Keresés

Részletes keresés

boyschwanz Creative Commons License 2011.01.02 0 0 10141

Csak meg tudom erősíteni "pascal97" véleményét!

Sajnos, nekem nem sierült olyannal találkoznom, aki ennyi ideig kitartott volna, de a mai napig minden alkalmat kihasználok!

Sajnos! Hiába keresek szegedi srácokat nincs jelentkező! :(

Előzmény: pascal97 (10139)
Agend Creative Commons License 2011.01.01 0 0 10140

Hi!

Az első homosex élményem főiskolás koromban történ velem a zuhanyzóban.

A fürdőben 2x3 zuhanyzó volt szembe fordítva egymással, oldalt pedig fehér plexi lapokkal volt elválasztva. Egyik este elég későn mentünk zuhanyozni a szobatársammal, mert akkor már alig vannak, és biztos volt melegvíz is már olyankor. Amikor bementünk csak egy srác volt bent egyedűl az egyik sarokban, a köszönésen kívül nem is vettünk róla igazán tudomást, csak beszélgettünk és ráérősen fürödtünk. Egyszer arra lettem figyelmes, hogy a srác aki már ott volt, nagyon be van fordulva a sarokba, és mintha ütemesen mozogna a keze is. De ez a plexin keresztűl nem volt jól kivehető. Innentől kezdve egyre jobban próbáltam megfigyelni őt, mert izgatott az a lehetőség, hogy a farkát veri éppen, bár nagyon kicsi esélyt adtam ennek. Viszont anyira beleéltem magam ebbe, hogy a farkam kezdett megkeményedni, ezért, hogy nehogy észrevegyék, inkább gyorsan befejeztem a fürdést, és magam köré tekertem a törölközőmet.

Lefekvés után végig a (félig) látottakon járt az agyam, és a farkam is teljesen bekeményedett, ahogy elképzeltem magam előtt a srácot. Szerencsére a szobánk kettő személyes volt, és emeletes ágyon aludtunk, így a szobatársam nem vette észre, hogy szép csendben kivertem a farkam.

Innentől kezdve minden este kint tanultam a folyosón, hogy hátha elkapom a srácot amikor megy fürdeni. Bár féltem tőle, hogy a multkori eset csak egy kivételes alkalom volt. De pár napra rá megint láttam, hogy meg fürdeni, noszam én is törölközőt kaptam és utána eredtem. Sajnos mások is voltam a fürdőben, így elmaradt minden amire számítottam. Viszont egyszer siker koronázta a kitartásom, mert nem fürdött épp senki amikor ismét a láttam törölközővel a derekán fürdeni menni.

Vártam 1-2 percet és én is bementem utána a zuhanyzóba. Ő újfent a sarokban áztatta magát, arcal befelé fordúlva. Hogy ne zavarjam meg, a messzebbi átlósan szembe lévő kabinba mentem zuhanyozni, de amikor megint láttam, hogy ütemesen mozog a keze hihetetlen izgalom lett úrrá rajtam és pilanatok alatt kemény lett a farkam. Majd hangosan zsötölődve azt mondtam, hogy megint tönkrement az én zuhany csaptelepem (ami nem ment ritkaság számba) és átmentem a sráccal szemközti zuhanyzóba. Innen már tökéletesen lehetett látni, hogy épp a farkát veri, de ez őt nem zavarta, viszont ettől az én farkam csak még keményebb lett, és én is elkezdtem huzogatni.

Ekkor szerintem már Ő is sejthette, hogy én hokizok, de nem reagát semmit. Viszont amikor elélvezett azt a nyögéseivel rendesen a tudtomra adta. Ezután csak úgy a még álló farkával kifelé fordult, és engem nézett, amit a vállam fölött hátranézve láttam. Kb még fél perc kellett nekem és én is elélveztem. Majd mintha nem történt volna semmi felvette a törölközőjét és kiment.

Nekem ez akkora élmény volt, hogy lefekvés után megint ki kellett vernem a farkam, miközben a zuhanyzóban történtekre gondoltam.

A következő éjjel megint kint ültem a folyosón tanulást szinlelve, mert vártam, hogy ismét jöjjön. Nemsokára meg is jelent a fürdő előtt, aminek az ajtajából még visszaszolt, hogy "jössz fürdeni?". Én köpni nyelni nem tudtam, de szinte rohantam utána. Amikor beértem ő már javában verte ismér a farkát, viszont már kifelé fordulva, majd én is ugyan ezt tettem vele szemben. Közben jól meg tudtam figyelni a szerszámát is, ami szép méretes példány volt. Előtte még sosem láttam élőben más merev farkát, de mindíg bennem volt a kíváncsiság ez iránt. Nagyon jót élveztünk mint a ketten, majd utána még álló farokkal áltunk a zunyanyok alatt és teljesen semleges dolgokról beszélgettünk.

pascal97 Creative Commons License 2010.12.29 0 0 10139

Én már kipróbáltam. Súlyos következményei vannak...... Aki egyszer megérzi egy 15 éves, állatian szexi srác testét, farkát, spermáját, az egy életre a rabja lesz. Azóta már 20, de még mindíg nagyon fincsi!

Előzmény: Törölt nick (10137)


DanielClyburn Creative Commons License 2010.12.29 0 0 10138

Egy blog fiús sztorikkal. Úgy értem, fiú-fiú sztorikkal. Egyelőre csak kettő, de remélhetőleg bővülgetni fog.

fiussztorik.blog.hu

 

  

Előzmény: Törölt nick (10136)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.28 0 0 10137

Én mondjuk egy 15 éves fiúval kipróbálnám!

Jeftelánya Creative Commons License 2010.12.27 0 0 10135

Szia,Mindenki

Jeftelánya Creative Commons License 2010.12.27 0 0 10134

Barack Obama véget vet a "Don't ask,don't tell" politikának

http://mandiner.hu/cikk/20101222_fellelegezhetnek_a_meleg_katonak

Krapaj Creative Commons License 2010.12.19 0 0 10132

A pederaszta.

 

Kamil 55 koráig örök agglegényként élte kicsapongó életét. Marketing menedzserként milliós havi jövedelmekre tett szert. A munkáját elismerték. Nem volt ő rút, sem alacsony, sem kövér. Egy 172 cm-es, kisportolt (teniszezett) sármos, fekete, göndör hajú zöld szemű álomlovagként hatott külsőre. A nők kifejezetten buktak rá.

 

Sok nőt elfogyasztott életében, három zabigyerek után fizetett gyerektartást, és remek kapcsolata volt gyerekeivel és azok szülőanyjaival.  Lakását özvegy szomszédasszonya tartotta rendben, és a bevásárlásokat is ő intézte. Kamil vendéglőben étkezett, csak a reggelit és vacsorát készítette el magának.

 

Szeretett a Dunaparti sétányon egy-egy vendéglő teraszán eltöltött konyakozás, esetleg fagylaltozás, vagy somló galuska elfogyasztása után sétálgatni. Ha éppen  hoszabb-röveidebb ideje nő nélkül volt, akkor elnézegette a pesti Dunaparton korzózó gyönyörű testű pasivadász fiúkat. Ez lett a veszte. Egy négytagú 15-17 év körüli banda kinézte magának. Közülük a legszebbet, Robit állították rá.

 

Csak a megfelelő alkalomra vártak, hogy tőrbecsalják. Szép nyári este volt. Kamil befelhősödött tekintettel mustrálta végig elhaladtában a felkínálkozó fiúkat és átfutott az agyán, mi lenne, ha? És mit ad az isten: eljött az alkalom. A gyönyörű, szőke, piros arcú, karcsú fiú az egyik hirdetőoszlopnak dőlve sírt. Kamil hozzálépett, megfogta a vállát és megkérdezte:— miben segíthetek, kisöreg?

 

A fiú fodros ajkait szóra nyitva, könnyeivel küszködve a következőket mondta.

— Kiraboltak. Elvették a pénzemet, a zakómat, és a hátizsákomat minden holmimmal együtt. Nincs hová mennem.

—Szüleid, vannak, azokhoz hazamehetnél?

–Erdélyi vagyok. Pénzt keresni jöttem át két hónapja. Minden, amit kerestem odaveszett. Csak az útlevelem maradt meg, mert a farzsebeben tartom.

 

Kamil megszánta és a libidója is emelkedni kezdett. Tesztoszteron szintjét felkorbácsolta a fiú hihetetlen szépsége és kisugárzása. „miért is ne, egyszer ezt is ki kell próbálni!” Futott át agyán és így válaszolt neki.

—Arra gondoltam, egy éjszakára szívesen befogadnálak, aztán holnap majd elmégy a rendőrségre, ha akarsz, feljelentést teszel. Különben mit dolgozol?

—A Tesco budaörsi raktárában vagyok áru feltöltő. — hazudta.

—Feljössz hozzám, ott alszol, aztán reggel bemégy a munkahelyedre és elmondod mi történt. Eddig hol aludtál?

— A Máltai szeretetszolgálat szállásán, de leginkább az éjszakában, a haverokkal elszórakoztuk a pénzünket. Este 8 után már nem engednek be a szállásra.

 

—Miután így lekáderozta a fiút, vállát átkarolva hazakormányozta egyszobás öröklakásába. Miután beléptek a hűtőhöz lépve konyakot vett elő és töltött egy-egy pohárkával szíverősítőnek. A fiú kétszerre itta ki a kevéske konyakot. Látszott, hogy nincs hozzászokva. Kamil hidegvacsorát tálalt és megvacsoráztak. Vacsora után bekapcsolta a Tv-ét, és a kanapén egymás mellett ülve, a fiú vállait átkarolva valami filmet néztek. Közben a felbontott pezsgőt kortyolgatták, ami látszólag a fiú fejébe szállt.

 

Fél tizenegy felé, lezuhanyoztak, majd a fiú ötletére teliengedték a kádat habfürdős vízzel és megmosták egymás hátát, majd Kamil ölébe ülve ennyit mondott.

— Olyan jó itt! Mintha a testvérem, vagy az apám lennél. — suttogta és megpuszilta Kamil nyakát. Kamil ettől begerjedt és végigigsímitva a gyönyörű testen annak mereven álló gyönyörűséges falloszán állapodott meg tenyere. Marokra fogva játszadozni kezdett vele. A fiú kipirosodva, és a fejébe szálló alkoholtól felfűtve apró sikkanásokkal adta tudtára, hogy jólesik a játék.

 

—Olyan, mint mikor a tesómmal a teknőben fürödve egymás kukijával játszadoztunk.— jegyezte meg, majd ő is elkezdte Kamil durungját simogatni. Ennél tovább nem mentek. Kisléptek a kádból, megtörölték egymást és meztelenül az ágyba bújtak. Ágyból nézték a TV-ét. Robi így szólt Kamilhoz.

—Van szex csatornád?

—Van.

—Kapcsoljunk át!—indítványozta, majd szorosan Kamilhoz simulva, elkezdte fodros ajkaival a nyakát kiszívni. Kamil, ettől bevadulva hanyatt döntötte és teljes sullyával ránehezedve szájon csókolta. Tekintetét a fiú szemeibe fúrva, szinte ki akarta szívni a lelkét is.

 

A fiú elernyedve hagyta magát. Kamil végigcsókolta a testét. Mellbimbóit, köldökét, sovány combjait, csupaszra borotvált szeméremdombját, majd fogaival lehúzva a fityma bőrét makkját vette munkára. A fiú elalélt a gyönyörtől.

— Engemet még senki sem szeretett és én sem szerettem igazán senkit.

—Még szűz vagy?— kérdezte hörögve Kamil.

—Igen.—jött a válasz.

—Akkor ideje lenne megismerkedni a szeretkezés gyönyöreivel.—javasolta  Kamil és mohón nyeldekelte a szájába kilövellt mandulaízű forró gecit.

 

Miután kiszívta belőle a nektárt, felültek és a kanapéról nézték tovább a szex csatorna pornófilmjét. Közben felbontotta a második üveg pezsgőt is.

—Milyen érzés volt?— kérdezte felajzva Kamil, miután kiitták poharaik tartalmát.

—Furcsa, és kellemes. Sokkal jobb a faszverésnél.—jegyezte meg Robi és egy nyelves csókot váltott Kamillal. Majd így fordult hozzá.

—Te buzi vagy?

—Nem, még sosem voltam férfival. Sok barátnőm volt. Gyerekeim is vannak. A legutolsót egy hete dobtam ki, mert lenyúlta a kártyámat és levett 150 ezer Ft-ot róla.

—Szemetek a nők—jegyezte meg bíztatón a fiú. Nem akarsz törleszteni nekik?—ajánlotta kaján vigyorral.

—Benne lennél kislegény?

 

—Ha van még azon a számlán egy pár ezer Ft, hogy legyen miből léteznem holnap, akkor kipróbálhatnánk. Bár iszonyúan félek, hogy széjjelreped a seggemlyuka. Ezt meg kell ám fizetned: egy szűzlyukat!

—Egye, fene, mennyire gondoltál?

—Egy húszasra.

—Gondolj bele, hogy egy szűzlyukat baszol. Csak egyszer veszti el az ember a szüzességét.

—Oké! Akkor kezdjük! Bokafogás, kipucsítás!— adta ki a parancsot Kamil, és kiment valami kenőcsöt keresni, hogy csússzon az, a fasz. A takarítónő kézkenőcsével tért vissza. Felhajtott egy újabb kupica konyakot, majd elkezdte nyelvével tágítani a rózsaszín ánust. Áthatolt a zárógyűrűn, és beért a végbélnyílás előtti szakaszba. Érdekes íze, felajzotta és úgy állt a palavesszője, mint a bikafasza.

Szemeivel a gyönyörű, gömbölyű farpofákat stírelte. Lapát tenyereivel a sima, hófehér kék erekkel áttetsző bőrű hátát és véknyát simogatta. A fiú nyöszörgött a testén végigfutó kéjtől. Aztán ujjaival a rájuk nyomott krémmel bekente a makkját, majd kikente a végbélnyílást. Majd rohamra indult. Egy határozott mozdulattal nyomult be a testbe. Nem kockáztatta meg, hogy a végbélnyílás izgatása, tágítgatása közben elélvezzen. Bele akart élvezni a végbélbe.

 

A fiú a hírtelen benyomulástól, a kéjjel vegyes éles fájdalomtól elalélva, sikoltozni kezdett, és elkezdett sírni. Próbált kiszabadulni a szorításból, de Kamil nem engedte. A fiú sírása, és a berepedt végbélből kiszivárgó vér mégjobban felajzotta. Hamar beleélvezett a tűzforró végbélbe. Kjőve belőle, mohón nyalta a véres gecit. Miután kitakarította a fiú fenekét hátralépve felemelkedett és megállt fölötte.

 

A fiú összekuporodva felült és zokogva átkozódott.

—meghágtál, mint egy állatot! Nem gondoltam, hogy ennyire fáj! Ezt vissza fogom adni neked! A jócskán bekáfolt Kamil odavette félvállról.— mikor?

—Akár máris, te buzi, kancsődör! Most én, baszlak meg!—sziszegte felé Robi és így is történt. Kamil kipucsítva, hagyta, hogy kamasz belé hatoljon. A kölcsönös seggbebaszástól kimerülten letussoltak és mély kómaszerű álomba merültek.

 

Kamil állta a szavát: másnap kifizette Robit és örökre búcsút vettek egymástól.  De, ezt Kamil sem gondolta komolyan. Bár újra felcsípett egy barátnőt, néha azonban Robi rácsörgött a mobilján, és ha úgy volt szabadideje eltöltött a fiúval, egy pásztorórával egybekötött pezsgős vacsorát. Egy napon megtörtént a baj. Robi délutános lévén sokáig hancúroztak az éjjel. Viszont Kamilnak be kellett menni délelőttre egy üzleti megbeszélésre. Nem volt szíve felkelteni a fiút. Mivel franciagombos ajtaja volt, csak elmentében be kellett csapnia és nem tudtak bemenni kívülről.

 

Egy cédulára kiírta neki, ha felébred egyen valamit, és amikor elmegy dolgozni, csapja be az ajtót maga után. Végzetes hiba volt. Amint Robi felébredt első dolga volt rácsörögni barátaira, hogy itt a nagy alkalom. Azok jöttek is. Sporttáskákba, hátizsákokba pakolták, a laptopot, DVD lejátszót, drága sztereo videomagnót. Mivel a nagyméretű lapos képernyőjű TV nem fért a táskákba, ketten cepelték kézben, úgy, hogy még arra sem ügyeltek, hogy a kilógó vezetékeket a földön húzták maguk után. Miután végeztek, kiléptek a lakásból és becsapták az ajtót.

 

Hazaérve Kamil majd hanyatt vágta magát a meglepetéstől. Szomorúan vette tudomásul, hogy addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik. Hanem történt egy kis bibi. A lépcsőházban a földszinten felszerelt kamera által a biztonsági videó felvette a kilopakodó kölyköket, amint felpakolva és kezeikben a táskába be nem fért TV-ét cepelve elhagyják a lépcsőházat. Amikor rá pár napra a Közös Képviselő szokás szerint végignézte a felvételeket felfigyelt a cepekedő kölykökre. Lakógyűlést hívott össze és megkérdezte, nem törtek-e be valahová, és felismerik-e a felvételeken szereplőket.

 

Természetesen senki nem ismerte fel őket, senkinek sem hiányzott semmije. Kamil pedig hallgatott, mint a sír.

pornó novelláimat megtaláljátok a mellesleg-történetek.hu vagy a betűvetés.hu weblapok gay  topikjaiban

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krapaj Creative Commons License 2010.12.19 0 0 10131

Irok én neked olyant hogy egyből kivered a faszodat.

Előzmény: Törölt nick (10129)
Törölt nick Creative Commons License 2010.12.12 0 0 10128

Te most 14 éves vagy? Ha nem, akkor írhatnál már valami megtörtént saját storyt...

Előzmény: Törölt nick (10127)
copac Creative Commons License 2010.12.12 0 0 10126

Sziasztok.

Az én élményem nem koleszos,de azért megosztom veletek.22-23 éves lehettem,mikor összebalhéztam a barátnőmmel,hazamentem,és elkezdtem inni.Este volt már(kb.22-23óra)mikor kapcsolgattam a tv-t,és megláttam a jó öreg "haveromat" az XXL-t.Picit piássan,de fogtam magam,és könnyítettem magamon.Jó néhány perc mulva,ismét kemény volt a szerszámom.Kapcsolgattam a tv-t,és egyszer csak megláttam az egyik tv csatorna teletextjén,hogy van mindenféle cset oldal.Lépkedek a szobák közt,és nemtudom miért,megakadtam a meleg szobánál.Írtak mindefélét,hogy szopnának,dugnának,de persze kriksz-krakszokkal,mert ilyet nem lehet kiírni a képernyőre.Elkezdtem fantáziálni,hogy milyen lehet szopni,vagy szopatni,és csak azt vettem észre,hogy miközben fantáziálok,keményen áll a farkam.Fogtam magam,felírtam a cset oldalra,hogy kíváncsi fiatal srác,kiprobálná milyen szopni,szopatni esetleg dugni.Mivel egy ez olyan cset,hogy ha akarod,elküldöd a számodta,gyorsan jöttek az sms-ek.Az egyik szimpatikusnak tünt,azt írta magáról a srác,hogy neki is van felesége,de szivesen kipróbálná.Írtam neki hogy nekem is van barátnőm,de izgat a dolog.Megbeszéltük az időpontot,és eljött.Én már készűltem,a tv az XXL-en volt,krém bekészítve ha kell.Bejött a szobámba,kérdeztem iszik-e valamit?Nem kért semmit.Nálam egy picit alacsonyabb volt(én 186cm)ugy mondanám husosabb,enyhén hullámos rövid haj,teljesen normális srác.Levetettem magamról a ruhát,csak egy boxer maradt rajtam,ugyanígy tett ő is.Minden előjáték nélkül,fogta,benyult a boxeromba,kivette a félállapotban lévő farkamat,és elkezdte szopni.Isteni érzés volt,szép lassan mozgatta a száját rajta,a nyelve közben mint egy propeller.Elmondhatatlan érzés volt.Mondanom sem kell,hogy elég volt 2-3 perc ilyen kényeztetés,már majdnem eldurantam,amikor kihuztam a szájából,és mondtam neki,hogy most én jövök.Jó 18 körüli volt a farka,szép formás,nagy makkal.Elkezdtem huzogatni a bőr rajta,majd mikor éreztem hogy keményedik,amennyit csak lehetett,bekaptam belőle.Fura íze volt előszőr,de aztán már ízlett is.Szépen ovatosan elkezdtem szopni,kiélveztem minden cseppjét,de közben már majd szét szakadt a farkam.Mondtam neki álljon elém,én űltem az ágyon.Elém állt,és bevetettem minden tv-ben szerzett tudományomat.Nem is kellet sokáig várni,4-5 perc után,beleélvezett a számba,nagy rántgatózások közepette,Lenyeltem minden cseppjét,a kicsit édeskés-savanykás gecinek.Még 1-2 percig,tisztítottam nyelvemmel a farkát,mikor megszólalt,hogy most ő jön.Egyből visszakérdeztem,hogy akarja-e hogy megdugjam?Azt válaszolta,igen.Négykézlábra állt,lecsavartam a krém tetejét hogy megkenjem,megtágítsam a popsiját,de amikor elkedtem kenni,azt mondta inkább mégsem akarja.Semmi probléma-mondtam neki.Kérdezte hogy akarom hogy leszopjon.Mondtam neki,hogy feküdj hanyat,és majd megdugom a szádat.Beleegyezett.Hanyatt feküdt,mellkasa fölé helyezkedtem,és elkezdtem dugni a száját.Megkérdeztem hogy élvezhetek a szádba?Ő csak bólogatott hogy igen.Ha hiszitek ha nem,akkorát élveztem,mint még soha.Láttam az arcán hogy televan a gecimmel a szája,picit ízlelgeti,majd lenyeli.Picit még nyomkodtam a szájába a farkamat,majd mikor tisztára szopta,felőltözött,és elment.Nem lettem meleg,bi sem.Nemtartom magam melegnek ezért a kis siklásért.Rá pár napra,kibékültem a párommal,azóta(10éve)is együtt vagyunk.

Hát ennyi volt a tőrténetem.

Jeftelánya Creative Commons License 2010.11.29 0 0 10124

Hello

Nekem ő a kedvencem:))

http://www.youtube.com/watch?v=qTaVkbl3Dp4

Előzmény: Törölt nick (10123)
kokoli Creative Commons License 2010.11.26 0 0 10120

Ez nagyon izgatóóóóóóóóó, azonnal elélvezek!!!! ki tud még hasonló izgató témát?

Előzmény: scofiled18 (10118)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2010.11.26 0 0 10119
Legyen a cime inkabb "A romasrac es Gumiember kalandjai" :)
Előzmény: scofiled18 (10118)
scofiled18 Creative Commons License 2010.11.26 0 0 10118

A roma srác!

 

Egy roma család költözött a szomszédunkba, akiknek van egy 25 éves fiuk Zsolt. Elég jól összebarátkoztam velük, nagyon rendes, dolgos család. Történt egyszer, hogy a szülők nyertek egy külföldi 1 hetes nyaralást és Zsolti egyedül maradt itthon. Egyik nap kint nyírtam a füvet a kertben a kánikulában és Zsolti is megjegyzem félmeztelenül. Egy pillanatra megakadt a szemem gyönyörű kidolgozott felsőtestén. Köszöntük egymásnak, majd pihenésképp a kerítéshez mentünk beszélgetni, láttam rajta, hogy valami bántja őt, megkérdeztem mi a baja, majd mondta, hogy szakított vele a menyasszonya 5 év után. Próbáltam őt vigasztalni de elég maga alatt volt, aztán mondta, ha van kedvem menjek át este dvd-zni, dumálni, iszogatni én igent mondtam. Este át is mentem egy szál boxerban ült a kanapén. Mindenféle dolgokról beszélgettünk, mire mint minden férfinél a szex témára került a sor, azon belül is pontosabban a melegekről. Tudatta velem, hogy ő nem meleg de egyszer kipróbálná fiúval. Aztán kisírta bánatát, hogy szexfüggő és több mint 3 hónapja nem volt nővel. Viccesen megjegyeztem neki, hogy dugja be a konnektorba erre ő spontán azt válaszolta "szopjál le". Mire én nem tudom milyen megfontolásból, talán az alkohol bódító hatására azt mondtam "na rajta". Zsolt felugrott odavágta nekem: "hát te tényleg meleg vagy nem csak pletyka"  kiszaladt, majd pár perc elteltével visszajött és azt mondta komolyan gondolom e. Mire én igennel válaszoltam. Feldühödés helyett megkönnyebbültem, hogy rájött a titkomra. Erre megkérdezte, hogy ugye ő attól nem lesz meleg mire én "nem". Újra leült mellém majd elkezdtem símogatni kreolbőrű szőrös combját. Láttam rajta elég feszélyezve érezte magát, majd benyúltam a boxerja alá ahol elkezdtem símogatni a farkát ő erre se reagált semmit csak ült mereven. Mire egyszer csak lekapott és vadul csókolózni kezdtünk. Lehúztam róla a boxert és ő is levetkőztetett engem. Egy órán át csak nyaltuk faltuk kényeztettük egymás. Megjegyzem nagyon szép formás szerszáma van. Mikor kellőképp felizgultunk bekaptam erőtől duzzadó kukiját és vadul szopni kezdtem nagyon kellemes íze volt, éreztem még rajta a tusfürdő illatát, hiszen Zsolti azelőtt fürdött mielőtt átmentem. Mikor kellőképp a csúcsra jutott kihúzta a számból a farkát és csak úgy ömlött belőle mindenfelé az éltető nedv. Kifeküdtünk egymás mellé és újra elkezdtünk beszélgetni. Zsolti mondta ő nem tudja ezt nekem viszonozni mert nem tudna egy hímvesszőt a szájába venni. Erre megkérdeztem őt hogy megdugna e engem. Mire ő igennel válaszolt. Felöltöztem hazajöttem síkosítóért és óvszerért. Fellelkesedve mentem vissza mikor láttam Zsolti lelkesedése alábbhagyott mindta nem tudná tényleg akarja e. Gondoltam feldobom őt egy kicsit újra elkezdtem őt kényeztetni. Mutatóujjamat feldugtam szőrös fenekébe és ő viszonzásul szintén ezt tette velem. Mikor újra felizgult én kényelmesen hanyattfeküdtem, majd szétraktam a lábaimat. Zsolti felémhajolt és elkezdett csókolgatni, közben pénisze néha néha a fenekemhez ért én már ettől olyan izgalomba kerültem valami oknál fogva hogy majd szét durrant a farkam. Utána bekente síkosítóval az ujjait és miközben gyengéden csókolgatott alámnyúlt és elkezdett tágítani. Annyira ügyesen csinálta mintha nem először tenné. Megkérdezte készen állok e mikor bólintottam neki ő felhúzta az óvszert gyönyörű sötétbarna hatalmas farkára és vastagon bekente síkosítóval. Utólag bevallva én is féltem mert nem volt még ekkora nagy szerszámmal dolgom. Széttárt lábaimat magasan felemeltem hogy könnyebben hozzámférjen ő pedig a kezével segített a behatolásnál. Szép lassan kezdett belémhatolni én pedig elkezdtem nyögni és vonaglani mint egy kígyó a fájdalomtól. Mikor teljesen bent volt megállt megkérdezte fáj e . Mondtam nem pedig úgy éreztem szétszakadok ott alul. Ekkor ritmusossan elkezdte ki be húzogatni a síkosítótól tocsogó ánuszomban a péniszét. Egyik kezemmel a farkamat markolásztam, a másikkal pedig benyúltam ismét szőrös fenekébe. erre ő még vadabbul kezdett engem dugni. olyan fájdalmat éreztem mint még soha de szép lassan ezt az érzést átvette a kéj az élvezet érzése. Olyan hangosam nyögtem az élvezettől, hogy szerintem aki az úton ment biztos hallotta, de nem érdekelt semmi. Egyszer csak éreztem lassul a ritmus Zsolt kihúzta gyorsan a farkát lekapva hirtelen az óvszert minden nedvét a hasamra engedve. Én is rántottam még vagy kettőt a péniszemen és akkorát élveztem mint még soha, csak ömlött belőlem a geci szinte perceknek tűnt. Megjegyzem ez volt az első szexuális élményem mikor a partneremmel együtt élveztünk el. Zsolti rámfeküdt átölelt, miközben szőrös lábainkat összefontuk, megbeszéltük, hogy legnagyobb élvezésünk volt életünkben mindkettőnknek. Igy aludtunk el egymáson. Reggel arra ébredtünk hogy mindenünk ragadt a száradt gecitől és izzadságtól. Elmentünk lezuhanyoztunk, én hazajöttem. Zsoltnak azóta újra van barátnője. Én pedig azóta is várom mikor hív át újra, de hiába........

bobejka Creative Commons License 2010.10.26 0 0 10116
Ezek a Nagyalföldön a Nagykunságban élő tájnyelvi kifejezések. Mi Tiszasülyről származunk és ott használják őket. A betűvetés.hun kukulkán nickkel fenn van folytatásokban a Gyökerek c. regényem,ami a gyerekkori élményeimet írja le. Szétröhögöd magadat rajta,ha elolvasod.
Előzmény: flipper_a_delfin (10115)
flipper_a_delfin Creative Commons License 2010.10.26 0 0 10115
ekecsel meg hirigel, ezek létező tájnyelvi szavak, vagy csak te találod ki őket??
:))
Előzmény: bobejka (10114)
bobejka Creative Commons License 2010.10.22 0 0 10114
Horror a koleszben.

Elmesélem, hogy nem lett belőlem matematika tanár. Harmadévesek voltunk a tanárképzőben, amikor az eset megtörtént. Most egy nagy áruházlánc raktárában vagyok áru feltöltő. Több a semminél. Legalább nem kell a kisiskolás ,rosszcsont gyerekekkel kínlódnom.

A mi szobánkban hárman laktunk: a Gyula, a Jenő és enmagam, a Joci. Mivel igencsak kevéske volt az apanázsunk, mellékkeresetként egy idős szobrászművésznek álltunk modellt, bagóért. Mindenesetre, amíg a szoborcsoportot faragta, addig megvolt a napi kocsmára való. Merthogy a tanulás és a modellkedés, igencsak elszürkítette a lelkivilágunkat. Fel kellett dobni valamivel.

A szobrász annyira belebolondult a fiatal meztelen fiútestek látványába, hogy egyszer feltette a kérdést: — akarjátok, hogy megemeljem a modell óradíjatokat? Persze, hogy akartuk. Gondolhatjátok, hogy mi volt ennek az ára. Heti három alkalommal kellett előtte egymással szeretkeznünk. Ő nem vett részt aktívan, csak passzívan. Így indokolta: —fiúk, nekem fogytán a vitálkapacitásom. Ezért az a kikötésem, hogy elélvezés előtt a számba ürítsétek a geciteket! Olyan lesz nekem a ti életnedvetek, mint az életelixír.

Belementünk a dologba. Kellett a pénz, szórakozásra, szép cuccokra. Hanem az lett a nóta vége, hogy annyira rákaptunk egymásra, hogy a másik 3 napon a szobánkban folytattuk. A Szombat az pihenőnap volt. Valamikor fel kellett töltődnünk. Másnaponként alaposan megekecseltük egymást és elhasználtuk a takarítónő kézkenőcsét. Egyszer aztán megelégelte a nyanya és partvissal a kezében felháborodva rontott be szombat reggel.

Én éppen a Jenőt ekecseltem. A kipucsított farpofáit széjjelhúzva dárdaként nyomultam belé. Közben loboncos hajába kapaszkodva, hörögve élveztem forró végbelének hevét. A Gyula pedig az én seggembe mártva hatalmasra duzzad szerszámát engemet hirigelt. Ebben a szokatlan időpontban lépett be Zsófinéni. Bár bezártuk az ajtót, előtte nem volt akadály, mert a formakulccsal kinyitotta az ajtót és belépett.

A megdöbbenéstől nyitott szájjal némán tátogott egy darabig, majd óbégatni kezdett.
— Most mán tudom, mér’ fogy ennyire a kézkenőcsöm! A fene az ízlésüket maguknak!— ordította és elkezdte a Gyula valagát a partvisnyéllel püfölni. Gyula gyorsan kijött belőlem és balkézzel előbb befogta a takarítónő száját, majd a Jenő szaros gatyájával betömte, hogy ne óbégasson. Mi is szétrebbentünk Jenővel. Gyorsan kellett cselekednünk. Megfogtuk és az ágy végére egy stokira ültettük, majd kikötöztük a vadul vergődő némbert.

Ekkor lépett be a gondnok az eldugult vécét szerelni egy vécépumpával és egy hosszú dróttal, a két kezében, kikotorni a dugulást okozó tárgyat a szennyvízvezetékből. Besétált a nyitott ajtón és kiestek kezéből a szerszámok. Mielőtt elkezdett volna ordibálni elkaptuk. De, nagyon erős volt és agresszív. Gyorsan lehúztuk a nadrágját bedugtuk a partvisnyelet a seggibe. Míg vergelődött, egy nyaksállal bekötöttük a száját.

Gyorsan leszoptuk egymást, felkaptuk a melegítőinket és rájuk zárva az ajtót kiosontunk a koleszből Egyenest a kocsmába mentünk, leöblíteni a gyalázatot. Már félkómás hangulatban voltunk, amikor megjelent az igazgató, akit a koleszt fellármázó személyzet látványára besiető diákok behívattak. Az igazgató belevaló volt, mert leült közénk és így szólt.
—Fiúk, most elsimítom a dolgot, mert a kolesz jó hírnevén nem eshet csorba, de az hallgatásomnak az ára, az hogy megváltok az egyetemtől. Nem akarok ebből rendőrségi ügyet csinálni, mert börtön lesz a vége!

—Igazgató úr! – könyörögtünk neki, mi nem csináltunk semmit! A gondnok szerintünk meglepte a takarítónőt és megakarta cicerézni, az meg a seggibe dugta a partvisnyelet.
—Fiúk, nem vagytok ti elveszett emberek. Akkor ebben maradunk. A ti verziótokat elmondom, a két sértettnek. Kapnak ötszáz Ft béremelést a hallgatásukért. Holnap pedig örökre búcsút veszünk egymástól! — zárta be a megbeszélést az igazgató. Másnap elhagytuk a kollégiumot és az egyetemet is.
bobejka Creative Commons License 2010.10.22 0 0 10113
Egyem azt szép lelkedet,drága kis békakirályfim,koleszos sztorik finom lelkű írogatója.brekeke
Előzmény: lion90 (10112)
lion90 Creative Commons License 2010.10.22 0 0 10112

Ezen a fórumon a mocskolódás olyan mértéket öltött, hogy elment a kedvem attól, hogy be-benézzek. Ettől függetlenül igenis van folytatás, de erről csak kulturált körülmények között szeretnék beszélgetni.

Akit ez a téma nem érdekel, minek veszi a fáradságot arra, hogy idekattintson???

bobejka Creative Commons License 2010.10.22 0 0 10111
Majd megemlegetnéd,ha én töcskölnék be neked!
Előzmény: Törölt nick (10109)
arait Creative Commons License 2010.10.22 0 0 10110
Előzmény: bobejka (10107)
arait Creative Commons License 2010.10.22 0 0 10108
RANDA A FEJE!
Előzmény: bobejka (10107)
bobejka Creative Commons License 2010.10.22 0 0 10107
Uff!csak vagyok
Krapaj Creative Commons License 2010.10.21 0 0 10106
legyen igazad!
Előzmény: arait (10105)
arait Creative Commons License 2010.10.21 0 0 10105
Nem értem.Ez beszélgetős fórum, de vannak történetesek is.A tied is olyan .
Aki akar beszélgethet benne, aki meg nem, hát az nem.De szerintem többen is elolvassák majd a törijeidet.
Azt gondolom, hogy a társadalom szélesebb rétege van itt, minden szféra megtalálható.
Előzmény: Krapaj (10104)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.21 0 0 10104
Ötletnek nem rossz,habár ez irodalmi vagy pornó lap,hanem beszélgetős fórum. leht,hogy a többségnek nem fog bejönni,ahogy a beszélgetéseket olvasom,főkén fiatalok írogat be.
Előzmény: arait (10103)
arait Creative Commons License 2010.10.21 0 0 10103
Előbb is eszembe juthatott volna.
Annyira nem vagyok rossz, mint amennyire látszik.LOL
Az én törijeim meg úgy is csak az aelm-slas-on olvashatóak...
Előzmény: Krapaj (10102)
Krapaj Creative Commons License 2010.10.21 0 0 10102
Rendes volt ez a szamaritánus,szociálisan érzékeny szolidáris cselekedet tőled.
Előzmény: arait (10101)
arait Creative Commons License 2010.10.21 0 0 10101
Nagyon szívesen, de tényleg.
Aki akar titeket olvasni, az ott megtalálja a töriket, meg mindenfélét, és majd néha én is meglátogatom a fórumot!
Előzmény: Krapaj (10100)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!