Keresés

Részletes keresés

larsfuchs Creative Commons License 4 órája -1 0 72164

Bazmeg ennek örülünk, hogy valaki m betű helyett a billentyűzeten a mellette levő n-t üti le. Remélem a többiek hibáira lecsapsz a nagycsoportban ügyesen.

Mindenesetre az jó érzéssel tölt el, hogy az érvek teljesen elfogytak, és csak a személyeskedés marad. Jogos a magas ló, amin ülök, és nézek le rád.

Előzmény: Man on the Moon2 (72161)
Man on the Moon2 Creative Commons License 9 órája -1 0 72163

Van értelmes scouser is, igaz ő tényleg Liverpoolban:

https://telex.hu/sport/2025/11/27/liverpool-valsag-arne-slot-biztonsag

Gyengébbek kedvéért: 

„A Liverpool folyamatosan új mélypontokra süllyed Arne Slottal, és ez természetesen kérdéseket vet fel a menedzser jövőjéről” – nyilatkozta a BBC-nek John Sexton, az egyik szurkolói csoport tagja.

„Ha kirúgnák, nagyon sajnálnám, hogy az az ember, aki olyan csodálatos napokat szerzett nekünk egy éve, nem tudta megoldani a jelenlegi helyzetet, de ugyanúgy megérteném, ha elfogy vele szemben a türelem.”

Előzmény: W.H.maestro (72162)
W.H.maestro Creative Commons License 9 órája -1 1 72162

Hinnye! 

Stupid!

Előzmény: larsfuchs (72150)
Man on the Moon2 Creative Commons License 10 órája -1 0 72161

IsztaMbul, :-)))

Slot azt a falat, amire te orral kenődtél fel, augusztus óta bunkerrombolóval bontja.

A szurkoló a csapatával kapcsolatban az érzelmeit, szenvedélyét éli meg, kivéve te a Liverpoolban született/vagy élő magyar scouser Pongráctelepi dialektussalDDDD

Előzmény: larsfuchs (72158)
birka_zoli Creative Commons License 11 órája 0 1 72160

A Gemini szerint:

A Liverpool legrosszabb helyezése a Premier League történetében a 8. hely volt, amit három különböző alkalommal értek el: az 1993/94-es, a 2011/12-es és a 2015/16-os szezonban. A 2011/12-es szezon volt a legrosszabb pontszám (52 pont) szempontjából a 38 meccses PL-szezonok között. Megjegyzendő, hogy a klub a legutóbbi, 1953/54-es kiesése óta soha nem végzett a nyolcadik helynél rosszabb pozícióban az angol élvonalban.

Habár ebben bízhatunk, de egy biztos, hogy a PL sosem volt ilyen erős, sőt napról-napra erősödik, aki gyenge azon könyörtelenül átlépnek, és most mi rajtunk bizony mindenki könnyedén átszökken.

birka_zoli Creative Commons License 11 órája 0 2 72159

Te írtad a Wikipédiában ezt?

A Liverpool Football Club szurkolói a világ legjobb szurkolói közé tartoznak. Híresek kitartásukról, a csapathoz való elkötelezettségről, úgy érzik, hogy liverpoolinak lenni egy életérzés. A legnagyobb csalódottságban is kitartanak a csapatuk mellett, soha nem fütyülik ki kedvenc csapatuk játékosait, sokkal inkább együtt osztoznak jóban és rosszban, örömben és bánatban egyaránt. Az Anfielden hihetetlen hangulatot alakítanak ki énekeikkel (pl.: You'll never walk alone), folyamatosan buzdítják csapatukat, zászlókkal, sálakkal felszerelkezve, az egész Anfield ilyenkor vörösbe öltözik, akarva, akaratlanul próbálják az ellenfelet is megrendíteni. Elkötelezettek csapatuk mellett, és a világ legtávolabbi pontjaira is akár több ezren elkísérik kedvenceiket. A Liverpool hazai mérkőzésein is rendszerint teltház van, és nem véletlen, hogy az épülő új stadion több, mint 20 ezerrel több drukker befogadására lesz képes. A Liverpool FC szurkolói a leghangosabbak, Angliában. Ezt a rekordot, egy 2005-ös felmérés alapján állapították meg, amikor is a Ligakupa fináléban lemérték a hangerejét a szurkolótábornak. Ekkor a Vörösök drukkerei, 130,7 decibellel buzdították kedvenceiket.[24] A Liverpool szurkolói ismertek arról is, hogy általában az angol válogatott meccseire sem járnak ki, mondván, nem néznek olyan csapatot, ahol olyan játékosok is játszanak, akik amúgy a Manchester Unitedhez, vagy más angol csapathoz kötődnek, vagy ott játszanak. Vannak olyanok, akiket az se zavarna, ha az egyébként rivális írektől kapnának ki az angolok.[25] A Liverpool szurkolóit két nagy tragédia is összekovácsolta, a Heysel- és a Hillsborough-tragédia. Utóbbi még az Everton szurkolóinak a szolidarítását is kiváltotta (lásd: Mersey-parti rangadó).

A lényeg, h most szarok vagyunk és kiki a vérmérséklete szerint megoldaná, csak most legalább itt legyen béke!

larsfuchs Creative Commons License 11 órája -2 0 72158

Bazmeg mennyit hallgattam / olvastam 20 éve, hogy Isztanbul nem Benitez érdeme, mert az még Houllier csapata volt. Ez ugyanakkora faszság volt, minthogy a tavalyi Klopp érdeme. Ha másra nem, gondolj Gravenberch-re: kulcsember volt tavaly, a bajnoki cím egyik legnagyobb oka, akit egy évvel korábban Klopp egyáltalán nem tudott használni. Én tavaly azt éreztem, hogy unalmasabbak, lassabbak a meccseink, kevesebb a helyzet, kevesebb a káosz, mint Kloppnál, sokkal kontrolláltabb minden, és nyerünk.

És mégegyszer, mert úgy látom te sem érted: nem Slotot védem, hanem a Liverpool mindenkori edzőjét. Kritikát meg lehet fogalmazni, és kell is, de abban a formában, ahogy itt zajlik, semmi értelme nincs.

Előzmény: Gerilla01 (72153)
IVan Creative Commons License 12 órája 0 1 72157

Ez hatalmas poén, hogy a tavalyit Klopp nyerte. Ezek szerint jobban kijön a munkájának az eredménye, amikor már ott sincs, mert amíg ott volt addig 9/1.

nicko Creative Commons License 12 órája 0 0 72156

Én csak az összefoglalót láttam, de asszem röplabdásnak képzelte magát a tizinél. Nekem tűnt fel, hogy az idei szezonban több kárt okoz mint eddig évek alatt összesen? Ennyi gólt kapni....

Előzmény: Man on the Moon2 (72102)
Rovottmultú1111 Creative Commons License 13 órája -1 0 72155

Azt a bajnoki címet nem Slot nyerte, hanem 70-30 arányban még Klopp keze munkája volt”

Szerintem a Slot 30%-a csak rontott a csapaton. A bajnoki cím kizárólag a Klopp által adott lendületnek volt köszönhető. 

Gerilla01 Creative Commons License 13 órája 0 2 72154

És a tabella még hízelgő is, mert a 6 győzelemből legalább a fele olyan volt, hogy iszonyatos mázlival lett csak meg a 3 pont az utolsó pillanatokban.

Konkrétan, ha a szezon elején nincs ekkora mázli egymás után, most a kiesés elől menekülne a Pool a tabellán.

Gerilla01 Creative Commons License 13 órája 0 3 72153

Azt a bajnoki címet nem Slot nyerte, hanem 70-30 arányban még Klopp keze munkája volt. A keret 100%-osan Kloppé volt, a taktikán pedig kicsit fazonírozott a holland. Most viszont új helyzet van, új csapatot kell építeni, ami látszólag nagy falat neki. December van gyakorlatilag. Új igazolások közül nincs 1 ember, akit sikerült volna beilleszteni a csapatba és otthonosan mozogna. December van gyakorlatilag és nem volt 3 olyan meccs, amire azt lehet mondani, hogy na ez fasza volt. Itt nem csak az eredmények szarok. És jelenleg minden úgy fest, hogy Slottal a BL hely is óriási veszélyben van, ami óriási károkat okozhat a klubnak mind költségvetés, mind mindenféle más szempontból. Véded a védhetetlent.

larsfuchs Creative Commons License 13 órája -2 0 72152

"Jókat mosolygok, amikor az "a" nyomatékosító tényező, hogy a nyelvtudásod milyen erős!"

Újabb szövegértési problémák.

Az én nyelvtudásomról nem volt szó, így arról sem, hogy erős.

A tiéd hiányát említettem meg, ami kétségtelenül megvolt a hozzászólásban, amire reagáltam.

Ebből pedig nem következik, hogy nekem erős a nyelvtudásom.

Remélem ezt most sikerül megérteni.

Előzmény: W.H.maestro (72149)
Rovottmultú1111 Creative Commons License 13 órája 0 2 72151

Szerintem a Pool most is csapat.
Alkalmas  vezetés nélküli, formánkívüli, szervezetlen, szétesett csapat, amit egy alkalmas szakember képes ismét összerakni!
Kis költséggel, jelentős szaktudással, némi empátiával.

Persze lehet, hogy ez csak egy laikus tévedése.

Előzmény: W.H.maestro (72149)
larsfuchs Creative Commons License 13 órája -7 2 72150

Részben igazad van. Gőgnek és nagy arcnak nem nevezném, ami az én oldalamon van, de elfogadom, ha ez így jön le, sőt, még nem is bánom.

Vannak itt - hogy finoman fejezzem ki magam - meglehetősen érzelemvezérelt emberek. Oké, nem vagyunk egyformák. De engem igenis felbasz, hogy ha nincs azonnali, aztán folyamatos, és lehetőleg örökké tartó siker, pláne a korszakos magyar játékost foglalkoztató csapatban, akkor megy a habzó szájjal hisztizés. Hogy cseréjük le, hogy dobjuk ki, ne adjunk neki esélyt, szétbasz mindent, jöjjön a pályaedző, Dárdai, meg még tudjakiaafaszom. Engedelmeddel, ez egy óvodás szintje.

Szerintem szurkolónak lenni sokkal inkább azt jelenti, hogy amíg Slot az edző, addig ott vagyunk mellette, és vele megyünk el ha kell a falig, pláne hogy bajnoki címet nyert első évében. Persze, lehet kritizálni, kell is, de ami itt zajlik, ebben a fanboy-topikban, az minősíthetetlen. Ez itt most a vagy-nyerjünk-meg-mindent-vagy-dobjuk-ki-a-kukába topik.

A Liverpool FC 133 éves története alatt Slot a 25. edző. Huszonöt. Fel tudjuk ezt fogni? Persze, tudom, más idők, más elvek, de baszki még szegény Roy papa is kapott 31 meccset, pedig annál kilátástalanabb fél évet még sosem láttam (és még neki is volt annyi mentsége, hogy Konchesky-vel meg Poulsennel kellett volna meccseket nyerni).

Úgyhogy ja, tudod mit? Vállalom a magas lovat, nekem itt semmi szégyellnivalóm sincs. Azoknak van, akiket már többségében le is tiltottam a picsába.

Előzmény: birka_zoli (72143)
W.H.maestro Creative Commons License 13 órája -1 1 72149

Jókat mosolygok, amikor az "a" nyomatékosító tényező, hogy a nyelvtudásod milyen erős!

Mondjuk az ilyen érvelések önmagát az érvelőt minősítik. 🙈🙉🙊

Slot saját magát csapdázta be a nyári igazolásokkal. Kellett volna egy mekeliszter, és megbízható belső védő alternatíva az egyik túlárazott csatár helyett.

Wirtzből tavasszal még lehet PL szintű játékos.

Vagy mehet féláron a Bayernbe.

A magam részéről több lehetőséget adnék Endonak is.

Az tény, hogy a pul jelenleg nem csapat, tehát nem CSAPAT, csak a nevében.

Rovottmultú1111 Creative Commons License 14 órája 0 0 72148

Visszakellene csábítani a Kloppot! Ő már bizonyított!

Előzmény: FCKETO (72147)
FCKETO Creative Commons License 14 órája -1 0 72147

Itt muszáj váltani mert már brand is sérül.

Új impulzus kell...

Gyors és tartós kilábalás viszont illúzió. 
Ez a keret félrement...a hierchia is felborult.

A nyáron megint nagy mozgás lesz...

Előzmény: Rovottmultú1111 (72146)
Rovottmultú1111 Creative Commons License 14 órája -1 2 72146

“Én karácsony előtti kirúgást jósoltam!

Ennyit arról, hogy a Liverpool nem Cselszi.

Van rosszabb is?

Van...”

Nincs új a Nap alatt!

Nézd meg a Hertha elmúlt évtizedét!

A Dárdai többször megmentette a kieséstől, sőt, felvitte a legjobb harmadba, cserébe kirúgták és mindig hoztak helyette valami költséges díszfaszt, aki visszakormányozta őket a szakadék szélére! 

Ez a szegény Slott is csak egy költséges tévedés.
Azonnali kármentés szükséges! Karácsonyig egy up edző is megteszi. Ennél több kárt ő sem tudna okozni!

Előzmény: FCKETO (72144)
Rovottmultú1111 Creative Commons License 14 órája -1 3 72145

Nos én már nem először ismerem el, hogy kizárólag azért nézem a Pool meccseit, mert ott játszik a Szoboszlai! És már a Kerkez is! Aki a honfitársaim és én nekik szurkolok! Ha pedig eligazolnak,  akkortól a Pool nem érdekel.

Én fradista vagyok, de a focimeccseiket nem nézem, mert erre a túlfizetett  internacionális szarkupacra nem vagyok kiváncsi! Majd ha magyar fiúkat és játszani képes külföldieket láthatok zöld-fehérben az Üllőin,  akkor fizetek érte!

Tehát – szerintem – a Slot nem való ide! Szart csinált az aranyból! 
Jobban járna a Szoboszlai  (is) ha lelépne! Szerintem itt csak a Klopp képes rendet csinálni! Mert ő csinált bajnokcsapatot a Poolból és nem a Slot. 

Hogy pedig ez a kb 3 év szakmailag mennyit ártott, vagy használt a Dominak?  Én nem tudom, de talán az apja véleménye relevánsabb.
A pénzen kívül persze legalább annyi a haszna, hogy megismerte a világ! Megérdemelten!
És erre a legbiztosabb jel, hogy már vannak ellenségei, irigyei bőven. És kérői a világ elitből!

Én a kezdetektől fogva nem örültem a Pool hívásának. Amit meg egyébként ki nem szart le? 
Számára – szerintem – az igazi kibontakozást a latin foci hozhatja, ahol a látvány legalább annyira fontos, mint az eredmény! Vagy majdnem! 
Kimagasló technikai tudása párosul az önzetlenséggel, a térlátással, a lövőkészséggel.  
És egy normális edző soha nem játszatná támadójobbhátvéd poszton!

Mert már másnap kirúgnák!

Egyébként kezdek hálás lenni a retektévének, hogy ezt sem láttam egyenesben!

Előzmény: birka_zoli (72143)
FCKETO Creative Commons License 15 órája 0 0 72144

Több külföldi forrás is azt írja, hogy a klub csütörtökön válságértekezletet tart, ahol ott lesz Michael Edwards, a Pool vezérigazgatója és Richard Hughes sportigazgató is.

A lehetséges forgatókönyvek között szerepel Slot kirúgása is,

annak ellenére, hogy eredetileg az volt a terv, hogy januárig mindenképp kitart mellette a vezetőség.

Én karácsony előtti kirúgást jósoltam!

Ennyit arról, hogy a Liverpool nem Cselszi.

Van rosszabb is?

Van...

birka_zoli Creative Commons License 15 órája 0 5 72143

Oké vannak új szurkolók akik Szoboszlaival együtt érkeztek, érkeznek, ez tény!

De mirefel engeded meg magadnak ezt az arisztokratikus gőgöt és nagy arcot? Értem, hogy te lehet már ezer éve ennek a csapatnak szurkolsz, és ősi scouser vagy, de ebből még nem kell(ene) egyenesen következnie szerintem a jelenlegi állapotra legyintésnek, 'az vótmá és lesz is ilyen, nyugi csicskák, el lehet innen húzni'-nak.

Ez szerintem szimplán bunkóság, a többiek szurkolói érzésének leszarása, vagy inkább az, hogy téged ez a jelenlegi állapot nem izgat fel annyira, szíved jogod ezt érezni, de ebből hogyan következik az aki másképp érez az egyen csigát?

Vagy az a jó igazi, értékes drukker, aki nem reagál érzelmesen a pillanatnyi helyzetekre, hanem kellő távolságból és éleslátással úgy gondolja, hogy ezt is majd megoldják, hisz ez Liverpool és mindig az is marad?

Az a jó drukker aki 'abszolút értékben' drukkol, mindegy mi van, azt nézi amit kap és elfogadja, hogy egyszer fent-egyszer lent?

Lehet, de vannak akik másképpen éreznek, és nem vakbuzgó szervilis drukkerek.

Javaslatom, hogy próbáljunk meg egymás mellett békében meglenni, hosz mindenki egyet szeretne!

Előzmény: larsfuchs (72140)
Méézi Creative Commons License 16 órája 0 0 72142

Ha már angolul, itt egy bennszülött fanboy. Na, nem Slot-fan.

Lehet, valakinek funny is, pedig nem az.

https://www.youtube.com/watch?v=ifAiz6JeOYA&t=339

W.H.maestro Creative Commons License 17 órája 0 1 72141

Csak mondom, nem engem idéztél.

Előzmény: larsfuchs (72140)
larsfuchs Creative Commons License 17 órája -4 1 72140

Ld. amit WH FANBOY társadnak írtam: szövegértés.

De segítek azért, mert engem úgy neveltek, hogy legyek türelmesebb a buta emberekkel: nem Szoboszlaira írtam, hogy a fanboy, hanem pl. rád, aki vele jöttél, és vele is mész tovább, ahová éppen eligazol majd. Csinálj neki topikot, és hisztizz ott inkább, mindenki jobban járna.

"Nemcsak hülye vagy a focihoz is, hanem bunkó is."

Azon kívül, hogy ez a mondatod egy olyan állításra alapul (Szoboszlai a fanboy), amit senki nem írt és aminek nincs is semmi értelme, az is külön mókás (segítek: fun), hogy átmész személyeskedésbe. De legyen, hülye vagyok és bunkó. De leginkább persze szomorú, hogy annak kell szurkolnom, hogy Szobó eligazoljon, és ne nézzen a fél ország Liverpool meccseket, és ne kelljen nap mint nap faszságokat olvasnom.

Előzmény: Man on the Moon2 (72133)
larsfuchs Creative Commons License 18 órája -3 2 72139

"Tehát a "fanboy"-okon múlik a szareső ... Értem?"

Hosszú posztodban ez a kiindulómondat. Kár, hogy ilyet senki nem mondott. Szövegértés ha nem megy, kérj meg valakit, hogy magyarázza el neked, mit írtam.

Külön mókás, mondhatnám fun, hogy nem tudod, mi a különbség a fun meg a fan között. Nem gond, nem kell mindenkinek angolul tudni, pláne neked, akinek mint kiderült, a magyar se megy, de mondom, akkor kérdezz meg valakit, aki elmagyarázza.

Előzmény: W.H.maestro (72131)
FCKETO Creative Commons License 19 órája -1 2 72138

Bajnoki cím, már nincs terítéken, BL helyezés, szerintem már az is bukott.

Új cél: a kiesés elkerülése..?

Egy bajnokcsapatnál?

500 millió után?

Volt már ilyen a PL-ban?

Szerintem a Liverpool idióta igazolásait egyetemen fogják tanítani, mint negatív  példát...

Salah, Gakpo, szélsőhátvédek, már tavasszal látszott..Van Dijk kora is, Konaté hibái is.

Középpálya rotálás hiánya is..ehhez nem kell profinak lenni..

Erre mi történt?

“Lehetne jobb is?” Ezek után Szoboszlai biztos hosszabbít?

imp. de mode Creative Commons License 19 órája 0 0 72137

20-20...

...de nektek is annyi, mint nekünk a mámorító 20 után!!!

Man on the Moon2 Creative Commons License 19 órája 0 1 72136

Van Dijk, Konaté és Salah szezonja értékelhetetlen Slotéval együtt.

Jól láthatóan Slotnak semmilyen elképzelése nincs azonkívül, hogy Szoboszlai jobbhátvéd 10 percig, majd visszatolja a helyére, ő a meccsbe nem tud belenyúlni.

És itt már 3 gólos vereségek vannak sorozatban hazai pályán papíron jóval gyengébb csapatok ellen.

Ha Slot marad a csapat morálját is lenullázzák.

Előzmény: Jokki (72135)
Jokki Creative Commons License 20 órája 0 1 72135

Szerinted Van Dijk meg Konaté csúcson volt ezen a meccsen? A jobb oldalon kevesebb támadás jött, mint a balon? Ilyen alapon Szoboszlait is lehúzhattad volna. Szerencsétlen Gravenberchel együtt próbálta lefedni az egész pályát de nem lehetett. A presszing csak az utolsó 20 percben működött de kapuig még így se jutottak el a támadók, rendre elveszítették a megszerzett labdákat is.

Ha már támadók.... Salah??? 

Gakpo???

Ekitiké?

Isak?

"Hirtelen" mindenki szar lett???

Előzmény: kormos* (72132)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!