Keresés

Részletes keresés

Caperucita Roja Creative Commons License 2005.09.17 0 0 13
Bocsi, lehet, hogy nem jó helyen kérdezek, de tudja valaki, hogy egy DVDRip_2VBR filmet miért nem játssza le a Windows Media Player, a Nero vagy a BS Player? Más sem tudta lejátszani. Kellene hozzá még valami? Le lehet valahonnan tölteni?
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.29 0 0 11

Szia Korongvadasz!

 

Mi lehet az oka, hogyha - elvileg - egy frissebb verziójú mediaplayeren kép van, de hang nincs. A melóhelyen pedig éppen fordítva. MOndjuk ezt a bentit nem is tudom frissíteni, mert az az adminisztrátor joga.

köszi

lemy

 

vmi codecet töltsek le vagy esetleg éppen ki kellene kapcsolni valamit? A South Park nagyobb hosszabb.. stb-vel bénázom.

Előzmény: Korongvadasz (8)
Bumba2 Creative Commons License 2004.12.12 0 0 9
Kösz, de a VideoSplitter vob-ot nem kezel. Én Pinnacle Studio 9-cel megszerkesztettem a családi videókat és kimentettem DVD-formátumban. Az egyiket most utólag editálni szeretném és ezért szeretém valahogy visszakonvertálni a vob-ot avi-vá vagy mepg-gé. A gond az, hogy amit eddig letöltöttem az internetről az vagy VCD-re (mpeg1) vagy SVCD-re konvertál (ami rosszabb minőség, mint az eredeti DVD-minőség), az AVI-ból is negyedakkora AVI-kat csináltam, mint a kiinduló vob-file. A Pinnacle sajnos nem tudja editálni a vob-ot (pedig a legújabb és legális verzó). Olyat keresnék, ami a vob-filet méret- és minőségvesztés nélkül konvertálja editálható formátumra, az eddig találtakat pedig olyanoknak ajánlgatták, akik DVD-ket akarnak CD-re menteni és másolni.
Előzmény: Korongvadasz (8)
Korongvadasz Creative Commons License 2004.12.12 0 0 8
Ha AVI-ra konvertálsz, akkor mindenképpen tömöríteni fog, hiszen az AVI az egyik legjobb minőségű tömörített fájl. Van egy program, ha jól emléxem VideoSplitter-nek hívják, amivel a DVD-t lehet szabogatni.
Előzmény: Bumba2 (5)
Korongvadasz Creative Commons License 2004.12.12 0 0 7

http://korongvadasz.ingyenprogram.hu

 

Itt találsz megoldásokat a problémádra.

Előzmény: Gyáva Nyúl (6)
Gyáva Nyúl Creative Commons License 2004.12.12 0 0 6
András (vagy bárki, aki tudja): ajánlásod nyomán én is a super dvd ripperrel próbálkoztam. Igen elégedett voltam, mert gyors meg automata meg minden, szóval az ilyen lámáknak, mint én, tökéletes... csakhogy aztán a film egyharmadánál a kép tiszta pixeles lett... később pedig volt, amikor tökéletes, volt amikor viszont alig lehetett látni a pixelektől, h mi folyik ott tulajdonképpen. Valamit elcsesztem? mit lehet tenni?
Köszi,
nyúl
Előzmény: andras (4)
Bumba2 Creative Commons License 2004.12.06 0 0 5
Sziasztok!

Egy kis technikai segítség kéne. Családi videókat írtam át DVD-re. Hogyan lehetne a már kész DVD-ről a vob-fájlt visszaalakítani avi-ra minőségvesztés nélkül, nem akarom tömöríteni, helyem van, csak néhány jelenetből össze akarok állítani egy új anyagot,a mit újra konvertálhatok dvd-re? Amit azt interneten találtam, az mind VCD-re vagy SVCD-re konvertál, vagy AVI esetén is tömörít, én az eredeti 4.5 GB-t szeretném visszakapni valamilyen editálható formátumban.

Előre is kösz a segítséget.

Bumba2
andras Creative Commons License 2004.12.06 0 0 4
A válasz Super DVD ripper.Én is ezzel a progival kezdtem az ipart.A lehető legegyszerűbb, de szerintem mindent tud amit kell.
Előzmény: Törölt nick (3)
lentigo Creative Commons License 2002.06.21 0 0 2
EZ IGEN EGYSZERŰ KERESGÉLNI KELL EZZEL FOGLALKOZÓ OLDALAKAT SZÁMTALAN VAN A NET-N.

PL DOOM9.ORG
V VCDHELP.COM
V A WWW.HWSW.HU -N VAN ILYEN TOPIC

RIPPELÉSRE ÉN A SMART RIPPER-T AJÁNLANÁM

ÜDV
L

Előzmény: DudiPeti (1)
DudiPeti Creative Commons License 2002.06.19 0 0 1
[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]
harm2 Creative Commons License 2002.02.15 0 0 0

Nekem a Nulla c. DVD-t kéne berippelnem végre...

DudiPeti Creative Commons License 2002.02.15 0 0 topiknyitó
Sziasztok...

Segítségre lenne szükségem...
Keresek olyan DVDrip programot, amivel DivX-be tudom kódolni a DVD-t egyszerűen. Nem ártana, ha a program először lementené a VOB-okat a winyóra, majd csak utána kezdené el a kódolást.

És keresek olyan progit, ami a winyómon lévő VOB-okból tud DivX-avit csinálni... Próbálkoztam a FlaskMpeg-gel, de valami miatt elcsúszik a hang, ráadásul úgy, hogy az elején még jó, a végén meg már vagy 30 másodpercet késik a kép... Esetleg erre tud valaki valami megoldást???

Előre is köszi a segítséget...

Üdv: DudiPeti

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!