Keresés

Részletes keresés

Szun 75 Creative Commons License 2011.02.28 0 0 2023

Sziasztok.Ahogy megigértem megosztom veletek azt az élményemet,amikor a barátnőmmel mentem el egy shemaléhoz.Mint már meséltem én már kipróbáltam de  mivel a barátnőmet nagyon érdekelte egy ilyen kaland úgy gondoltam megosztom vele is.Persze mikor előálltam az ötletemmel már gyanakodott hogy én már kipróbáltam de ennek ellenére belement.Elmentünk tehát az énáltalam már kipróbált shemaléhoz.Amikor ajtót nyitott nagyon csinos volt még a barétnőmnek Erikának is kerekedett a szeme.Már a szobába menet simogatta Era fenekét amitől nekem elkezdett duzzadni a farkam.Era lehúzta a shemale bugyiját és ekkor halkan felkiáltott.Úristen én még ekkorát nem láttam.Alig bírom megmarkolni.Elkezdte húzgálni a fitymát rajta.Ekkor a travi akit mellesleg Évának hívtak a torkába nyomta a dákóját úgyhogy Erának esélye sem volt ellenkezni.Nekem a heremasszírozás maradt.Kb 20perc cumi után telelövellte Era száját.Era ezután azon döbbent meg hogy a farok még mindig keményen állt amikor én már a látványtól elsültem.Éva hanyatt fektette Erát és tövig nyomta bele kőkemény makkját.Era könyörgött szinte hogy lövellje bele a második adagot.Hát nem kellett kétszer mondani,ahogy Éva feneke felől néztem a farkát és megfogtam a farka tövét,éreztem hogy hosszú elnyújtott adagokban ejakulált bele Erikába.Ezután kihúzta a farkát és mondta nekem hogy nyomassam meg én is Erikát úgy hogy az ő gecijével tele van a pinája.Folyt.köv.

fernando935 Creative Commons License 2011.02.23 0 0 2022

Sziasztok!

Szolnok és környékén szeretnék travi-val megismerkedni! Jelentkezz ha lézezel!

sissi-gee Creative Commons License 2011.02.23 0 0 2021

Szia, Yoda7! Köszi a hozzászólást. Ezt a leányzót neked küldöm.

 

 

Balatoni kaland 2.

 

-És… esetleg láthatnám a ti ékszereiteket is? Kérdeztem kiszáradó torokkal.
-Neked szívesen megmutatjuk, de ha jobban szemügyre akarod venni őket, el kell jönnöd hozzánk Füredre. Lassítottam és hátranéztem. A cicik már szabadon voltak. Mindkettőjüknek szép nagy melle volt. Főleg Mirának, neki már inkább csöcsei voltak, olyan dúsak, erőshúsúak. Láttam, ahogy a csajok átnyúlnak egymás szoknyája alá, és a simogatják egymást. Erre Judit felhúzta a szoknyáját. A bugyija már rég félrecsúszott és egy méretes, nagy fasz tárult elém. Az izgalomtól eresen meredezett, lehetett vagy húsz-huszonkét centis és húzogatta rajta a bőrt. Mirának is előbukott a rövidebb, de brutálisan vastag, duzzadt, erős fasza. Elkezdte lassan hátrahúzni a makkjáról a bőrt. Ahogy szabadult ki, egyre inkább szorulva feszült és a végétől hirtelen visszacsúszott és megkönnyebbülve előbukott hatalmas makkja. Megint az orromba csapott az erős, és nagyon izgató fasz szag.

-Na mit szólsz, tetszenek a barátnőim? Kérdezte mellettem Andi és csábosan rám nézett.

Az én farkam is keményen állt már. Frankón csábító volt az a tudat, hogy ez a három csaj shemales és begerjedt rám.

-Uuuhhh…, fújtam egy nagyot, -szóhoz se jutok.

-Akkor…, ez azt jelenti, hogy eljössz?

Eközben lassan megérkeztünk Füredre. Andi visszahúzta makkjára a bőrt és próbálta elrakni a még mindig kemény formás kis kukiját.

-Ne kéresd magad, látjuk rajtad, hogy akarod, mondták hátul a lányok.
-Oké, oké, én is bírlak titeket, nyögtem ki hebegve. - Nyomás, menjünk.

Mutatták az utat, hogy hol laknak. Kisvártatva oda is értünk. Beparkoltam, majd kiszálltunk a kocsiból. Gondoltam, egy kicsit később érek a barátomhoz, ez még belefér.
-Gyere, mondta Judit, ez a bejárat, itt lakik Andi, mutatott az egyik lakóépületre. Lezártam az autót, majd sietve utánuk indultam. Beszálltunk a liftbe. Becsukódott az ajtó és Miri megnyomta a legfelső emeletre tartó gombot. A hozzám legközelebb álló Judit szájon csókolt. Hozzám dörgölődzött és éreztem hatalmas farka keménységét. Miközben Judittal smároltam mindhármukat megcsöcsöztem a liftben. Hamar felértünk, kiszálltunk és a harmadik lakásba, benyomultunk. A háló felé tartottunk, vajon hány srácot sikerült már így levenniük a lábáról, suhant át az agyamon.

Belépve a hálóba, leültem az ágyra. Ők örömmel kezdték ledobálni magukról a ruháikat.

Néztem őket, ahogy vetkőztek. Mind más volt és mind szép, gyönyörködtem bennük, három lány kukival, teljesen begerjedtem. Andi farka hegyesedett és lüktetve egyre feljebb emelkedett, ismét lecsúszott róla a bőr, szabaddá vált a makkja és újra éreztem finom szagát. A másik két lánynak is szép lassan elkezdett felállni, de be kell látni, hogy Juditéba kétszer, Miriébe legalább háromszor annyi vér kellet, hogy belenyomuljon, akkora bréjük volt.

-Kérlek, vetkőzz te is! Úgy szeretném már látni a tiédet is, biztos szép, olyan izgatott vagyok, mondta Andi és leste a farkamat. Csillogott a szeme és türelmetlenül viccelődött, hogy mi lesz már. Megilletődöttségemben még csak induló állapotban voltam. Hozzám lépett, megsimogatott és kezembe adta farkát. Ahogy megfogtam és éreztem jó kemény, melegség öntötte el a lábam közét és én is elkezdtem beindulni. Egyik kezemmel Judit faszát húzogattam, a másikkal meg Miriét markolásztam. Andi leguggolt hozzám és finoman beszopta a még csak félig kemény faszomat, közben a cicijét fogdostam. Éreztem, hogy zsiborgok, hamarosan bekeményedtem és átadtam magam az élvezetnek. Megfogtam a fejét és magamra húztam.

-Van egy ötletem, mondta mosolyogva Judit. -Mit szólnátok hozzá, hogyha összemérnénk a farkainkat, és akié a legnagyobb, az fogja kezdeni a kúrást és Mirire kacsintott. Judit imádott seggbe kúrni és ő akart kezdeni. Gondolta, hogy valószínűleg az övé lesz a legnagyobb, és nem pipálom le őt.

Az autóban látottak alapján gyorsan kiszámítottam, hogy harmadik leszek, és nekem jut Andi. Nem bántam, de azért titkon reméltem, hogy a rázós dolgokat megúszom. Meg kell vallani, kellemes csalódás volt, amikor Andi csinos kis hegyes kukiját bekaptam, most már teljesen ellazulva. Szívesen eljátszottam fiú létemre vele, annál is inkább, mert mérete ellenére ez tetszett a legjobban. Ritkán látott, igazán formás példány volt.

-Rendben mondták szinte mindhárman egyszerre. Andi és Miri mosolyogva néztek Juditra, aki már izgatottan várta, hogy kezdődjön a játék. Kisvártatva mind a négyen a hatalmas ágyon ültünk körben, és a farkainkat méricskéltük. A hálóban kegyetlenül izgató fasz szag terjengett a négy fasztól. Andi jól felverte a faszát, bízva benne, hogy megelőzhet és nem ő lesz az utolsó. Látszott rajta, hogy szeret rejszolni, ügyesen épp a határig verte, hirtelen leállt, és szisszent egyet. Éppen csak egy vékony éleset priccelt ki, de az egészen az arcáig fellőtt. Úúúhhh… nyögtem megint, de nagy örömömre nem jött ki több belőle. Mira aki mellette markolászta irtózatos dákóját, gyorsan Andi arcához hajolt és lenyalta a kis spermacsíkot. Andi cerkája tehát már full kemény volt. Mértünk. Egymásmellé bújva és összeraktuk amink van. Kevéssel ugyan, de azért én nyertem, Andi kedvesen mosolygott…

Mira és Judit hatalmas fasszal rendelkeztek, itt nem volt esélyem. Judit egyértelműen győzött, neki volt a legnagyobb dákója. Egyenes, hosszú és nagyon nagy. Tövében erősebb, de azért végig méretes. Felfelé kunkorodó, hegyes makkú, a makk közepéig visszahúzódó bőrrel. Mira csak hosszúságban lett második, a vastagságot illetően fölényesen mindenki előtt nyert. Ilyen dög faszt még életemben nem láttam, iszonyú vastag volt neki. Hatalmas gesztenye méretű makkal. Nem igazán a hossza, inkább az átmérője volt brutális. Húsos, eres, a benne lévő vértől úgy feszült, hogy szinte szét akart durranni. De amije Andinak volt, az engem is meglepett. Inkább kuki volt, de kemény, felfelé ágaskodó, enyhén felfelé ívelő. Ellentmondást nem tűrően, feszesen állt igazán tetszett. Jó szagú, tökéletes alakú kukijának, arányai, makkjának szép formája és ívei teljesen lenyűgözött. Rózsaszínű makkjának duzzadtsága és a visszahúzódó fitymájának bőre és kapcsolódása a gáthoz szabályos és izgató volt. Mondhatom, Andi jó kis shemale csaj volt. Középtermetű, helyes, barnaszemű, vidám és kedves volt, mindig viccelt. Finom, meleg bőre, vékony dereka és kerek segge izgatott. Igazi, saját cicijei formásak és felfelé csúcsosodóak voltak, nagy mellbimbókkal. Jó alakú, olyan lány, akit azt hiszem, mindenki szívesen elfogadna állandó barátnőnek is. Folyt. köv.

 

 

 

Üdv.: sissi-gee    

 

Yoda7 Creative Commons License 2011.02.23 0 0 2020

sissi-gee örülök, hogy felráztad ezt a topikot! Jók a történeteid.Régen volt egy olyan oldal amin volt fenn pár hasonló történet mint a tied!

Előzmény: sissi-gee (2017)
megas24 Creative Commons License 2011.02.22 0 0 2019
Kláric Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2018

Várom a folytatást!

Előzmény: sissi-gee (2017)
sissi-gee Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2017

A noiro korábbi bejegyzése nyomán, férfibőrbe bújtam és barátom segítségével eljátszottam a gondolattal, hogy milyen is lehet egy fiúnak, aki titokban gerjed a shemales csajokra, ere veri a faszát, amikor csak tudja. Bújja az ide kapcsolódó képi anyagokat, szemezget belőlük mikor, melyikre élvezzen és egyszer véletlenül az élet, úgy hozza, hogy bele is botlik, de nem egybe, hanem mindjárt háromba. De jó nektek fiúk, biztos kurvajó érzés lehet ere rejszolni, vagy egy shemales csajt jól megkúrni, leszopni és leszopatni. Nyugi, nem vagyok irigy.

 

Balatoni kaland 1.

Egy verőfényes tavaszi szombat délelőtt történt, hogy egy barátomat indultam meglátogatni, aki a Balaton mellett Köveskálon lakik. Látogatásomat meglepetésnek szántam, nem voltam időhöz kötve. Bepakoltam a kocsimba, a lejátszóba bedobtam a kedvenc cédémet és útnak indultam. A jó időben ráérősen mentem, sütkéreztem a kocsiban vezetés közben, örültem a ragyogó napsütésnek.
Veszprémet elhagyva három stoppos csajt láttam meg az út szélén. Színesen, könnyen voltak öltözve, napbarnított testük a nyár jó érzésével töltött el. Régi szokásom, hogy felveszem a stopposokat, mivel diákkoromban én is sokat stoppoltam és mindig nagyon örültem, ha felvettek. Ahogy közelítettem feléjük, intettem nekik, hogy megállok, jöjjenek. Félrekanyarodtam, majd megálltam. Pár másodperc múlva ők is odaértek. Leengedtem az ablakot és behajolt hármuk közül a barna hajú, egy sugárzótekintetű, kedves arcú lány.
-Szia, köszöntött. A hangja erotikusan csengő volt. No, csak gondoltam nevetve, lehet, hogy társaságom lesz? Majd rögtön elhessegettem a gondolatot, hogy ilyen szerencsém úgysem lehet.

-Elvinnél minket a Balcsira? Füredre megyünk.

-Persze, én is arra tartok, gyertek, szálljatok be. Szólt a barátnőinek, hogy okés a helyzet és beszálltak. Ő mellém ült, a másik két lány hátra. Figyeltem őket beszállás közben. Mindhárman szoknyában és divatos felsőben voltak. Csinosak és jókedvűek voltak, a barna, aki mellém ült helyes, jó alakú, a másik kettő inkább csöcsös, főleg a vörös. Bemutatkoztunk egymásnak. A barnát Andinak, a szőkét Juditnak, a vöröset pedig Mirának hívták.

 

Az elkövetkező percekben a hangszórókból zümmögő zenét hallgattuk és társalogtunk, hogy honnét hová tartanak, az időjárásról, mindenféle dolgokról. Majd ismét csöndben lettünk.

Pár perc múlva Andi törte meg a csöndet. Ekkor már megfigyeltem, hogy mindig engem néz, amikor pedig a visszapillantó tükörbe néztem, Mira és Judit szemeztek velem. Lehet, hogy csak képzelődök? De, Andi meggyőzött arról, hogy jól figyeltem meg a helyzetet.
-Tetszel nekem, súgta erotikusan.
-Micsoda? Kérdeztem vissza bambán.
-Igen, jól hallottad, tetszel nekem, és legfőképpen őneki, mutatott a szoknyája felé. Odapillantottam és láttam, a kis sárga virágos szoknyácskája alól kihegyesedett valami. Jobban megnéztem és meghökkentem a látványtól. A szoknyája alól egy formás kuki ágaskodott ki. Kisarasznyi, de keményen felfelé meredező és jó formájú. Úgy feszült, hogy a makkjáról már kissé hátracsúszott a fitymája és a lyukból épp egy nagy csillogó kéjcsepp, bukott ki. A jó szagú, áttetsző folyadék szétterült, a makk hegyén. A síkos váladéktól még hátrébb csúszott róla a bőr és teljesen kilátszott szép, formás, közepes méretű, rózsaszínű makkja. Ahogy ezt megláttam, a női faszillat elérte az orromat. A látvány és a szag együttes hatásától erős izgalom hasított belém. Anyám, ez egy shemale! Szinte éreztem, mondtam magamban. Rögtön a neten látottak ugrottak be, amikor shemales oldalakon nézelődök. Ez a csajos faszság kurvára felizgat. Gyakran verem a faszom ilyen oldalakra. Élvezem látni, hogy egy csinos csajnak kukija van és rejszol. Jót élvez, és amikor kiveri a faszát, bőven fröcsköl belőle a geci.

 

Zavartan szólaltam meg.

-Mi, mi…, az ott neked dadogtam, csak nem egy…?

-De az. Nekem ilyen van, nem puncim. Nem bánom, mert jól működik. Szeretem, és gyakran használom is. Mindezt mosolyogva, kedvesen, olyan csábítóan és olyan izgatóan mondta, hogy azt hittem ott rögtön elélvezek.

-Azt látom! De hogy merted felfedni magad?

-Hááát… sokat segített, hogy a visszapillantó tükrödön egy shemales lány képe lóg. A mellein látszik, hogy igazi, jó csajszi, de aki ismeri, tudja, hogy ő egy pluszos lány. Szóval kukija van, mint nekem. Meg nagyon bejössz nekem és szerintem a barátnőimnek, is igaz csajok?
-Igen, igen, jött kórusban a válasz.
-És ti lányok, ti is…? De ekkor már láttam a tükörben, hogy bólogatnak mindketten és kuncognak. Folyt. köv.

 

 

Üdv.: sissi-gee

Kláric Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2016

Hmmm, hát valóban csinosak...

 

Érdekes!

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2015
Az elso kep nagyon bejon,en is benne lennek egy laza bi kapcsiban ;)
Előzmény: del-on (2014)
del-on Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2014

Én már annyira be vagyok indulva a képek láttán, hogy simán belemennék egy bi kalandba egy szexin beöltözött vékony nőies fiúval..pedig imádom a pinát! :-)

egdun Creative Commons License 2011.02.21 0 0 2013

Afrikaans8 Creative Commons License 2011.02.18 0 0 2011

A sok pöcsös "lány" láttán eszembe jutnak iskolás éveim, amikor a 80-as évek közepén (5-6. osztályos lehettem akkor) egyik osztálytársam friss élményéről számolt be. Mint később kiderült, a Foxy Lady 6. című nyugatnémet pornófilmben (Teresa Orlowski jegyzi) látott egy-két olyan jelenetet, amiben "fasza volt a nőnek". Persze nehezen hittük neki, csak évek múlva bizonyosodtam meg róla, hogy a barátom nem lódított, egyébként az említett leányzó (?) egy kreol bőrű, sötét hajú szépség volt, és valami olyat mondanak a filmben, hogy "Jean-Pierre tudja, mi a jó - csak az nem értem, miért nem szólt nekem". Ugyanis a bugyi lekerülése után derült csak ki a turpisság. Ugyanez a barátom mesélte később, hogy a nagypapája egy bulvárlapban valami hermafroditát szúrt ki, és biztos nem értette a dolgot, mert tollal bekarikázta a micsodáját... :D

duriel Creative Commons License 2011.02.18 0 0 2010

megas24 Creative Commons License 2011.02.17 0 0 2009

Sissi-gee,ez egy kurva jo oldal!itt megtalalod majdnem az osszes shemale lanyt A-tol ZS-ig! :) nezd meg!fasza kis oldal!  http://shemalestardb.com/

megas24 Creative Commons License 2011.02.17 0 0 2008
megas24 Creative Commons License 2011.02.17 0 0 2007

Sissie-gee! sajnalom,de nem publikusak a baratnom kepei...talan majd egyszer valahogy sikerul majd megtekintened oket! :)

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.17 0 0 2006

szia,szerintem te kevered lettit lolitával,letti nem hirdet arcal.ma reggel felugrottam lettihez,agyaég hogy milyen jó volt!csak rá gondolok már áll a farkam.ti is jobban teszitek ha felkeresitek a hazai (csajokat)mert nagyon jók!ja és mégvalamai Marylin nagyon el van tünve pedig ő is oltári volt szilikon mindenütt arcplasztika,dög nagyon!!!

most csak ezt a videót találtan róla de van a videán is róla!iszonyat jó!

Előzmény: fernando935 (2000)
noiro Creative Commons License 2011.02.17 0 0 2005
Sissi-gee, nyugodtan színezd ki a történetet, mi csak örülni fogunk neki(hogy őszinte legyek, kicsit vártam, hátha azt a történetet szándékozod átírni)!Szóval hajrá! ;-) Már most várom!
u.i.:nagyon izgató képeket raksz fel!A rövid-hosszú farok/nőies-pasis vélekedésedhez:nézz utána neten a Long Mint nevű csajszinak.Na őneki jó nagy van és nagyon baba!!Múltkor láttam róla egy videót, ahol a saját farkával képes volt saját magát izgatni análisan.Nem vicc, az tényleg a saját farka volt.:)
Előzmény: sissi-gee (1994)
sissi-gee Creative Commons License 2011.02.17 0 0 2004

Szia, megas24!

 

Sajnos nem tudok olyan biztonságos e-mailt adni, ahol ne keltene meglepetést a kedvesed. Keverd össze a képeit, más sorozatokkal és úgy tedd fel. Biztosan felismerem őt.

 

A felrakott képeid tetszenek, de nagyon kicsik.

 

Ezeket a képeket neked küldöm.

 

 

Üdv.: sissi-gee

Előzmény: megas24 (1998)
sissi-gee Creative Commons License 2011.02.17 0 0 2003

Szia, Vizih Ulla!

Nem.

Kicsit szkeptikusnak tűnsz, talán a neved miatt, de azért köszi a hozzászólást és örülök, hogy tetszettek a képek.

Van, akinek az is kell.

 

 

 

Üdv.: sissi-gee    

Előzmény: Törölt nick (1995)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.16 0 0 2002

szia,detti jó nagyon kedves,odafigyel rád jó a farka is!

Letti bomba!életemben nem szívtak még úgy le!!!!a teste is bomba!

Detti egy kicsit túl magas,de állati jó cuccokban van,csizma meg minden,szét nyalogattam.már áll is afarkam rá!:)

Előzmény: fernando935 (2000)
fernando935 Creative Commons License 2011.02.16 0 0 2001

Szia Megas24, kezdő vagyok még shemale lányok téren, de nagyon izgatnak. ha szépen megkérlek nekem is elküldenéd a barátnőd képeit, hagy lássak egy igazi hús vér shemale lányt..nagyon hálás lennék...itt a címem: ano1935@freemail.hu

Előzmény: megas24 (1992)
fernando935 Creative Commons License 2011.02.16 0 0 2000

Szia! szeretnék érdeklődni hogy Detty Miller milyen volt...tervezem hozzá elmenni..illetve Lettinek szép az arca..nagyon kíváncsi vagyok rá..a teste jó!...

Előzmény: Törölt nick (1997)
megas24 Creative Commons License 2011.02.16 0 0 1999

cowboys@c2.hu-ra irhatsz mail-t. :) puszi! :*

megas24 Creative Commons License 2011.02.16 0 0 1998

Sissi-gee,sajnos nem publikus a baratnom kepe! :) de ha gondolod,e-mailben elkuldhetek rola nehany fotot.szerintem neked iszonyuan tetszene! ;) szoke haj,vehony testalkat,formas kis cicik,es egy szep,de nem tul nagy fantasztikus farok! :) Imadnad! ha gondolod irj egy mail-t,es kuldunk neked nehany kepet...

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.16 0 0 1997

szia!én már majdnem a fele csajjal voltam akik itthon megtalálhatóak!travik.hu ról szedtem őket!az egyikkel még szeretői kapcsolatban is voltam.utoljára detti millernél voltam.de a legjobb mélytorkozást Letti csinálja,igaz akkor még heni néven hirdetett!

Előzmény: Törölt nick (1813)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.16 0 0 1996

a 4. kép nagyon ott van!szivesen kezelésbe venném!

Előzmény: sissi-gee (1994)
sissi-gee Creative Commons License 2011.02.16 0 0 1994

Ez a gyönyörűség múltkor lemaradt.

 

 

Szum 75, köszi a képeket, jók, hátha még a lányok arca is látszana, biztosan helyesek.

 

noiro, úgy látszik a pasik szoktatják rá a csajokat az ilyen elvetemültségekre, disznók vagytok! De azért, kurva jó! Megtaláltam a történetedet, képzeld, épp ezt tervezem kiszínezni, ha neked nem fáj? A csiklóm köszöni a puszit. Ma én is masztiztam egy gyorsat, erre. http://www.xhamster.com/movies/38076/cute_thai_shemale_squirting.html

 

 

megas24, szerintem a gyönyörű shemale lány barátnőd, ahogy néztem az általad feldobott képeket, jó ízlésről árulkodik, biztos sokaknak tetszene, megmutatod nekünk? Csak, ha nem lesz gond belőle, (otthon, család, barátok, stb.).

 

Apropó shemale lányok, nekem a kisebb cerkák csajosabbak, a nagyobbak meg olyan fiúsak. Valahogy úgy képzelem, hogy egy kisebb formás kuki inkább lányos, a vastag, nagy és nem sorolom tovább fasz pedig pasis, férfias. Szerintem ebben az esetben nem ciki, ha a kisebb cerkája van egy leányzónak.

 

Ez csajos.

 

 

 

Talán az általam látottak alapján mondhatom, hogy természetesebbnek tűnik számomra (már amennyire ez az egész izé természetes), ha egy csinos csajszinak, formás, jó alakú, klassz kukija van. A túl nagy dákónál és brénél (tisztelet annak a shemales csajnak, akinek a nőies alakja mellett frankón nagy fasza van), néha kilóg a férfiláb, főleg ha szőrős, meg a kéz is fura, ha nem kecses és így elvész az igazán nőies megjelenés. Mert, hát ennek a kettőségnek így kéne kapcsolódni, csinos női megjelenés, helyes arc, saját mellek és egy diszkrét formás, szép kuki, ami jól működik, sok gecivel ez ettől izgalmas, de lehet, hogy csak a nő beszél belőlem, és el vagyok tévedve. Amúgy is össze-vissza zavarodik az ember az ilyen lányok láttán, de arról nem tehetek, hogy megfertőződtem a barátom által, és én is gerjedek a shemale (shemales) lányokra. Ez belülről jön, bezsongsz és kész, nem lehet tenni ellene, csak elfojtani, letagadni lehet.

 

Ez már pasis!

 

 

 

 

De nézzük csak fordítva, egy kurvajó izmos pasi, férfias arcal és puncival. Áú, na ezt ne! Ugye?

 

Én inkább ezt szeretem.

http://www.ashemaletube.com/videos/3185/small-tits-tgirl-enjoys-dick-stroking-.html

http://www.ashemaletube.com/videos/4836/naked-shemale-amateur-masturbation.html

 

Elkészültem a megkezdett történet végével, épp fel akartam tölteni a befejezést, amikor láttam, hogy többeknek tetszett. Na, de na! Ez már rajongás a shemales téma iránt. Ezért magamba szálltam és még egy kicsit felturbóztam, hogy jól szórakozzatok és csak ki azzal a gecivel, ha tényleg jó… 

 

Strandon 4. befejezés

..Együtt nyomtak le maguk elé, hogy most én szopjam őket. Furcsa volt Zoli izmos, vastag farka mellett egy csinos lány kisebb kukiját a számba venni. Mindenesetre, amíg Zoli cicizte Renit, addig én szoptam őket hevesen. Meredt a két fasz egymás mellett, a kicsi, és a nagy, teljesen beindultam. Kértem Zolit, hogy dugjon meg. Ő szétfeszítette a pinámat és belém tolta vastag bránerét. Amikor már megfelelően kitágultam és puncim élvezte Zolit, megsimogattam Renit, jelezve, hogy ha ő is szeretné, én várom, hogy kúrjon seggbe. Felcsillant a szeme, egyesen meredező cerkájával mögém került és belém hatolt. Hát mit mondjak, kellemesebb egy ilyen csinos női cerkát befogadni a hátsómba, mint egy ordenáré hatalmas brét.

A puncimban jó helyen van a nagy is, ott nincs gond, az oda való. Keményen tekergette bennem a kis faszát a shemales, miközben átölelt és csöcsörészett.

 

Aztán cseréltünk Reni jött az én picsámba, Zoli pedig az ő seggét baszta. Hatalmas faszával nekinyomult Reninek, a kiscsaj meg nekem lökődve csak nyüszített és nyögött, úgy baszott engem. Nem lettem volna a helyében, de úgy láttam, a kezdeti fájdalma után kurvára élvezte már. Szerintem ekkora faszt életében még csak nem is látott, nem hogy a seggébe érezte volna. Azt hiszem, megemlegeti hogy meghívott minket. Lehúztam magam Reniről, és szopatni kezdtem őt. Csillogó, gesztenyebarna haját kissé megtépve húztam arcát szaftos pinámba, ő pedig meleg nyelvével belém nyalt és mozgolódott bennem. Zoli, Reni mögül előrenyúlva verte akaratos, hetyke kis faszát, miközben szűk segglyukában teljesen felcukkolódott, ezért szét kellett válniuk. Láttam, ahogy az eres, vastag faszát elnyelő seggből kihátrál, és a lyuk a tágulás enyhülésével megkönnyebbülve azonnal összehúzódik.

Zoli kibukott fasza felcsapódott és a kis shemales csajszitól begerjedve izgalmában egy geci köpetet lőtt ki pont bele a bámuló arcomba. Hirtelen összerezzentem, na én bamba, ez rám jött, futott át az agyamon a gondolat, de mire észbe kaptam Reni már az arcomról nyalta Zoli ondóját. Nem jött ki sok, csak egy kövér csík. Zoli kissé lehiggadva folytatta a seggbe baszást, én meg óvatosan, nehogy Reni elélvezzen elkezdtem szopni őt. Már jócskán szoptam, amikor éreztem, hogy vagány kis fasza, már totál felizgult és fröcskölni akar, így hát kiengedtem a számból és figyeltem élvezését. Vékonyakat, erőseket és sokat fröccsentett. Az első kettő a fejem fölött átrepült és Zoli izmos mellkasára vágódott. A többi kilövellés az arcomba csapódott, olyan erősen ürült ki Reniből, hogy megcsípett, aztán lecsobogott a melleimre.

Zoli sem bírta már tovább. Vastag faszát láttam összerándulni és a kis shemales érezhette segglyukában a belé ömlő forró spremáját. Kicibálva belőle a faszát megragadta Renit és maga elé rántva arcára és hajára lőtte a többi gecijét, amibe még én is beleköptem néhányszor. És Reniből ekkor még mindig fröcskölt az ondó egészen fel a puncimig és a combomra.

A Zoliból kiömlő sűrű geci a nyálammal keveredett Reni arcán, aki tűrte és szerette, hogy alázzuk. Még tovább verte a faszát, már nem lövellt, csak cseppekben jött belőle az anyag.

A középső ujjammal erősen dörzsöltem a csiklómat, teljesen vörös lett és kiduzzadt, a másik kezemmel pedig belepancsoltam Reni arcába. A rajta lévő bőséges geci termést tapicskoltam. A látvány olyan bizarr és gerjesztő volt, hogy ahogy tovább rejszoltam a csiklómat, élesen hasított belém megint a kéj és újra kielégültem. Orgazmusomat fokozta a friss, meleg, síkos ondóváladék tapintása, ahogy gyömöszöltem helyes kis pofiját és ettől a kéjtől élvezésem közben egy kicsit ráejakuláltam Reni arcára. Kicsit elszégyeltem magam a köpések miatt, és ettől a végső túlzástól, de olyan kimerítően jól esett. Az egész cuccos, gecistől, pina léstől, nyálastól lefolyt a mellére és onnan csöpögött rá a még mindig meredező faszára. Csupa geci lett mindene. Pihegve mosolyogtunk egymásra és mindhárman jókedvűen indultunk tovább ebédelni egy jót. Itt a vége, fuss el véle.

 

 

Üdv.: sissi-gee    

 

 

Kláric Creative Commons License 2011.02.15 0 0 1993

Gratulálok, jó kis történet!

Előzmény: sissi-gee (1988)
megas24 Creative Commons License 2011.02.15 0 0 1992

szia Sissi-gee! eddig allati a sztorid! :) koszi a kepeket is!nagyon jok! en kb egy eve ismertem meg a mostani baratnomet,aki valodi shemale lany.egy igazi gyonyoruseg! :)egyszeruen imadom Ot!ha erdekell,hogy nez ki,szivesen kuldok neked rola par kepet e-mailben.ja,es videot is,ahogy dugunk...mert videot is csinaltunk mar. :p csok Sissi! :*

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!