Köszönöm a válaszokat, hát nem lettem boldogabb. Majd kerítek akik átvizsgálják és esetleg garanciát is vállalnak a bevizsgálás eredményére. Valójában még nincs is jelölt. Nem kapkodok. Most előbb a motorom cseréjét oldottam meg mivel autót nem igen használok. Évi 2000-3000 km.
Az adatmentésre is, hogy hétköznap 5 után nem dolgozom, hétvégét meg egyeztetni kell mert holide-holoda. De a hétköznapot is mert van mikor elmegyek bótba... :D
Na, erre mondjon valaki valamit...GT első futómű, elinduláskor ahogy megfeszül a hajtás és a kasztni, egy-két koppanás jobb előlről, de inkább pattan egyet-kettőt, úgy írnám le. Hátramenetben, menet közben, kanyarban semmi, sima-feszes. Jóhogy, január végén cseréltem az egész futóművet, de pár hónap múlva megszólalt a jobb alsónak a hátsó nagy szilentje nyekergősen. Hát mondom, nem igaz hogy ezt nem lehet rendesen megcsináln már, ha az ember megfeszül se... Nyilván eláztattam WD-vel, hogy kussoljon, de most ez a tünet olyan, amivel nem találkoztam még.
Amúgy most komolyan azon megy a vita, hogy egy többmilliós autónál van e DMF, amit 150-200k km-ként cserélni kell? Kb négy normális gumi többe kerül...
eggggggészen véletlenül nem ismersz egy adm nick-ű cartársat?
valamelyik topikban ....kappa?...bravo.....? mittudomén, említett 1 közös őszi sütögetést....amikor rálérdeztem, elég hamar módosult tavaszra az időpont ..azóta semmi ..:-))))
mind1 hogy benzines vagy dízel, bármelyikkel be lehet sz.pni......fogyasztói társadalom szemete...
inkább a kínálat tetejéről választani és átnézni /nézetni tüzetesen.....ha a megvásárlás is gondot jelent (vételár előteremtése)akkor inkább valami 1x-űbb fiat....vannak a használt autónak ktg-ei .....nem is kevés
re: kultúrálatlan dízel ------->az 1.6 mjet egy kimondottan jó konstrukció....az előző tulajok hibái /sz@rrágóskodása......nem a kocsit minősíti
Nekem volt TBi-m, abban is van kettőstömegű, tönkre is ment. 180k-t bírt. Nyilván azért van a közvetlen befecskendezésű benzinesekben, mert azok is ugyanúgy "rángatnak" mint a dízelek. Ugyanúgy le fog térdelni a benzinesben is - kilágyulnak a rugók, elkopnak az egymáson csúszó felületek.
Végre megjelentél..... Tudatlan Sanyi írt neked az itt található e-mail címedre egy levelet, de úgy tűnik nem kaptad meg mert nem reagáltál. Van valami olyan ahova írhat, vagy telefonszám amin kereshet? (Megpusztult a telefonja, szóval most nem tudja a számodat - de te el tudod érni őt a régi számán)
Látom a lényeget is elírtam mert egy baromságot írtam. A kettőstömegű lendkerék helyett dupla kuplungost írtam. Mondom, hogy nagyon gázos napjaim voltak. Akkor neki futok még egyszer. A 120 asban és a 170 ben is kettőstömegű lendkerék van? Ez érdekelne, de nagyon.
Elnézést a félre sikeredett dolgok miatt. Álmatlan éjszakákon és zűrös nappalokban volt részem az utóbbi időkben. Nem igazán tudtam oda koncentrálni. Az ok sajnos még aktuális. Gondolom ez így érthető. Még annyi lenne a kérdésem, hogy a 120 és a 170 lovas is duplakuplungos? A 120 as nagyon harmatos teljesen felejtős? Esetleg kompromisszumok mellet használható? Igazából keveset használnám településen kívül. Remélem most sikerült meglépni a mércét.