Hatalmas egy pótkocsi. Azért gondolkodom HL 60-asba mert a traktor vontathatósága miatt. Először a forgalmit nézik mtz-552 9000kg-ot húzhat összbe, HL-60 8750kg körül van összbe.
az orosz adagolo nez ki igy .... csak meg annyi a gond hogy turbos es kellene ra valami ami a turbobol kijovo levego altal szaballyozza az uzemanyag adagolast..........
Nem is állítottam hogy összelehet ! .. traktort,mindég az igényeknek megfelelően kell választani. Nekem,megfelelne az is...( de ahogy látom,megfelel nekem a 80-as is....:-))
Amit betárolok terményt ezen hozom haza, fát, sódert, műtrágyát.... mindent mert csak ezvan. :)
A magasítóval 120-130 mázsa tritákálé volt rajta nem teljesen sarkig elterítve. Nincs 1 méter a magasítóval úgy valahogy 90 cm, nem tudom most pontosan.
nem csereltunk semmit csak feltettuk az orosz adagolot.... a cseh adagolo sorsan gondolkodom hogy ha tenyleg annyival kevesebbet fogyaszt akkor felujitom...... csak nem toom hogy megeri e?????
udv mindenkinek! LECSERELTEM A CSEH ADAGOLOT ....az alapjarattal volt a gond ...elvittem egy adagoloshoz es azt mondta hogy kb 100 ezer a javitasa ...azt tanacsolta hogy vegyek egy orosz adagolot mert azt olcson lehet javitani . ugy is tettem csakhogy az orosz adagoloval nem jar olyan kulturaltan a motor.... es mint utolag ertesultem rola nagyobb a fogyasztasa is legalabb 10 szazalekkal...!!! erdemes felujitani a cseh adagolot ??? tanacsot velemenyt kernek .... koszonom!!!!
Hello! Mtz börzébe is megírtam,de itt is leírom mert itt sűrűbb a forgalom!Keresek saját részre jó állapotú 4 soros spc vetőgépet,illetve 300-600literes szántóföldi vegyszerezőt minimum 10 méteres kerettel,és kisfülkés mtz 52es erőgépet,csakis kisfülkés és elsőkerék meghajtásos gép érdekel, elérhetőségem 30 472 6331,ha nem veszem fel elsőre visszahívlak!Keresek még továbbá rokonomnak,jó állapotú mtz 50es traktort,zetor 5611esért cserébe, hívásokat és ajánlatokat előre is köszönöm!Legfőbbkép,borsod,heves, nógrád szabolcs,hajdu-bihar,esetleg jász-nagykun illetve békés,csongrád megyei ajánlatokat várok,dunántúl kizárva!
A pótkocsiról egy pár fotót rakhatnál fel. Most keresgélek HL 6102-es fix ifa pótot. Léalmázni jó ,mert ha fix pótkocsi van akkor gépestől billentenek, így:
Én múlthéten voltam fáért az 550-essel, HL 90-es pótom van 12 tonnás. 8 köb gyertyán-kőris volt rajta. Gugyult is rendesen. Nálam nem állt két kerékre, húzta ez mint a rongyot.
De azért a felező az hiányzik belőle, a 8.-tól messze van a 9. Hosszú nyolcból rövid kilencbe kiméletesebb lenne.
Ez is érdekes, mert 1994-es mtz 550E mtz-552E mifelénk csak fehér tetővel jött, de rengeteget láttam piros tetővel hirdetésekben és egy se volt még festve.