Keresés

Részletes keresés

Darkmona Creative Commons License 2011.02.10 0 0 18729

Hát... nekem is múltkor visszacsúszott másfél kiló, mert szénhidrát napon besokaltam buktából. :(  ...de nem adtam fel, hanem bekeményítettem és sikerült újra "leküzdenem" a felszedett kilókat. Ma tartok a 32. napon, gyümölcs napom van. Este mértem magam akkor voltam 73,7 kg. (80-ról indultam).

Amúgy nekem a zöldség és a tészta nap a kedvencem. Husi mellé salátát és savanyúságot szoktam enni, de hiányzik a köret nekem nagyon... de kitartok! :D

Ja és igaz írja a folyadék napot havonta legalább egyszer, én nem tartok mert 3 műszakban fizikai munka mellett nem bírnám. Így is volt hogy délelőtt megszédültem ha nem elég rostos gyümölcsöt ettem. Szóval... de azért fogyok! :)

Ti mind tartotok víz napot? És mit dolgoztok mellette, hogy bírjátok? Nekem mintha leesne a vércukrom és gyenge vagyok, szédelgek, ha semmit nem eszem.

hincs Creative Commons License 2011.02.10 0 0 18728

Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat!

Ma van a 6. napom és jelenleg 58,3 kg-t mutat a mérleg. Ez azt jelenti hogy kevesebb mint egy hét alatt lement 1,9 kg. Szerintem ez nagyon jó eredmény!Végig fogom csinálni ameddig le nem megy még az a 4-5 kg!Vannak napok amikor nehéz de szerntem egész jól bírom!Még délután írok!

Kitartást mindenkinek!

Darkmona Creative Commons License 2011.02.09 0 0 18727

Zahra!

Hadd ne lapozzam végig a több mint 600 oldalt hogy mit és hol szóltál a fórumhoz. Ha akarsz idézd újra. Amúgy hozzátettem kevesebbet fogok enni, bár én nem vagyok nagy evő, főleg a lustaság miatt híztam el, amúgy 10 éven át 70-72 kg körül mozogtam, a párom mellett tunyultam el. De nem adom fel, jövő héten már tornázom is itthon dvd-re. Igaz lájtos norbi duci tréning, de több mint a semmi!

Ha odafigyelek mit és mennyit eszem, és kicsit mozgok talán nem szedem vissza. :)

Előzmény: Törölt nick (18708)
Anett74 Creative Commons License 2011.02.09 0 0 18726

Kedves hincs

Én már a 9. napon (tegnap) megtartottam az első víznapomat, amely elég könnyen ment.

Elhatároztam, hogy két hetente fogok víznapot tartani.

Ma már nem voltam annyira éhes, és naponta 2,5-3 l folyadékot iszom.

Üdv

marianna1984 Creative Commons License 2011.02.09 0 0 18725

Sziasztok szerintem víznapot havonta egyszer kell tartani gyümölcs nap után, amikor elkezded rá egy hónapra. Még akkor is szokták ajánlani amikor stagnál a súly ilyenkor álltalában sikerül ujra beindítani a fogyást.

hincs Creative Commons License 2011.02.09 0 0 18724

Sziasztok!

A gyümölcs naptól eléggé féltem de nem volt vészes!

Mit ajánlatok víznapot mikor tartsak hányadik nap után vagy hét után?

Ma van az 5. napom tegnap mérlegeltem mert nem bírtam és 1,3 kg-al kevesebbet mutatott:):):):)

Már csak az akarateőmet kell még tuningolni mert bár látszik a változás én mégis feladós típus vagyok de csak a diéta terén az életben mindig a maximumra törekszem ez tök érdekes:)

Nah mindegy, írjatok!

Kitartás mindenkinek!

Anett74 Creative Commons License 2011.02.09 0 0 18723

Sziasztok!

Én 2011. január 31-én kezdtem el a diétát.

Tegnap volt az első víznapom, amit nagyon jól bírtam.

Eddig 4 kg-ot fogytam.

Kitartást kívánok Mindenkinek:)

gk65 Creative Commons License 2011.02.07 0 0 18722

Atti, köszi a gombás tésztát! Nekem a szénhidrát nap a legnehezebb, mert nem szeretem a péksüteményeket, tortákat fagyit, tehát mindig teljes kiőrlésű pennét főzök, és már fogy a lehetőség. Van amikor pesto, van, amikor spenót, ma jalapeno-s trutyi van rajta. Jó lesz ez a gomba legközelebb:-)

Mangalica fesztivált bűnözés nélkül megúsztam, de a tegnapi zöldségnapon kicsit eltévelyedtem a rántott csirkemellel. Leszedtem a panírt és csak egy ici-picit ettem:-) ma reggel félve álltam rá a mérlegre, de tartom a 10 kg-t!:-) még 56 nap, és még mindig élvezem, 2 hetente egy apró kilengés belefér.

90naposAti Creative Commons License 2011.02.06 0 0 18721

Sziasztok!

Újabb receptekkel bővült a blogunk.

http://90naposati.blogspot.com/

Üdv

Attila

hincs Creative Commons License 2011.02.05 0 0 18720

Szia Fülecske!

Köszi most egy kicsit megnyugtattál, azért is jelentkeztem fel ide hogy egy kis lelki támogatást kapjak hátha ez segít!

Ma megjöttek bátyámék és rengeteg nasit hoztak, de kibírtam!:)

Remélem sikerül mert ez az utolsó reményem:(

Szép napot mindenkinek:)

Kitartás!

MAjd holnap megint itt!

vf1 Creative Commons License 2011.02.05 0 0 18719

Ma nagy döntésre jutottunk, eldöntöttük, mikor kezdjük újra a 90 napos diétát!

Március 10-én lesz a torkos csütörtök, az után ismét csatasorba állunk mi is.

Addig is délelőttönként csak gyümölcs.

(Ha valaki nem olvasott vissza tavaly már csináltuk 4 hónapig, nekem karácsony körül visszajött 1.5-2 kiló, de az azóta is stabil a súlyom.)

Fülecske83 Creative Commons License 2011.02.05 0 0 18718

Kedves Hincs!

A 6 kg tuti garantált! Csak nehogy rosszul legyél, mert eleinte meglehetősen sokat ingadozik a vércukor. Főleg, hogy sportolsz is.

F

hincs Creative Commons License 2011.02.05 0 0 18717

Sziasztok!

21 éves vagyok 154 cm magas és 60kg. ma kezdem el a 90 napos diétát mertszeretnék lefogyni 6 kg-t. Remélem hogy sikerül végigcsinálni mert egy párszor már belebuktam az ilyen diétákba. Kézilabdázom és rendszeresen tornázok remélem ez még rátesz egy kicsit.Szorítsatok!Üdv hincs

Fülecske83 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 18716

A mai pizza adag után már egész békés minden... :) Majd elmúlik holnapra! :)

vf1 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 18715

Hajrá, még ha bundáskenyeret eszel is,  jók az eredményeid!

Ej-ej fülecske ilyet írni:

"hány napja vagyok rab. :)"

Látom:-))

Előzmény: gk65 (18712)
Fülecske83 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 18714

A bundáskenyér a szénhidrát-naphoz tartozik, de elvileg ez kis kilengésnek minősül, ugyanis olajban sütöd ki. A tojássárgája is a szénhidráthoz tartozik, a fehérje már kevésbé.

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.04 0 0 18713

A bundáskenyér melyik élelmiszertípusba sorolható?:)

Előzmény: gk65 (18712)
gk65 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 18712

Szia vf1!

183cm 95 kg, így kezdtem, most 84, betartom, de néha bűnözök 1-1 pohárka borral. Mozgásra nem sok időm van, de élvezem a diétát, ma gyümölcsnap, mandarin és alma, jó is a tegnapi bundáskenyér után:-) ja, holnap husinap, úgyhogy megyek is a Mangalica-fesztiválra! :-)

Fülecske83 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 18711

Sziasztok Kedves Diétázók!

Ma van (volt) az első keményítő-napom, így gondolom, könnyű kiszámolni, hány napja vagyok rab. :)

Egyszer már végigcsináltam (4 éve), fogytam vele vagy 14 kilót. Az utolsó hetekben már csak amiatt nem hagytam abba, mert féltem, hogy hipp-hopp (pár nap alatt) visszajön. Magamhoz képest túlfogytam magam. (72-ről 58-ra fogyni 167 cm-hez elég meredek, amikor már 64 kilósan is kisfiús bájom lesz az ellapulástól... ilyen a testfelépítésem)

Higgyétek el, csak úgy szívja le rólatok a pufók párnákat. Az első hetekben az energiát is, de utána már nagyon jó, és erőt ad a látványos fogyás.

Éhes vagyok, de optimista, és utálom a farmeromat... pár napja leszakítottam az övtartóját, miközben próbáltam magamra cibálni.... na, ekkor éreztem magam nagyon szánalmasnak, és úgy döntöttem, belevágok.

Hogy miért híztam vissza? Egyszerű: össze-vissza kajálás (szerelmeddel, aki egy dekát nem tud hízni), kevés mozgás (minden egy lesérüléssel kezdődött)...

Egyelőre nem mertem mérlegre állni, nincs is a közelben (szerencsére)... de vannak tippeim... :)

Sziasztok!

K

vf1 Creative Commons License 2011.02.03 0 0 18710

És honnan indultál?

Előzmény: gk65 (18709)
gk65 Creative Commons License 2011.02.03 0 0 18709

Sziasztok! 30 nap, 10,5 kg! :-) szénhidrátot nem szeretem, de a múltkorin hatalmasat bűnöztem! A káposztás tésztának ugyanis képtelen vagyok ellenállni, így 4X futottam neki! :-) de nem baj, így is egy igazi kis hős vagyok!:-)

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.03 0 0 18708

Ha visszaállsz anormál étkezésre, vissza fogsz hízni.

Keress a hozzászólásaimra, van belőle bőven ,igaz pár évvel ezelőttiek.

Előzmény: Darkmona (18705)
zsófi14 Creative Commons License 2011.02.03 0 0 18707

Sziasztok!  Én 1 hete kezdtem el a 90 napos diétét és már 4 kg fogytam, persze szigorúan betartom és a napi 3l vízet is megiszom.

40 év felett vagyok mikor állítólag nehéz fogyni, 170 cm magas és 95 kg- ról indultam. Előfordulhat a gyors siker titka , hogy az utolsó 5 kgt az elmúlt 2 hónapban szedtem fel. Évekkel ezelőt nyomtattam ki azt a 90 napos leírást amit alkalmazok már nem találom fent, abban azért egy evésre csak 20 dkg fehérje vagy éppen az aktuális napnak megfeleő táplálékot javasol, és a salátát öntet nélkül. A kolleganőm 25 kgt fogyott, én  akkor 4 hét után abba hagytam , de 8 kgt fogytam, most ismét megpróbálom. Sikeres fogyást mindenkinek.

vf1 Creative Commons License 2011.01.31 0 0 18706

Igen, van amikor lassul, sőt megáll, sőőt jön is vissza!!

Nem szabad feladni. Én egyébként a napi mérlegelés híve vagyok, így lehet látni a hullámzásokat precizen.

Képzeld, pár nap nem mérlegelés után akkor állsz fel rá, amikor többletben vagy.

De ez az én véleményem.

Szeptember óte vezetem a napi súlyomat, a fogyás mellett , látni a hullámzást is.

A legjobb általában gyüminap után reggel.

Előzmény: Darkmona (18705)
Darkmona Creative Commons License 2011.01.31 0 0 18705

Nos... most tartok a 21. napnál, azaz 3 hete csinálom ééés.... hát most per pill nem tudom mennyi, de 2-3 napja mértem akkor már 5 kg volt a mínusz. Hétvégéig azért sem állok arra  a hitvány mérlegre! :D

De amúgy mintha lassulna a fogyás... de nem adom fel!

Éljen április 7-e, amikor is lejár ez a mizéria. Igaz még további 90 napig csak gyümi a reggeli, de nem kell külön ebédet főznöm, ehetem amit a páromnak készítek, csak kisebb mennyiséget fogok enni, úgy döntöttem. :)

Indulás: 170 cm és 80 kg.

Vége: ... hát remélem 65 kg-t vagy kevesebbet nyomok majd.

vf1 Creative Commons License 2011.01.31 0 0 18704
Előzmény: kitty77 (18702)
Walaki2000 Creative Commons License 2011.01.31 0 0 18703

Szia Kitty!

Elvileg csak nyers zöldséget lehet enni fehérje napon.

További sok sikert!

Walaki

Előzmény: kitty77 (18702)
kitty77 Creative Commons License 2011.01.30 0 0 18702

Sziasztok!

Január 3-án keztük el párommal a 90 napos diétát. Az eredmény eddig nálam 4,5 páromnál 6 kiló. :) Nem tartjuk be 100%osan... a gyümölcsnap egy kíííín... :)

Pár kérdésem lenne:

- találtam egy könyvet ami a szétválasztó diétához tartalmaz recepteket. Ebben találtam olyat, hogy sült hús párolt káposztával.

Pároltkáposzta fogyasztható fehérjenapon?

Mit ehetek a húsokhoz? Párolt zöldséget? vagy csak nyers zöldséget?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Üdv

cifram Creative Commons License 2011.01.27 0 0 18701

Szia Red1 31.

Megkérdezhetem,h. mennyiről indultál és mennyi felesleg van rajtad? Csak azért kérdezem, mert sokan azt írják,h. 14 nap után tartanak kb mínusz 2-3 kilónál.

Nekem egyébként ma van a 17.napom, vasárnap (13.nap) álltam mérlegre, akkor mínusz 1,6 kg-nál jártam. Remélem, hogy azóta is ment le rólam valamennyi, örülnék, ha vasárnapra elérném én is a -3-at.

szép estét, és mindenkinek kitartást!!!

Előzmény: Red1 31 (18698)
Carl McCoy Creative Commons License 2011.01.27 0 0 18700

Üdv!

Nos a 14. nap után enyhe megtorpanás, a második héten mindössze -1 kg. Összeségében 2 hét -5 kg a bécsi diétával. Az első héten valószínűleg azért volt látványos a súlycsökkenés, mert több víz távozott a szervezetemből. A mozgásmennyiség egyre nő, látványosan duzzadnak az izmok és csökkennek a zsírrétegek. Most belekezdtem valami 90 napos szerűségbe, de már tegnap is brokkolis krumplit ettem a fehérjés főételhez, illetve ma reggelire egy kis tegnapi maradékot gyümölccsel a full gyömlöcs reggeli helyett. Ma viszont kelkáposztafőzelék lesz az ebéd keményítős napnak megfelelően. Szénhidrát bevitel egyenlőre 0, lehet az is marad. Kb. két hét múlva megint belekezdek a bécsibe, csak a marhahúst nyúlhúsra cserélem a menűben, meg még azon dilemmázom hogy 1 vagy 2 hetes periódus legyen-e a következő.

Előzmény: Carl McCoy (18677)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!