bevállalja

Másképp úgysem bizonyítható, hogy van nyerőstratégia. Van, van és van. Azt pedig már mondtam, hogy bizonyos formában a matematika alkalmazva van, de az alapötlet nem a matekra épül. Unom magamat ismételni,, de VAN.

Nem eladó az ötlet, nem is leszek ebből milliomos, de nagyon szépen óvatosan lehet vele nyeregetni. Játékszenvedélyem pedig még kicsit sincs, hisz úgy kell magam bíztatni, hogy megint menni kellene. De túl sok a stresz bennem és kiborít az a rövid idő is. Másnap hulla vagyok. Nagyon kell koncentrálni és rögtönözni

Előzmény: queenspark (31557)
Csucsu007 Creative Commons License 2012.03.16 0 0 31571

tud valaki élő veb-kamerát valamelyik

las vegasi kaszinóból?

 

queenspark Creative Commons License 2012.03.15 0 0 31570

Kinek a pap...az tény,h. nekem nem megy a rulett, nem is hiszem, hogy valaha játszani fogok még, a rulettet szerintem nem lehet élvezni, srry 1 szar, monoton játék, halál unalmas, de én pókerezni imádok! TE nem tudsz pókerezni, én pedig nem tudok rulettezni!

Előzmény: monter (31567)
Patent IPO Creative Commons License 2012.03.14 0 0 31569

Megfigyeltem, hogy az élő rulettnél időnként túl sok a számok ismétlődése. Azt most ne firtassuk, hogy véletlenszerű-e, vagy manipulálták, de néha döbbenetes, hogy miket látok.

Eddig a legfurcsább sor ilyen volt , ezt egyik jegyzetemen őrzöm:

14, 9, 33, 33, 33, 10, 33, 10, 20, 20, 13, 13 17, 8

Hihetetlen de igaz, hogy ez volt a 14 számos kijelzőn

Az is furcsa, hogy4 vagy 6 asztalból csak éppen egy az, ahol folyamatosak az ismétlődések. Ha nem is közvetlenül egymás után, gyakran 1-2 közzel.

Azon gondolkodtam, hogy egy este csak erre kellene rápróbálnom. Tudom, ez csak a szerencsémen múlna, hogy bejön-e. Több szám megrakásával nagyobb lenne az esélyem, de a kockázat is vele együtt.

Teszek néhány próbát és megírom, hogy mennyire volt sikeres.

Az is előfordulhat, hogy beetetésnek csinálják

 

Előzmény: sólyomszemű (31566)
monter Creative Commons License 2012.03.14 0 0 31568

külső mezőkre nem is érdemes nagyon játszani épp ez miatt, belső mezőkre vagy szektorokra, számokra érdemes a szorzó miatt. így elég egy nyerés hogy meglegyen a napi "betevő"

Előzmény: endoplazma (31559)
monter Creative Commons License 2012.03.14 0 0 31567

én évekig pokereztem, sztem meg a poker a pénznyelő, ezer ember nyer, tizezer veszt...a rulett sokkal kiszámithatobb, nyereségesebb.

Előzmény: queenspark (31557)
sólyomszemű Creative Commons License 2012.03.13 0 0 31566

Milyen gyakori a színek, számok ismétlődése? Ha gyakori, akkor szerinted manipulált, vagy természetes hogy gyakran ismétlődik? 14 számon belül mit tapasztaltál, konkrétan a kijelzőn látható számsoron belül?  

Előzmény: Csucsu007 (31565)
Csucsu007 Creative Commons License 2012.03.13 0 0 31565

mi a kérdés?

Előzmény: sólyomszemű (31564)
sólyomszemű Creative Commons License 2012.03.13 0 0 31564

Jár valaki közületek kaszinóba? Pár dolgot szeretnék megbeszélni. Néha olvastam olyan hozzászólást, akinek van tapasztalata az élő rulettben, nem csak online... Írjon emailt, vagy akár itt is megbeszélhetjük

srq Creative Commons License 2012.03.12 0 0 31563

Helló! A RULETT topicban tett hozzászólásom, hátha valaki nem nézi, de mégis érdekelné a legújabb postom - mondjuk ezt nehezen tudom elképzelni:D

 

"Hi! Újabb, Excel 2002 kompatibilis verziója a Rulett Stratégia Teszternek (classic Martingale és Labouchere):

 

Screenshot 2002-ben megnyitva:

http://dl.dropbox.com/u/28444538/final1/Image00.2002.png

 

Screenshot 2007-ben megnyitva:

http://dl.dropbox.com/u/28444538/final1/Image00.2007.png

 

Egyelőre csak egy kompatibilis változat, azaz nem az eredeti, 2007-es képletekkel (ettől függetlenül pont ugyanúgy működik):

http://dl.dropbox.com/u/28444538/final1/rst.v0.116z.2002-2007.xls

 

Persze továbbra is hiányos, ahhoz képest, amiket még szeretnék belerakni, csak nincs rá időm.

 

Ha valakinek jelszó kell (bele szeretne nézni a képletekbe), mail.."

Patent IPO Creative Commons License 2012.03.12 0 0 31562

Ekkora nyereményekkel vicc lenne fekete listára tenni. De hogy számontartják a nyerőket, abban biztos vagyok. Ha ott vagyok kb két órát összesen, az elég nagy idő ahhoz, hogy szinte senkit nem látni a kasszánál, amikor kiváltaná a nyereményét. Szemben azzal, hogy folyamatosan jönnek és mennek az emberek, halomra veszítik a sok zsetont.

A kasszánál az arcomhoz kb 1 méterre is van kamera. Nem hiszem hogy olyan lusták, hogy ne néznék meg ki volt az aki pénzt vett fel.

Amikor bátorkodtam 252 fontot nyerni és hülyeségemre két nap múlva visszamentem , mert akkor éppen nem volt nálam másik cím, filmbe illő jelenetek voltak. Akkor bizonyosodtam meg, ha akarnak, teljesen le tudnak tiltani számokat.

A földről irányítják a Marson az űrszondát, a technika olyan szinten van. Akkor egy rulettkerék és a golyó mozgásának a manipulálása csak játék. Ha meg tudják csinálni, akkor miért is ne tennék. A kapzsiságnak nincs határa. Ha azt látják, hogy valaki tud nyerni és az nem csak a szerencséjén múlik, akkor azt jobb a csírájában elfolytani. Nem is a nyeremény nagysága miatt, hanem maga a tény, hogy bármikor nagy tétet is rakhatnék, nem 1 fontot, mint most teszem.

De egyébként örülök, hogy így írtál, mert jobb ebben a hangnemben megvitatni valamit :)

Előzmény: endoplazma (31561)
endoplazma Creative Commons License 2012.03.12 0 0 31561

Azért ne keverjük a szezont a fazonnal. Te azt állítod, hogy elkezdenek csalni ellened, ha nyerő játékos vagy. A kártya számolókkal nem ezt tették. Amúgy elég nehéz is lenne csalni Black Jacken. Tehát mikor rájöttek a kaszinók, hogy kártya számolással lehet nyerni ellenük szimplán megváltoztatták a szabályokat, hogy ne lehessen megfordítani a házelőnyt. Mivel nagy visszatetszést váltottak ki a játékosokban az új szabályok és mert rájöttek a kaszinók, hogy ömlik az ember a kaszinókban, mert mindenki kártyaszámoló akar lenni, de persze az átlag ember hülye ehhez, ezért meggondolták magukat. Visszavezették a régi szabályokat, de az osztóknak megmondták, hogy az elválasztó lapot (ez jelöli, hogy mikor kell újra keverni a paklit) a pakli közepénél nem rakhatják lejjebb. Ja és azóta is tilos a kártya számolás, akit rajta kapnak azt kitiltják az összes vegasi kaszinóból.

 

Amúgy kedvet kaptam a Las Vegas nevezetű sorozat újra nézéséhez és már az első résznél te jutottál eszembe. Biztos te is benne vagy a kaszinók fekete könyvébe :).

Előzmény: Patent IPO (31547)
endoplazma Creative Commons License 2012.03.12 0 0 31560

Na erre még nem is gondoltam. Tetszik nagyon az ötleted. Akkor már csak végtelen pénzt kell keríteni meg öröké kell élni :D.

 

Amúgy kíváncsi lennék, hogyha beülne egyszerre 1000 ember egy online kaszinó asztalhoz és mindegyik 1000$-t felrakna a pirosra, akkor a softver engedné, vagy programoztak bele olyan kivételt ami kiváltódna és nem engedné a pörgetést, hanem valami hiba üzenetet adna.

Előzmény: Csucsu007 (31550)
endoplazma Creative Commons License 2012.03.12 0 0 31559

Csak a teljeség igénye miatt írtam le, hogy elmléletben létezik olyan eset amiben működik a tét duplázás. Gyanítom mindenki tisztában van vele aki rulettezett már, hogy nem lehet bármekkora tétet felrakni. Végtelen pénzzel se hiszem, hogy rendelkezik bárki is, de ha igen akkor nem fog 1 egységért megnyerésért rulettezni, mert mi értelme lenne úgy is végtelen pénze lesz bármennyit nyer :). Végtelen idővel meg senki nem rendelkezik, mert egyszer mindenki meghal. De azért köszönöm, hogy felhívtad külön a figyelmet, hogy mindenütt van tét limit :).

Előzmény: Patent IPO (31546)
Patent IPO Creative Commons License 2012.03.11 0 0 31558

Addig b@sztattok, amíg egyszer kinyögöm :)

Matematikailag tökéletesen igazad van, házelőny van minden formában. De nem csak matematika létezik!!!!!!!!!!!!!

 

Nézd meg a számok összevisszaságát, ahogy követik egymást. Hol van ott a matematika? Sehol......... egy nagy mix az egész. Mindegyik egy önálló szám, függetlenül a többitől. Mindegy, hogy mi volt előtte és mi lesz a kövekező......... és csupán a szerencsére sem szabad alapozni.

 

Ezért írtam, hogy én sem tudom megcsinálni, hogy mindig az első gurításra nyerjek, de gyakran előfordul. Néhány gurítás után mindig ott vannak a számaim és szépen sorban jönnek kis közökkel. De az is nekem jó, hogy nem azonnal, mert néhány gurítás után tétet kell emelnem, hogy lépést tartsak az addig elvesztett zsetonokkal. Minden tétemelés után halmozódik a nyeremény és ha háromszoros, vagy négyszeres téttel nyerek, még több lesz a tiszta hasznom. Én sem szeretem, ha sokáig húzódik, mert kiver a víz azonnal. De amikor bejön, akkor az a kör hoz 40-50 fontot. Ezt kb háromszor, max négyszer megcsinálom és abba kell hagynom, mert rám szállnak. TAPASZTALAT, nem képzelgés. Aztán el kell menni másik közeli kaszinóba. De nem ugyan ahhoz a hálózathoz,, mert a kártya beléptetéskor árulkodik, hogy most jöttél a másikból, ahol nyertél, ha nem is sokat. Figyelnek mindenhol. A monitorjaikra néha rálátni és a képeket, arcokat nézik mindenhol. A kasszánál is az arcod előtt van a kamera, ahol azonosítanak, ki vagy és mennyit nyertél

queenspark Creative Commons License 2012.03.11 0 0 31557

Szerintem a rulett egy igazi gambling, aki cáfolja, nos...nrm hiszek neki, én póker játékos vagyok, ott nyertem már, 1000xer kiszámíthatóbb, abszolút nem gambling, de a rulett, pffff, sza.! 1xerűen nem hiszem, h. itt +ívan ki lehet szállni, igazi pénznyelő, kerülje mindenki nagy ívben!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!