Keresés

Részletes keresés

1faszu Creative Commons License 2010.08.25 0 0 4063
:D
Előzmény: lelke (4062)
lelke Creative Commons License 2010.08.25 0 0 4062

Kiváncsi voltam, idetaláltam és olvasgatlak titeket. Ennyi

Előzmény: 1faszu (4056)
gipszjakab1 Creative Commons License 2010.08.25 0 0 4061

2. Történet

 

Ami nagyon aktuális lett most újra, anya egy órája küldött egy SMS-t hogy maradna még egy picit ha nem gond :-)

 

Mivel előző emberünk eltűnt, nem sok 5letünk maradt. Anyo közen elkezdte szedni a fogamzásgátlót "tudod mástól nem várhatom el hogy úgy vigyázzon mint te" jeligével.  Bepróbálkoztam a legsármosabb barátomnál, akit anya kiszúrt magának, de ő a régi barátságra és a kapcsolatára hivatkozva elhárította a dolgot. Korrekt álláspont, tiszteletben tartjuk.

 

Jobb tervem nem lévén egy hónapja regisztráltam a páromat a legismertebb erotikus társkeresőre. Persze először lebaszott "te nem vagy normális, minek nézel te engem stb." de aztán rákapott az ízére. Már az elején is jöttek a levelek, de amikor sikerült rábeszélnem hogy tegyen fel magáról (szigorúan arc nélküli) képet, elkezdtek özönleni a "hódolók". Az elején poénnak szántam, gondoltam ilyen helyen nincs normális ember, írnak mindenféle gusztustalanságot, ha kiröhögtük magunkat majd töröljük a reget.

 

Anya nem volt rest, a szimpatikus jelentkezőktől rendre kért - és kapott - képet, persze az idióták a farkukat küldték el premier plánban, de már másnap talált egy szimpatikus fiatal srácot, aki ráadásul a közelben lakik. Még aznap este összehoztak egy személyes találkozót, ami teázásos ismerkedésnek indult, és egy autós csókolózós pettingel (ruhában) végződött. Anya itthon megjegyezte: huh, nincs kis farka ;-)

 

Legszívesebben már aznap egymásnak estek volna, de nem volt rá lehetősgég. Sokat nem kellett várni, másnap este újra tali, ezúttal már egy panzióban. Az ajtó még be sem záródott mikor egymásnak estek. Párom felhúzta a pólóját és le a nadrágot: "nagy is volt és vastag is, muszáj volt bakapnom ;-)" mesélte utólag itthon. Közel négy órán keresztül a legváltozatosabb pózokban szeretkeztek. A feleségem puncija megismerkedésünkkor olyan szűk volt, mint egy szűzlánynak, úgyhogy komoly gondot okozott neki az extra méret, de azért derekasan tűrte ahogy az ifjú titán az összes lehetséges pózban a puncijába mártogatta a méretes farkát. Barátunk félidőben nem bírta tovább, egyre vadabbul dugta, aztán egy hatalmas nyögés kíséretében telespriccelte a feleségem punciját a spermájával.

 

Gyors fürdés a zuhanykabinban, ami persze újra szeretkezésbe torkollott, aztán a fiú még vagy két órán keresztül mártogatta a feleségem puncijába a méretes farkát szakadatlan hévvel. A randevúnak az vetett véget, hogy anya nem bírta tovább. Most nem volt mosolygós mikor hazaért, inkább úgy nézett ki, mint akit agyonvertek. A fiú gyakorlatilag úgy szétdugta, hogy alig tudott menni... Egy napot kellett várnom mire kipihente a fáradalmakat és az élménybeszámolón felizgulva jó alaposan megtömhettem. Jó ötlet volt tőle ez a gyógyszer, kellemes érzés volt végre újra gumi nélkül beleélvezni a puncijába.

 

Ez a kaland már jobban indult mint az első, egyrészt azért, mert ez a kis kuka a bátorításomra végre bekapta a fiú kukiját. Nagyon felizgat a tudat, hogy más hímvesszőjét is a szájába veszi. Szívesen végignézném egyszer ahogy orálisan kielégít valakit, egészen az orgazmusig. Szeretném látni, ahogy a lüktető hímvesszőből a szájába csorog a sperma. Időnként engem is lecumizik a drága, és fantasztikus érzés a szájába élvezni! Persze utána szalad a mosdóba...

 

Másrészt pedig azért, mert barátunk habozás nélkül belemártotta a farkát óvszer nélkül a feleségem puncijába, és volt olyan bevállalós, hogy amikor már nem bírta tovább, igazi hímhez méltóan nemes egyszerűséggel a hüvelyébe ürítette a heréi tartalmát. Örülök hogy a feleségem szeretkezett ezzel a fiúval, és annak különösen, hogy óvszer nélkül beleélvezett a puncijába.

 

Folyt. köv.1faszu Creative Commons License 2010.08.24 0 0 4060
Apa, mesélj még... :))
Előzmény: gipszjakab1 (4059)
gipszjakab1 Creative Commons License 2010.08.24 0 0 4059

1. Történet

 

Asszonykám pár hónapja felvetette, hogy az egyik nálunk dolgozó mesterember szimpi neki, vele el tudná képzelni. Valamit meg kellett nézni a közelben, mondtam nekik menjenek el kettesben autóval. Jó ideig elvoltak, de nem történt semmi, csak - mint utólag mesélte - szikrázott köztük a levegő. Erre mondtam neki, hogy ezt az autózást meg kell ismételni egy kicsit céltudatosabban. Pár nap múlva létrejött a tali, a srác érte jött motorral, a páromat sisakkal a kezében szinte úgy kellett kilöknöm az ajtón, de onnantól ment minden szépen.

 

Elmotoroztak egy közeli csendes helyre, előkerült a pléd, rövid beszélgetés után csókok, cicisimogatás, aztán lekerült a feleségemről a nadrág, és a fiú mohón nyalni kezdte a punciját. Párom már majdnem elélvezett, amikor előkerült a bűvös "kukit akarok a puncikámba" mondata. Emberünk nem volt rest, gumit rántott, és élvezettel hatolt bele a feleségem nyalogatástól nedves puncijába. Kiéhezett kemény farkával jó alaposan megdolgozta a párom hüvelyét, aztán egy hörgéssel fűszerezve a puncijába élvezett.

 

Anya önmagán is meglepődve, de kivirulva és mosolyogva ért haza. Miután elmesélte mi történt, úgy felrántott, hogy én is elkaptam. Nagyon izgató volt úgy szeretkezni vele, hogy tudtam, egy órája még egy másik férfi hímvesszője volt a puncijában. Hatalmasat élveztem, és elhatároztuk, ezt a dolgot meg kell ismételni :-)

 

Amit sajnáltam a dologban hogy nem kapta be a kukiját - istenem, nem volt hozzá kedve - és mivel akkor még nem szedett tabit, óvszerrel szeretkeztek. Jobban örültem volna neki ha a párom hüvelye a maga természetes valójában fogadja magába a hímtagot, és ha emberünk a puncijába ürítette volna a heréi tartalmát, dehát az élet nem kívánságműsor :-)

gipszjakab1 Creative Commons License 2010.08.24 0 0 4058

De jó, azt hittem csak én vagyok ilyen perverz :-)

 

5 éve vagyunk házasok, feleségem 10 évvel fiatalabb mint én. Én a házasságunk előtt szinte mindent kipróbáltam (3-as, swinger klub stb.) ő viszont egész előző életében kosarat adott gyakorlatilag mindenkinek aki meg akarta dugni - és mivel nem kicsit jó csaj, nagyon sokan voltak...

 

1-2 év után felvetette, hogy ez így nem ferr, hogy én annyi mindent kipróbáltam, ő meg gyakorlatilag semmit. Először nagyon mereven elutasítottam a dolgot arra hivatkozva, hogy ami a megismerkedésünk előtt volt, és ami alatta történik, ég, és föld. Aztán az évek alatt megérett bennem a gondolat...

 

A méret miatt külön hozzászólásokban leírom, mi történt eddig...

Szauna Man Creative Commons License 2010.08.24 0 0 4057
Sziasztok!
189 magas barna hajú barna szemű átlagos testalkatú srác vagyok!
Lányok szerint elég szép mérettel rendelkezem:-)(Mindenki döntse el!:-))))
Káros szenvedélyektől mentes tiszta gondolkodású srác aki szívesen beszállna 3. félnek egy nem mindennapi szexcsatába!
Ha van esetleg érdeklődő szívesen küldök magamról képet kérdezzetek bátran...........
jonagold@freemail.hu
1faszu Creative Commons License 2010.08.23 0 0 4056
És Te mi járatban?
Előzmény: lelke (4055)
lelke Creative Commons License 2010.08.23 0 0 4055

:)

Jólesik olvasni a nyilt gondolataitokat

fernik1 Creative Commons License 2010.08.23 0 0 4054
Írtam neked.
Előzmény: bacity0629 (4053)
bacity0629 Creative Commons License 2010.08.19 0 0 4053
szerintem privatban megbeszélhetjük. talán megfelelek )
Előzmény: fernik1 (4052)
fernik1 Creative Commons License 2010.08.19 0 0 4052
Na most már itt írom, mert már annyian kérdeztétek.
szex.....................randi.hu.
Természetesen a sok pont nem kell, de hátha így nem zárnak ki!
Mi is keresünk 30 körüli pesti, sportos, tiszta, értelmes, stb. férfit.
Ha van ilyen!
Előzmény: alfásgabi (4051)
fernik1 Creative Commons License 2010.08.18 0 0 4049
És ezt kinek írtad?
Előzmény: filodom (4048)
filodom Creative Commons License 2010.08.18 0 0 4048
Félreértés előtt, nem az egy jó kapcsolat mércéje, hogy hármasoznak-e...ha nincs rá igényük, éljenek bolgodan kettesben, arról beszélek, ha valakiben felmerül, de ilyen félelmei vannak...ha úgy érzi, egy jó numerával lecserélhető az ő egész "társi" léte, akkor nem is érdemes folytatni.
filodom Creative Commons License 2010.08.18 0 0 4047
Látom, pont elsikkad a lényeg, amitől pont feleségről van szó...
"Csak" barátnőt bedobni a közösbe, az egész más, mikor nem jelent többet a pasinak se, mint a harmadiknak, egy nő, akit dug...és csak épp kivel fut.Akkor inkább tulajdon, és van mitől tartani, mert a ami a kapcsolat teljes tartalma, az van veszélyben, meret hátha a másikkal jobb.
Ez nem valami mély, őszinte, érzelmekre épülő kapcsolat, nem a választott életem társa, stb...de amíg nem érti valaki ezt a különbséget, addig nem tapasztalta...és a feleségül vevés sem egy bizonyos szintre jutása a kapcsolatnak, hanem csak hivatalos papírral igazolása az addigi tulajdonjognak, mint egy adásvételi...két db ember egy gazdasági közözsségben, mert jó parti, mert összeillenek, mert trendi párost alkotnak...csak nem egy pár.
Ha van ilyen tartalom a kapcsolatban, "csak" szexel mással, ami sosem csereszabatos...amint veszélyt jelent, ilyen érzése támad az embernek, akkor jó, ha elgondolkodik, mi és hol is a hiba, mert valami nincs rendben, és ez független a hármasozástól...lehet szemellenzőzni, időt húzni, végigszenvedni egy életet együtt, de az nem igazán egészséges, tartalmas kapcsolat.
fernik1 Creative Commons License 2010.08.18 0 0 4046
Szia!

Elküldtem!
És tegnap írtam is neked!!
Holnap látogat meg kis barátunk....már alig várom, hogy újra lássam az asszonyt egy idegen férfivel a szájában))
Előzmény: André deLuxe (4045)
André deLuxe Creative Commons License 2010.08.17 0 0 4045
Szia fernik1!

Elárulnád (levélben), hogy melyik ez az erre szakosodott oldal, ahol hirdettek?
Előzmény: fernik1 (4026)
impossiblemission Creative Commons License 2010.08.06 0 0 4043
Nemrég kapcsolatba kerültem egy külföldivel, aki benne volt, hogy elcsábítja és a szeretőjévé tesz. Elég jó felállás lett volna, mert csak évente párszor tudott volna jönni, de nem sikerült kontaktusba kerülnie az asszonnyal a neten, így abbamaradt a dolog.
Ezt ebben a formában elég biztonságosnak éreztem volna, mert biztos hogy nem hagyott volna e, s hogy évente párszor megdugják, az épp elég hogy fenntartsa mindenki érdeklődését.
Előzmény: gé.jé. (4042)
gé.jé. Creative Commons License 2010.08.06 0 0 4042
Én azt mondanám hogy soha ne add fel.Nem is tudod kiverni ezt soha a fejedből bárhogy is akarod.Nekem sem sikerült.Én is kerestem a magyarázatot arra hogy miként lehetséges az hogy miközben szeretem a feleségem,mégis az jár a fejemben,hogy milyen jó lenne ha más pasi dugná.
Az első félmegoldás az volt amikor rávettem egy vibrátorra.Nem részletezem de nagyon beindult tőle.(tudod milyen az mikor nagyon gerjed egy nő).Szóval abban az időszakban rákérdeztem,hogy mit szólna egy igazihoz de teljesen elutasító volt.Évek teltek el és az életünk egy olyan szakaszba jutott amikor(az én hibámból)válságba került a házasságunk.Akkor pont külföldön voltam és hosszú telefonok és főleg még hosszabb levelezésben mindent kimondtunk amit addig soha nem mertünk volna.Én is hosszan leírtam a vágyaimat.Nem untatlak tovább a lényeg,hogy azt mondta egyszer kipróbáljuk.Kicsit nehezen indult a gátlások miatt de ma már azt mondja,hogy kezdhettük volna előbb mikor még fiatalabbak voltunk.
Még egyszer mondom hogy szeretem a feleségem és ő is engem.Ezért is vagyunk még 25 éve együtt és nem kényszerből.Már nem keresek racionális magyarázatokat a vágyaimra csak élvezem,de nagyon,hogy végre megvalósult.
Előzmény: impossiblemission (4041)
impossiblemission Creative Commons License 2010.08.06 0 0 4041
Remélem az én nyulam nagyot ugrik majd. :-)
Előzmény: hangok a /dev/null-ból (4040)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2010.08.06 0 0 4040
Hat, nem hangzik tul igereresen, de tudod, mit mondanak az alamuszi nyuszirol... :)
Előzmény: impossiblemission (4039)
impossiblemission Creative Commons License 2010.08.06 0 0 4039
Azt hiszem még sokat kell érnie a helyzetnek, hogy beavassam a vágyaimba.
Házasságig nem volt semmi szex, én vettem el a szüzességét, és úgy néz ki, tényleg nagyon komolyan gondolja a monogámiát. Lehet tíz év múlva más lesz, mert szexuálisan egyre felszabadultabb.
Előzmény: hangok a /dev/null-ból (4038)
hangok a /dev/null-ból Creative Commons License 2010.08.06 0 0 4038
Szerintem az otlet nagyon rossz! Ha a felesegedben nincs meg erre a vagy, akkor csunya vege lehet az egesznek. Azt irtad, erosen konzervativ, tehat minden valoszinuseg szerint visszautasitja a (beavatott) barat kozeledeset, osszeveszik vele, esatobbi. Ha nem mondja el neked, akkor is emeszti belulrol, meg lesz a velemenye az ismerosrol, szoval hosszu tavon problemat jelenthet. Ha elmondha neked, akkor megertest es felhaborodast fog varni toled, es azt, hogy utasitsd rendre az illetot, ne baratkozz vele, stb. Te vagy megjatszod magad es az eleg kenyelmetlen lesz, vagy elmondod neki, hogy te biztattad, ezen viszont kiakad, balhe lesz.
A masik verzio talan meg rosszabb, ha valami okbol elfogadja a kozeledest, es ugy gondolja, megcsal teged. Ez ugye nem jo (se neki, se neked), de a legrosszabb megis az, hogy ha meg is teszi, egesz biztosan nem azon a szexualisan felszabadult modon teszi, amit te szeretnel! Esetleg beleszeret a masikba. Attol, mert mondjuk lefekszik vele, meg nem fogja elfogadni a helyzetet, nem fog a velemenye megvaltozni.
Szoval, ha annyira ellene van, mint te gondolod rola , akkor semmikepp ne szervezz semmit a hata mogott. Sokkal tisztabb es biztosabb, ha beszelsz vele. Vagy ha mindenaron helyzetbe akarod hozni elozetes beszelgetes helyett, legyel ott es kezdemenyezz te, persze finoman, es ha jol reagal, akkor lehet lassacskan tovabb lepni.
Előzmény: impossiblemission (4037)
impossiblemission Creative Commons License 2010.08.06 0 0 4037
Az ötlet elvileg jó, de olyan barátunk nemigen van, aki vevő lenne ilyesmire. :-(
Előzmény: Törölt nick (4036)
impossiblemission Creative Commons License 2010.08.06 0 0 4035
Valami különös vágy dolgozik bennem is, ami miatt igencsak szeretném, ha a feleségemet elcsábítaná valaki és a szeretője lenne, igazából még az se lenne gond, ha teherbe ejtené. Teljesen nemnormális ez a dolog, szépen élünk, vannak gyerekek, mégis erre vágyok, rettentően izgat a téma...
Viszont az asszony igencsak konzervatív és vallásos teremtés, még csak megemlíteni sem merek neki ilyesmit, úgyhogy a dolog megmarad fantázia szintjén.
Fon Helsing Creative Commons License 2010.08.06 0 0 4034
Hát a férje akkoriban talán biztonsági őrként dologozott ráadásul fegyveres őrként, ezért én nem szívesen meséltem volna el neki, hogy dugom szopatom a barátnőjét hónapok óta és még egy barátomnak is kölcsönadtam!:-DDDD
Amúgy ez kb 10 éve volt azóta nem tudok semmit a lányról a barátom azóta is barátom még jobb mint azelőtt volt, mert tudja, hogy én miattam lett sokkal jobb az élete.
Néha szoktam szívatni, hogy jön nekem egy nővel Ő is, ezért had feküdjek le az aktuális barátnőjével, de getzi mindig visszautasít:-XD
Néha azon gondolkodom minek nekem ellenség ha ilyen barátom van!:-D
Előzmény: nick2010 (4033)
nick2010 Creative Commons License 2010.08.05 0 0 4033
Ez akkor volna igazából ON ha a barátnőd férje irta volna! :)

de jó a történet. :))
Előzmény: Fon Helsing (4031)
Fon Helsing Creative Commons License 2010.08.05 0 0 4031
Eredetileg máshova írtam ,de ide is beteszem ,mert itt is témába vág, persze nekem a lány csak barátnőm volt és nem a feleségem!:)
Érdekes mód nem izgatott fel a dolog akkoriban, ma már talán?!...
Annak idején volt egy szűz barátom akinek segíteni akartam.
Abban az időben egy csinos kétgyermekes 30-as nő volt a "barátnőm" aki válló félben volt a férjétől. Gondoltam egy nagyot és elkezdtem pedzegetni a témát a csajomnak.
A barátomat ismerte már látásból és szimpatikus volt neki, ezért lassan-lassan elkezdtem oltani a témára. Akkoriban üzletkötőként jártam az országot és elvittem magammal őket. Gondoltam amíg bent tárgyalok a boltokban a tulajokkal,vezetőkkel 1-1,5 órát átlagosan addig lesz idejük a kocsiban beszélgetni és összemelegedni!:)
Így is lett. Visszajöttünk Pestre és a barátomat hazavittük.
Mi is hazamentünk és jól megkeféltem és telelélveztem a barátnőm száját, biztos ami biztos alapon! Mondom magamban gyorsan megbaszom mielőtt komolyan rábeszélem a dologra, ha megsértődne és többet nem találkoznánk legalább volt egy utolsó numera!-D
Amíg kiment a fürdőbe az akció után addig felhívtam a barátomat , hogy mi volt köztük amíg tárgyalásokon voltam?!
Kézsimogatás finom csók nem nyelves,pici tapi,stb.
Na mondom akkor készülj mert lehet, hogy megyek érted.
Kijött a barátnőm a fürdőből és kőkomolyan elkezdtem neki nyomni a témát, hogy milyen jó lenne ha segítene a barátomnak, mert enélkül nem teljes az élete hiszemn már 21 éves és még nem volt soha lánnyal,stb.
Addig-addig mondogattam neki amíg kb fél óra után igent mondott.
Elindultam a barátomért aki pár percnyire lakott tőlem és elvittem hozzánk.
Otthagytam őket kettesben én meg elmentem gyúrni a terembe.
Mondom legyen nyugodt 2 órájuk!:)
A terembe lent találkoztam egy közös barátunkkal, de nem mondtam neki semmit az akcióról majd mesélje el neki az aki átélte!:)
Hazamentem , majd elvittem haza a barátnőmet meg a barátomat is és jól kifaggattam útközben!:)
A barátnőmmel később is együtt maradtunk egy ideig a kapcsolatunkat nem befolyásolta a dolog...
Egyszer később a barátom és akkor már a volt barátnőm összefutotttak a metrón de csak beszélgettek és nem lett folytatása a dolognak.
A barátomnak mondtam nehogy beleszeressen a lányba mert nem hozzá való a zűrös életvel.
A barátom nehezen de megfogdta mert kicsit beleszeretett a volt barátnőmbe a sex miatt is, de aztán szerencsére talált magához való lányokat, tehát HAPPY END:-D
Törölt nick Creative Commons License 2010.08.05 0 0 4030
emailetek nincs? Szívesen írtam volna. :)
Előzmény: fernik1 (4028)
Grét Briten Creative Commons License 2010.08.03 0 0 4029
Szia!

Budapesti, 32 éves, átlagos testalkatú srác vagyok, csak azt nem tudom, hogy elkéstem-e már a válasszal. A feltételeket - beleértve a magasságot is - teljesítem.
Előzmény: fernik1 (4014)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!