Keresés

Részletes keresés

lion90 Creative Commons License 2010.10.05 0 1 9683
Hazautaztam az elmúlt hétvégén az önkormányzati választások miatt, ezért nem írtam pár napig. Amikor visszaérkeztem a kollégiumba, a két szobatársam már várt rám. Miközben kipakoltam a cuccaimat, megbeszéltük a hétvégénket és a szavazást is.

Amikor át akartam öltözni melegítőbe, majdhogynem rám vetették magukat.

-Ejnye, de szép fehér ez az alsónadrág! – mondta Zsolti.

-Segítsünk rajta, hogy egy kicsit foltosabb legyen? – kérdezte Szabolcs.

Mondtam nekik, hogy nem bánom, de előbb el szeretnék menni pisilni. Mintha nem is hallották volna, elkezdték masszírozni a dákómat gatyán keresztül. Egy idő után már csak egy hajszál választott el attól, hogy bepisiljek. Felpattantam, és kirohantam a WC-re. Amikor visszaértem a szobába, kérdőre vontak, hogy mi volt az a nagy sietség. Mondtam, hogy sokmindenben benne vagyok, ami kellemes, de bepisilni nem fogok. Ezután nem is volt semmi különös, előkerültek az otthonról hozott finomságok, melyeket végigkóstoltunk. Vacsora után tusoláshoz készülődtünk. Levetkőztünk alsógatyára, majd kérdőn egymásra néztünk.

-A tusolóban hokizzunk vagy még előtte a szobában? – kérdezte Szabolcs.

Egy mozdulattal tisztáztuk a dolgot, amikor is megmarkoltam a dákómat.

-Ez a beszéd! – mondta Zsolti, és már kézbe is vette kőkemény dákóját.

Ekkor láttam, hogy Zsolti alsója már foltos volt. Leültünk egymás mellé az ágyra, és nem sokat teketóriáztunk, elkezdtük húzogatni. Megengedtem a fiúknak, hogy az én hasamra élvezzenek. Szinte egy időben élveztünk el, mégpedig úgy, hogy mindhármunk dákója összeért. Ezután az én gatyám lett az áldozat, abba töröltük bele a spermát. Ekkor árultuk el Zsoltinak, hogy néhány nappal korábban éjszaka a WC-ben Szabival kettesben ugyanezt csináltuk. Csak annyit mondott, hogy máskor neki is szólhatunk. Nagyon élveztem a dolgot. Olyannyira, hogy tusolás után sem akartam tiszta alsót felvenni, és láttam, hogy a többiek is ugyanazt veszik vissza, ami előtte is rajtuk volt. Este még mozgott a takarónk elalvás előtt, de nem akartunk már komolyabb dolgot tenni. Reggel Zsolti gatyáján akkora volt a folt, hogy meg merem kockáztatni, nemcsak sperma volt rajta/benne.


Folytatás hamarosan!


Előzmény: boy69 (9682)
boy69 Creative Commons License 2010.10.04 0 0 9682

Utólag elmondtátok-e Zsoltinak, hogy miből maradt ki, miközben az igazak álmát aludta?

Nagyon várom a folytatást!

Előzmény: lion90 (9678)
maxtiznék Creative Commons License 2010.10.01 0 0 9681
Nem voltam koleszos de sokszor voltam diáktáborban.Az egyik kellemes emlékem is ott volt.Zuhanyozáskor leskelődtem és hokiztam is sokszor.16 voltam átlagos mérettel és már akkor is borotváltam.Volt egy srác akit ott ismertem meg és nagyon tetszett a farka.Vékony volt nagyon ,a farka dús szőrzetű volt de nagyon szép.Nem túl nagy de szép egyenes.Egész jól összehaverkodtunk és megkérdezte miért borotválom.Azt mondtam neki hogy így tetszik.Kíváncsi volt milyen lenne neki is csupaszon és mondta hogy leborotválja.Végignéztem és felizgultam ahogyan merevedett neki is borotválás közben.Énis átborotváltam az enyémet és így nem volt feltünö hogy feláll mert mondtam neki hogy ez természetes.Nálam legalábbis az,ha borotválom feláll.Lehet nem mindenkinek.Aztán kérdezte hogy a zacsit hogy szoktam és megmutattam neki.Nagyon szépen nézett ki neki csupaszon.Aztán én elkezdtem verni,mondtam is neki hogy muszáj kivernem mert nem bírom ki anélkül.Ő is mindíg veri zuhanyozásnál mondta is.Egymás mellett vertük és néztük egymást és nem bírtam mondtam neki hogy tök kipróbálnám milyen másét fogni.Nem mondott semmit lassan megfogtam neki és hagyta aztán ő is megfogta nekem.Majdnem egyszerre elmentünk pedig alig kezdük el a huzogatást de annyira izgató volt a szitu.Egymásra is került egymás gecijéből,röhögtünk is rajta.Aztán lezuhanyoztunk és mentünk a szobába.Érdekes hogy nem voltunk zavarban inkább megkönnyebbültek voltunk szerintem.Beszélgettünk és mindkettőnknek az volt a véleménye hogy érdekes volt és jól esett...


Törölt nick Creative Commons License 2010.10.01 0 0 9680

 Én 14-16 évesen jöttem rá hogy mindkét nemhez vonzódom. 17 éves lehettem amikor nyáron rengeteget bicikliztem a környék falvai között. Tőlünk nem messze volt egy nagy horgásztó és épp lefelé gurultam a tóhoz vezető úton amikor szemben jött egy autó és lassított, a soför engem nézett. Én nem ismertem de Ő sem engem. Elhaladt mellettem maj megfordult és jöttt vissza utánam. Itt kezdett érdekes lenni a szitu.

    Lassított mellettem és azt mondta  Bocs csak azt hittem hogy az egyik ismerősöm vagy. Én mondtam hogy nem ismerem. Mire a srác azt kérdezte ,hogy nem ülnék e be mellé egy kis kocsikázásra. A biciklit beraktam az árokba egy bozótos részbe és beültem az autóba az anyósülésre.

   Megkerültük a tavat és egy erdős részen megálltunk. Útközben a dudorodó rövidnadrágomba kotort és tissztára kész volt. Én nagyon izgultam de lepleztem.

  amikor az autóból kiszáltunk egyböl a farkamnak esett és lerendezett.

Így alakult életem első férfias kalandja,aztán volt még egy pár érdekes szitu.

lion90 Creative Commons License 2010.10.01 0 1 9678

Íme a folytatás, de örülnék, ha mások is írnának hasonló élményeikről!

 

Észrevettem, hogy Szabolcsnak egy világos törölköző van begyűrve a párnája alá. Sejtettem, hogy mi célból. Erről hamar meg is győződtem, amikor egyik éjjel láttam, hogy mozog a takarója. Nem sokkal utána kiment a WC-re, és ekkor gyorsan kivettem a párnája alól. Totál friss spermába nyúltam. Utána mentem, mintha nekem is akkor kellett volna pisilnem. Amikor a WC-re értem, már kifelé jött. Megkérdeztem, nem jön-e vissza egy hokira. Meglepődtem az őszinte válaszán: „Az előbb vertem ki odabent a szobában.” Akaratlanul is rápillantottam az alsójára, mely teljesen száraz volt. „Nem, nem ide, hanem egy törölközőbe.” – felelte. „Megvársz, míg gyorsan pisilek egyet?” - kérdeztem. Nemcsak megvárt, hanem még nézett is. A végén alaposan leráztam, hátha kedvet kap. És bár nemet mondott a hokira, azért láttam, hogy egyre dudorodik a gatyája. Végül csak elővette, mert már szűknek bizonyult. Éjszaka volt, semmi mozgás az emeletünkön. Egymással szemben álltunk, miközben húzogattuk a dákót. „Hová lőhetem?” - kérdeztem tőle. „Akárhová, csak ne a gatyámra!” - felelte. A combjára ment a nagy része, majd megengedte, hogy kézzel elkenjem rajta. Ő ügyesebben célzott, egy csepp sem jutott a földre. Én azonban úgy kentem el a combomon, hogy az alsómra is jutott belőle. A végén Szabolcs gondosan meg akarta törölni WC-papírral, mielőtt eltenné a gatyájába. Annyira magamon kívül voltam a gyönyörtől, hogy megmarkoltam a dákóját, és beletöröltem az én fehér alsómba. Minden porcikám bizsergett. A dákóm továbbra is ágaskodott, egy cseppet sem akart csökkenni a merevedésem. Néztem egy darabig a szép tiszta alsóját, illetve az én gecis gatyámat, majd visszajöttünk a szobába. Mielőtt elaludtam, még egyszer elélveztem. Zsolti pedig aludt nyugodtan, az egészből semmit nem vett észre.

Előzmény: maxtiznék (9675)
boy69 Creative Commons License 2010.10.01 0 0 9676
Én is szívesen olvasnám a folytatást! Az én gatyám is szűk lett tőle, na és persze nedves is.
Előzmény: lion90 (9674)
maxtiznék Creative Commons License 2010.10.01 0 0 9675

Szűk lett a gatyám ettől a történettől!Gondolom lesz folytatás!?

Előzmény: lion90 (9674)
lion90 Creative Commons License 2010.10.01 0 0 9674

Ez is nagyon érdekes volt. Bár a szobatársaimat még nem láttam így aludni, de majd egyszer én fogok így feküdni, és kíváncsi leszek, hogy ők hogyan reagálnak rá.

 

Pár nappal ezelőtt szobatársaimmal és néhány lánnyal beültünk egy sörözőbe. Szabolcs mellett egy igazán csinos csaj ült, ráadásul hamar észrevettem, hogy nagyon ráizgult a Szabira. Nagyon tapintatosan csak a szemem sarkából figyeltem, ahogy benyúlt a Szabolcs nadrágjába. Innentől kezdve inkább a Szabolcs arcát figyeltem. Nem tudta (vagy nem is akarta) titkolni azt a pillanatot, amikor elélvezett. Eszembe jutottak a szép fehér alsógatyái. Alig vártam az estét, hogy láthassam a tusolóban. Nem is kellett estig várnom, mert amikor WC-re mentem, utánam jött Szabolcs, és nem tudtam megállni, hogy rá ne kérdezzek. Nem is tagadott semmit, sőt azért jött utánam a WC-re, hogy megnézze, mekkora „kárt tett” az alsójában. Nem sok kellett hozzá, hogy én is telelőjem az alsómat.

A koleszba visszaérve már éreztem a sok elfogyasztott sör hatását. Szinte egyszerre vetkőztünk le. Mindkét szobatársam szemügyre vette az én alsómat, ami abban a pillanatban hármunk közül a legtisztább állapotban volt. Legnagyobb meglepetésemre Szabolcs megmarkolta a dákómat gatyán keresztül, és azzal a felkiáltással, hogy „nehogy már ez tiszta maradjon!”, elkezdte markolászni. Közben meg úgy helyezkedett, hogy én is kényelmesen hozzáférhettem az ő szerszámához. Az alsója kicsit még nedves volt a spermától, de nem zavart, én is markolászni kezdtem. Én élveztem el előbb, de nem volt ideje lankadni a szerszámnak, mert Zsolti is bekapcsolódott. Hamarosan mindhármunk alsója tocsogott a spermától. Már szabadulni akartam a gatyámtól, de még alaposan szétkentük magunkon az anyagot. Zsolti meg is kérdezte Szabitól, hogy milyen érzés számára. Szabolcs azt felelte, hogy mennyei, mindjárt össze is hugyozza magát. Bíztam benne, hogy ez nem fog bekövetkezni, ahhoz már nem lett volna gusztusom. Tusolás előtt Szabi még azt is kipróbálta a tusolóban. Reggel csak röhögtünk magunkon, alig akartuk elhinni, hogy mit csináltunk előző este együtt. Zsolti csak annyit kérdezett: „Ugye, hogy nem is olyan rossz dolog belehokizni az alsónadrágba?” Szabolcs rögtön közölte vele, hogy ő inkább megmarad a tiszta, száraz alsóknál. Bennem még erősen kavarogtak az előző esti események. Először fordult elő velem, hogy „idegen” farkat tartottam a kezemben, ráadásul mindjárt kettőt is.

Előzmény: boy69 (9673)
boy69 Creative Commons License 2010.09.30 0 0 9673

Nagyon kíváncsi vagyok, van-e további folytatás!

 

Bár nem kollégiumi történet, de talán ide is beillik:

Középiskolai kiránduláson egyik osztálytársammal ketten aludtunk egy szobában. Esti tusolásnál sikerült közösen hokizni egyet, de nem is gondoltunk folytatásra. Éjszaka felébredtem, hogy WC-re kell mennem. Ekkor láttam az utcai lámpa fényében, hogy az osztálytársam hanyatt fekszik, és a boxerja sliccén kidugott farkát marokra fogva szorongatja. Amikor közelebbről szemügyre vettem, láttam, hogy a hasán csillog a félig megszáradt spermája. Nagyon mélyen aludt a srác, mert arra sem ébredt fel, hogy mellette állva húzogatom a farkam, majd a hasára élveztem. Reggel én ébredtem fel hamarabb, és még akkor is a takaróján feküdt, szinte ugyanabban a helyzetben, mint éjjel.

Előzmény: lion90 (9666)
gigi112 Creative Commons License 2010.09.30 0 0 9672
Sziasztok!
Szivesen beszélgetnék egy nagyon gyengéd sráccal, aki szívesen visel combfixet vagy harisnyanadrágot és szőrmentes.
Érdekelnének a fiús játékok...
ponyo30 Creative Commons License 2010.09.28 0 0 9671
Hy!Jó lenne ha sok sok jó történetet lenne leirva!:) Évek óta olvasom ezt a topicot,de irni igencsak lusta vagyok,pedig lenne miről:).De a leirt történetek igencsak megmozgatják fantáziám:XD
Hídver Creative Commons License 2010.09.28 0 0 9670
Szia Loick!

Huh. Ez nagyon filmszerű.
Hogy alakult a te életed? Milyen utat jársz? Ez után érdekelne, mert a melegtől a családos hetero életvitelig minden belefér. Köszi.
Előzmény: Törölt nick (9669)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.27 0 0 9669
Nem koleszos történet, csak a gyermekkorom...

Gyerekek voltunk. S te ott laktál pár háznyira tőlünk. Tán soha nem fogod megtudni, milyen hatással voltál rám. Alig vártam, hogy hozzánk gyere játszani. Én meg mindig átmentem mikor fürdőgatyában nyírtad a füvet. Aztán ahogy kamaszodtunk egyre jobban vártam, hogy a közelemben légy. Milyen jó volt bírkózni veled. Rohangálni a szabadban. Milyen csodás volt kijárni a tóra fürödni. Oly csodásan csillogtak a vízcseppek az izmos testeden, az ellesett pillanatok, míg meztelenek voltunk. Ahogy ugráltál a vízbe a partról. Jók voltak a családi kirándulások, amikor egy ágyban aludtunk. Neked biztos a maratoni viccmesélésekről vannak élményeid. Nekem arról, milyen szép voltál alvás közben is, ahogy a hold fénye megtört az arcodon, mellkasodon, s milyen szépen ágaskodtál időnként a vékony paplan alatt. Jókat bicikliztünk. Azt sem tudhatod miért te mentél mindig előttem. Imádtam csodálni a megfeszülő izmaidat miközben tekertél. S nem felejtem ahogy szerettél vagányan levizelni a hidakról. Jó volt veled eljárni az uszodába, s kondizni. Alig vártam hogy a szaunába kerüljünk edzés után. Csodás volt a bőrödön gyöngyöző izzadság csillogása, kedvem lett volna símogatni. Ahogy feküdtél a padon, s teljes pompájában csodálhattam gyönyörű testedet. A borostás arcod, sűrű hajad, széles vállaid, gömbölyű bicepszed, lapos, kellemesen szőrös hasfalad, szálkás lábaid, feltárult gyönyörű, formás, árnyaltan eres, sűrű bozontos péniszed. Nem tudhatod, mennyire nagyon tetszettél. S az élet tovavitt, elköltöztél. Ma gyermekeid vannak. Szép feleséged. Nekem csak az emlékek. De így volt jó, mert nem lehetett volna másképp. Szerencsém hogy ilyen csodás pasival tölthettem a gyermekkoromat.
jobarat2 Creative Commons License 2010.09.27 0 0 9668
Szevasztok!
Nagyon érdekesek ezek az élmények
Sajnos nekem az életemből ez ki marad, mert nem voltam koleszes,
de érdekesek és izgalmasak!!!!!!!!!!!!!
sakura_x Creative Commons License 2010.09.27 0 0 9667
Nagyon izgalmas és jó történet, várom a folytatást!!!
Előzmény: Kukac az almaban (9661)
lion90 Creative Commons License 2010.09.26 0 0 9666

Íme a folytatás:

 

Egyik este Szabolcs megkérdezte Zsoltitól, hogy szokott-e hokizni. „Hát persze!” - jött a határozott válasz. „Napközben zsebhoki, éjjel meg a takaró alatt!” - folytatta. Szabolcs kissé furcsán nézett rá. „Úgy érted, hogy zsebretett kézzel beleélvezel a gatyádba?” - kérdezte. „Nem rossz érzés, amikor ragad a spermától? A takaró alatt miért nem zsebkendőbe vagy törölközőbe élvezel?” Azt hittem, Zsolti megsértődik. Szerencsére nem az történt. Inkább visszakérdezett: „Honnan tudod, hogy milyen érzés, ha még ki sem próbáltad?” Én is elkezdtem győzködni, hogy próbálja ki. Azt mondta, hogy talán egyszer még arra is sor kerülhet, de nem most!

Másnap este Zsolti és én közöttem szóba került a gatyába élvezés. Elmondta, hogy nagyon régóta csinálja. Korábban még bele is csorgatott pisilések után, de elmondása szerint arról már leszokott. Szerinte nagyon sok férfi és nő szokott szándékosan bepisilgetni. Érdekes, de nekem ez idáig még nem tűnt fel. Miután megkérdeztem tőle, hogy naponta átlagban hányszor élvez az alsójába, azt felelte, hogy változó: 2-4 alkalommal. Miközben erről beszélgettünk, nadrágon keresztül is látszott, hogy ágaskodik a dákója. Egy idő után az enyém sem akart igazán beleférni a gatyámba. Elő sem vettük, úgy vertük ki. Nekem a nadrágomon is meglátszott a végeredmény, neki nem. Ezután nadrág le, és szemügyre vettük egymás alsóját, majd kimentünk tusolni. A tusolóban azt hittem, Zsolti esetleg meleg, amikor kezébe vette a spermától nedves alsómat. Végül csak azért, mert „tudományos” magyarázattal szolgált arról, hogy miért ütött át a folt a nadrágomon. Én azt gondoltam, hogy a mennyisége miatt, de szerinte azért, mert rossz helyre volt irányítva.

 

 

boy69 Creative Commons License 2010.09.26 0 0 9665
Van még folytatás? Kíváncsian várom!
Előzmény: lion90 (9664)
lion90 Creative Commons License 2010.09.26 0 0 9664
(folytatás)

 

Kora este értem vissza a koleszba, még csak Zsolti volt bent, Szabi csak később érkezett „haza”. Lementünk Zsoltival az edzőterembe súlyzót emelgetni. Miután feljöttünk, levetkőztünk, és elmentünk tusolni. Feltűnt, hogy Zsolti alsója ismét foltos, de nem firtattam az eredetét. A tusolóban nem volt olyan élményem, mint Szabolccsal, meg mások is voltak rajtunk kívül, láttam Zsolti méretes dákóját. Utána kicsit ismerkedtünk a kolesz többi lakójával, csajokkal is, egyik-másik nem egyszerű falusi kislánynak tűnt.

Éjfél után kerültünk ágyba, de elalvás előtt még kitárgyaltuk a megismert lányokat. A félhomályban bizony észrevettem, hogy Zsolti takarója mozog, tuti, hogy hokizott. Így már érthető volt, hogy mitől foltos reggelre az alsógatyája. Nem mutogatta, de nem is takargatta reggel. Még a lepedőjén is látszott egy kis sárga folt.
Előzmény: lion90 (9660)
genyanya Creative Commons License 2010.09.23 0 0 9663

mókás sztori, de érdekes. jöhet a következő! :)

Előzmény: Kukac az almaban (9661)
hokizooo Creative Commons License 2010.09.23 0 0 9662
sziasztok 30vok hoki partnert keresek pesten!
Kukac az almaban Creative Commons License 2010.09.22 0 0 9661
Kollegium, bazar, hammam 1

 

 

Masodeves egyetemista koromban, mivel a szuloi haz szigora mar nagyon nyomasztoan hatott ram, ugy dontottem, megprobalok elcsipni egy kulfoldi osztondijat. Mivel az allando bulizas es fiuzas miatt a tanulmanyokra nem jutott tul sok idom, az evfolyam kozepmezonyebe tartoztam. Talan valami tehetsegem is volt, de ez nem volt eleg az egesz eves logas ellensulyozasara a nehany hetes vizsgaidoszaki magolas alatt.

Bementem tehat az osztondijbizottsagra, ahol eleg hamar megertettek velem, hogy semmi jora nem szamithatok. A rendszervaltas utani elso evekben jartunk, nemileg cinikusan megjegyeztek, hogy talan Mozkvaban, Szofiaban vagy Tiranaban lesz majd hely szamomra.

 

Le is tettem a dologrol, a nyari szunetet szokas szerint a punkosdi strandon valo ismerkedessel es kurvalkodassal  (nem a szo szoros ertelmeben J ) toltottem. Szeptember elso napjaiban megcsorrent a telefononk otthon, a Dekani Hivatalbol kerestek. Anyam, aki aggodva kovette egyetemi karrierement, remegve adta at a kagylot.

 

A meglepoen kedves ugyintezo kozolte velem, hogy az Osztondijbizottsag erdekesnek talalta palyazatomat, es kivetelesen, atlagos tanulmanyi eredmenyeim ellenere nekem itelt egy haromeves kulfoldi osztondijat.

 

-Tirana vagy Szofia, kerdeztem nemileg gunyos hangon.

-Nem fiatalember, Damaszkuszba mehet.

- ??????  Nem tudom, hogy emlitettem-e, de  angolul es nemetul beszelek.

- Nem gond, az elso evet intenziv nyeltanulassal toltheti.

 

Egy het gondolkozasi idom volt. Villamgyorsan korbekerdeztem mindenkit, akit csak ismertem. A velemenyek egybehangzoak voltak : a kaja nem jo, a kollegium borzaszto, csajok sehol, raadasul jo lesz vigyazni mert « ezek mind buzik »…

Ennel jobb ajanlolevelet nem is adhattak volna. A het lejarta elott bementem megerositenbi kiutazasi szandekomat, es a szukseges orvosi es egyeb papirok gyors elintezese utan oktober elsejen mar a damaszkuszi repteren voltam.

 

A kollegium valoban eleg lerobbant volt, bar nagyon kellemes, zold negyedben allt. Nem voltak egyagyas szobak, a diakokat szakteruletek szerint osztottak el, valamifele tutori rendszert imitalva, ahol minden ujonnan erkezore egy felsobbeves senior diak jutott.

 

Kitoltottem minden papirt, majd a protan kapott kulcs birtokaban borondeimmel felcaplattam a szobamba. Ott egy korulbelul 25-26 eves, nem tul magas, de kisse szeles, kemeny arcvonasokkal megaldott fiu fogadott. Meglepetesemre tort magyarsaggal frodult hozzam:

 

-Szoval te vagy az a hires Tomi

Miert?

- Mikor hallottam, hogy megint lesz magyarunk, rogton kertem, hogy hozzam osszak be

- ???

- Az elododdel, Sanyival, nagyon jol kijottunk

- Nagyon orulok, remelem, hogy ez most semù lesz maskepp.

- Az csak rajtad fog mulni.

 

Villamgyorsan sorolni kezdte a rendszabalyokat: lampaoltas, hangos zene, csajok tilalma a kollegium teljes teruleten. Ez utobbit tobbszor is hangsullyosan elismetelte, mintegy tesztelve reakciomat.

- Baratnod van odahaza?

- Nincs

- Akkor itt sem lesz. Eloszor is mert kuloldi vagy, masodszor, mert nem lesz hova vined, harmadszor pedig.... nem lesz ra szukseged.

- Miert, annyit kell majd melozni?

- Mondjuk.

 

Eleg autoriter modon viselkedett, megmutatta szekrenyemet, es mintha felugyelni akarna, vegignezte, hogyan bontom ki borondjeimet es pakolom be cuccaimat  a polcokra.

Mivel eddig mindig egyedul laktam szobamban, nemileg zavart voltam, alsogatyaimat egy nejlonzacsiban hagyva gyomoszoltem be a szekrenybe.

 

- Nicsak, csak nem rejtegetsz valamit?

- Nem, de ezek a fehernemuim, nem szoktam oket kozszemlere tenni (ez akkora hazugsag volt, hogy meg ma is belevorosodok)

- Nem lesz kozszemle, csak en fogom oket megnezni.

- Minek, ugyanolyanok, mint barhol mashol a vilagon.

- Nezd, Sanyi is megmutatta oket,n es nem banta meg....

Beleturt a najlonzacskoba es egyenkent eloszedte gatyaimat. Az elejen meg nem volt gond, a tetejen a teli gatyak voltak, jo nagypapas stilusban, ezeket lebiggyesztett ajkkal csocsalta. Majd jottek a lycras jol simulo kis boxerek, vegul nehany tangaval zarult a kollekcio.

Teljesen bevorosodtem, labaim remegtek, leultem az agyra.

- OK, azt hiszem mindent lattam. Nem tudom, hogy Tominak hivlak e majd, vagy Sanyi kettonek.

 

Elem lepett, kezet a tarkomra helyezte es orromat a farmernadragja duzzanatahoz nyomta. Alig kaptam levegot. Annyira be voltam rezelve, hogy tiltakozni se mertem. Rogton atlatott a szitan, pedig eltokelt szandekom volt, hogy a kollegiumban semmi ilyen ugyem nem lesz, mert sosem lehet tudni, hogy mi lesz a vege.

 

Ovet kioldota, es a nadragjat terdig leeresztette. Nem igazan volt sportos alkata, egy kicsit mar hasasodott, es a gatyaja feletti reszt suru, sotetbarna bozont boritotta. Nem volt a tipusom.

Ellenben gatyaja domborulata meggyozott az egyuttmukodes elonyeirol. Orromat nekinyomta agyekanak. Valami nehez, keleties parfum illata aradt belole, es a nadragon keresztul egyertelmuen kivehetoek voltak egy meretes himtag korvonalai.

 

- Ha ugy szopsz, mint Sanyi, nem lesz bajod.

Ajkammal maszszirozni kesdtem elobb herezasckoit majd farkat. Nem kellet husz masodperc es a makk vege kikandikalt a  gatyabol.

Lehoztam farmeret, majd alsogatyajat es nekilattam a munkanak.

 

Gyonyoru, nem tul hosszu, de nagyon formas es eleg vastag farka volt, termeszetesen korulmetelt. Eletem elso metelt farka volt ez, erdeklodessel szemleltem es nyelvem vegigsiklott a makk alati reszen. Felsohajtott.

 

Vegyed be es szopjad ki!

Ajkaimmal korbezartam a makkot s lassan beengedtem a szamba. Ket kezemre kaptam a tovet, de ezt nem engedte, lefejtette rola markomat, kezeimet hatam moge zarta.

- Ne tapogasd, csak szopjad! En igy szeretem.

Alig jottem bele a szopasba, kb ket perc utan ereztem, hogy teste megfeszul, ket kezevel megtamasztotta fejemt, melyen szamba, majd torkomba hatolt, utemesen baszni kezdte szamat, majd melybol jovo horgessel elelvezett. Mindent lenyeltem, nem is volt mas valasztasom, mert farkat benntartotta  a szamban.

- Megsem foglak Sanyi kettonek hivni, sokkal jobban szopsz. Maradhatsz Tomi.

 

Arcomon nemi csalodast tukrozodhetett, mert hozzatette:

-Persze most azt gondolod, igaz a legenda, miszerint az arabok gyorslovetuek. De ne aggodj. Eloszor is tul jol szopsz. Sanyikat neha tiz percig is kellett szopatnom, mire elelveztem, klatom ez veled joval gyorsabb lesz. De csak az elso geci jon ilyen hamar. Majd beletanulsz akepletbe: 1+1+1+1.

- Ez mi?

- Egyszeru: egy gyors szopas, hogy konnyitsek magamon. Majd egy lassu szopas, hogy elvezzem a kis kocsog szadat, de gecit nem kapsz, hanem jol megbaszlak utana es vagy a seggedbe, vagy a szadba elvezek. Vegul a negyedik, levezeto szopas. Ez mar jo hosszu lesz, minden cseppert meg kell majd dolgoznod, ezzel halalod majd meg, hogy ketszer gecit adtam neked es szetkurtam a lukadat.

- Aha ertem, persze jobb lett volna ha engem is megkerdezel, mit szeretek.

- Tok mindegy, de ahogy latom, ha rajtad mulik, az egesz szorzotablat vegigbaszhatnam rajtad.

Most pedig menj, furodj meg, nem foglak igy izzadtan megdugni.

 

Igy telt elso feloram Damaszkuszban, de ekkor meg nem sejtettem, hogy ez csak (a szo minden ertelmeben) elojatek volt mindahhoz ami meg ram vart.

lion90 Creative Commons License 2010.09.22 0 0 9660
Sziasztok! Régóta olvasom ezt a fórumot, és már alig vártam, hogy koleszos lehessek. Nemrég költöztem be az egyetemi kollégiumba, és azon izgultam, vajon milyen szobatársakat kapok.

Hárman vagyunk egy szobában, és kifejezetten jóképű szobatársaim vannak.

Nem akartam tolakodó lenni, nehogy az első napokban megbélyegezzenek. Nem is vágytam semmilyen testi kapcsolatra, csak egy kis közös masztira a tusolóban vagy a szobában.

Nem akartam rögtön az első este elkísérni a szobatársamat a tusolóba, nehogy gyanút keltsek. Ám meglepődtem azon, hogy miután levetkőzött alsógatyára, ő kérdezte meg: „Jössz tusolni?” Azt feleltem, hogy „későbbre terveztem, de akár most is mehetek”. „Akkor megvárlak” - felelte. Gyorsan vetkőztem, hogy ne várakoztassam sokáig, és hogy ne legyen ideje a dákómnak felállni, miközben előttem állt kb. két méterre, tiszta fehér alsógatyában, törölközőjét a vállára vetette.

Látszott gatyán keresztül is, hogy nem kicsi a dákója.

Szemem sarkából figyeltem, hogy a tusolóban merre néz, miközben veszem le magamról az alsómat. Nem is gondoltam, hogy pont arra fog nézni. És mégis!

„Szoktál hokizni tusolás közben?” - kérdezte.

Szinte elakadt a lélegzetem.

Mielőtt azonban válaszolhattam volna, megnyugtatott, hogy ne féljek, nem meleg. Erre már bátrabban feleltem neki, hogy „Szerinted van olyan fiú, aki nem szokott hokizni?”.

Elmesélte, hogy középsuliban is koleszos volt, ráadásul ott csak fiúk voltak a koliban. Elég sokszor verték közösen, de szerinte ettől még nem lesz valaki meleg vagy biszex. A melegeket ott sem kedvelték! Mivel rajtunk kívül más nem volt bent a tusolóban, szép lassan elkezdtük simogatni a farkunkat. Közben elmeséltem neki, hogy én még nem voltam koleszos, otthon pedig csak fürdőkádban fürödtem, de ott is meg az ágyban is elég sokat hokiztam. „És hová engedted a spermát?” – kérdezte. Zsebkendőbe, vagy a hasamra, amit aztán szétkentem magamon, majd letöröltem. „Gatyába is élveztél már?” – kérdezte. Csak akkor, amikor lány keze volt a dologban. Abban is meg tudtunk egyezni, hogy egymás előtt nincs takargatnivalónk, nem fogjuk egymást bámulni meztelenül, de nem is kell a takaró alatt vagy a szekrény mögé bújva öltözködnünk.

Este az ágyban arról beszélgettünk, kinek milyen kapcsolatai voltak már, szóba kerültek szexuális szokások, élmények is. Ebbe a beszélgetésbe a másik szobatársunk is aktívan bekapcsolódott. Közben mindhármunknak egyik keze a takaró alatt volt, de nem firtattuk, mi történik ott. És bár ő nem volt velünk a tusolóban, hamar kiderült, hogy ő sem szégyellős.

Reggel álló dákóval ébredtünk mind a hárman, mint általában az egészséges férfiak. Zsoltinak látszott, hogy foltos az alsója, és szerintem nem spontán éjszakai magömlése volt. Miután letusolt, tiszta alsót vett fel. Elgondolkodtam, lehet, hogy az esti beszélgetés során vagy éjszaka beleélvezett az alsójába. Én is közel voltam a gatyába élvezéshez, de időben le tudtam állni. Nem tagadom, korábban néhányszor már kipróbáltam, de mivel otthon anyám mosta a gatyáimat, igyekeztem elkerülni. (Itt más lesz a helyzet, mert magamra fogok mosni, van automata mosógép is.)


binőőős Creative Commons License 2010.09.19 0 0 9659
Eeeeeeeeeej teh:) akkoris aranyos történet:):)
annó hasonló eset velem is megtörtén jó vissza gondolni rá:):)
Előzmény: Törölt nick (9658)
Gergely91 Creative Commons License 2010.09.05 0 0 9657
Jajj, iszonyúan nyálas ez a történet.
Előzmény: nyelvescsók (8563)
Hídver Creative Commons License 2010.09.02 0 0 9656
Az állatkölyök megtaul járni, futni, aztán verekszik, birkózik, készül az életre.
Az emberkölyöknél kb ugyanez van, vagy lenne, amíg nem kapja meg a "társadalmi elvárások" injekciót. Mivel a szexualitás nagyon erős befolyásolója az életünknek, ezzel kapcsolatos játékok is kellenek... nem mindenkinek valószínűleg.
Én az ilyen koleszos korú fiúkalandokat ilyennek látom. 1000 irányból jön az inger, nem úgy, mint 30 éve. Az emberek találkoznak olyan képekkel, filmekkel, történetekkel, ahol fiúk egymásra mozdulnak... és egyszer csak azon kapják magukat, hogy ők is ilyen helyzetben vannak, és az ereikben ott kering már a vegyi háttér.
Szerintem ezeken a kalandokon nem múlik semmi. Aki belemegy, az nem emiatt fog később fiúzni is. Aki belemenne, de nem mer, az meg megteszi később, vagy sóvárogva kijön majd a hiánya valahol a társadalmilag elfogadott életében. Persze van, akinek játék szerű múló emlék marad.
Ezzel nem azt mondom, hogy bele kell menni, és azt sem, hogy a többség szeretné. Csak azt, hogy az egyébként is szabad szellemű embert úgy körbe bombázza ingerekkel a világ, hogy nem csoda, ha más irányokba is érzések gerjednek benne... és az emberkölyök utána jár az érzéseinek, megtapasztalja a világot. Erre egy kolesz világa eléggé jó terepet ad.
Aztán jobban jár az szerintem, akinek múló hóbort marad, mert szerintem a bi és meleg világ nem egyszerű, sok a mellébeszélés.
Ez nem élmény volt, de azért annyira nem off talán.
Lehet, hogy tévedek, de az is előfordulhat, hogy nem is így van, amit írtam :)
Törölt nick Creative Commons License 2010.09.01 0 0 9655
Én három éven keresztül voltam egy középiskolai koleszba és bizony sok szerszámot láttam a zuhanyzások folyamán. Biszexként ezek nagyon izgalmasak voltak. A szobatársaimmal egymás előtt is gyakran meztelenkedtünk a fürdés idelyén. Sokszor birkóztunk csak alsónadrágba, ezek mindig csikizésből indultak. Volt hogy láttam a fiúk meredező szerszámát zuhanyzás közben de volt hogy engem is néztek. Akinek volt is vonzalma a fiúk iránt azt nem szabadott mutatni mert azt megbélyegezték volna. Bár szerintem volt több srác is aki szintén hosszasan megnézte a másikat. Olyan is akadt aki tudta hogy nem akármilyen mérettel rendelkezik és ezt gyakran mutogatta a fürdőbe menet. Szivesen emlékszek vissza ezekre az évekre.
Hídver Creative Commons License 2010.09.01 0 0 9654
Jó ez a topic, végre megint írogattok, srácok. Bi srácként nagyon bejönnek a történetek. Nem voltam koleszos, később jött az egész tapasztalat szerzés, fiús játékok.
De ha az emberben ott van a vonzás, járjon utána. Az utálatos az egészben a "titkos 2. élet". Ez azért nem egyszerű...
Kéne egy kolesz, ahol lehet pótolni, meg újra átélni :)
Canidae Creative Commons License 2010.08.30 0 0 9652
én
Előzmény: dyo (9651)
fenyvesmadár Creative Commons License 2010.08.30 0 0 9650
Szia!

Hát igen. Szerintem a legtöbb biszexel hasonlóan kezdődtek, kezdődnek a dolgok.

A privát címedre megírom az első ilyen jellegű eseményt, ami velem történt.

Üdv.:
Előzmény: dyo (9649)
fenyvesmadár Creative Commons License 2010.08.29 0 0 9648
Szia Dyo!

Köszi a történetet, s főleg, hogy nekem ajánlottad. :-)

Hát igen. Pont így kezdődik a dolog. Mármint az, hogy a pasikhoz is vonzódsz.

Ha valami kezdene alakulni, ne feledd: védekezz!!!! :-)

Üdv.: fenyvesmadár
Előzmény: dyo (9647)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!