havi forgalomra visszatérve, én szeretek a hivatalos kimutatásokból tájékozódni, semmint az interneten kerengő nem hivatalos kreálmányokból:)
Teljesen egyet értünk ebben. Én a számokat és ebből a számításokat a (FOREVER LIVING PRODUCTS MAGYARORSZÁG KFT Cégjegyzékszáma:01-09-567682) 2009-es éves beszámolójából végeztem, és a mellékelt idézet is abból származik.
Nézz utána a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs rendszerében. Igaz ez is internetes forrás, de legalább hivatalos és nem légből kapott.
Az általad említett kiemelt adózásra visszatérve 23,7 millió Forint adót fizetett a cég 2009-ben.
Alább olvashatod is, hogy inkább szeretnének kevesebb adót fizetni(kicsit sumákolni vele, ami miatt kaptak büntit is ).
A piac, mint azt mondtuk is, amíg vannak olyanok akik elől ezeket elhallgatva meg tudnak vezetni, addig biztos hogy menni is fog ez a biznisz (is).
Gyere és tapasztald meg te is! Hallgass meg olyan embereket, akik eredményeket értek el és bizonyítottak . Szted miért működik ez a cég 34 éve a világban és 14 éve Magyarországon?? A havi forgalomra visszatérve, én szeretek a hivatalos kimutatásokból tájékozódni, semmint az interneten kerengő nem hivatalos kreálmányokból:)
Nyilván mindenki más úton jár, én soha senkit nem kényszerítettem arra hogy flp-s legyen. Ha te mással akarsz foglalkozni, járd azt az utat, amit te a legjobbnak látsz. Nekem az egészségem a legfontosabb, meg persze a pénz is hiszen abból élünk. Itt tudom és tapasztalom hogy mindkettőt megkapom, és nagyon örülök annak hogy kimosták az agyamból mindazt a rossz dolgot melyek eddig zavartak vagy érintettek , és másként tudok gondolni sok mindent.
Nem. Csak érdkeel a forrása. Mivel a tavalyi évetmájusig kell beszámoltatni, most talán aki tudja ezeket az infokat a tulajdonosok, meg alán akönyvelők. De lehet valami csoda folytán a 2008-2009-es -20 %-os visszaeséshez képest, most megháromszorozódott a forgalmuk tavaly. Vagyis az edigi éves -20%, + 300 % -ra változott...
Ez a 2,5 milliárd havi forgalom mire alapozódik? ( Sajnos a hivataols FLP Hungary mellékelt beszámolója éves szinten 10 milliárdról szól. Ez aligha jelent havi 2,5 milliárdot, hacsak nem egy év 4 hónapból nem áll... )
Nem, dehogyis... ( Bár nem tom hol van még ilyen topic )
Végülis tényleg jó lenne már, ha észbe kapnának ezek az emberek... De amíg lúzerpiac van ( lásd 10 milliárdos eladás flp, 6 milliárdos eladás Amway), addig megéri... Igaz, évente 9-16-20 %-al azért esnek az eladások, tehát csak kevesebben vagy kevesebbet vesznek ebből. Az apropó a Tamással folytatott, korábban belinkelt emailezésem volt. Jól behúzták őt is...
Ez az üzleti lehetőség egy legális dolog, a piramisjáték pedig ILLEGÁLIS. A Forever Living Products Magyarország Kft. havonta közel 2.5 Milliárd Ft forgalmat tudhat magáénak, melynek egy jó részét visszaosztja a tagoknak, mellesleg a cég az egyik legnagyobb adófizetője hazánknak, forgalom tekintetéből és még sok mindenből Európa ELSŐK vagyunk. A legnagyobb megelégedettséggel fogysztjuk a cég termékeit, melyek kiváló minőségűek. "De ezek tök drágák": szokták mondani emberek. Jaaa, neked mennyit ér meg az egészséged??? :O Te miben vagy benne, dolgozol a munkahyleden rabszolgaként?? Na látod, az a piramis!!!
Esetleg szemfelnyitó lehet a számok tükrében, a nagykereskedelmi árlista és a beszerzési ár viszonya ( Nem hiteles, mert árrésbeli eltérések,az árképzési politika ismerete nélkül lehetnek, csak az átlag árrés %-okat figyelmbe véve kalkuláltam, ami a 2009-es éves üzleti beszámoló alapján került meghatározásra)
Nagyker ajánlat Nettó Beszerzési ár
Forever Lite (vaniliás): 8000 Ft (Étrendkiegészítő italpor) 1126 Ft Aloe Heat Lotion: 4500 Ft (Krém égési sebekre) 633 Ft Aloe Vera Gelly: 4500 Ft (Krém) 633 Ft Aloe First: 5900 Ft (Spray, a bőrre jó hatással van!) 830 Ft Marine Mask: 4900 Ft (Szépségápolási krém) 689 Ft Aloe2Go: 1500 Ft/db (14db van) (Étrendkiegészítő ital) 211 Ft Royal Bee Jelly: 9800 Ft (Étrendkiegészítő tabletta) 1379 Ft Bee Propolis: 9500 Ft (Étrendkiegészítő tabletta) 1337 Ft Bee Pollen: 4500 Ft (Étrendkiegészítő tabletta) 633 Ft Forever Kids: 4000 Ft (Étrendkiegészítő tabletta gyermekeknek) 563 Ft Calcium: 7200 Ft (Étrendkiegészítő tabletta) 1013 Ft Garcinia Plus: 9900 Ft (Étrendkiegészítő tabletta) 1393 Ft Gin Chia: 5400 Ft (Étrendkiegészítő tabletta) 760 Ft Absorbent C: 5200 Ft (Étrendkiegészítő tabletta C-vitaminnal) 732 Ft A-Beta Care: 8800 Ft (Étrendkiegészítő tabletta Beta Karotinnal) 1238 Ft Forever Lean: 9000 Ft (Étrendkiegészítő tabletta) 1266 Ft Garlic Thyme: 5400 Ft (Étrendkiegészítő tabletta) 760 Ft Vision: 5800 Ft (Étrendkiegészítő, a szemre jó hatással van) 816 Ft Aloe Blossom Herbal Tea: 5200 Ft (Tea) 732 Ft Bee Honey: 5000 Ft (Méz) 704 Ft Aloe-Jojoba Shampoo: 5200 Ft (Sampon) 732 Ft Conditioning Rinse: 5200 Ft (Balzsam) 732 Ft Aloe Lips: 1000 Ft/db (2db van) (Ajakír) 141 Ft Aloe Vera Gel: 7500 Ft (Aloe Vera lé) 1055 Ft
Nekem utoljára a kupidós műsora van meg, talán 1998-ból. Azóta nem is hallottam róla....
Hát, megvilágosítás. Szerintem egyértelműen le vannak ezek írva. De egy érdekes levélváláts, amit kereskedő és kétségbeesett flp-s végez..
Idézetek a teljesség igénye nélkül...
FLP-S bizniszmanus:
"
Aloe Veras termékek sűrgősen eladók! Itt a soha vissza nem térő alkalom! Ha szereted az Aloe Verat és fontos az egészséged, vagy csak szeretnéd kipróbálni a termékeket, hívj fel, hogy megbeszélhessük a részleteket!
Nagyon fontos lenne, ha sikerülne eladnom ezeket a termékeket, mert egy fillérem nincs és be kell fizetnem a lakbért, meg a rezsit!
Esetleg, ha tudtok olyan viszontladót, vagy kereskedőt, aki megvenné ezeket a termékeket, szeretném, ha megadnátok az elérhetőségét!
"
Kereskedő:
"Kedves Mátyás!
Olvastam a hirdetését a fórumon! Megtudhatom milyen termékekről van szó?"
FLP-S bizniszmanus:
Étrendkiegészítők, tea, méz, krémek, sampon, balzsam, Aloe-s innivalók Ezek a termékek vannak. Esetleg küldhetek egy árlistát?
Küldöm a terméklistát és az árakat:
Forever Lite (vaniliás): 8000 Ft (Étrendkiegészítő italpor) Aloe Heat Lotion: 4500 Ft (Krém égési sebekre) Aloe Vera Gelly: 4500 Ft (Krém) Aloe First: 5900 Ft (Spray, a bőrre jó hatással van!) Marine Mask: 4900 Ft (Szépségápolási krém) Aloe2Go: 1500 Ft/db (14db van) (Étrendkiegészítő ital) Royal Bee Jelly: 9800 Ft (Étrendkiegészítő tabletta) Bee Propolis: 9500 Ft (Étrendkiegészítő tabletta) Bee Pollen: 4500 Ft (Étrendkiegészítő tabletta) Forever Kids: 4000 Ft (Étrendkiegészítő tabletta gyermekeknek) Calcium: 7200 Ft (Étrendkiegészítő tabletta) Garcinia Plus: 9900 Ft (Étrendkiegészítő tabletta) Gin Chia: 5400 Ft (Étrendkiegészítő tabletta) Absorbent C: 5200 Ft (Étrendkiegészítő tabletta C-vitaminnal) A-Beta Care: 8800 Ft (Étrendkiegészítő tabletta Beta Karotinnal) Forever Lean: 9000 Ft (Étrendkiegészítő tabletta) Garlic Thyme: 5400 Ft (Étrendkiegészítő tabletta) Vision: 5800 Ft (Étrendkiegészítő, a szemre jó hatással van) Aloe Blossom Herbal Tea: 5200 Ft (Tea) Bee Honey: 5000 Ft (Méz) Aloe-Jojoba Shampoo: 5200 Ft (Sampon) Conditioning Rinse: 5200 Ft (Balzsam) Aloe Lips: 1000 Ft/db (2db van) (Ajakír) Aloe Vera Gel: 7500 Ft (Aloe Vera lé)
Üdv.: Mátyás
Kereskedő:
Kedves Mátyás!
Érdeklődnék, hogy ezek kiskereskedelmi árak? Illetve, hogy termékkihelyezés szállítólevél mellett lehetséges?
FLP-S bizniszmanus:
Nem, ezek mindegyike nagykereskedelmi ár! Csak így, beszerzési áron tudom őket kínálni. Szállítólevéllel természetesen lehetséges. Érdeklődnék, hogy kb. mennyi terméket is vásárolna?
Kereskedő:
Kedves Mátyás!
Sajnos ezek az árak elég magasak, így sajnos nem tudok Önnek segíteni. Maximum a termékkihelyezésről tudok tárgyalni az üzlettel, ha úgy gondolja. Bár elnézve az árakat, nem remélek nagy forgalmat a termékektől. Feltételezem, hogy Ön is jórészt emiatt nem tud túladni a termékeken...
Az olvasottak alapján gondolom mindenkit, és engem is nagyon meglepett Adolf távozása. Nekem az egyik példaképem volt, vonnantól kezdve hogy csatlakoztam a forever fantsztikus csapatához. Azonban egyet ne feledjünk! Távozásásnak pontos körülményeit, okát kizárólag a csapata, szponzora és felsővonala tudja. SENKINEK nincs ahoz joga hogy Adolfra bármilyen sértő megjegyzést tegyen írott, vagy íratlan formában. A becsület(a "betyár") az meg igenis benne volt, mert mindenről tájékoztatta a közvetlen üzlettársait, felsővonalát. Akkor ti miről is beszéltek kedves fórumozók?? Ez rágalmazás, amely BŰNCSELEKMÉNY. Lehet hogy ti is elértek majd a foreveres pályafutásotok során egy olyan fázisba, amikor épp úgy mint Adolf azt fogjátok mondani hogy: "most váltani kell". De azt kívánom hogy előtte tegyetek le legalább annyit az asztalra kint amit az Adolf letett, ebbe beleértem természetesen magamat is, és utána lehet embertársainkról "remek" kritikákat alkotni.
Pontosabban, a termékbeszerzési érték nettó 1.977.222.000 Ft
Az értékesítési árbevétel összesen: 10.544.679.000 Ft ( Exporttal együtt, de export értékesítést csak a kapcsolt leányvállalatok felé végez, bár a horvátországinak amúgy sem áll túl jól a szénája lásd lent: )
FOREVER LIVING PRODUCTS MAGYARORSZÁG KFT. KIEGÉSZÍT
Ő MELLÉKLET A 2009. DECEMBER 31-ÉN VÉGZŐDŐ ÉVRE (Az összes egyenleg ezer Ft-ban, kivéve ha másképpen van jelölve) 4
2.5. Tájékoztató jelleg
ű kiegészítések
VPOP vizsgálat
A Társaságnál 2007. szeptemberében 2004. július 1. – 2007. június 30. id
őszakra átfogó vámvizsgálat kezdődött. A VPOP 2008. április 4-én a vizsgálatot lezárta és átadta a vizsgálat eredményét tartalmazó jegyzőkönyvet. Társaságunk 2008. április 18-án észrevétellel élt, amit a vámhatóság figyelmen kívül hagyott és 2008. július, augusztus hónapokban megküldte a határozatokat. A kiszabott különbözeti vám 84.098 eFt, az általános forgalmi adó pótbefizetés összege 224.386 eFt volt. A Társaság a fenti összegeket befizette a VPOP bankszámlájára. Mivel a határozatokkal nem értettünk egyet, így fellebbezéssel éltünk. A benyújtott fellebbezés eredményeképpen a Vám- és Pénzügyőrség Ellenőrzési Parancsnoksága a fent említett határozatokat megsemmisítette és az első fokú szervezetet új eljárásra utasította. Az új eljárást az első fok 2009. január 5-én kezdte és 2009. június 3-án bocsátotta ki az új határozatokat. A kiszabott különbözeti vám 51.098 eFt, az általános forgalmi adó 135.778 eFt volt. A Társaság a kiszabott összegeket befizette és a határozatokat megfellebbezte. A Vám- és Pénzügyőrség Központi Ellenőrzési Parancsnoksága a fellebbezés alapján indult jogorvoslati eljárást felfüggesztette.
APEH vizsgálat
A Társaságnak az Adóhivatal felé tartozása nincs. 2009.03.23 és 2009.05.22 közötti id
őszakban általános forgalmi adó ellenőrzések voltak. A vizsgált időszakok, 2008. április, december és 2009. február. A jegyzőkönyvekben megállapítást nem tettek.
Gazdasági Verseny Hivatal
A GVH 2004-ben megbüntette a Társaságot 60 000 eFt-ra, amit a Társaság megfellebbezett. Ezt az összeget 2005-ben befizettük, jelen állás szerint a bíróság els
ő fokon elutasította fellebbezésünket, az ügyet a Legfelsőbb Bíróságon folytatjuk.
Horvátország, deviza banki ellen
őrzés
A zágrábi irodánkban a Horvát Nemzeti Bank deviza forgalmi ellen
őrzést tartott 2006. novemberében. A bank elmarasztalta az irodát jogtalan deviza átutalásokban, a jegyzőkönyvben szereplő büntetés 15 000 EUR. A Társaság a jegyzőkönyvet észrevételezte, amire a válasz 2009. januárjában érkezett meg. A jegyzőkönyv tartalmát az első fokú hatóság helyben hagyta és a büntetést 55 000 euróra emelte. A Társaság a határozatot újabb szakértők bevonásával megfellebbezte. Az összegre Társaságunk céltartalékot képzett.
AVA-val (Aloe Vera of America Inc.) való pénzügyi elszámolás
2009. évben termékértékesítésb
ől származó árfolyamveszteség, amelyet szerződés alapján az AVA megtérített volna, nem volt.
Az AVA 2009. március 31-ig szállított árut, ezt követ
ően a Forever Direct E.U. B.V. kapcsolt vállalkozástól kapjuk a termékeket.
És a számok még durvábbak, mint az Amwaynél:-) közel 8 milliárdos értékesítéhez társul 2 milliárd alatti árubeszerzés. Az eladás viszont ugyanúgy visszaesőben van. Egy év alatt 20% mínusz.
ok. engedi a normális linkelést, persze kérdezd meg. Én is hitetlenséggel fogadtam a hírt. Nem is értem miért tenné. De ott a facebook chaten ráerősítettek....