Keresés

Részletes keresés

NotsoJealous Creative Commons License 2011.12.01 0 0 6101

Budapest, budai oldal.
Szabadidő minimális, munka+2gyerek+egyéb családi kötöttségek.

 

 

Előzmény: vzoli30 (6100)
vzoli30 Creative Commons License 2011.12.01 0 0 6100

Szia Notso!

 

Merre laktok?

Előzmény: NotsoJealous (6098)
parbaniek Creative Commons License 2011.12.01 0 0 6099

Még pár hasonló hozzászólás Tőled!

Kénytelen leszek kellemesen csalódni bennedd!

A G G-fórumában a "szauna kultúra"topikban én is összefutottam egy hozzászólóval. Aki áradozott amikor a Bükfürdői szaunába felesége széttett lábainak hatására egy "farok" kiverte a farkát!

Sajnos túl messze van jó pár honfitársunk még a kulturált szaunázás de az egészséges erotika világától is!

Szerény véleményem nekem is,hogy ismerkedni lehet egy szauna részlegben. Hangosan megvitatni a napi politikát + mi egymást nem!

A szexuális vonzalom esetén pedig a komolyabb szauna részlegekben a pihenő egyes szegletei alkalmasak enyhe erotikus megnyilvánulásra!

Persze nem vad szexre gondolok azt más intimebb környezetben illik + tenni!

De párok szempontjából kifejezetten jó ismerkedési helynek tartom!

Előzmény: Törölt nick (6094)


NotsoJealous Creative Commons License 2011.12.01 0 0 6098

Engem jelen pillanatban csak izgatna!

Most irok előszőr a fórumba, de már sokszor olvasgattam a hsz-t.

Feleségemet nagyon régen sikerült rábeszélnem, hogy fogadjon magába valaki mást, kb 20 éve volt az eset. (majd hamarosan leirom a sztorit)

Azóta csak "beszélünk róla", bár leginkább csak én.

Ő inkább csak akkor hajlandó erről a témáról beszélni, ha szex közben megfelelően felizgult, bár néha még akkor sem.

Párszor mondta szeretkezés közben, hogyha éppen abban a pillanatban OTT lenne egy másik férfi akkor nem bánná a dolgot, és szivesen csinálná...

EMail-m nyilvános, ha valakit érdekel egy 42-43 éves molett pár, akkor irjatok, esetleg képet kérnénk, és remélem hamarosan sikerül olyan helyzetet teremteni amikor a Drágám két himtaggal játszadozhat!

libertinus Creative Commons License 2011.11.30 0 0 6097

Oké, értelek. Én - mint szintén a "sportszerű" szaunázás elkötelezett híve, valamint a többes kalandokat szintén nem görcsösen kereső játékos - egy pillanatig nem gondoltam arra, hogy azt a kis incslkedést ott helyben komolyra kellett volna fordítanod.

Csak a felvezetésben olyan ideálisnak írtad le a helyzetet a "szemek és a képzelet játékához", ogy azután furcsának a fordulat. De ha mégsem volt ideális (zavartalanság, pasi külleme, viselkedéskultúra), az más.   

Előzmény: Törölt nick (6093)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.30 0 0 6096

Jól sejted.

 

Bár az valószínű, elszalasztott lehetőség, de ha lehet, mi sk válogatnánk inkább... :))

 

 

 

Előzmény: Álmodozó férj (6084)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.30 0 0 6095

Lásd lent.... :))))

Előzmény: petiho (6082)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.30 0 0 6094

Szerintem félreérted a sztorit. Pont az a lényeg, hogy igazándiból nem hogy messzire nem mentünk, de még el sem indultunk sehova. Hiszen nem tettünk semmi de semmi direkte kihívó dolgot, sem semmi magamutogatást, csak élveztük a szaunázást úgy, ahogy azt élvezni, művelni illik. Mindig leúsztunk másfél kilométert, ugyebár ez sem egy szexista szokás, majd kényelmesen megebédeltünk. És az sem vágynövelő, amikor az ember napjában tucatszor beleugrik a jéghideg vízbe, és mindene „visszanő” :)

Szaunázni pőrén szokás. A törülköző nem arra való, hogy bábként magára tekerje az ember, hanem hogy maga alá terítse, hogy feligya az izzadságát, nehogy más tocsogjon bele. Higiéné. Papucsban, köntösben sem illik bemenni, hiszen pont az a lényeg, hogy minél kevesebb műanyag párologjon, és hogy a bőrt egyenletesen érje a meleg.

Akkor mindenki kihívó, aki ruha nélkül mer lenni? Ugyan már.

 

És ha figyelmesen olvasol, akkor láthatod, nem az embert nevettük, hanem a helyzeten nevettünk. Az, hogy ő az amúgy illetlenségnek számító bámulása, farokmasszírozása miatt felágaskodott, majd hogy  kiszaladt, nehogy már a mi sarunk legyen, hiszen nem provokáltuk, nem gúnyoltuk, nem bántottuk.

Mit kellett volna tenni? Megtapsolni? Egyből bevenni harmadiknak? :)))

 

Amúgy egy szóval sem említettem, hogy csodaemberpár vagyunk. Mert ez nem így van. Sportolok rendszeresen, tény, de nem mai kakas vagyok. Az, hogy feleségemért rajongok, hogy imádom minden porcikáját, úgy hiszem, természetes emberi érzés.  És ami nekem tetszik, az nem biztos, hogy másnak is tetszene… :)

Mint írtam, szerelmesen elfogult vagyok! :))))

 

Amúgy nem haragszom. Örülök annak, hogy felvetetted azt, amit. Így nekem is lehetőségem van arra, hogy eloszlassam a félreérthető részleteket. Emberből vagyok, tévedhetek, akaratlanul is fogalmazhatok slendriánul... :))

Előzmény: akarki42 (6081)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.30 0 0 6093

Jól sejted, visszás, felemás érzelmek és gondolatok száguldoztak oda-vissza a fejemben. A fickó azért nem volt egy szépség, de nem is ez volt a lényeg. Nehéz elmondani.

Zavart is a dolog, meg nem is.

Ám valahogy nem tartottam helyénvalónak azt a dolgot, hogy majd-majd farokverés legyen a szaunázásból. A szaunázás számomra bár erotikus hangulattal is bír(hat), de akkor másra vágytunk.

Ismersz személyesen is, tudod, határozott véleményem van sok mindenről, de mégis,  van hogy a nehéz szavakba önteni egy érzést….

Előzmény: libertinus (6072)
dugjátok meg a feleségem Creative Commons License 2011.11.30 0 0 6092
akarki42 Creative Commons License 2011.11.30 0 0 6091

Klassz! Szuperok voltatok! Kívánok még sok ilyet Nektek! :)

Előzmény: nyalok (6089)
guminadrag Creative Commons License 2011.11.30 0 0 6090

Igen......... az elöttem szoló nyalásnak gratulálni szeretnék. Minden férjnek így kellene viselkednie aki impotenciával küzd vagy nem tudja a feleségének megadni amit a hölgy szeretne, vagy  eltitkolva is kívánna. Ha megbasszák a feleséget a férj elött természetessen a beleegyezésével, az egy nagy örömet kell hogy jelentsen a féjnek is.

nyalok Creative Commons License 2011.11.30 0 0 6089

Már régóta folyt vad szeretkezésük amikor Laci odasúgta nejemnek  nem tudom tovább tartani magam annyira jó vagy.  Nem baj  , kérlek engedd belém! Spricceld be az ondót egész a méhemig. Jaj nagyon jó most  akarom  igen .  Kicsit meglepődtem ezen. Laci még hevesebben elkezdte baszni feleségemet,tudtam mi fog következni .  Lacikám nagyon jó még- még  csináld  gyorsabban mélyebbre lihegte feleségem a vágytól tüzelve. Egyre gyorsabban és gyorsabban csinálta,majd megborzongott .  Tudtam most van magömlése feleségem hüvelyébe. kívánja a szexszet

Zsuzsa a kéjtől örömtől szinte elájult. Önkívületi állapotba került rövid időre.  Még sohasem láttam így! Laci kivette,még mindig hatalmas péniszét  én pedig odahajoltam feleségemhez puszilgattam. Jó volt??  Jaj nagyon és köszönök neked mindent, ne haragudj rám.  Ez felejthetetlen volt és  tulajdonképpen tőled kaptam az élményt élvezetet.  Majdnem olyan mit ha te csináltad volna vigasztalt!! Laci csak segített nekünk. Szeretlek.

 

Zsuzsa puncijából ekkor előbujt az első csepp ondó ,majd patakokban elkezdett folyni és egy hatalmas tócsát képzett a lepedőn.

 

nyalok Creative Commons License 2011.11.30 0 0 6088

Egyre jobban dudorodott a nadrágja. Levettem Zsuzsa bugyiját és előtűnt gyönyörű asszonyos szőrös puncija domborodó szemérem dombja. Nagyon kívánatos volt,a harisnyatartó nagyon szexivé varázsolta, kiemelte nőies voltát.  Finoman elkezdtem a punciját nyalni, előkészíteni Laci számára. Közben feleségem a nadrágját simogatta ami már hatalmasra nőtt. Egyszer csak megkérdezte, vegyem a számba??  Laci válaszát meg sem várva hirtelen lehúzta alsónadrágját. A szám tátva maradt, de Zsuzsa szemei is tágra nyíltak. Még életemben nem láttam ekkora hímvesszőt. Hosszú volt és borzasztó vastag. A makk hatalmas mint egy alma.  Laci látta megrökönyödésünket. Igen tudom hogy hatalmas ,nagyon sok nő sajnos ezért meggondolja magát és  nem sexel velem.  Nem találok erre megfelelő hölgyet.  Nagyon sajnálom,felöltözöm,és örülök hogy megismerkedtünk. Még mielőtt szólhattam volna, feleségem   ne , én  mégis  szeretném,  Laci odahajolt hozzá köszönöm és vadul megint elkezdtek csókolózni. Megint elkezdtem nyalni feleségem míg ő szájába vette a hatalmas makkot és élvezettel elkezdett szopni.  Kezdett fórosodni a hangulat. Odasúgtam  Zsuzsának   Szeretnéd ha  Laci mos megbaszna?  Igen nagyon szeretném és kívánom, persze ha te is akarod és nem haragszol meg később ezért. Nem én is akarom hogy élvezd.  Zsuzsa a hátán feküdt és vágyakozóan széttárta combjait   várva a közösülést.  Laci megkérlek légy szíves baszd meg most a feleségem mondtam.  Választ sem adva rögtön a nejem combjai között volt és hatalmas makkját a szemérem ajkak közé illesztette, kicsit várt és egy hatalmas lökéssel tövig benyomta kemény  faszát nejem hüvelyébe.  Zsuzsa felsikoltott de nem a fájdalomtól hanem a kéjtől .  Jaj de jó!!!!  Hatalmas, kitölt, feszit kicsit egész a méhemig fent van.  Laci egyre gyorsabban húzogatta ki be hatalmas hímvesszőjét.  Láttam,hogy feleségem nagyon élvezi, elkezdtem simogatni puszilgatni fogtam a kezét közben.  Istenem de finom ez, mindjárt orgazmusom van. Laci nagyon jól tudott baszni.  Különböző pózokban  elégítette ki feleségem egymás után.  Feltűnt hogy Zsuzsa nem kérte a cotongumit, amit korábban odakészített.

nyalok Creative Commons License 2011.11.30 0 0 6087

Elkezdtünk zavartan beszélgetni,kicsit iszogatni,hogy oldódjon a hangulat. Később kiküldtem a fürdőbe frissítse fel magát,  utána mi mentünk ki. Zsuzsa beöltözött  harisnyatartóba szexi harisnya és csipkés bugyi.   Amikor kimentünk  Laci szeme felcsillant. Szerintem tetszett neki  Zsuzsa.  Valóban nagyon szexi volt és kívánatos. Megint beszélgettünk nem tudtuk hogyan kezdjünk neki. Az ágy melletti szekrénykére pillantottam ahol cotongumik  voltak. Huncut kis feleségem rakta oda amíg Lacit beengedtem tehát akarja a sexet az idegen pasival.  Csak nem akart elindulni a dolog feszengtek mindketten, ekkor feleségem  odavezettem Laci elé.   Megfogták egymás kezét rövid szemezgetés és feleségem elkezdett csókolózni Lacival. Tudtam,hogy most már nincs vissza út.  Meg fog történni.  Vad csókolózásba kezdtek,láttam nejemen a vágyat.  Mondtam, gyertek ide az ágyra, Zsuzsa lefeküdt a hátára, Laci meg csókolgatta.

nyalok Creative Commons License 2011.11.30 0 0 6086

63éves férj vagyok,feleségem Zsuzsa 54 csinos fiatalos nő. 30 éve a feleségem. A szex sajnos már nem az igazi,6-7 éve elmaradt az impotenciám miatt. Feleségem sohasem tett ezért szemrehányást, és szerintem sohasem csalt meg.  Már korábban is célozgattam rá ha esetleg kívánja a sexet  kitalálunk valamit, de elhárította ötletem. Nemrégen megint elkezdett a gondolat motoszkálni a fejemben és megemlítettem neki  ez nem természetes egy nőnél és ha kívánja kérjünk segítséget. Hogy érted? Kérdezte.  Megkérünk egy fiatalembert,hogy segítsen.  Izgató lenne mondta Zsuzsa meglepetésemre. Persze csak ha akarod. És ha nem haragszol meg rám utólag.  Csinálok rólad pár szexi képet és hirdetünk. Jó rendben mondta,ha szeretnéd?    A hirdetésre rengetegen jelentkeztek,meglepődtem. Elkezdtem szelektálni a végén Zsuzsát is bekapcsolva.  Laci maradt, sportos jóképű 30 éves fiatalember.  Megbeszéltem vele egy találkozót,kávé beszélgetés és meggyőzött, szimpatikus volt ő a megfelelő férfi Zsuzsa számára.  Otthon elmeséltem a találkozásunkat,  és mondtam,hogy megbeszéltem a jövő hétre egy találkozót.  Feleségem kicsit visszakozott  úgysem fog eljönni,meg minek is, öregebb vagyok nála, nem fogok neki tetszeni. Biztos akarod? Igen szeretném mondtam.

Laci a megbeszélt időben pontban megérkezett.

petiho Creative Commons License 2011.11.30 0 0 6085

Ez annyira szép hogy elméletileg mindenki szeretné ! Az más hogy sokan nem merik bevállalni !

Mi lehet ebbe nem szép és jó ??

Előzmény: Álmodozó férj (6084)
Álmodozó férj Creative Commons License 2011.11.29 0 0 6084

Van ilyen, talán nem is így akarta.

Mindenképpen elszalasztott lehetőségnek minősíthető.

Előzmény: libertinus (6070)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.29 0 0 6083

Privi level ment

Előzmény: petiho (6082)
petiho Creative Commons License 2011.11.29 0 0 6082

Tökéletesen igazad van !!

Nem kategorizálom a dolgom de én se mi se tudnunk ilymódon szórakozni !

Hát hogy mi lehet egy ilyen esetből az érdekes lenne ! Mármint ha velünk történik meg !

Előzmény: akarki42 (6081)
akarki42 Creative Commons License 2011.11.29 0 0 6081

Szia! Háát ezt a történetet én sem értem...! :) De persze, nem is kell értenem... elég ha Ti értitek...Igaz az én párom is szereti és élvezi, amikor tetszem másoknak..de itt Ti messzebb mentetek...így olyan kicsit szemétkedésnek tűnik azzal az Úriemberrel... Szal. mi nem visszaélünk azzal, hogy vonzó emberek vagyunk..hanem élünk vele... és nevetni sem tudunk a másik szenvedésén... azon meg főleg nem, hogy valakit valamilyen helyzetbe hozunk, aztán meg jól otthagyjuk, hogy fusson el szégyenkezve....nehari, nekem ez teljesen ilyennek tűnt...

Előzmény: Törölt nick (6067)
parbaniek Creative Commons License 2011.11.29 0 0 6079

Szerintem ,meddő vitta redszer-hibával!

Ő Egoista, olyan amilyen!

Mindenálltala leírt az  etalon ,minden úgy van ahogy ő "elképzeli"!!!Nem ahogy mondja! Mert szerintem azt úgy lehet elhinni amit mond ,hogy osztva 2 vel -50% és annak a fele a képzelete szüleménye ! A valóságtól elrugaszkodva é  Ő! Ő 1  fantazmagora!

Előzmény: Egy Harmincas Pár (6074)
maci310 Creative Commons License 2011.11.29 0 0 6077

ezaz jó ez a topik jók a storyk!

Törölt nick Creative Commons License 2011.11.29 0 0 6076

Csakis és kizárólag párt?

Előzmény: Törölt nick (6065)
alezredes 1 Creative Commons License 2011.11.29 0 0 6075

Ha beleszólhatok. Én nem rápirítást alkalmaztam volna, hanem rácsöppentést, ott vagy kicsit később. Azaz ha a helyzet úgy adta volna, és nincs egy rakás néző, akkor rácseppentettem volna  megfelelő mennyiségű olajat, krémet, és mintegy jeleztem volna hogy segithet a szétkenésében. Ha meg már állt a farka, akkor direkt neki hagytam volna a fenekét, ha épp hason feküdt a hölgy. Na, ezután még tovább állt volna a farka, úgy gondolom.

Előzmény: Törölt nick (6071)
Egy Harmincas Pár Creative Commons License 2011.11.29 0 0 6074

Számomra abszolút mindegy, hogy reagálsz-e vagy sem. De ne téveszd a szerepedet! A "reagáló" én voltam az okoskodós kámforráválós mondatodra.

Előzmény: Törölt nick (6069)
gé.jé. Creative Commons License 2011.11.29 0 0 6073

Szívesen segítek neked ha tudok.Ha visszaolvasod a hozzászólásaimat akkor talán segítségedre lesz.Nem akarnám újra részletekkel úntatni a fórumozókat úgyhogy ha érdekel akkor írok a mail címedre és ott kérdezhetsz bármit.

Előzmény: creampie imádó úriember (6062)
libertinus Creative Commons License 2011.11.28 0 0 6072

amikor totál felállt a farka, azt mégsem hagyhattam szó nélkül… - De miért? Ez az, amit nem értettem elsőre se...

 

Az ellentmondásos érzéseket nem kell magyaráznod, ismerősek. Csak azon csodálkoztam, hogy olyasvalaki, aki megélte már a címbeli szituáció fullverzióját, miért "ront el" egy számára kellemesen izgató helyzetet, amely amahhoz képest teljesen kockázatmentes. Mint írtad, nem egy visszataszító, nyálcsorgató, tolakodó stb. pasi volt - mert egy ilyennél érthető, ha nem veszed bóknak, hogy tetszik neki a nejed -, hanem illemtudó, aki tetszésének szinte akarata ellenére adta jelét.

Nem azt firtatom, miért nem realizáltátok ott helyben a topikcímet :), csak azt, hogy ez az alacsony "tűréshatárod" hogyan egyeztethető össze azzal, hogy izgat, ha szeretkeznek a feleségeddel?

 

  

Előzmény: Törölt nick (6071)
Törölt nick Creative Commons License 2011.11.28 0 0 6071

Nem agresszív rápirítást akartam, inkább viccelődős, caccacca-cázost.  

Hiszen kukkolás közben a fickó párszor reám nézett, vajh kiszúrom-e azt, hogy majd kiugrik a szeme a helyéről, én meg egy darabig úgy tettem, mint akinek fel sem tűnik az ilyesmi, bár néha elkaptam a tekintetét, de amikor totál felállt a farka, azt mégsem hagyhattam szó nélkül…

Ilyenkor (is) visszás, ellentmondásos gondolatok kavarognak az ember fejében. Féltékenyen felhorgad, leütné azt, aki rákíván asszonyára, de mindeközben izgalmasnak, izgatónak tartja a helyzetet, büszke arra, hogy felesége ily reakciókat vált ki más férfiakból.

Előzmény: libertinus (6070)
libertinus Creative Commons License 2011.11.28 0 0 6070

Ha "nagyon izgalmasnak tartod azt, ha más férfi is megnézi, felizgul rá", miért akartál "rápirítani"?

Előzmény: Törölt nick (6067)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!