Keresés

Részletes keresés
Így működik

Bővebben az új keresőről

Törölt nick 2010.10.20 Creative Commons License 34
Nemtökmindegy? :)
arait 2010.10.20 Creative Commons License 33
A csupasz kedvelőknek!
arait 2010.10.20 Creative Commons License 32
Kicsit a fiatalabbat szeretem, de példának jó!
Előzmény: arait (31)
arait 2010.10.20 Creative Commons License 31
Előzmény: arait (30)
arait 2010.10.20 Creative Commons License 30
SZŐRÖS!!!
Lily2010 2010.09.27 Creative Commons License 29
Ez borzasztó:S
Előzmény: Törölt nick (17)
városicowboy 2010.09.19 Creative Commons License 28
Imádom a testét a páromnak.Szerintem egy férfi igenis legyen szőrös.Nagyon szeretem a mellkasát és a hasát simizni.Ez nagyon izgató!!!
szexygirl? 2010.09.19 Creative Commons License 27
Szeretem, ha a pasi hasa enyhén szőrös.
A hátán, mellén én személy szerint nem szeretem a szőröket.

macgyver8888 2010.03.25 Creative Commons License 23
Talán azért sem mutogatja magát, mert vannak akik úgy gondolkodnak mint ahogyan te, sajnos. miért ne lehetne boldog így ez az ember, ki mondta, hogy más a trendi vagy éppen kinek mi. lehet, hogy jobban megbecsüli a nőket...igaz hogy gusztustalan de sztem manapsg néző pont kérdése mi is az:)
és sztem nem mutogatja magát, van benne önkritika.
Előzmény: Celtic Moon (19)
amelii 2006.01.04 Creative Commons License 22
ez fáj
Előzmény: Törölt nick (17)
áve 2005.10.03 Creative Commons License 21
Ez gusztustalan. Viszont a szőrös láb, kar, mellkas :)))))
Előzmény: Törölt nick (17)
EDM 2004.08.07 Creative Commons License 20
Hát én inkább olyan nőket keresek, akik kedvelik a magamfajta majomféléket.
Előzmény: szasza_hungary (15)
Celtic Moon 2004.08.07 Creative Commons License 19
Láttam már ezt a képet valahol a neten régebben. Gusztustalan. El sem tudom képzelni, hogy ez az ember jól érzi így magát. Annyira ronda, hogy ha mutogatná magát tuti jól megélne belőle...
Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick 2004.08.06 Creative Commons License 17
szasza_hungary 2004.06.19 Creative Commons License 15
Most olvastam:

Kettészakadt a világ: a szőrösekre és a csupaszokra. Az elmúlt évtizedekben kis túlzással e két tábor ádáz harca foglalkoztatta leginkább Hollywood lakóit. Persze lehet, hogy mégsem ez a legégetőbb kérdés napjainkban, mi mégis kíváncsiak voltunk arra, hogy itt Magyarországon mi sarkallja a férfiakat a rettenetes szőrnyúzásra. Tehát a nagy kérdés: milyen az igazi macho. Busa szőrős amorozó, vagy pelyhes, csillogó testű adonisz.Az Aktív stábjának első megkérdezettje Dávid, univerzális tehetség,keresett fitnessmodell, fotós sőt még énekes is. Ő vezette be a stábot a férfi szőrtelenítés rejtelmeibe, de előbb megmutatja önöknek nehéz munkával kigyúrt testét.”Szerintem egy férfi szőrösen is lehet jólápolt. Ha nekem összefüggő szőrös lenne a mellkasom vagy a karom, azt valószínű meghagynám, csak rövidebbre vágnám, mert az is tud férfias lenni, sőt néha férfiasabb.”Dávid ennek ellenére köszöni szépen, de nem kér a szőrös férfiasságból, mert az ő munkaköri leírásában a csupasz test szerepel.”Külföldi fotózásnál kötelező leszőrteleníteni magam. Természetesen nem mindenhol. Van ahol meghagyom a szőrömet, de ott ollóval szoktuk rövidre vágni, hogy rövid legyen.Tehát Dávid igényesen csupasz. A szakember megfogalmazásában pedig higiénikus. Balogh doktor, bőrgyógyász szerint a szőrtelenítés - ahogy a reklám mondja - tisztább, biztonságosabb érzést nyújt. Bár a hátrányok sem elhanyagolhatók, mivel az összes szőrtelenítő eljárás mikrosérülésekkel jár, amik legyengítik a hámsejtek védekező képességét. Ilyenkor könnyebben jutnak a testbe a kórokozók.A férfiaknál a túlzottan vastag, lószőr-párnára emlékeztető erős nemi szőrzet nyilvánvaló, hogy ma már nem tekinthető szexuálisan vonzónak. Emiatt a férfiak körében is előretört a szőrtelenítés. Részben a testszag csökkentése végett, részben pedig a gondozott megjelenés miatt, ami enélkül szinte nem is képzelhető el.Tehát a kérdés még mindig ugyanaz. Mi a trendi: szőrösen vagy szőrtelenül. A magazinok egyértelműen a csupasz férfit istenítik.”Mikor meghívnak egy magazinfotózásra , akkor előtte borotvával szoktam szőrteleníteni magam, mert egyszer próbáltuk gyantázni a lábamat és azt senkinek sem kívánom azt az érzést, amikor lehúzzák a gyantát ezzel a mozdulattal” - meséli a szőrtelen Dávid.
Nos ezt az érzést nem kell bemutatni a hölgyeknek. Az Aktív stábja felkeresett egy kozmetikát is, ahol Mariann a kamera "szeme láttára kínoz" , vagy inkább szépít egy szegény, szőrös férfit. Hát a szépségért meg kell szenvedni. A kozmetikushoz járó férfiak száma egyébként az elmúlt években rohamosan megnőtt, a többség csupasz testet akar.László Mariann / kozmetikus mester

"Fontosnak tartják, hogy jól ápoltak legyenek, és szőrtelenek, ezért sokan járnak gyantázni. Nem kellemes érzés ugyan, de talán ez a leggyorsabb. Viszonylag fájdalmas, viszont tényleg nagyon gyorsan megy és ez az a módszer, amitől viszonylag legtovább szőrtelen marad a bőrfelület. Gyakori a hát, a mellkas, de a hónalj és a karok is, ha nagy a szőr. Ritkán, de előfordul, hogy gyantázzuk a lábakat elöl és hátul is."Rajta uraim: fáj, fáj, de meg kell lennie, ha követjük a női szeszélyeket. A csupaszkodást ugyanis a nők kezdték. Néhány évtizeddel korábban még a nők hónalja is dús volt - a többiről nem is beszélve. Azóta változott a trend és a nőket követve, vagy épp az ő nyomásukra megszületett az új, szőrtelen férfitípus.halaszbea 2003.10.04 Creative Commons License 14
nekem volt kapcsolatom szőrös és nem szőrös pasikkal is.
a szőrtelen csak a sovany jo testunek allhat jol, de borzaszto benak az agyban, abszolut nem ferfiasak.

ha van pocak akkor azon feltetlenul legyen szor.

a haton szor eleinte abszolut visszataszito volt, de mara rajottem, hogy a legjobb pasik kozott nagyobb aranyban talalok szőröshátut, ezert mara szinte felizgulok a szoroshatra, mert borzaszto jo emlekeket hoznak elő.

intimszőr: ne legyen a zacsin de fent igenis kell!

Ramon 1999.07.04 Creative Commons License 13
kleo!
Tudjuk! A szerelem vakká tesz! - Többek között :-)
Előzmény: kleo (12)
kleo 1999.07.03 Creative Commons License 12
én szeretem a szört, az férfias, mert nekem meg nincs szöröm olyan sok.
de ha a szerelmem csupasz lenne, akkor azt szeretném.
Egérke 1999.07.01 Creative Commons License 11
:oD
Előzmény: Ramon (10)
Ramon 1999.07.01 Creative Commons License 10
Hát persze!
Kinek a szakácsné, kinek a lánya. :-)
cris 1999.06.30 Creative Commons License 9
Hi!
Default szőrzet
(kar, láb, mellkason egy kevés,dehogy valaki orángután legyen...)

sirC

Ziege 1999.06.28 Creative Commons License 8
Hát ha van pocak + csak husikának nevezhető a himbilimbi, akkor az télleg nem lehet egy felajzó látvány:-))))
Előzmény: zsuzsa (7)
zsuzsa 1999.06.27 Creative Commons License 7
Szia ziege :-)) kedvenc közös témánk...
Képzeld láttam Chippendale Show-ban borotvalt fiukat. Tudod mit, bomba jó testü, barna fiukon egész szexis.
Nade fehér kis pocak alatt borotvált husikák ... azt továbbra sem preferálom
Szia
N.
Előzmény: Ziege (4)
little angel 1999.06.26 Creative Commons License 6
Huszas éveim második felében járó kettessel kezdődő személyi számú egyed vagyok. A férfiszőrzetet mértékkel szeretem. A poci nagyon szexis tud lenni, ha közepesen szőrös. Jó beletúrni, játszani vele. A mellkason is szeretem, olyan férfias...
Vállon, háton viszont ki nem állhatom.

(la)

Kicsi_Lany 1999.06.25 Creative Commons License 5
Tiltakozom!!!!!
igenis nagyon izgato tud lenni olykor a fanszorzet hianya...
Nem hiszem, hogy a kenyes testreszek borotvalasat csak a nok gyakorolhatjak partneruk teljes megelegedesere... ;-)

Egyebkent a teljesen szortelen ferfiak sosem vonzottak igazan. Igaz, hogy a nagyon szorosokrol is ugyanezt gondoltam mindaddig, amig bele nem szerettem egy olyan sracba, akinek meg a hata is szoros volt... es juujjjj, az is milyen erotikus tudott am lenni. Nana, hogy az volt: szerettem ugyanis - a fiut.

Előzmény: Ziege (4)
Ziege 1999.06.25 Creative Commons License 4
Szia Egérke (cin-cin)!:-)

Mi is van tulképpen?
Szóval ha Rólad és a lyányokról van szó, akkor követelmény legyen default a hairless? (Én is amondó vagyok.) De ha meg a pasi borotválja, az pfúj?

Tudom, tudom! A nők többsége úgy van vele: szép a csupasz punci és jó is vele izgatni a kedvest, meg komfortos is, de a férfi meg azért férfi, hogy szőrös legyen a lábaköze, legyen miben turkálni:-))))

Dehát csak a gyengébbik nemnek adassék meg a komfortosság és a nemi szervek nagyobb szenzitivitásának kéjes érzete?:-)))

Csak kérdezem...:-)

Üdv, Ziege (mekk-mekk).

Előzmény: Egérke (3)
Egérke 1999.06.25 Creative Commons License 3
Úgy a jó, hogy ha a karja, a melle, a lába jó szőrös. A fanszőrzete is legyen meg feltétlenül. Anélkül olyan mint a csupasz csiga. Pfúj!
Az életkorom sem befolyásolta ezeket a nézeteimet.
Előzmény: vip (-)
stimuláló 1999.06.23 Creative Commons License 2
te majom gorilla, még jó hogy a lányok többsége nem a Jetikhez vonzódik
Truelie 1999.06.22 Creative Commons License 1
Szia vip!
Én sohasem szerettem az olyan férfiakat, akiknek nem érezni a bőrét a sok szőr miatt. Mindig azok tetszettek jobban, akiknek a melltájon helyezkedik el egy kb. kéttenyérnyi prémecske, esetleg az sem rossz ha lehúzódik köldökig, ill. az alá, mert azt olyan jó végigkísérni kézzel stb. De az zavart ha a háton, kezén nagyon szőrös volt valaki.
Az intim területeken pedig kellemes a borotvált ill. a bundás megoldás is ... :-))
Előzmény: vip (-)
Zoli_fiú 1999.06.22 Creative Commons License 0
0 :-)