Keresés

Részletes keresés

msz67 Creative Commons License 2011.06.13 0 1 14

Nálam sincs szexuális töltet, a végbelemet nekem is sokszor tapogatták mostanában amikor kórházban voltam benyultak a fenekembe ujjal, fájdalmas volt, pedig nincs aranyerem. szerencsére béltükrözésem nem volt. Amikor nagyon benyultak elöl és levettek szovettant husz éves korom körül a menses elmaradásakor, akkor azt hittem nem kelek fel a vizsgálóasztalról. Kinek jutna eszébe a szex ilyenkor.Majdnem elájultam, szédelegtem picit véreztem is, az asszisztens segitett le, kint le kellett ülnöm kicsit, de legalább megusztam a kaparást,megkinoztak de semmi nem derült ki, miért maradt el. Tablettákat kaptam, azzal hozták meg, A meztelenség sem kellemes, de hogy belém nyulnak az nagyon zavar.Összeszorulok, nem birom látni a müszereket sem, nézem a plafont, hamar tul szeretnék lenni. Nem is értem, hogy tudnak mások ilyenkor élvezkedni. Csináltak nőgyógyászati ultrahaongot is, akkor szerencsére letakartak egy lepedövel.  

Az iskolaorvosnál is többen voltunk bent lányok, de legszivesebben elbujtam volna. Ott csak az volt jó hogy nem nyulkáltak sehova.A bugyit magunkon hagyhattuk. Az orvosoknak nővéreknek csak fadarabok vagyunk,mégis borzasztó ott meztelenkedni elöttük.A háziorvos a ruhámon benyulva hallgat meg, tudja hogy utáom ha vetközni kell. A régebbi rámparancsolt, vetközz le derékig.A mostani nagyon tapintatos.

Előzmény: Gázarc (13)
Gázarc Creative Commons License 2011.06.12 0 0 13
Én már többször is voltam orvosnál letolt gatyóval, de sosem éreztem gáznak ezeket az eseteket. Mondjuk nem is vagyok szégyenlős, strandolni és szaunázni is szoktam meztelenül. Az első alkalom már régen volt, nem is kellett igazából levetkőznöm, csak letolni a seggemen a nadrágot és gatyát, aztán felhasalni az ágyra, mert a fenekembe kaptam a tetanuszt. Az asszisztens néni adta be.
Aztán egyszer a háziorvosom (egyébként nő) tapogatta meg az aranyeremet, aztán elküldött a klinikára béltükrözésre, ott is le kellett vetkőznöm, bár nem meztelenre, mert a póló és a zokni rajtam maradt. :-) Aztán később egy másik alkalommal is voltam béltükrözésen, a doki mindkét esetben férfi volt, az asszisztensek nők. De igazából teljesen levetkőznöm csak egyszer kellett, amikor egy bőrgyógyász doktornéni a teljes testfelületemen feltérképezte a szemölcseimet és anyajegyeimet, hogy veszélyes-e valamelyik. Szerencsére egyiket se kellett leszedni. De amúgy egyik alkalomnak se volt semmiféle szexuális töltete.
msz67 Creative Commons License 2011.06.11 0 0 12

Nem lehet megszokni igazán az ilyen helyzeteket.Először legszivesebben az ajtóból fordultam volna vissza, de anyám nem  hagyott, azt mondta ezt muszáj néha.azóta is sokszor kellett szembesülni  ilyennel. A mai napig is az ismerős doktornőnél is nagyon kellemetlen amikor le kell venni a bugyimat. Úgy rugdosnak el rákszűrésre is. Két három évente csak rászánom magamat, hogy levegyenek cytológiát. El szeretnék süllyedni amikor vizsgálnak. A kórházakban meg vadidegen legtöbbször férfi erőskezű orvosok néznek meg,fájdalmas amikor vizsgálnak, szinte görcsöt kapok. Nem lehet válogatni hogy inkább doktornőhöz mennék.

Elöbb elmegyek a fogászatra mint a nőgyógyászatra, pedig oda is nagy bátorság kell. A kórházban engem is mutogattak orvostanhallgatóknak. Most az utóbbi két évben sokat vagyok kórházban, azelött nem voltam, csak gyerekkoromban mandulaműtéten. A  kórházban sokszor nem a beteg embert nézik, csak egy szám, vagy egy darab fa  a kezük alatt.

Sonka. Creative Commons License 2008.09.25 0 0 11

Hát igen. Az első pár alkalom kellemetlensége után, már úgy mutogattam magam mint egy szatír.


Egy csoport fehér köpenyes férfi és nő bejön, a két öreg és én kiállunk az ágy mellé, majd vezényszóra köntös szét, katéter félreigazít...

Előzmény: amelii (10)
amelii Creative Commons License 2008.09.24 0 0 10
ez elég brutális :)
Előzmény: Sonka. (8)
basinger Creative Commons License 2008.09.24 0 1 9

Egyszer kiderült, hogy allergiás vagyok a kéntartalmú hasfogókra, a sulfaguanidinre legalábbis biztosan. Lejött a bőr a szám két sarkán, a seggem lyukán és a fityma alatt... Ott még derekasan gennyes is volt, fél napokat töltöttem a kammillavizes lavórban...

A nemibeteggondozóba a nejemmel mentem (berángatott), bent egy fiatal doktornő fogadott. Meg rajta kívül 5-6 egészségügyi középiskolás kiscsaj, valószínűleg gyakorlaton voltak. Elmondtam, mi bajom van, aszongya doktornő, akkor vegyem elő. Mit? Hát AZT!  ITT?!- kérdeztem, bár csak a kislányok feszélyeztek. Végül elvonultunk a paraván mögé, ott már le mertem tolni a gatyám. De még így is durva volt. Nekem mindenképp.

Az biztos, akár tetszettem neki, akár nem, akcióról szó sem lehetett...

Sonka. Creative Commons License 2008.09.23 0 1 8

Naja, sorozás!


Nekem is van történetem onnan. Bent voltunk az altisztnél, aki magasságot, súlyt mért. Majd mindenkit alsógatyában egyesével elküldött a folyósón a 2. ajtón balra. ott lesz az orvos.


Mire hozzám ért a sor, szépen elmentem  a folyósón a 3. ajtón balra. Bent egy főhadnagy ült, meg a felöltözött kiskopasz. Itt mondták meg, hogy ki melyik laktanyába kerül.

Nos beléptem egyszál boxerben. A tiszt meg rámkiabált vörös fejjel: "A másik ajtóba, IDIÓTA!". No, jól kezdődik a sereg, gondoltam... =)

 

 

 

A másik történetem meg urológián játszódott. Herevisszeremet műtöttek. Az első nap (amikor még nem tudtam, hogy műtik) a doki mondta vetkőzzek le. Levetkőztem gatyára. Azt mondta teljesen. A szobában még volt két nővér. Egy idősebb és egy fiatal. Tök vörös fejjel megkérdeztem hol az öltöző.

Erre a doki, "Most mit szégyenlősködik, tolja már le azt a gatyát!"

 

Nekem is összement annyira, amekkorának még talán nem is láttam eddig... A műtét reggelén bejött egy bozontos ápoló. A beceneve "Szőr". Azt mondta jött leborotválni a műtét előtt. Naja, mondom megcsinálom én. Azt monda nem lehet, mert alaposan kell. Tiszta gáz, köntös félre, felfekszem. Egy vad idegen pasi elkezdi a farkamat félrefogni és körbeborotválni. Hát én azt hittem mentem elsüllyedek. Ráadásul a szobában még két idősebb beteggel voltam összerakva. Az egyik felesége is bent volt, de diszkréten elfordult. Kösz...

 

Egy hétig voltam bentfekvő, azalatt napi 3 kontroll, 2-3 orvos/orvostanhallgató +1-2 nővér jött be, napi 3x kellett a nemi szervemet megmutogatni egy kisebb csoportosulásnak. Mikor hazamentem már úgy éreztem képes lennék bárki előtt pucér lenni, kiégették belőlem a szemérmességet...

funky_shift Creative Commons License 2008.09.23 0 0 7
Én egyszer, -pontosabban kétszer- voltam sorozáson,de csak másodjára jutottam el az orvosi vizsgálatig. Levetkőzni nem kellett semennyire sem - igaz,ez már az utolsó évben volt,amikor még behivták az embereket + olyan papirom volt,amire úgyis megkaptam az alkalmatlant. :-)
De másoktól sem hallottam,hogy vetkőztettek volna.
Amúgy én sem vagyok szégyenlős,de teljesen meztelenre orvosnál eddig még nem kellett levetkőznöm. A max talán csak az volt,hogy tetanusz injekciónál le kellett tolnom az alsónadrágot. :-D
Előzmény: rolikp86 (6)
rolikp86 Creative Commons License 2008.09.22 0 1 6

Engem néhányszor már megkukkantottak pucéran. Talán az egyik legkínosabb az első sorozásomon volt (merthogy költözés miatt kétszer is mehettem). Kitöltöttük a pszicho-teszteket, aztán jött az orvosi. 3-an voltunk egyszerre, mindenki alsógatyában. Én mentem elsőnek, két orvos ült egy íróasztal mögött, rám se néztek, csak mondta az egyik:

-Vetkőzzön! Nem értettem a dolgot, mert már alsógatyában voltam. Visszakérdeztem: -Teljesen?

-Persze. 

Hát jól van, nem vagyok szégyenlős, bár úgy tudtam, hogy már nem nézegetnek, így lekaptam a gatyát. Állok egy szál f@szban állok, mire felnéz az egyik:

-Hát maga mit csinál? Minek vetkőzött meztelenre? (Kiderült hogy megszokásból mondta a vetkőzést, nem látta hogy már leöltöztem).

-Na mindegy, hamár ilyen bátor, akkor azt is megnézzük. Maguk ketten is vetkőzzenek le, hamár így alakult...

Nem volt nagyon kínos, csak az egyikük gyilkolt le a szemével ott helyben, a másik srác, mint utólag mondta ő felkészült a pucérságra is. Amúgy "A" lett, de mivel tovább tanultam, így a dolog már tárgytalan lett.

procaliber Creative Commons License 2008.09.22 0 0 0
0 sztorim van
rolikp86 Creative Commons License 2008.09.22 0 0 topiknyitó
Kinek milyen sztorija van az orvosnál, mikor le kellett vetkőznie meztelenre? Sportorvosi vizsgálat, sorozás, urulógus stb.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!