Keresés

Részletes keresés

totalkáró Creative Commons License 2 órája 0 0 11475

Örömmel vennénk a folytatást is ;)

Előzmény: ben2015 (11474)
ben2015 Creative Commons License 5 órája 0 0 11474

Az alábbi élmenyemet egyszer (de már jó régen) megosztottoam. Meg fogom írni a folytatást is, talán a hétvégén, de addig is itt van az alap sztori, hogy a folytatás érthetö legyen. Ha tetszik, irjátok meg és szívesen folytatom (a "tanári" élmenyeimmel).

 

--- 

 

Külföldi koleszos élmenyeimet osztanám meg. Egy viszonlyag jó amerikai egyetemen végeztem, majd ugyanott egy második diplomát is szereztem, ami idő alatt "senior resident assistant", azaz kollégiumi bentlakó "mentor"/tanár is voltam több évig. Vannak élmenyeim diák és "tanári" időszakomból is...

 

Diákkorom az (eleinte) óvatos felfedezés időszaka volt. Eleinte egy kétágyas szobában laktam egy magas jóképű amcsi sráccal. Vele persze soha nem történt semmi (ő nem meleg - sőt nagy nőcsábász a srác), de szinte minden zuhanyzása után remek "eye candy"-ben volt részem. Mindig sokáig törölgette magát és meztelenül sétálgatott a szobánkban és rendezgette a holmijait, minden gátlás nélkül. Nagy vastag (körülmetélt) farka volt, szép nagy golyói és formás feneke. Nagyon sokszor vertem ki egy-egy ilyen show-ja után miután egyedül maradtam. Egy éjszaka pedig arra ébredtem, hogy remeg az egész emeletes ágy (ő volt az emeleten) mert maszturbál a srác. Azonnal kőkemény lettem és (igaz sokkal finomabban és halkabban) én is kivertem. :)

 

Az igazi kalandjaim mind online találkozással kezdődtek. Gyakran "posztoltam" egy helyi oldalra, de sokáig csak öregebbek válaszoltak, de én 18-19 voltam és hasonlókorú srácokra vágytam. Aztán egy idő után "beindult az üzlet", hogy így mondjam. 2-3 év alatt kb. egy tucat egyetemista sráccal találkoztam így rövid orális kalandokra. Sokszor egyikünknél sem lehetett találkozni a mindent tudni akaró szoba- és folyosói társak miatt, de mindig megoldottuk (pl. egy közeli koleszban volt egy egyszemélyes, zárható mosdó egy igencsak eldugott helyen, ahol elég sokat térdeltem az évek alatt...) Akkoriban nagyon élveztem, ha előre részletesen megtárgyaltuk online, hogy mi lesz -- kit mit fog csinálni, hogyan, stb. - és eldöntöttük, hogy ki milyen szerepet játszik. Magyarul: ki lesz az alárendelt kis fasszopó és ki lesz a domináns "alfahím" akit leszop a másik. Egy találkozon belül soha nem kevertük a szerepeket -- vagy a domináns egyed voltál vagy egy kis fasszopó. :)

 

Nekem az utóbbi szerep jött be nagyon. Mivel már mindent előre részletesen megtárgyaltuk a neten, a talikor alig kellet szót váltani, mindenki tudta a "szerepét." A kis fasszopóé (azaz sokszor az enyém) az volt, hogy miután bezártuk az ajtót, ereszkedjek térdre és kezdjek munkához: csatoljam ki a srác ővét, segitsek lehúzni a nadrágját és alsóját, nyaljam a golyóit, szopjam a farkát, hagyjam hogy aggresszivan a számat/torkomat bassza -- és végül hogy az arcomra/nyakamra lőjön. Ezalatt én néha meztelen voltam (a srác kívánsága szerint), néha a srác is, de gyakran le sem vetkőztünk, hanem egyből "get down to business"... Nem egyszer olyan élmeny volt, főleg új, szexi, nagyfarkú srácokkal, hogy spontán én is elélveztem elementáris erővel.

 

Bár mindkét szerepet szerettem, a kis fasszopó szerepe egyre jobban bejött nekem, és egy idő után már direkt ehhez kerestem domináns egyetemista srácokat a neten -- így egyre könnyebb volt helyes srácokat találnom, mivel nem csak meleg hanem "kiváncsi hetero" srácok is jelentkeztek, akik nem akartak más sráchoz nyúlni de vágytak egy jó kis diszkrét szopatásra egy hosszú hét után...

 

Ez egy nagy egyetem és a diáksága igen sokszínű így az élmenyeim is azok voltak. Kedvenceim voltak: 

 

1) Egy hihetlenül helyes "kiváncsi" sportoló fiú, fantasztikus testtel, aki hatalmasat élvezett az arcomra szinte csak két perc után. Utánna nagyon zavarban volt és aranyosan bocsánatot kért és azt sugta, hogy "bocs, de nagyon frusztrált voltam eddig... és amit csináltál, az nagyon jól esett. Már menekült volna el lesütött szemmel, de megkértem, hogy hadd szopjam még azt a gyönyörű szerszámát. Beleegyezett és végűl újra elélvezett. Sajnos csak ez egyszer találkoztunk. :(

 

2) Egy magas, vékony, jóképű, alig szőrös fekete srác, fantasztikusan szép (hosszú de nem túl vastag, körülmetélt, borotvált) szerszámmal.  Vele többször is voltam (a zárható mosdóban és a szobájában is). A végén már volt egy "regular arrangement"-ünk: ha kanos volt (pl. tanult vagy dolgozatot írt későn a koleszban) és kellet neki a szám, csak küldött egy SMS-t egy titkos kóddal ("Do you want ice cream?") és én már mentem is. Nagyon élveztem, hogy egy ilyen gyönyörű igazi férfi, egy ilyen domináns "alfahím" akkor használt, amikor csak akart.

 

3) Egy mexikói-amerikai srác, nagyon jóképű, nem túl hosszú de nagyon vastag, nem körülmetélt farokkal -- őt azért imádtam mert (jó értelemben) nagyon aggresszív volt. "Fizikailag" is (pl. mindig azonnal térdre kényszerített és mélyen a számba nyomta a farkát és keményen baszta, úgy hogy a golyói az államat csapkodták) és verbálisan is: szinte végig dumált és ilyen megszégyenítő szövegeket lökött. Arról, hogy én csak kis fasszopó vagyok, aki csak arra jó, hogy egy igazi férfi előtt térdeljen, meg végig ilyeneket mondott, hogy "Do you like my big cock, cocksucker? Suck it hard, you little bitch, you want my cock, don't you?" :) Mint egy pornóban, csak persze nem túl hangosan mert óvatosnak kellett lennünk (főleg abban a mosdóban). Meg még arról is beszámoltatott az elején, hogy az ő koleszából "még kik jártak a számban," aztán röhögött egyet és a számba nyomta a farkát. Olyan 5-6-szor voltam vele. Később egyszer egy egyetemi kurzuson is láttam, meg többször az ismerőseivel. A vicc az, hogy a "civil életben" (a mosdón kívűl) egy szerény, halk, vallásos srác volt.

totalkáró Creative Commons License 1 napja 0 0 11473

Kérünk még sztorit :) Fogadjunk, hogy dugás is lett :)

Előzmény: Bialex (11472)


Bialex Creative Commons License 2 napja 0 3 11472

Ahogy nézem, sok a nem koleszos történet, de nagyon izgalmasak. Egyet már én is írtam és most folytatom egy másik izgató storyval. 


Szóval, ahogy az elöző történetem végén említettem nem az volt az utolsó eset amikor egy pasi farka a számban volt. Olyannyira bejött mind a kettönknek a dolog, hogy aztán rendszeresen leápoltuk egymás farkát. Igazából haverok voltunk már azelött is így teljesen jól kezeltük a dolgot és szerencsére nem melegedett be egyikönk sem. Ezalatt azt értem, hogy ettöl függetlenül ugyanúgy csajoztunk meg nem akartunk egymástól többet. (Érzelmi dolgokra gondolok inkább.) 

Tetszett az, hogy nyiltan beszéltünk róla és nem kellett szégyenkezni egymás előtt. Mindketten úgy gondoltuk, hogy ettől nem vagyunk melegek csak élvezzük az életet. Ugye az elsö szopás az edzöteremben történt meg, de azután nem nagyon volt alkalmunk, hogy ott csináljuk így olyan "biztonságos" helyeken csináltuk ahol nem zavart bennünket senki. Elmentünk kocsival vagy biciklivel olyan helyekre, ahol nem nagyon járnak és ott csináltuk vagy otthon amikor a szülők nem voltak otthon. Otthon volt a legjobb mert az volt a legnyugodtabb és a tisztálkodás sem okozott gondot. De volt már, hogy éjszakai horgászat alkalmával is megtörtént.....

Elég sokszor csináltuk és ezáltal kicsit meg is untuk ezért feldobta a témát a srác, hogy mit szólnék ha kipróbálnánk a prosztata masszázst. 

Kérdeztem, hogy ezt meg honnan vetted?

Azt mondta, hogy olvasgatott meleg fórumokat meg nézett videókat és kíváncsi milyen lehet az... Nem tudja elképzelni, hogy lehet azt élvezni!

Erre én, hááát nem is tudom.... Nem túl buzis az? 

Azt felelte, nem hát vannak akik a csajukkal csináltatják, de nekünk az most nincs én meg ki szeretném próbálni.

Nem tudtam mit mondani csak annyit, hogy utánanézek és meglátjuk. 

Azt mondta rendben van, neked nem muszáj, de én ki fogom próbálni ha más nem akkor egyedül. Eléggé beleültette a bogarat a fülembe és ahogy hazaértem egyből a netet bújtam a témával kapcsolatban.

Szinte csak pozitív dolgokat olvastam így másnap mondtam neki, hogy legyen, de csak akkor ha megveszed a kellékeket. Gondolok itt a síkosítóra meg az óvszerre. 

Azt mondta, hogy természetesen ezeket beszerzi és csináljuk.

A szülei pont elmentek valahová a hétvégére, így miénk volt a lakás. Átmentem hozzá és mondtam, hogy én kezdem neked csinálni és ha neked jó lesz csak akkor vállalom be én is. 

Ő már előkészítette a terepet és úgy beállította a fotelját, hogy a lábait fel tudja egy kicsit pakolni, illetve ráterített egy plédet, hogy a síkosítóval ne kenjük össze. Mellesleg ebben a fotelban már jó párszor leszoptuk egymást.... 

Olyan érzésem volt mint amikor először térdeltem a farka előtt és nem tudtam, hogy kezdjem el. 

Szóval izgultam, de izgatott is a dolog, a farkam is már keményen állt. Levetkőzött, beült a fotelba, felrakta a lábait és elkezdte húzgálni a farkán a bőrt, hogy csillapítsa a kedélyeket. Az tetszett, hogy felkészült és kiborotválta teljesen magát. Tudja, hogy a szőrt én nem szeretem, ilyen téren figyelmes volt. Én alapból borotváltam így nálam ez nem volt kérdés. 

Mondta, hogy ott találod az asztalon a síkosítót és a gumit és mutatott az asztal felé. Odanyúltam, levettem mind a kettőt. Kibontottam egy óvszert, finom gyümölcsös íze és illata volt. Felhúztam az ujjamra, nyomtam rá egy kis síkosítót és hajrá...

Először csak az ánuszát kezdtem vele kenegetni majd az első ujjpercemet benyomtam. Akkor hirtelen felszisszent.

Kérdeztem, hogy fájt? 

Erre ő, nem csak izgulok egy kicsit. 

Próbálgattam, ki-be húzgáltam az ujjam, de csak kb a felét majd egyre jobban izgatott a dolog meg ő is egyre jobban tágult így a végén már tövig bent voltam az ujjammal. A másik kezemmel a farkát fogtam, de csak olyan félkemény volt az izgalomtól. Eszembe jutott, amit olvastam, hogy hogyan kell mozgassam az ujjam ahhoz, hogy elérjem a prosztatáját. Na amikor sikerült elérnem egyből észrevettem mert egyre szaporábban vette a levegőt és elkezdett fojni a farkából az előváladék. Nem is kevés. Nem bírtam ki, hogy azt ne nyaljam le róla. 

Finoman, ütemesen ki-be húzgáltam az ujjam, néha-néha betolva hagytam és körkörösen mozgattam az ujjam végét. Ekkora már annyira élvezte, hogy kőkeményre duzzadt a farka is. Na meg az enyém is. Kérdeztem tőle, hogy megpróbálhatom-e két ujjal is? 

Erre ő, persze csak ne hagyd abba...

Bedugtam még egy ujjamat gumiba és óvatosan elkezdtem úgy. Igazából már nem okozott gondot mert annyira élvezte. Így még talán jobban is.

 Kérte, hogy kezdjem el szopni. Nekem sem kellett kétszer mondani, jól megmarkoltam a farkát és kipréseltem belőle az összes előváladékot ami végigfolyt a farkán. (Nem tudom miért de a prosztata izgatással sokkal több van.) Azt finoman a farka tövétől végig lenyaltam és úgy kaptam be a farkát és elkezdtem szopni.

Ekkor már alig vártam, hogy én következzek mert éreztem rajta mennyire élvezi. Jó párszor már kielégítettem, de ennyire még soha nem élvezte. Nem is kellett sokáig szopnom mert olyan extázisban volt, hogy nem kellett neki sok az orgazmushoz.

Amikor éreztem, hogy kapkodja a levegőt meg megfeszül a teste akkor a szopást abbahagytam és csak vertem a farkát meg az ujjaimat tövig benyomtam. Látni akartam ahogy spriccel.

Épphogy rántottam rajta párat, megfeszült belül is nyögött egy nagyot és spriccelt kettő hatalmasat egészen fel az arcára meg lüktetve kifolyt a kezemre is egy jó adag sperma.

Ezután finoman bekaptam még neki és közben óvatosan kihúztam az ujjaimat. Lenyaltam róla mindent ő pedig letörölte az arcáról a kezével, de a kezét nem törölte le.

Kérdeztem is, hogy azzal meg mit akarsz.

Azt felelte, hogy ez lesz a síkosító és mosolygott....Nem nagyon kellett kérdeznem, hogy milyen volt az érzés mert minden magáért beszélt, szóval már alig vártam. 

Gyorsan helyet cseréltünk, beültem a helyére és előkészült ő is. Segítettem neki felhúzni a gumit az ujjára - mert ugye a másik kezében a spermáját tartogatta - majd rákente azt is. Ő is finoman elkezdte, először csak kívülről kenegette majd egyre jobban betolta. Neki egy kicsit vastagabb ujjai vannak így először nem volt olyan kellemes, de próbáltam ellazulni és élvezni a dolgot. Pár perc elteltével azon vettem észre magam, hogy iszonyatosan élvezem a dolgot és szinte vonaglottam az ujján mint valami ribanc.

Kértem én is, hogy próbálja meg kettővel amit meg is tett, úgy még izgibb volt. Amikor elkezdte akkor nekem is lelankadt a farkam, de hamar bekeményedtem újra, persze azért is mert ő már úgy lankadtan elkezdte nyalogatni meg szopni. Nekem is rengeteg előváladékom volt. Nagyon élveztem a dolgot, még soha nem éreztem ehhez hasonlót. 

Azt csinálta, hogy amikor érezte , hogy már majdnem a csúcson vagyok akkor abbahagyta a szopást meg elengedte a farkam és csak ujjazott. Kicsit késleltette az orgazmust, hogy minél nagyobbat élvezzek. De azért nem "kínzott" túl sokáig és engedte, hogy végre átéljem azt a gyönyört amit ő is! Hasonlóképpen fejezte be mint ahogy én neki, abbahagyta a szopást, verte a farkam és közben tövig dugta az ujjait! A testem minden porcikája megfeszült és úgy élveztem el! Lenyalta rólam a spermát és közben kihúzta az ujjait! Közben meg csak vigyorgott...

Fantasztikus érzés volt, olyannyira, hogy megnéztünk ezután egy filmet és megismételtük! 

Amikor lehetőségünk volt akkor mindig így elégítettük ki egymást, sőt kipróbáltunk egyéb eszközöket is mint például anál dildót, péniszgyűrűt... 

 

Remélem tetszett, van még történetem amit hamarosan megosztok veletek. 

peterszek Creative Commons License 4 napja -3 0 11471

Egy jó élményt szeretnék egy fiatal sráccal. Holnap 17-körül valaki Dob utca vagy Magnum Sauna?

BigAssLove Creative Commons License 4 napja 0 0 11470

Jó kis törtémet, szerencsés vagy, hogy ilyen helyzetekbe keveredsz....

Előzmény: Biszex56 (11469)
Biszex56 Creative Commons License 4 napja 0 1 11469

Ha gondoljátok, folytatom a történetet. Ezek mind valóban átélt élmények voltak, Nem a fantáziám szüleményei.

Az első eset után néhány évvel történt a második ilyen eset. Közben megszületett a lányom. „Normális” családi életet éltem. Hamar túlléptem azon, ami akkor történt. Valahol belül megmaradt az emlék, de nem foglalkoztam vele. Soha férfit az utcán meg nem néztem. Eszembe sem jutott, hogy ilyen kapcsolatot létesítsek bárkivel. Annyiban változtam meg, hogy én is elkezdtem szőrteleníteni magam, de csak intim helyen.

Az évek folyamán feleségemmel kicsit frissíteni akartuk szexuális életünket. Ezért párokkal kezdtünk ismerkedni. Volt néhány kalandunk közösen. Ezek amolyan párcserés élmények voltak. Voltak jók, és voltak rosszak is. Talán a pornó filmek hatására elkezdett izgatni a látvány, amikor egy férfi elélvez. Szerettem látni a spriccelést akár filmen, akár az ilyen összejöveteleken. Izgalmas látvány volt, amikor a másik pár férfi tagja feleségem hasára, puncijára élvez.

Egy este felhívott az a z osztálytársam, akivel az első fotós kalandom volt.

Mivel legalább három éve nem beszéltünk, csodálkoztam, hogy jelentkezett.

Igazán azért hívott, hogy szóljon egy szervezendő osztálytalálkozóról. Örültem, mert rég nem találkoztam senkivel a régiek közül.

Beszéltünk pár szót, hogy mi történt velünk az elmúlt években. Ő is megtalálta élete párját. Megnősült. Van egy szép kisfia.

Megbeszéltük, hogy összehozunk egy közös családi programot.

Telefonon nem tudtunk sokat beszélni, mert mind a kettőnk felesége hallotta a beszélgetést.

Megbeszéltük, hogy most ő jön el hozzám.

Eljött egyik este. Feleségem a kislánnyal nagymamázott.

Mi leültünk és beszélgettünk. Szóba került a szex is. Milyen a szexuális életünk. Mondtam, hogy mi vettünk részt párcserés bulikban. Ő nagyon kíváncsi lett. Egész felvillanyozódott!

-         Olyan is történt, ami akkor közöttünk?

-         Nem. Ezek csak párcserés dolgok. Ti nem gondolkodtatok ilyenen?

-         Én benne lennék, de az asszonynak említeni sem merem. Meg tudod, nekem fontos lenne, hogy a két férfi is érinthesse egymást. Akkor este, mikor ott voltál rájöttem, hogy ez engem nagyon felizgat. Nagyon jól esett, ami akkor történt.

-         Azóta is volt ilyen alkalmad valakivel?

-         Igen, előfordult. Azóta kerestem a lehetőséget.

-         Nekem nem volt azóta semmilyen pasis élményem. Nem is kerestem. Ezek a négyesek megfelelnek nekem. Viszont én is szeretem látni a másik férfi élvezését!

-         Azt én is szívesen nézem.

-         Még mindig szőrteleníted magad?

-         Persze. Csak úgy szeretem magam látni.

-         Feleséged mit szól hozzá?

-         Először volt fura neki. Már megszokta, és ő is szőrteleníti magát.

-         Én is szőrtelenítem.

-         Csak nem volt ragadós? J

-         Nem tudom. Rajtad tetszett meg. Azután rájöttem, hogy sokkal tisztább így. Meg nem is izzad annyira.

-         Az jó! Szoktál még fényképezni?

-         Persze. Mindig hobbim volt, az is maradt.

-         Volna kedved pár képet készíteni rólam? Azóta egy sem készült, és eltelt három év.

-         Csinálhatok. Van itthon filmem. Milyen képeket szeretnél?

-         Most szeretnék direkt meztelen képeket. Nem fürdőgatyában.

-         Ok. Vetkőzz le!

-         Kimehetnék lezuhanyozni? Kicsit izzad vagyok. Meleg van kint.

-         Persze, nyugodtan.

Kiment a fürdőbe. Én pedig betettem a gépbe a filmet.

Belül egy izgalmat éreztem. Tudtam, hogy meztelen lesz, amikor visszajön. Éreztem, hogy ez nem csak a fényképezésről fog szólni. Nem véletlenül jött el. Éreztem, tervezte hogy fényképeket fog kérni!

Elutasíthattam volna, de valamiért nem akartam. Talán én is vágytam, hogy újra megtörténjen.

Visszajött. Egy törölközőt csavart a dereka köré. Közben tovább beszélgettünk.

-         Neked az óta nem volt pasis élményed?

-         Nem volt. Nem is kerestem. Neked milyen kapcsolataid voltak?

-         Akkor, mikor veled megtörtént, én is csodálkoztam mind kettőnkön. Nekem azelőtt eszembe sem jutott volna, hogy egy férfi hozzám érjen. Ha valaki mondja, hogy mi fog történni, elküldtem volna az anyjába. Viszont tény, hogy eszméletlenül jó volt, amit tettél. Utána valóban elhatároztam, hogy kipróbálom még egyszer. Kellett hozzá bátorság, de válaszoltam egy pasinak. Találkoztunk nálam. Ő kicsit simogatott, és utána szopta a farkam. Nem volt rossz, de én nem tudtam semmit viszonozni neki, mert visszataszító volt a bozont a farka körül.

-         Akkor jó, hogy te velem nem akartál semmit csinálni!

-         Igen, lehet, hogy végképp elment volna a kedvem mindentől.

-         Akkor csináljunk pár képet!

-         Most lankadt vagyok. Nem gond?

-         Nem. Legyen ilyen képed is! Álló farokkal nincs?

-         Nincs, mert akkor nem készült, csak fürdőgatyában.

-         Tényleg. Meztelen képet nem készítettem rólad. Dobd le a törölközőt, és csinálok párat.

Levette, és ott állt előttem meztelenül. A farka nyugalmi állapotban.

Én készítettem pár képet. Oldalról, szemből, fotelben ülve. Készült úgyis, hogy állva, fél lábbal a fotel karfáján.

Persze közben elkezdett emelkedni a férfiassága. Készítettem félig álló farokkal is pár képet.

Közben megmerevedett neki. Már álló farokkal készültek a képek.

Éreztem, amint az én farkam is megmozdul a látványra.

-         Neked nincs kedved levetkőzni? – kérdezte. Talán úgy még érdekesebb lenne nekem is!

-         Hát! Ha gondolod? Még soha nem vetkőztem le így pasi előtt.

-         Szégyellős vagy? Akkor négyesben hogy vetkőztél le?

-         Nem vagyok szégyellős, de nekem is le kéne tusolnom. Kicsit melegem lett!

-         Tusolj le! Ráérünk.

-         Ok. Azonnal jövök.

Kimentem, és lezuhanyoztam magam. Nagyon jól esett, mert valóban melegem volt. Kicsit lehiggasztott.

Visszamentem a szobába. Ő ült a fotelban. Láttam, hogy a farka félárbocon van.

Rajtam is egy törölköző volt.

-         Bocsánat, már itt is vagyok. Folytatjuk a fényképezést?

-         Persze.

Felállt, és kérte, hogy legyen pár kép a popsijáról is. Szép kerek férfias szőrtelen feneke volt.

Kattintottam róla pár képet. Volt teljes alakos hátulról, volt közeli, amin csak a popsija, és a lába között a zacskója látszott.

-         Milyen képeket szeretnél még?

-         Nem tudom. Üljünk le, és majd kitalálom. Milyen nem volt még?

-         Szerintem minden pózban van rólad. Nem tudom, mit lehetne még csinálni.

Leültünk, és beszélgettünk tovább. Mondta, hogy most is olyan izgalmas a helyzet, mint három éve.

-         Igen, szerintem is. Csak már nem érzem magam olyan hülyén, mint akkor.

-         Volna kedved megérinteni megint?

-         Nem is tudom. Te szeretnéd?

-         Igen, jól esne! Akkor nagyon kellemes volt, és kíváncsi lennék, hogy most mit váltana ki belőlem!

-         Ha akkor megtettem, akkor miért ne?

Felállt, oda lépett a fotel mellé, miben ültem, és én rátettem a kezem a szemérem dombjára. Felsóhajtott, és éreztem, hogy a teste megremeg. Kicsit simogattam, és rácsúsztattam kezem a farkára! Már nem kellett vezetnie a kezem. Elkezdem masszírozni.

Közben rólam is lecsúszott a törölköző. Ahogy simogattam, megjelent a végén a csillogó csepp. Ujjammal szétkentem a makkján, és már csillogott az egész lilás duzzadt makkja.

Éreztem, hogy nekem is felállt! Soha nem hittem, hogy ennyire izgatni tud egy ilyen szitáció.

Ő folyamatosan sóhajtozott. Halkan megszólalt:

- Nagyon jó! Most ár csináljuk végig! Nem bírom abbahagyni!

- Hogy gondolod?

- Gyere!

Hanyatt feküdt a szőnyegre. Én mellé feküdtem, és simogattam tovább!

-         Mást nem szeretnél kipróbálni?

-         Mire gondolsz?

Éreznem, hogy mit szeretne. Kicsit ódzkodtam, de valahol én is kívántam a dogot.

Mellé feküdtem, hogy az ő farka az én fejemnél volt. Fölé hajoltam, és nyelvemmel megérintettem a makk végét. Kicsit sós, de kellemes érzés volt. Ezért úgy döntöttem, megpróbálom. Rácsúsztattam számat a farkára, és ízlelgettem. Nem volt semmivel rosszabb, mint egy puncit nyalni, ezért folytattam. Elkezdem szopni, és közben meg meg állva a nyelvemmel kényezettem. Remegett a gyönyörtől. Azután megemelte a csípőjét, és megpróbálta mélyebbre nyomni a számba. Én úgy voltam vele, hagyom, ha nem tudom, legfeljebb nem veszem be többet mélyebben. A torkomig csúszott. Kicsit megidult a nyálképződés, de más nem történt. Ettől még síkosabb lett. Könnyebben csúszott ki be.

Kis idő múlva oldalra fordult, és éreztem, amint megérinti a farkamat. Kicsit simogatta ő is, azután a szájába csúsztatta. Így kényeztettük egymás jó darabig, mikor megszólalt:

-         Szerinted milyen érzés? Megbántad?

-         Nem. Nagyon érzéki. Finom érzés szopni neked, és te is nagyon kellemesen csinálod!

-         Hogy fejezzük be? Hova élvezzünk?

-         Ahova szeretnéd! Én mindenesetre szeretném látni, amikor spriccelsz!

-         Kiverjem előtted?

-         Ne. Majd én csinálom. Közelről szeretném látni!

-         Én szeretném megkóstolni a tiédet!

-         Ok. Élvezzek a szádba?

-         A nyelvemre szeretném!

-         Akkor jelzek, ha jön!

-         Te is szólj, és föléd fogok térdelni, és akkor látod a spriccelést!

-         Az jó lesz!

-         Mehet az arcodra? Vagy inkább a melledre?

-         Mindenhova. Mehet az arcomra is!

Újra elkezdtük szopni egymásnak.

Szólt, hogy nemsokára élvezni fog. Akkor én hanyatt feküdtem, és ő a mellem fölé térdelt. Jobban alá csúsztam, hogy a számmal elérjem a farkát. Ő elkezdet masszírozni magának, én pedig a makkját izgattam a nyelvemmel.

Aztán felnyögött, és éreztem, amint megfeszül a teste. Én átvettem a farka simogatását Szinte fejtem a farkát. Tudtam, hogy pillanatok múlva elélvez! Késztetést éreztem, hogy kinyissam a számat. Aztán jött a lüktetés, és egy vékony forró sugár csapódott az arcomra, és a nyelvemre! Utána több bőséges sugár érkezett! Beterítette az arcomat, az ajkaimat. Én meg bevezettem a lüktető farkát a számba, és szoptam, és szoptam.

Mikor lenyugodott, A farkamhoz tédrelt. Fölé hajolt, és elkezdte újra szopni!

Nem bírtam sokáig. Jeleztem, hogy jönni fog. Csak annyit mondott: gyere.

És én elöntöttem a száját a forró nedűvel!

Csodálatos élmény volt.

Azóta én is keresem a lehetőségeket, hogy átéljem újra ezeket a perceket!

-               

 

 

 

totalkáró Creative Commons License 6 napja 0 0 11468

Ha van még ilyen vagy hasonló élményed, akkor igazán leírhatnád. ;)

Előzmény: Biszex56 (11466)
Rasputin2004 Creative Commons License 2016.09.22 0 0 11467

Szia!

Ez fantasztikusan jó lehetett! Nekem még sohasem volt ilyen élményem a valóságban, de nagyon szeretném kipróbálni. Remálem, lesz majd valaki... Most könnyítek magamon.

 

Előzmény: Biszex56 (11466)
Biszex56 Creative Commons License 2016.09.22 0 1 11466

Amit most leírok, az nem koleszos élmény, viszont életem első pasis élménye volt. A mai napg tisztán emlékszem, és jó szívvel gondolok vissza rá.

Az első ilyen élményem kb. 30 éves koromban volt, amikor egy ismerősöm megkért, hogy készítsek róla képeket, mert szeretne hirdetésekre válaszolni. Akkor még nem volt internet. Társkereső hirdetések jelentek meg újságokban, és arra lehetett válaszolni levélben. 

Mivel tanultam fényképezni, természetesen vállaltam. Elmentem hozzá, mert otthoni környezetben akarta a képeket. Ebben semmi kivetni való nem volt, hiszen egy társkereső hirdetésre válaszolt.

Mondtam, hogy öltözzön fel rendesen, mert úgy kelt jó benyomást. Öltönyben készítettem róla képeket. Portré, teljes alakos, ami akkoriban divat volt. Több ilyen kép készült róla. Farmerban, az akkor divatos garbó nyakú pulóverben. Ő akkoriban velem egy korú lehetett. Tehát ebben nem találtam semmi különöset.

Közben beszélgettünk, hogy milyen hirdetésre fog válaszolni. Mondta, hogy több hirdetés is tetszett, és mindre fog írni, és képet küldeni. Néhányat mutatott is. Nők adták fel a hirdetést, és tartós társ kapcsolatot kerestek.

Beszélgettünk sok mindenről. Mivel régen ismertük egymást, (egy közép iskolába jártunk), beszélgettünk munkáról, stb. Én akkor már nős voltam. Kérdezte, hogy jó e a szexuális életünk. Így terelődött a beszélgetés a szexre. Persze, ahogy ez két 30-as pasi között lenni szokott. Ezután ért az első meglepetés! Megkérdezte, hogy nagy kérés lenne, ha készítenék róla pár fürdőgatyás képet is. Mondtam, hogy nincs akadálya, bár nem ajánlom, hogy ilyen képeket is küldjön a válasz levelekben! ezen jót nevettünk. Mondta, hogy nincsenek ilyen tervei. Neki kéne. Mondtam, hogy jó, engem nem zavar. Láttam már fürdő ruhát. Kiment a szobából, hogy felvegye. 

Hallottam, hogy zuhanyozik. Mikor bejött, egy akkor divatos fürdőnadrág volt rajta. 

Elég vékony alkat volt. (akkoriban én is az voltam) Mivel én is jártam strandra, nem volt ebben semmi különös. Beszéltük, hogy mind a ketten milyen vékony alkatúak vagyunk, és nem tudunk hízni. 

Kérdeztem, milyen képeket szeretne? Mondta, hogy valami nem pózolós, hanem természetes képek lennének jók. Azt tanácsoltam, hogy dumáljunk, és közben én majd fényképezek. Ha van dolga, csinálja, és akkor nem lesznek mesterkéltek a képek. Közben ő italt töltött, és így jó képeket tudtam csinálni. Beszélgettünk, tovább. 

Feltűnt, hogy beszélgetés közben, elkezdett duzzadni a fürdőgatya eleje. nem szóltam, csak kicsit érdekes volt a helyzet. Gondolom, hogy sejti, hogy látom. Mondta, hogy ne haragudjak, de ő sem érti, mitől kezdett felállni neki. Már nagyon duzzadt neki. Éreztem, hogy szégyelli, és kellemetlen számára. Igyekeztem nem oda nézni, hátha lehiggad, de akaratlanul is oda tévedt a tekintetem. Azt láttam, hogy nem lankad le, sőt, egyre merevebb. 

Persze, amilyen hülyék voltunk, téma maradt a szex. Mondta, hogy elég rég nem volt barátnője. Ő úgy tervezte, hogy nem is akar komoly kapcsolatot, de rájött, hogy nem élet az élet egyedül. Ezért válaszol most hirdetésekre. Kérdeztem, hogy minek kellenek a fürdőgatyás képek? Mondta, hogy igazán semmi tere velük, de szereti, ha mások nézik. Szeret meztelenkedni mások előtt. valahogy ez mindig izgatta. Szereti a meztelenséget.

Én mondtam neki, hogy akkor ezért került izgalmi állapotba. Kérdeztem, hogy az is izgatja, ha egy pasi látja? Ő sem érti, hogy miért, de igen. Szereti, ha meztelenül látják. Minél meztelenebbül. Ezért is szőrteleníti magát. Addig fel sem tűnt, hogy valóban szőrtelen a lába, és a mellkasa is. Ezt meg is említettem. Mindenhol szőrteleníted magad? Kérdeztem. Igen felelte. Akkoriban nem volt még divat a nőknél sem, nemhogy a pasiknál. intim helyen is? Persze. Volta a válasz.

Belém bújt a kisördög. Kérdeztem, hogy megnézhetem e, mert én eddig ilyet felnőtt férfinél nem láttam.

Mondta, hogy igen, és ledobta a fürdőgatyát. Ott állt előttem egy leszőrtelenített farok. Soha nem érdekeltek a férfiak, de ezt megigézve néztem. Sokkal gusztusosabbnak láttam, mint egy szőrös farkat. Kb. 17 cm nek saccoltam, és szabályosan izgató volt, hogy olyan tisztán szőrtelen. Mondtam is, hogy nem semmi látvány. Kérdezte, hogy tetszik e? Igennel válaszoltam, mert tényleg tetszett. 

Észrevettem magamon, hogy izgat a látvány. Valami megmozdult az én nadrágomban is. Az egész szitu olyan izgalmas, és bensőséges volt. 

Leült velem szemben, és én kikérdeztem, hogy hogyan tudja ilyen simára leborotválni. Elmondta, hogy csinálja. - - Nem szoktad megvágni magad? Kérdeztem. 

- Gyakorlat teszi a mestert. 

- Nem marad borostás? 

- Nem.

- Régen csinálod?

- Amióta elkezdett szőrösödni. Nem szerettem a szőrt magamon soha.

- És ha közös öltözőben vagy?

- Páran megbámulják. Ez nekem tetszik.

- Nem fáj, mikor borotválod?

- Kezdetben kipattogott, de már megszokta a bőröm.

- És teljesen sima lesz?

- Persze. Nézd meg!

Elém állt, és én közelről néztem.

- Simítsd meg! Mondta. 

Megérintettem a szemérem dombnál, és valóban teljesen sima volt. Ő meg felszisszent.

- Csak nem fájt? Kérdeztem, és elkaptam a kezem.

- Nem. Csak egy pillanatra túl izgató volt, ahogy hozzá értél. Nincs semmi baj. Nem gondoltam, hogy ennyire       izgató egy pasi érintése is!

- Ne haragudj! Nem akartam. Én sem hittem, hogy téged ez izgathat.

- Neked milyen volt érinteni?

- Nagyon hülye érzés, mert nem gondoltam volna, hogy ilyen helyen megérintek egy férfit.

- És milyen volt? Undorító?

- Pont ezért érzem magam hülyén, mert egyáltalán nem. Sőt izgalmas, és kellemes érzés volt. Nagyon selymes   ott a bőr. Mint egy nőé. Ez érdekes. Te mit éreztél, hogy felszisszentél?

- Nagyon érdekes érzés volt. Más, mint ha egy nő érintette volna, de ugyanolyan érzéki.

- A zacsit hogy tudod borotválni? Az kicsit ráncosabb.

- Ott is leszedem, amennyire tudom. Megnézed?

- Látom, hogy egyáltalán nem szőrös ott sem.

- Megérinted?

- Azért az már túlzás lenne! Mert hogy megérintettem a hasad alatt, az még ok, de hogy a zacsidat is, az már       kicsit sok.

- Nyugodtan érintsd meg! Persze, csak ha nem undorodsz!

- Nem undorodom, csak kicsit fura, hogy egy pasi tökét fogdosom. 

- Szerintem nincs ebben semmi rossz. A gyerekek is sokszor megfogják egymás micsodáját, és ennyi.

- Gondolod?

- Persze.

Én kicsit félve, de odanyúltam. Álló farka alá tettem a kezem, és megsimogattam a zacskóját. Sima volt, csak pár apró rövidke szőrt éreztem. Érdekes, de egyáltalán nem kellemetlen érzés volt. éreztem, hogy megvonaglik a teste. A farka végén átlátszó csepp jelent meg. "Na itt kell abbahagyni!" Gondoltam, és elvettem a kezem.

- Milyen? Kérdezte.

- Érdekes. Téged egyáltalán nem zavar, hogy én itt fogdoslak?

- Nem. Mért? Téged?

- Kicsit furán érzem magam, de nem kellemetlen. És az a csepp a farkad végén?

- Ja? Kicsit felizgultam, de ne zavarjon. Mindig felizgulok, ha meztelenül vagyok valaki előtt. Ez nálam így                működik.

- Nem mondták még, hogy exhibicionista vagy? 

- Tudom, de mit csináljak. Izgat, ha látnak.  

- És ilyenkor hogy vezeted le?

- Kiverem. Ha nincs, aki megtegye.

- Szokott lenni?

- A régi barátnőm segített ilyenkor. 

- Hogy?

- Vagy előtte kivertem magamnak, vagy ő simogatta nekem. Amióta szakítottunk, nem segített senki.                     Megteszed, hogy kicsit visszateszed a kezed a hasam alá? Olyan kellemes volt.

- Most hülyéskedsz? Nemsokára megyek. Utána magadhoz nyúlhatsz.

- Ok. Megértem, ha undorodsz.

- Ez nem undor kérdése. Megérintettelek, és nem undorodtam. Akkor már nem lennék itt! Csak azért ez kicsit       sok.

Én ültem egy kanapén, ő meg mellettem állt. Láttam, hogy remeg a térde. Számomra is egyre izgalmasabb volt a helyzet. 

- Biztos nincs kedved? Kérdezte. Oda tehetnéd a kezed, hogy megnézd elég sima e!

-  Na jó! Egy kicsit még oda teszem, hogy ne érezd magad rosszul.

Rátettem a kezemet a szemérem dombjára, és finoman simogattam. Kis idő múlva rátette a kezét a kezemre, és lassan elkezdte a farka felé vezetni. Nem tudtam hirtelen, mit kéne tennem. Elvegyem a kezemet, vagy hagyjam. közben elérte a kezem a farka tövét. Éreztem a keménységét. Nagyon fura volt, de egyáltalán nem rossz érzés. Azután rávezette a kezemet a farkára. Rákulcsolta az ujjaimat, és elkezdte masszírozni magát a kezemmel. Én csak hagytam. Azután az ő keze lecsúszott, és én már egyedül simogattam. Valahol hajtott a kíváncsiság. Hátra húztam a fitymáját, és elkezdtem neki húzogatni a bőrt.

Akkor eszméltem, hogy el fog élvezni! Féltem kicsit, de kíváncsi is voltam, milyen lesz. Egyre jobban remegett a teste. Már nem volt vissza út. Párat húztam rajta, és már spriccelt. 

Mikor befejezte, szégyellősen elkezdett öltözni. Többször is elnézést kért a történtekért.

Ez volt az első ilyen élményem.

uuuuuuuu Creative Commons License 2016.09.22 -1 0 11465

Játszottatok már szelíden tejszínhabbal? Ha igen és még nem, Bp-en az Őrsön kolin kivül is lehetne, ha van egy lány és egy egy fiú (vagy 2 fiú) aki kipróbálná, nálam koradélutánonként megtehetitek! :)

qqkk@freemail.hu

 

  

 

 

szegedi-gay Creative Commons License 2016.09.11 -3 0 11464

Elindult az új tanév! Beköltöztek az új koleszos srácok is.

Ha Szegeden a szobatárs miatt nem vihetsz fel másik srácot vagy néhány srácot, egyeztetés után hozzám jöhettek!

boyschwanz@hungary.org

BigAssLove Creative Commons License 2016.09.11 -1 0 11463

Ahogy olvastam a történeted, nagyon beindultam! Már én is izgattam magam hátulról és tudom milyen(habár igazi farok még nem volt bennem). Volt hogy kicsit vastagabb dolog volt bennem és már fájt de akkor is csináltam mert attól függetlenul jó volt! Egy ilyen spontán dugásban benne lennék en is! 

Azóta egyebkent volt hasonlóban részed?

Előzmény: koleszbandugtak (11461)
xpisti Creative Commons License 2016.09.10 0 0 11462

Köszönöm/köszönjük a történetedet. Tetszett!

Előzmény: koleszbandugtak (11461)
koleszbandugtak Creative Commons License 2016.09.09 -3 6 11461

Sziasztok!

 

Engem 17 évesen dugtak meg először koleszosként, az alábbiakban leírom, hogy történt.

 

Az egyik vidéki városban voltam koleszos. Akkoriban még csak a csajok érdekeltek, de ők nagyon. Állandóan kanos voltam, igyekeztem minél több lánnyal lefeküdni, de ha ez nem jött össze, legalább minél többször kiverni a farkamat.

 

Az egyik hétvégén úgy döntöttem, hogy a koleszban maradok, mert el akartam menni szombaton bulizni a helyi haverokkal. Péntek koraestére már nagyon kevesen maradtunk a koliban, csak egy-két srác lézengett az épületben, de az én emeletemen senki nem volt. Úgy döntöttem, hogy egy kiadós pornónézéssel és farokveréssel kezdem a hétvégét. Leültem a gép elé, betettem a koleszos életben nélülözhetetlen fülhallgatót és elkezdtem nézegetni a filmeket, közben pedig játszottam az álló farkammal. Teljesen belemerültem a dologba, megszűnt a külvilág körülöttem.

 

Arra riadtam csak fel, hogy valaki megfogta a vállamat. Az ügyeletes nevelőtanár volt, izgalmamban ugyanis elfelejtettem bezárni az ajtót és nem vettem észre amikor bekopogott és bejött. Nagyon ledöbbentem. Ott ültem álló farokkal a széken, miközben a gépen ment a pornó, mellettem pedig ott állt a nevelőtanár. Egy negyvenes, sportos, férfias pasi volt, nálam egy kicsit magasabb, széles vállakkal, fekete hajjal és barna szemekkel.

 

Kicsit ő is meglepődött, látta rajtam, hogy teljesen lefagytam ettől a meglepetéstől. Aztán csak annyit kérdezett, hogy segíthet-e. Persze én semmit nem tudtam szólni a döbbenettől. Visszament az ajtóhoz, elfordította a kulcsot, utána pedig visszajött hozzám. Elém állt, kigombolta a farmerjét, és az alsógatyáját lejjebb tolva elővette a faszát. Először a farka illatát éreztem meg, korábban soha nem éreztem még más férfi szagát ilyen közelről. Aztán elkezdtem nézegetni a lényeget is: nagyon szép farka volt, már félig lankadtan is látszott, hogy nagy makkja és vastag, egyenes dákója van.

 

Még közelebb lépett hozzám, és kérte, hogy kezdjem el szopni. Félénken bekaptam a makkját, de hamar kiderült, hogy ez nem lesz elég, mert gyorsan megfogta a fejem és ráhúzta a farkára. Egy-két percíg így kúrta a szám, közben a farka egyre keményebb lett, egyre jobban öklendeztem tőle. Ezt látva, mondta, hogy akkor kipróbálunk valami mást. Kihúzta a farkát a számból, levette a farmerját, az alsógatyáját és a polóját. Ott állt előttem teljesen meztelenül. Nagyon jó teste volt, széles vállai, szőrös mellkasa, és trimmelt farka. Ezután rólam is levette a pólót és a boxert, majd mondta, hogy feküdjek hasra az ágyon.

 

Annyira a történtek hatása alatt voltam, hogy kérdés nélkül tettem amit kért. Hasra feküdtem az ágyon, ő pedig mögém térdelt. Megfogta és széthúzta a fenekemet, és ráköpött a lyukamra. Innen már sejtettem, hogy mi következik majd, de reméltem, hogy csak ujjazni fog és nem dug majd meg azzal a hatalmas farkával.

 

Határozottan belém nyomta a mutatóujját és egy kicsit ujjazott. Elég kellemetlen érzés volt, mert még soha nem ujjaztak meg előtte. Szerencsére elég hamar abba is hagyta ezt. Kihúzta az ujját, kért hogy lazuljak el. Egy kispárnát a kezembe adott, és az arcom alá rakta, mondta, hogy szükségem lesz rá mindjárt. Utána benyálazta a farkát, odarakta a lukamhoz és egy hirtelen mozdulattal belém tolta. Hatalmasat sikítottam az éles fájdalomtól, a testem pedig teljesen elernyedt. Egy pillanatra kihúzta a faszát, majd újra határozottan bedugta tövig. Borzalmasan fájt, hangosan nyögtem és könyörögtem, hogy hagyja abba, de csak belenyomta az arcom a párnába és mondta, hogy tűrjem, mert hamarosan jobb lesz.

 

Nagyon durván dugott, az elején hosszan és mélyen tolta, utána pedig gyorsan tövig. Közben egyre jobban élveztem a dolgot, izgatott, hogy egy férfi farka van a seggemben, és a szőrös teste pedig a csupasz testemen. Néhány perce dughatott, amikor spontán elélveztem alatta. Éreztem ahogy a geci beteríti a lepedőtt a hasam alatt. Ez őt is nagyon felizgatta, elkezdett egyre gyorsabban lökni aztán pedig egy hatalmasat élvezett, tövig nyomta a farkát, és mélyen a lukamba lőtte a spermáját. Nagyon feizgatott, ahogy éreztem a gecijét bennem, és szinte azonnal másodjára is elmentem.

 

Az élvezés után még bent tartotta a farkát egy ideig. Miután kihúzta eblőlem a faszát, felültetett, hogy lássam a fehér gecijét a még mindig merev farkán. Aztán megfogta a boxeremet, letörölte vele a farkát, majd odadobta nekem, hogy töröljem le én is a gecit magamról. Elkezdtem a hasamnál, majd a még mindig álló farkamat is letörölgettem. Közben néztem ahogy felöltözik. Elköszönt és mondta, hogy zárjam be utána az ajtót, mert úgy látja, hogy még szükségem lesz egy körre ma.

 

Miután kiment, visszafeküdtem az ágyra. Még mindig keményen állt a farkam. Elkezdtem játszani a golyóimmal, majd a lukammal, amiből még mindig csurgott ki a geci. Feldugtam magamnak a középső ujjamat és közben vertem a farkamat. Néhány másodperc múlva hatalmasat élveztem újra. Utána rögtön el is aludtam a gecivel telelőtt ágyamban.

 

A tanárral nem beszéltünk utána erről, de mindig cinkosan néztünk egymásra a folyosón. 

Vazul67 Creative Commons License 2016.09.08 -3 0 11460

Szép formás popó.

 

Előzmény: KíváncsiBéla221 (11459)
KíváncsiBéla221 Creative Commons License 2016.09.07 -7 0 11459

su.denka Creative Commons License 2016.09.05 -3 0 11458

Bocs, ha nem jó helyen kérdezem (egy meleg topikot találtam még,de az meg partnerkereső): Egerben tudtok olyan szórakozóhelyet, ahová melegek járnak?

notrun Creative Commons License 2016.09.05 0 3 11457

Ne csináljatok ebből is társkeresőt! Van erre már épp elég topic a megfelelő helyen! GoAway!

Comerx Creative Commons License 2016.09.05 -4 0 11456

Egy igényes diszkrét hetero vagy biszex fiút keresek ,akit szintén érdekel hogy milyen lehet egy másik sráccal és van kedve találkozni .  Skype: a.steven5  

lalo5 Creative Commons License 2016.09.05 -4 0 11455

Szegeden koleszos fiú?

farki 2002 Creative Commons License 2016.09.04 -4 0 11454

Fiatal koleszos fiút rendszeresen támogatnék. Budapest.

 

farkasgabor2002@freemail.hu

Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.08.28 -2 2 11453

Köszi fella_01! Értékelem az érdeklődésedet! :)
Ha a közeljövőben egy kicsit szárazabb lesz az időjárás, és eláll itt ez az értelmetlen "arany|eső", akkor meggondolom. De amúgy igazad van, és köszi az előbbi kommentedet! ;)

 

/ Peace neked is! :D /

Előzmény: fella_01 (11452)
fella_01 Creative Commons License 2016.08.28 0 3 11452

Kedves  KritikusMágus és Don Marcello,

 

A magam részéről én szívesen olvasnék tőletek valami homoerotikus történetet.

Lehet koleszos, nudizós, tusolós, albérletes, bármi....:)

 

peace

F

Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.08.27 -6 1 11451

"A helyedben én még azt a szívességet is megtenném - főleg a topik látogatónak kedvéért -, hogy csak olvasgatni járok ide. Ha már saját élményed nincs, amivel gazdagíthatnád a tartalmat..."

Látom, kedves Don Marcello, ismét önmagadból indultál ki, amikor az előző kommentedet fogalmaztad, mert nem ismersz. Mert én nem vagyok te, hogy azzal nyaljak itt bárkinek is, hogy eldicsekszem úgy, ahogy te arról, hogy régebben én ide milyen felhasználónéven milyen történeteket írtam, amikre te is csorgathattad a nyáladat, amivel hatásvadász módon vádolni próbálsz engem, miközben meg bevallod hogy ugyanezt csinálod! Az pedig, hogy terelsz, és támadsz az önmagáért beszél.

 

Egyébként tördelés ide vagy oda - látszik örülsz, hogy találtál valamit, amibe megkapaszkodva beleköthetsz - az ominózus történet írója ő maga is elismerte, hogy "írhattam volna a történetet ugy hogy kicsit pofásabb legyen!" Akkor meg pláne nem értem. Ha valaki elismeri, hogy egy észrevétel jogos, akkor meg mit akarsz te másokkal kötözködni? Főleg úgy, hogy a topik közönsége előtt a nyalakodásoddal jófejnek tűnj? Nem veszed észre, hogy átlátszó minden, amit csinálsz, és"lapokban rohad le az aranyozás a magad által saját magadnak emelt totemoszlopról"? (Ismét csak önmagadból tudsz te is csak kiindulni...)

 

"Szerintem pl. marha jó, hogy csomó olyan fiatal van, aki egy mondatnál többet le tud írni, és azt lelkesedésből teszi."
Szerintem is "marha jó". Ennek hogy a fiatalok, vagy bárki "egy mondatnál többet le tudjon írni" nem szenzációnak kellene lenni, hanem alapnak. Olyannak, mint a napi rutin. (Jó tudom, te szeretnéd ezt aranyba csomagolni, hogy lejárathass engem. Más kérdés, hogy ezt már oldja a királyvíz. :D ) A világért nem venném el előled a dicsőséget! :D Csak még mindig nem értem akkor. Ha írni-olvasni nem tanítod meg a gyerekeidet, mert azáltal is csak "karámokba" terelnéd őket, akkor hogy akarnának majd akár bárhová akármit is írni? Vagy csokival meg cukorkával fogod őket 21 évesen is jutalmazni, ha le tudnak írni 1 mondatnál többet, mert mondjuk lelkesíted őket akár egy nyalókával? Na ne nevettesd ki magad "Don Marcello"! XD Aki ide ír, őket a topik szellemisége lelkesíti, nem kell ahhoz csoki, cukor, vagy nyalóka! Úgy látszik, valóban túl rég voltál már itt, és csak ökörségeket tudsz mondani!

 

Egyébként meg Bárdos András írását ajánlom neked is figyelmedbe a 11439-es kommentemben. Vagy őt is megpróbálod majd így önmagadat fülig aranyozva lealázni, ahogy engem, csak mert igaza van?

"A helyedben én még azt a szívességet is megtenném - főleg a topik látogatónak kedvéért -, hogy csak olvasgatni járok ide. Ha már saját élményed nincs, amivel gazdagíthatnád a tartalmat", kedves Don Marcello! Főleg, ha másokba csak belekötni tudsz, javára válni nem!

 


Még annyit, hogy az összes kommentedet felpontoztam, mert tudom, hogy másra se vágysz jobban, éppen ezért nagyon bízom benne, hogy hatalmas "örömöt" szerezhettem vele neked, úgy, ahogy a többiek is. Mert akit 
itt "felpontoznak", az "megdicsőül". :D


OFF vége. A tiétek a terep srácok! :)

Előzmény: Don Marcello (11450)
Don Marcello Creative Commons License 2016.08.27 -2 5 11450

Az lett volna a legegyszerűbb megoldás, ha válasz nélkül hagyod, amit írtam. A topik közönsége ugyanis láthatóan képben volt és van, így pontosan értette a posztot.

 

Szerintem dőlj hátra, élvezd a sztorikat, ne foglalkozz a tördelésükkel, sem azzal, hogy koleszosok vagy sem. De még azzal se, hogy a valóságtartalmuk 100, vagy épp csak 10 százalék, esetleg nulla. A helyedben én még azt a szívességet is megtenném - főleg a topik látogatónak kedvéért -, hogy csak olvasgatni járok ide. Ha már saját élményed nincs, amivel gazdagíthatnád a tartalmat...

 

Egyébként eszembe juttattad a 15 évvel ezelőtti moderátorokat, meg az "önkéntes topikrendőröket". Bár azokban legalább annyi volt, hogy nem írtak. Öt sornál többet legalábbis alig. Valahogy tisztában voltak vele, hogy ha belelendülnek, akkor lapokban rohad le az aranyozás a maguk által saját maguknak emelt totemoszlopról. Ráadásul a teljes topikközönség előtt. És ezt ők soha, de soha nem reszkírozták volna meg.

 

Ja: és egyikük sem volt jó szövegértésből.

 

Bocs a kitérőért, srácok, tiétek a terep :)

Előzmény: Kritikus Mágus (11448)
sracfarmerban Creative Commons License 2016.08.27 0 4 11449

Egyetértünk, mindenki írjon úgy, és azt, amit szeretne. Önjelölt kritikusokra szerintem sincs szükség. A fórum olvasói majd véleményt alkotnak, egyenként, külön - nem kell súgni "szájon és fülön".

Ha megmarad a jó hangulat, előbb-utóbb talán én is rászánom magam, hogy megosszak veletek néhány saját történetet.

Előzmény: Don Marcello (11446)
Kritikus Mágus Creative Commons License 2016.08.27 -7 1 11448

Kedves "Don Marcello"!

"Mert elképesztőnek és visszataszítónak találom - és ha ez kell hozzá: bocs, hogy nyilvánosan teszem -, hogy négy év alatt összesen 30 ideböfögött, nem tartalmi "hozzászólással" nyelvészkedik, okoskodik, leszól és rendre utasít egy olyan felhasználó, aki a jelek szerint max a nyálát csorgatni jár ide."

Bár nyilvánosan nem vállalod, de kiderül a röpke idézetből, hogy rólam írsz. Nem nekem, rólam. Hátsó szándékkal. Mert amit írsz, az kizárólag 1 személy véleménye...a sajátod. És pár itt egyesek felpontoznak ezért, sok szempontból nem fedi a valóságot, ráadásul erősen provokatív, eltúlzó és lázító. Ezzel a felfogással nem tudok egyetérteni. Sőt,...merésznek és felelőtlennek tartok tényként kijelenteni bármit is, amiről az ember nincs meggyőződve.

 

Az előző irományodból mindössze egy dologban stimmel össze a véleményünk:
"Valamikor 2001-2003 között viszonylag aktív tagja voltam ennek a topiknak, illetve a közösségének. Egészen új élmény volt ide naponta belépni, olvasni, írni, és persze a huszonéves biszexek lendületével élvezkedni a posztokon, meg néha színezni a sajátjainkat. Nem mellesleg személyesen is megismerni néhány topiktársat. Aztán egy ideig követgettem még, hogy mi történik a topikkal, volt, hogy majdnem elsüllyedt, de valahogy mindig újjáéledt."

 

A fílingjét teljesen átérzem. Amíg viszont te nem voltál itt, azért azzal nem hiszem hogy tisztában lettél volna, mennyire el akarták egyesek korcsosítani ezt a topikot is. Szerencsére a moderátorok törölték a nemkívánatos tartalmat, ezzel is vagdosva a topik vadhajtásait, amelyek ártalmasak voltak az itteni közhangulatra.
Ha igazán tudni akarod, én ezek ellen szólaltam fel azzal, amit te "ideböfögésnek", "okoskodásnak" vélsz! Ezt pontozzák LE! Mert ezek bennemaradtak a topikban. Nem pedig azokat, akik ezt a topikot is a többi lepusztult topik mániákus élvhajhász szintjére próbálják leamortizálni. Mert én meg ezt találom elképesztőnek és visszataszítónak, ha valaki nem tudja (nem akarja) elolvasni még a címet sem, amelyben egyértelműen benne van a topik szabálya. Nem vagyok moderátor, de ennyivel ők is ideírhatták volna még nyersebb stílusban, mint azt tettem, mint ahogy azt teszik más topikokban.

Attól eltekintve, hogy ez jellemzően a KOLESZOS élményeknek lett nyitva, a nem koleszos jellegű homoszex történetek is javarészt ideíródnak, ez eddig csak ritkán okozott itt súrlódást. De okozott. De nem szólaltam fel ellene, mert azért voltak köztük igényesek is, amely történeteket én is "élvezem". Agyban. Ahogy te is. Erről bezzeg ugye nem szólsz, mert nem tudod?

És akkor már ne is haragudj, de azért létrehozni egy új nikket, hogy üzengetési háttérszándékkal itt te megmondd a tutit, már ne is haragudj de finoman szólva etikátlanság. Főleg úgy, hogy a tortából kivágsz egy szeletet, és azt állítod itt be egésznek!
Legalább annyira felháborító, mint itt azzal mást megvádolva álszentkedni, hogy "négy év alatt összesen 30 ideböfögött, nem tartalmi "hozzászólással" nyelvészkedik, okoskodik, leszól és rendre utasít egy olyan felhasználó, aki a jelek szerint max a nyálát csorgatni jár ide." Ha ezzel engem kívántál lehúzni, remélem "élvezed", miközben ezt úgy szegezed nekem, hogy ugyanezt csinálod, amivel engem vádolsz! Avagy... "bort iszol, de vizet prédikálsz", teszed ezt ráadásul indulatkeltően, provokatívan. Én meg ezt találom elképesztőnek és visszataszítónak!

 


Tudod, amíg a szellem szabad, addig áramoljon. Azonban a szellemet is irányítják különböző dolgok, szabályok, emberek, olyan tényezők, amelyek fejlesztik azt, akinek agyából kipattan a szikra. Mert mit ér egy írás, (mégha jó is,) ha belezavarodik az ember? Oké, ez egy nonprofit topik, ahová akik írnak, nem részesülnek anyagi honoráriumban. Max (+)-pontozásban, és kommentbéli visszacsatolással.
Ettől függetlenül ugyanazok az íratlan szabályok ugyanúgy érvényesek és hasznosak tudnak lenni egy itteni publikátorra, ha már ő is képernyőre veti gondolatait, mert egy rosszul megírt, olvashatatlanul egybesz*art művön te "is" hogyan "csorgatod a nyálad"? Vagy te, mint "kétgyerekes családapa" nem irányítod, nem neveled a gyermekeidet? Nem vágod vissza a vadhajtásaikat addig a pontig, ameddig szükséges, amivel nem sérted alapjaiban a fejlődésüket, és a későbbi kiteljesedésüket? Ugye nem? Mert akkor te "is" "karámokba" akarnád "terelni őket"? És az akkora baj lenne? Főleg, ha azzal az ő fejlődésüket, későbbi boldogulásukat szolgálnád?

 

Nem érzed magad egy kicsit itt "képmutatónak", kedves Don Marcello?

Előzmény: Don Marcello (11446)
xXChrisXx Creative Commons License 2016.08.26 0 3 11447

Teljesen igazad van !!!

Előzmény: Don Marcello (11446)
Don Marcello Creative Commons License 2016.08.26 -2 12 11446

Ez most nagyon OFF lesz.

 

Valamikor 2001-2003 között viszonylag aktív tagja voltam ennek a topiknak, illetve a közösségének. Egészen új élmény volt ide naponta belépni, olvasni, írni, és persze a huszonéves biszexek lendületével élvezkedni a posztokon, meg néha színezni a sajátjainkat. Nem mellesleg személyesen is megismerni néhány topiktársat. Aztán egy ideig követgettem még, hogy mi történik a topikkal, volt, hogy majdnem elsüllyedt, de valahogy mindig újjáéledt.

 

Hosszú idő után idén tavasszal néztem be újra, bejelentkezés nélkül, mert még a nickemet se tudtam felidézni majdnem 15 év elmúltával. Kedves és vicces sztorikat találtam, némelyik megmosolyogtató volt, és szinte mindegyik izgató a maga módján.

 

De most csináltam egy új nicket.

 

Mert elképesztőnek és visszataszítónak találom - és ha ez kell hozzá: bocs, hogy nyilvánosan teszem -, hogy négy év alatt összesen 30 ideböfögött, nem tartalmi "hozzászólással" nyelvészkedik, okoskodik, leszól és rendre utasít egy olyan felhasználó, aki a jelek szerint max a nyálát csorgatni jár ide. A többi, magát felkenve érző kritikusnak is szól: miért nem hagyjátok békén a posztolókat? Pláne, ha azok fiatalok? Hogy ne kérdezzem magyarul: miért baszogatjátok őket szóköztöbbletekkel, enterhiányokkal, tördeléssel meg egyebekkel? Ha annak idején idepofátlankodott volna egy ilyen fafej, valószínűleg rövid úton vagy kiraktuk volna innen, vagy mi magunk szoktunk volna le arról, hogy ebbe a topikba írjunk. Akkor meg ma nektek se lenne ez, hogy legalább erre verjétek, ha tudjátok egyáltalán. Szerintem élvezzétek a csesztetésük nélkül is azt, amit írnak, ha már más öröm nincs az életetekben. Olvashatatlanul írnak? Legfeljebb nektek olvashatatlan, mert a sok rázkódás közepette nem tudjátok követni a sorokat. Nincsenek bekezdésekre tördelve a dialógusok? Lassítsatok, akkor hátha tudjátok követni, mit ki mondott. Igen: más idők járnak. Még az írásban, az írásképben is. Különösen a neten. Szerintem pl. marha jó, hogy csomó olyan fiatal van, aki egy mondatnál többet le tud írni, és azt lelkesedésből teszi.

 

Mielőtt bárki elkezdene anyázni: az idén 41 éves vagyok, kétgyerekes családapa, egy nagyon jól működő nyitott kapcsolatban élünk, amit sokáig elképzelni se tudtam, hogy létezhet. És hiszem, hogy a kiváló barátaim (és el nem tagadva: szeretőim) mellett annak idején még ez a topik is hozzájárult ahhoz, hogy fesztelen, open-minded, kiegyensúlyozott pasi lettem.

 

Szóval szerintem hagyjátok a srácokat úgy posztolni, ahogy nekik tetszik, ne akarjátok már most karámokba terelni őket. Legalább az ő érdekükben ne.

 

Srácok, ti meg itt írjatok úgy és azt, ami és ahogy nektek tetszik ;)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!