Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.18 0 0 8802

Biztos van megoldás a te bajodra meg az enyémre is, csak az egészségügy magyarán mondva lesz.r mindenkit. Félre vagyunk kezelve. Felírják ezeket a piszok jó gyógyszereket ami semmit nem használ és ennyivel el van intézve. Ahány orvosnál voltam annyi féle diagnozis, csak éppen nem mindegy melyikkel kezelnek.

 

De igenis bízok benne, hogy egyszer megoldódik a problémánk, addig meg marad a gyógyszer meg a szenvedés, de kell kiútnak lenni.

Előzmény: rokkon (8796)
rokkon Creative Commons License 2011.06.18 0 0 8801

én előre oda készítem az üdítőt lenyelem és már iszom a másikat

rokkon Creative Commons License 2011.06.18 0 0 8800

ebbe a pillanatba léptem ki de megláttam h írsz a legszarabb h a  feleségem tart el

Előzmény: Törölt nick (8799)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.18 0 0 8799

Szép nagy családod van, miért ilyen kegyetlen az élet? Élhetnénk boldogan és ehelyett kínylódunk a fájdalomba. :-(

Előzmény: rokkon (8797)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.18 0 0 8798

Szia!

 

Mondtam neked, hogy brutál az íze. :-) Nekem mikor ezt írták fel egy hétig úgy vettem be, hogy öklendeztem közbe vettem a nagy levegőt, hogy nehogy vissza pofátlankodjon. Végül rájöttem, hogy egyetlen egy kortyba teszem bele és, akkor egy nyeléssel lent is van, utána már csak koncentrálni kell, hogy ne jöjjön vissza.

 

Nekem, ha állok 5 perc után a lábam kezd el remegni a fájdalomtól. Mikor zuhanyozok és nagyon fáj, kapaszkodok a csapba és remegek mint állat, kész röhej.

Előzmény: rokkon (8796)
rokkon Creative Commons License 2011.06.18 0 0 8797

Gica kérdezted az elöbb elfelejtettem válaszolni 22 -18 és 10 éves fiaim vannak

rokkon Creative Commons License 2011.06.18 0 0 8796

szia gica izzadok és borzasztó erotikus mozgásom van támaszkodok a támbotra és a derekam remeg és közbe elakarok dölni kívülről nézve elég röhelyes én ettől a gyógyszertől párperc után elalszok1-2 órára de vallatni lehetne olyan szar íze van

Előzmény: Törölt nick (8794)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.18 0 0 8795

Szia!

 

Lehet, akkor a contramal, majdnem 1 éve szedem olyan függő vagyok mint állat, le akartam állni róla, tiszta rosszul voltam remegtem, szédültem, végül bevettem a gyógyszert fél óra múlva semmi bajom nem volt. Olyan rossz, hogy idáig jutottam, mert én nagyon gyógyszer ellenes voltam, ha fájt a fejem sem vettem be soha gyógyszert inkább szenvedtem, de ez a fájdalom más itt kénytelen bevenni az ember, ha nem akar megőrülni.

Előzmény: Galamb 5 (8793)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.18 0 0 8794

Szia!

 

A pánikroham az más, sajnos volt szerencsém hozzá a betegségem alatt. Az valami kegyetlen olyan halál félelmed van, szalad a szíved, majd megfulladsz. Hát nem szeretném többet átélni. Hát depresszióm az biztos van, ennyi idő után. :-(

Előzmény: Robantott csirke (8790)
Galamb 5 Creative Commons License 2011.06.18 0 0 8793

Szia!

 

Lehet gyógyszer mellékhatása a szédülés, ájulás érzés, verejtékezés, hányinger Nekem a Contramal hozott már ki olyat mikor nagyobb  mennyiség volt bennem , mert nem használt, mint a megengedett napi gramm, vagy épp halogattam a bevételét, de a szervezetem már úgy hozzászokott, hogy verejtékeztem, gyenge voltam, szédültem, sugárba hánytam, Olyan érzésem volt, hogy rögtön elájulok, de a fájdalmaim nem multak el

Nem tudom te mit szedsz, de elképzelhető szerintem, hogy gyógyszer mellékhatás

Előzmény: Törölt nick (8785)
Maleman Creative Commons License 2011.06.18 0 0 8792

A Kovalenko Klinika egy nagy szar , az a nő minden bulvár magazinban reklámozza magát és alig van betege , a megbeszélt időpontkor beültetett a rendelőbe egyedül azt mondta mindjárt jön és 40 percig várakoztatott, 20 percet dumált egy két rángatás és 15 ezer ft volt a nagy semmire .

Én ma jöttem ki a Budai Irgalmasrendi kórház fájdalom és reumatológiai osztályáról ahol 2 hétig infúzióztak és kezeltek  , végtelen szeretettel és kedvességgel minden ottani orvos és nővér előtt le a kalappal!!!

Robantott csirke Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8791

Szia

 

Sajnálom, hogy Veled is sok rossz történt/történik, remélhetőleg innentől már csak sokkal jobb lesz.

Én csak az életforma váltással kapcsolatban tudok hozzászólni, sosem szedtem semi gyógyszert a gerincemre, meg amúgy se szinte semmire.

Szóval nekem az volt, hogy kiderült a manuálterapeutánál, hogy rosszul állok és ülök. Azt kellett először megtanulni. Én nem igazán ülhetek sima széken, fitt-ballon ülök többnyire de az nem jó mindenkinek és csak fokozatosan lehet hozzászokni, azt a dokid vagy gyógytornászod tudja, hogy Neked mi lenne ebből a szempontból a jó. Meg annyi, hogy meg kell erősítenem a has és hátizmaim, hogy jól tartsák a törzsem, tehát torna ezerrel, de hát ahogy írod azt amúgy is csinálod. Szerintem ezen kívül nem nagyon tudsz mit tenni. Nekem kb 2 éve zsibbad a jobb lábam, hol jobban hol meg kevésbbé de napi 24 órában és még nem bénultam le. :-) A dokik riogatnak de senki se tudja megmondani, hogy le fogok e bénulni, de még ha le is bénul az ember egy műtéttel a bénulás elvileg helyreállítható, legalábbis nekem ezt mondta a doki. Szurkolok, hogy minél hamarabb bejuss orvoshoz és megoldódjon a probléma.

 

Előzmény: Galamb 5 (8774)
Robantott csirke Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8790

Elképzelhető, hogy pszichés de persze csak akkor ha semmi más szervi probléma nincs. Azért nem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy kis pánikbetegség kialakulhatott, nem lepne meg ennyi minden után. :-( De mondjuk a fájdalom okozhat izzadást és hányingert is. Nekem amikor azzal riogatott az idegsebész, hogy bármikor lebénulhatok egy ideig gondom volt az itthonról való elindulással. Szédültem, hányingerem volt és lábaim felmondták a szolgálatot de aztán arra gondoltam, hogy nem lehet semmi bajom és vártam egy kicsit összeszedtem magam és elindultam és elmúltak a tünetek, tehát nekem szimplán volt egy kis pánikrohamom. Most már ha hasonló van tudom, hogy az agyam cseszik ki velem. DE mindenképp utána kell járni, hogy nincs e valami más is a háttérben mert mostanában divat mindent pszichésnek titulálni. Szóval ha ki sikerül zárnod a lehetséges szervi bajokat (ami a háziorvosoddal nem lesz könnyű menet) akkor marad a pszichés tényező. Én ezt úgy tudom legyőzni, hogy ha éppen kivagyok leülök gondolkodni, végiggondolom, hogy éppen mi az amitől kiborultam, aztán bedumálom magamnak, hogy semmi baj nincs és nem is lesz. Nálam működik de amint már írtam én mániákusan csak a jóra akarok gondolni, szóval én szélsőséges kényszeres optimista vagyok. :-) Tudom, hogy az állapotod miatt nem lehet de nekem a jóga iszonyat sokat segített. Sok benne a légző meg lazítógyakorlat és a meditáció. Egy 40 perces jóga végére úgy lenyugszom, hogy még az sem zavar, hogy meditálás közben a macskám rágcsálja a lábújjam. :-) Mondjuk a relaxálást kipróbálhatod aztán legfeljebb nem jön be. :-)

Előzmény: Törölt nick (8788)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8789

Elmentem férjemmel az oviba a kisgyerekért, fekszek a kocsiba, félúton jártunk, de már, akkor megbántam, mert akkorákat nyilalgatott a derekamba, ráadásul szét rázott az autó ezeken a jó utakon.

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8788

1 hónapja készült teljes vérkép nem találtak semmit, de még gyulladást sem. Arra gondolok, hogy pszihés lehet, mert most, hogy mindenki szép lassan lemond rólam nem tudom mi tévő legyek. Az orvosok gyógytorna, manuálos meg nem mer hozzám nyúlni nemhogy gyógytornát adni. A fájdalom meg olyan erős, hogy az ájulás kerülget. Vagy már a gyógyszerek mellékhatása.

Előzmény: PETYUS (8787)
PETYUS Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8787

> Nem tudom, hogy most ez pszihés vagy itt a vég?

 

Vagy esetleg lehet másfajta betegség, mint amit eddig diagnosztizáltak.

Ha az embernek egyszerre többféle baja is van, az nagyon rossz, mert arra végképp nincs felkészülve a betegszívató intézményhálózat Magyarországon.

Előzmény: Törölt nick (8785)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8786

Mennyi idősek a gyermekeid?

Előzmény: rokkon (8784)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8785

Hát ez általában úgy szokott lenni, hogy nem szeretik, ha a beteg beleszól, mert ő az orvos, csak érdekes, hogy mind mást mond, meg szeretik szidni az előtte vizsgáló orvost, csak sajnos attól nem leszünk jobban.

 

Na végre egy jó hír, hogy használ a gyógyszer. Én is már bevettem az estit, mert úgy nyilalt, hogy már rosszul éreztem magam. Neked mikor nagy fájdalmaid vannak leszoktál izzadni? Hányingered szokott lenni? Eddig csak izzadtam mint a ló a fájdalomtól, de mostmár egyre többször van hányingerem és sokszor úgy érzem, hogy szédülök elgyengülök, mintha elakarnék ájulni, meg remegek mint a kocsonya. Nem tudom, hogy most ez pszihés vagy itt a vég?

Előzmény: rokkon (8784)
rokkon Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8784

szia. Nem értem ha elmegyek10orvoshoz mind mást mond  én ugygondolom,hogy mi betegek valamilyen szintenn az orvos kezébe adjuk az életünket.Ő nem fogja mondani bocs nem értek hozzá de ha neked van ötleted még felvan háborodva.Jaj képzeld du2 felé bevettem a gyógyszert és enyhültek a fájdalmak most érzek egy enyhe erősödést megint ugyhogy megyek és beveszem azt a szert  de délután se szüntmeg teljesen csak az már elviselhető volt.

Előzmény: Törölt nick (8783)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8783

Ezt figyeljétek tegnap előtt felhívtam a háziorvost, hogy nem jó gyógyszereket írt fel, bediktáltam a gyógyszereket és meglett beszélve, hogy férjem oda megy be kopog és kiadja az aszisztensnő a recepteket. Oda megy a férjem munka után azt mondja neki az aszisztensnő, hogy fél óra múlva menjen vissza, mert mentős papírokat ír, vissza megy a férjem meg van írva a recept, csak nincs lepecsételve 1 órája ott ül az orvosnál, mert a doki elment. Nem hiszem el, hogy 2 nap nem elég, hogy megírja a recepteket és minden hónapba ezt csinálja, de hogy kijönne házhoz, mert tudja, hogy fekvőbeteg vagyok azt már nem. 2x volt itt, akkor is azt mondta, hogy minek hívtam ki? Ő háziorvos őt nem érdekli, hogy fáj a derekam, majd a férjem oda megy és felírja neki a gyógyszereket. Arab doki nem, hogy vissza menne oda ahonnan jött!

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8782

Az egyik mr-m azt írja, hogy műtét utáni állapot számottevő hegesedés nélkül, a másik mr: számottevő apró hegesedés ami vonzza a kontrasztanyagot.

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8781

Amúgy ez a hegesedés duma is olyan érdekes, mivel nekem az összes orvos azt mondta, hogy szinte nincs is hegesedésem a Rácz Dr-nő meg azt mondta, hogy tele vagyok heggel és az nyomja az ideget másfél hete voltam megint 1 idegsebésznél és az is azt mondta, hogy annyira jelentéktelen hegesedésem van, hogy szinte nincs is, most, akkor kinek higgyek?

Előzmény: rokkon (8779)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8780

Megmondom őszintén, hogy én már nem tudom mit higgyek, nekem annak idején azt mondta az orvos, ha hegesedés van az abból adódik, hogy az orvos nem dolgozott körültekintően és a csontokat nem tisztázta le rendesen, hallottam olyat is, hogy valaki hajlamos rá. Azt azért nem hinném, hogy minden orvos rosszul dolgozik, mert valamennyi hegesedése mindenkinek van, kinek nagyobb, kinek kisebb.

 

Valószínű, hogy az orvos azért említette a műtétet, mert ha az MR alapján bebizonyosodik, hogy van ott valami, akkor meg kell műteni, mert nem reagálsz a kezelésekre. Borzasztó lehet ez a fejfájás amit említesz. Én azt kívánom neked, hogy tényleg derüljön ki, hogy mitől van és az alapján kapjál kezelést.

 

Elgondolkodtat a panaszod, hogy nem e a nyakadtól van az egész. Találkoztam hévízen egy férfival 10 éve a derekát kezelték nem nagyon bírt menni, ilyen elektromos székkel közlekedett egyensúly zavara volt. Elment a Vereshez megvizsgálta és azt mondta neki, hogy a derekának semmi baja a nyaka okozza, elküldte mr-re és kiderült, hogy akkora sérve volt neki és a mozgató idegeket nyomta és azért ment olyan rosszul, mondta neki, hogy megoperálja 50% ot ki tud belőle hozni. Azért érdekes, hogy 10 évig 1 embernek a derekát kezelik és közben nem is ott van a baj.

Előzmény: rokkon (8779)
rokkon Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8779

szia  had kérdezzem meg van olyan,hogy valaki hajlamos a hegesedésre mert én állítólag igen ha esetleg műteni kell a nyakamat és hegesedik akkor mivan?kezdődik minden elörő?a műtétet csak úgy megemlítette az orvos igazából az MRI után dől el minden.l

Előzmény: Törölt nick (8778)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8778

Viszont, ha nem kell operálni, akkor fájdalom ambulanciára kéne menned, mert ott komolyabban foglalkoznak a fájdalommal, mint egy reumatológus vagy ideggyógyász ott csak felírnak gyógyszereket és szedegesd. Szedsz valami nyugtatót? Csak azért kérdezem, mert a fájdalom kikészíti az embert lelkileg, igaz a fájdalom nem múlik el tőle, de egy kicsit le viszi azt a feszültséget. Tudom magamról, mert, ha annyira szenvedek szó szerint idegbeteg vagyok tőle, olyankor, ha hozzám szólnak robbani tudnék, de ezt az érzést gondolom ismered te is.

Előzmény: rokkon (8776)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8777

Én szedtem ezt a flectort elég brutál íze van, ideig óráig hat valamennyit, dehát mindenkinek másképp hat, lehet neked jó lesz. A mellékhatást hagyd a fenébe, mert amik bele vannak írva én már rég halott lennék, viszont a fejfájásodat azt figyeld, hogy változik e, ha jobban fáj, akkor menjél vissza a dokihoz és írassál más fajta gyógyszert. Amúgy azt már írni akartam neked, hogy a fejfájásod nagy valószínűséggel a nyakad okozza, ha kiderül, hogy a nyakadnál van a probléma az már egy út a gyógyulás felé még ha operálni is kell. Tudom nem kellemes, mert senki nem szeret kés alá feküdni, de ha muszály és megoldaná ezt a problémád, akkor bele kell vágni. Kitartás és remélem használ majd a gyógyszer valamennyit.

Előzmény: rokkon (8776)
rokkon Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8776

sziasztok.Voltam orvosnál írtfel FLECTOR  EP RAPID granulátumot tudtok róla valamit??A kéz zsibbadásom a nyaki csigolyáktól van. Valószinü megyek MRI-re de elötte el kell mennem az ideg orvoshoz ,hogy kérjen időpontot be sz...rok ha a nyakamat is lemezelni kell.Bár az időpontot ugyis 1-2hónap múlva kapom meg.Addig is marad,hogy jajde fáj a fejem ég a gerincem  zsibad a lábam megőrülök.És most nagyon jól érzem magam 10-es skálán olyan 3-4es erösségü fájdalmam van.Ja  a FLECTOR mellékhatásai :fejfájás idegesség.3éve a fejfájás gyötőr.Kérlek írjatok kösz.

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8775

Szia, én voltam az Erőss Loránd Dr úrnál. Engem meg sem próbált kezelni, mert azt mondta csak ideig óráig tartana a csavarozást javasolta és elküldött idegsebészhez, viszont azok meg nem tartják indokoltnak a műtétet. Ilyen sokat tudott rajtad segíteni, hogy ki bírtál kelni a kerekes székből? Milyen kezeléseket kaptál? Ahogy írod, hogy milyen elcsúszás van, hát az nagyon kemény. Az a baj, hogy mikor ilyen fájdalom van gyorsan kéne kezdeni a kezelést, de az időpontok miatt lehetetlen.

Előzmény: Galamb 5 (8774)
Galamb 5 Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8774

Sziasztok!

 

Engem már 2x műtőttek alsó L lV-V-s gerincsérvvel 89 és 96-ban 2000-ben kiújultak az alsó gerinc panaszaim

Akkor mutatta az MR a csigolya elcsuszást, gerinc csatorna szükületet Azóta is kinlodok vele Minden orvos szerint műteni kéne egy stabilzáló műtéttel A Királyhágó úton Bánk dr meg is csinálta volna 2009-ben de az altató orvos nem engedte Azt mondta: nagy az esélyem, hogy ott maradok a többi próblémám miatt /asztma, érfejlődési rendelleneség/ 6 hónaposan gyermekbénulást kaptam amibe bénult a bal kezem és lábam A gerincbetegségem viszont a jobb lábam érínti 2009-ben a derék és láb fájdalmak miatt kerekesszékbe kerültem /Én csak guruló fotelnek hívom/ Állandó Contramal, Antidolort szedtem

8 hónapig voltam kerekesszékben amikor elkezdtem tornázni + Lóbalzsammal maszirozni a derekam Javult akkor annyit, hogy kikerülhettem a "guruló fotelből" 3 hónappal ezelőtt és bár fájt de nem vettem be semmit

Kezelt az Amerikai Úton az Erőss Lóránd doktor is Ismeri valaki? Meg az Onkologián lévő fájdalomambulancián az Embey főorvos szokott adni Lidocain + sztereoid injekciót az idegbe mikor már nem birom

Most újra nagyon erősek a fájdalmaim Pedig 3 hete sikerült elhelyezkednem, de van hogy sírok a fájdalomtól

Szerdán kaptam újra injekciót Amit lehet megint a "guruló fotelből csinálok Ezen a héten tehetem, mert most szabad hetes vagyok, de hétfőn újra mennem kell a munkahelyemre Próbaidős vagyok Félek elvesztem az állásom a gerincem miatt Azt mondta a főorvos katasztrófális a gerincem A szükület is meg a ll-es csigolya majdnem a lV-es ig van csuszva Műteni kéne mondta

Újra kértem időpontot az Amerikai Útra az Erőss főorvoshoz de csak szeptember 8-ra kaptam Mondták, ha a magán rendelésére megyek már hétfőre kapnék időt Kérdeztem mennyibe kerül, mondták, ha nem első vizsgálat akkor 15000 Ft. Ezt nem tudom kifizetni így marad az SZTK időpontja szeptemberre, de nem tudom hogy fogom bírni Az üléstől, állástól, esős időtől nagyon fáj

 

Olvastam ezen az oldalon mindenki hasonló gonddal küzd

Azért írok, mert kérdezném hogy tudjátok enyhíteni a fájdalmakat? Mi az amiben életformát kellett változtatnotok? És az segítet? Sokszor zsibbad is a jobb lábam Le lehet ettől bénulni? Mit tudtok erről?

ecike50 Creative Commons License 2011.06.17 0 0 8773

Sziasztok

 

 

Az lenne a  kérdésem hogy járt már valaki a Kovalenko Klinikán vagy tud rola valamit???

 

köszi....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!