Keresés

Részletes keresés

vamossz96 Creative Commons License 12 órája 0 1 11578

Nagyon tetszett a történeted! Irigyellek is érte ;) 

Írj még nekünk lécci én szivesen olvasnám! 

totalkáró Creative Commons License 24 órája 0 0 11577

Szerencsés ember vagy Geri :) Nehéz állandó korrekt partnert találni. Személyesen meg pláne :)

Előzmény: vidékigergő (11576)
vidékigergő Creative Commons License 26 órája 0 1 11576

Sziasztok!

 

Nekem is van pár ilyen sztorim, megosztom veletek, bár irodalmi alkotást ne várjatok soha nem tudtam valami jól fogalmazni :)

 

1.

Vidéki falun nőttem fel, 14 éves voltam nyáron, szeptemberben kezdtem a középsulit a közeli városban. Mint mindenki én is kint rúgtam a bőrt amikor csak tehettem és nem volt munka az otthoni gazdaságban. Sok jó haverom volt, de azon a nyáron egy idősebb sráccal Dénessel eléggé összehaverkodtam akkor ő 17 éves volt. Jöttünk mentünk mint a villamos. Na egyszer nála voltunk, majd megkérdezte hogy kell-e pornó mert van neki egy két letöltve (2004 írunk). Mondtam hogy persze jöhet. Előkeresett két CD-t betette az egyiket és már ment is a pornó. Természetesen azonnal felállt rá a farkam. Ökörködtünk ott egy sort, majd Dénes elővette a farkát és elkezdte verni ott előttem, mondta hogy rohadt kanos, én is elővettem és verte mellette az ágyán. Nemsokára mind a ketten a kezünkbe élveztünk.

Még vagy 2-3 ilyen egymás mellett hoki történt a nyáron. Nem tagadom izgatott a dolog egy egy haverral együtt masztizok pornóra. Persze megbeszéltük hogy ez titok, senkinek egy szót se stb. Aztán jött Dénes ötlete egy alkalommal hogy verjük ki egymásnak mert az úgy biztos jó érzés lesz. Gép bekapcsol, gatya le, szembeálltunk egymással, majd elkezdtük egymásnak verni, én hamarabb eldurrantam mint Dénes, de én is kivertem neki. Jó volt más keze alatt elélvezni, és hát nekem is izgató volt mikor éreztem hogy a másik kőkemény és spiccel belőle a sperma.

Azon a nyáron volt még vagy 4 ilyen egymásnak kiverjük dolog, de aztán kezdődött a suli és hétvégente voltunk csak otthon így abba maradt a dolog suli idő alatt.

 

2.

Gimibe koliban ment az ökörködés zuhanyzóba egymás seggére csaptunk vizes kézzel hogy jól csípjen. Voltak szégyenlős fiúk is de voltak nagypofájúak is akik lazán mutogatták farkukat még a szobában is ha kanosak voltak. 

Második évben volt az, egyik kolitársam vett Playboy magazint és arra kivertük közösen asztalon volt az újság mi meg négyen körbe álltunk és vertük a farkunkat. 6-an voltunk egy hálóban, a másik két fiú nem csatlakozott csak nézte. Két hét múlva megint jött az ötlet, akkor már mindenki kiverte rá, arra emlékszem hogy az asztal tele volt spermával, volt aki hamarabb élvezett volt aki később. Ilyen közös nagy farok verés még egyszer volt aztán nem hozta szóba senki sem így abba maradt.

Negyedikes gimis voltam amikor Zolival jóba lettem (az a srác aki annó a Playboy-t vette) együtt jártunk angol faktra. Sokat dumáltunk csajok kanosság stb. Suliban voltunk délután elmentünk wc-re egymás mellé álltunk és ki ki végezte a dolgát, majd Zoli elkezdte verni a farkát, én is, mert izgatott a dolog rohadt hamar elsültünk bele a piszoárba. Pár még ilyen egymás mellett hoki történt a wc-ben hol én kezdtem el verni hol Zoli, de mindenki a magáét.

 

3. 

Érettségi után nyáron ismét Dénessel sokat lógtam én vártam hogy felvesznek-e az egyetemre Ő meg éppen munkát keresett mert végzett az alapképzéssel a fősulin. Aztán szóba került hogy annak idején kivertük egymásnak egy párszor, nem ismételjük meg? Belementem és kivertük egymásnak. Na aztán egyik nap Dénes felvetette hogy nem szopjuk le egymást? Én heteronak vallottam addig magam, meg hogy ezek csak ilyen kamaszos játékok de igen csak elmúltam 18 éves Dénes pedig 22 volt. Mivel még nem voltam lánnyal és nagyon akartam már hogy valaki leszopjon így belementem. Elmentem hozzá amikor egyedül volt otthon kis duma után meztelenre vetkőztünk és elkezdett szopni, hamar elsültem az tény. Aztán én is őt, hát már zsibbadt a szám mire bele élvezett a számba és kiköptem a spermát. Megbeszéltük hogy csak kipróbáltuk. Na ekkor mozdult meg bennem valami hogy nekem ez tulajdonképpen bejön. Dénes is bevallotta hogy neki is tetszik és fősulin volt pár kalandja. Na innentől kezdve azon a nyáron heti 2-3 szor szoptuk le egymást és egyre jobban kívántam a cumit. Belejöttem a dologba megtanultam hogy ne süljek el két perc alatt. Nekem 17 cm vastagabb farkam van Dénesnek hosszúságra kb akkora volt de vékonyabb. Ezek a talik vagy nálam voltak vagy nála mikor hol volt üres a ház, de garázsban is szoptuk egymást. Szeptembertől Budapesten dolgozott így utána nagyon ritkán szoptuk le egymást.

 

4. 

Felvettek a vidéki egyetemre, gólya táborban veszítettem el a szüzességemet lánnyal, utána még volt egy pár csajjal ilyen futó alkalmi szex, hiszen akkor ismerkedett mindenki mindenkivel könnyen ment a dolog. De egy dolog hiányzott, hogy fiúkkal is történjen valami. Kolis voltam szobatársamnak felhoztam a közös hoki dolgot, de befulladt a dolog. Aztán hallottam hogy a koliban van egy meleg srác állítólag, elkezdtem vele haverkodni, de nem nagyon hozta fel a témát, már nagyon ki voltam éhezve a fiú szexre november környékén, ezért felhoztam neki én, és talált belement. Gábornak hívták vékony srác volt. Helyet volt nehéz találni először hogy hol, így az első eset Gábor szobájában történt mikor nem volt ott a szobatársa, leszoptuk egymást kétszer egymás után, neki igen szép mérete volt kb 18 cm és vastag mint az enyém. Először csak orál volt hol nálam hol nála, de volt hogy kimentünk szabadba este de nagyon hideg volt, így az csak végső megoldás volt bár télen kint szopatni nagy élmény mikor a meleg szájba teszed a farkadat. Majd a tavasszal beindultak a dolgok, felajánlotta hogy dugjam meg ha akarom, és igen belementem, nagyon élveztem. Heti egy két alkalom az tuti volt de volt hogy egy nap kétszer is megdugtam. Persze csajok voltak közben de csak ilyen futó kalandok. 

Gábor abban az évben végzett szóval szeptemberben ismét fiú után kellett keresnem.

 

Nyáron dolgoztam és lett barátnőm, de a fiúk utáni vágyam nem csillapodott. Elkezdődött a második év az egyetemen. Már nagyon ki voltam éhezve a fiúkra, ezért bevallom bulik alkalmával vadászgattam hátha akad olyan srác mint én. Regisztráltam egy két netes oldalra, de elég gáz volt, mindenkinek csak kép kellett, meg idősebbek voltak csak inkább, belementem talikba is, de volt hogy nem jött el az illető, vagy teljesen más jött mint amit a képen küldött, így egy hónap után letöröltem magam. Szóval nekem a netes dolog nem jött be!

Egy kocsmázás alatt ismerkedtem meg Dáviddal nagyon helyes pasi volt, aztán összehaverkodtunk, közös sörözés alkalmával bátorodtam neki felhozni a bisex dolgot, na ekkor elsztorizgattunk hogy közé iskolába kivel mi történt, elmondta hogy neki is volt egy haverja akivel kiverték közösen, innen jött a szál hogy feldobtam neki hogy mi lenne, ha... először nézett nagyokat, majd mondta hogy felőle egyszer mehet. Na két hét múlva írtam neki facebook-on hogy most egyedül vagyok a koli szobában, jött is hozott sört, ittunk dumálgattunk majd megfogtam a farmeron keresztül a farkát, nem ellenkezett, lehúztam a sliccét, és elővettem a farkát, szép farka volt olyan kb mint az enyém vertem neki egy kicsit majd elkezdtem szopni, addig szoptam míg el nem élvezett, majd Dávid szopott engem Isteni volt, soha nem szoptak még le úgy. Ettől kezdve vele járogattam össze cumira amikor tudtunk, de heti egy összejött mindig. Aztán felvetette hogy szex is jó lenne... örültem neki bár én az oda vissza orálnak is örültem. Eleinte én őt dugtam majd Dávid is akart engem, és mivel ki akartam próbálni belementem. Hát eleinte nem volt kellemes, de élveztem, főleg mikor dugott, és csak úgy kifojt a spermán az nagyon jó érzés volt. 

 

Eljött a harmadik év az egyetemen, Dáviddal megmaradt a kapcsolat, ő is én is csajozgattunk volt hogy neki is volt állandó lány partnere volt hogy nekem is, de azért a heti egy dolgot összehoztuk. Na ekkor volt hogy egyik szaktársammal Petivel jobban összeismerkedtünk közös tanulás, lassan szakdoga leadás stb, és neki is felhoztam a dolgot, eleinte kiröhögött, de látta rajtam hogy komolyan gondolom. Nem ment bele a közös hokiba, kicsit gáz volt így utána egy órán ülni vele... Aztán megint ment a hír hogy van egy meleg a koliban, elsős kis srác. Hát szokásos módon rávezettem a témára, és bele ment egy közös cumiba. Elmondtam Dávidnak, aki felvetette a hármas kérdését. Közvetítő voltam, a kis srác Ádám sokat csiki-csukozott rajta míg egyszer belement. Na ekkor volt első hármason Ádám, Dávid és én, egy este mikor Dávidnál volt hely, elmentünk hozzá piáltunk, majd jött a közös orál, mindenki mindenki leszopott, meg ketten Dáviddal megszopattuk Ádámot. Utána Ádám még egyszer csatlakozott, majd ilyen flegma lett. Dáviddal továbbra is mentek a dolgok oda-vissza amikor csak tudtuk.

 

Aztán végeztem és Dávid még csúszott egy évet, elkezdtem dolgozni, de Dáviddal kb havonta összejárunk azóta is. vamossz96 Creative Commons License 2 napja 0 1 11575

A reménytelen lehetséges! (Gay)

 

Sajnos manapság nagyon nehéz egy biszex/meleg pasinak férfit találni!

Az az utcán mégse szólíthatsz le senkit, ahogy egy buliban sem mivel nem tudod ki vevő rá ki nem és amúgy se dicsekszik ezzel az emberek zöme.

Nos nekem ebből az állapotból a nettes pár kapcsolat keresés jelentette volna a kiutat.

De ez itt csak újabb és talán nagyobb problémákhoz vezet.

Ott kezdődik hogy ésszerű távolságra ellenkező beállitottságú hasonló korú pasit találni alapból nehéz, de hogy az még normális is legyen!

Na ez a lehetetlen!

A nettes randi oldalak 90% már nem azért működik amiért kitalálták, mivel az emberek zöme nem kapcsolatot keres hanem dugni akar fűvel fával vagy hazudozik össze vissza.

Nagyon sokat keresgéltem és nagyon sok emberrel beszélgettem az évek alatt.

Volt hogy két nap beszélgetés után a találkozón a 23 éves srác 60 körül volt…

Egyedül azt nem értettem soha hogy mi értelme hazudni? Úgyis kiderül a találkozón!

A másik fele meg az hogy mindenki olyan türelmetlen. Oké hogy szeretne mindenki egy kis szexet de nem kurva vagyok akit első napon hanyatt lehet dönteni!

Szerintem természetes az hogy az ember megakarja ismerni a partnerét jobban.

Na de persze én se vagyok semmi jónak elrontoja! ;)

Egyszer a kedvenc fórumomon lógtam éppen bújtam a topikokat hátha találok valami érdekeset amikor megemlítették azt a régi topikot ahol először keresgéltem.

Elgondolkoztam hisz tudtam hogy nagyrészt csak olyanok járnak oda akik most rögtön azonnal pasit akarnak a faszuk hegyére vagy a seggükbe és már görgettem volna tovább amikor belém nyilallt.

 • Mi bajom lehet ha belenézek?

Na el is kezdtem görgetni lefelé de csak a szokásos itt délután szopás ott holnap szex..

Hát én nem ezt keresem de azért csak görgettem tovább lefelé reménykedve amikor megláttam egy hosszabb hozzászólást!

Így szólt:

“ Nagyon régóta keresgélek de hiába viszont nem akarom feladni.

Pest és Heves megyében Hatvan vonzás körzetében keresek tartós szex barátot max. 30 éves korig.

Én 24 vagyok 186 magas 68 kg.

Külső nem lényeg mindenki olyan amilyen!

Ne ma akarj találkozni velem és ne is ma akarj megdugni!

Lehetőleg ne 2 szavas e-mailt írj!”

 

Na gondolhatjátok a sok üres semmitmondó szöveg mellett végre egy ember aki nem csak egy szexet akar most azonnal rá is írtam egy jó hosszú e-mail formájában.

Rögtön jött a válasz és elkezdtünk ismerkedni.

Nagyon meglepett hogy más is van akinek hasonló nézetei vannak mint nekem.

Tehát fontos neki hogy kivel kalandozgat kinek a szájába adja a rúdját.

Hihetetlennek tűnik de 3 hétig csak netten beszélgettünk mire lebeszéltünk 1 találkozót.

És mint kiderült nagyon megérte!

Már-már szinte mindent tudtunk egymásról amit egy barátról tudni érdemes mikor nekivágtam hogy Hatvanban találkozzunk!

Pont olyan volt amilyennek leírta magát!

Velem szemben állt Józsi egy 25 éves magas vékony srác aki 3 hete csak arra várt hogy megismerjük egymást! Kéz fogás után rögtön kocsiba pattantunk és kimentünk a Zagyva partra sétálni és beszélgetni!

Teljesen más volt mint bármelyik addigi találkozóm.

Éreztem hogy tényleg nem csak szexet akar hanem tényleg megakar ismerni aminek nagyon nagyon örültem!

Kezdett picit besötétedni amikor elkezdtem a szex felé terelni a beszélgetést hátha lesz mégis valami!

 • Neked eddig pasikkal milyen kapcsolataid voltak?

 • Hát nem sok, volt egy osztály társam akivel egyszer részegen kivertük meg leszoptuk egymást. Meg volt egy srác akivel sűrűn szoptuk egymást de aztán lett neki csaja és abbamaradt.

 • És neked?

 • Hát nem sok minden volt az esetem Krisszel amit leírtam neked egy történetben meg volt két srác akikkel netten ismerkedtem meg de egyikük se kereset a találkozón után többet.

 • Fasza! Az emberek olyan hülyék.

 • Szívemből szóltál haver de mi se vagyunk normálisak nemde?

 • De igazad van elvégre mi vagyunk “mások”!

 • Azt megkérdezhetem hogy azzal a sráccal akivel többet voltál hogy kezdődött?

 • Persze. Egyik haverom öcséről van szó. A számítógépén játszottunk haverral amikor “véletlenül” az előzmények között meleg Pornóra leltem. Innen már könnyű volt tudtam hogy közeledhetek felé.

 • Komolyan a haverod Öcse volt?

 • Aha de persze haver nem tudta!

 • Sejtetem.

Ekkora már nagyon állt a faszom ahogy az övé is jó néhányszor kellet igazgatni a szűk farmerben!

 • Szeretnél ma este is valamit?

A kérdése nagyon meglepett nem vártam kezdeményezést felőle de hülye lettem volna nemet mondani!

 • Persze hogy szeretnék! Miben lennél benne?

 • Örülnék egy jó alapos élvezésnek de szexet semmiféleképp nem akarok, az még túl korai!

 • Igen ezt én is így gondolom.

 • Neked mi férne bele? (Úgy kérdezte mintha neki mindegy lenne!)

 • Kezdetnek egy kis verés?

 • Persze jöhet gyere menjünk lejjebb van egy híd ahova a kutya se jár!

 • Oké gyerünk

Odafele végig azon járt az eszem hogy ahogy eddig megismertem (Iszonyatosan bejött ápolt volt és őszinte) engem már nem érdekel jöhet minden egyszer élünk!

Eldöntöttem kihozok ebből az estéből mindent amit csak lehet!

 • Itt jó lesz?

Körülnéztem és nem láttam semmit csak 1 régi rozzant fa hidat meg fákat és bokrokat!

 • Persze!

 • Hogy szeretnéd?

 • Hát vegyük elő aztán verjük ki egymásnak!

Kigombolta a nadrágját kicsatolta az övét és lejjebb tolta a nadrágját az alsójával együtt a combja tetejéig hogy éppen hogy előbukkant a gyönyörű borotvált 17 centis fasza!

 • Hmm csodás!

 • Gyere fogd csak meg a fogása is jó!

Jobb kézzel nyúltam rá jó kemény volt és forró el is kezdtem rögtön játszani vele közben a másik kezemmel pedig hasonlóan kikapcsoltam az övem és letoltam a gatyám hogy ő is birtokba vehesse a faszom!

 • Nagyon hasonló faszunk van.

 • Igen de a te makkod nagyobb.

 • Azért a tied is nagyon tetszik!

Már két perce verhettük amikor lejjebb nyúltam hogy megmarkolhassam a heréit persze rögtön követett ő is ami nagyon jól esett nekem még fel is nyögtem!

 • Érzékeny? (olyan kaján vigyorral kérdezte hogy azt leírni nem lehet!)

 • Na csak azt ne mond te nem élvezed!

 • Már hogyne élvezném!

 • Te nem szeretnél többet?

 • Mire gondolsz?

 • Egy kis szopás? Vagy túl korai?

 • Dehogy. Jöhet a szopás!

Rögtön elé térdeltem és adtam egy cuppanós puszit a makkjára de nem kaptam be azt akartam hogy még szopás előtt nyögjön fel így elkezdtem jó nyálasan a heréit végignyalni.

Ahogy végeztem rátértem a fasza aljára végig a makkig aztán fent az ágyékáig nyaltam és csak utána kaptam be! Ahogy bevettem a számba és szívtam egyet a makkján rögtön megjött a várva várt nyögés!

 • Na mi van érzékeny?

 • Baszd meg honnan tudsz ennyire jól szopni?

 • Még belesek fogtam!

 • De én már most mindjárt elélvezek!

 • Nana! Ne  merészeld kiakarom élvezni ameddig lehet!

 • Oké akkor cseréljünk!

Ezúttal ő térdelt le elém és kezdte el végignyalni a herémet ami nagyon jól esett azután egyből bekapta a faszom!

Érezhetően akarta szívta ahogy bírta és elég mélyre is bevette a szájába!

A hatodik szívás után beindult a nyelvével is a makkom peremén végig ami annyira jól esett hogy rögtön felnyögtem!

Majd kivette a szájából húzott rajta párat és újra elkezdte a heréimet nyalogatni majd újra elkezdett dolgozni rajta!

Két perc után szóltam!

 • Csere?

 • Aha

Újra enyém lett a drágaság egyből rábuktam mint éhes farkas a kajára! Először a makkját kezdtem nyelvel izgatni amibe teljesen beleremegett utána én is szoptam picit csak simán aztán elkezdtem úgy szopni hogy a fejem és a nyelvem más ütemben kényeztette!

Pár percig szoptam még aztán kivetem a számból és kérdezni akartam de megelőzött!

 • Iszonyat jó vagy még 2 perc és tele is lövöm a szádat!

 • Örülök hogy tetszik de az még korai lenne! Nem kérhetnék inkább valamit?

 • Kérj aki így tud szopni annak én bármit megteszek!

 • Megnézhetem a popsid?

 • Persze. Meg is foghatod!

 • Király!

És már repült is le a gatya a bokájára és fordult is meg! Rögtön bele is markoltam a kemény kis seggébe!

 • Pucsics be lécci!

 • Szívesen!

Nagyon jó kis segge volt rögtön végig is húztam a kezem a vágatán majd elkezdtem az ánuszán körözni a mutató ujjammal amit egy halk nyögéssel nyugtázott!

 • Ügye én is láthatom a tiedet?

 • Persze!

Rögtön hátat fordítottam neki és még kérnie se kelet rögtön pucsitottam keményen!

 • Ohh micsoda kiszolgálás!

 • Naná neked bármikor!

 • És micsoda szép popo!

 • Ja szép nagy!

 • Az a jó azzal lehet rendesen játszani!

És rögtön bele is markolt két kézzel a két félgömbbe ami irtó izgató volt számomra is de amikor végighúzta a vágatban a kezét én se tudtam visszatartani a nyögést!

 • Dörzsölheted a faszoddal is!

 • Áhh köszi! Honnan tudtad hogy azt akartam?

 • Én is végig azt akartam!

 • Miért nem szóltál butus?

 • Ami késik nem múlik!

Amikor hozzáért a makkja az ánuszomhoz életemben először éreztem úgy mintha tényleg az áram csapott volna belém! Vagy 2 percig dörzsölgette az ánuszomat!

 • Na gyere te is ne csak én élvezkedjek!

 • Oké

Rögtön bepucsitott nekem én pedig rögtön elkezdtem a faszomat hozzáütögetni a seggéhez! Aztán elkezdtem a makkommal masszírozni az ánuszát!

 • Baszod ez ilyen jó? Áhhh

 • Aha!

 • Ne hagyd abba!

 • Eszem ágában sincs!

Majdnem 5 percig el voltam a gyönyörű szép seggével mikor megszólaltam!

 • Ahova pacsi oda puszi?

 • Hát azt azért szerintem egyenlőre hagyjuk! Remélem nem bánod de ez még túl korai!

 • Dehogy bánom!

 • Szuper na fordulj hagy szopjalak le!

 • Oké

Elkezdett egyből cumizni közben a seggemet markolászta így egész mélyre benyelte a faszom néha! De 5 perc után se sikerült még elélveznem!

 • Csere? Már fáj a nyakam!

 • Persze jöhet!

Elkezdtem szopni ahogy csak tudtam szívtam nyaltam a heréit aztán végignyálaztam az egész rudat és amikor bekaptam már percenként nyögött fől!

Elkezdtem erősebben szívni miközben a nyelvem hegyével a makkja alját kezdtem izgatni amikor megszólalt!

 • Mindjárt elélvezek! Mehet a szádba?

Nem szóltam semmit csak bólintottam egyet a faszán és szívtam tovább ahogy bírtam!

Pont a makkja tetejét izgattam mikor elélvezett bele a számba! Természetesen lenyeltem és szoptam rajta még párat egészen addig még lenem nyugodott!

 • Hu baszd meg ez kurva jó volt!

 • Lécci adj egy percet még mindig nem tudom hol vagyok!

 • Oké persze!

 • Köszönöm szépen!

Hu basszus úgy leszoptam valakit hogy azt se tudja hol van ez igen. Pedig csak élveztem ahogy csinálom!

 • Na most én jövök! Lécci majd szólj ha élvezel mert én nem szeretném hogy a számba élvezz!

 • Oké

Elkezdett szopni hát nem sok kellet max 3 perc és én is élveztem! Egész addig a pillanatig szopott még meg nem rándult az első adag spermával a faszom akkor kiengedte a szájából és szívogatta a faszom tövét még élveztem!

Utána adott 1 puszit a hegyére és felállt!

 

 • Köszi a nagyszerű napot!

 • Én köszönöm neked nagyon jó volt! Úgy szopsz hogy minden nő megirigyelhetné! Mi s titkod?

 • Élvezem! Ennyi azt csinálom amit én élvezek! Tudom önzőnek hangzik de ez van!

 • Baszod éreztem milyen mikor “önző” vagy! Velem bármikor lehetsz az!

 • Kedves vagy ha rajtam múlik tuti lesz folytatása ennek!

 • Hu már ennyi az idő? Már a vonatodat is lekésted?

 • Nem gond majd jön másik! Megérte!

 

Nos ez történet valós alapokra épült de nagyon sok helyen alakítottam rajta! Tudom fura ez 1 társ keresés kiírására de tessék srácok lehet jelentkezni!

Én egy 21 éves Pest Megyei Gödöllőhöz közel élő macis srác vagyok aki hasonló szex barátokat keres! 176 cm magas vagyok és 118 kg jelenleg. Helyem és kocsim nincs!

Elvárásaim: 28 alattiak jelentkezését várom lehetőleg normális távolságon belül! Teljesen mindegy hogy hogy nézel ki a külső az csak külső!

Ja és lehetőleg ne 2-3 szavas e-mailt írjatok!

A nézeteimet fentebb tisztáztam a történetben legyetek szívesek figyelembe venni! 

vamossz96 Creative Commons License 2017.02.19 0 1 11574

Őszintén szólva én így emlékszem majdnem minden szóra. Az utolsó 3 mondat az a 2 sor az ami nem igaz! Tudni kell hogy mind a ketten idegesek voltunk végig elvégre a legjobb barátom elvesztését kockáztattam. És ezzel ő is így volt mint utóbb kiderült. 
A folytatása ennek a történetnek nem túl vidám sajnos de ki tudja ez még megváltozhat a barátságunk még mindig erősen egymáshoz köt minket. De jelenleg én is keresgélek új kalandokat! De sajnos manapság főleg a netten nehéz olyat találni aki szereti az érzéki dolgokat és nem túlságosan, hogy is mondjam... Más! 

Csak Kálmán Creative Commons License 2017.02.19 0 0 11573

Hát gondolom a párbeszédek nem pont így hangozhattak, mert így eléggé erőltetettnek és kamunak tűnik :D De már az olvasása közben felállt nekem

20 vagyok, 4 éve próbálom hasonlóra magam rávenni, sajna már nem sűrűn lesz lehetőségem a haverommal ezt megcsinálni, bánom is, hogy korábban nem próbáltam :( Nem volt elég bátorságom

Előzmény: vamossz96 (11572)
vamossz96 Creative Commons License 2017.02.18 -1 2 11572

Sziasztok már 5 éve követem az oldalt és bőszen olvasóm a jobbnál jobb írásokat!
Most úgy döntöttem megosztom veletek az első alkalmam történetét ami már lassan 4 éve történt velem!
A történetem 100%ban igaz kivéve a nevek, bár ezt úgyse fogják elhinni nekem de az már más kérdés!
Véleményeket várok az írásomról! Fikciókról is fogok késöbbiekben írni nektek ha lesz rá igény!

 

Perverz barátság! (Gay)

Az én nevem Roland a történet idején 17 éves voltam 174 cm magas és 110 kiló.
A legjobb barátom Krisztián 16 éves volt 172 cm magas és 75 kg.
A test súlyom miatt nem sok szerencsém volt a párkapcsolatokban és ebből adódóan eléggé visszahúzódó voltam.
Ekkor már tudtam magamról hogy biszex vagyok de pasik felé még kevésbé mertem közeledni mint a csajok felé, de ez egy napon megváltozott!
A szüleim elutaztak a hétvégére a Tassi nyaralónkhoz de én nem akartam menni.
Krisztián mint minden hétvégén most is nálunk logót az én legnagyobb örömömre, viszont most úgy alakult hogy nálunk is aludt.
Egész nap sokat ökörködtünk, xbox-on hülyültünk, túráztunk egyet az erdőben, de még birkóztunk is.
Este fürdéshez készülődve figyeltem őt a szemem sarkából amikor levetkőzött de ő ezt észre se vette.
Ám amikor én mentem fürdeni és én vetkőztem le furcsán úgy éreztem mintha végig bámult volna és amikor odanéztem furcsán a plafont nézte. (Ez iszonyatosan begerjesztett)
Elmentem lefürdeni utána egy szál alsóban leültünk beszélgetni mi másról mint a szexről!
Főleg az osztályunkba járó csajok seggét és mellét taglalva kit dicsérve kit káromolva hülyéskedtünk.
Jól felizgulva megszóltam:

 • Nem nézünk egy kis pornót? 
 • De persze keres egyet. 
 • Oké milyen érdekel? 
 • Két pasi egy nő felállás? 
 • Jöhet! 

Rákerestem a netten és 1 csomót adott ki 1 volt amin 1 fiatal szexy szőke volt meg 2 átlagos vékony pasi volt ezt választottuk.
Elkezdett pörögni a jelenet rengeteg csók és simogatás amikor hirtelen a 2 pasi lesmárolta egymást.
Krisz szólalt meg előbb.

 • Baszod ezek buzik! 
 • Keresek másik videót? (Közben rögtön megállítottam a felvételt) 
 • Nem kell jó ez! 
 • Okééé (Meglepett a dolog és ez érződött is a hangomon) 
 • Figyi ha te nem szeretnéd nem kell ezt nézni!
 • Nem semmi gond nekem bejön!

Pörgött a film tehát tovább a szőke hajú srác éppen nyalta a nőt a vörös pedig szopta a szőke srácot amikor Krisz megszólalt. 

 • Úgy áll a faszom már alig fér a gatyámba. (Rögtön meg is igazította a faszát a pizsamájába) 
 • Még jó hogy rajtam csak 1 alsó van.
 • Krisz nem verjük ki? Mindkettőnkre ráférne úgy látom! 
 • De, miért is ne!
 • Oké akkor hajrá.

Ezzel mind a ketten egyszerre vettük le a gatyánkat és kezdtük el verni a saját faszunkat szinte egy ritmusban.
Nagyon szép farka volt nagyon tetszett, úgy 17 cm lehetett jó vastag és szép makkal.
Nagyjából olyan mint az ennyim!
Lesem tudtam róla venni a szemem de ő se az ennyimről. Majdnem két perc után felnéztem pont bele a szemébe de ő csak a faszomat nézte.
Nem bírtam tovább megszólaltam.

 • Te Krisz 
 • Bocsi mi van? (Úgy elpirult mint a főt rák de cukin állt neki) 
 • Izé…. Kérhetek valamit? 
 • Mi-mi-mit? (Szinte dadogott) 
 • Megfoghatom? 
 • Mi? Te meleg vagy? 
 • Dehogy vagyok meleg csak kíváncsi vagyok milyen lehet megfogni! 
 • Na jó.

Ahogy megfogtam olyat lüktetett a fasza hogy az hihetetlen. Nagyon jó érzés volt végre egy másik pasi “kincsét” a kezembe tartani!
Elkezdtem ütemesen verni nagyon jól esett nekem is meg ahogy a szuszogásából ítéltem neki is!
Egy percig vertem neki aztán megszólalt.

 • Na milyen? 
 • Nagyon jó! Próbáld ki.
 • Nem köszi! 
 • Na tessék fogd meg nyugodtan! 

Elkezdett nyúlni felé de fél úton megtorpant! Látszott hogy akarja de nem meri megtenni.

 • Segítsek? 
 • Áhh nem kösz inkább kihagyom

Ekkor megfogtam a jobb kezét a dákom felé húztam.
Nem ellenkezett sőt szétnyitotta a kezét.
A keze hideg volt amitől a dákóm még keményebb lett.
Elkezdte kínzóan lassan húzogatni a bőrt a tövénél fogva jó erősen markolva.

 • Na milyen? 
 • Fura de jó.
 • Verjük akkor így ki egymásnak? 
 • Aha

Egyre gyorsabban és erősebben vertük egymás faszát mind a ketten lihegtünk és nagyon jó érzés volt, egyre jobban torzult az arcunk is az élvezettől, nyögtünk még párat aztán el is élveztünk mind a ketten.
Nem hagytuk abba egymás kényeztetését, vertük tovább a másik spermás farkát amíg lenem lankadtak.
Utána zsepivel letisztítottuk magunkat felöltöztünk kikapcsoltuk a gépet!
Egyikünk se szólt egy szót se nem tudtuk mit is mondjuk.
Lefeküdtünk aludni egy szobába két külön ágyra.
Vak sötét volt a szobában nem láttam semmit.
Eltelhetett talán 1 óra amikor megszólaltam.

 • Krisz te alszol? 
 • Nem.
 • Akarsz beszélni rólam? 
 • Aha
 • Oké mi a baj? 
 • Élveztem! Pedig tudom hogy nem szabadott volna én hetero vagyok! 
 • Én is élveztem. És nem dugtuk meg egymást vagy ilyesmi! 
 • De egy pasi kezétől élveztem akkorát mint az ország ház! 
 • És ez baj? 
 • Végül is nem baj de akkor se tudom elfogadni! 
 • Ráadásul amióta ez történt azóta úgy áll a faszom hogy az már fáj! 
 • Mi van? 
 • Nem tudom de nem birok magammal kanos vagyok. 
 • Akarod megismételni? 
 • Bassza meg. Igen! 
 • Akkor gyere feküdj át hozzám! 

Felkapcsoltam a villanyt hogy odataláljon az ágyamhoz.
Átjött az ágyamhoz és egyből full meztelenre vetkőzött ahogy én is levettem az alsómat!

 • Lécci kapcsold le a villanyt úgy izgibb! 
 • Oké.

Rögtön rámarkolt a faszomra és elkezdte verni nekem, ahogy én is neki már vagy 5 perce verte.
Nekem mikor nem bírtam magammal és azt mondtam.

 • Lehet még egy kérésem? 
 • Mit szeretnél? 
 • Hu de ciki ez! 
 • Már nem mindegy úgyis elkezdtük! 
 • De igazad van! Megfoghatom a popsid? 
 • Hát, de ne dugj meg!
 • Ne aggódj csak belemarkolni akarok! 
 • Oké.

Nagyon tetszett amikor megmarkoltam az egyik félgömböt Krisz rögtön nyögött egy nagyot amitől felbátorodtam!
Elkezdtem a vágatában végighúzni a mutatóujjamat majd körkörösen az ánuszát masszírozni.

 • Hé erről nem volt szó! 
 • Bocsi elszaladt velem a ló! 
 • Semmi gond de most én jövök, én is kérni akarok valamit! 
 • Ne kérd csináld! 
 • Oké

És megtörtént az amire nem is számítottam Krisz adott 1 puszit a makkomra majd bekapta azt!

 • Bassza meg ez kurva jó! 
 • Igen? 
 • Aha nagyon 
 • Akkor folytatom 

Istenien csinálta nagyon jó volt szívta, szopta, nyalogatta és puszilgatta éreztem rajta hogy ő is élvezi!
Őt perc után elélveztem bele a szájába!

 • Baszd meg miért nem szóltál? 
 • Bocsi hirtelen jött meny köpd ki! 
 • Már lenyeltem… nem is rossz! 
 • Oké akkor én jövök! 

Hasonlóan én is elkezdtem először csókolgattam a faszát, majd 2 oldalról végignyaltam, utána a zacsija aljától a makkjáig és csak utána kaptam be! Körülbelül 6 perc után szólt.

 • Mindjárt elélvezek! 

Válaszra se méltattam csak szoptam tovább jó nyálasan és végül a számba élvezett amit természetesen lenyeltem!

 • Király volt Roland köszönöm! 
 • Én köszönöm neked! 
 • Tudod mit? 
 • Hm? 
 • Biszex vagyok! És te is! És ezzel a világon semmi baj nincs! 
 • Igazad van haver! 
 • Na akkor megyek aludni.
 • Lécci aludj ma velem! Érezni akarlak álmomba így meztelenül! 
 • Rendben de csak a kedvedért!
Comerx Creative Commons License 2017.02.16 -3 0 11571

Szia vegyél fel skype ra ott elérsz :) a.steven5

bidaniel Creative Commons License 2017.02.06 -4 1 11570

comerx írj rám !!!

uuuuuuuu Creative Commons License 2017.02.06 -4 0 11569

Fiatal (20 alatti) eredeti intim szőrzetű fiúét kiverném Bp Őrsnél, ha erre jársz haza, ne cipeld a zacsid tartalmát haza, ugorj fel!  qqkk@freemail.hu

Törölt nick Creative Commons License 2017.02.06 -3 0 11568

szia! én is innen vagyok, szívesen találkoznék

Előzmény: Comerx (11567)
Comerx Creative Commons License 2017.02.03 -4 1 11567

 Hetero vagy biszex fiút keresek akit szintén érdekel hogy milyen lehet egy másik sráccal és van kedve találkozni  (Győr-Moson-Sopron megye) .  Skype: a.steven5

 

 

szegedi-gay Creative Commons License 2017.02.02 -4 0 11566

Ha Szegeden 14 év feletti vagy, s a szülők vagy a házi néni, esetleg a kollégiumi vagy albérleti szobatárs vagy a szobatársak miatt nem vihetsz fel másik srácot vagy néhány srácot magadhoz, egyeztetés után néhány órára (nem egész éjszakára) jöhettek hozzám, nálam mehet az akció! A helyet nem albérletbe adom, viszont nem kérek pénzt a néhány óráért! 100 %-os diszkréciót adok és kérek!
boyschwanz@yahoo.com

notrun Creative Commons License 2017.02.01 0 3 11565

Üdv! Ezt a sztorit már több embernek leírtam, de sosem ilyen részletességgel, így valakinek ismerős lehet.

Nézzétek el nekem a nyelvtani és egyéb "irodalmi" hibákat. Nem koleszos a sztori de talán beleillik a környezetbe és senki nem haragszik meg emiatt.

 

 

Tizenhárom éves voltam és épp nyáriszünet volt a suliban. Akkori barátommal (Robival) szinte egész nap együtt voltunk, reggeltől estig szórakoztattuk egymást. Legtöbbször bicikliztünk, horgásztunk, vagy csak úgy elvoltunk. Sosem történt olyan, hogy unatkoztunk volna.A szülei napközben nem sűrűn voltak otthon, így kiváló terep volt, hogy semmivel ne zavarjanak minket.

Védett udvaruk volt, abból a szempontból, hogy egyik szomszéd sem látott át a portájukra. Kitaláltuk, hogy kimegyünk focizni az udvarra - mert valószínűleg megunhattuk a benti tespedést. A foci abból állt, hogy szabályos keretek között megpróbáltuk egymástól elvenni a labdát és magunknál tartani ameddig csak bírjuk. Robi testi fölénnyel rendelkezett, így nagyon kellett munkálkodnom, hogy néha pár másodpercre megkaparinthassam a labdát.Lassan kezdtem elfáradni így egyéb cselhez kellett folyamodnom. Robi folyton háttal állt nekem, fenekével eltolva engem a labdától.

Váratlanul megfogtam két oldalról a rövidnadrágját és lerántottam amennyire csak tudtam. Őt ezt annyira meglepte, hogy ijedten kapott shortja után, hogy felhúzza fent maradt alsónadrágjára. Megszereztem a "focit", amit persze a folyamatos röhögéstől és könnyektől már alig láttam, de próbáltam minél messzebb juttatni barátomtól. Amikor Robi mögém ért már számítottam a "bosszúra" ezért még izgalmasabbnak éltem meg a helyzetet mint azelőtt. Rúgkapálásba és hangos nevetésbe kezdtünk, és megtörtént amire ekkor talán már titkon számítottam. Barátom is bevetette az én cselemet és lerántotta gatyámat. Olyan lendülettel tette mindezt, hogy alsónadrágom is a térdemen végezte. Elestem és fetrengve próbáltam magamra húzni mindkét ruhadarabot. Robi egyik lábát a labdán tartva néhány méterre figyelt engem és küzdelmemet. Én fekvésből fél-térde keltem fel és próbáltam minél előtt összeszedni minden elvesztett erőm. Robi látta, hogy nem sok energiám van már folytatni a labdajátékot így közelebb merészkedett.

- Minden ok? - kérdezte - majd közel jött lehajolt és megfogta a vállam, nem számítva arra, hogy én nem hagyom annyiban a dolgot.

- Persze! - válaszoltam még mindig kicsit nevetve.

Tévedtem! Robi ekkor már számított rá... hirtelen teljes energiámmal megfogtam nadrágja gumis derekát mert benne volt a pakliban, hogy azonnal védekezni fog és kitépi magát a karmaim közül. De nem így történt. Csak állt és beletörődve várta sorsát. Nem kegyelmeztem! Bokáig húztam mindkét nadrágját. Felnéztem, mert kíváncsi voltam arcára és reakciójára. Korábban láttam már a farkát a strand öltözőjében, így nem számítottam nagy meglepetésre. Most azonban más volt a helyzet. Rövid pólója semmit nem takart az intim részéből így nagyon közelről, telibe láthattam kőkemény péniszét, mely rugó módjára ugrott elő a nadrágjából. Ismert forróság futott végig a gerincemen egészen a farkcsontomig. Korábbi 'hokizásaim' alkalmával éreztem ilyet, mely az élvezet határán támadta meg testemet. Teljesen lefagytam, fogalmam sem volt hány másodperc vagy perc telt el amióta ott térdekel előtte.

 

- Te jössz! Mutasd meg te is! - törte meg a csendet Robi, aki még mindig bokáig tolt nacival állt előttem.

Nem tudtam álcázni izgatottságom, hebegve-habogva próbáltam elkergetni zavarodottságom.

- Majd bent! - válaszoltam, kitérve a parancsszavak elől.

Magam sem értem miért próbáltam húzni az időt és védekezni sorsom ellen?! (most már tudom, akkor kellett volna átadnom magam minden élvezetnek) 

- Akkor menjünk be! - reagált Robi nem kis meglepetésemre.
A nadrágját furcsa mód nem felhúzta, hanem kilépett belőle, felnyalábolta a kezével és elindult befelé. A nyári melegben jól eshetett neki, hogy nem melegíti semmi plusz ruhadarab. Úgy tünt mintha már várta volna ezt a pillanatot amikor egymás előtt meztelenkedhetünk, mert minden szégyenérzete elszállt. Kullogtam utána még mindig a fura bizsergéssel a testemben és csak remélni tudtam, hogy mire beérünk le fog nyugodni robbanásra váró kőkemény farkam.

 

folyt.köv.

 

lalo5 Creative Commons License 2017.01.31 -4 0 11564

Szegeden keresek egy koleszos srácot, aki szeretné, ha le szopná valaki. Max 25 évesig.

Lehetsz roma, vagy külföldi diák is.

Email: lalo5@citromail.hu

Norúrfi Creative Commons License 2017.01.28 0 2 11563

Nekem vannak kollégiumi történeteim. Aki kiváncsi a résztelekre az nyugodtan írjon rám a jmnorbert3@gmail.com mail címre. Csak két dolgot kérek. Az egyik: jellezzétek, hogy a fórumról tudjátok a mail címemet; a másik pedig az, hogy: senki ne tegyen intim (szexuális jellegű) felajánlásokat és ajánlatokat., mert arra nem fogok visszaírni!

Comerx Creative Commons License 2017.01.20 -4 0 11562

 Hetero vagy biszex fiút keresek akit szintén érdekel hogy milyen lehet egy másik sráccal és van kedve találkozni  (Győr-Moson-Sopron megye) .  Skype: a.steven5

So.Iván Creative Commons License 2017.01.19 0 2 11561

A következő fejezetbe sok intimitás ugyan nincs, de egy fontos dolog igen!

 

4 napja elmondtam Antinak, hogy vonzódok hozzá, amire úgy reagált, hogy ő ezt az irányomba már kb. 2 éve érzi. Egyszóval összejöttünk. Azon az estén másodjára is egymáséi lettünk.

 

Másnap este (vacsora után) megszélgettünk néhány osztály-, évfolyam- és kollégiumtársunkkal (haverunkkal) és elmondtuk nekik, hogy együtt vagyunk. Ekkor végig fogtuk egymás kezét, majd átöleltük és megcsókoltuk egymást. Egyébként erre ilyen formában csak azért kerülhetett sor, mert többségük elfogadta és a mellettünk való kiállásukról biztosítottak minket.

 

Harmad nap (hétfő), pedig a suliba (osztályban) válltuk fel a dolgot. Egy személy pozitív reakciója lepett meg a legjobban. Ez nem volt más, mint az ex csajomé, aki a következőt mondta a kétkedőknek: Tudjátok, hogy Iván és én néhány évig együtt voltunk. Annak ellenére, hogy ezt nem említettem neki, de nekem feltűnt, hogy valamivel jobban megnézi a fiúkat, mint a fiúk szokták. Engem ez már akkor sem zavart. Most meg látom, hogy Anti mellett (akiről egyébként is mindenki jól tudja, hogy homoszexuális) tényleg boldog. Akkár hát legyen. Ebben nincs semmi elítélni való. Az a helyzet, hogy hétfőn és kedden nem történt köztünk semmi, még egy csók sem. Pedig láttam rajta, hogy ugyanúgy vágyik rá, mint ahogy én is. Aztán tegnap este ő vacsora után valamivel (kb. negyed 9 körül) elment zuhanyozni és borotválkozni. Én még a leckeírás utolsó oldalát befejeztem. Amikor kijött (kb. háromnegyed 9 körül), akkor én is elmendtem zuhanyozni. Mire kijöttem ő már lefeküdt. Én megálltam a fürdő-szoba ajtajában és 2-3 percig csak néztem. Biztosan tudtam, hogy maximum csak félálomba lehet, ezért és azért mert úgy éreztem, hogy mindketten vágyun egymás érintésére, ezért bebújtam mellé az ágyba és átöleltem. Ekkor végre megint érezhettem, azt a pihe-puha testét/bőrét és annak illatátA bőre kissé hasonlít a kisgyereké. Majd mindegy 1-1,5 óra után horkantott néhányat, amiből tudtam, hogy elaludt. Az a helyzet, hogy csak, akkor szokott egy kicsit horkolni, amikor elalszik. Ekkor én felkeltem mellőle, mire ő felnézett és így szólt: Édesem! Hova mész? Búj vissza mellém és aludjunk végre. Ekkor áthúzódott arra az oldalra, ahol én feküdtem, majd én visszabújtam mellé. Aztán kölcsönösen átöleltük egymást és úgy is aludtunk el! Aztán ma hajnalban 5 óra körül felébredtem, mindegy negyedórát nézhettem, ahogy édesdeden alszik, majd megpróbáltam óvatosan megfordulni, amire ő is felébredt. Ekkor felült a hátam mögé és kezdte csókolgatni a hátamat és a nyakamat, mire megfordultam és szájon csókoltam, amiből heves csókolózás lett. Eközben elkezdtem érezni, hogy a boxerbe egyre merevedik a testemmel érintkezésbe levő nemi szerve. Egyébként az enyém is egyre merevebb volt. Ekkor lehúztam az alsóját és óvatosan a nyelvemmel elkezdtem izgatni a faszát, majd "nagy- és gyorstempóval" leszoptam őt. Jó érzés volt.

 

Több nem történt, és mivel ma hazament és várhatóan csak hétfőn reggel jön vissza, így 4 napig nem találkozunk.

Előzmény: So.Iván (11560)
So.Iván Creative Commons License 2017.01.16 0 2 11560

Jöhet a folytatás!

 

A tegnap délelőtt küldtem be a harmadik koleszos történetemet. Amikor azt írtam, újra átéltem azt az estét (ilyet a másik két történetnél nem éreztem). Azután többekkel (így olyanokkal is, akiket régebbről ismerek, de miután elköltöztek a környékünről korlázotottá vált a személyes találkozások és a kommunikációnk) beszélgettem a dolgokról. Érdeklődő, de mégis vegyes reakciók és javaslatok érkeztek. Ezért végül a legnagyobb döntést nekem kellett meghoznom. Úgy döntöttem, hogy kiterítem a lapjaimat és beszélek Antival. Nagyjából össze is állt bennem, hogy miként fogom kezdeni a beszélgetést. Aztán miután én már 15:15 körül visszaértem, ő is olyan 18:15 körül visszaért a kollégiumba.

 

Mihelyst meghallottam a kulcs zörrenését (merthogy kívülről vagy kopogás utáni beengedés útján, vagy kulccsal lehet bejutni) az ajtó zárjában egyszerűen minden kiment a fejemből. Ő belépett és azon a vékonyka hangján köszönt. Én ránéztem és visszaköszöntem. Aztán ő elkezdett kipakolni, majd valami kényelmesebb ruhát átvenni. Amikor átfelé öltözött, akkor háttal volt nekem, így csak azt a gyönyörűen kerekded seggét láttam. Első gondolatom akkor az volt, hogy odamegyek és megfogom a seggét, de úgy éreztem, hogy ezt csak így nem tehetem meg. Megszólalni meg egyszerűen nem tudtam. Amikor mindennel végzett akkor rám nézett, majd így szólt:

Mi baj van?

Semmi! Ugyan mi bajom lenne?! - válaszoltam, hallkan szinte már csak mormogva

Látom, hogy valami bajod van! Nem akarod elmondani, hogy mi az? - kérdezte

Ekkor ránéztem, de megszólalni nem tudtam, mert egyszerűen nem jöttek a szavak a számra! Ehelyett csak:

- hmmmm.. -ztem

Aztán 3-4 percig ott ültünk szótlanul egymás mellett, mire ő csak jelezvén, hogy ott van (mintha én azt nem tudnám jól), a térdét hozzáérintette az enyémhez. Erre én megint rénéztem, de még mindig nem tudtam, hogy hogyan kezdjek hozzá a dologhoz. Majd újabb 4-5 perc némaság, aztán megint a térdérintkezés, aztán ránéztem, mire ő így szólt:

Talán amiatt vagy ennyire rosszkedvű, mert úgy érzed, hogy a holnapi dolgozatok nem biztos, hogy úgy fognak menni, ahogy szoktak? - kérdezte

- Á! Dehogy! - válaszoltam

Akkor miért vagy ilyen búval bélelt? - kérdezte

- Kérdezhetek valamit? - kérdeztem vissza

Persze! - válaszolta

- Bármit? - kérdeztem!

Hogyne! Bármit! - válaszolta

- Tudom, hogy meleg vagy! Neked milyen fiúk jönnek be? - kérdeztem kissé visszafogodtan

Mivel évek óra jól ismerjük egymást, így természetesen válaszolok rá. Ne legyen túl magas, sem pedig túl magas (+/- 10-20 cm belefér), ne legyen csont és bőr, de ne legyen túl dagadt se. Ami még fontos, hogy 35-nél idősebb szóba sem jöhet. - válaszolta

- Rólam mi a véleményed, mint fiúról? - kérdeztem kissé visszahúzódóan

Te pont beleférsz abba a kritérium rendszerbe, amit az imént mondtam. Ha tudnám, hogy valós esély van arra, hogy összejöjjünk, akkor veled bármikor összejönnék... - válaszolta mosolyogva

Kérlek, hogy ne vedd poénosra, mert komolyan kérdeztem! - reagáltam rá

- Tessék?? - szólt láthatóan megdöbbenve

Figyelj rám egy kicsit! Október 18-án, ami kettőnk között történt szexuális értelembe, olyan érzéseket ébresztett fel bennem, amiről még sejtésem sem volt, hogy ilyen bármikor is érezhetek egy másik fiú iránt... - kezdtem bele

Most csak ugratni akarsz? Ez rossz vicc! - reagált rá

Úgy nézek ki, mint aki viccel? - kérdeztem vissza

Ha jobban meggondolom, akkor nem! - válaszolta

Azért mert teljesen komolyan beszélek! Egyre inkább olyan érzéseket táplálok irántad, amik túl mutatnak a barátságon! - mondtam neki

- Ez most teljesen komolyan mondod? - kérdezett vissza

Igen! Ilyennel soha sem viccelnék! - mondtam

- Tudod, én már lassan két éve beléd vagyok zúgva teljesen. Ezért is a tavalyi tanévem végig kínszenvedés volt. Mindenki előtt nem akartam kimutatni, hogy mit érzek irántad, ezért is léptem meg azt a bizonyos októberi "dolgot". Álmomban sem gondoltam volna, hogy annak ez lehet vagy lesz a vége! - mondta

Ebben a pillanatban átöleltük egymást, majd megcsókoltam. Aztán, mivel vacsora idő volt, így lementünk vacsorázni. Utána, amikor visszaértünk a szobába, akkor elment lezuhanyozni, ahova én is követtem. Először megmostam a hátát, majd elkezdtem mosni a combjait, amire felállított és megcsókolt. Ebből (szerintem kb.) 2-3 perces heves csókolózás lett. Az októberihez képest sokkal nagyobb felszabadultságot éreztem az ő csókjában is, de az enyém is nyugodtabb, felszabadultabb volt. Ekkor úgy éreztem, hogy egy mázsás kő gördül le a szívemről, hisz újra a karjaimba tudhatom Antit. 

A fiúban a csókunk hevességének ellenére is voltak még kételyek. Ezt onnan vélem, hogy miután végre kijöttünk a zuhanyzóból, akkor megint lefeküdtem az ágyára, erre ő megint leült az ágy végébe. Ekkor ránéztem és szerintem ebből jött véglegesen rá, hogy tényleg komolyan mondtam, azt amit mondtam és megint elkezdett csókolgatni, de még mielőtt elért volna odáig, hogy orálisan érintkezzünk, helyet cseréltünk és ő került át a "másik oldalra". Ekkor elkezdtem csókolgatni a nyakát, a mellkakasát, majd szívogatni a mellbimbóit, aztán kiszívtam a nyakát is. Eközben a kezemmel az egyre jobban merevedő faszát segítettem tovább égiesíteni. Mire felső részből elértem a nyelvemmel is a golyóit, a töke már teljesen merev volt. Aztán kissé felhúztam a bőrt a faszán és elkezdtem nyalogatni azt a nyílását, ahol a melléktermék (pisi, geci) távozik a nemi szerven/szervből. Aztán bekaptam majd elkezdtem óvatosan, aztán egyre hevesebben szopni, amit ő érzéki nyögésekkel pártolt és támogatott. A szopásba teljesen beleélvezett. Ezután seggbe kurt. Ez alatt végig azt éreztette velem a különböző simogatások, csókok és hallk vallomásaival, hogy biztonságban érezhetem magam a karjaiban. Valószínűleg ezért is tudtam magam hamar átadni az érzelmeknek és az élvezettnek. Annyira jó volt, hogy Anti a végén a seggembe élvezett, amit aztán jól ki is nyalt. A szex minden egyes pillanatát élveztem és kész! Aztán még arra is volt időnk, hogy egy másik menetet lezavarjunk, amikor én voltam felül. A fiúval megállapodtunk abba, hogy a holnapi osztályfőnöki órán elmondjuk, hogy tegnaptól egypár vagyunk, de a részleteket ott nem fogjuk precizen kiadni.

 

Anti tud arról, hogy itt megosztottam a korábbi eseményt, ami köztünk történt, ahogy azt is tudja, hogy ezt is megosztom. Őt nem zavarja ez a dolog! A többi jelenlegi osztálytársam illetve haverom meg a regisztrációról sem tud. A történet elején említést tettem olyan személyekről, akikkel rég nem beszéltem és az itt megadott elérhetőség alapján találtak meg, tőlük sem tartok, hogyha elolvassák ezt, vagy a tegnapi privát beszélgetésünket tovább adnák anélkül, hogy engem megkérdeznének róla!

Előzmény: So.Iván (11557)
So.Iván Creative Commons License 2017.01.15 0 0 11559

Javítás: Aztán tavaly november 15-én este, amikor úgy háromnegyed 9 körül elmentem zuhanyozni, akkor ahogy beálltam a zuhanyzótálcába és éppen beakartam állítani magamnak a vizet, amikor Anti hátulról átölelt. Először teljesen kővé dermedtem a döbbenettől, majd ahogy megéreztem a borostás arcának az érintését a nyakamon, ahogy csókolni kezd, illetve a pihe-puha kezének az érintését a mellkakasomon, ahogy simogat, a nemi szervem elkezdett megint önálló életet élni.

 

Valójában így hangzik: Aztán tavaly október 18-án este, amikor úgy háromnegyed 9 körül elmentem zuhanyozni, akkor ahogy beálltam a zuhanyzótálcába és éppen beakartam állítani magamnak a vizet, amikor Anti hátulról átölelt. Először teljesen kővé dermedtem a döbbenettől, majd ahogy megéreztem a borostás arcának az érintését a nyakamon, ahogy csókolni kezd, illetve a pihe-puha kezének az érintését a mellkakasomon, ahogy simogat, a nemi szervem elkezdett megint önálló életet élni. 

Elnézést, hogy tévedtem, de én is emberből vagyok!

Előzmény: So.Iván (11557)
So.Iván Creative Commons License 2017.01.15 0 1 11557

Ígértem a harmadik történetemet!

 

Ez a legfrissebb, hisz alig 3 hónapja volt. Az előzményekhez legyen elég annyi, hogy 2015-ben érettségiztünk mindketten ugyan azon a településen, de nem ugyan abban a suliban. Hisz a srác egy 6 évfolyamos gimibe járt, míg én 4 évfolyamosba jártam. Ő (Anti) és én még általánosból ismerjük egymást, ahol 6. évfolyamig évfolyamtársak voltunk, és ahonnan lényegében azért ment át hatodik után a 6 évfolyamos gimibe, mert miután hatodik elején felvállalta, hogy meleg egyszerűen kiközösítették. Az unokatesvére (Beni) ugyan kiállt mellete, aki egyébként meg osztálytársam és haverom is volt. Így azért sokaknál sokkal jobban ismertem Antit. Beni és én egészen érettségiig osztálytársak voltunk. Érettségi után Beni egy másik szakmunkásba ment továbbtanulni. Anti és én nem csakhogy ugyanabba a suliba, hanem ugyanarra a szakra is.  Az teljesen mindegy, hogy milyen szak. Így a srác én osztálytársak lettünk. Ezt már a sikeres beiratkozástól lehetett tudni, hogy így lesz. A tanévnyitó napján az is kiderült, hogy szobatársak leszünk. Azt is elmondták, hogy nem válik szükségessé akkor nem igazán szokták megváltoztatni a két- vagy hároméves képzési időszak alatt a kollégiumi szobabeosztásokat, vagyis már akkor világossá vált, hogy a következő két tanévben Anti lesz vélhetően az egyetlen szobatársam. Már tavaly januárban feltűnt, hogy nagyon figyeli minden lépésemet, amikor mindketten a szobába vagyunk. Az is feltűnt, hogy mintha sóvárogna utánam, pedig (legalábbis szerintem) semmilyen jelet nem adtam felé. Az igaz, hogy sokat beszélgettünk. Főleg a tanulás, a játékok és a filmek voltak a fő témáink. Csajokról érthető módin nagyon keveset beszéltünk. Aztán elérketett a nyári szünidő kezdete, vagyis 2016. júniusa. Aztán elkezdődött az új tanév. Ahogy az tudható volt, Anti és én maradtunk szobatársak! Aztán tavaly november 15-én este, amikor úgy háromnegyed 9 körül elmentem zuhanyozni, akkor ahogy beálltam a zuhanyzótálcába és éppen beakartam állítani magamnak a vizet, amikor Anti hátulról átölelt. Először teljesen kővé dermedtem a döbbenettől, majd ahogy megéreztem a borostás arcának az érintését a nyakamon, ahogy csókolni kezd, illetve a pihe-puha kezének az érintését a mellkakasomon, ahogy simogat, a nemi szervem elkezdett megint önálló életet élni. A szívem is egyre hevesebben vert. Amikor már az első döbbenet és az első (akkor még csak" általam) észrevett jeleket követően, kihasználva, hogy 1,5 fejjel alacsonyabb nálam, hátra hajoltam és a bal vállára tettem a fejem. Ekkor ő lesmárolt, mire én előszö kicsit ellöktem magamtól, majd megfordultam és megcsókoltam. Mindeközben a víz folyamatosan folyt ránk. Aztán néhány perc után abba hagytuk a smárolást és kijöttünk a zuhany alól. Én gyorsan kirohantam, majd lefeküdtem az ágyára. Erre ő odaült az ágy végébe és elkezdte simogatni a lábamat. Ekkor én ránéztem és így szóltam: Csak ennyit tudsz? Erre ő elmosolyodott és elkezdett csókolgatni. Először csak a két talpamat (felváltva persze), Először a bokáimat, majd a térdeim környékét, aztán a combjaimat csókolgatta. Így érkezett el egészen a nemi szervemig, ami eddigre már égre néző és teljesen merev volt. Ekkor ő először csak a szájával és a nyelvével izgatott tovább. Aztán Anti óvatosan, érezhetően kissé tapasztalanul és félelmekkel küzdve bekapta a faszomat. Először csak a száját (vagyis azt a részt, ahol a melléktermékek távozni szoktak) és szopni kezdett, majd egyre mélyebben kapta be és egyre hevesebben szopott. Én meg egyre jobban élveztem azt, amit csinál. Amikor már teljesen felizgultam, és a gecimmel valamint ondómmal telibe eresztettem a száját. Ekkor megfordultunk és én kerültem felülre. Ebben a pillanatba eldöntöttem, hogy már nincs megállás és seggbe dugom Antit. Mivel egyszer már voltam lánnyal, akit seggbe kurtam, így nagyjából tudtam, hogy mire készülhetek. Azt is tudtam, hogy nem tehetem meg azt a fajta durvaságot Antival, amit megtett velem Gabi, amikor megkurt. Úgy kezdtem, hogy nyugtató csókokat adtam a hátára valamint előjátékot csináltam. Aztán elkezdtem a tágítását. Egyáltalán nem erőltettem a dolgot, de érezhetően nagyon gyorsan elengedte magát, így a külső behatolás "gyors volt", majd következett a belső tágítás. Ez valamivel lassabb volt, de a vártnál még így is gyorsabb volt. Aztán egy közös és gyors zuhanyozás után lefeküdtünk. Ráadásul egy ágyban méghozzá az enyémbe, ami egyébként az ablakhoz  volt közelebb. Ugyan az átlagos 80-as ágyak helyett 95-ösek az ágyak fekvőfelülete, de ez nem azt jelenti, hogy kényelmesen elfér két kamasz az ágyban. De mi megoldottuk, hisz amennyire csak lehetett, összebújtunk és úgy aludtunk. Ő aludt kívül, vagyis az ajtó, pontosabban az éjjeli szerkények felőli oldalon. Ő ébredt előbb, ezért a telefonos ébresztőket kikapcsolta, de így sem hagyott engem elaludni, hisz úgy ébresztett, hogy megcsókolt. Az egész együtt alvásba az volt számomra meghökkentő, hogy ahogy átöltük egymást és magam bőrén éreztem Anti friss és bársonyosan lágy bőrét, az olyan érzéseket ébresztett fel bennem, amire eddig álmaimban sem gondoltam volna, hogy egy fiú ilyen érzéseket ébreszthet bennem. Azóta is furcsábbnál furcsább érzéseim vannak már akkor is, amikor meglátom. Szomorú vagyok, amikor nem láthatom. Nem vagyok teljesen tisztában azzal, hogy mi is zajlik bennem, de arra gyanakszom, hogy az eddigi hitem abban, hogy én csakis lánnyal képzelhetem el az életem, vagyis heterszexuális vagyok, az megbukni látszik. Ez nem azt jelenti, hogy egyik napról a másikra át álltam úgy mondva a másik oldalva, vagyis csak a fiúkkal tudnám elképzelni a dolgot, hanem sokkal inkább azt, hogy mindkét nemmel, vagyis biszexuális vagyok. Ennek az ügynek a végére megpróbálok a következő 3 napba pontot tenni.

So.Iván Creative Commons License 2017.01.14 0 0 11556

Olvastál más hozzászólásaimat is, vagy csak azokat, amiket ide írtam?

Előzmény: csendes49 (11554)
So.Iván Creative Commons License 2017.01.14 0 0 11555

Bárki, aki szívesen beszélgetne privátabban velem, az email címem: soosivan.19970615@gmail.com

 

Írj rám! Csak jelezd, hogy ki vagy és honnan tudod az elérhetőségemet!

csendes49 Creative Commons License 2017.01.14 0 0 11554

Szia! Érdekes amit írsz. Kaphatok egy privát elérhetőséget? E-mail címem publikus.

Előzmény: So.Iván (11553)
So.Iván Creative Commons License 2017.01.14 0 1 11553

A következő homo élményem szintén Gabival történt. Ennek áprilisban lesz 4 éve

 

Kezdjük ezt is a legelején, vagyis ott, hogy nagyjából 1 hónappal az esemény előtt szakított velem a barátnőm, mert talált egy másik srácot. De folytatnám az érintett nap eseményeivel. Ez egy vasárnapi nap volt. Én olyan délután 6 körül értem vissza a kollégiumba. Gabi már ott volt. Nem sokkal érkezhetett előttem vissza, hisz még ő sem volt kicsomagolva. Egyszóval kipakoltunk, majd mire végeztünk (nagyjából este fél 8 körül jártunk) lementünk vacsorázni. Elment lezuhanyozni. Már majdnem végzett, amikor én bementem. Látszólag nem foglalkozott vele, hogy bementem. Nem is bántam, mert ez (majdnem) mindig így volt. Ezen a napon napsütéses szép időnek is köszönhetően le is lehetett izaddni. Szóval nagyjából 10 perc alatt én is lezuhanyoztam, majd megtörölköztem, aztán magamra tekertem a törölközőt és kimentem. Kicsit meglepetten láttam, hogy Gabi az ágyamon fekszik anyaszült meztelenül. Először megpróbáltam nagyon halkan megszólítani, hogy legyen szíves vegyen magára legalább valami alsóneműt és feküdjön át a másik ágyra, de ő továbbra is mozdulatlanul feküdt az ágyamon. Ekkor már kissé ingerültebben szólítottam fel arra, hogy legalább a másik ágyra feküdjön át. Ekkor már arra a "kicsi aprósággal" nem is nagyon törődtem, hogy anyaszült meztelenül van. De csak nem mozdult meg. Ekkor leültem az ágy végébe és néztem rá bárgyú szemekkel, mintha csak egy ártatlan kisgyerek lennék. De ő még ekkor sem lendített a dolgokon semmit. Nekem meg minél tovább néztem a szexis testét, annál jobban elkezdtek furcsa gondolataim támadni, amiket tettek is követtek. Először csak a talpát csókolgattam, majd haladtam szájjal felfelé, vagyis a bokáját, az "alsólábszárát", majd a combját csókolgattam, miközben a kezemmel pedig elkezdtem a nemi szervét izgatni. Aztán odahajoltam az arcához és adtam neki a szájára egy csókot. Ezután felállt és engem is felállított. Aztán nagyon hevesen, még a korábbiaknál is hevesebben megcsókolt, amit erőm, sem pedig akaratom nem volt elegendő hozzá, hogy ne viszonozzam, ezért viszonoztam is azt. Bevallom őszintén ez akkor még valahol jól is esett nekemBiztos vagyok abba, hogy ezt ő is érezte! A csók közben először csak simogatott, majd levette rólam a törölközőmet. Én mindeközben az egyik kezemmel a hátát simogattam, míg a másik kezemmel pedig a nemi szervével "játszadoztam", ami egyébként egyre és egyre merevebb volt. Aztán a csókokkal haladtam kicsit lejjebb, vagyis a mellkakasát nyalogattam, a mellbimbóit szopogattam. A fasz (kezes) kényeztetés eddigre már nagyon is kétoldalú volt. Ezt követően óvatosan visszalöktem őt az ágyamra, ahol megint elkezdtem az alsó testfelületét gyors tempóval csókolgatni, míg nem elértem a tökéig. Először csak elkezdtem azt nyalogatni, majd óvatosan bekaptam és elindítottam a szopási „hadműveletet”, amit Gabi érzéki nyögésekkel támogatott, ami már önmagában is biztossá tette számomra, hogy nagyon élvezi a szitut, ami ahhoz vezetett, hogy teljesen felizgult és már mindenféle „dolgok” kerültek a nemi szervéből a számba. Én meg ízlelgetés nélkül nyeltem azt, mint ahogy a kacsa szokta a nokedlit. Persze semmit sem lehet úgy megízlelni, hogy egyszerre több deci (vagy ez esetben estlegesen több liternyi) "termék" kerül valakinek a szájába. Magába a szájban valamelyest megmarad persze az adott "termék" íze. Ez velem is így volt. Nagyon érdekes volt az számomra, hogy még finomnak is éreztem a számba előforduló orális "mellékterméket". Ezután már minden jött magától! A fiú megfordított, szétrakta a lábaimat és elkezdett seggbe dugni. Ezzel egyfelől az volt a baj, hogy erre még annyira sem voltam felkészülve, mint a két orálra, másfelől nem is várta meg igazán, hogy elengedjem magam, vagyis kissé durván csinálta. Ennek ellenére mégis valahol élveztem, hogy egy srác éppen seggbe rak engem. Korábban nem gondoltam volna, hogy bármikor is egy fiú engem hátulról meg fog dugni, ráadásul úgy hogy azt még élvezni is fogom. A durvaságot nem a valós ütlegelésre értem. Gabi olyan szempontból utálta az erőszakot. A szex közbeni durvaság inkább abból ütközött vissza, hogy nem nagyon figyelt arra, hogy mennyire oldja meg az egyéb szex közbeni partnerre figyelést, vagyis nemigen figyelt arra, hogy mennyire tágultam ki akár a külső nyílásom, akár később a belső nyílásom tekintetében. Ezért másnap még a leülés is kissé fájdalmas volt. Kérdezgettek is, hogy mi történt velem a hétvégén, amire csak annyit mondtam, hogy beütöttem a seggemet valahova. Nem részleteztem a dolgot. Szerencsére nem is faggattak tovább az osztálytársaim.

 

A harmadik részt legkésőbb holnap küldöm!

Előzmény: So.Iván (11552)
So.Iván Creative Commons License 2017.01.14 0 0 11552

Én nyáron leszek 20 éves, de a minap "este" megírt élményemnek viszont néhány hét múlva, vagyis februárban lesz az ötödik évfordulója!

Előzmény: So.Iván (11551)
So.Iván Creative Commons License 2017.01.13 0 1 11551

20 éves vagyok!

 

Az első koleszos élményem tizedikes gimnazista koromba, vagyis 15 évesen volt! Mi Gabival csak ketten voltunk a szobába elhelyezve. Nekem volt akkor is barátnőm, ő meg (ha jól emlékszem akkor) pont előző nap szakított a csajával! Egyébként is mindig csak lányokkal láttam intim helyzetbe. Aztán azon a napon, amikor elmentem zuhanyozni, akkor Gabi is jött utánam. Beállt a másik zuhanyfülkébe, majd egyszercsak váratlanul átnyúlt és megfogta a seggemet. Nem tudtam mire vélni. Rá is ütöttem a kezére. Ezt követően megfordultam, majd eltelt 1-2 perc és megint átnyúlt, de akkor már a nemi szervemet kereste a kezével. Nagyon furcsálltam a dolgot, hisz eddig sosem közeledett hozzám. Bár az is igaz, hogy nem is nagyon vágytam volna arra, hogy egy másik fiú ilyen formában közeledjen hozzám. Én megint kicsit arrébb húzódtam, majd persze ki is jöttem a zuhanyzóból. A törölközőmet magamra tekertem. Majd hasonló megoldást választva a fiú is jött utánam. Néhány másodpercig mindketten ott álltunk "egy szál" törölközőben, majd Gabi odalépett hozzám és megcsókolt. Már az, ahogy az ajkaink összeértek, az nagyon furcsa volt számomra. Először arra gondoltam, hogy ellököm magamtól, de ehelyett viszonoztam a csókját. Ez volt az életem első olyan csókja, ahol a partnerem egy másik fiú volt, ezért is volt számomra nagyon furcsa. Aztán a srác ledobta először magáról, majd rólam is a törölközőt. Ezt követően újra smároltunk , de már eközben hevesen simogattuk egymás hátát és fogdostuk egymás seggét. Ami után a fiú letérdelt elém és elkezdte csókolgatni a lábszáramat, majd a combomat, miközben a kezével az eddigre már félig merev faszomat izgatta tovább! Ezt követően egy pillanatra felnézett, majd elkezdte a szájával tovább izgatni az egyre erősebben merevedő faszomat. Aztán óvatosan bekapta és elkezdte azt szopni. Az óvatossága nagyon édes volt. Látszott is kicsit rajta, hogy nincs teljesen tisztába azzal, hogy mit is csinál pontosan. A faszom már teljesen merev volt, aminek (is) köszönhetően Gabi egyre hevesebben szopott. Én bele is élveztem. Egyenesen a szájába. Ő az orális aktust ekkor fejezte be. Zárásképpen újra lesmárolt. Nagyon megdöbbentő volt a fiú száján keresztül ízlelgetni a saját spermámat. Szerintem ő is arra gondolt, hogy ezzel vége lesz, hisz a csók után (ami nem volt szokása)úgy meztelenül befeküdt az ágyába. Ekkor odaültem az ágya végébe és elkezdtem először csak a lábait simogatni, majd a faszát is megfogtam. Eközben elkezdtem a talpát, a bokáját, a lábszárát, majd pedig a combját csókolgatni. Aztán szájon csókoltam, majd elkezdtem a mellkakasát nyalogatni, csókolgatni, aztán a közben érezhetően teljesen merevvé váló nemi szervét nyalogattam, majd bekaptam és hevesen szopni kezdtem, amit ő halk, de érzéki nyögésekkel támogatott. Akkor nagyon furcsa volt számomra az a néhány óra. Főleg azért volt fura, mert valahom még élveztem is a dolgot.

 

A folytatás hamarosan!

uuuuuuuu Creative Commons License 2017.01.12 -3 0 11550

Tulajdonképpen biszexuálitásnak számít az egyáltalán, ha análisan sohasem dugok, engem sem lehet, kizárólag fiatal srácok meztelensége, szerszámának elélvez(tet)ése érdekel? Kolis srác eljöhetne... :)

(Bp, qqkk@freemail.hu)

barna7511 Creative Commons License 2017.01.11 -1 1 11549

Hajnalban távozni

 

-          Azt hittem azért hívtál el, hogy bulizzunk.

Hát ez nagyon jó. Itt ülünk kint a hidegben, illetve csak én ülök, ő meg áll, leeresztett kézzel, számonkérőn, kedvesen, kihívón, aggódón, és még ezerféle módon, amit csak ő tud. Hogy tud egy húszéves lány ennyire vénasszony, ennyire anya lenni? Én meg gőzölgök a dermesztő novemberi sötét hidegben, tudom hogy a fejem felett a pára mókás kis pamatokban száll el a rozsdás tetőszél felé, a magasban felolvadva a fák között gomolygó ködben. Odabentről a tánctér talpalattnyi helyet sem ad a lehűlésre, de ez a kinti lehűlés már kicsit talán túl sok is, arcomon a veríték pillanatok alatt jeges réteggé szárad, a hátsó traktusban egymásra halmozott, kiselejtezett suliszékek lapja olyan hideg mintha egy kripta kövén ücsörögnék. Úgy is érzem magam.

-          Azt hittem azért hívtál el, hogy újra összejöjjünk…

Édes, kedves kis lány. Hát ezért is szerettem én beléd, mert ugyanabban a testben egy ravasz nőstényróka és egy ártatlan őzike vegyült el, olyan naivitással, ami a Bambi rajzfilmekbe kívánkozik, röpdöső madárkák és mókuskák közé. Hogy újra összejöjjünk, mi? Hanyadjára már, könyörgöm… Pedig teljesen tiszta ez a pillanat, tudom. Ő egy kis sárgadinnyevodkával édesített a tánc kezdetén, minden barátnőnek egyforma sárgadinnyevodka illata lett pillanatok alatt. Mi fiúk a pultnál keménykedtünk, sör-unikum, ritka rossz választás, ennyi erővel egyből a visszaforduló kortyokból is összerakhattuk volna a koktélt. Garantál rossz szájíz, rossz lelkiismeret. Egy pohár jobb vörössel próbáltam elfelejteni, de már az sem esik jól. Talán kevés volt odabent a levegő, túl nagy a tömeg, túl sok a lökdösődés. Itt kint meg szép lassan kihűlünk. Vagy gyorsan. Rosszallóan néz, egyszerre aggódva, és egyszerre azzal a már megint mivan nézéssel, amiben benne van az is hogy én vagyok a hülye, de sajnál. Fekete szempár, karcsú alak, széles csípő, ismerős illat. A kezem remeg, nem tudom hirtelen letenni a majdnem teli poharat, de ez most nem olyan remegés, amit a csontig hatoló hideg okoz kívülről. Belülről indul, a bordák alól, az egész mellkasom belerázkódik, s a vállak adják át a kéznek. Bociszemek.

Nem, neki róla nem beszélhetek. Árulás lenne.

 

Olyan perzselően ömlött le a nyári nap a sziklás partszakasz tikkadt bozótosaira, mintha bele akarná puszta hőjével dózerolni a tengerbe az egész hóbelebancot, autóstul, sátrastul, soknyelvű nyaralóbrigádostul. Alighogy kijöttünk a vízből, mellbevágó volt a forróság, jól is esett a merülés után, a tengervíz betyár hideg, kihűl benne az ember. A tapasztalt vén rókák fesztelenül fejtették le magukról a neoprén szerelést, s azonmód, úgy egy szál lengő pajszerban ültek ki szárítkozni a partra, mint valami aszott bronzos kormoránok. Mit volt mit tenni, először nyeretlen kétévesként mi csak egymásra pislantottunk, aztán jött a nehogy már ne, s mi is dobtuk férfiasan a dresszt a francba. Kiültünk a többiek mellé, had adjon neki a szerb nap… Ami tulajdonképpen crnagorác volt, de ez még friss élmény lehetett a napnak is, lévén nemrég esett szét az örök és megbonthatatlan déli népek barátsága törzsközösség.

 

-          Nem megyünk vissza táncolni? – Most már egyre nyilvánvalóbb, hogy valami itt nincs rendben. Ő is érzi, én is érzem. Túl hosszúra nyúlt ez a hűtőzés, itt már nem csak a tömeg, meg a fülledt levegő űzött ki minket, ez olyan nyilvánvaló, mintha hátul a koszlott falakra kiírták volna öles nagy világító betűkkel. Itt valami lesz.

-          Fázol, mi? – Ha hülye kérdéseket kellene rangsorolni, hogy mi volna a legkevésbé informatív, a legfeleslegesebb és a legbosszantóbb kérdés, ez kétségkívül az élre kerülhetne. Mégse kapja le a fejem.

-          Persze, hogy fázom. Nem megyünk inkább vissza?

Itt nincs vissza. Újra fokozódik a remegés, de visszafogom, szükség lesz az összeszedettségre.

 

A sziklák egy idő után kezdtek kényelmetlenné válni, de ez nem csak abban nyilvánult meg, hogy a fenekünkön belső ázsia hegy- és vízrajzi térképe kezdett kialakulni lenyomat formájában. Én némi egyéb kellemetlenséget is éreztem, már persze a szokatlan szituáció okozta zavaron kívül. Nem volt ez egy kimondottan nudista part, de nem nézték ki a ritkásan lakott kemping egyéb lakói azt, aki lazábbra vette a figurát, és ádámkosztümben vonult a tengerbe, ne adj isten a parti ösvényen a vizesblokk és a sátrak közt. Én viszont soha nem próbáltam még annak előtte ezt a típusú nyilvánosságot, és hát a hideg víz után egészséges plussz aggodalom is kerülgetett kezdetben, hogy vajon eléggé impozáns vagyok-e minden tekintetben… Azonban a napsütés hamar kompenzálta ezt a hátrányt, s jóleső bizsergéssel éreztem, hogy látvány tekintetében kezdek felnőni a feladathoz, nem lesz itt semmi baj, semmi szégyellnivaló. Azonban ahogy oda-oda sandítottam oldalvást Attilára, hamarosan ez kezdett kicsit már túllendülni az általam szándékozott szinten. Ösztövér volt, még szinte tejfehér bőrű, de „parasztbarna”, azaz a lábakon és a karjain már kellemesen megkapta a nap, sőt, már a rövid itt tartózkodás is meghozta eredményét, és vállai elegáns vörösben kezdtek virítani. Még pár óra a napon, és az egész teste hasonló piros lesz, aztán jön a sziszegés meg a jajgatás. E mellett pedig sima combjai keretébe zárva ott pihent lazán félrebillenve formás, puha szerszáma. Szinte áttetszőn, bársonyosan, a herék két félholdjával alátámasztva, makkját félig kivillantva a fitymából, amelynek folytatásában néhány halványkék ér kígyózott a szőkésbarnán aranyló bodrok felé.

Azt sem tudtam, hogy forduljak úgy, mintha csak roppant érdekelne a part vonala a távolban rajcsúrozó nagycsöcsű német dajnák irányában, vagy az oljafák csipkés koronája a hátunk mögött, ahol nagy robajjal dolgozott az aggregátor a palackok túlnyomásos töltésén. Nálam is túlnyomás volt. Féligmeddig pókfoci járással leidétlenkedtem a víz széléig, s hálát adtam a jóistennek, hogy ilyen hidegnek teremtette a tengert, és ilyen nemtörődömnek a többieket, hogy teljes erekcióval belecsobbanva észrevétlen elhúzhattam békésebb vizek felé. A só csípett, kiázott tenyeremen, meg ott is, s végül a szememet is, ahogy a hűvösebb mélységekbe bukva az agyamat is megpróbáltam lehűteni.

 

Most is csípi a só a szemem, mint akkor, kicsit a szemzugból indul, aztán végighúzódik az alsó vonalon, s közben az ember az orrnyergében is érzi belülről ugyanazt a kicsit csípős érzést. Várjunk csak, ez nem is a tengervíz. Lehetne a hidegre fogni? Lehetne.

-          El akartam köszönni tőled.

Újabb bociszemek, sóhaj. Nyilván megyek valahová, mi?

-          Azért hívtál el, hogy elköszönj tőlem? Nem is vagyunk együtt.

Ó, hát persze hogy nem vagyunk. Már megint nem, mint ahogy két év alatt vagy háromszor volt már hogy ezt variáltuk. Nem rajtam múlt, én mindent megtettem, legalábbis ezzel áltatom magam. Gimis szerelem, gimi utáni kijózanodás. A régi társak hiányából adódó nosztalgiaérzés rossz interpolálása, újramelegítés. Új városban támasz kell új-újra összejövés. Meg aztán a tenger utáni nagy szétmenés. Triviális, Herczeg Ferenc írt tán ilyen darabokat, ahol a férj hamarabb ér haza Abbáziából. A montenegrói part nem Abbázia, de arra hazaérni hogy két idegen pasas fekszik az ágyadban meg a kanapén, az öccse meg a volt pasija, az aztán tényleg egy színműbe illő fejezet. És most ráadásul még meg is lehetne mondani, hogy nem az fájt, hogy a volt pasi ott aludt az ágyunkban – hanem hogy az én ágyneműmben. Fura mód rosszabbul érintett hogy az ágyneműmben volt, mint a lehetőség hogy órákkal előtte a barátnőmben. Egyébként lehet, hogy nem is volt. Lehet, hogy tényleg csak állást kerestek, s azért hagyta héderelni egy napot. Most már ez egyébként is mindegy.

- Most már egyébként is mindegy.

Hát persze, mert te az vagy, akinek mindegy… Hányszor láttalak már mindegyelni, s aztán pár percen belül úgy csókolni mintha fuldokolnánk. Mintha fuldokolnál. Szerelem ez, vagy kapaszkodás, egymásra utaltság, szexszel megfűszerezve, fogfájós kiskutyák összebújása?

 

Az eső kitartóan verte a sátorlapot, rövid időre lehűtve a nyári eget, s mindennek ázottkutya-szagot kölcsönözve ami a földön végigcsorgó patakocskák közt kívül maradt. A sátorban tulajdonképpen nem volt hideg, inkább olyan masszív nyárillatú levegő rekedt bent, ami a vihar előtti fülledtségből kúszott be az ajtaján. Eleinte úgy tűnt, hamar véget is ér, gyorsan jött a felhő, a Dinári hegyekről úgy rohant le a partra ahogy annak idején a törökök rohanhatták le errefelé ezt a romországot. Aztán rövid idő alatt elcsendesült, de egy lassú, ütemes esegetés visszamaradt. A felhő haragoskékről ólomszürkévé vált, s szépen besimult, több órányi tartalékot sejtetve a háttérben. A sátorban feküdtünk egymás mellett, eleinte még a vihar lázával egy ritmusban poénkodtunk és röhögtünk nagyokat az elmúlt napok eseményein. Újdonság volt ez is, mint a tenger, mi pedig fiatalok voltunk és féktelenek. Tulajdonképpen csak mostanában kezdtük el felfedezni, hogy elértük azt a kort, amikor már ránk sem szólnak, hogy léteznek szabályok. A sztorik ugyan kimeríthetetlenek voltak, mi viszont nem. Egy idő után a beszélgetés nyugodtabb, mondhatni filozófikus mederbe terelődött, hátról hasra feküdtünk, s a zipzár keskeny nyílásán kikukucskálva értékeltük az élet nagy dolgait, mint az első pipa íze (rossz) az első fügebor íze (rossz) a második és sokadik fügebor íze (egyre jobb).

Ahogy a dél lassan délutánná vált, a sok hempergés a szieszta irányába terelgetett bennünket. Végignyúltunk a kifordított hálózsákok tetején.

-          Aludnunk kéne egyet! – mondta Attila, s én a legteljesebb mértékben csak egyetérteni tudtam vele.

-          Majd felébresztenek ha eláll és újra merülhetünk.

Arcára egy Buddhaszobor sztoikus nyugalma és mély világfájdalma ült ki.

-          De nekem még vizelnem kell.

No, hát akkor hajrá kispajtás! Csak ne itt a sátorban. A csatlakozó probléma azonban rögtön nyilvánvalóvá vált.

-          El fog ázni a pólóm. – fintorgott.

-          Hát vesd le, úgy menj ki!

Ó, szűzanyám, hát gondolta volna valaki, hogy ő ezt így értelmezi? A korábbi nudizások nyomán úgy belejött, hogy gordiuszi megoldásként rögtön nem csak a pólóját húzta keresztül a fején, de rögtön a sortot és vele együtt az alsót is ledobta. Én csak hevertem leesett állal, s ahogy kibújt a sátor nyílásán, mint egy kommandós vetődtem az ajtóba, nehogy elszalasszak egyetlen pillanatot is. Fürgén szaladt végig az alacsony, kőből rakott mellvéd mentén, amely a közeli tüskebozótig húzódott. Szinte én is éreztem, ahogy égett csupasz vállain végigfut a hideg eső, s magam is megborzongtam ahogy lefolyt egészen a sárgadinnye gerezdekhez hasonlatos kerek farpofákig. Elefántcsont, határozott pírral a napnak kitett tájakon. Röviden időzött a bokrok tövén, aztán megfordult, és idegesen csúszkálva talpalt vissza felém.

- Engedj, így kurva hideg van!

Szinte úgy esett be mellém a sátorba, hideg, vizes csíkot húzva végig maga után az ajtólapon, falon, ruhákon, rajtam… De ez sokkal édesebb, sokkal forróbb és égetőbb vizes csík volt, mint amit mondjuk egy csiga hagyott volna.

-          Tessék itt a törülközőm, tiszta.

-                     Ha nem volna tiszta, akkor is használnám. – Mondta mélyértelműen, s gyorsan végigdörgölte magát vele. Azt se tudtam közben hova nézzek, szerintem elvesztettem egy pillanatra az eszméletemet is az izgalomtól.

 

-          Na, akkor bemegyünk? Én már idefagytam.

Odanyújtom neki a boromat, amibe zokszó és fintor nélkül belekortyol. Kiscsillag, azt meg kell hagyni, hogy ha kell, nő létedre férfiasan állod a próbákat. A barátnők sora úgy húzta a száját a szárazra, mintha ecetet innának. Ők az édes és félédes világában rekedtek, finom tükreként édes és félédes kis életüknek.

-          Van valaki más is, ugye?

Hát ezt eltaláltad, van valaki más is. Valaki más, akinek az emléke az óta a tengerparti nyár, a sátor és ezer egy hely óta kitörölte a megelőző összes feljegyzést. De ezt nem mondjuk ki. Nem mondjuk ki mert nagyon fájna. Mert ki tudja mi történne. Mert hátha elveszíthetnénk ezt az új érzést. Mert árulás lenne.

-          Figyelj, nem vagyunk együtt, úgyhogy szabad a pálya, ha találtál egy másik nőt, én csak örülök neki.

Úgy mondja ezt, hogy hangja, egész testtartása, a szilvakék fölső és a sötétzöld alsó szigorú vonala, minden egyszerre üzeni az ellenkezőjét: dehogyis örülsz neki, dehogyisnem baj, dehogyisnem szednéd le a skalpot a fejéről, ha itt állna az a másik lány előtted.

-          Találtál egy másik nőt?

-          Nem találtam.

Felemelem a fejem, és tulajdonképpen nagyon megnyugtat, hogy nem hazudok. Hát nincs másik nő az életemben nem? Attila nem nő. És egyébként is, nincs is még az életemben. Csak a fejemben van… a fejemben az ébren töltött napok minden órájában, és néha még az álmokban is.

-          Nem nő. Fiú.

Na, tedd el, megkaptad. Szótlanul áll továbbra is előttem, a sürgető mozdulat benne reked, már nem noszogatna, hogy mennyünk vissza, csak áll dermedten és minden pillanatban azt várom hogy összeroskad. Ha nem is teljesen, de legalább egy kicsit.

-          Fiú. – erősítem meg, de ez a szó már egybeolvad azzal a kibuggyanó sós tengervízzel, ami már az előbb is marta a szemem. – Fiú, érted? – remegő szájszéllel teszem bizonyossá. Odabent dübörög a zene, de mégis kizárólag a szívverésemet hallom a halántékom felől suhogni.

Úgy omlik rám, mint az anyaság maga, mint egy óvó forró, puha takaró. Az ölembe ül, de tulajdonképpen ő ölel körül, megfog, összetart.

-          Ne sírj… semmi baj.

Basszus, de hát te szeretsz engem! Szeretsz… én szerettelek? Ki hang sem jön, de tán jobb is, hogy ezt most eltesszük későbbre. Magához húz, simogat, nyugtat. Annyira szeret, hogy megóvna ettől is, ha ettől tudna. Kisbogár, nem tudsz. Ezt a keresztet majd én viszem. A hajam simogatja, megtörli az arcom, lecsókolja róla a végigszalad könnyet, aztán lecsókolja a szám sarkáról is, a számról, mire mindketten mélyet sóhajtunk már azon vesszük észre magunkat hogy percek óta csak csókolózunk.

-          Én nem…

-          Tudom hogy nem. De azért ne sírj, nincsen semmi baj. Nem ez a legnagyobb lehetséges tragédia az életben.

Hát ebben tökéletesen igaza van, ismerem a történetét, az ő életében valóban voltak tragédiák, nem is egy, olyan, amiből egy is elég bármelyik embernek. Én meg még ezt tudom hozzá adni neki. Idegesen felnevet.

-          Szépen nézünk ki. Most közölted hogy meleg vagy, én meg még itt vigasztalgatlak.

-          Nem kell vigasztalni. – törölöm meg én is most már magam. – Én választottam ezt. Pontosabban nem választottam, de nekem kell együtt élnem vele. – Azért az a hülye öntudat, ha érzi hogy tere van, kiválóan felszínre tud törni.

Csak ülünk összekapaszkodva, egymást bújva, fürkészve. A tekintetében mintha neki is lenne némi fátyolosság, de tartja magát erősen, nem tudom, hogy meddig, s hogy ha most nem adja ki magából amit ki kell, akkor hol, hogyan fog lecsapódni. Azt hiszem hallja, amit gondolok.

-          Szeretnék kicsi és védtelen állatokkal kegyetlenkedni. – hülye diákhumor, ez még középiskolából maradt meg. Mint annyi minden még, emlékek, pillanatok, összefűződő, összekuszálódó életek.

Egy idő után érzem, hogy ha nem megyünk tényleg be, akkor két teljesen jól összepasszoló tüdőgyulladással ünnepeljük meg az újabb szakítást. Fölnyalábolom, ezt mindig szerette, én pedig mindig megadtam neki, mégiscsak én vagyok az erős férfiállat. Ő pedig a gyenge nő. Cipelem, megvédem. Megtaposom a lelkét, ő pedig megköszöni. A vasajtón belül kerülve szinte elmos minket a zene dübörgése. A sötétben még sötétebb testek tömege vonaglik és rázkódik a zene ütemére. Az átfagyott póló a hátamra tapad, két kézzel kapaszkodik belém, de itt már földre kell tegyem.

Egy hét múlva hívom újra. Ugyanaz a kedves, bájos hang, a vonal végén tudom, hogy ugyanaz a nyugodt, néha el-el révedő tekintet, kismacskás báj és mosolygó arc hallgat.

-          Otthon vagy? Átmehetek?

Odakint ugyanaz az ősz végi nyirkos, hideglelős világ, a fák fekete törzsén fénylik a lecsapódó köd nyákja. Kopott, leharcolt lépcsőház. Nem jártam még ebben a másik albérletben, bár csak két utcányira költözött a közös lakástól, amiben nyár végéig laktunk. A nappaliban meglehetős kupleráj, és egy langaléta hosszú szőke hajú lány fogad, olyan pillantással, amivel bébifókákat lehetne ölni az Antarktiszon, de aztán beletörődőn magára húzza az ajtót és békén hagy minket. Ha elmondta neki, hát elmondta, mit érdekel engem? Bár a csukott ajtó azért megnyugtat, azok az endéká úszónős hosszú kezek biztosan irtó nagy pofonokat tudnának osztani.

-          Ő Mara. Gyere hátra, az az én szobám.

Na, ezt már ismerem. Ugyanez a lányszoba volt meg neki otthon a szülői házban. Ugyanez volt a nagyanyjánál, ahol először voltunk együtt. A közös lakásban ellenálltam neki, de fél év alatt azért ezt azt csak sikerült becsempészni oda is. Lesöpröm az ágyat ellepő plüssfigurák negyedét, s egyéb ülőalkalmatosság híján ott foglalok helyet. A könyvespolcon képek, képeslapok. Testvér, nagyszülő, volt barát levelezőlapja. Amit én küldtem az nincs ott, de ezért nem hibáztatom.

-          Kérsz valamit? Van ám egy üveg bontott pezsgőnk, behűtve, tegnap azzal koccintottunk. Mindketten megkaptuk az állást.

Bólintok, ő kivonul, majd a pezsgő be. Nem firtatom, hogy a Mara nevű lány mit szól majd, ha a koccintós pezsgőjét az exbarát beszlopálja. Önt, nagy műgonddal, szép pohárba, hát persze, tudja hogy úgy szeretem, az ember mégiscsak adja meg a módját. Koccintunk most mi, s gratulálok neki az álláshoz. Nem nagy truváj, de amikor senkinek nincs, ennek is örülni kell. Pláne, ha belegondolok, hogy miattam jött át ebbe a városba, s szépen cserbenhagytam. Ráborítom a pezsgőt a lelkiismeret hangjára, s elkezdem kérdezgetni az otthoniakról, a múlt héten végül is alig váltottunk szót, először nem voltunk egyedül, aztán pedig a bár hátsó traktusán más dolgokkal voltunk elfoglalva. Lelkesen elmesél mindent, azt is amit nem kérdeztem, de hát szemmel láthatólag csak meg kellett nyitni a csapot, hogy most aztán mindent mindenkiről, töviről hegyire. A felsorolásból a volt pasi se marad ki, fesztelenül annak is eligazítja a dolgait a hallgatóság felé, én meg csak iszom a szavát és a pezsgő maradékát, s közben az az eretnek gondolatom támad, hogy vajon másnak meg a mi dolgainkat mondja-e el hasonló lelkesedéssel? Nem, valószínűleg nem, s tán a nappaliban lakozó colossal sem osztotta meg azt a problémát. Nem tenné meg velem. De egyben rájövök, hogy nem is érdekel. Tulajdonképpen felőlem elmondhatja akinek akarja, legalább nem nekem kell megosztani másokkal. Kiderülni úgyis ki fog, akkor meg nem egyszerűbb egy autentikus csatorna? Talán meg kellene neki mondani, hogy tegye ezt, kürtölje, könnyítse meg a dolgom.

-          És azt meg lehet kérdezni tőled, hogy veled, vagy… veletek mi a helyzet?

Ezt a kérdést pont elkapom, eddig csak automata üzemmódban ühüm meg hehe, a közlés tartalmától függően. De erre már nyilván nekem kell valamit mondanom. Sőt, tulajdonképpen valószínűleg azért jöttem, hogy erre a kérdésre valamit mondjak, amikor majd elhangzik.

-          Hát velem kapcsolatban semmi változás nincs. Olyan meg hogy „velünk”, meg még nincs.

-          Mert ő nem?

-          Nem. Szerintem nem.

-          De hát odaköltözött szeptembertől, nem?

-          Csak sok időt tölt ott, de nem költözött oda. Tulajdonképpen minden nap órák után, meg még ha nem megy haza hétvégére, akkor is. De a koliban lakik.

És az én ruhámat hordja ha nincs tiszta, az én melegítőmben alszik délután, és úgy készítünk vacsorát közösen, mintha egy pár lennénk. De ez nyilván nem hangzik el. Még én sem tudom mit jelent, vagy jelent-e valamit.

-          Akkor nem alszotok együtt?

-          Mondom hogy még nem mondtam neki…

Kicsit ideges vagyok, sőt, nem is kicsit. Hát igen, még nem mondtam neki. Az egyiknek könnyebb volt elmondani mindent, mint annak, aki miatt a minden megfordult. Mert ha Attilának mondanám el, azon múlna valami. Ha ő nem fogadja úgy, ahogy reméltem, az a végét jelentené a dolognak, az álmoknak, reménykedéseknek. Azon viszont, hogy a barátnőmnek elmondtam, úgy látszik nem múlt semmi olyan dolog, ami fontosságban az előbbit utolérné.

Rettenetesen szégyellem magam e miatt, de ugyanakkor mintha valami egyben ezzel rendeződne is. Hallgatom még, ahogy kifejti véleményét az emberek nagyobbik részéről, akik nem képesek normális kapcsolatokra, csak váltogatják egymást mint a divatcuccokat, és hogy akármilyenek is vagyunk, mennyire mások vagyunk mi, akiknek van magunkhoz való eszünk, vannak érzéseink, vannak értékeik. Mármint értékrendünk. Belemerülünk ennek taglalásába, s a novemberi korai este lopva elsötétíti a reluxa mögötti világot. Az ággyal szemközti falon az ablak alatt kis lapradiátor van. Narancsot bontunk, és a héját a radiátor tetején egyensúlyozva rakjuk le, hogy jó illat legyen a szobában. Egyébként is jó illat van, kellemes parfümöt használ, ezt még tőlem kapta, s tán nem is véletlen, hogy feltette mielőtt megérkeztem.

Ülünk egymás mellett az ágyon, egymásnak dőlve, s sorra előkerülnek lassan a középiskolai évek élményei is. Ki merre került azóta, kiből lett valami, kiből nem lesz senki soha. Hogy milyen volt diáknak lenni. Hogy milyen volt már nem lenni diáknak. Hogy milyen hülyeségeket csináltunk mi, és a többiek. Hogy milyen volt összejönni.

A szavak lassan egyre közelebbről hallatszanak, szinte már egymás szájába mondjuk őket. Aztán a szavak már el is maradnak. Újra csókolózunk, de ezúttal lassan, kifinomultan, értőn kényeztetve egymást a szánkkal. Mindig szerette, ha az első rohamok után külön az ajkait csiklandozom a nyelvemmel, majd az ujjammal is. Érdes férfikéz, mi? Beletúrok a hajába, s újra felszáll a parfüm illata, hát persze, hiszen érti ő ezt, oda tesz egy picuri pöttyöt, ahol a bőr a lefinomabb, legvékonyabb.

 

Amikor Attila letett a törölközőt, tétován nézett szét tökéletes ádámkosztümében a sátorban, hogy most akkor hogyan tovább.

-          Te, a hajadnál még vizes vagy? Meg ne fázz!

Nem tehetek róla, kiszaladt ez a kicsit atyáskodó megjegyzés, de szemmel láthatólag nem vette zokon. A pólót ami délelőtt rajta volt, már nemigen akarta visszavenni, ilyenkorra már mindig átjárta a só a ruhadarabjainkat, ami viselve nem volt annyira kellemetlen, mint mikor újra felvettük, s mire kicsit már kikeményedett tőle. Végül magához húzott egy lehetetlen, barackszínű kinyúlt kötött pulóvert, s abba bújt bele. Túl sok meleg holmit nem hoztunk magunkkal, elvégre mégiscsak a tengerre mentünk, s szerintem neki is ez volt az egyetlen meleg felsője. Elégedett sóhajjal ereszkedett le mellém a sátor aljába, eltüntetve ezzel szem elől továbbra is ruhátlan alsó részeit. Úgy éreztem, a delfinekéhez hasonló képességek birtokába kezdek jutni, a hálózsákon fekve mintha radarképen látnám, tökéletes pontossággal érzékeltem magam mellett fenekének kerekded vonalát, sima combjait, nemi szervének titokzatos és vonzó részleteit. Egyszerre voltam nagyon éber és nagyon álmos – minden másodpercet külön kis világként éltem végig, beszívva bőrének és hajának illatát, hallgatva szuszogását, s közben mintha álomvilágban járnék, folyton elkalandoztam olyan tettek felé, amiket tudtam, nem merek meglépni. De elképzelni nagyon élénken el tudtam, ahogy összesimulunk, ahogy megérintem, ahogy végigsimogatom, nyelveink összeérnek, s két olyan merevedésre fonódnak kölcsönösen ujjaink, ami már szinte fáj.

Hát nekem fájt is, félig hason, félig oldal feküdtem e miatt, mert anatómiailag nem lehetett volna már hova pakolni a csatolt részeket. De mintha ő sem találta volna a helyét. Először felém fordulva az oldalán próbálkozott, aztán hasra feküdt, majd hasról hanyatt fordult, mint aki a sátortetőt akarja megszemlélni, de a szemei csukva voltak, várva az álomba szenderülés szép pillanatát. Letekinteni sem mertem, hogy újra megszemlélhessem vágyam tárgyát, csak a profilját láttam közvetlen arcom előtt, értelmes homlokát, klasszikus vonalú orrát, alatta az enyémnél még jóval kevésbé serkedt pihéket, picit durcás, de gyönyörű ívű száját, s a nyak nemes vonalán az ereket. Nagy sóhajtással megadta magát a pillanatnak, s elfordulva tőlem a másik oldalára hengeredett, egyben kicsit össze is görnyedt, felsőtestével kicsit előrehajolva, fenekét kicsit hátratolva, lábait félig felhúzva, s felső karjával is feje alá nyúlva. Mint a klasszikus kiskifki-nagykifli pozícióban.

Nem tudom mi ütött belém, miféle őrült merészség, milyen meggondolás hajtott, afféle minden mindegy sóhajtással csatlakoztam a kényelmi pozícióhoz; fejemmel a tarkójára hajoltam, lábaim az övéi mögé igazítottam, mellkasommal hátára simultam, ágyékommal pedig kerekded tomporához, s miközben egyik kezem a saját fejem alá csúsztattam, a másikkal gyengéden átkaroltam és magamhoz kapcsoltam.

Ebben a pillanatban, mint egy révbe ért hajó, szinte azonnal mély, álomtalan álomba süllyedtem.

 

-          Nem kellene az óvszert elővenni? – csak egy nő tud feltenni ilyen hangsúllyal egy ilyen obligát kérdést, s rögtön látom, hogy neki is ugyanaz jut most eszébe, mint nekem. Kapcsolatunk hajnalán meglepő módon még észnél voltunk, de aztán az új városban összeköltözve az ess neki hangulat néha el-el törölte a felelősségérzetet, s bizony volt olyan, hogy a bontatlan csomag az ágy mellé hajítva figyelte végig a legerkölcstelenebb akciókat, mint olyan kukkoló, akit bezzeg kihagytunk a jóból… Pedig tudtuk, hogy az óvszer az ágy mellett nem használ, az csak közvetlenül felhelyezve hatásos. De hogy ez pont most jut eszébe? Azért jót nevetünk, vigyorogva mint a vadalma hántjuk le egymásról a ruhát.

Kis, formás mellei vannak, mennyit bosszankodott e miatt, persze nem hiszem, hogy valódi kisebbségi komplexussal, inkább csak amolyan évődésképpen. Megannyi barátnője szabályszerűen szenvedett a nagy mellek miatt, amitől megváltozott a tartásuk, és egyszerre küzdöttek az ebből eredő fájdalommal meg a kamaszfiúk eltúlzott érdeklődésével. Én mindig igyekeztem megnyugtatni, kicsi de játékos, aztán mindig jött a szokásos riposzt, elképzelhető pajzánsággal. Most is ráfogok gyengéden erre a két mellre, a nyelvemmel kényeztetem a bimbókat felváltva, ujjaim innen indulva járják végig az oldalát, a bordák vonalát. Lábait felhúzza, két tenyeremmel a fenekét méricskélem, szemtelenül beleröhög a számba, kicselezem, lefogom, megcsókolom. A makkommal óvatosan körözve keresem a nyílást, finoman nekinyomom oldalt is, újra meg újra, kicsi ringok felette, én nem sietek, ráérek, tulajdonképpen egészen jól elvagyok itt…

-          Csináld már!!

Úgy liheg a fülembe, s aztán olyat harap bele, hogy itt nincs apelláta, ennek eleget kell tenni. Kimért lassúsággal haladok befelé, úgy fog körbe mintha odalent is marka lenne, rá-rászorít, elernyed, majd szinte már szomjas mohósággal magába fogad. A nyakát csókolom, a felszegett állát, olyanok vagyunk most mint a bagzó macskák, épp csak a hangos miákolás hiányzik. Mennyire élvezné pedig a szomszédban a nagydarab csaj, legalább ennyi jutna neki. Persze lehet hogy hangosak is vagyunk tulajdonképpen, nemigen fog vissza semmi minket. Hosszan, nagyon hosszan szeretkezünk, időnként ritmust váltva, míg érzem hogy neki már nem sok kell ahhoz, hogy átrepüljön a kapun, amit megcéloztunk.

Nyilván ő is érzi, mert finoman megállásra kényszerít, hátratol, majd egy határozott mozdulattal engem terít hanyatt a takarón. Most ő csókolja körbe nyakamat, egyre lejjebb és lejjebb haladva, közben két kézzel kapaszkodik a kulcscsontomba és a vállamba, megharpdálva a mellbimbókat, majd hosszan körözgetve körülöttük. Hasamhoz érve oldalról támadja meg, tudja hogy erre érzékeny vagyok, kicsit csiklandoz a nyelvével, majd forró csókok sorozatával borítja az érzékeny bőrrészt. A farkam azt hiszem ennél kihívóbban már nem is meredezhetne, rajta lassan megszárad az előbbi akció nedve, ami tulajdonképpen őróla került rá – de forró szájával finoman körülfogja, nagyokat cuppant rajta, majd nyelvével külön is körbejár, először csak a hegyén, majd egész hosszában. Rutinosan bukik rá még mélyebben, kicsit bent tartja, lassan kiereszti, majd pár gyorsabb mozdulattal újra nagyobb sebességre kapcsol. Nem szemérmes, az már biztos, fél kézzel a heréimet morzsolgatja, aztán azt is gondosan körbenyalja, megpróbálja egyszerre mindkettőt bevenni, de ez nem nagyon fog összejönni, kicsit felbukkan levegőért, megtörli a száját, és feljebb csúszva végigcsókol újra.

-          Mindig veled volt a legjobb.

Végigperzsel a mondat. Na, hát ez sem volt túl szemérmes, jól is esik, mit tagadjam. Mint egy szfinx, olyan pozitúrában támaszkodik rá vállaimra, lábit előbb hátra kinyújtja, majd maga alá húzza. Vigyázz, támadásra kész! Odanyúlva igazítok egyet rajta, de lehet hogy felesleges is; mintha a zárat húznánk rá a kulcsra, annyira pontosan passzolunk egymásba, ahogy hátrébb tolatva újra elhelyezkedik. Lovaglását újra meg újra gyorsabb és lassabb szakaszok váltogatásával fűszerezi, aztán felegyenesedik, s majdnem függőlegesen jár fel-le a rúdon. Közben legalább háromszor apró orgazmust produkál, ismerem már, így kezdődik, mint amikor a tűzijátéknál először csak az apróbb rakétákat lövik fel. Aztán hosszú idő múlva, egy remegő, érzéki sóhaj kíséretében újra teljesen ráereszkedik, s farkamon érzem ahogy belülről is remeg, fejét hátrahajtja, aztán mélyen előre, s kitartó, mély csókkal jutalmaz a végén.

-          Te nem?

-          Nem baj.

Mélyen benne járunk már az éjszakában. Az ágy mellett a földön hevernek a szétszórt cuccok, a reluxán már csak az utcai lámpa fénye szűrődik át, ahogy lekapcsoljuk a lámpát.

 

Életem egyik legjobb, legszebb alvása volt abban a montenegrói sátorban. Attila megadón, mozdulatlanul simult hozzám, valami olyan bizalommal, amit addig elképzelni sem tudtam. Félve köré font karom mellkasán pihent, s egyszerre tudtam vele követni lélegzetének süllyedését-emelkedését, valamint a kiritkult pulóveren és finom bőrén át szívverésének ritmusát is. Tüdőm megtelt testének illatával, olyannyira, hogy azóta is valahányszor rá gondolok, tisztán fel tudom idézni ezt az illatemléket. Rövidre nyírt haja arcomba ért, homlokomat csiklandozta, ébredéskor én magam is éreztem tarkójának bőrén visszahajló szempilláimat. Meg sem mozdultunk vagy két órán keresztül, mégsem tűnt úgy, hogy elgémberedett volna kezünk-lábunk. Lassan, kéjesen nyújtóztunk, előbb én, aztán ennek mintájára újra hanyatt fordulva ő is. Kis szemdörzsölés, s fejét felszegve kisandított a sátor nyílásán.

-          Azt hiszem most már teljesen elállt.

Kétségkívül. Tudtuk, a délutáni lustálkodást most majd megint valami újszerűen, színesen izgalmas, úszás, merülés, a tikkadt bozótossal borított vadregényes hegyeken való mászkálás, vagy a herkentyűkkel kecsegtető étteremben elköltött hedonista vacsora fogja követni. Igyekeztem közömbösnek mutatkozni, pedig életem addigi legboldogabb pillanatán voltam túl éppen. Ő fesztelenül vigyorgott, aztán kicsit elkomorult, s homlokát aggódva ráncolva nézett rám, mint aki felfedez egy igazán nagy problémát

-          Az előbb, mikor aludtunk, véletlenül karoltál át?

-          Nem.

Tekintete még jobban elborult. Nyilván nem erre a válaszra számított. Az embert az egyetem erre nem készítheti fel.

-          Hát barátok vagyunk nem? Testvérek. A testvérek megölelhetik egymást, nem?

Egy pillanatnyi hezitálás után szemei újra nevetni kezdtek, s újra széles mosolyra húzódott a szája.

 

A hajnal gyengéden, szinte bocsánatkérőn szivárog át a reluxákon. Mi még mindig teljesen csupaszok vagyunk, szerencsére a fűtés ezerrel megy, olyan trópusi hőség uralkodik ebben a kis szűk lyukban, mintha egy üvegházban próbálnánk aludni. A szobában még ott lebegnek az elmúlt éjszaka párái és illatfelhő, hál istennek nem tartozik azon lányok közé, akik szeretkezés után villámgyorsan iszkolnak megszabadulni minden undi szagtól és kipárolgástól, s nem győzik a pasijuk nyomait eltüntetni magukról. Hervasztó. Mondjuk most tulajdonképpen sok mosogatnivaló nem lenne. A koton is ott árválkodik bontatlanul a földre hajítva. Ezen mosolyognom kell, így hát magamban göcögve szedegetem elő a hozzám tartozó ruhadarabokat. Rögtön magamra is húzom őket, de aztán elakadok a tennivalókkal. Én korán kelő vagyok, ő későig heverésző. A takaróból ráhajtok annyit amennyit tudok, nehogy mégis megfázzon valamilyen módon, s tulajdonképpen nagyon örülök, hogy nem ébred fel sem erre, sem a mozgolódásra. Ahogy így végignyúlik az ágyon, vékonyan, de mégis nagy, asszonyos, széles csípővel, olyan mint egy reneszánsz festmény.

De az én életörömöm most mégis másból fakad.

 

Miután e rövid konklúzióval le is tudtuk az alvás közben átkaroló hadműveletet, nekikezdtünk volna a sátorból való előkászálódásnak. De hát így mégsem lehetett kimenni. Attila még mindig félmeztelen volt alulról, és ahogy feltérdelt mellettem váltás ruháit keresgélve, a laza derekú pulóver épp nem volt eléggé ejtett szabású ahhoz, hogy a deréktájról csüngő csodákat el tudja takarni. Kis pakolászás után ráadásul fogta magát, és ki is bújt a pulóverből, immár újra anyaszült meztelenül kerülve szemem elé. Ahogy ott feküdtem felkönyökölve a sátor oldalában, kellő szabad teret hagyva neki a pakoláshoz, Attila ott térdelt velem szemben, farka és csomagja harminc centire sem volt arcomtól. Kezét leengedte, egy pillanatra szétnézve elgondolkodott. Vajon eszébe jutott-e, hogy a megölelésen kívül még mit tehetnek meg egymással nyugodtan a barátok?

 

Ahogy a lépcsőházban megyek lefelé, olyan mintha minden egyes lépcsőfokkal a múltam egy-egy darabkáját hagynám magam mögött. Nem, nem felejtem el, nyilván. De ahogy a fordulók követik egymást, úgy következnek a fordulatok az ember életében is. Mennyire jó erre rájönni! Lemegyünk a lépcsőn, s ezzel magunk mögött hagyjuk amin már túl vagyunk, mint én azt a nehéz gőzökkel terhelt kis szobát. Szabadság, a végtelen ígérete! Odakint az ostorménfák újfent tejfehér pamatok közt állnak mereven, a fehér semmibe vesző koronák mintha egyenest az eget tartanák. Minden léniát nélkülöző vonalvezetésük egy néger tánckar a ködben. Megyek, világ!

Kilépek az épületről a fénybe, az egyre világosodó hajnalba. Azt hiszem én már mindig hajnalban kelő leszek, és mindig csodálkozva fogok tekinteni azokra, akik képesek ezeket a szépséges és hasznos órákat végigaludni. Úgy érzem nem szabad feleslegesen végigaludni az életet.

 

barna7511@freemail.hu

Rich80 Creative Commons License 2017.01.08 0 0 11548

Baromi jó, izgató történet! Szívesen bekapcsolódnék egy ilyen kalandba...ahhhh

Előzmény: Roman_smid (11526)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!