Keresés

Részletes keresés

Kritikus Mágus Creative Commons License 7 órája 0 0 11376

Adjunktus33, az alábbi topikban jártál már?

 

Meleg történetek

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9015786

 

Csak mert azt gondolom, hogy a sok éhenkórász marha teljesen széttrollkodja ezt a topikot, ott meg viszont sokkal jobb helye lenne a történeteidnek, ezek ugyanis szerintem beleillenek annak a topiknak a témájába! Ha megfelelő topikot keresel, miért nem nézed meg, milyen korábban létrehozott topikok felelnek meg a célodnak? És a baloldali menü alatti kereső is simán kidobta a "topikok között"-i opcióval, tehát simán átmásolhatnád oda, amiket szeretnél! Mert egy facebook-oldal szerintem erre nem a legmegfelelőbb, ha pedig ingyenes weboldalt kreálsz, könnyen megszűnhet, s vele együtt a sztoriid is, főleg, ha nem mentesz le a már közzétett történeteidről biztonsági másolatot!

Mi a véleményed?

Előzmény: Adjunktus33 (11311)
IAAnVs, az érzékek istene Creative Commons License 7 órája 0 0 11375

...és ahogy látszik a (+)-jelekből, sokaknak tetszik a te sztorid is.

Nincs kedved megírni a többi kalandodat is fella_01? :)

Előzmény: fella_01 (11373)
neiskérdezd Creative Commons License 3 napja 0 0 11374

Jó volt :) nagyon tetszett, köszi, hogy elmesélted :)

Előzmény: fella_01 (11373)


fella_01 Creative Commons License 3 napja 0 5 11373

Sziasztok,

Nemrég akadtam rá a topicra, magam sem tudom miért kerestem egyáltalán fórum témákat, talán túlságosan ráértem. Szinte hihetetlen, hogy több mint 16 éve megy a téma, gratulálok hozzá!

Én is voltam koleszos, Budapesten a Mogyoródi úton.

 

Ez egy elég nagy kolesznak számított kb 300 fiú és 500 lány lakta, természetesen nem koedukáltan.

14 évesen kerültem oda, mert vidéki srácként nem akartam bejárós lenni a pesti gimibe, így jó ötletnek tűnt a kolesz és nem is bántam meg.

 

Akkoriban elég visszafogott voltam, jó tanuló, jól nevelt és érettségemhez hozzátartozott az is, hogy tisztában voltam azzal, hogy nem vagyok100 % hetero, sőtJ Azonban mint sokan, én is tartottam a megbélyegezéstől és semmi jelét nem adtam, hogy tetszenek a fiúk is. Volt a koleszos kaland előtt is egy-két faszvillantós gyerekkori élményem, de igazán beavatottá a koleszban lettem.

 

A szobánk elég kicsi volt és három emeletes ágy volt bezsúfolva 2 asztallal, de a hangulat mindig jó volt. Az ország több pontjáról voltak a szobatársaim és nem is voltunk egykorúak, voltak fiatalabb srácok is. (a legfiatalabb úgy 12 lehetett)

 

Évek alatt eléggé összeszokott a társaságunk, ez annak is köszönhető volt, nem mindig találtuk meg a többi szinten lakóval a szót. Elég sok volt a sportoló (focisták) és mi meg gimisek voltunk, nem vagyok sznob, de elég sötétek voltak és nem is nagyon lehetett velük miről beszélni, csak a sportról, ez teljesen kitöltötte az életüket.

 

Az évek alatt sok minden megtörtént a szobában, részemről minden a leskelődéssel kezdődött az öltözések és a zuhanyzások alakmával. Én eléggé szemérmes gyerek voltam, félve toltam le a gatyámat, nem mintha lett volna mit szégyellnem, akkoriban sportoltam is(küzdősport). Nem voltam szétgyúrva mint a mostaniak, akkor talán még nem is volt ez ennyire divat, de a hasam sokkal laposabb volt. Nem utolsó sorban a farkamat sem kellett szégyellnem, jól fejlett volt, kellően szőrős és még a golyóim is nagyok voltak.  (Utólag visszagondolva fiatal kori szemérmem még gyerekkoromban alakulhatott ki, a már említett villantós esetek közül az egyiknél lebuktam, és egy felnőtt csúnyán beégetett.)

 

Így a kényszerű meztelenkedést meg kellett szoknom, amit kezdtem élvezni is egy idő után, főleg akkor mikor az egyik fiatalabb lakótársunk megemlítette, hogy reméli, hogy egyszer neki is lesz akkora ,mint nekem. Neki még akkor eléggé gyerek pélója volt, szőr se nőtt rajta. Innentől kezdve kicsit felbátorodva éreztem magam és könnyebben jöttem-mentem meztelenül a szobában és ez valahogy ráragadt a többiekre is.

 

Természetesen nálunk is téma volt lámpa oltás után a sex, a csajok , ki-mennyit veri? (mert nyilván verte mindenki: kinek mi jött be jobban: Wc, zuhanyzó, este az ágyban stb) a rejszfoltos lepedőkön meg csak röhögtünk.

Nyilvánvaló buzulás nem volt, se fogdosás, vagy egymás előtt maszturbálás, szerintem hetero srácok erre nem vágynak annyira, és az esti beszélgetéseinkben is volt mindig egy határ,amit nem léptünk át soha, de buzigyűlölő hangulat sem volt.

 

A szobatársak közül azonban volt egy srác, Gergő, aki még nálam is szemérmesebb volt, ő valami nyomdász suliban tolta és sosem fürdött velünk. Néha kicsit cikiztük is miatta, de szaga sosem volt, mindig azt mondta, hogy ő a gyakszi helyén fürdik és fújta magára a Maliziat ezerrel. Egyébként Geri elég menő arcnak számított, Ő volt akinek idősebb haverjai voltak, lent bagózott még 10-kor is az udvaron, mindenhonnan kidumálta magát, volt barátnője stb. Azonban néha volt egy –egy olyan érzésem, hogy szereti nézni a csomagomat és valahogy méregeti a testemet. Nyilvánvaló volt számomra, hogy hetero, nem mertem volna nála kezdeményezni, meg hát nem is volt nagyon erre tér, mindig ott voltunk egymás szájában a többiekkel.

 

Történt azonban, hogy hétvégére nem mentünk haza a koleszból, hanem bent maradtunk, nekem egy táncos fellépésem volt a suliban, Geri meg valami rokonait látogatta meg szombaton, de késő délutánra Ő is visszajött a koliba. Már kicsit spiccesen érkezett, elég jó volt a hangulata és nekem se kellett kétszer mondani, hogy húzzunk el kocsmázni, mivel 10-re vissza kellett érnünk, így bevásároltunk a helyi Non-Stopban még pár üveg bort. Elég ittasak voltunk, fújtuk az ablakból a füstöt és jókat röhögtünk. Mind a kettőnk levette már a nadrágját, hogy kényelmesebb legyen. Geri mindig bő boxert hordott én meg fecskében nyomtam még akkor. Ki nem mehettünk, meg nem is nagyon volt hova, és persze nem is volt akkor még mobilnet , meg you tube, hogy elüssük valamivel az időt, így pörögtünk bent a szűk szobában. Geri vette észre, hogy Tibikének(szobatárs) nincs zárva a szekrénye és elkezdte nyitogatni a szekrényt, a zoknik és egyéb ruhák között talált egy elég gyűrött porno újságot, hát mondanom se kell mennyire kitört az ujjongás.

Hetero újság volt, de így is szép számmal volt benne fasz, meg jó testű srác. Ahogy nézegettük, meg ittunk eléggé felizgult mind a kettőnk. Kicsit feszengve éreztem magam a fecskében, de mikor láttam, hogy Geri különösebben nem zavartatja magát, hogy áll a farka a boxerben, kezdtem lazábban kezelni a dolgot. Geri elkezdte sorolni, hogy kit és hogyan baszna meg, meg hogy most szarban vannak a csajával is, jó nekem , hogy szingli vagyok nincs problémám. Én erre azt válaszoltam, hogy legalább ő már dugott én még szűz vagyok, és hogy most kurvára ki akarom verni a farkam. Erre ő felugrott az ágyról és letolta a gatyáját, hogy jó verjük ki itt!

 

Hát mondanom se kell, hogy mennyire meglepődtem, egyrészt nem vártam ezt a reakciót, másrészről soha nem láttam Geri farkát, pláne nem mereven. Nem volt nagyobb mint az enyém, viszont más formája volt és sokkal kisebb golyói voltak, ráadásul metélt volt,ami számomra nagy újdonság volt.

Kezünkben az újsággal, hanyatt fekve, párnával a hátunkon elkezdtük verni a farkunkat, közben át –át néztünk egymáséra. Geri elkezdett megjegyzéseket tenni a farkamra: mekkora makkod van ecsém, nagyobb mint az enyém, és hogy a csajok ezt mennyire szertik. Elkezdett kérdezgetni arról, hogy mekkorát spriccelek, meg , hogy mennyit. Én azt se tudtam, hogy hol vagyok az izgalomtól. Olyan kőkemény volt a farkam, hogy szinte fájt az erekció, nagyon lassan kezdem el izgatni magam, szinte csak a fitymaféket ingereltem bő nyállal, mikor Geri egyszer csak rámarkolt a farkamra.

A lélegzetem is elakadt, mire ő csak annyit mondott, hogy nyugi, ennyi év után ez már csak belefér meg azt, hogy azt ne mond, hogy nem élvezed. Gyorsabban kezdte el verni, mint ahogy én csináltam magamnak korábban és jól a tövénél fogta, szorosan. Mikor mondtam, hogy kezd kicsit kiszáradni a makkom,akkor ahelyett, hogy benyálazta volna az ujjaival,mint ahogy én szoktam, simán rábukott és elkezdett szopni. Utólag visszagondolva, biztos nem először csinálta. Kérte, hogy ne gecizzek a szájába és szóljak, hogy mikor lövök. Nem sokkal ezután teljesen eléveztem. Megdicsérte a sok spermám. Fantasztikus élmény volt abban a lepukkant koleszszobában elélvezni a haverom kezei  között. Mivel neki is állt a farka végig, így mondtam neki, hogy most én jövök és kiverem neki, de én nem akartam bekapni , mert elég sok előváladéka volt, amitől kicsit viszolyogtam. Megkapaszkodott az emeletes ágy lábában és mondta, hogy szorosan fogjam és , hogy mielőbb szeretne elélvezni ő is. Előtte soha nem fogtam meg senki farkát, óriási élmény volt ez nekem, ahogy nyögött és lihegett a kezeim között annyira felizgatott, hogy ismét felállt a farkam. Geri ezután nem sokkal elévezett, sokkal nagyobbat spriccelt mint én, meg is lepődtem ezen, felcsapott a homlokáig.

 

Utána természetesen megtörölköztünk és egy cseppet sem éreztem magam zavarban, bár eléggé be voltam nyomva. Valahogy a helyén kezeltük a dolgot még elszívtunk egy-egy cigit az ablakban és lefeküdtünk aludni. Másnap megbeszéltük azért a dolgot, hogy azért ne reklámozzuk, de hát történt ami történt és végülis a barátságba belefér ez is,aminek mindketten örültünk. Az eset után még egy évet voltunk közös szobában, sex nem volt, igazából nem volt rá alkalom, utána meg én le is léptem onnan, jobb helyre, hogy nyugodtabban tudjak tanulni, de Gerivel még elég sokáig tartottuk a kapcsolatot, jó barátok maradtunk.

Több élményem nem kötődik a koleszhoz, inkább érettségi után illetve egyetemi kalandok voltak.

Örülök, hogy leírhattam!

sracfarmerban Creative Commons License 2016.04.15 0 1 11372

Első posztod, és mégis mennyire jól megírtad, jó lenne olvasni a folytatást :)

Előzmény: PapaLegba (11292)
Adjunktus33 Creative Commons License 2016.03.23 0 0 11371

Azóta is kereslek...:( De semmi.

Adjunktus33 Creative Commons License 2016.03.23 0 0 11370

Én sem értem,hogy egyikünknél sincs találat a másikra... :(

Jozsef Si Creative Commons License 2016.03.23 0 0 11369

Ezt nem értem. Pedig jó lenne.

Előzmény: Adjunktus33 (11368)
Adjunktus33 Creative Commons License 2016.03.23 0 0 11368

Az a gáz,hogy nekem is ezt dobja ki, hogy nulla találat... Róka fogta csuka. :(

Előzmény: Jozsef Si (11367)
Jozsef Si Creative Commons License 2016.03.23 0 0 11367

Nem találom, azt írja nincs több találat. Jelölj be légyszi ha tudsz.

Előzmény: Adjunktus33 (11361)
Adjunktus33 Creative Commons License 2016.03.23 0 0 11366

Értem, de azért még egy próba, keress a nevemre és tekerj....görgess Senki98 is 15 perc után talált rám...

Sev_nature Creative Commons License 2016.03.23 0 0 11365

Értem. Sajnos nincs kamu profilom és a te autós profilodat sem találom. :(

Előzmény: Adjunktus33 (11363)
Adjunktus33 Creative Commons License 2016.03.23 0 0 11364

És max 10 embert veszek fel... És körültekintően. Sajnos több profilt letiltottak már eddig is,mert  jelentettek "valakik" Óvatosan kell... :)

Adjunktus33 Creative Commons License 2016.03.23 0 0 11363

A csoport titkos...Sajnos csak bejelölés után tudok felvenni uj tagot,Már hárman megvannak innnen,ha el is küldöm privibe valószinű hogy nem fogod megtalálni...Mert titkos. Sajnos nem mindenkinél tudják,hogy nem a lányok....Így a biztosabb :)

Előzmény: Sev_nature (11362)
Sev_nature Creative Commons License 2016.03.23 0 0 11362

Esetleg a csoport nevét el tudod küldeni privátban? Vagy direkt nem közlöd? Nem is értem hogy megy ez? :)

Előzmény: Adjunktus33 (11356)
Adjunktus33 Creative Commons License 2016.03.23 0 0 11361

Proilkép,borítókép?

Adjunktus33 Creative Commons License 2016.03.23 0 0 11360

Jozsef Si? Így nem találom...:(

Előzmény: Jozsef Si (11359)
Jozsef Si Creative Commons License 2016.03.23 0 0 11359

Jelölj be légyszi Jozsef Si

Előzmény: Adjunktus33 (11356)
camacho.doce Creative Commons License 2016.03.23 0 0 11358

Köszi! :)
Vissza is jelöltelek :)

Előzmény: Adjunktus33 (11357)
Adjunktus33 Creative Commons License 2016.03.23 0 0 11357

Megvagy,bejelöltelek. :)

Előzmény: camacho.doce (11354)
Adjunktus33 Creative Commons License 2016.03.23 0 0 11356

Akkor fordítva,rátok keresek...:) Már ketten megtaláltak innen,mondjuk ők is nehezen, nem tudom,hogy mi lehet a baj. :(

Jozsef Si Creative Commons License 2016.03.23 0 0 11355

Én hiába írom be, hogy Gábor Kovács semmilyen piros autós profilképet nem találok :(

Előzmény: Adjunktus33 (11353)
camacho.doce Creative Commons License 2016.03.23 0 0 11354

Próbáltam mindenhogyan de nem talállak :(

Bejelölsz légyszi? Camacho Doce

A profilkép egy piros logó szerű kép amin a camacho felirat van, a borítókép színes füstszerű

Szintén kamu profil, hasonló okok miatt :)

Előzmény: Adjunktus33 (11353)
Adjunktus33 Creative Commons License 2016.03.22 0 0 11353

Szia a kocsi a profilkép,a borítón egy ördög van.Ez kamu profil,hogy aki bejelöl,és nem tudják hogy nem a lányok hozzák lázba,ne legyen gáz. A csoportba beteszlek,ha bejelöltél...

 

Előzmény: camacho.doce (11352)
camacho.doce Creative Commons License 2016.03.22 0 0 11352

Szia! Nagyon élvezem az írásaid, én is csatlakozom a függők táborához! :) Az előbb is úgy belefeledkeztem, hogy nem is vettem észre, hogy hozzám beszélnek a munkahelyemen :)
FB-on ezt a kocsit kell keresni profilképként?

Előzmény: Adjunktus33 (11327)
IAAnVs, az érzékek istene Creative Commons License 2016.03.21 0 0 11351

Kedves PapaLegba!

Lehet, hogy először mesélsz el ilyesmit, de nagyon olyan a történeted (független szemmel is), amelyet szívesen olvas az ember, és szívesen olvasok én is. Semmi fölösleges szóphosás, mégis gazdag és szórakoztató, minden pillanatát át tudom érezni írásodnak. Szívesen elolvasnám a folytatást is, azt gondolom, hogy ezt a többiek nevében is nyugodt szívvel mondhatom! :)

És ahhoz képes, hogy első írásod, ahhoz képest nagyon jól, és rutinosnak tűnően írsz és fogalmazol! Csak így tovább! :)

Előzmény: PapaLegba (11292)
Kaninchen Creative Commons License 2016.03.21 0 0 11350

Szia, hogy ne lenne érdemes, kérlek :-)))))))))))))))

Előzmény: PapaLegba (11292)
Kaninchen Creative Commons License 2016.03.21 0 0 11349

Szia! Akkor itt már nem is lesz több történet? :-( Nekem sajna nincs f.profilom és tudatosan nem is lesz........

Előzmény: Adjunktus33 (11345)
Töfi66 Creative Commons License 2016.03.19 0 0 11348

Ez nagy élmény lehetett.

Köszönöm hogy megosztottad.

Előzmény: Törölt nick (11347)
Törölt nick Creative Commons License 2016.03.18 -1 0 11347

                .

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!