Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

sznorbert95 2012.01.05 Creative Commons License 1449

Most kértem egy usb kábelt és azt írja ki a a gép hogy a usb-eszközt nem lehet felismerni. Tudnátok segiteni?

 

sznorbert95 2012.01.05 Creative Commons License 1448

Egyszer volt de azis aszt irta hogy nem lehet feismerni.

 

JRX 2012.01.05 Creative Commons License 1447
Előzmény: sznorbert95 (1446)
sznorbert95 2012.01.05 Creative Commons License 1446

nem sikerül mem kártyáról elinditani az igot . hogyan kéne mert már ami az előző oldalon volt azt megcsináltam és nem sikerült. Nincs usb kábelem.

 

JRX 2012.01.05 Creative Commons License 1445
Előzmény: peter810603 (1442)
JRX 2012.01.05 Creative Commons License 1444

"Olvasta itt a forúmon egy két hozzászólást de eggyikkel sem oldódott meg a probléma"

 

Több olvasás megold(6)ja a gondod.

Lásd az előző választ, kábelt nem kell szerezned hozzá. :-)

Előzmény: nikolas975 (1440)
JRX 2012.01.05 Creative Commons License 1443

Kábelszerzés és visszaolvasás a topikban (10-15 oldal max, minden le van írva), ... de akár fordíthatsz is a sorrenden. :-)

 

Előzmény: sznorbert95 (1441)
peter810603 2012.01.04 Creative Commons License 1442

Sziasztok tudom ez nemaz a topik de van egy IPAQ HP Pocket pc h1930-as om tegnap este mikor leraktam semmi baja nem volt még filmet néztem rajta,ma reggelre meg csak a kijelzőn annyi jön be hogy milyen a verzió meg a HP embléma más semmi. nemreagál semmire.még a számítogépem se de viszont a gép jelez hangal ha rákötöm.légyszi segítsetek.

sznorbert95 2012.01.04 Creative Commons License 1441

sziasztok.

 

Van nekem egy sony nv-u73tc gps-em és azt szeretném megkérdezni hogy lehet megoldani azt hogy a igo menyen a memóri kártyáról? Mert sajna nincs meg a usb kábele.Valaki tudna segiteni azt nagyon megköszönném.

nikolas975 2012.01.02 Creative Commons License 1440

Sziasztok. Van egy sony u73tc tipusú navigációm. Próbáltam igo-t tenni rá de azóta service felíratot  mutat a kijelző. A kijelző jobb alsó részén pedig 562-3-as felírat van. Olvasta itt a forúmon egy két hozzászólást de eggyikkel sem oldódott meg a probléma. Előre is köszönöm a segítséget.

nikolas975 2012.01.02 Creative Commons License 1439

Heló. Nekem is van egy ugyanilyen navigációm ugyanezzel a problémával mint a tiéd. Ha neked megoldódott örömmel venném ha tudnál segíteni. Köszönöm.

Előzmény: zsolt10221 (1438)
zsolt10221 2011.11.07 Creative Commons License 1438

SEGITSÉG!!!!!!

van egy nv-u73t készülékem sajnos valamit elb......m számitógépre csatlakoztatva 4-5 alkalomal újraindul és ezt irja ki-SERVICE- jobb sarokban 562-3

segitsetek nagyon fontos lenne.

 

köszi

zsolt10221 2011.11.06 Creative Commons License 1437

Hali mindenkinek,segitség kellen.

vettem egy navi-u73t, minden ok-volt megprobáltam felteni az igo8-at nem ment.

reseteltem azota ujraindul a service feliratig.megprobáltam dvd.röl ujra telepiteni ugyan az

SOSsegitség kellene.

köszi

bgabi1 2011.11.05 Creative Commons License 1436

Sziasztok!

Tudna valaki segíteni, betört a 73-asom üvegje, ugyanis új kora óta kétkézzel kellett nyomogatni a betűket, hogy bevegye őket, hát mára elfáradt úgy látszik az üvegje. Ha tudja valaki van-e esély rá megköszönném!

Köszike.

jefi11 2011.11.02 Creative Commons License 1435

Sziasztok

Egy 73t-re szeretném rárakni az amigot, de a vistauser letöltésnél a 4.rar fájl (nekem legalábbis azt írja hogy) törölve lett.

Ha valakinek megvan vagy tud egy élő linket jelezze már.

Köszönöm.

candm86 2011.10.25 Creative Commons License 1434

Sziasztok!

 

Valaki tudna nekem segíteni, szükségem lenne egy Sony nav U93tc backupra,mert az enyém elveszett és amit a neten találtam azokkal nem akar működni. Előre is köszönöm!

Pici gazdi 2011.10.22 Creative Commons License 1433

Sziasztok!

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy van egy Sony NVU73 navigációm. Egyszer rá lett rakva a Sony menü és az Igi Primo. Valameddig működött majd kikapcsolt és azóta nem lehet bekapcsolni. Mit csináljak vele? Dobjam a kukába?

Törölt nick 2011.07.26 Creative Commons License 1432

Szia!

 

Igen igazad van bocs!!!

Előzmény: JRX (1429)
JRX 2011.07.26 Creative Commons License 1431

"A következő képpen kell eljárni, hogy az IGO 8 fusson sony navigáción. Előre leírom, nem kell megijjedni, ha elsőre nem sikerül ,mert minden visszaállítható otthon.

Nekem is sikerült egy u93t-re felraknom.

Amennyiben nem sikerül a telepítés, nem kell megijjedni, 3 x újraindul a navi számítógépre csatlakoztatva, majd kiírja service. Ekkor ell kell indítani a szinkronizációt, és vissza tudjuk állítani az eredeti fájlokat, amit ugye előre lementünk a PC-re.

Tehát adva van a letöltött és kicsomagolt állomány. Előzőleg a pc- vel szinkronizált navigációról letöröljül a Mounted Volume/Sony könyvtárból az xxx.map fájlt.CSAK AZT !! Ezután a kicsomagolt Sony és Igo 8 könyvtárat rámásoljuk a Mounted Volume könyvtárra. Rákérdez értelemszerűen ugye, mert van egy Sony könyvtárunk, hogy felülírja-e az azonos fájlokat. Természetesen azt mondjuk: igen mindet.

Ezután kb 2-2,5 óra alatt ( gépfüggő) felmásolja a korábban letöltött fájlokat.

Fontos: a belső memória mérete kevés arra, hogy az összes fájlt felmásoljuk, így ki-ki döntse el, melyik országot hagyja ki belőle. Ezeket a fájlokat egyszerűen vegyük ki ebből a könyvtárból. mielőtt elkezdjük a másolást.

Az eredmény gyakorlatilag egy múködő IGO 8.

Sok sikert mindenkinek."

 

 

Innét való a fórumról, a linkeket, letölteni valókat majd keresd meg hozzá.

 

Előzmény: timon2 (1430)
timon2 2011.07.25 Creative Commons License 1430

Sziasztok!

 

Valaki légyszives írja le pontról -pontra részletesen a sony nav-u 73 tc igo sítását mert nem nagyon tudok elmenni a kommentekeken pláne hogy össze vissza van leírva (mindenki 1 kicsit máshogy) meg gyorsan kellene a navi mert utaznék.

Előre is köszönöm!

JRX 2011.07.22 Creative Commons License 1429

Ez is csak másol/beilleszt-el működik, kattintósan nem, ... valamit elnéztél a linkelésnél.

Előzmény: Törölt nick (1428)
Törölt nick 2011.07.20 Creative Commons License 1428

Sziasztok!

 

Az előző linket töröltem itt van a másik kettő, ami működik. Azért töröltem mert nagy volt a mérete.

 

 

 


http://data.hu/get/4049746/Primo_v1.1-_8.5.11.168090_content_a__memoria_kartyan_1.zip

 


http://data.hu/get/4049748/Primo_v1.1-_8.5.11.168090_content_a__memoria_kartyan_2.zip

Előzmény: Törölt nick (1427)
Törölt nick 2011.07.20 Creative Commons License 1427

Sziasztok!

 

Primo Sony nav-u93TC-re. Az előző hozzászólások alapján írasd fölül a sony mappát, ha még nem volt igo navi rajta. Másold az igo8 könyvtárakat a megfelelő helyekre. Első induláskor lassan tölt ezt látni kártya melleti led-en is. A nyelv kiválasztása után érdemes várni addig amikor már nem villog a led, utánna be állíthatod a navit.(5-10 perc). Mert villogás közben lassabban reagál az érintésre. A content tartalmát tetszés szerint töltheted föl.

 

Jó navigálást.

 

 

 

http://data.hu/get/4049699/Primo_v1.1-_8.5.11.168090_content_a__memoria_kartyan.zip

Saughassy 2011.06.20 Creative Commons License 1426

Bocsi, hogy itt offolok, de ha meg van Gaggia kontaktod, kerlek dobj egy mailt a nickem kukac dzsimelre. Elore is koszi.

Előzmény: JRX (1425)
JRX 2011.05.31 Creative Commons License 1425

Bővített üzemmódban, Menü >> Beállítások >> GPS menü, az ott látható pipát vedd ki a négyzetből és nyomj egy Automatikus keresést.

Előzmény: cellabc (1424)
cellabc 2011.05.26 Creative Commons License 1424

Üdv Mindenkinek!

Feltettem az igo8-at a készülékemre(Nav-U73T) .

A problémám az, hogy nem találja a gps jelet.

Kereséskor az 1 és 9-es portot nézi.Tehát nem tudok kezdeni vele semmit.Ha valaki tud,segítsen! További szép napot(estét)!

ButaIrodista 2011.03.27 Creative Commons License 1423

Kérdés törölve, megoldódott saját hatáskörben. :-)

Előzmény: ButaIrodista (1422)
ButaIrodista 2011.03.22 Creative Commons License 1422

Sziasztok!

U73T készülékemet tegnap (többhavi, mínuszfokos téli tárolás után a csomagtartóban) szerettem volna bekapcsolni.

Már a kezdőmenü sem jelenik meg, helyette automatikus kikapcs-bekapcs, vagy állandó villódzás történik.

A számítógéphez való csatlakoztatási próbálkozásomat pedig jó két óta "connecting..." üzenet bámulása után adtam fel.

 

Kérdés: láttok-e reményt az újraélesztésre, vagy adjam fel?

 

[Három éve vásároltam, páűr hónapig megelégedéssel használtam, majd - miután egyébként sem volt rá túl nagy szükségem - eltettem. Tavaly nyáron lett volna rá ismét szükség, akkor még rendben működött. A Megyeri-hídon való áthaladáskor kezdtem el barátkozni egy frissítés ötletével, ugyanis a képernyő szerint átúsztam a Dunát. :-) Valószínűleg innen a tavaly nyári Mounted Volume+többi mentése, amit most örömmel leltem a merevlemezemen, majd az egész újból abbamaradt. Gondoltam, ideje lenne folytatni... :-)]

sigyu 2011.03.18 Creative Commons License 1421

megoldódott a probléma?

Előzmény: s4tch (1416)
szilrobert 2011.03.12 Creative Commons License 1420

Sziasztok!

 

Érdeklődnék, hogy azok közül, akik Igo8-at használnak nv-u93tc készülékkel, valaki tapasztalt-e olyan hibát, hogy a kütyü elveszti a gps jelet??? Ha újraindítom, akkor megy megint azonnal, vagy ha menüben újrakerestetem vele a gps portot, akkor is megtalálja és megy tovább.

 

Van hogy naponta háromszor eldobja a jelet, máskor meg napokig jó. A hiba Igo8 több verziójával és primo-val is jelentkezik. Végigolvastam a fórumot, de ezt a jelenséget senki sem említi. Lehet az én készülékem hibás? Már megszoktam, hogy időnként kell egy gyors újraindítás:)))