Keresés

Részletes keresés

Soraya_84 Creative Commons License 2010.08.08 0 0 653
Aszpartám:

http://www.weborvos.hu/weborvos/tenyek_aszpartamrol/69212/
idézem:
Az aszpartám a szervezetben építőköveire bomlik, azaz aszparaginsavra, fenilalaninra és metanolra.

az aszparginsav és a fenil-alanin fehérjeépítő aminosav. nem mérgező.

csak:

A fenilketonuria (PKU) betegségben szenvedőknél hiányzik vagy nem működik a Phe-hidroxiláz enzim. Ennek hiányában a Phe hidroxileződés helyett lassú transzaminálódáson megy keresztül, aminek a terméke a fenilpiroszőlősav, amely vagy a jellegzetes illatú fenilecetsavvá dekarboxileződik vagy feniltejsavvá redukálódik. Ők nem fogyaszthatnak fenil-alanint, illetve fenil-alanin-forrást jelentő anyagokat (például Aspartam/Nutra Sweet).

viszont a METANOL:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Metanol
bázikus, azaz lúgos környezetben (és manapság mindenki újra lúgosít!) ezekre bomlik:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Formaldehid
http://hu.wikipedia.org/wiki/Hangyasav
Előzmény: Soraya_84 (652)
Soraya_84 Creative Commons License 2010.08.08 0 0 652
szia(sztok)

ühümm

talán kicsit félreértettél..
és gondolom nem csak te.

sokfajta diéta ismert, orvosi és népgyógyászati ill keleti medicina alapján + a spirituális beállítottságúak diétája. nos mindegyikben van igazság.
van vércsoportdiéta, csillagjegy diéta, + yin-yang diéta + egyebek. ezek különféle típusba sorolják az embereket és igenis, nem mindegyik típusnak jó a sok zöldség, vagy a sok fehérje...

én pl fordítva reagálok a laktózra. ez azt jelenti hogy a sok tejterméktől (a tejet amúgy utálom - és nem is embernek való - /erről is lehet olvasni/, de a többi tejterméket szeretem), főként joghurt, kefir, székrekedést kapok.

van aki szerint vegetáriánusnak lenni a legjobb és van aki bele is halna..

azt kell felismerni, h a szervezetünk mitől működik a legjobban. nem írtam olyat, hogy ne együnk zöldséget + hogy az nem jó.
DE, a mai zöldség nem egyenlő a 20-30-50 évvel ezelőttivel. sajnos.
ebbe sem akartam belemeni, mert akárhol meg lehet találni az ezzel kapcsolatos infókat a neten. A talajt kilúgozzák, műtrágyázzák, a növényt vegyszerezik, gén-kezelik stb. ennek következtében csökken a tápanyagtartalma!!!

azt sem írtam h csak dobozos cuccokon kell élni, és mindegyiket egyszerre fogyasztani.

a diéta valamilyen rendszer alapján csökkentett étrendet jelent.
az emberek többsége a megszokott étkezési adagja (és ásványvíz adagja!!!) mellett lesz vashiányos, vagy jódhiányos, vagy bármilyen vitamin vagy ásványi anyag hiányos!! gondolj bele, ha csökkented a bevitt tápanyag mennyiségét (anélkül hogy fokoznád a minőségét... - nem véletlen hívják étrend kiegészítőnek és nem helyettesítőnek!), mennyivel növekedhet ez a hiány?!

apropó, a diéta nem egyenlő az egyoldalú táplálkozással!
minél többfélét kell fogyasztani, minél ízletesebbet és egy étkezésen belül is minél színesebbet.
így a gasztronómiai élményektől sem fosztja meg magát senki!

nem akartam belemenni, de ezek szerint nem olvastad el a "vizes cikket".
érdemes megtenni...
Ásványvíz: szervetlen formában tárol ásványi anyagokat! a szervezetnek szerves kötésű ásványokra van szüksége az építkezéshez...
szénsav: kivonja a testedből (csontjaidból) a kalciumot!
az utóbbi x évben a szénsavas italok fogyasztásának hála 20-30 %-kal nőtt a csontritkulásos megbetegedések száma, és már a tizenéves korosztályra is kiterjedt!
mellesleg az ásványvizek többsége tisztított csapvíz! óriási biznisz!
"light" üdítők: aszpartámot tartalmaznak. kerüljetek minden ilyet!!! rákkeltő és mérgező.
http://drimmun.com/rakkelto-anyagok/karos-az-egeszsegre-az-aszpartam-tartalmu-etel-es-ital.html
http://www.fogyas.info/aszpartam-aspartam-a_mergezo_edesito.php

Ízületek meszesedése: többségében a szervetlen ásványi anyagok és túlzott só fogyasztás ízületi tokon belüli kicsapódása!!

deszt-víz: úgynevezett halott víz. nem csak úgy neki esni kell. fokozatosan szabad csak áttérni rá. kissé körülményes a beszerzése. én tudok egy telefonszámot, ahol lehet rendelni, 5 literes kannákkal szállítják és az 5 liter 200,-
a sejtek ozmózisára hivatkozva nem árusítják. az viszont a sókoncentrációval függ össze. vagyis: rekj egy csipet sót minden negyedik-ötödik pohár vízbe. (tengeri vagy himalája sót)
Izraelben amúgy meg arrafelé ezt isszák, a japánok a pí-vizet. jógik is fogyasztják. élővé kell tenni.
testünk java része víz. és a szervezetünknek van egy megfelelő frekvenciája. eddig a biológiáról beszéltem, ez már fizika. ha sejtjeink vagy agyunk nem a megfelelő tartományban rezeg, az káros. a desztillált-víznek a legkönnyebb optimalizálni a rezgését!! akit érdekel, nézzen utána a neten.

és igen, ha a szervezet megfelelően működik, igazából nem sok másra van szüksége, mint megfelelő mennyiségű és minőség vízre.

minden vallás előírja a böjtöt. a régi időkben azokat be is tartották.
ez nem véletlen.

azt például tudtátok h a kutyáknak hetente egyszer nem szabadna enni adni, ahhoz, hogy ne legyenek betegek?!

no asszem ezt kiveséztem.

a lényeg tehát: a megfelelő életvitel. csak a 90 %-os többség rettenetesen rosszul próbálkozik.
bár nézőpont kérdése. a cél lehet az egészség vagy csupán a fogyás. szerintem ha valaki megszabadul 40 kilónyi zsírtól, de 5-10 év múlva valamilyen betegségben meghal... hát nem hiszem hogy azt tartós sikernek lehet tekinteni!!!

üdv mindenkinek: soraya






Előzmény: butacska (651)
butacska Creative Commons License 2010.08.08 0 0 651
szia, van par nagyon jo tanacs abban amit irsz, de olyan is, amivel nem ertek egyet, az egyik a desztilalt viz fogyasztasa, nagyon nem jo tanacs. Olyan mikroelemeket tartalmaz a viz (asvany vagy csapviz, nem szamit), ami a desztillalt vizben nincs benne, a deszt vizben SEMMI sincs. es tartos fogyasztasa komoly hianybetegsegekhez vezethet
A masik, hogy nem hiszem, hogy a zoldsegeket ennyire le kellene irni es helyette dobozos es bogyos kiegeszitoket enni, sztem a zoldseg fogyasztasa igenis fontos, a rostot is inkabb zoldsegbol, mint rosttablettabol... gyumolcsok szinten, de a cukor miatt azzal csinyjan kell banni...
Csak egyet tudok erteni azzal, amit a mozgasrol irtal, bar en most probalok futni, mert eleg jol egeti a kaloriat, ha elertem a megfelelo tetsulyomat (20kg-ot mar leadtam, meg 5-7kg van hatra) akkor a cardio ezen formajat abbahagyom es maradok a gyaloglasnal, de sulyveszteshez es sulyzozashoz valo bemelegiteshez eleg jo.


Előzmény: Soraya_84 (650)
Soraya_84 Creative Commons License 2010.08.07 0 0 650
Helló Mindenki


Ma nézegettem először ilyen fórumokat, és megmondom őszintén, vegyes érzelmeket keltett bennem. Sőt el is keseredtem.

Először is, tök jó, hogy van, és hogy mindenki igyekszik támaszt nyújtani a másiknak, de van köztetek olyan, aki már lefogyott (és tartja is a súlyát) és nem csak próbál agyba-főbe fogyókúrázni és életmódot váltani?! Annyi butaságot olvastam, hogy az már fáj!
/Rólam csak ennyit: jelenleg 26 éves vagyok, 160 cm és lassanként 48 kg (nem gizda) tömör, szálkás izom – ezen persze folyamatosan dolgozom. De nem volt mindig így. Sajnos hajlamos vagyok a hízásra, és candida miatt korábban kétszer is előfordult, hogy ehhez az óriási magassághoz 1,5-2 hónap alatt felszedtem tíz-tizenkét kilot. Persze leadtam – jóval később, ami akkor eléggé megviselte a bőrömet…./
Szóval, nem kritizálni szeretnék, csak segíteni, hogy ne tegyétek tönkre magatokat…

1. Ne legyetek negatívak!
Minden a fejünkben dől el. Ha mindig csak azt szajkózzátok, hogy fogynotok kell, azzal ti magatok teremtitek meg a túlsúlyt (legyen az pár centi vagy több tíz kiló)!
2. Szépnek látjátok magatokat?
Gondolom többségében nem kielégítő a válasz... Ha tükörbe néztek, lássátok azt a „tökéletes” alakot, amilyenné válni akartok - önszuggeszció - meglesz a hatása!!
3. Azzal, hogy sanyargatjátok a szervezeteteket, csak rontotok a helyzeten 
a szervezet védekező üzemmódba kapcsol és a megvonások hatására még többet raktároz el a bevitt táplálékból, legyen az bármily kevés is.

4. A hízás (és a túl sok evés) mind csak okozat.
Előbb meg kell keresni az okot és orvosolni. Aztán jöhet a többi. A zabálás csak pótcselekvés!!!
Pótcselekvés = hiánypótlás  találd meg az életedben az űrt és keress valami jót (bármit, ami egészséges vagy hasznos, vagy egyszerűen csak boldoggá tesz), amivel helyettesítheted az evési kényszered!
5. Ami nem tesz boldoggá, a javadra sem válhat!
Legyen az állítólag bármilyen egészséges, ha undorral kezded „új” életed első napját, nem fog sokáig tartani az életmódváltásod!!!

6. Olyan diétába bele se fogjatok, ami olyat etet veletek, amit nem szerettek!!!

7. Ne válasszatok sem diétából, sem edzésprogramból olyat, amiről valójában ti sem hiszitek el, hogy képesek vagytok végigcsinálni!
Kezdetben csak kisebb célokat tűzzetek ki magatok elé, amit napról napra meg tudtok valósítani!!! A látható és mérhető eredmények, a belátható távok és az elért célok megerősítenek abban, hogy jó úton jársz, ösztönöznek újabb célok kitűzésére és több energiát adnak, mint azok a feladatok, melyben nem látod az alagút végét, és aminek nem bízol a sikerében.
Végre az agyad is el fogja hinni, hogy működik az, amit csinálsz. Sikerélmény!!!
Mint említettem: minden a fejben dől el!
8. Felejtsétek el már végre az éhgyomorra kávét könyörgöm! Fogyni akartok vagy meghalni?!
Kávé helyett: természetes energiaital guaranával.
Mellesleg, ha megtisztulsz és egészségesen élsz, elegendő energiád lesz, és nem kellenek pörgetők – amúgy is a többsége főként placebó. És azonnal le a cigivel + a piával!!!

De térjünk a lényegre!!!  ÉTKEZÉS

http://www.hazipatika.com/services/recipe/collect
http://www.gastroyal.hu/eletmodprg/egstapl_12.html http://www.fogyokuramania.eoldal.hu/cikkek/dietak/makrobiotikus-taplalkozas
http://www.vegafood.hu/main/main.php?page=nyitolap&cikkoldal=1

ÁM ELŐTTE!!....

Csak a fizikailag, lelkileg és mentálisan is egészséges test működik jól!!!
Az elhízás oka a rossz működés!

Vizsgáld meg a hízásod okát (akár orvosi vizsgálat: vérkép, enzim, emésztőrendszer-, hormonvizsgálat!)  mindenképp javaslom!

A hízást erősítő tényezők:
pajzsmirigy probléma (jódhiány), aminosav-hiány, enzim hiány (főként leptin), candida-gomba, vércukorszint ingadozás (  édességfalás), rossz nyirokkeringés, kevés (cukor – és édesítőszermentes!!!) folyadék bevitele, nem megfelelően megválasztott diéta (  tápanyaghiány, izomveszteség, rossz komfortérzet, fáradtság, levertség, általános rossz közérzet, jojo-effektus) és a testmozgás hiánya ( mozgásszervi problémák).

1. Ismerd meg a szervezeted, tudd, hogy mire hogyan reagál!!!
Ha érzékeny vagy valamire (hányinger, puffadás, túl sok epe vagy gyomorsav, kipattanásosodás, viszketés) azt ne edd! Pl: jó lehet a rostdús diéta, kivéve ha vki fruktóz intoleranciában szenved (nézz utána!) Vagy épp így a jótékony tejsavós (vagy joghurtos/kefires) diéta, csak nem a laktóz-intoleranciásoknak!!

2. A megfelelő mennyiségű és minőségű vízfogyasztás tulajdonképpen mindent megoldhat...
Olvassátok el ezt a cikket:
http://antalvali.com/hirek/nem-beteg-vagy-hanem-szomjas.html
és felejtsétek el az ásványvizeket!
Javaslom a pí-vizet, vagy a desztillált vizet!!!
De lúgosítsatok is!
Ezt ajánlom: Green Master – herbaáriákban kapható.
Mindannyian el vagyunk savasodva. Savas környezetben a sejtek nem működnek megfelelően. Sem pedig az anyagcsere. A savas és besűrűsödött vér nem szállít kellő oxigént, oxigénhiányban pedig nincs zsírégetés!!!

A gondolataink után minden a belünkben kezdődik, fontos, hogy jól működjön az emésztőrendszered!

3. Tisztíts, salaktalaníts!
Ez lehet kúra szerű, vagy rendszeres. Ez utóbbi jobb lehet! Ezzel elkerülhető a negatív elvizesedést is.
Ha a bélrendszered nem tiszta és nem megfelelő a bélflórád, a szervezet – az emésztési és székelési problémákon túl – nem jut megfelelő tápanyagokhoz (ásványi-anyagok, vitaminok, nyomelemek, enzimek és aminosavak). Szedhettek akármilyen étrend-kiegészítőt, ha a hatóanyagok nem szívódnak fel, akkor semmit nem ér az egész!!!
Ezeket ajánlom:
Nyirokdrenázs
Puridren
http://herba-fitt.hu/termekek/meregtelenitok/t:1079/puridren-meregtelenito-folyadek-500-ml
Primbiotic
http://herba-fitt.hu/termekek/meregtelenitok/t:775/primbiotic-gel-450g
DE ne ott vegyétek, mert máshol sokkal olcsóbbak!! - viszont ez az oldal írja le legjobban...
A teákkal csak csínján!! Savasítanak és kiszáradást is okozhatnak!!!
És NE használj cukrot, főleg invert cukrot ne. A méz is hízlal!!!
Ezt javaslom: STEVIA természetes édesítő cukorbetegeknek és candidásoknak is – herbaáriákban kapható…

4. Vitaminok, étrend-kiegészítők, dobozos kütyük…
Ma már sajnos nélkülözhetetlen, kiváltképp diétánál!! (Bármit mondhatsz, tuti, hogy te sem tudnál pl napi 10 kilo zöldséget megenni!.. Sajnos ennyit csökkent az élelmiszerek tápanyagtartalma az utóbbi években...)
Ne spórolj a minőségen! Fontos, hogy csak természetes alapanyagokból készült terméket válassz.
A „turbósdiétásszarságokat” felejtsétek el (tele vannak műanyaggal és rákkeltő édesítőszerekkel!)
Ezt egyétek: Aktív Rizs Formula/Diéta (nézzetek utána)

Amikről mindenképp gondoskodnotok kell(ene) a kilók leolvasztásához (és egyébként is!):
• aminosav-komplex (fehérje-szintézishez, ettől lesz izmod!)
• sok minőségi fehérje (lehetőleg minél kevesebb tejjel és szójával, de ez is egyénfüggő
• antioxidánsok (A-, C-, E- vitamin, Szelén) – méregtelenít, megszépít
• kollagén – a kötőszövetek ruganyosságáért, kisimítja a bőrt (striák)
• magnézium és kálcium (emiatt jó a zabpehely és a pattogatott marántmag!! – a
zabpehelykúra szálkásít) – az előbbia vér oxigénszállításáért felel ( zsírégetés!), az
utóbbi csontjaid épségéért
• króm (semmiképpen sem „élesztőset”!!!) – fokozza az inzulinműködést,
• jód (pajzsmirigy miatt)  Http://shop.builder.hu/enciklopedia_reszletes.htm4?id=56
• leptin (ez egy hormon)
http://www.kfki.hu/chemonet/hun/olvaso/kemia/elhizas.html
http://www.manduraklub.sokoldal.hu/manduratrim
• B-vitamin komplex – hogy ne készülj ki idegileg! : )
• L-karnitin (aminosav-származék) – zsírégető és fokozza az aktivitást
• inulin – poliszacharid
http://www.bioszallito.hu/novenyi-inulin-tabletta?termek-10573
http://www.biotechusa.hu/fogyokuras-termekek/674-ultra-loss-shake.html
- ez utóbbi amúgy finom is
• karcsúsító, zsírégető, feszesítő krémek – hogy a fogyás után ne lógjon a bőr
Ezt ajánlom:
Evelin cosmetics termék bármely fajtája, de a legerősebb: Slim Extreme 3D thermo fat burner – Rossmann-ban és DM-ben is kapható,
Lady Stella: Olive Hot Gel – drogériákban kapható.
• megfelelő táplálkozás
A legfontosabb, hogy mit mivel eszel, és milyen arányban viszel be fehérjét, zsírt és szénhidrátot. Ne feledd: mindegyik kell!!!
Ja, és ne sanyargassátok a szervezeteteket!! Úgyis behozza a lemaradást! Mindenki akkor egyen, amikor éhes! A kiéhztetést habzsolás követi!
Apropó, csokifalók, csak minőségi és magas szárazanyag- és kakaóvaj-tartalmú étcsokiból egyetek egy keveset, ha úrrá lesz rajtatok a vágy!
• megfelelő testedzés
Izomból nem szabad fogyni!!  legyengüléshez vezet és jojo-t okoz. Ez nem azt jelenti, hogy gyúrni kell, de kell erősítő testedzés! : )
Fontos: bármit csinálsz, még ha fáj is, valahol jóleső legyen...
Mindenképp aerob munkát javaslok zsírégetéshez. Súlyzós edzést csak kis súllyal és hosszú szériaszámmal végezzetek: sok kicsi sokra megy alapon a legjobb szálkásítás!
Ülő munkát végzel? Lehet kapni kicsi ún bokasúlyt, amit az asztal alatt egész nyugodtan tudsz használni combizom-erősítésre. Hihetetlen, de már az is hasznos, ha figyelsz arra, hogy egyenes tartással ülj és közben behúzd a hasad!!!
Ne kocogjatok! Csak árt az ízületeknek és nem sok haszna van. (Nem mozgatja meg kellően az izmokat, csak lötyögtet!  erősebb a gravitálás a szervekre, szövetekre nézve, aktív izommunka híjján mindenetek csak jobban fog lógni, főként a melletek) Inkább sprintelj 60 métert (nem betonon!), majd sétálj 200at és ismételd meg az egészet párszor. (Csak nézzétek meg a rövidtáv futókat!) Vagy ússz! Hasonló elvek alapján.
Ezt is javaslom: bikram jóga vagy „hot” jóga. Szuper jó!!!
De minden testmozgás előtt melegítsetek be!!!
Http://100fekvotamasz.hu/bemelegites-edzes-elott.php

Higgyétek el, ha átgondoltan és jókedvvel álltok neki egy életmódváltásnak, sokkal-sokkal könnyebb lesz!!! Tessék megtervezni a napot!
Családosoknak üzenem:
Az egészséges életmód nem egy divat, életkortól és nemtől függetlenül hasznos mindenkinek, nem csak elhízottaknak, tessék rávenni a többieket is, együtt sokkal könnyebb lesz!!! XD

Remélem segítettem!

Üdv mindenkinek:

Soraya

Ide írhattok: kamikaaze@citromail.hu

Ui.: semmilyen oldalt vagy céget nem reklám céljából írtam ide!!!
Előzmény: Jones011 (644)
romesz Creative Commons License 2010.08.05 0 0 649
"Van így ennek értelme csinálni?"

Nincs ertelme.
Eloszor is, nem fogyozni kell, hanem eletvitelt valtani.
Ha csak gyumolcsoket eszel egy ideig az nem er semmit. Lehet, hogy fogysz egy-ket stb kilot, de amint visszatersz a megszokott etrendedhez pillanatok alatt ujra visszaszeded a leadott sulyt es talan egy kis extrat is.

Tehat inkabb taplalkozz a megszokott modon esetleg kisebb adagokat egyel. Ehhez tarsuljon napi intenziv mozgas esetleg egy kis suly emeles is. Igy a felesleges kaloriat fogod egetni ezert fogyni fogsz. Heti egy kilonal tobbet ne akarj fogyni, mert akkor nem csak zsirt eget a szervezet, hanem izmot is. Az izomra viszont szukseg van, mert minel tobb van belole annal tobb zsirt tudsz egetni.
Előzmény: Jones011 (644)
Törölt nick Creative Commons License 2010.07.28 0 0 648
Sziasztok!

Tudna valaki egy jó dietetikust ajánlani? Előre is köszi.
Jones011 Creative Commons License 2010.07.16 0 0 647
Szia, teljesen igazad van...köszi!
Előzmény: H_G (646)
H_G Creative Commons License 2010.07.16 0 0 646
Szerintem orbitális hülyeség, már bocs'! Az okot számtalanszor leírtuk: a szervezeted ennyire kevés kajától éhínség-üzemmódba kapcsol és mindent a lehető leghatékonyabban hasznosít. Így amikor újra elkezdesz rendesen enni, sokkal jobban meg fogsz hízni az eddigieknél. "Az elhízáshoz vezető út fogyókúrákkal van kikövezve."

Fokozatosság és ésszerűség! Egy ideig írd, mennyit eszel, add össze és utána alakítsd ki az új étrendedet úgy, hogy napi 500 kcal-lal tartalmazzon kevesebbet az eddiginél. De azért legyen meg benne minden fontos tápanyag és legkevésbé a fehérjét kell visszavenni! (Pláne nem nullára...) Ha már azt úgy megszoktad, hogy úgy érzed, életed végéig meglennél ezen az étrenden, viszont még mindig nem fogysz, akkor jöhet egy újabb 500-as csökkentés. De ha lassan fogyásnak indulsz, mondjuk havonta 2 kg, akkor nem kell további szigorítás! -- csak következetesség és sok mozgás.

Előzmény: Jones011 (644)
Jones011 Creative Commons License 2010.07.16 0 0 645
ja és napi 2-3-4L vizet iszok, illetve 2x 0.5 liter zöldteát.
Előzmény: Jones011 (644)
Jones011 Creative Commons License 2010.07.16 0 0 644
Sziasztok,

kedden elkezdtem fogyókúrázni, és a véleményeteket várom.
keddtől reggeltől, szinte csak gyümölcsöt eszek:
reggel: kávé cukor nélkül, 1 kajszibarack, 1 alma
délben: 2 alma (és egy műzliszelet)
este: 1-2 alma.

Van így ennek értelme csinálni?

köszi!
mumbi Creative Commons License 2010.06.23 0 0 643
Szia, ezzel kapcsolatban tudok segiteni neked!

Az egészséges ételek mellett segithet egy bizonyos rostkapszula, ami segit kiüriteni a bevitt zsirok egy részét, igy beindul a fogyás. Csökkenti a koleszterinszintet, de a szénhidrát-anyagcserét nem zavarja meg. Szerintem az a legjobb benne, hogy nem szivódik fel a véráramba, nem kell mellékhatásoktól tartani.

Ja, és a fokozatosság a lényeg ebben a módszerben, mert a hirtelen fogyás jojó-effektushoz vezetne, és azt senki nem szereti...

Úgy gondolom, neked ez segithetne, sikerélményed lenne a fogyással, és onnantól már megy minden, mint a karikacsapás! :)

Emailben tudok bővebb infót adni.
Előzmény: Z.Betti (641)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.19 0 0 642
Kedves Sorstárs!

Az elmúlt 3 hónap alatt 30 kg-t sikerült leadnom önerőből, kitartással és sok-sok munkával. Csodaszert nem használtam, mert olyan nincs, viszont számos hasznos eszköz állt a rendelkezésemre a siker érdekében.

Ezek közül talán a leghatásosabb egy kíváló minőségű ZÖLD TEA.
Nap 2 csésze ajánlott, mely -70 KALÓRIÁT éget, felpörgeti az anyagcseréd és magas antioxidáns tartalmának köszönhetően a bőröd is feszesíti.

Ez mellett létezik egy speciális gyógynövényekből álló tea, mely kifejezetten a CELLULITISZ kezelésére hat.

Saját tapasztalatom alapján eredmény már az első hét után érezhető, a bőrből távoznak a méreganyagok, az egyenletesebbé, feszesebbé válik.

Ha szeretnéd te is eredményre vinni a fogyásod, fordulj hozzám bizalommal: carencita@freemail.hu
Z.Betti Creative Commons License 2010.06.13 0 0 641
Sziasztok!

Én 25 éves vagyok 170 cm magas nő. 83 kg vagyok most és szeretnék lefogyni 63 kg-ra. Korábban az orvosom tanácsára szedtem reductilt és azzal sikerült leadnom 15 kg-t 3 hónap alatt. A gond az volt hogy magas vérnyomást okozott és rosszul is voltam emiatt. Most szétválasztással próbálkozom, hogy szétválasztom az ételeket, de ez sem igen válik be. Hízásra hajlamos vagyok. Nőgyógyászati problémából kifolyólag hormont kell szedjek. 2 hónapja nem sportolok intenzíven térdműtét miatt. Csak térderősítő tornát csinálom.
Nagyon szeretnék megszabadulni a 20kg súlyfeleslegemtől. Kérlek benneteket ha tudtok valamit ajánlani és segítséget is szívesen fogadom.
gerbovics.péter Creative Commons License 2010.05.29 0 0 640
Szia mrita86!

Amit elkezdtél csinálni, az nagyon jó:

"Most újra kezdtem. Heti 3x járok edzeni, amiből két spinning, és egy zsírégető torna. Mellette próbálok naponta 4x keveset enni. Kenyeret nem eszem, amúgy sem, mivel lisztérzékeny vagyok, emelett édességet sem."

Írtad, hogy egy nap 4x eszel. Normál étkezések, vagy valalami diétát csinálsz? Ha ezt tudom, többet tudok segíteni. :)

A helyes táplálkozáson sok múlik! ;)
Előzmény: mrita86 (630)
gerbovics.péter Creative Commons License 2010.05.29 0 0 639
Szia Kytti-Ke!

Gyorsan sokat fogyni... :) Nem javasolt megoldás. Eredményesebb és egészségesebb, ha fogysz, de nem gyorsan.

A fő oka a hízásodnak: a helytelen táplálkozás és a kevés folyadék. Ha ezen változtatsz és mellette sportolsz, akkor megindul a fogyás, vagy beáll az ideális súlyod.
Ha keveset eszel, akkor fennáll az izomvesztés lehetősége, és ez a jól ismert jojó-effektushoz vezet. Fogyás után több jön vissza, mint amennyi lement. Vagy fogyás után keveset eszel, mégis hízol. Ezt napi 1x étkezésnél kivédhetetlen, hacsak nem figyelsz a kalóriákra.

Itt most elég nehéz leírni a gondokat és rá a megoldásokat, mert sok mindentől függhet még. Például milyen ételeket szoktál enni? Egy személyes tanácsadás kereteiben belül jobban át lehet beszélni az ilyen problémákat.

Írtam egy könyvet a fogyókúráról (ez a témát is taglalom), a címe: Miért nem sikerül lefogynom? - Ingyenes 21 oldalas tanulmány. Ide csak azért nem merem most betenni a linkjét, nehogy kivágjanak miatta a fórumról. :) De privibe, ha megkeresel elküldöm. Vagy beírod google-be a címét és az első link már is az. :) Sok mindenben segíthet.

Ha tornától és sportol izmosodsz, akkor arra gyanakszom, hogy fehérjében dús ételeket fogyaszthatsz, de ezt csak látatlanba mondom. :) Fogyni - nem gyorsan - azzal tudsz, ha változtatsz az életmódodon és a táplálkozásodon.
Előzmény: Kytti-Ke (638)
Kytti-Ke Creative Commons License 2010.05.14 0 0 638
Sziasztok.

Szeretnék tanácsot kérni hogyan tudnék gyorsan sokat fogyni. :)
Az utóbbi időben észrevettem magamon hogy, a fenekemnél a derekam
körül és a hasamnál kezdek párnásodni. :S
Sőt, a karomom (vállamnál a belső karon) megjelentek a csíkok is ...
Naponta 1x étkezem, van hogy 2x, az hogy mikor az változó.
Folyadékot is keveset iszom, van hogy naponta csak 1-2 pohárral,
de azt is úgy hogy többször pár kortyot. Persze van hogy többet iszom,
de ha csak nagyon nagy meleg van. Ezért is nem tudom a hízás okát.
Napi egy két étkezés nem sok, és nem is sokat eszem, csak egy átlagos
ember átlagos adagját. Gyógyszereket nem szedek semmi félét, (fogamzásgátlót sem). Beteges sem vagyok, semmilyen egészségügyi problémám sincs.
Nem vagyok depressziós vagy stresszes sem.
Sportolni nagyon szeretek, de ezzel csak egy baj van.
A téli sportok szenvedélyeinek hódolok, így tavasszal, nyáron és ősszel
nem tudok annyit mozogni mint télen. A tornázást hamar megunom, futni nem szeretek. Viszont volt hogy erőt vettem magamon és hiába unalmassá vált a tornázás, akkor is csináltam. Fogyni nem fogytam, csak izmosodtam.
A lábaim kb. akkorák lassan mint egy gyorskorcsolyázónak és vállba is
eléggé széles lettem.

Valaki tudna adni esetleg pár tanácsot ? Mitől lehet az hogy a tornától és a sporttól nem fogyok hanem izmosodom? És mitől és hogyan tudnék gyorsan sokat fogyni ?
A válaszokat előre is köszönöm.
Szép napot mindenkinek.

evelynna Creative Commons License 2010.05.13 0 0 637
itt a link is, ha segíthetek ezzel: miravíz
Előzmény: evelynna (636)
evelynna Creative Commons License 2010.05.13 0 0 636
Bár már régebbi a hozzászólás, de hátha nézitek...én is Mira vizet kezdtem el inni pár hónapja, minden reggel 2 dl-t. Először fura volt a sós íze miatt, de már megszoktam. Teljesen jó kiegészítője a fogyókúrámnak, ami igazából annyi, hogy reggel a Mira, kicsit később reggeli, rendes ebéd, délután sport, este pedig már csak saláta. Így sikerült jó pár kilót leadnom, még kb. 5-öt kellene, nem hagyom abba!
Minden fogyókúrázónak sok kitartást kívánok!!
ui: és most láttam a Mira honlapján, hogy már a neten is meg lehet rendelni. Ennek örülök, mert sokat dolgozom, este sportolok, nincs sok időm vásárolgatni. :)
Előzmény: gabry1 (618)
s_titánia Creative Commons License 2010.05.02 0 0 635

Sziasztok!

 

Eladó egy teljesen bontatlan, 84 darabos Alli fogyókúrás kapszula. Egy barátnőm vette idén februárban, de közben kiderült, hogy terhes, és olyankor nem szabad szedni. Engem kért meg, hogy próbáljam elpasszolni, mivel ő most nem tud ezzel foglalkozni.

 

Ki sem lett nyitva a doboz, úgy van leragasztva, ahogy a boltban adták, minden füzetke és használati utasítás megvan hozzá. Szavatossági ideje 2011 márciusában jár le. Eredeti ára 10000 Ft felett volt, 6000-ért odaadnánk. Akit érdekel, az itt a nevemre kattintva láthatja az emailcímemet, kérem, hogy oda írjon. Kérésre tudok képeket küldeni a dobozról. Budapesten oda tudom adni személyesen, más esetben a postázás gond nélkül megoldható.

 

kiss.edit00000 Creative Commons License 2010.04.23 0 0 634

Fogyni szeretne, de közben enni is szeretne rendesen?

Erre az ideális megoldás a legújabb természetes anyagokból álló fogyókúrás termék.

Kéjen ingyenes termékmintát, hogy lássa miként müködik!

Részletes információért látogassa meg a http://www.anorex.hu oldal

petra* Creative Commons License 2010.03.23 0 0 633
Sziasztok!

Aki tájékozódni szeretne, hogyan viselkedik a teste fogyókúrában, vagy szeretne benevezni egy klassz fogyókúrára az klikkeljen ide.

www.fogyjvelem.5mp.eu

Folyamatosan bővítjük az oldalt, csodaszerek, fanatikus módszerek és fals infók nem lesznek benne. (Sokaknak segítettem már "civilben".)
Ha pedig egyedül nem megy, arra is van lehetőség, hogy személyemben "bagóért" egy mentorj kapj, aki kézen fog és segít a fogyásban.
Bocs, az offért, de rengeteg helyen olvasok sületlenségeket, közkeletű kapitális rémségeket fogyás ügyben, gondoltam legyen rend- amennyire tőlem telik.

Igyekszem..:)
venszatyor Creative Commons License 2010.03.22 0 0 632
Egy kérdés ha szabad?
L-carnitin hány mg. os legyen?

Torna elött félórával bevenni ha jól tudom.Kipróbálnám és köszönöm ha válaszolsz.
Szia. Andi
Előzmény: Szilvi2009 (628)
Pataky Kata Creative Commons License 2010.03.14 0 0 631

Szia! Én a karomat szeretném feszesíteni, szálkásítani. Ezért heti 3 szor járok edzőterembe, és minden edzés előtt iszom egy L-Carnitint tartalmazó italt. Milyen specifikus mozgást ajánlanál még? És melyik a legjobb L-Carnitin készítmény?

Köszi

Előzmény: Szilvi2009 (628)
mrita86 Creative Commons License 2010.03.03 0 0 630

Sziasztok!

Én is beálltam a fogyókúrázók táborába. Én 24 éves, 156 cm, és 52 kiló vagyok. Mivel alacsony vagyok, ezáltal minden plusz kiló meglátszik rajtam. :(
Fél éve a mozgásnak és a diétázásnak köszönhetően elértem a álomsúlyt, a 47 kilót. De ez már mind visszaszökött, mivel augusztus óta nem csinálok semmit.
Most újra kezdtem. Heti 3x járok edzeni, amiből két spinning, és egy zsírégető torna. Mellette próbálok naponta 4x keveset enni. Kenyeret nem eszem, amúgy sem, mivel lisztérzékeny vagyok, emelett édességet sem.
Nekem a csípőmmel van a problémám, mert oda sok rakódik le. Szerintetek ennyi mozgástól és diétával ez is eltűnik? Én ittam régebben a 4.3.2.1 italt, és nekem bevált, de elég drága. Szeretném ha a hasam is tök lapos lenne, ehhez kellene csinálnom felüléseket is, vagy elég ez a háromszori mozgás?
Nyárra újra 47, vagy akár 45 akarok lenni, segítsetek, mit csináljak még, hogy könnyebben elérjem.

Szilvi2009 Creative Commons License 2010.02.17 0 0 629

No, ezt a citrom diétát nehogy kipróbálja valaki. Itt nem az a kérdés,hogy ki fogja kibirni, hanem hogy tutira megbetegszik tőle az aki kipróbálja.

Max 1 napig lehet de akkor is sokat kell pihenni, tehát az a legjobb,ha hétvégén csináljátok.

Egyébként valóban létezik citrom diéta, de azt úgy kell csinálni,hogy étkezés előtt 1 citromlevét kifacsarva meginni (lehet vizzel higitani). Akkor is tökéletesen zsirbontó lesz.

 

Előzmény: Tecu20 (623)
Szilvi2009 Creative Commons License 2010.02.16 0 0 628

Sziasztok,

személyi edzősködöm, és az a tapasztalatom,hogy az első kilók bizony nehezen mennek le, és sokszor a kezdeti lelkesedés már jócskán alábbhagy, sőt sokan abba is hagyják.

Ezért jó ha L-carnitint szed a fogyókúrázó, de ezt mozgás előtt kell bevenni.

Ez egy teljesen bio termék, a zsírmolekulákat az edzés során átalakitja azokat izommá.

35 éves kor felett az L-carnitin  a szervezetünkben egyre kevésbé van jelen, ezért rakóknak ránk jobban és hamarabb a felesleges kilók.

Nézzétek meg ahonlapomat.

 

gerinctorna.5mp.eu/web.php?a=gerinctorna&o=GXAJJr3DIr

 

Üdv. Szilvi

DivingWorld1 Creative Commons License 2010.01.11 0 0 627
DivingWorld1 Creative Commons License 2010.01.11 0 0 626
Az egyszerűen elérhető karcsúság – az alvás során!
A túlsúllyal folytatott küzdelemben…

...döntő tényező az étkezés. A táplálék révén energiához jut szervezetünk. Az egyéni energiaszükséglet személyenként nagyon eltérő. Nagyon sok tényező játszik szerepet. Amennyiben szerveztünk több energiához jut, mint amire szüksége van, elraktározza azt. Ellenkező esetben, a raktár készleteit használja fel. A fogyáshoz tehát energiahiány szükséges. Drasztikusan keveset enni azonban helytelen megoldás. A súlycsökkenés nem jelent automatikusan zsírcsökkenést. Magyarázat: az energiahiányt a szervezet 70%-ban az izomfehérjéből fedezi, csak ezt követően nyúl a zsírtartalékokhoz.

Mindez a mai kor szellemének megfelelően akár egy mobil telefonról is működik a program, hogy mindig naprakész tudsz lenni állapotoddal kapcsolatban!

A mobil Valós idejű táplálkozási tervezéssel minden étkezés után leellenőrizheted, hogy sikerült-e betartania étkezési tervet. Így azonnal láthatod, hogy mit ehetsz és hogy mennyi kalóriára van szükséged. A Valós idejű Fitness tervezéssel megtervezheti a GPS-Tracking rendszerrel a sport tevékenységeit és meghatározhatja az elért fitnesz értékeit.

Azt gondolom, ez az útja az egészséges fogyásnak, a helyi zsíreltávolítás csak annyi, hogy ha beázik a tető, aláteszünk egy lavórt...de attól még a tető továbbra is beázik...

Ja és azt nem mondtam, hogy mindez ingyenes... annak aki időben regisztrál a programra!
Itt tudsz jelentkezni a programra
Evoria Creative Commons License 2009.11.21 0 0 625
Jaj bocsi csajok....a hely neve choco szalon,VI ker,de a honlapjukat is megtaláljátok.

Üdv
Évi
Evoria Creative Commons License 2009.11.21 0 0 624
Sziasztok lányok!

Én nagyon sokáig nem hittem a szépségszalonok csodát ígérő kezeléseiben...de azért persze rendre kipróbáltam mindet.
A párom anyukája már évek óta jár egy belvárosi szalonba,ahol kavtációs ultrahanggal fogyasztank.(nem utolsó szempont,elérhető áron!!!!)
Persze azonnal utána olvastam az interneten és elmentem a kezelésre.
Nem bántam meg,nekem szükségem volt segítségre.
Nagyon sok hasznos tanácsot kaptam Esztertől,és mindig figyelt,hogy be is tartsam azokat.
Sok-sok cm-rel lettem vékonyabb,azóta sokkal jobban érzem magam.
Úgy gondolom nem szégyen egy kicsit csalni:)))))
Azóta rendszeresen sportolok és betartok minden utasítást.
Bátran merem ajánlani őt és a kezelést.
Kitartás csajok!

Üdv
Évi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!