Remélem, utoljára csinálok hülyét magamból azzal, hogy meglengetem itt az 1975-ös, magyar papíros, balkormányos Triumph Spitfire 1500-t a családból. Mert ezt már 2019.05.06-én és 2021.05.06-án is megtettem... azóta nem is mozdult. De most komoly a szándék. Nem túl gyári az autó, GT6 géptető meg ilyenek, élénksárga, szokásos módon halom cucc jár hozzá (amellett hogy az autó is komplett). Pizo, esetleg? A Szilágyi Erzsébet fasornál tekinthető meg, még a garázs is eladó :D
Kedves topictársak, szeretném kérdezni, hogy tudnátok-e nekem megbízható kontaktokat adni egy VW T1 lakatolására. A tulaj norvég és felmerült benne, hogy nem a lengyelekhez vinné, hanem Magyarországra. Csak megbízható, referenciával rendelkező cég jöhet szóba. Köszönöm előre is.
mivel honosítási eljárásról ír, sanszos hogy csak az érvényes műszakis járműveket viheted ezekre az állomásokra és lesznek még adminisztratív buktatók, pl. a COC megléte.
mondjuk sosem értettem hogy miért kell különbséget tenni az érvényes és lejárt műszakis járművek magyarítása közt. a technikai procedúra lényegében ugyanaz
"Planeta 2, blokkot adok hozzá, csak épp nem volt mellette. 150.000, Ft. Adásvételivel mehet, nem lopót. Papirjai nincsenek, OT-ra el lehet tolni ha szépen lekened."
Ez még visszafogott burkolat. Ennél kacifántosabb dolgokkal burkolt autókat is láttunk már, régen is. Legók, játékok, műfű, diszkógömb jellegű tükrök, cédék, stb.
Ez egy viszonylag új darab... Ha a leányzó nem szedi le azokat a szőnyegeket, elég jól felgyorsította volna az amúgy sem lassú korróziós folyamatokat a járgányon... :-) Egyébként tényleg nem nézett ki rosszul... :-) :-)