Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2022.08.28 -1 3 160

Én 11 évesen (!) közösültem először. Már akkor is extrémül felfokozott volt a szexuális érdeklődésem. Abban az évben állandó délutánosok voltunk az iskolában, én pedig otthon minden délelőtt meztelenre vetkőztem, amint a szüleim kiléptek az ajtón. Így teltek a napjaim kellemes merev izgalomban, szexújságokat lapozgatva (ami a hetvenes években még ritka és tiltott gyümölcs volt), kellemes malac játékokkal és napi többszöri önkielégítéssel. Egyszer aztán csengettek, és a konyhaablakon kilesve láttam, hogy 4-5 utcagyerek állt ott, nyilván kéregetni akartak. Én meg már akkor sem bírtam parancsolni a perverz késztetéseimnek, kinyitottam nekik az ajtót teljesen meztelenül. Kicsit eltátották a szájukat, de nem jöttek nagyon zavarba. Nekem a helyzettől egyből kiteljesedett az erekcióm. Vezetőjük, egy 14 év körüli cigánylány feltalálta magát, természetes hangon így szólt: 100 forintért megbaszhatsz. Ez ma kb. 10,000 forintnak felelne meg. Naná, gondoltam, és a zsebpénzemből előszedtem a pénzt, egy kicsit a kikészített konyhapénzből is le kellett csípni. A lány erre hátat fordított, felsőtestével ráhajolt egy fotelre és a hátára libbentette a szoknyáját, nem volt alatta semmi. Láttam már puncit, a szomszéd kislánnyal jó ideje tanulmányoztuk egymás testét, de ez igazi szőrös, kifejlett felnőttes pina volt. Gazdája két kezével hátranyúlt és széthúzta, közben a feneke lukát is megpillantottam - hát eszméletlenül izgató volt. Inkább ösztönből, mint tudatosan léptem oda, és dugtam be álló, éppencsak szőrösödő farkamat a teremtés eme természetesen nedves  kelyhébe. A párzó mozgások is ösztönből jöttek. Nem kellett hozzá sok löket, és már élveztem is. Akkoriban kezdtem nedvesen élvezni, ment is hát a lányba örökítőanyag. Az, hogy a többi purdé ott állt mellettünk, röhögcséltek és az ágyékukat fogdosták, de ez különös módon nem zavart, hanem még izgalmasabbá tették az aktust. Élvezet után még merev maradt a farkam, ezért már dugtam is volna vissza, de a lány leállított, az egy újabb százas lesz, mondta. De annyi már nem volt kéznél. Úgyhogy elmentek, én pedig magam gondoskodtam az újabb gyönyörről.

 

Csak később tudatosult bennem, hogy hiszen igazi punciban járt a farkam, és rettentő büszke voltam rá. Higiénia, betegség, gyermekáldás eszembe se jutott. Az is csoda, hogy a kölkök nem rámolták ki a lakást, amíg én a nővérüket dugtam.

 

A szomszéd kislánynak persze elújságoltam a történteket, ki is próbáltuk, és attól kezdve rendszeresen csináltuk. De az első az a fekete hajú és szőrzetű cigánylányka volt nekem.

félénkvagyok11 Creative Commons License 2018.12.27 -2 1 159

Fiú létemre kipróbálta kíváncsiságból fiúval is. 16 évesen.

A Gellért fürdő wcjében masztiztam.Az elválasztó fal felett megjelent egy huszonéves hapsi és megkérdezte akarom-e, hogy leszopjon.

Mivel nem volt ilyemben részem belementem.

Felhúztam a fürdőgatyám és reszlető lábakkal engedtem be, persze közeben farkam lelankadt.

Ő eklkezdett símogatni,lehúzta a gatyámat és folytatta a símogatást a farkamat is>Amikor már merev lett finoman kezdett szopni , a végeredmény hatalmas élvezés.

Aztán még egy, kicsvarta belőlem az összes spermát.

 

Hát valahogy így.

Törölt nick Creative Commons License 2015.08.10 -2 0 158

Én is szűz vagyok



kristo_f Creative Commons License 2010.06.15 0 0 157

Beus-Beus, jár a fantáziád, aztán összekeversz dolgokat

Vérzéssel mi lett?

:))

Előzmény: vargabeus (144)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.14 -1 0 156
:DDD
Óriási!!!
Előzmény: aliszultan (149)
QAF Csibészke Creative Commons License 2007.01.11 0 0 155

Default. Na. Szepen mellgépelek mindig.:)

Remelem, az infosok - ugyis ok vannak itt tobbsegben - ertették igy is.:)

 

Előzmény: QAF Csibészke (154)
QAF Csibészke Creative Commons License 2007.01.11 0 0 154

"Nem személyre irányul, hanem a kamaszkor kezdetével (12-13 éves korban, sőt, van, akinél előbb) elkezd jelentkezni erotikus álmok, fantáziák stb-k formájában.2

 

Nagyon orulok, en viszont sosem tapasztaltam ilyet.

Nekem nincsen defalut szexulais vagyam, egy ADOTT SZEMELY VALTJA KI belolem.

Es evvel kurvara nem vagyok egyedul.:)

 

Nem vonom ketsegbe, hogymasnal meg tok maskepp van.

 

Előzmény: Törölt nick (153)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.11 -1 0 153
Te melyik bolygón élsz?:))
A szexualitás egy állati késztetés az emberben, egy ösztön. Nem személyre irányul, hanem a kamaszkor kezdetével (12-13 éves korban, sőt, van, akinél előbb) elkezd jelentkezni erotikus álmok, fantáziák stb-k formájában. Az ember ezt minél előbb ki szeretné élni természetesen, mert az ösztöne erre sarkallja. Van, akinél probléma, hogy túl korán kezdi, még mielőtt megjelennek az ösztönei. Azonban sok embernél az a baj, hogy túl későn kezdik, és így a hosszú elfojtástól nem megy nekik zökkenőmentesen! Nem összekeverendő a kettő. És ha nincs partner, az ember frusztrált lesz, ideges, rosszabbul alszik, stb. Még jó, hogy dugni akar...
Előzmény: QAF Csibészke (152)
QAF Csibészke Creative Commons License 2007.01.11 0 0 152

Ezt masoktol is olvastam mar, es mindig csodalkoztam. Nekem magatol megy automatikusan. Kulonben el sem kezdtem volna.:) Nem tudom, ha nem elvezném, akkor mi vehetne rá arra, hoyg mégis probalgassam.:)

 

Ha megis igaz, amit irsz, akkor annak most, hoyg gondolkodom rajta, az lehet az oka, hoyg tul fiatalon AKARJAK az emberek ma muvelnia  szexet, amikor még erzekileg, biologiailag es foleg erzelmileg nem erettek ra. És akkor nem a TAPASZTALAT, vagyis az atelt alkalmak MENNYISEGE a ludas a dolgoban, hanem az életkor. Talan a mai tulszexualizalt kultura miatt olyankor is EROLTETIK a szexualis eletet a fiatalok amikor valojaban még az ösztoneik nem is sarkallnák rá őket.

Regebben 24, majd 21, majd 18 eves kor lett a hivatalos felnottevalas kora, es elotte szoba sem johetett a szexulaitas, ezta  korlatot csak olyanok torték át, akik szerelmesek voltak, és égető szükségét érezték az enyelgésnek. És hát kötve hiszem, hyog az ilyen mély késztetésű felek csalódtak volna, vagy "örömtelen" perceket éltek volna át.:)

De ezk a dolgok ajándékok, és akarattal, erővel nem előidézhetők. Egy kulcs van a szexulitashoz: minden a legmélyebb késztetésből tenni. És nem a "fejben szült ideák" eroltetett megvalositasara torekedni egy az erzekeinkre nem is igazán hato szintén félig idegenkedő baráttal.

Szerintem azt nehez a mai embernek elfogadni, hoyg igenis nem ad mindenkinek es akarmikor az elet parkapcsolatot es szexualitast, es ezert a mersekelten megfelelo lehetosegekbol igyexik kipreselni azt, amit lehet. Hát még jó, hoyg nem azt fogja kapni, amirol a regenyek szolnak!:)

 

Előzmény: Kurtafarkú kismalac (151)
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2007.01.10 0 0 151
Azt mondod, kell? Szerintem ez így túlzás. Persze, jó, ha már az első alkalom is egy életre szóló élmény, de ami a fizikai élvezetet illeti, ez általában nem így szokott működni. Ettől még persze lehet egy életre szóló élmény az első alkalom, de igazán élvezni általában csak fokozatosan tanulja meg az ember a dolgot. Nem csak a nők, a férfiak is.
Előzmény: zmagix (143)
Endiman Creative Commons License 2007.01.07 0 0 150
egy pzs nem volt valahol? képzelem aztán mit kaphatott otthon a feleségétől, egy elélvezett nadrágtól...
Előzmény: aliszultan (149)
aliszultan Creative Commons License 2007.01.07 0 0 149
"Elővette a farkát,ami nekem annyira nem is tetszett és megdugott.Nem tartott tovább 1 percnél és a nadrágjába élvezett."

Ezt én sem értem!

Simán becsúszott a farka?
Nem fájt?
Hogy élvezett a nadrágjába?
Előzmény: vargabeus (144)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.07 -1 0 148

"Elővette a farkát,ami nekem annyira nem is tetszett és megdugott.Nem tartott tovább 1 percnél és a nadrágjába élvezett."

 

Bocsi, lehet, hogy én nem vagyok rendben agyilag, de ezt nem értem. Kifejtenéd bövebben?

Előzmény: vargabeus (144)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.07 -1 0 147
Hú, azt én is szívesen megnézném! :-) De szerintem nem fogja megmutatni. :-(
Előzmény: muff-vadász (146)
muff-vadász Creative Commons License 2007.01.07 0 0 146
Te még szűz vagy? Nem hiszem el! Megnézhetném?:-))
Előzmény: napsugárlány (145)
napsugárlány Creative Commons License 2007.01.05 0 0 145
én nem igy szeretném.
Előzmény: vargabeus (144)
vargabeus Creative Commons License 2007.01.04 0 0 144
már vagy 17 éve történt a dolog.Apám elég sokszor öntött fel a garatra,ilyenkor a általában a munkatársai hozták haza.Sok munkatársát megismertem igy sajna.A főnöke is többször hazahozta.Egy ilyen alkalommal történt meg először.Este 10 lehetett amikor csengettek, én természetesen jókislányhoz illően aludtam.Hálóingbe voltam,olyan középhosszúba a térdemig érhetett.Apám főnöke hota haza apámat.Le is fektettük őt.A Pista bácsit megkináltam egy kis vizzel mert szomjas volt igy a nagyszobában ült le.Megkínáltam sós mogyoróval is.Kb 5 perce beszélgettünk,én nagyon nagy izgalomba voltam,bugyi melltartó nélkül egy idegen férfival csevegtem.kiesett a kezéből egy szem mógyoró,mire letérdelt érte a földre.Hmm ekkor látta meg az én p...mat.Nem kertelt és mondta,hogy milyen szép a puncim.Nagyon elvörösödtem,remegett a kezem.lemerevedtem.Még ahhoz sem volt erőm,hogy felugorjak.Széthúzta a lábamat,és nagyon dícsérte a puncimat.Én meg csak habagtam habogtam.A Pista bácsi kb 40 éves lehetett.Megsimogatott,megérintette a csutakos puncimat.Nem tudtam vagy nem akartam tiltakozni ellen,inkább utóbbi.Kihuzta a combomat a fotel szélére széthuzta a puncim kapuit és megsimogatta,megcsókolgatta,és hamarosan a mutatóujjával kényeztett.Onnan nagyon felgyorsultak az események.Elővette a farkát,ami nekem annyira nem is tetszett és megdugott.Nem tartott tovább 1 percnél és a nadrágjába élvezett.
Persze apám végig aludta az egészet.
Utána sűrűn járt hozzánk.Majd késöbb megirom,mert hazajött a lányom.
zmagix Creative Commons License 2006.12.29 0 0 143
Szerintem pedig az elsö alkalomnak kell egy igazi életre szólónak lennie. Mivel az elsö sikeres a biztos alapja a további megfelelö pályának.
Előzmény: Törölt nick (113)
kronawetter Creative Commons License 2006.12.29 0 0 142
köszönöm jól :D
Kurtafarkú kismalac Creative Commons License 2006.12.05 0 0 141
Azért ez elég szomorú. Nem mondom, hogy nem esik jól a szex, de minden érzelem nélkül kefélni? Na mindegy, hagyjuk, ne offoljunk!
Előzmény: Törölt nick (119)
wakundok Creative Commons License 2006.12.02 0 0 140

16 évesen kikezdtem egy duplakorú görögtestű félistennel

 

az elsőnél ragaszkodtam az ágyban párnákközthöz, de aztán körbekeféltük a fél világot :) szerintem jobban imádta a péniszét mint engem, de azóta már én is imádom ezt a változatos és különleges csodát minden formában és méretben, ha kellőképpen imádnivaló pasin kényeztethető :-)

Törölt nick Creative Commons License 2006.12.02 0 0 139

"Tudod pontosan, hogy értem"

 

Nem tudom. Azt tudom, hogy többesszámot használtál, erre irányult a kérdésem. :-)

Előzmény: Törölt nick (138)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.02 0 0 138
Mivan? Tudod pontosan, hogy értem, ne sziporkázz.
Előzmény: Törölt nick (137)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.02 0 0 137
Egyböl szendviccsel kezdted?
Előzmény: Törölt nick (136)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.02 0 0 136
Mi az, hogy hogyan?? Hát megdugtak.
oszibá Creative Commons License 2003.07.21 0 0 135
Ez nem szégyen, a legtöbb nagyszájú is így kezdi, csak máskép meséli.
Nagyméret meg nem nagybaj

Előzmény: Milky Way (134)
Milky Way Creative Commons License 2003.06.05 0 0 134
Elsős egyetemista voltam, egy sátorban laktam egy nagymellű szőkével, aki gyakorlatilag "megerőszakolt", mert annyira béna voltam, hogy semmit sem mertem csinálni.
Az hiszem, akkor fixálódtam a méretes (sőt inkább méret feletti) keblekre...
oszibá Creative Commons License 2003.06.05 -1 0 133
Jó az sem utolsó.
Előzmény: gitana19 (132)
gitana19 Creative Commons License 2003.06.05 0 0 132
Ja, és jó tanár :-))))
Előzmény: oszibá (131)
oszibá Creative Commons License 2003.06.05 0 0 131
és volt bátorsága elfogadni?
Előzmény: gitana19 (130)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!