Keresés

Részletes keresés

Zöldövezeti Creative Commons License 2013.01.30 0 0 8

 Rakjad a kutya alá, vagy égesd el !!

méhpempő Creative Commons License 2013.01.30 0 0 7

Mester u. (86m2) Creative Commons License 2009.07.15 0 0 6
A padlószőnyeg sajnos ilyen.
Körtvélyesi Zsófi Creative Commons License 2009.07.10 0 0 5

az én problémám szinte szóról-szóra ugyanez volt.
sok mindent kipróbáltam, de semmi sem hozott végleges megoldást, ezért megcsináltattam a parkettát. ez jó döntés volt, csak azt sajnálom, hogy nem korábban tettem. sok pénzt és bosszúságot megspóroltam volna.
Előzmény: Gj (-)
Gj Creative Commons License 2004.03.15 0 0 4
Befújtam Jasaval, vártam 2 napot. A fejlemény: egyszerre érződik a Jasa és a poratka szaga.
Előzmény: Gj (3)
Gj Creative Commons License 2004.03.11 0 0 3
Idáig nem volt vele semmi gond, csak most vettem én észre, hogy elég bűzös ez a szőnyeg. A ti porszívótokba ha tesztek ilyen illatosítót, attól illatos lesz a szőnyeg? A parketta elég biztos megoldás, csak hát nem kis meló volt lerakni a szőnyegeket, ráadásul 2 szobában is ilyen megoldás van. Az lesz, hogy ma kiporszívózok, és egy kis területet lefújok Jasa-val meglátjuk, hogy mi lesz. Majd írom a fejleményeket, de továbbra is várom a javaslatokat.
Előzmény: ARic (2)
ARic Creative Commons License 2004.03.11 0 0 2
Hááát, ha allergiás a testvéred, szerintem eleve nem lett volna szabad szőnyeget rakni...
Létezik olyan porszívó, amibe illatosítót lehet rakni (az anyuéké ilyen, ezer éves british)! De szerintem ez is csak tüneti kezelés, és az okot nem szünteti meg, a por az ott marad így is.

Rakj le parkettát fából, azt lehet rendesen portalanítani...

Előzmény: Gj (-)
Gj Creative Commons License 2004.03.10 0 0 1
A mienknek filcborítás az alja, elég vastag. De az a probléma, hogy a szőnyeg le van szegélyezve. Egy 5 centi vastagon a falra van ragasztva. Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha befújnám Jasa-val.
Előzmény: Dióhéj (0)
Dióhéj Creative Commons License 2004.03.10 0 0 0
helo
Sok választásod nincsen.Fel kell szedni a farostlemezt,és olyan sz?nyeget kell lerakni aminek filcborítás van a hátulján.Az jobban szigetel.És teliberagasztani.
Előzmény: Gj (-)
Gj Creative Commons License 2004.03.10 0 0 topiknyitó
A problémám a következő lenne. Tavaly nyáron leraktuk a szobákba a padlószőnyeget, és most, ha közel hajolunk hozzá kb. 5 cm, akkor erősen lehet érezni a por szagát. Hiába porszívozom, a szag nem múlik.A szőnyeg és a beton közé, tettünk farostlemezt, azért hogy ne a hideg betonon kelljen járkálni. A farostlemez miatt, pedig nem lehet takarítógéppel takarítani a szőnyeget, mert félek, hogy a vizes szőnyeg alatt el kezd rohadni a farostlemez, és az még rosszabb. Sajnos a porszívónk olyan , hogy akármennyire is vigyázok, teljesen átáztatja a szőnyeget. A segítségeteket kérem, hogy hogyan tudnám véglegesen elűzni ezt a kellmetlen szagot. Lehet, hogy ez a poratkáknak a szaga? Fontos lenne, mert tesóm szinte mindenre allergiás, és otthon állandóan tüsszög valami miatt. A segítségeket, előre is köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!